BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Gevolgen van een einde dienstverband (slot)

In mijn eerste verhaal kun je lezen hoe ik zonder werk ben gekomen, hoe Jeannet de vrouw die er voor moest zorgen dat ik goedkoop wegging bij mijn baas onwijs geil bleek te zijn, moet bijkomen van een week onophoudelijk neuken op de meest spannende plekken.

Zit in de kijkhut naar Kraanvogels te kijken als ik gebeld wordt, dacht dat het Jeannet zou zijn maar blijkt Suzan te zijn, hoe gaat het en waarmee kan ik je van dienst zijn.
Of ik het wapen van Norg ken, tegenover de kerk vraag ik ja dat klopt wat is daarmee, wil even met je praten maar zeg dat nog even tegen niemand, wanneer vraag ik, vanmiddag vraagt ze vragend. Vertel waar ik ben en er kan een met een uur wel zijn en zo afgesproken.

Wandel terug naar mijn auto, moet omrijden omdat de weg door de natuur net afgesloten is dus na een tijdje parkeer ik en loop naar binnen, kom voor mevrouw de Noord, linksom helemaal achterin zegt de dame.

Suzan staat gelijk op we schudden elkaar de hand en voel dat ze gespannen is, bestellen koffie om dan te horen dat ze weet van mij en Jeannet en of het bevalt, druk zeker zweet vaak los en ook op de meest vreemde plekken vraagt ze.
Wacht even waar gaat dit heen vraag ik, laat je wat zien maar je mag nooit zeggen dat ik je dit heb laten zien, ze pakt haar telefoon en laat me whatsapp berichten tussen haar en Jeannet zien.

Ben even naar Lorenzo even zoet houden maar heb die klootzak al om mijn vinger gewikkeld, klootzak stuurde Suzan terug, ja die Bert die me dat geld liet mislopen ga die vent helemaal uitkleden.

Wie is Lorenz vraag ik, een steenrijke kerel waarvan ze het huis nu gebruikt je dacht toch niet dat het van haar was, Jeannet is gewoon een smerige oplichtster, heeft ze nog niet om geld gevraagd, plotseling bank geblokkeerd.
Ja eergisteren op het vliegveld, de volgende keer komt snel maar in aanvang betaald ze snel terug om je vertrouwen te geven.
Lorenzo heeft een brief gestuurd dat hij volgende maand een paar weken er zelf in wil dus ga er vanuit dat ze snel bij je intrekt.

Meen je niet en kan het haast niet geloven, krijg een verhaal van roodharige oplichter waarvan ik gehoord heb maar die hete geen Jeannet, zij ook niet zegt Suzan en laat me een kopie van haar rijbewijs zien.
Thea Knol 61 jaar en geen 56 zoals ze zij, kan het niet geloven maar hoe meer Suzan verteld hoe meer ik er van herken, spannende spelletjes neuken waar maar kan Jeannet of Thea zoals ze heet is Nymphomane, in het huis waar ze nu woont heeft ze betaalde orgies georganiseerd en zelf de hoofdact was.

Na twee uur bedank ik Suzan ik betaal alles en met een tot later houd me op de hoogte gaan we elk ons weg. In de auto over denk ik dat ik nooit in de gaten had dat Jeannet helemaal niet op de kaart stond op Henk zijn kaart. Thuis zoek ik de kaart en inderdaad staat daar Thea, daar staat gelukkig Lea heer nummer dus bel en kan dezelfde avond nog terecht, zij kent geen Jeannet maar geeft wel aan dat zij niet goed spoort.
Als ik aangeef hoe ze nu woont en verteld met het schaamrood op haar wang dat of haar zus prostituee is of nymphomane maar ze is altijd bezig met seks en van dat huis gelooft ze graag.

Ook daar ga ik weg met de overtuiging dat Jeannet niet deugd en besluit er maar snel een eind aan te maken maar hoe ze neukt wel lekker.
Krijg wat geile berichtjes waar ik net zo geil op terug bericht, krijg zelfs een mooie foto van onder haar rok waar ze weer met een blote kut staat, iets later een foto van weer die geile kut van haar nu duidelijk in de trein naar Milaan stuurt ze, de laatste dag krijg ik een foto van eerst een harde tepel vanuit het vliegtuig en net voor haar landing weer die natte doos van haar.

Zie op het internet dat ze haast zullen gaan landen dus stuur haar een berichtje, hee Thea zat weer even met je vader te praten maar die geeft aan dat je de boel aan het oplichten bent, liet jij je de afgelopen dagen niet door Lorenzo neuken, Thea wat val je me tegen heb geen zin meer in je zoek maar een ander neuk vriendje en dan blokkeer ik haar.

Stuur Suzan het berichtje van wat ik gestuurd heb, zal even niet op haar reageren doe mijn telefoon zo dat ze niet kan zien dat ik haar berichtjes lees, vijf minuten later een berichtje van Suzan dat ze een smeekbede stuurt om haar op te halen dat jij verhindert bent.
Krijg je er geen problemen mee stuur ik jij werkt toch bij haar, als zzp’er alleen ze moet nog wel betalen dus vanaf volgende week werk ik voor Jannie wat zal ze gek worden, doe Jannie de groeten van me stuur ik.

Een dag later krijg ik een belletje van een vreemd nummer, denk er niet bij na dus neem op met Hallo met Bert, een boterzacht stemmetje van Jeannet of Thea zeg het maar, krijg een lang verhaal dat zij beter werkt onder een andere naam maar vertrouw het niet en vraag om rust en zal weer contact opnemen als ik er aan toe ben.

Ook dit nummer blokkeer ik na vier belletjes met smeekbedes, mijn hoofd spookt dus ga maar weer wandelen, als ik een wandeling doe op het Fochteloerveld over de hei loop ik daar Jannie tegen het lijf.
Doe jij hier vraag ik verbaasd, wandelen lekker rondje niet te lang en lekker de wind door het haar, loop je mee vraagt ze hoorde dat je me veel te vertellen hebt.
Zij wist ook niet beter dan dat ze Jeannet hete en hoorde het verhaal van Suzan, dankzij Suzan heeft zij dit kunnen winnen die heeft dingen doorgegeven die niet klopten maar niemand achter was gekomen als zij het niet had gezegd.

Bij haar thuis kletsen we nog een uur om te horen dat zij zag hoe Jeannet me bespeelde, dat ze op mannen viel wist zij zelfs op de manier hoe ze het deed en wat ze deed, Jeannet had na het laatste bezoek aan mij tegen haar gezegd dat als ze deze verliest ze die kerel uit gaat kleden letterlijk en figuurlijk.

