BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeder maakt een hoer van haar dochter (3)

Terwijl ik naar school fiets merk ik dat mijn kutje nog altijd gevoelig is van gisteren. Ik besluit om vandaag eens de stoute schoenen aan te trekken en ik ga op school naast Dennis zitten. Dennis is een leuke jongen en loopt al het hele schooljaar achter mij aan. Ik vraag hem of hij na school iets wil afspreken vandaag waarom hij heel verrast maar blij direct ja antwoord. Dennis vraagt mij wat ik graag wil doen en ik zeg hem dat ik graag bij hem thuis film wil kijken. Van mijn vriendinnen had ik begrepen dat als zij thuis film gingen kijken met een jongen ze altijd voor seks gingen. Dennis was de hele dag blij en erg gespannen voor die middag. Terwijl wij naar zijn huis fietsen hadden wij samen de grootste lol en konden wij goed met elkaar lachen. Dennis was alleen thuis die middag dus wij gingen direct door naar zijn slaapkamer waar we samen een leuke film uitzochten om te gaan kijken. Zodra wij op bed gaan liggen kruip ik direct tegen hem aan zodat hij meteen snapt welke kant ik op wil. De volgende stap laat ik aan Dennis over maar hij is zo zenuwachtig dat hij helemaal verstijft.

Na dik een half uur film kijken besluit ik zelf actie te ondernemen. Ik leg mijn hand op zijn onderbuik en begin hem rustig te strelen om de paar minuten zakt mijn hand een stukje lager. Als mijn hand tegen een bult aanstoot besluit ik deze gewoon vast te pakken. Ik knijp een paar keer in zijn stijven piemel door zijn broek waar hij duidelijk op reageert. Dennis draait zich om, begint mij te kussen en pakt een van mijn tieten stevig vast. Het een voor een gaan onze kledingstukken uit maar zodra Dennis mijn tepelpiercing ziet benoemt hij dat ik echt hele dikke en mooie tieten heb. Ik word een beetje verlegen hiervan maar Dennis gaat gewoon verder tot dat wij alle 2 volledig naakt zijn. Dennis zijn piemel is duidelijk een heel stuk kleiner dan die wat ik gisteren had maar dit zeg ik hem natuurlijk niet. Hij speelt wat met mijn kutje terwijl ik hem doe trekken hij is duidelijk nog erg onervaren want voordat het spannend wordt komt hij al klaar terwijl ik hem alleen maar trek. Mijn kutje is hier duidelijk niet van onder de indruk en droogt net zo snel op als dat sneeuw in de zon smelt.

Dennis gaat naar de badkamer en komt daarna met een slappe maar gewassen piemel terug. Ik lig nog steeds naakt op bed maar ben inmiddels niet meer geil. Dennis laat er geen gras over groeien en stop zijn slappe piemel in mijn mond zonder iets te vragen. Omdat hij schoon is maakt het mij niet uit en zie ik wel waar het schip strandt maar voordat ik het weet is hij weer volledig stijf en wilt hij snel verder voor de 2de ronde. Dennis pakt een condoom, doet deze bij zichzelf om, komt op mij liggen en stop zijn piemel in mijn kutje. Door het condoom waar een beetje glijmiddel opzit lukt het hem om naar binnen te komen maar zelf merk ik dat ik droog ben. Na een paar keer stoten word ik wel wat natter maar dit is erg saaie seks. Wederom is Dennis niet lang bezig en voordat ik opgewonden raak van hem komt hij opnieuw klaar. Hij geniet nog even na, trekt zijn condoom af, gaat zich weer wassen op de badkamer en komt terug. Ik lig nog altijd naakt op bed en gelukkig loopt deze keer geen sperma uit mij wat best wel fijn aanvoelt. Als hij weer naast mij komt liggen verwacht ik eigenlijk dat we gewoon weer verder gaan maar helaas Dennis knuffelt nog een beetje terwijl hij wat aan mijn tieten friemelt en gaat verder met tv kijken. Na een paar minuten vraag ik hem wanneer ik mag klaarkomen waarop hij antwoord ‘’ ik ben net 2 keer klaargekomen dus nu moeten we minimaal een uur wachten voordat ik hem weer stijf krijg’’. Wij kijken nog de film af maar er gebeurt niks meer.

Ik besluit mij aan te kleden en richting huis te gaan. Op de fiets denk ik na over wat mijn moeder heeft gezegd en wat mij net is overkomen. Als ik de dag erna op school kom durft Dennis mij niet meer aan te kijken volgens mij snapt hij dat zijn prestaties erg slecht waren. Als ik met mijn vriendinnen bespreek hoe mijn middag gisteren verlopen was en dat ik toch wel teleurgesteld was moeten ze lachen. De eerste paar keer seks met een jongen is altijd saai, je moet ze opvoeden zodat zij ook jouw plezieren. Bij de meeste jongens gaat het alleen maar om hun eigen orgasme. Een vriendin bekend dat zij vooral met oudere mannen date omdat oudere mannen meer aandacht voor haar plezier hebben dan onze leeftijdsgenoten. Wederom moet ik denken aan wat mijn moeder heeft gezegd ‘’Jouw vriendinnen laten zich neuken, hebben er weinig plezier van en houden er niet eens geld aan over’’. Zodra ik thuiskom bespreek ik met mijn moeder wat ik gisteren heb gedaan en dat ik dus best wel gebruik wil maken van haar voorstel. Wel wil ik zelf bepalen wat ik wel en niet doe want ik wil niet alles doen voor iedereen ik wil niet de slet zijn van deze mannen. Mijn moeder is heel trots dat ik ja zeg op haar idee en dat ik hiervoor opensta. Ik vind het nog altijd een beetje vreemd en ongemakkelijk om dit zo met mijn moeder te delen maar als ik dan ook met wat oudere mannen seks heb die mij beter plezieren en er voor het gezin nog wat geld aan over houdt zou ik inderdaad gek zijn als ik seks heb en er niks voor betaald krijg.

