BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een bijzonder avondje uit in de parenclub

Ik zal beginnen met een korte introductie, dan hebben jullie een beetje een idee met wie jullie te maken hebben. Wij Jasper (42) en Ricky (39) zijn een gelukkig getrouwd stel en hebben elkaar als late tieners tijdens een vakantie leren kennen. Ricky is een mooie lange Hollandse blonde dame van 1,75 lang en maatje 40. Ik geniet echt van haar mooie voorkomen, goede vrouwelijke vormen, prachtige uitstraling, haar verzorgdheid en lekker stevige cup B borsten. Ik ben een sportieve man van 1.85 lang, inmiddels een grijze kop met haar. Ik ben het type duursporter, dus lang en slak, maar wel altijd goed verzorgd. Een mooi verzorgd stel dus, die het in het leven prima voor elkaar hebben!

Samen hebben wij de wereld leren ontdekken op het gebied van erotiek. Wij waren vooral elkaar allebei de eerste met wie wij het bed deelden. Je kan je inbeelden dat met een dergelijke voorhistorie niet vanaf dag 1 de vonken er vanaf sprongen in bed. Nee, wij waren degelijk, voorzichtig en alles behalve experimenteel. Een jaar of 7 geleden is de trots van onze relatie geboren, een prachtige en lieve zoon. De eerste jaren na de geboorte stond alles in het teken van de kleine man, tijd voor ons 2en of voor onszelf was erg beperkt. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat rondom zijn 2e verjaardag er een gezamenlijke conclusie werd getrokken dat we echt moesten gaan investeren in ons en ons seksleven. De spanning moest terugkomen in onze relatie! Seks hoefde echt niet gelijk op Champions League niveau te zijn, maar beide werden we er wel wat treurig van dat we afgezakt waren naar het niveau van de lagere kelderklasse. En dat terwijl we nog altijd stapelgek op elkaar waren.

Dat was het moment dat wij d.m.v. een vragenspelletje voor het eerst echt open en eerlijk durfden te zijn over elkaar en je eigen fantasieën. Het vragenspelletje hadden wij gekocht als leuk speeltje om het vuur terug te laten keren. De uitkomsten van de vragen gaven mooi de verschillen tussen ons aan. Waar ik werkelijk voor alles open sta, daar was Ricky een stuk behoudender. Anaal, buitenseks, spannende kleding in publiek etc etc, alles leek mij wel geweldig. Ik zag het ook wel zitten om ook met anderen wat te experimenteren, zij wou vooral van mij genieten. 1 van de dingen waar ik echt heet van werd, dat was de fantasie dat jouw vraag seks zou hebben met een andere man. Geweldig leek me dat. Het leek mij fantastisch om mannen begeerlijk te zien kijken naar mijn mooie dame, haar gek te maken, haar te nemen. Echt de uitkomst van deze vraag stond met stip op nr1 van mijn lijstje. Dat wou ik wel eens gaan meemaken. Maar je kan het raden, mijn vrouw zei ‘ droom maar lekker door, geen andere man aan mijn lijf’. Helaas voor mij dus. Andere fantasieën hebben we in de loop van tijd samen wel uitgevoerd als een prostaatmassage, pegging, dominantie, opdrachten uitvoeren. Dus onze wens om het vuur terug te brengen is zeker gelukt. Samen hebben we nu echt een fantastisch seksleven voor vuur en verrassingen.
Op de vraag of zij een bezoek aan de parenclub zou zien zitten, gaf zij verrassend het antwoord ‘ik zou er best wel eens een kijkje willen nemen, maar dan niet om het met anderen te doen’. Wow dacht ik, gaat er toch een van mijn grote wensen uitkomen.