Letterlijk is gelukt zeg ik beschamend maar zeg daar niks over, hoor nog wat dingen die ik niet wist maar ook niet meer terzake doen, ga weg bij Jannie en weet nu zeker weg blijven bij die oplichter.

Een week later kom thuis na een heerlijke ochtend langs de Drentsche Aa als Jeannet Thea voor mijn deur staat, slaat haar armen om me heen jankt tranen met tuiten, duizend maal sorry dat ze niet eerlijk was maaaaar lag weer aan een ander kwam door een ander.
Sorry meid wegwezen je wil me kapot maken dat is het enige en dat je nu even niet meer in een andermans huis mag kruipen kan ik niks aan doen en ga ik niks aan doen.
Geef haar een harde duw zodat ze achterover valt en ga dan mijn huis in, duurt even dan stopt er een politie auto, even later mijn bel dus doe open en zie daar Jeannet cq Thea met een bebloed hoofd.

Of ze even binnen mogen komen vragen waarom ik die vrouw zo mishandelt heb, leg uit wat er gebeurt is, zij schreeuwt dat ik lieg een volle vuist in mijn gezicht mishandeling ga aangifte doen smeerlap. Ken de straat en weet dat mijn overburen altijd gluren of de boel in de gaten houden.

Zie Klaas naar een agent lopen die een tijdje staan te praten, die agent overlegt met de andere drie om twee met Klaas mee te zien gaan zijn huis in, op de camera beelden staat precies wat er gebeurt is hoor ik wat later en dat zij na iets uit haar tas gepakt te hebben ineens rode plekken heeft.

Zeg tegen de agent wat het verhaal hier achter is en zij blijken wel iets gehoord te hebben maar dat zij het was wist hij niet.
Na een dik uur gaan ze en nemen Jeannet of Thea mee voor verhoor cq een goed gesprek.
Twee dagen later belt Jannie me, dit moet ik je vertellen je geloofd het niet, weet je wie me gevraagd heeft haar te helpen met wat juridische dingen, mijn hoofd zegt Jeannet en jawel klopt helemaal. Weet je ze zoekt een Pro deo advocaat mevrouw is aan de rand van de afgrond volgens haar. Nou veel plezier zeg ik geniet ervan, we hebben haar de jongste leerling en de oudste advocaat gedaan die maken samen echt niks klaar hebben we al overlegd maar zag jouw naam er ook in staan voor mishandeling.

Leg het uit en daar redden zij zich wel mee maar zal je op de hoogte houden.

Vier weken later doe mijn ding heb me aangesloten bij vrijwilligers vogels kijken wat werken in het bos wat schoonhouden om lekker bezig te zijn.
Vrijdagavond heb ik niks te doen hang wat op de bank scroll wat op mijn telefoon als ik een maat app wat hij gaat doen. Ga naar de bioscoop met mijn meisje Groningen draait een leuke film, hoe laat begint die vraag ik, acht uur dus haasten man maar wil wel alleen met mijn meisje laat dat duidelijk zijn.

Acht uur red ik niet meer dus maar eens kijken of er wat in Assen draait, film die ik halen kan begint tien voor negen, snel douche ik me snel even scheermes langs mijn kin luchtje op en heen.
Niet heel veel mensen in de rij meesten blijken via internet te bestellen maar daar ben ik niet goed in dus sluit aan.
Ben haast aan de beurt als ik Suzan aan zie komen lopen, alleen gaat er gelijk door me heen, zwaai als ze naar de rij kijkt en stap er gelijk uit.
Hee leuk je hier te zien ben je alleen, ja mijn vriendin voelde zich niet goed en ik wilde gewoon even het huis uit, en jij vraagt ze wat dacht je mooie film ga eens heen, verveling en vertel hoe ik hiertoe gekomen ben.
Zullen we bij elkaar gaan zitten vraagt ze, je kan mijn avond niet beter maken de vrouw die me gered heeft, koop kaartjes mooi midden voor het scherm haast midden in de zaal.

Halen nog even een bakje koffie als ik haar complimenteer met de mooie kleren die ze aanheeft, zij heeft een wijnrode gala jurk aan, twee smalle bandjes over haar schouder die wegvallen in en kort jasje. Een split tot aan haar bovenbeen en haar rug grotendeels bloot onder het jasje. Haar mooie borsten die nou zo mooi uitkomen een stukje boven de jurk uit en geen bh er omheen volgens mij.
Ja deze gala jurk was voor ??? Bestemd maar hangt er maar en dacht weet je wat vanavond doe ik hem aan en bekijk me bevalt het lacht ze vriendelijk.
Je bent schitterend maar dat vond ik de eerste keer gelijk al, ze stopt een vinger in haar keel om te kotsen, slecht openingsgrap zegt ze. Waarheid mag gezegd worden zeg ik haar strak aankijkend en zeg meen het zullen we onze plekken opzoeken vraagt ze om naast elkaar plaats te nemen.

Duurt even dan dooft het ligt de gebruikelijk reclame volgt en geef aan dat ik gehoord heb dat Jannie de zaak gewonnen heeft door jouw. Daarom werk ik nu ook bij hen lacht ze, vond het zo oneerlijk hoe zij te werk ging maar kende de methode maar de manier waarop jij je verdedigde sprak me zo aan en kreeg haast medelijden met je, en waarom heb jij Jannie ingelicht vraag ik.
Toen ze aangaf dat als zij niet won ze jouw kapot ging maken en dacht wat ben jij een smerig mens om een dag later te horen dat zij niet was wie ze was.

Dan begint de film zie er niet veel van mijn hoofd is alleen maar bezig met het verleden.
Ineens voel ik haar hand op mijn been liggen, leg mijn hand op de hare, bang dat ik hoger ga lacht ze zachtjes. Natuurlijk niet wil je omhoog helpen weet niet of jij weet waar je het zoeken moet.

