BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ordinaire buurvrouw – 1/2

De ordinaire buurvrouw – 1/2

Dit is een erg vrouwonvriendelijk verhaal, voor sommige tere zieltjes misschien best over te slaan. Toch, vermoedelijk tot verbazing van de meeste vrouwen, is dit een waargebeurd verhaal. Ook dit type van vrouw bestaat echt. Ik heb alleen de namen van de personages en de locaties veranderd.

Ik ben Rick en woon in de Antwerpse zuidrand.
Ondertussen net gepensioneerd. Mijn vrouw die werkt nog, omdat ze iets jonger is dan ikzelf.

Ik woon in een appartementenblok, drie hoog op een hoek. De hele straat bestaat uit gelijkaardige appartementen. Allemaal blokken van twaalf appartementen per blok, en telkens per twee, zes hoog. Per blok is er centraal een trap en een kleine lift. Met twee kon je gemakkelijk de lift gebruiken, met drie was het al erg krap en met vier, zoals het plaatje binnenin de lift aangaf als maximum, was echt niet te doen.

Naast mij woont een dame van bijna tachtig, erg charmant, vriendelijk en met klasse. Die was ooit directrice in een lagere school geweest. (zie een vorig verhaal van mijn hand)

Onder mij op het tweede, een koppel vijftigers, Johanna en Karel, beiden nogal rondborstig, om niet dik te zeggen, goedlachs en sympathiek. De man werkte op een bank en de vrouw was directiesecretaresse bij een multinational in de chemische sector. Van die twee hadden wij nooit last. Daarnaast woonde een man, Jacques van tegen de zeventig, voormalig ingenieur bij de spoorwegen, die nogal moeilijk te been was. Hij diende een rollator te gebruiken. Ik heb hem een paar keer met boodschappen geholpen, net zoals mijn ‘onderbuurman’ dat ook al gedaan had. De andere bewoners ga ik niet allemaal vernoemen.

De hele blok was bewoond met nogal sympathieke mensen en eens per jaar kwamen we zelfs samen om een borrel te drinken, iets na nieuwjaar.

Jacques had een redelijk pensioen, maar zijn mobiliteit ging ferm achteruit. Hij dacht erover na om zijn appartement te verhuren en die huurinkomsten, samen met zijn pensioen waren voldoende om de maandelijkse kost van een verzorgingstehuis te betalen. Ik had hem dat een beetje afgeraden, maar hij wou niet tot last van de rest van de blok zijn en op zijn zeventigste verjaardagsfeestje, waar alle buren net als ik en mijn vrouw aanwezig waren, gaf hij aan dat de beslissing genomen was. Tegen de zomer zou hij verhuizen. Hij had lang op een wachtlijst gestaan voor een plek in een verzorgingstehuis en er kwam zo’n plek vrij op één mei van dat jaar. Alle buren vonden dat niet echt leuk, maar we beloofden allemaal om regelmatig op bezoek te komen.

In de laatste week van april, verhuizen we alle spullen van Jacques. Karel, ikzelf, Peter, mijn bovenbuurman, die vrijgezel was en bijna nooit thuis doen de verhuis. De dingen waaraan Jacques gehecht was, werden verhuisd, de rest ging naar de kringloopwinkel.

Jacques had zijn appartement via een immo-kantoor te huur gezet. Het bleek al verhuurd op de dag van zijn verhuis en de nieuwe ‘buren’ zouden er nog in begin mei, in trekken.

Iedereen in de blok, hoopte op aangename mensen, maar dat viel ferm tegen. Hierover gaat dit verhaal.

Eerst nog even ter info : al die appartementen zijn identiek. Vooraan over de hele lengte een woonkamer met open keuken, daarachter een hal, dan een gang, met links een badkamer, rechts een berging voor wasmachine en zo, daarachter drie slaapkamers. In het midden een kleine, daar sliep ik, links een grote, daar sliep mijn vrouw en rechts nog een grote, maar daar had ik mijn bureau in gemaakt. Alle drie de kamers gaven uit, via een groot schuifraam op een overstekend terras over de volledige breedte van het appartement. De achterkant was zuid-west gericht. Dus vanaf een uur of elf tot ze onderging, volop zon en geen inkijk van achterliggende gebouwen. Enkel als je op de balustrade van het terras leunde kon iedereen een beetje in de onderliggende terrassen kijken. Door het overstekend gedeelte van het terras boven ons, hadden toch een reep schaduw als de zon op z’n hoogst stond. Het nadeel was wel, dat de meeste regen, als die vanuit het westen kwam, een stuk van ons terras onderregende. Teveel zon als het warm was en anders teveel regen, was de reden waarom de meeste van de buren zelden of nooit op hun terras vertoefden.