Vanaf dat moment bezoeken wij 1 en soms 2 keer per jaar een grote bekende parenclub in Belgisch Limburg. Heerlijk is het om daar samen te dansen, tijd voor elkaar te hebben, te genieten van elkaar in mooie uitdagende lingerie, mannen die naar mijn prachtige dame kijken, heelijk met zijn 2en spelen in 1 van de spannende ruimtes. Dit is echt een geweldige impuls gebleken voor ons seksleven en relatie. Wij kunnen echt al weken voorpret hebben richting zo’n bezoekje: estaurantje reserveren, mooie lingerie met kousen bestellen, elkaar wat uitdagen in appjes etc. In de loop der jaren hebben we al behoorlijk mooie avonden gehad daar. Het grappige is dat Ricky toch wat minder strikt bleek in het contact met anderen dan dat zij dat zelf dacht. Gedurende de verschillende bezoekjes heeft ze toch regelmatig een verdwaald handje op zich gehad die haar streelden, haar borsten betasten, ze is zelf een keertje gevingerd door een ander. 1 avond was het toppunt, toen heeft ze zelf kort even een andere man afgetrokken terwijl ik een dame aan het vingeren was. Het mooie is, ze gunde mij de wereld. Want ik heb mezelf in het bijzijn van mijn vrouw meermaals laten pijpen door een andere dame of de dames lekker betast, dat moedigde ze zelfs aan. Maar de grens met andere mannen is altijd wel blijven bestaan. De bovenstaande contacten met anderen waren incidenten en geen veelvoorkomende voorvallen. Het waren wel incidenten waar ik een jaar later met regelmaat nog met mijn gedachte in verdwaalde. Keer op keer bij de gedachte begon er gelijk bij mij wat te zwellen.

Gisteravond was het weer eens tijd voor een bezoekje aan België. De voorpret was alweer even op gang. Oma als oppas was geregeld, een lekker restaurantje in Tilburg was gereserveerd, nylon kousen waren ook besteld en voor mezelf een mooie nieuwe boxershort. Ik had via Glamuse in Frankrijk een prachtige Maison Close body voor Ricky besteld, mooie doorschijnend zodat haar lekkere tepels ook voor anderen zichtbaar zouden zijn. Het enige probleem is dat wij normaliter altijd op zaterdag naar de club gaan, nu konden we niet anders dan op de vraag. Mijn behoudende vrouw had toch wel wat moeite dat er dan ook alleengaande mannen in de club zijn. Hier hebben we uitgebreid over gesproken, maar je geen zorgen want: nee is nee.
Vrijdagavond kwam ze de trap aflopen, aan het geluid te horen had ze haar hakken al aan. Man wat een geluksvogel ben ik toch, daar stond ze: mooie zwarte pumps, benen gestoken in nylons, heerlijke zwarte leren kokerrok, mooie topje erop en goed in make-up. Wat een vlam. Op naar Tilburg om te gaan eten. Bij het lopen richting de auto zag ik in de split van haar rok heel soms de rand van haar kousen. Wat een heerlijk geil uitzicht dat. Ik dacht al gelijk: ik zou het niet erg vinden als we dadelijk de trap in het restaurant oplopen, dat anderen mannen dan ook dat spannende randje van de kousen zien. Er is toch niemand die ons hier kent. Ik ga echt niet tegen haar zeggen dat de split net iets te lang doorloopt voor het gebruik van kousen, ik geniet er teveel van om mijn degelijke Ricky zo te zien.
En ja hoor bij het trapje, die als entree dient van het restaurant, zag ik het kanten randje weer. Helaas geen andere mannen die mijn mooie dame daar betrapte op die spannende kousen. We hebben heerlijk gegeten en na het diner ben ik even van tafel gegaan voor een sanitaire stop. Bij terugkomt dacht ik alleen maar wow! Daar zat ze keurig met haar benen over elkaar, maar ze had zelf niet door dat er zeker een cm of 4 van de kousenrand nu zichtbaar was, dit moeten andere bezoekers of de ober ook zeker gezien hebben. Ik zei niets, ik vond het alleen maar geil. Heerlijk om te pronken met mijn meisje!