Ze lacht drukt dan een kusje op mijn wang en vraagt een arm om haar heen, sla mijn arm om haar schouders en trek haar tegen me aan, haar hoofd rust op mijn schouder haar stugge haren ruiken zalig en dweil een beetje weg op haar geuren.
Deze vrouw ruikt heel anders dan mijn vrouw en de laatste waarmee ik heb liggen rotzooien, ruik je lekker zeg ik zachtjes, dankjewel heb ik voor jouw gedaan lacht ze.
Streel haar schouder kijkent naar de film waar ik geen idee heb waar het over gaat teveel gemist, dan gaat het licht aan pauze, mijn arm nog steeds om haar schouder gaat ze wat bij me weg, vind je de film leuk vraagt ze, trek mijn schouders op en zeg geniet alleen van jou.
Wijntje vraagt ze en staan gelijk op om naar de bar te lopen, we staan in de rij als ze me aanstoot, heb jij geen lekker wijntje thuis vind de film helemaal niks.
Rood wit of een Rose maar heb ook wel wat sterkers maar dat staat al heel lang stil, maakt me niet uit als het maar nat is, zal ik en taxi bellen vraag ik dat eind lopen op die hakken wordt niet wat.
Hee mannetje dacht je dat ik was komen lopen kom op heb beneden wat leuks staan, ze pakt mijn hand stappen de lift in naar beneden hand in hand maar zeggen niks, we lopen de parkeer garage in om haar te horen vragen of ik rijden wil.
Natuurlijk vind het altijd leuk in weer eens wat anders te rijden verplaats mezelf in een Golf dus kan snel leuker.
Dan drukt ze op het knopje zie een zwarte auto knipperen en vraag die, we staan voor een Black op Black Porsche Cayenne bloedje mooi glimt als een keutel in de maneschijn, rijd jij Porsche, ben helemaal verliefd op deze auto zegt ze en past zo mooi bij mijn kleurtje en laat me haar mooie slanke blote arm zien alsof ik die nog niet gezien heb.
Weet niet of ik hier mee weg kom fluister in een klein beetje nerveus, jij komt overal mee weg misschien hier en daar wat hulp bij lacht ze en knijpt me dan lekker stevig in mijn hand, instappen breng me naar je wijntje heb dorst gekregen lacht ze en stapt naast me in.
Allemachtig die stoelen zitten beter dan wat ik thuis heb staan, dat klokkenpaneel is adembenemend mooi, kijk haar aan en zeg denk je dat het me gaat lukken. Start hem nu maar of kan je niet auto rijden heb je de Golf voor de zier thuis staan lacht ze, gewoon rustig gas geven dan lukt het wel, het is wel een tank, groot ruim kijk onbewust beter dan in mijn eigen.
Als we gaan die schuine helling omhoog moeten vernemen we er haast niks van dat ding glijd omhoog, ga maar links kan je even hopelijk geniet van hem geeft ze aan op de Weierstraat waar ik normaal rechts zou, langs het kanaal geeft ze na de rotonde aan geef maar even en dot gas dat is zo geweldig. Oeps teveel de wielen spinnen en wordt in de stoel gedrukt en schieten als een kogel naar voren. Stuur recht houden roept ze als ik als vanzelf naar links ga, allemachtig wat een apparaat en jij rijd hier dagelijks in, nee mag daar niet mee op mijn werk komen daarvoor heb ik een lease Polo.

Aan het eind ga ik naar rechts richting station, na de stoplichten als we vooraan staan moet je maximaal gaan knallen duiken we de tunnel in dat is zo’n gaaf gevoel in je buik, je kan het wel lacht ze gas naar benden en alleen maar kijken waar je heen moet. En boven uitkijken voor verkeer van rechts lach ik geniet maar even voor je het weet is het over, we mogen bij de stoplichten gelijk door en hoor haar haast schreeuwen gas tik de 120 aan, duiken de tunnel in met 125 kilometer en het voelt alsof hij los komt en mijn maag gaat even op en neer.
Suzan giert lekker kan hier geen genoeg van krijgen, rem als we omhoog gaan snel af om dat bovenaan invoegend verkeer van rechts kan hebben en die zien me nooit aankomen, gelukkig niemand en hoor weer gas.
Weer een dot en weer worden we stevig in de stoel gedrukt, oh wat lekker is dit roept Suzan dit moeten we vaker doen gewoon een stukje ragen hobbelen springen zonder dat ik hoef te rijden, aangekomen bij de kruising met de Beilerstraat ga ik recht om dan weer rustig te doen.
Parkeer hem achter mijn Golf om nog even bij te komen en te genieten van het interieur.
Kom mannetje je hebt me wat lekkers beloofd stof komt uit mijn mond, sluit de auto af geef haar de sleutel terug van haar troetelkindje om dan binnen te komen, wat heb jij het altijd lekker warm hier en wrijft in haar handen.
Wit rood of wat anders, wat voor lekkers heb je vraagt ze als ze haast tegen me aan staat, open de drankkast en geef aan dat het mijn vrouws voorraad is, niet verkeerd wat ze je na heeft gelaten zegt ze en voel dan heel even een borst tegen mijn schouder.

Zie Cointreau mag ik daar een glaasje van dat is zo lekker, zeg maar niet dat mijn vrouw dat af en toe dronk om na drie glaasjes alles toe te laten in bed, tap thee glaasjes in proosten en nemen beide een slok staan tegenover elkaar.
Brrrr schut ze met haar hoofd dat is weer onwijs sterk, ze neemt gelijk nog een slok en vraag waar ze zitten wil, niet op mijn werkpek laat ze weten om daar te gaan zitten waar Jeannet altijd zat.

Ze slaat die lange benen over elkaar heen waardoor haar been heel veel bloot komt en ik nylons zie. Bevalt je uitzicht vraagt ze lief lachend, ben gek op mooie vrouwen helemaal als ze zulke mooie benen hebben, ze strekt haar ben streelt over haar been heen en meld dat het de nylon is die haar been zo mooi maakt. Kletsen wat hoor dan dat haar vriendin waarmee ze samen woont gewoon een huisgenoot is nee ze is niet lesbisch alhoewel dat ook leuk is geeft ze aan na haar tweede glad Cointreau.
Derde glas gaat bij haar naar binnen ik heb het aangemengd met ijs en water om te nippen het ergste wat er is dronken naast een vrouw te zijn.
Na het vierde glas dansen we tegen elkaar aan, ik mijn armen om haar heen haar rug wat strelen zij haar armen om mijn nek om dan eens de vraag te horen of ik haar wel mooi een aardig vind. Suzan vind je echt heel mooi en heb veel aan je te danken om dan vanuit het niets haar een kus half op de mond te geven. Ze legt haar hoofd op mijn schouder en zo wiebelen we wat op de muziek door de kamer

Dat zij haar hoofd op mijn schouder legt is niet vreemd, als ze normale schoenen aanheeft is ze schat ik 2 a 3 cm groter als dat ik ben, nu heeft ze hakken van zeker acht centimeter dus is een halve kop groter.
Duurt even zeggen niks maar geniet van haar geuren haar borsten die tegen mijn kin aankomen, langzaam laat ik een hand iets omlaag gaan zo tegen die heerlijke billen van haar aan, Bert vraagt ze tegen me aan hangent, ja zeg het eens, ik ben dronken zullen we naar bed gaan. Heb geen logeerbed opgemaakt staan zeg ik, hoeft ook niet vind je lief vind je aardig dus slaap wel naast je, mijn vrouw raakte altijd opgewonden als ze dronken was had dan veel te veel energie en voor haar ging echt op dat een dronken vrouw in bed geweldig was.

