BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De onverwachte ontmoeting

Een geile ontmoeting en zwampartij in het bosOp mijn 59e kom ik alleen te staan, negen jaar geleden kreeg mijn man een zwaar herseninfarct en het is net alsof ik thuis een kind had, stopte met werken om er voor mijn man te zijn die nu negen jaar later overleed aan longkanker.

Werkte als lerares lichamelijke ontwikkeling vroeger heette het Gym juf, na het herseninfarct van mijn man ben ik zelf wel blijven bewegen, dagelijks elke ochtend om zes uur mijn half uurtje Yoga en tussen elf en twaalf een uurtje wandelen c.q. hardlopen. Ook nog drie maal in de week een uurtje bejaarden gym op verschillende plekken en zo blijf je aan de gang.

Nu een half jaar na het overlijden van mijn man die overigens 14 jaar ouder was als dat ik was moet ik de vrije tijd die ik ineens heb gaan vullen.
Wandel op een ochtend na mijn Yoga en ontbijt een lange route, direct het dorp uit het eerste privé bos in waar je veel mensen tegen komt dus altijd wel wat te kletsen met deze en gene, vandaag heb ik daar geen zin in dus sla gelijk de eerste weg links om die zeker twee kilometer te volgend tot haast eind van het bos.

Dan steek ik even de straat over om het hek over te klimmen waar ik niet komen mag, Defensieterrein verboden toegang voor iedereen maar er gebeurt daar niet veel meer, ik kies voor de rust de stilte om al in gedachten bij het water te zitten.

Na anderhalf uur wandelen ben ik aangekomen bij het water, het is een breed stuk in een meanderend kabbelend riviertje waar ik mijn kont op de grond zet, voeten heerlijk in het koude water en mijn kopje thee in schenk.
Kijk vooruit het water en daarachter de hei om te genieten van de vogels en geluiden om me heen.
Hoe het kwam weet ik niet maar daar zo zittend voel ik me ineens haast zielig en hoe moet het leven nu verder om zachtjes te huilen een paar tranen wegpink als ik ineens een arm om me heen voel.
Niet schrikken ik ben het hoor ik een donkere mannenstem zeggen, kijk opzij en kijk in de prachtige ogen van Patrick, wat doe jij hier vraag ik verbaasd.
Hij komt naast me zitten en zie dan dat hij helemaal in het groen gekleed is, hier werk ik of eigenlijk hier wacht ik op mijn pensioen, waarom huil je vraagt hij en trekt mijn schouders naar hem toe.

Hang met mijn hoofd op zijn schouder en zeg dat ik niet meer weet hoe ik alleen verder moet, hij weet hoe dat is zijn vrouw Jannie is twee jaar terug overleden ook langdurig ziek geweest, moeilijk zegt hij maar misschien kunnen we elkaar steunen ergens in.
Thee vraag ik en bied hem mijn kopje aan, delen zegt hij zo lief om elk een slok uit mijn mok te nemen, kijk heb dit snel getekend en laat me de tekening zien die hij van me heeft getekend.
Op de tekening is duidelijk mijn gezicht te herkennen en de zorgen die ik op dat moment had. Ook zie ik een soort tevredenheid op mijn gezicht maar zeker geen rust. Kijk hem aan en complimenteer hem ermee wat mooi wat lief van je als hij aangeeft dat ik hem mag houden.

Sla mijn arm om zijn nek trek hem tegen mij aan om zo even die sterke arm om me heen te voelen, ik voel een echte man die me vastpakt en mijn lichaam laat weten dit heerlijk te vinden, haal mijn gezicht een stukje terug kijk hem aan en druk dan mijn mond heel zachtjes op zijn mond.
Duurt heel even dan openen we beide onze monden om weg te zakken in een zoen zoals ik die jaren niet meer gehad heb. Mijn handen strelen zijn rug ga steeds wilder zoenen tot we los van elkaar komen en we elkaar aankijken. Zullen we zwemmen zeg ik ben zo heet geworden dat ik moet afkoelen, heb jij badkleding bij je vraagt hij, echte mannen gaan naakt toch lach ik en begin me gelijk uit te kleden.