Door naar de volgende halte, op naar de club in België. In de auto verklapte ik haar dat er toch wel erg veel kous zichtbaar was geweest en dat ik er geil van was geworden. Zij kreeg er wat kleur van en zei ‘gelukkig ken ik daar niemand en doet het jou veel, maar je had het daar ook wel even tegen me mogen zeggen. Want dit was ook niet helemaal de bedoeling’. Aangekomen in de club was het voor mij tijd om uit kleden en voor Ricky om om te kleden, want ze had haar body nog niet aan. Tot mijn teleurstelling kwam de net aangeschafte body niet uit de tas. Ze gaf aan deze te doorschijnend was en meer iets voor thuis is, ze had er geen zin dat haar tepels zo extreem zichtbaar waren voor anderen. De alternatieve body was gelukkig ook mooi, een heerlijke stringbody en deze scheen gelukkig ook nog wel wat door. Onze avond was begonnen! Tijd om te drinken, dansen, kletsen, opgeilen en genieten van het uitzicht op anderen. Tijdens het dansen hebben we elkaar al behoorlijk opgewarmd door het schuren en betasten. Meermaals pakte ze mijn piemel al door mijn boxer heen en de natte vlekken van het voorvocht stonden al in mijn boxer. Ook zij was al goed vochtig door het dansen, het betasten van haar borsten en kutje. Na een uurtje of 2 zei Ricky: ‘zullen we een rondje maken in de speelkamers?’

Jeetje dit was even heftig t.o.v. de zaterdagen dat wij in de club zijn. Als vliegen op stront kwamen er mannen op ons af zodra we ook maar even halt hielden, zeker voor mijn vrouw was dit toch wel erg intimiderend. Meermaals stonden we te zoenen, elkaar te bevoelen en omringden de mannen zich al trekkend om ons. Uiteindelijk hadden we een mooie hoekje op een bank gevonden, waardoor we de alleengaande mannen wat makkelijker op afstand konden houden. We hadden uitzicht op een lege massagetafel en een seksschommel waarop een vrouw heerlijk verwend werd. Aan het luide gekreun te horen was het echt heerlijk. Terwijl wij van het uitzicht genoten zat ik Ricky lekker te vingeren en zij mij af te trekken en ondertussen zaten we uitgebreid zoenen. Top dit soort avonden. Op de bank naast ons kwam nog een stelletje zitten, waarvan de vrouw overduidelijk meer behoefte had aan andere mannen dan mijn behoudende Ricky dat heeft. De dame liet zich omringen door een man of 3 en beurtelings pijpte zij deze mannen. Ik genoot van dit geile uitzicht! Ricky fluisterde in mijn oor: ‘lekker uitzicht he, geniet er maar van’.

Ondertussen probeerde de mannen ook contact te maken met Ricky, maar die wees het af. Plots greep de dame naast me mijn piemel en begon eraan te trekken, voor mij het teken om lekker haar te betasten aan haar zachte kleine borsten en haar mooie geschoren kutje. Als ik die zachte borsten voel, dan ben ik altijd extra blij dat die van Ricky nog zo lekker vol en stevig zijn. 1 van de mannen die eerst aandacht kreeg van de dame naast me was meer naast Ricky gaan staan en stond zichzelf vlak bij Ricky wat af te trekken. Voorzichtig begon hij de mooie bekousde benen van mijn meisje te strelen. Ik keek er geil naar, langzaam ging de hand omhoog en betaste ook haar lekkere borsten. Ricky fluisterde in mijn oor: ‘vind je het een lekker gezicht?’ en vervolgens ‘ik vind het ook geil dat jij afgetrokken wordt door een ander en iemand aan mij zit’. Ik dacht alleen maar wat gebeurt hier, wat is er met Ricky? Haar kutje voelde natter en natter, het tongzoenen werd wilder en geiler, ze was echt botergeil.