Met mijn vrouw, Marianne, ben ik al een eeuwigheid samen en onze vier kinderen staan al een tijd op eigen benen. Die zijn evenwel opgegroeid in het huis van mijn schoonmoeder waar we toen woonden. Eens ze het huis uit waren, wou mijn vrouw een eigen appartement en dat heb ik net beschreven. Seks tussen mijn vrouw en mezelf is er niet meer. Al zeker tien jaar of langer, want ik kan me de laatste keer zelfs niet meer herinneren.

In mijn bureau staat een pc en met oortjes in, keek ik wel regelmatig naar een porno-filmpje en dat gaf voldoende opwinding voor een goeie rukbeurt. Zo kabbelde het leven verder. Ik rook, maar deed dat niet in het appartement, dus was ik zowat de enige bewoner die dagelijks, meermaals op zijn terras stond te paffen. Meestal hing ik over de balustrade, maar ik had er ook een paar tuinstoelen en -tafel staan met een gigantische asbak erop.

De nieuwe buren op de tweede verdieping bleek een alleenstaande vrouw te zijn, een Vlaamse, met drie kinderen, een meisje van ongeveer zestien, zeventien, dan nog een meisje van ongeveer veertien en een jongen van twaalf. Alle drie hadden een getinte huid. Via Karel kwam ik te weten dat de vrouw, Bea heette, uit Rotterdam kwam, waar ze met haar man en kinderen gewoond had. Die man was van Surinaamse afkomst. Karel wist te vertellen dat die een bonk van een vent was, tegen de twee meter groot, erg zwaar van bouw en nogal donker van kleur. Het koppel was evenwel gescheiden met nogal wat ruzie want die vent wou niet voor haar en de kinderen betalen. Hoe de uiteindelijke regeling was, weet ik niet, in elk geval zij had een job gevonden in een rusthuis, niet dan van Jacques, god zij dank, als verzorgende. De kinderen gingen nog naar school, maar om de veertien dagen gingen die de vrijdagnamiddag met de trein naar Rotterdam, naar hun vader en kwamen die zondagavond terug.

De eerste week van mei, had heel de blok al door, dat het een probleemgezin was. Veel ruzie, geroep en getier tussen zowel de kinderen onderling, als met hun moeder. Veel met deuren geslagen zodat heel de blok wist dat het weer hommeles was. We hadden met z’n allen wel begrip voor die vrouw want na een echtscheiding voor drie pubers zorgen en proberen op te voeden, is niet vanzelfsprekend. Als het weer eens ruzie was, zuchtten we wel even tegen mekaar, maar we probeerden elk contact te vermijden. Dat lukte grotendeels.

Het was al eind mei, de zon scheen flauw, zonder echte hitte en ik leunde om een uur of vier in de namiddag, met mijn twee ellenbogen op de balustrade van mijn terras terwijl ik rookte. Ik was niet gewoon dat er andere buren ook hun terras zouden zitten, dus ik rookte rustig mijn sigaretje en keek naar de bomen en het groen van het parkje achter ons gebouw.
Ineens hoor ik : “hé, vuile gluurder, maak dat je wegkomt vetzak, ik wil geen inkijk op mijn terras”. Ik wist eerst niet waar het geluid vandaan kwam en of het wel tegen mij was, dat zoiets gezegd werd, dus ik kijk rond en zie enkel schuin onder mij die Bea zitten. Die keek omhoog. Ik zeg : “ik gluur niet, ik rook, dus laat me gerust”. Maar ik trek me toch achteruit en ga in mijn tuinzeteltje zitten, uit haar zicht. Zo’n vulgair taalgebruik was ik niet gewoon.