Doe via de telefoon de lichten uit radio staat altijd aan waarom weet ik niet maar dat is na het overlijden van mijn meisje gekomen.
Suzan haar mooie donkere ogen draaien in haar hoofd en nu gaat ze steeds meer op me hangen, heb geluk dat ik een slaapkamer beneden heb dus na even staat ze tegen mijn bed aan, die jurk gaat er door me heen. Zullen we de jurk maar uitdoen vraag ik en hoor een dubbele tong zeggen van ja doe maar. Hangent tegen me aan weet ik de rits op haar rug omlaag te krijgen, bandjes zijn al van haar schouder gegleden om dan met enige handigheid hem te laten zakken tot ze alleen nog met een wit lapje tussen haar benen en kousen aan tegen me aan staat.
Dat kleine stukje stof had ik niet gezien en die kousen ook niet die zag ik toen ik haar op bed neerlegde, haar schoenen doe ik van haar voeten en kan het niet laten en heb ineens de behoefte om aan haar voeten te ruiken, mmmm die mooie lange slanke voeten tegen mijn neus en mond heb dit nooit eerder gedaan maar mijn pik staat snoeihard in mijn broek ineens.
Leg die voet neer die ze zelf gelijk van elkaar legt, dan zie ik dat ze Hold up nylons aanheeft en tussen die mooie lange slanke benen een spierwit lapje stof, kus me een weg omhoog en zie dat het lapje maar net haar lippen afdekt. Ook daar druk ik even mijn neus tegen om mijn neus heel even met stof en al tussen haar lippen druk. Wat ruikt die vrouw geil wat ruikt die vrouw ongelofelijk opwindend, zie dan langs haar strakke lijf twee mooie bolle borsten die ik op een cupje C of D schat, tepels staan niet echt vrolijk maar wat een mooie vrouw is dit helemaal nu ze aan arm omhoog doet en haar hand in haar nek legt.

Kleed me uit mijn pik klopt tegen mijn buik aan, mijn normaal 19cm lijkt nu groter dan ooit is dikker dan ooit, sla mijn hand rond mijn pik en begin langzaam me af te trekken, kijk van haar borsten naar dat lapje stof die nog tussen haar lipjes zit om mijn slip te nemen en daar na enkel seconden de sperma in laat komen.

Leeg mijn blaas nog even in de badkamer en dek haar dan toe en schuif achter haar, moet nog even aan haar ruiken nu ze met die mooie billen naar me toe ligt, dat haar krijg ik haast gelijk weer een harde van maar draai op mijn zij konten haast tegen elkaar om tien seconden later te slapen.

Word wakker van een geluid die ik niet ken, schrik op als ik een ventilator of zoiets hoor, zit rechtop als ik Suzan achterstevoren op mijn vrouws kapkrukje zie zitten het haar te föhnen.
Goeie morgen meneer dacht douche me even stonk naar drank, zie dat ze voor mij bekend houthakkers overhemd aan heeft en moet lachen.
Goeie morgen lach ik wat zie je er weer beeldig uit, ja dacht moet wat aan maar die jurk maar niet en veel anders had ik ook niet bij me, dan tilt ze de bloes op en laat me de donkerrode slip met stippen zien, zit wel strak maar kan er net in lacht ze.
Meer stof dan dat witte lapje, geloof dat ik naast een keurige heer geslapen heb, hoezo vraag ik, alles was nog droog en zat op zijn plek.
Heb wel even aan je voeten gerokken dat moest ik even maar wat ruik jij ongelofelijk lekker, nou ja stonk naar drank en zal eerlijk zeggen weet niet eens hoe ik hier gekomen ben, leg ik je straks uit met een bak koffie hier of in de kamer vraag ik.
Ga jij je eerst maar douchen jij stinkt ook lacht ze maar wel ergens anders naar, stap uit bed zie haar naar mijn kruis kijken, heb vannacht maar een slip aangedaan omdat ik anders naakt slaap.

Stap uit bed moet achter haar langs lopen en zie haar kijken naar die harde pik in mijn broek en geef aan dat zij maar wat voor zichzelf moet gaan doen.
Spring onder de douche ruk me daar nog even snel af omdat ik zo mega geil ben, scheer de stoppels ook snel even rond mijn pik weg anders gaat dat jeuken, daarna scheer ik mijn kin luchtje op en nette kleren aan.

Loop de keuken in en moet gelijk lachen, Suzan staat met een geurend bakje koffie in beide handen met haar kont tegen het aanrecht aan, mooie donkere blote voeten dan een heel stuk bloot been om dan mijn gevlekte groene camouflage broek te zien die ze aanheeft met een touw rond haar middel.
Moet echt hard lachen en ze kijkt me aan zo van heb jij wat beters, loop op haar af pak haar bij haar heupen en zeg lachend dat ze er super mooi uitziet heel anders als ik je ken, dan druk ik mijn lippen op haar lippen beetje onbedacht maar het gebeurde.

Gelijk slaat ze een arm om mijn nek opent haar lippen om dan een end weg te tongen, sta tussen haar benen tegen haar aan om na een tijdje onze monden van elkaar te halen, had al een vermoeden dat je wel eens goed zou kunnen zoenen kijkt ze vrolijk als ze het zegt.