Plots zie ik haar hand omhoog gaan pakt ze de piemel van de man die haar borsten betasten. Ze begint hem af te trekken! De man ziet dat ook als een verdere uitnodiging en begint Ricky’s borsten te zoenen en likken en zijn hand zakt af naar het kutje van mijn meisje. De benen gaan wijder en ik zie 2 vingers onder luid gekreun erin verdwijnen. Ricky trekt harder en harder en kijkt mij met hele geile ogen aan. Ze fluister ‘dit wil je toch! ik wil dit ook! Het is heerlijk!’ De dame van het stel naast ons werd ondertussen hard genomen door een vreemde. Mijn piemel was dus weer vrij voor Ricky haar andere hand. Daar lag ze dus met in beide handen een piemel en kutje gevuld door een vreemde man. De man wist overduidelijk wat hij moest doen, want het gekreun bleef maar doorgaan. Ik moest mijn best doen om niet spontaan klaar te komen. Klaarblijkelijk had de vreemde man ook moeite om zich in te houden, want uit het niets spoot hij plots zijn sperma over de vloer. Vervolgens liep hij gauw weg. Beiden waren we wat beduusd van wat wij net hadden beleefd. Dit was toch tegen alle wensen in en toch was het zo heerlijk. De ogen van Ricky spraken boekdelen, die heb ik in mijn leven nog nooit zo geil zien staan.

Tijd om af te koelen, toilet en een drankje. Ik was de drankjes gaan halen en Ricky richting het toilet, dat duurde best lang. Plots begreep ik waarom het zo lang duurde! Daar kwam ze aanlopen in die mooie Maison Close body die had gekocht, die body waar haar borsten zo mooi doorheen priemen. ‘Ach volgens mij heb ik me al aardig blootgegeven, dus nu durf ik hem toch wel aan’ aldus Ricky. Er sprong bij mij gelijk weer iets op oorlogssterkte van dit uitzicht.
Ik had nog maar mijn halve drankje en op toen Ricky vroeg of het alweer tijd was voor een 2e ronde richting de speelruimte. Ik vroeg om 5 minuutjes extra tijd en toen vertrokken we dus voor ronde 2. Ik liep achter Ricky aan en zag haar lopen in die prachtige body, lange benen met nylon kousen en hakken en dacht wederom, wat ben ik toch een mazzelkont! En wat zouden veel mannen zo’n moordwijf willen hebben.

Wederom was het in de speelruimtes een soort polonaise van alleengaande mannen en wederom was het daardoor lastig om een geschikt plekje te vinden. We hebben een aantal keer eventjes staan kijken bij koppeltjes die lekker bezig waren met meerdere mannen, maar al gauw werden de mannen naar inziens van Ricky dan weer te opdringerig. ‘Wat gaan we doen? Gaan we naar huis om het af ronden?’ vroeg ik. ‘Doe maar het bankje waar we net ook waren, dat was redelijk beschut’ zei Ricky. Dus wij namen wederom plaats op hetzelfde bankje. Eigenlijk zaten we daar een beetje ingekakt elkaar wat te betasten en te zoenen, maar het vuur was verdwenen. Het was zeker nog lekker om elkaar te voelen, maar het was mooi geweest. Plots kwam er een koppeltje waarvan de mooie blonde dame met heerlijk grote borsten op de massagetafel voor ons kwam liggen. Daar kwamen uiteraard gelijk 5 mannen omheen staan. De dame werd door haar man op de tafel genomen en ondertussen liet zij zich heerlijk betasten door de omstanders. Bij mij kwam daardoor het zaakje ook weer tot leven en ik voelde Ricky ook weer natter worden.

‘Lekker he’ zei ik. ‘Prima uitzicht en ook echt jouw type met dat blonde haar en grote natuurlijke borsten’ zei Ricky. Een paar meter verderop stond nog een koppeltje te kijken naar dit schouwspel, het liet ook hen niet onberoerd. Dit was een lange slanke brunette met een brede donkere partner. Zij zagen het plekje op de bank dat naast ons nog vrij was en gingen naast ons zitten. Zij begon hem voorzichtig te trekken en hij haar te vingeren. Grappig het stel leek een beetje op ons. Beide ook goed verzorgd en met mooie lingerie. Maar ook qua actie leken ze op ons. De vrouw overduidelijk ook wat behoudender en de man die wel graag meer zou willen. Plots dook Ricky op haar knieën en begon mij heerlijk te pijpen. De donkere man naast mij zat vol aandacht naar de pijpkunsten te kijken. Heerlijk als een man geilt op mijn vrouwtje. Jammer dat er echt 0,0 kans is dat dit uitloopt op actie tussen hem en Ricky, mijn meisje valt nou eenmaal totaal niet op donkere mannen. Dat is haar hele leven al zo, ze vindt het simpel weg niet aantrekkelijk als mensen een gekleurd uiterlijk hebben. Niets racistisch aan, maar gewoon smaak.