Ik had haar heel even bekeken toen ik antwoordde en dat viel ferm tegen. Ze zat in een laag zeteltje met blote voeten, een short aan en een T-shirt. Ze rookte blijkbaar ook. Dat mens was erg bleek van vel en had geen bh aan want haar borsten waren zowat in haar oksels gevallen.

Toen ik ze de eerste keer op straat ergens zag wandelen met boodschappen, was het me al opgevallen dat ze erg bleek was en zeker een half hoofd groter dan ik. Ik ben een meter achtenzeventig, maar zij moet zeker groter dan een meter tachtig zijn. Toen liep ze op sandalen in een soort van losse, flodderbroek, een slobbertrui en een regenjasje er over. Ze had haar haren strak achteruitgetrokken in een dot op haar hoofd en toen ze wandelde had ze zo te zien toch een redelijk zware boezem.

Ze was echt een struise, zware, vrouw, een soort Duitse matrone, streng van uiterlijk, maar met heel goedkope kleding. Ik vergat het voorval. De dag erna, weer tegen een uur of vier, sta ik weer te roken, op de terrassen niets te zien, dus ik rook rustig verder. Ik wou net mijn sigaret uitdoen, als ik van een verdieping lager hoor : “smerige gluurder, sta je daar weer, maak dat je wegkomt !” Ik kijk naar beneden en dat mens begint me toch te irriteren, dus zeg ik : “ik gluur niet, ik rook en hou je smoel mens, ik heb met jou niets te maken”. Ze begint weer van alles te roepen, maar ik trek me weer terug. Het laatste dat ik hoor is : “jaja, ga maar lopen smeerlap !”

Een uur of twee later, ga ik terug een sigaretje roken. Er komt een klein gemeen trekje bij mij naar boven en ik hoop stiekem dat ik Bea nog wat kan uitdagen.

Dus leun ik weer op mijn balustrade en steek een sigaretje op. Ze heeft het geklik van mijn aansteker gehoord en ik zie ze tegen de balustrade van haar terras verschijnen. Dan roept ze : “ben je daar weer vetzak, maak dat je wegkomt !” Ik reageer door te zeggen : “ik denk er niet aan trutteke, gij kunt ferm mijn kloten kussen”. Heel even lijkt ze verbaasd, maar dan roept ze : “ja, dat zou je wel willen hé, je kloten laten kussen, sukkelaar”. Daarop antwoord ik : “natuurlijk wil ik dat, net zoals elke vent, maar niet door een gedrocht zoals gij”. Ik zie ze bijna ontploffen van kwaadheid. Mijn sigaret is zo goed als opgerookt en ik zeg : “dag stomme kut, tot de volgende keer”. Dan loop ik uit zicht. Ze begint weer van alles te roepen, maar ik kan het niet verstaan, want ik ga gewoon mijn bureau binnen.

De dag erna, moet ik naar de apotheek, om wat medicatie voor mijn vrouw te halen. Ik moet aanschuiven en zie voor mij nog twee mensen. Vlak voor mij iemand die ik niet ken en daarvoor, Bea, mijn ordinaire buurvrouw. Achter mij stond er ook nog iemand te wachten.

Bea, draait zich om nadat ze afgerekend had, ziet mij staan en zegt dan hardop : “verkoop die vent daar maar een hele doos Viagra, want die krijgt hem niet meer omhoog”. Ik reageer direct door te zeggen : “zelfs met twee dozen Viagra, krijgt geen enkele vent zijn piemel omhoog als hij jou ziet”. Iedereen in de zaak lacht en Bea loopt kwaad de apotheek uit.

Een paar weken gebeurd er niets. Tot op een zaterdagvoormiddag, ik met een mok koffie mijn terras op kom en daar een sigaretje opsteek. Het was al juni en beduidend warmer. Ik kijk rond en zie niemand. Dus ik rook rustig mijn sigaret op en neem af en toe een slok van mijn koffie als ik op de balustrade steun met één hand.