Haar handen liggen in elkaar gevouwen op mijn onderrug om dan de vraag te stellen wat wil je, gaan we het proberen of zeg je vind het prima zo alleen. Oeps jij gaat snel, ben zat van die mannen die rond me hangen kijken kijken beetje voelen om uiteindelijk het hazepad te kiezen, moet wel lachen om de directheid maar geef aan dat ik wel gezelschap wil maar of zij het is moeten we uitzoeken.
Ze trekt me naar zich toe kust me snel even en geeft aan dat ze hoopt dat ze geslaagd voor het examen, hoezo vraag ik, waar kom je zulke leuke manen tegen die zich kunnen gedragen bij een dronken vrouw.
Kus haar en vraag wat ze wil plakje brood of gaan we ergens wat nemen, zullen we even in het wegrestaurant kijken bij die dikke vogel, bij de Valk lach ik en ja die bedoel ik.
Wil je nog wat anders aandoen vraag ik maar ze vind dit wel stoer als ik ook wat stoers aandoe niet deze saaie keurige kleren.
Wat vraag ik en ze drukt me voor zich uit de slaapkamer in, dacht dit om een dunne trui aangereikt te krijgen en ook een camouflage broek maar dan een groen zwarte, kleed me uit, ze staat te kijken hoe ik me uitkleed en gelijk groeit mijn pik weer.
Volgens mij ben je snel opgewonden lacht ze, wat wil je sta me uit te kleden voor een bloedmooi vrouw die met half blote borsten staat te kijken, mmm ben blij dat ik je toch een beetje kan opwinden lacht ze.

Die schoenen zegt ze wijzend naar dikke terreinschoenen, nee kan niet we gaan eten, ze trekt een onderlipje een zegt vind ik zo stoer dat wind mij op mag ik ook.
Doe de schoenen aan om dan elkaar even stevig te kussen, kom heb honger zeg ik en druk haar de slaapkamer uit, was even bang dat je me op bed zou gooien.
Niet teveel fantasie zeg ik misschien een volgende keer, krijg weer de sleutel van haar kar om lekker stoer nu onder toezicht van de buren rustig weg te rijden, stukje om motor moet wel een beetje warm worden, rijd maar een half uur en laat me een beetje genieten.
Eerst rijden naar Rolde door naar Gieten op die smalle binnenweg met heel veel bomen waar zij nog nooit langs gekomen is te gevaarlijk lacht ze. Via Gieten de N34 op dan door naar de N33 en flitsmeester kijken geen controles en mag van haar zo hard ik wil het is mijn rijbewijs.

Schiet als een pijl uit de boog gelukkig is het redelik rustig en dan is zo’n automaat ook wel lekker.
Stop bij 185 vlieg de enkele auto’s voorbij alsof ze stil staan, we zijn dan ook zo bij afrit Assen centraal, twee maal links en we zijn aangekomen.
Daar lopen we als twee mislukte soldaten zo voel ik het, tafeltje aan het raam bestelen eten om elk een glaasje sinaasappelsap te nemen, lekker ontbijtje lekker kletsen om te horen dat zij ook een paar keer bij Jeannet in bed heeft gelegen.
Haast met een kleur op haar wangen geeft ze aan verliefd te zijn geweest op de mede huurster maar die voelde niks voor haar.

Mannen wil ze het niet over hebben teveel goed plezierige en nare ervaringen mee meegemaakt hoop dat jij wel een beetje plezier kan maken zonder te slaan.
Onze handen knuffelen regelmatig om dan haar vraag te horen waar ik deze kleding koop vind het leuk. Groningen in de stad vind je alles, zullen we zo even gaan winkelen vraagt ze wel op een hele spannende toon, geen gedonder in liften die vasttaan als we er in staan en niets in een paskamer waar een verkoopster je betrapt.
Ze schud haar hoofd en geeft aan dat Jeannet je gelijk helemaal te grazen heeft genomen.

Na een dik uur rijd ik Groningen in om vlak bij de winkel te parkeren, wat een monster zo’n auto snel breed voelt alsof ik in een vrachtwagen rijd in vergelijk met de Golf die je overal heen prikt.

Meld me binnen bij Johan en Nelly, heb je wat mooie camouflage kleding voor deze mooie dame vraag ik, je stopt haar in een hoek en bent haar kwijt zou het niet doen lacht Nelly.
Nou zegt Suzan hebben jullie ook dames slips mag ook wel in camouflage kleur, loop maar mee zegt Nelly en weg zijn ze, ik drink koffie in de hoek lopen mensen in en uit kassa rinkelt steeds wat door tot de dames weer in zicht komen.
Er wordt me een stapel kleren op de toonbank uitgestalt en denk even nee Bert dat ga jij niet betalen, normaal zou ik het doen maar dit is gelijk weer over de top, Suzan betaald via haar telefoon en met een prettige dag en nieuwe kleren om haar kont en borsten gaan we richting haar huis geeft ze.

Net op de A28 vraagt ze wat ik wil, het weekend met haar doorbrengen of zeg je rustig aan kijken volgende week wel weer eens, oeps die vraag stel je mij je weet waar mannen goed in zijn lach ik. Bierdrinker en kut roepen verder niet veel hoop dat je iets anders bent, sta mijn mannetje wel lacht ze, stel voor dat we het weekend eens gaan kijken of we wat gemeen hebben.

Bij haar thuis waar we lekker met een binnen doorweg heen rijden komen we aan bij haar huis, de medebewoonster is er niet had ze al even gevraagd om dan snel veel kleding op te bergen, trekt uit wat ze nu aanheeft en zelfs een camouflage slip gaat uit.
Neem aan dat je gisteravond wel even gekeken hebt lacht ze als ik tegen haar blote billen aankijk.
Heb je billen gezien maar ben niet aan dat lapje geweest, wat ben jij netjes maar begrijp dat je niet vies van vrouwen bent, echt niet moet me inhouden nu. Zit in een stoel drie meter bij haar vandaan te kijken op haar verzoek.

Dan komt ze achteruitlopend naar me toe en neemt gelijk op mijn schoot plaats, even controle hoe heet je dit vind, ze draait die blote billen op mijn snel groeiende pik en humt dat het niet tegenvalt kunnen misschien elkaar mooi opvullen.
Ze staat weer op zit daar met een stijve pik en dub of ik ga staan en haar grijpend ze toch helemaal naakt voor me staat of gedraag ik me en doe het laatste.
Welke kleur slip vind je mooi, zwart wit rood of iets blauws, wit zeg ik steekt zo mooi af op je lijf.
Nou ga maar even in de keuken koffie zetten wil even een momentje voor mezelf.
Kijk nog heel even naar dat mooi lijf van haar, die billen die zo mooi naar achter staan en die boog van haar slanke lichaam mooi rond tot tussen haar benen waar ik dan weer net haar kut niet kan zien.