De dag erna heeft mijn moeder al 2 keuzen voor mij:
1) Meneer heeft een goed uithoudingsvermogen en houd dus van lange en stevige seks. Je zult bij hem meer al 1 keer klaarkomen maar het wordt hard werken. Meneer wil vooraf gepijpt worden, diverse standjes vaginale seks en in je kut klaarkomen. Voor 3 uur krijg ik 600 euro
2) Meneer heeft een normaal uithoudingsvermogen, wilt graag vooraf een hapje en een drankje voor de gezelligheid. Meneer wil graag vooraf gepijpt worden, wilt vaginaal en anale seks door elkaar en komt in 1 van de 2 gaten klaar. Voor 2 uur krijg ik 950 euro.

Ik vraag mijn moeder of 1 van de 2 mannen met condoom doet waarop zij hard begint te lachen. Lieverd wij doen het nooit met condoom daar betalen ze juist voor. Voor seks met condoom kunnen ze ook naar de hoeren gaan voor 50 euro. Ik vind eigenlijk beide wel een goed voorstel, bij meneer 1 is het leuk als die mij vaker laat klaarkomen maar hij betaalt weinig, bij meneer 2 kan ik snel veel verdienen en hoewel ik het niet heel fijn vind om een buttplug te dragen is anale seks misschien toch fijner al die plug in mijn kont. Ik besluit om op beide ja te zeggen waarna mijn moeder aan de slag gaat met de planning. Die avond krijg ik al antwoord van mijn moeder, zaterdag komt meneer 2 rond 17:00 en blijft hij eten, zondag komt meneer 1 rond 20:00 uur. Verbaast kijk ik mijn moeder aan en vraag haar of zij deze mannen niet wat meer kan verdelen deze maand. Met 2 mannen per maand zou ik er genoeg hebben en nu heb ik er 3 betaald en 1 onbetaald in 1 week. Ik krijg een kus op mijn voorhoofd ‘’lieverd je moet het nemen zoals het komt, nu heb ik een paar mannen die willen als zij ergens anders heen gaan dan komen ze deze maand niet meer’’.

Zaterdagmiddag komt mijn moeder mij informeren dat ik mij gereed moet maken. Ik moet me gaan douchen, scheren, opmaken en omkleden in de tijd dat mijn moeder mijn broertjes en zusje wegbrengt. Ze zal een jurkje klaarleggen wat ik vanavond aan moet doen tijdens het eten. Mijn moeder heeft de voordeur al open als ze roept ‘’ow ja, op de wasbak ligt de douche kop voor je kont vergeet deze niet goed schoon te maken’’. Voordat ik iets kan vragen is de voordeur al dicht en mijn moeder weg. Zodra ik de badkamer binnen loop en de ‘’speciale’’ douchekop zie liggen snap ik wat mijn moeder bedoelt. Ik moet mijn kont spoelen zodat ik schoon ben voor de anale seks, ik weet niet wat ik moet doen en besluit om maar te google. Met de informatie die ik vind ga ik aan de slag en als ik een paar keer mijn kont heb uitgespoeld ben ik goed schoon. Als ik klaar ben met mij te verzorgen en mij wil aankleden zie ik dat er alleen een jurkje ligt en hoge hakken staan. Mijn moeder is inmiddels weer thuis en ik vraag haar welke lingerie ik aan moet doen waarop zij antwoord ‘’geen, alleen dat wat ik heb klaargelegd trek je aan en verder niks’’.

Het jurkje is echt heel kort en strak en zodra ik in de spiegel kijk zie ik dat mijn tepel piercings en navelpiercing duidelijk door het jurkje heen drukken. Mijn billen worden maar net bedekt in het jurkje en als ik mij buk terwijl ik in de spiegel naar mijn billen kijk kan ik zo mijn kutje zien. Ik zeur niet, trek mijn hakken aan en ga naar beneden waar mijn moeder de keuken al aan het aankleden is. Mijn moeder heeft duidelijk ook alleen een jurkje aan want ook haar tepel zijn zichtbaar door het jurkje heen en zij heeft geen tepel piercings. Wel komt haar jurk tot aan haar knieën en is het duidelijk dat de nadruk op mij komt te liggen vanavond. Zodra de bel gaat vraagt mijn moeder of het nog gelukt was met de anale douche waarop ik twijfelt ja antwoord. Mijn moeder lacht naar me en terwijl ze naar de deur loopt zegt zij dat ze mij de volgende keer zal helpen zodat ik weet wat ik moet doen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16765 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Moeder maakt een hoer van haar dochter (3)”

Plaats een reactie