Na een paar minuten, ik wil net een tweede sigaret opsteken, als madame Bea haar terras opkomt. Ze kijkt direct omhoog en ziet me staan. Ze roept naar boven : “godverdomme stomme kloot sta je daar nu weer, maak dat je wegkomt, jij wilt enkel maar gluren en proberen een glimp van mijn kut op te vangen”. Ik schiet in de lach en zeg terug : “hahahaha, dat is geen kut dat jij hebt, dat is een parkeergarage voor autobussen”. Ik zag ze rood uitslaan van colère. “Gij vettige smeerlap” roept ze, “nooit zal jij iets van mij zien”. Ik antwoord : “ik zou nog niet willen, want zelfs de grootst geschapen neger, loopt nog verloren in dat vettig ding tussen jouw benen”. Ze begint weer van alle schunnigheden te roepen en ik reageer niet meer. Ik begin het lollig te vinden, vooral omdat elk antwoord dat ik haar geef, haar duidelijk bijzonder kwaad maakt.

Als mijn sigaret op is, wil ik terug naar binnen lopen, maar ik kan het niet laten en roep nog even naar beneden. “Bea, ik heb hier nog een heel dikke courgette liggen, moet ik die brengen, dat past in jouw onderkant”. Ze begint weer van alles te roepen, maar ik ga weg.

Na een tijdje heeft ze door dat ik zowat elke zaterdag en zondag, rond een uur of tien, op mijn terras sta, met koffie en een sigaretje. Telkens duurt het geen vijf minuten of ze komt ook op haar terras staan en begint van alles te roepen. Telkens geef ik lik op stuk. Haar taalgebruik is zoals gewoonlijk ordinair en ik pas me aan. Eigenlijk begin ik het gehakketak zelfs leuk te vinden. Hieronder een kleine bloemlezing.

Zij : “laat je lulletje eens zien, dan kan ik ook eens lachen, wacht, ik ga een verrekijker nodig hebben om iets te zien op die afstand”.
Ik : “ik laat niets zien want mijn lulletje gaat zo hard schrikken als hij je ziet, dat hij maanden buiten gebruik gaat zijn”.
Zij : “jij wilt mij neuken hé, wel dat zal niet pakken, voor geen geld van de wereld”.
Ik : “met mijn lul in jouw kut zitten, ik ben niet gek, met twee handen tegelijk in je kut, en er is nog plaats over”.
Zij : “jij, jij wilt mijn dochter neuken hé vetzak ?”
Ik : “jouw dochter ?” “Je bent niet goed wijs zeker, die is nog lelijker dan jij”.

Als ik zelf begon met uitmaken, was ze helemaal anders. Enkele voorbeelden.
Ik : “ha, die vette kwal komt buiten een luchtje scheppen, wel, wel, ik zal maar terug naar binnen gaan, want je stinkt naar kutlucht”.
Zij : “mijn kut stinkt niet”.
Ik : “ik ruik je tot hier, stomme geit, was je een keer”.
Zij : “ik kom net uit de douche onnozelaar”.
Ik : “haha, daarom dat die kut van jou stinkt, je hebt jezelf met de douchestraal op je klit zitten verwennen”.
Zij : “vetzak, dat gaat jou geen reet aan”. Ik voelde dat ik per toeval in de roos geschoten had dus :
Ik : “hahahaha, lekker klaargekomen dikke koe, ik wist al niet waarom het hele gebouw daarnet trilde”. Zij kwaad naar binnen.

Een andere keer : “ha, de dikke koe is daar, nog geen stier met een dikke lul gevonden ?” “Het wordt tijd, want je kut stinkt weer”.
Zij : “ik heb geen lul nodig, stommeling, ik kan alles zelf”.
Waarop ik zei : “hahaha, jezelf fisten, lukt dat zo’n beetje of moet ik komen helpen”. “Alhoewel, als ik met mijn twee vuisten tegelijk in je kut beuk dan schiet ik door tot aan mijn ellenbogen, hahahaha”. Weer loopt ze kwaad naar binnen.

Dergelijke schunnigheden werden wekelijks op zaterdag en zondag voormiddag over en weer tussen haar terras op het tweede en het mijne, schuin hoger op het derde uitgewisseld.

Er kwam een totale ommekeer, op een bepaalde vrijdag na de middag. Ik had mijn vrouw met de auto naar één van de kinderen gebracht ten zuiden van Brussel, die zou daar tot zondagavond blijven. Ik had de auto in de ondergrondse garage gezet en nam de lift naar het derde.