Ben in de keuken aangekomen zie het Senseo apparaat en de daarbij passende bussen om een bakje klaar te zetten.
Neem maar een bakje na tien minuten nog geen Suzan, dan een berichtje wat we vanavond gaan doen weet niet wat ik aan moet doen, ooit in het casino geweest vraag ik, jawel jij ook vraagt ze.
We gaan vanavond naar het casino, we spreken af inleg maximaal 100 euro en op is niet bij halen. Je bent een man naar mijn hart dan weet ik wel wat stuurt ze.

Duurt best wel lang maar dan komt ze de kamer in waar ik al naar sport zit te kijken.
Een spierwitte jurk tot een einde onder haar knie, het lijkt op een onderruk met daarover heen een soort kanten doek, een wit kanten doorschijnend jasje witte nagels en een keurig wit tasje en witte naaldhakken.
Ga staan sla mijn hand voor mijn mond en zeg wat ben je mooi wat moet ik aan om hierbij in de buurt te komen, ze komt voor me staan doet een vinger onder mijn keel trekt me iets naar haar toe en zegt dan heb wel wat moois gezien vanochtend gaat wel goed komen om dan weer even te staan zoenen.

Dan komt haar huisgenoot binnen stappen, lukt het of ben je hulp nodig op een manier alsof ze het niet leuk vind, we laten elkaar los draai me om en zie een beeldschone dame. Steek mijn hand uit en zij doet een stap achteruit, als we niet zoenen mag je een hand, nee zoen niet heb corona zeg ik en zie die ogen groot worden als schoteltjes.
Grapje roept Suzan maar dit is Bert ga kijken of hij iets van me kan maken, zie haar hoofd op en neer gaan trekt haar neus op en vraagt feestje als ze naar Suzan haar kleding kijkt, eerst uit eten dan naar een feestje klopt en nee je mag niet mee.

Zal me wel weer een feest zijn je ziet je slip en bh onder de jurk, trek mijn wenkbrauwen op maar zie niks, klopt zegt Suzan moet me toch een beetje presenteren ander sla ik nooit wat aan de haak. Nou veel plezier je zal wel niet thuis komen slapen, dacht aan een hotel lekker rustig geen huisgenoten die klagen over geluid dus tot ziens Margje en vergeet niet dat je alleen bent.

Uit eten vraag ik als we wegrijden, heb gereserveerd op een leuk heerlijk plekje waar ze het heerlijk eten vind laat je verassen lacht ze, rijd weer in die bak naar huis en sta niet veel later in mijn short voor de kast in de slaapkamer.

Ze heeft alles in het zwart gevonden iets wat ik denk ik allemaal 1x aan te heb gehad tijdens een bruiloft waar zwart de dresscode was.
Ze pakt de zwarte broek bekijkt hem met de mededeling lang niet aangehad maar hij is schoon en kreukvrij. Het overhemd pakt ze bekijkt die om haar perfect te horen zeggen. Dan kijkt ze naar mijn lijf, sta allen met mijn short aan, doe die maar uit heb wat beters ervoor. Uh zeg ik en ze kijkt me aan, heb op de naaktstranden waar ik geweest ben honderden mannen naakt gezien waarvan de helft met een stijve dus laat maar zakken schrik nergens meer van.

Doe mijn short omlaag die pik van me zweet van de gedachten dat er een mooie vrouw bij me staat die niet eens kijkt. Dan pakt ze uit haar tasje een zwarte Undienmeister Boxer helemaal in het zwart er uit. Trek deze maar aan en kijkt dan naar mijn stijve pik die haast rechtop staat.
Mmm jammer dat ik keurig gekleed ben anders had ik wat aangegrepen en likt haar lippen zo enorm geil af dat het laatste stukje omhoog schiet. Sorry hoor als je lief bent maak ik het vanavond af en kust me.
Trek de slip aan die perfect zit lekker om mijn balen sluit en moet dan even draaien, draai me om krijg een tik op mijn billen om te horen wat zullen die lekker smaken, kom broek aan geen sokken. Gehoorzaam overhemd gaat aan tot haast het bovenste knoopje dicht om nee doe er nog maar 1 open.
Zwarte gelakte schoenen aan volgens haar zien we eruit om door een ringetje te halen.

In de keuken waar we een kopje thee nemen tegen het stinken uit onze monden en dan zou het eten ook beter smaken. Even weer zoenen en kussen om dan terug naar Groningen redelijk normaal te rijden. Honderddertig mag ik rij honderdvijf en veertig dus we zijn er zo, parkeren op een speciaal plekje die zij weet waarvoor zij nog een kaartje heeft ondanks dat ze er niet meer werkt, klein stukje lopen om heel vriendelijk door een leuke dame naar onze tafel gebracht te worden.

Eten is geweldig smaakt goed niet teveel geen grote hompen vlees nee echt super om na afgerekend te hebben naar het casino gaan met de taxi.
Voel me een hele kerel hoe ze voor ons de deur openhouden als we in en uit stappen dus geef die vent het tientje wat ik nog in die broek vond.
Krijg een kaart van hem voor als we terug willen, casino is druk wat zeg ik heel druk, met een glaasje in ons hand lopen we rond. Blackjack de tafel waar ik wat jaren gelden samen met mijn vrouw haast duizend euro aan verloor dus ik sla die over. Roulette ook zo’n spel waarvan de winstkans nihil is, we hebben elk voor honderd euro fiches, zie haar een fiche op rood zetten en gelijk raak, joepie zegt ze zacht om even nog te kijken en dan twee op rood zet en weer joepie.

Zullen we verder kijken vraagt ze om rond te lopen en ik een vogelaar tegen kom en even van Suzan mag kletsen kijkt zij nog even rond je vind me vast wel ergens weer.
Met ook de vogelaar die ook op Henk zijn begrafenis was vraagt hij of het nog wat opgeleverd heeft die vriendschap. Die vriendschap heeft me genoeg opgeleverd het is heerlijk als je samen wat voor elkaar kan beteken zeg ik. Hij maakt met zijn vingers het gebaar van geld, nee man dat had hij volgens mij haast niet alles al aan zijn kinderen gedaan, zeg niet dat ik al zijn vogelboeken en geloof negen kijkers tot twee Swarovski kijkers van een godsvermogen heb gekregen een een leuke zak geld.