De vrouw naast me volgt het voorbeeld van pijpen en duikt ook op haar knieën om haar partner te verwennen. Maar wat doet Ricky nou? Ze grijpt de hand van de grote donkere man naast zich en trekt deze naar haar borsten toe. Nog nooit heeft ze in al onze bezoekjes ook maar enig initiatief genomen tot contact met anderen. En nu, bij een type waar ze nooit op zou vallen, dus wel. Gretig zie ik de donkere handen de borsten kneden en aan de tepels trekken. Ricky kijkt me aan met een paar ogen die ongekend zijn. De geilheid is bij ons beiden volledig terug.
Ze kijkt naar de donkere man naast me en kijkt ook hem geil aan. Dan gaan ze wat verzitten, grijpt ook zijn piemel. De dame naast me schrikt wat en stopt en kijkt naar Ricky. Ricky heeft geen twijfel en begint de vreemde man te pijpen. Nooit in haar leven heeft ze een andere piemel dan de mijne in haar mond genomen. En nu likt ze aan die grote stam, aan zijn balzak en zelf een beetje onder zijn zak misschien zelfs wel tot op zijn anus. De grote donkere man geniet en kreunt. Ik kan alleen maar toekijken. Ricky staat op en kruipt tussen de man en mij in en spreid haar benen.

De man duikt omlaag en begint haar te likken. Hij lukt met een grote tong tussen haar lippen en haar sterrtje. Drijfnat wordt ze gelikt door hem. De andere dame komt naast mij zitten en we maken wat contact, zachtjes trekt ze mij af en ik vinger haar wat. Ondertussen genieten wij van het schouwspel. De benen van mijn meisje gaan wijder, de kreunen worden harder en plots een schreeuw. Dat ze kon squirten wist ik, maar dit was een lading die ik misschien pas 1 of 2 keer eerder bij haar hem gezien. Ze slaat haar hoofd achterover en kijkt me geil aan en zegt; ‘ik wil geneukt worden! en ook nog eens door hem’ Wtf is hier aan de hand! De donkere man pakt een condoom, doet hem om zijn flinke penis, tilt mijn meisje op en zet haar in doggy positie. En dan begint hij vol om mijn meisje in te rammen. Vol overtuiging neukt hij de lekkere kut van mijn vrouw, kneed in haar lekkere billen, grijpt naar tieten, draait mijn zijn vinger over de natte anus, geeft tikken op haar billen, hapt in haar rug, likt haar nek, trekt aan haar tepels. Bij hem is het beest los en bij mijn vrouw ook. Ze gilt en kreunt. Ze grijpt tussen haar benen door naar zijn ballen, dan weer even naar mijn piemel om daaraan te trekken. Ze is los zoals nooit tevoren.
En ik? Ik kijk en kijk en kijk en geniet! Dit wou ik al jaren! En ondertussen zit ik met mijn vingers in de kut van een andere dame en met mijn andere hand kneed ik de borst van mijn vrouw, de andere dame trekt mij ondertussen langzaam af. Gelukkig langzaam anders was ik met dit uitzicht veel te snel gekomen.

De grotere donkere man geeft nog een paar flinke petsen op de billen van Ricky, die rood beginnen te gloeien van de actie. Hij trekt zich terug, mijn vrouw draait zich om en gaat voor hem zitten, trekt de condoom van de grote penis af en zegt ‘nu is tijd om te laten zien wat je in je hebt!’ De donkere man duikt nog 1 keer voorwaarts en grijpt de borsten van Ricky om ze vervolgens helemaal af te likken, hij komt omhoog en begint mijn vrouw te tongen. 23 jaar zijn wij samen en plots zoent ze een ander. Nou zoenen, dit is gewoon neuken met tong en mond. Jeetje wat geil! De man gaat staan, Ricky trekt hem naar zich toe en duikt met haar mond bovenop zijn penis. Ze begint hem knetterhard en diep te pijpen. Zij bepaalt het tempo door met beide handen zijn billen keer op keer vol naar zich toe te trekken. Ze heeft moeite zijn enorme penis goed te verwerken, tranen lopen over haar wangen omdat hij regelmatig te diep gaat. Maar ze gaat door en door. De dame naast zich heeft zich ook voorover gebogen en begint mij lafjes te likken op mijn piemel. Helemaal prima. Tot 15 minuten geleden had ik ook zo’n schuchtere dame die niet heel overtuigend was tijdens seks met anderen, dus dat lafjes likken is voor mij helemaal prima.