Dat kloteding stopte evenwel op het gelijkvloers en de deur ging open. Bea stond daar met twee tasjes vol boodschappen.

Ze schrok even, maar stapte dan resoluut in de lift. We staan op nog geen twintig centimeter van mekaar. Zij ziet dat ik op drie gedrukt had, reikt naast mij, ik geef haar een beetje ruimte en ze drukt op twee. De lift zet zich in beweging. Ik zeg niets, en prompt zegt zij : “wel van zo dichtbij heb je veel minder praat blijkbaar”. Ze lacht. Daarop antwoord ik : “ik krijg niets gezegd, je kut stinkt te hard, dat snijdt mijn adem af”.

Ik zie dat ze boos wil worden en ze torent boven me uit omdat ze een stuk groter is dan ikzelf. “Blijf jij van mijn kut maar af, dat is buiten categorie voor jou”. “Hahaha, bang stom wijf, dat ik je bij de kut grijp ?” zeg ik daarop.

Ze staat voor me met een katoenen flodderbroek aan, weer zo’n slobbertrui, duidelijk zonder bh eronder en haar haar in een dot. Haar gewoon uniform blijkbaar.

Zij zegt : “dat durf jij toch niet sukkel”. Dat had ze niet moeten zeggen. Ze staat daar met in elke hand een plastiek boodschappentasje. Gezien ik niets in mijn handen had, grijp ik met mijn rechterhand naar haar keel en druk ze met het hoofd hardhandig tegen de wand van de lift, met mijn linker hand, ik ben linkshandig, grijp ik haar vol op de kut. De legendarische woorden van éne Donald Trump indachtig : “grab them by the pussy”. Normaal zou ik zoiets nooit doen, maar ze had me uitgedaagd.

Mijn hand op haar kut, voelt door de katoenen flodderbroek geen slip zitten en ik kneed haar kut heel even om dan mijn middenvinger en ringvinger, hard met stof van de broek en al, een paar centimeter in haar kut te duwen. Tegelijk kneed ik hard verder. Er ontsnapt half en half een kreun uit haar mond, want met mijn andere hand, kneep ik haar keel zo goed als dicht. Haar ogen zijn groot van angst en verbazing. Ik nijp wat harder op de keel en duw wat harder met mijn linker hand op haar kut. Ze kan geen kant uit. Dan stopt de lift op de tweede verdieping en ik los zowel mijn greep op haar kut als op haar keel.

“Terminus” zeg ik en ik hou met één arm de deur van de lift voor haar open. Ze hapt naar adem en verlaat de lift. “Dada” zeg ik nog en laat de liftdeur dicht vallen want ik moet nog één verdieping hoger. Eens terug in mijn appartement, na een kwartiertje of zo, neem ik me een mok koffie en ga op mijn terras een sigaretje roken.

Niemand te zien op de andere terrassen, Bea ook niet. Ik zet me dan maar op mijn tuinzeteltje en wacht. Na zeker een half uur, hoor ik beweging op één van de terrassen. Ik sta recht en doe alsof ik net buiten kom, ik zet me op de balustrade en kijk schuin naar beneden. Daar zit Bea op haar stoeltje naar boven te kijken. Deze keer en dat is voor het eerst, zegt ze niets, ze kijkt alleen maar. Ik wuif vriendelijk naar haar maar zeg ook niets.

Ik neem een volgend sigaretje en zij doet dat ook. Zonder dat er één woord gezegd wordt, roken we beiden ons sigaretje op. Als ik mijn sigaret uit doe in de asbak achter mij en me dan omkeer om te zien wat zij doet, zeg ze plots : “kom je bij mij koffie drinken ?” Ik kijk en zeg : “haha, zo beleefd” maar loop dan naar binnen. Twee minuten later bel ik een verdieping lager aan haar deur.

Bea doet open, op blote voeten, nog steeds in een gebloemde flodderbroek en haar slobbertrui had ze vervangen door een heel loshangend grijs T-shirt. “Kom binnen, koffie ?” vraagt ze. Ik knik en volg haar. Er lag gigantisch veel rommel her en der. Ze loopt naar haar keukenblok en zet twee mokken onder de machine. Met een hels kabaal loopt de koffie in de mokken.