Doe mijn jas uit knoop mijn bloes los en kijk hem aan of hij niet mee gaat, het is maar een halve meter diep zegt hij heel serieus, daarom ook hier kan niet zwemmen lach ik kom op kleed je uit zeg ik als ik mijn keurige witte bh weg doe. Gelukkig heb ik geen hele grote borsten de borsten die ik heb staan er nog redelijk vrolijk bij. Zie hem kijken stop met uitkleden als ik de knoop van mijn broek losmaak. Gaan we niet zwemmen vraag ik als ik hem hoor stotteren dat ik zo’n mooie vrouw ben. Schiet op man kleren uit wil zien wat jij te bieden hebt flap ik er uit en doe mijn broek omlaag. Helaas geen pikant stringetje maar een hele mooie zwarte kanten hipster die zo onwijs lekker zit. Weet je wel hoe mooi je bent kraamt hij er uit als zijn overhemd aan de kant gegooid wordt. Wouw weet ik uit te brengen daar staat een kerel van mijn leeftijd met een onwijs strak lijf. Mag ik heel even vraag ik en streel met mijn vingers door zijn borstharen ls hij met zijn hand bij zijn broeksriem staat. Zijn ademhaling gaat sneller en zijn tepels worden harder iets wat ik bij mijn man nooit gezien heb. Genoeg zeg ik trek me terug en stroop dan het laatste stukje stof van mijn billen en spring gelijk het steenkoude water in om daar te happen naar adem.

Als ik zijn richting in kijk zie ik hem zijn onderbroek omlaag doen en zie hem dan strekken om rechtop te staan. Holy moly gaat er door me heen die vent heeft een brandslang waar je U tegen zegt maar dan springt hij naast me en gaat net als ik op zijn buik liggen en net onder het water.
Mond op mond beademing ben ik wel nodig zeg ik om dan naar hem toe te bewegen. De ondergrond is gelukkig van geel zand dus lekker stevig geen blubber tussen mijn borsten.
Sla mijn arm om zijn nek breng mijn mond naar de zijne om in het koude water een eind weg te zoenen als een jong meisje. Zijn handen strelen mijn kouwe rug maar voelt ze geweldig dat hij me voorlopig niet los mag laten.

Heerlijk voelen zijn handen aan krijg het er echt warm van, als we elkaar aankijken vraag ik of we even kunnen opwarmen het water is wel heel koud, hij lacht en zegt dat het inderdaad wel heel koud is. Pak zijn hand beet om tegelijk op te staan en samen het water uit kruipen. Laat me op de grond vallen in het gras waar we op zaten en trek hem mee omlaag. Hij rolt naast me op zijn rug dus ik sla gelijk mijn lijf over hem heen. Weet je hoe ik dit gemist heb zeg ik jaren niet in de armen van een echte man kunnen liggen. Zie tranen in zijn ogen komen dus kus die weg kus hem en streel dan mijn hand over zijn strakke mega strakke buikje. Langzaam schuif ik mijn hand doelbewust omlaag, vrijen weer even en dan kom ik aan bij een inmiddels redelijk hard geworden penis, sla mijn hand er om heen om het ding in mijn hand te voelen kloppen.

Onze monden zuigen zich weer aan elkaar om dan zijn hand op mijn niet al te grote billen te voelen. Die pik van hem is inmiddels snoeihard en trek zijn vel wat op en neer zoals ik het als jong meisje bij mijn man deed die voor mij de enige minaar geweest is. Trek hem rustig een beetje af en voel dat die pik van hem al haast klaar gaat komen denk ik. Het is nu of nooit gaat er door me heen wil weer eens een pik in me voelen en kruip over zijn buik heen en plaats die pik voor mijn natte lipjes. Heb je haast Miriam vraagt hij alsof hij niet wil, weet je hoe ik dit gemist heb al die jaren, heb die trillende pik beet druk hem tussen mijn lippen en laat me er over heen zakken.