Krijg een berichtje van klaar met praten zit bij de Roulette tafel, he maat veel plezier verder moet naar mijn schatje, wat zie je er trouwens geweldig uit zegt hij super man en ga dan Suzan zoeken.
Vind haar stralend achter een stapel fiches en vraag snel is dat allemaal van jouw, ja maar mijn geluk laat me in de steek dus ophouden voor alles weg is, mevrouw nog een laatste gokje roept de croupier maar Suzan geeft aan dat het mooi was zo.
Strijken de fiches bij elkaar doen die in een daarvoor bestemd bakje omdat alles tillen niet gaat, wandelen, Suzan met een geluksuiting nog even rond nemen nog wat te drinken maar gaan dan, inclusief mijn ongebruikte fiches schuift de dame negenhonderd vijf en zeventig euro haar toe.
Ze geeft de dame een fooi van twintig om me te kussen en ik de taxi chauffeur weer bellen vind het een aardige man.

Wachten twintig minuten om keurig terug bij de auto gezet te worden, Suzan rekent af geeft ook die twintig euro fooi om dan in de auto te exploderen, heb nooit wat gewonnen heb hier nog nooit wat gewonnen en bespring me haast.
Naar huis wil zwemmen in het geld lacht ze, met gepaste snelheid rijd ik naar huis om daar onze eerste borrel te nemen, eerst een lekker wijntje om dan het geld op bed uit te gooien.

Suzan omhelst me jij brengt geluk hijgt te haast, we kussen en hoor haar zeggen onder het kussen kleed me uit voor een sprong in het geld, al zoenend maak ik de jurk los het kanten jasje is al uit om dan de rest langzaam omlaag te doen.
Daar staat die mooie vrouw tegen me aan, haar jurk op de grond rond haar voeten en een supermooie bh met bijpassende slip nog aan te hebben, kruip tegen haar aan kussen elkaar om te horen dat ze met dit mooi ondergoed echt niet mag zwemmen.

Ze kijkt me aan doe langzaam en voorzichtig haar bh los en neem hem van haar mooie borsten af, samen met de jurk leg ik die op de stoel, ze kijk me op een speciale manier aan als ze zeggen wil moet ik zelf ook nog wat doen.
Sta nu achter haar streel de zijkant van haar mooie slanke lijf om dan mijn handen naar voren te brengen. Vanaf haar navel ga ik draaiend met mijn handen omhoog en omsluit haar borsten .
Hoor de ademhaling veranderen voel haar tepels hard worden om die tussen duim en wijsvingers zachtes te draaien. Eerste kreuntje laat ze horen om haar handen omhoog te zien gaan en me in mijn nek beet pakt. Van strelen ga ik zachtjes die mooie borsten kneden om dan mijn handen omlaag te laten gaan. Aangekomen bij dat ragfijne stringetje van haar druk ik die heel langzaam omlaag, even de bekende vrouwen beweging met haar heupen om de string van die plakkende lipjes te krijgen, dan glijd hij haast snel omlaag en roep ik duiken.
Ze duikt op het bed ik houd de string vast een daar ligt ze poedeltje naakt op mijn bed een borstcrawl te doen.
Schoolslag roep ik en dat doet ze om dan als haar benen lekker uit elkaar zijn tegen die lekkere strakke kut te ijken. Rugcrawl roept ze om zich dan om te draaien en op haar rug op bed ligt te spartelen.
Kleren uit je moet me redden verzuip kan niet zwemmen lacht ze, mijn kleren uit is een fluitje van een cent, alleen een broek trui en slip dus sta naar haar te kijken met die bikkel harde pik van me schuin de lucht in.

Kom roept ze red me verzuip, haar benen heeft ze van elkaar haar armen weid gespreid om maar over haar heen te kruipen, als ik op handen en knieën boven haar ben slaat zij haar armen om me heen en trekt me omlaag. Onze monden versmelten en mijn handen gaan snel weer op zoek naar een van die heerlijke borsten, duurt even maar dan zak ik omlaag druk mijn mond op een vrije tepel en begin erg zachtjes op te zuigen knabbelen alles wat mijn vrouw prettig vond.
Dan voel ik lichte druk op mijn hoofd dus zak al kussend omlaag tot ik bij haar navel aankom.
Een heel mooi plat strak naveltje met een piercing erin, zelf ben ik niet van die dingen maar dit staat wel mooi, draai je ook wat bij zegt ze zacht lig een beetje niks te doen.

Draai me om zodat ik met mijn mond in haar kruis kom en ruik die geile kut al op afstand, ik val aan wat ruikt die goed om na een stevige kus er een flinke lik tussen haar lippen te doen, we kreunen tegen elkaar op, haar lippen voel ik rond mijn eikel voel hoe ze mijn paal van onder tot boven likt en wat speciale aandacht aan mijn toompje geeft.

Ik zuig en lik haar lippen draai rondjes rond die mooie rode klit van haar of lik de rosé binnenkant van haar schaamlippen. Breng twee vingers naar binnen die in een warm bad terecht komen, wat is ze nat, voel en hoor het vocht langs mijn vingers gaan om haar nog harder te horen kreunen.

Drie vingers diep die mooie donkere schaamlippen in om me helemaal uit te leven aan die klit en schaamlippen. Mijn vingers glijden in en uit, heb er inmiddels drie in en het voelt alsof zij ze naar binnen zuigt iets wat met mijn pik wel gebeurt, voel haar hand er om heen gaan en ze maakt een mix van trekken en pijpen.

Na een tijdje voel ik haar kut samentrekken, lekker strak om mijn vingers hoor haar kreunen dat het gaat komen, pers die vingers nog eens zo diep mogelijk om met mijn vuist tegen haar aan te drukken en probeer die G spot te vinden maar dat lukt me maar nooit.
Mishandel die klit met mijn mond en tong en dan verstijfd ze, knijpt heel hard in mijn pik die niet in haar mond meer zit alleen in haar hand, het voelt alsof ze hem er af wil knijpen en mijn vingers verbrijzelen met die strakke kut van haar.

Mijn orgasme staat inmiddels ook voor de deur, zij gooit haar billen maar weer eens omhoog, het voelt alsof mijn vingers nu nog dieper gaan, valt terug mijn vingers er haast uit maar dan verstijfd ze weer. Haar billen komen vrij van het bed en dan een brul om mijn pik ineens los te laten en haar kut onwijs hard samentrekt en ze dan stuitert klaar komt.
Hoe het kan weet ik niet maar voel dan ineens mijn pik braken, straal na straal schiet uit me om snel die warme mond van haar weer te voelen, nog meer spuit ik een volgende straal en lik nog eens langs die gevoelige klit en weer stuitert ze.

Na enige tijd ben ik leeg zij uitgeput om naast elkaar te gaan liggen, oh schatje wat ben jij lekker geweldig, jij dan met die lekkere dikke pik van je man lang geleden dat ik zoiets gepijpt heb.
We kussen nog even schonen elkaar even onder de douche om dan in elkaars armen in slaap te vallen.