Ik bekijk haar en zie een grote, nogal mollige vrouw, duidelijk zonder ondergoed, met stijve tepels die door haar T-shirt priemen. Die borsten zijn erg doorgezakt en de tepels wijzen naar beneden. Haar haren waren nog steeds in een dot. Ik zeg : “doe je haren eens los”. Ze reageert niet. Ze lijkt verzonken in gedachten. Neemt de twee mokken en zegt : “eerst koffie en een sigaretje op het terras”. Ze loopt richting haar terras en ik volg haar.

Onderweg bedenk ik : ‘die zei eerst koffie en een sigaret’, wat is die kut na de koffie dan van plan ?’ We zetten ons in het voorjaarszonnetje op haar terras en steken allebei een sigaret op. Na een paar keer van de koffie genipt te hebben zegt ze ineens : “jij maakt me geil”.

Ik kijk haar verwonderd aan en vraag : “omdat ik je bij de kut greep in de lift ?” “Je had me uitgedaagd” zeg ik nog alsof ik me moest verantwoorden. “Dat ook” zegt ze, “maar vooral dat jij weerwerk biedt als ik grove praat verkoop”. “Hoezo ?” vraag ik.

Bea zegt : “ik weet van mezelf dat ik altijd nogal grof uit de hoek kom”. “Dat zal wel een soort van verdedigingsmechanisme zijn”. “De eerste die daarvan niet weg liep, was mijn ex”. “Later snapte ik waarom, die was nog niet lang uit Suriname overgekomen, wij hebben altijd in het Engels gepraat, dus die verstond mijn ruwe taal gewoon niet”. “Alle andere mannen, kruipen direct in hun schulp en liepen van me weg”. “Jij bent de eerste die dat niet doet en me serieus weerwerk gaf, door ook heel schunnig uit de hoek te komen”. “Het is dat, wat me geil gemaakt heeft”.

Ik lach en zeg : “hahaha, dat is plezant om weten”. “De eerste keer dat ik je zo vulgair hoorde roepen naar mij, was ik verbaasd”. “Na een tijdje begon ik het leuk te vinden”. “Elke keer dat ik op mijn terras ging om een sigaretje te roken, hoopte ik dat je er zou zijn en weer ordinaire onzin zou uitkramen, want dan kon ik reageren met evenveel geile en grove onzin”. Ze keek me enigszins verbaasd aan maar ze zag me lachen en zweeg dan maar.

Nadat ik uitgelachen was zei ik : “dergelijke ordinaire en schunnige praat kunnen we beter binnenskamers houden, in plaats van die van terras naar terras te roepen”. “Je zou een verkeerde reputatie kunnen krijgen”. Ze knikt.

Ik had iets voor ons gesprek bij mij thuis al twee koppen koffie gedronken en nu bij haar ook één, dus mijn blaas, begon te duwen. Dus zeg ik haar : “wel, vuile slet, ga eens op je knieën zitten. Ze kijkt me verwonderd aan, niet goed wetende wat komt, maar ze doet het toch.