Ik hoor de donkere man zeggen tegen Ricky dat hij bijna gaat komen. Ricky reageert met ‘laat maar komen, dat is ook de bedoeling’. Alsof ze een extra versnelling gevonden heeft pijpt ze hem nog harder en nog dieper en zie ik dat 1 van de vingers de weg naar zijn anus hebben gevonden. Ze pijpt en vingert zijn prostaat ook nog eens. Nou weet ze uiteraard van mij hoe enorm lekker dat is, maar dat ze dat nu en hier doet is bizar. Ik hoor een kreun en zie de man vertrekken. Hij spuit zijn lading vol in de mond van mijn dame. Ricky kijkt me aan en opent haar mond, ze laat de lading aan me zien. Ondertussen loopt deze deels uit haar mond en belandt op haar o zo mooie borsten. De donkere man krimpt ineen en gaat op zijn knieën zitten waarop Ricky zijn gezicht met een krachtige duw zo tussen haar borsten duwt. Hij moet met zijn gezicht nu in een deel van zijn eigen lading zitten. De man begint de borsten van mijn vrouw schoon te likken. Wow dat is exact 1 van de dingen die ik oh zo graag doen en maar heel soms mag doen. Ricky heeft ondertussen mijn piemel beetgepakt en begint daarna keihard te trekken, ze buigt naar me toe en zegt ‘kus me!’. Ik zie haar lippen nog nat met het zaad van een ander, maar het interesseert me niks. Ik proef en ruik een ander, maar proef en ruik ook mijn geile dame. Tijdens de zoen begin ik spontaan te spuiten. Dat ik het zo lang heb weten vol te houden is een godswonder, maar dit was echt te geil. Ricky pakt met haar vingers het zaad van mijn onderbuik en stopt het in haar mond, vervolgens zoent ze me. Dit keer proef ik dus mijn eigen zaad. Het andere koppel is weggelopen en zeiden nog dank jullie wel voor deze ervaring. Wij zitten compleet voldaan en ook beduusd uit te hijgen.

Voor ons was het tijd om naar huis te rijden. In de auto hebben we uiteraard nagepraat over deze avond. Hoe heeft het zover kunnen komen? En hoe bizar was het dat Ricky plots veranderde van de passieve vrouw, naar een initiatief nemend monster. Ricky zei daarover het volgende ‘jij hebt altijd gezegd: geniet van het moment, denk aan wat lekker is en niet wat volgens de sociale gewenste regels behoort te doen. Plots voelde ik zoveel geilheid opkomen, dat het mij allemaal niet uitmaakt. Het maakte mij niet uit welke piemel er voor me stond, als er maar een piemel voor me stond. Dat het een zwarte was, maakte me ook niets uit. Ik wou genomen worden door een ander, ik wou een ander proeven, ik wou een ander ervaren. Puur voor het lekkere. Puur voor de seks. Maar reken er niet op dat bij volgende bezoekjes het weer zo is. Voor nu wou ik dit, voor een andere keer misschien weer niet of nooit meer. Het voelde voor nu zo lekker en intens. Daarbij heb ik jou zo enorm zien genieten van het uitzicht, dat maakte mijn nog eens extra geil. Dat uitzicht moet je de komende maanden maar goed vasthouden in je hoofd, dan kan je er nog lekker van nagenieten.’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11977 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Een bijzonder avondje uit in de parenclub”

Plaats een reactie