De volgende ochtend word ik wakker met een mega harde pik, Suzan ligt in foetushouding, op haar zij, benen opgetrokken alleen de duim niet in haar mond. Leg even een hand op haar heup kijk heel even onder het dekbed en zie die mooie kut en onwijs geil sterretje.
Niet doen Bert afblijven blijf eerlijk niet in haar slaap betastten misschien krijg je nog tijd genoeg als ik me gedraag.

Spring onder de douche, trek alleen een ochtenjas aan hoop dat we straks nog wat gaan doen.
Mijn pik is gelukkig verslapt voor zover het kan, zet koffie bak de broodes die we gekocht hebben, neem drie schaaltjes voor ouwe kaas jonge kaas en heerlijke slagers achterham.
Klontje roomboter erbij om haar te wekken met sterk ruikende koffie, zit op mijn knieën naast haar kijk haar aan en haal een kopje koffie vlak bij haar neus langs, wat leuk om te zien net een hond die wat ruikt. Neus vleugels gaan wat heen en weer haar ogen gaan langzaam open en kijk ik die mooie donkere parels.
Oh schat wat ruik je lekker lacht ze me toe, dank je wel maar denk dat je koffie ruikt, ja wat dacht jij dan dat jij naar koffie rook. Krijg een kus, moet eerst wat kwijt om uit bed te stappen die mooie gladde kut dicht bij langs te zien komen, hoor en zie haar terugkomen en je hebt al gedoucht kust ze me nu over me heen buigend.
Haar borsten vlak voor me met nu wel twee mooie stevige volle tepels, ze duikt het bed in vraagt of ik naast haar kom of dat ik daar blijf zitten, mag ik naast je in bed vraag ik, als je die jas uitdoet graag veel gezelliger.
Doe de jas uit mijn pik hangt gelukkig slap omlaag en duik naast haar, weer even zoenen dan de broodjes koffie nog een bakje die ze naakt door het huis ophaalt en weer naast me duikt, koffie gaat op broodjes zijn op en dan knuffelen.
Ze heeft mij op mijn rug gedrukt om na wat plagen kussen en nog wat plagen kruipt ze op me.
Dat geile kutje van haar heeft mijn alweer groeiende pik gevonden en het voelt alsof ze hem met haar schaamlippen omklemd.

Duurt even maar als we dan weer kussen voel ik haar hand rond mijn pik en weet daar gaat het gebeuren. Ja voel het, mijn pik glijd die lekere warme natte kut in, oh Bert wat een machtige lekkere pik heb jij. Duurt maar even of ze heeft hem helemaal opgeslokt, kust me haalt die kut van me af en laad zich weer zakken, je hoort het vocht uit haar kut geperst worden om dan tegen elkaar op te kreunen.
Zo lekker die zuigende kut rond mijn pik deze kut is de lekkerste die ik ooit gehad heb. Weer kussen we en geeft ze aan ik nu het werk te mogen gaan doen nu wil ik rustig op mijn rug leggen.

Ze gaat van me af kussen weer een tijdje om dan tussen haar benen te kruipen, die pik van me trilt van opwinding ruikt waar hij heen moet en glijd als een mes door de boter die knijpende kut in, oef puf even rustig die is heftig.
Blijf even stil liggen geef haar een kusje en dan ja ga maar door nu zit hij goed, dat er een schaamlip dubbel tussen had ik niet in de gaten en dat moet gevoelig wezen, begin te stoten steeds iet sneller dan even weer wat langzamer en dieper als ik haast aan mijn orgasme ben.
Bert wil je doggy stijl dan kun je nog dieper, schatje ik wil alles wat jij wil je bent zo’n mooie en begeerlijke vrouw zou je nooit meer willen missen, ze draait zich onder me om gaat dan op haar knieën zitten en gooit die billen hoog op.
Haar kut staat open is haast vuur rood nu en zie de druppels vocht er rond zitten, plaats die pik voor haar openstaande kut glijd naar binnen gelijk door tot mijn ballen knel zitten tegen haar.

Heel diep zit ik in haar hoor haar happen naar adem en blijf even zo diep in haar om mijn opkomend orgasme te laten zakken.
Begin haar weer te neuken voel dan ineens wat vingers tegen mijn ballen maar die spelen meer met haar klit dan met mijn ballen. Schatje ik ga komen zeg ik, kan dat vraag ik, spuit me vol zit tegen een orgasme aan ram die pik in me om nog drie keer hard en diep te stoten en voel dan mijn orgasme aan komen denderen. Met kracht spuit ik mijn sperma vermoedelijk zo haar baarmoeder in die hoeven niet eens te zoeken. Heb het niet in de gaten maar weet dat ik een borst vast had, blijk daar zo hard in geknepen en aan haar tepel getrokken hebben dat is haar tepel verwond heb, toen ik mijn sperma diep in haar spoot en haar tepel mishandelde kwam ook zij klaar.
Ze zakt op bed nog steeds met mijn pik in haar en trillen tegen elkaar aan, ik met kleine neuk bewegingen zij van de naschokken van haar klaarkomen, denk dat we nog een half uur zonder veel te zeggen in elkaars armen hebben gelegen om uiteindelijk te douchen.

Die middag nog een lekker wandeling samen genieten van een ijsje om dan tegen het eind van de dag weg te zien gaan morgen moet ze weer werken.

Inmiddels een half jaar verder wonen we officieel samen genieten van de onophoudelijk lust die we hebben en kijken nu vaak samen naar vogels en alles wat beweegt rond ons.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7269 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Gevolgen van een einde dienstverband (slot)”

  1. Na de verrassingen in deel 1 krijgen we hier nog wat extra’s te verwerken.

    Jeannette di in feite Thea heeft is enorm gefrustreerd dat Bert haar de rechtszaak met hulp van Suzan en Jannie doe, verliezen heeft dat ze hem wil uitkleden tot op het bod, gelukkig is ze zo dom om alles tegen Suzan te vertellen die ook een oogje op Bert heeft en Thea evenmin moet.

    Daarom vertelt zij hem alles om uiteindelijk zelf een (relatie) met Bert te beginnen.

  2. Goed verhaal. Lekker lang ook.

    Maar jonge jonge, doe wat aan je leestekens
    zoals: dubbele punten, aanhalingstekens, etc. En gebruik persoonlijke voornaamwoorden (ik, jij, hij, zij etc.).

Plaats een reactie