Ik sta recht en ga pal voor haar staan. Ik grijp naar een lange houten pin die in haar haren steekt om die in een dot te houden. Ik trek die pin er uit en leg ze op het tafeltje. Haar haren vallen los op haar schouders. “Handen op de rug” zeg ik nog. Ze doet dat en haar dikke borsten priemen nu gespannen in het T-shirt voorwaarts.
Ik buk me een beetje voorover, streel met mijn linker hand zachtjes over haar kaak. Op die manier ziet ze niet dat ik met mijn rechter hand, mijn broeksriem open trek, de knop van mijn jeans open en de rits van mijn jeans naar beneden trek. Ik haal zo mijn lul uit mijn boxer, tegelijk glijdt mijn linker hand in haar haren op haar achterhoofd en ik grijp ze daar vast. Ik trek haar hoofd ietwat achteruit en zeg : “geile teef, aan de koffiemachine vroeg ik je om je haren los te maken, maar je deed dat niet, dus moet ik je nu straffen”. “Mondje open Bea”. Ze doet niets en kijkt onbegrijpend. Dus geef ik een snok naar beneden in haar haren. Haar hoofd kantelt zo wat achterover en de mond gaat vanzelf open. Voor ze goed en wel beseft wat er gebeurd, schiet er een straal pis recht in haar mond. Ik zucht, want bij hoge nood doet dat deugd. Haar ogen schieten wijd open als ze snapt wat er gebeurd. Ze wil reageren, maar ik zeg : “slikken stomme koe, of heel je terras loopt onder”. “En je handen op de rug houden of ik geef je een paar kletsen tegen je vettig smoelwerk”.
Ze duwt haar handen terug op haar rug, ik hou ze stevig vast met de haren en zeik dat het een lieve lust was. Prettig neveneffect was, dat haar mond overliep en heel haar T-shirt nat werd. Haar borsten en tepels kwamen zo goed tot hun recht.
Zodra ik uitgepist was, schudde ik de laatste druppels af in haar gelaat. Ze hapte naar adem. “Smeerlap” zei ze. Ik gaf nog een ruk aan haar haren en zei : “mijnheer de smeerlap alsjeblieft”. “Nu netjes mijn klein lulletje aflikken en snel een beetje”. Ik had moedwillig haar woorden gebruikt.

Ik duwde mijn pik gewoon in haar smoeltje. Zo diep ik kon en zei : “als je braaf mijn lulletje proper likt, dan neuk ik je daarna in je strontgat, dat gaat leuk zijn”. Ze trekt haar hoofd met geweld achteruit en zegt : “geen denken aan, dat wil ik niet, daar is nog nooit iets in geweest”. Ik herpak me en duw mijn lul terug in haar smoel.

Dan zeg ik : “maar schat toch, jij hebt niets te willen, ik ram mijn piemel in, waar ik wil”. “Maar je hebt gelijk, als er nog nooit een lul in je aars gezeten heeft, gaan we zo dadelijk douchen en dan maken we je schijtgat eerst goed proper”. “Ik zou niet willen dat mijn piemeltje bezoedeld word”. “Nu goed doorlikken en zuigen meid” zeg ik nog en ik begin neukbewegingen in haar mond te maken. Meermaals kokhalst ze, maar dan mag me niet storen.

Als ik me zo een paar minuten uitgeleefd heb en mijn pik zijn ‘oorlogssterkte’ gevonden had, trek ik me terug. Ze hapt weer naar adem en dan zegt ze tot mijn verbazing : “jouw pik is niet besneden en ongeveer van hetzelfde formaat als van Jack, mijn ex, alleen heb jij een veel dikkere eikel erop staan, die van Jack was smaller en liep spits uit”.

Ik zeg : “dat interesseert me niet, hup, recht en naar jouw douche”. Ze krabbelt recht en ik help door haar met de haren omhoog te trekken. Dan loop ik met een stijve, recht vooruit wijzende lul achter haar naar de douche.

In de douche draai ik de kraan open en zij zegt : “mijn haren niet natmaken, die zijn deze morgen al gewassen”. Ik geef een ferme klets tegen één van haar dikke borsten en zeg : “jij hebt niets te willen, snap dat toch, want dat is wennen voor jou, blijkbaar”. Ik duw haar grote lijf tegen de douchewand, met de borsten plat er tegen, zodat ze met haar rug naar mij staat. Met één hand grijp ik naar één van haar borsten, begin die hevig te kneden en met de andere steek ik pardoes twee vingers in haar kut. Die laat ik meermaals met enig geweld in en uit haar kut glijden.

Dan haal ik ze er uit, ze waren goed nat van kutsap en ik ga met die vingers over haar poepgaatje. Zonder medelijden, duw ik die alle twee ineens in haar aars. Ze gilt, ik nijp daarom veel harder in de éne borst, ze gilt nog harder. Met de vingers in haar darm, ga ik ook meermaals nogal fel in en uit. Ik zie geen sporen van stront verschijnen. Voor de zekerheid, blijf ik wat langer in haar kontje met de vingers over en weer gaan. Ik hoor ze kreunen.