Wat ben je groot zeg ik als hij binnen komt, laat me er verder overheen zakken en zal eerlijk zeggen zo diep is nog nooit een pik gekomen, als ik helemaal op hem zit voel ik zijn pik tegen mijn baarmoeder komen. Neuk die paal van hem en hij komt me tegemoet om het nog lekkerder te laten worden. Zijn handen hebben mijn borsten gevonden, af en toe druk ik mijn lippen op die van hem om heerlijk te tongen, wip mijn kutje behendig over die pik heen maar geef dan aan dat ik onder wil nu mag jij het werk doen lach ik. Stap van die harde pik af en voel vocht uit mijn doos lopen, hij pakt zijn overhemd waar ik met mijn billen op mag liggen, spreid mijn benen weid om hem er tussen te zien komen.
Zijn pik slaat haast tegen zijn buik aan en wat een eikel heeft hij, dan schuift hij weer in me en bedenk ik me hoe lekker seks kan zijn om hem dan weer helemaal in me te voelen, heel rustig neukt hij me sla mijn benen om zijn middel en laat me zo enorm lekker neuken zoals ik denk ik nooit geneukt ben. Mag ik in je klaarkomen vraagt hij sta op het punt mijn hoogtepunt te krijgen, ja doe maar spuit me maar eens lekker vol loop al een tijd met een lege maag, aan zijn bewegingen en geluiden weet ik dat het er aan zit te komen om dan voor het eerst in mijn leven een man te voelen spuiten.

Hij neukt nog wat stuiptrekkingen om dan langzaam uit me te glijden en naast me neer zakt. Blijft een tijdje stil tot ik aangeef dat ik dit nodig was , hij rolt op zijn zij me aankijkend en verteld me zijn vrouw belooft te hebben nooit een ander te nemen, mijn man vroeg me niet alleen te blijven samen is zoveel gezelliger. We zoenen weer even om dan zijn telefoon te horen, ja ja ja goed kom er aan dus twee indringers vraagt hij en waar precies, klootzak zegt hij dan om me te vertellen dat een collega ons gezien heeft. Schaam me een beetje maar dat heb je als je het in het open veld doet waar je niet komen mag. We kleden ons aan geef hem nog een kus en vraag of hij vanavond koffie of thee komt drinken.

Lust je gebak ben verslaafd aan gebak lacht hij, slagroom gebak maar wel echte zeg ik we zijn beide toch ook echt, we kussen elkaar nog eens en dan wijst hij me de weg hoe ik het snelst weg kan komen. Loop zoveel makkelijker nu ik goed gesmeerd ben en heb vlinders in mijn buik en heb de hoop dat dit niet de enige keer is dat we samen lagen.

Die avond is zo gezellig en laat hem niet gaan voor we weer in bed gelegen hebben en hij me klaar heeft gebeft.
We leven nu ongeveer een jaar samen als LAT relatie maar hij is meer bij mijn dan bij hm thuis omdat zijn kinderen er veel problemen mee hebben maar die meiden van mij geven aan mam geniet ervan zolang het kan en dat doen we.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13814 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “De onverwachte ontmoeting”

  1. Inderdaad een pracht verhaal dat heel triest begint maar geleidelijk aan mooier en geiler wordt omdat twee alleenstaande mensen zich tot elkaar aangetrokken voelen en in het openbaar vrijen.

    Toch een kleine bemerking: de vrouw zegt dat ze de eerste keer een man voelt spuiten terwijl ze een langer relatie achter de rug heeft met meiden als resultaat.

    hopelijk lezen we nog meer over dit mooi koppel

  2. Wat een mooi verhaal. Heerlijk geil en tegelijkertijd toch ook een mooie samensmelting van naar liefde hunkerende mensen. En wat een prachtvrouw op de afbeelding boven het verhaal. Past naadloos bij het verhaal. Ik geniet er van.

Plaats een reactie