We waren ondertussen doornat van de douche, dus ik stap er uit, grijp een handdoek voor haar en grijp er ééntje voor mij. We drogen ons af en ik zeg : “naar de slaapkamer”. Ze loopt haar slaapkamer binnen en gaat gewoon met haar blote kont op het niet opgemaakte bed zitten. Ze kijkt me aan met natte haren en zegt : “als jij denkt dat je met mij de liefde moogt bedrijven, denk dan maar snel wat anders, vetzak”. “Je mag je hier af trekken, dan zie ik ook nog eens wat, en daarna moet je maken dat je wegkomt”. “Je hebt me daarnet op het terras al misbruikt, smeerlap !”

Ik ga in mijn blootje vlak voor haar staan en zeg : “stom wijf, ik bepaal wat gebeurt en jouw mening moet ik niet horen”. Tegelijk had ik haar met één hand bij de keel gegrepen en met de andere weer in haar haardos. “Gore kut” als ik zeg dat ik je in je strontgat ga neuken, dan is dat zo, je kunt best ervan genieten, want anders gaat het pijnlijk worden”. Ze heeft haar twee handen rond mijn pols om die van haar keel weg te trekken. Ik nijp dus gewoon wat harder door. Zo krijgt ze niets meer gezegd en ik zie haar hoofd erg rood worden.

Dan zeg ik : “op de knieën vuile kut, je dikke kwabben van borsten op het bed, met je handen je gat open trekken en ik wil je niet horen”. Terwijl ik dat zeg had ik ze aan de haren van het bed afgetrokken en gedwongen de houding aan te nemen die ik gezegd had. “Knietjes mooi tegen mekaar, stinkende kut !”

Met mijn éne hand, nog steeds op haar achterhoofd de bos haar vasthoudende, druk ik dat hoofd, klem op het bed. Mijn piemel leek verheugd met het vooruitzicht. “Zo, smoel toe, vettige kwal en geniet van mijn lulletje in je darmen” zeg ik al lachend.

Ik plaats mijn eikel tegen haar ster en duw ineens door tot mijn pik tot aan de wortel in haar zit. Echte voorbereiding voor anale penetratie had ze niet gehad. In de douche had ik enkel even twee vingers in haar kont gestoken, meer niet. Mijn lul in haar aars, ontlokte dan ook een serieuze gil. “Had ik niet gezegd, dat je je gore bek moest dicht houden, vettige kut ?” zeg ik nog en ik begin gewoon nogal fel in en uit haar darmen te bewegen. Haar kontje is redelijk eng en omsluit mooi mijn stijve piemel. Van puur jolijt begin ik met mijn vrije hand op haar dikke kontkaken te kletsen. Beiden staan binnen de kortste keren vuurrood.

Het duurt geen tien minuten of mijn ballen trekken samen en mijn sperma schiet met geweld in haar aars. Nog steeds had ik ze vast met de haren van het achterhoofd. Ik hou me stil tot ik volledig uitgespoten ben. Dan trek ik me terug, trek ze aan haar haren achteruit, draai ze en duw ze op haar gat, op de vloer, tegen de zijkant van het bed.

Ik sta recht voor haar met een piemel die vol sperma hangt en zeg : “proper zuigen slet !” Ze kijkt verschrikt omhoog en prevelt : “maar die komt uit mijn kont”. “Niks mee te maken” zeg ik en geef haar met één hand een ferme pets tegen haar kaak. Ik had nog steeds de andere hand op haar achterhoofd en duw ze zo voorwaarts, tot mijn piemel tegen haar lippen komt. Ze opent de mond niet, dus zeg ik : “moet je nog wat kletsen tegen je muil krijgen ?” “Proper zuigen godverdomme !” roep ik. Ze opent alsnog haar mond en ik schuif mijn kleddernatte lul in haar smoeltje.

Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site.

Sensuele groeten, Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 11517 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De ordinaire buurvrouw – 1/2”

  • Hoi Roberto,
   het gaat over het verhaal ‘Nooit vermoed, maar wel grappig’ in drie delen dat in september 21 verschenen is. Gewoon op mijn naam klikken en je krijgt alle verhalen van mijn hand. Daar kan je het tussen vinden.
   Grtjs,
   Rick

Plaats een reactie