BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een date met mijn dochter deel 2

EEN NIEUWE ONTDEKKING OP DE TWEEDE VAKANTIEDAG, VERRIJKT MET EEN SERIEUZE ONTMAAGDING
De eerste dag had ik dus een geweldige apotheose gehad. Mijn dochter en ik waren dus nu wèl behoorlijk gesteld op elkaar geraakt of misschien waren we dat toch al acht jaar geweest. In ieder geval hadden we elkaar die eerste dag van onze minivakantieweek al beter leren kennen dan ooit tevoren. Na een eerste portie veilige orale seks, die we elkaar hadden toebedacht in onze extase van het laatste uur vond Amelle het geweldig, dat ze iets had meegemaakt, dat ze naast haar maandelijkse ongesteldheid nog nooit eerder had geweten, namelijk dat ze tijdens het manipuleren van haar genotsknobbeltje voortaan niet meer alleen een beetje kutvocht of wat draadachtige afscheiding kon verwachten, maar een serieuze spuitende ejaculatie Nu was haar actieve seksualiteit dus zeer serieus geworden met een voortaan deppen met haar inlegkruisjes. Omdat ze nu in mijn persoon een mannelijke tegenspeler van formaat kreeg, kon ze nu dus ook echt grootse orgasmes produceren en daardoor ook zelf grandioos ejaculeren, ofwel spuiten met iets, dat ze zelf nog nooit eerder had geweten en sinds gisteren had ze tijdens ons intiem samenzijn notabene haar eerste serieuze orgasme met een overdosis mogen verwelkomen. Dat was dan toch mede door haar passie met mij gebeurd. Voor mij was dat trouwens niet de eerste keer geweest, dat een vrouw me tijdens een gemeenschap met een zo’n grote hoeveelheid kutvocht had overspoeld, maar dat het deze keer ook nog eens van een maagd afkomstig was, dat had ik nog niet eerder zo intens meegemaakt. Dan had ik ook nog eens mijn eigen complete ejaculatie vrijwel gelijktijdig met haar hoogtepunt in haar mondje weten te deponeren, waarvan ik natuurlijk wel degelijk wist, dat ik het kon, want het was me wel vaker overkomen, maar dat ik tegelijk ook zo’n grote hoeveelheid sperma op voorraad had voor mijn eigen stiefdochter, die het ook nog eens zo heel erg lekker had gevonden en alles tegelijk had doorgeslikt, dat unieke feit had ik ook nooit eerder kunnen bevroeden.

De avond van die eerste dag waren we beiden ook mede door redelijk zware fietstocht behoorlijk moe, maar zeer tevreden geraakt, vooral toen we elkaar van top tot teen spiernaakt in de grootste gemeenschappelijke doucheruimte van de camping schoonwasten. Immers, we stonden er met de caravan toch alleen, dus we deden het ook al vrijend en kussend. Ik had trouwens moeite om me daar ook te bedwingen en was die nacht best graag toch nog veel verder gegaan met mijn liefdesbetuigingen, maar ik gunde Amelle toch wel een rustige nacht. Evenwel zijn we desondanks voldaan en toch nog weer geheel naakt in elkaars armen gelegen in een intense liefdesslaap gesukkeld. Gelukkig ontdekte ik de volgende morgen, dat ik tijdens die slaap geen tweede ejaculatie had gedeponeerd in de locatie, waar ik als gelouterde man soms al dromend van een heerlijke neukpartij gedurende een spontane gemeenschap wel eens zonder enige bijbedoeling mijn zaad vanzelfsprekend bij mijn toevallige vrouwelijke partner haar baarmoeder met grote gevolgen deed binnengaan. Overigens zal dat bij mijn nog pure maagdelijk dochter zonder wakker te zijn geworden toch niet zo gemakkelijk zijn gegaan, maar het is bij mijn weten toch wel eens vaker zo bij een beginnend stelletje wèl eens gebeurd.

Die morgen van de tweede dag kreeg ik wel een andere verrassing te verwerken, want het wakker worden, gebeurde na een lichtelijke streling over mijn mannelijke geslachtsdeel. Ik heb normaal altijd al een beetje een ochtendstijve, maar nu stond mijn eigen rakker al volledig in zijn grootste voorkomen stokstijf door het voorbije gemanipuleer van mijn fantastische maagdelijke dochter, die daarnaast ook nog eens een dubbele uitsmijter en een glas citroenthee op ons net beslapen bed serveerde en nog altijd werd dat in haar geboorteoutfit voltooid. Ook dat gegeven mocht een wonder heten, want zo vroeg was zij anders nooit op en laat staan dat ze ook nog eens een ontbijt voor mij had klaargemaakt. Ik wist zelfs niet eens na al die jaren, dat zij dat kon! Natuurlijk hebben we op deze wijze heerlijk ontbeten en konden voorts ook nog een tijdje ongestoord aan elkaars lijven en onze natuurlijke intimiteiten frommelen. Ik kan je vertellen dat ik de ganse passie, die daarbij werd uitgeoefend nog altijd als de dag van gisteren kan herinneren.

Amelle was tot mijn grote vreugde dus totaal veranderd in haar doen en laten. Het was ook nog vroeg, toen zij en ik een stevige wandeling zijn gaan maken door een langzaam klimmend dal in de richting van Goebelsmühle. We pakten op gegeven moment een nog steiler pad naar boven, maar tot onze verrassing kwamen we niet uit in Hochcheid, wat de bedoeling was, maar raakten we in het bos enigszins verdwaald en op gegeven moment stonden we aan de rand van een weiland, dat bestond uit zeer hoog opgegroeid gras. Verder was er niemand en niets anders dan een bomenrand te ontdekken, dus er was ook nergens een huis te zien. Ik kan niet zeggen of we toen verdwaald waren, maar zowel zij als ik vonden dat echt niet zo erg. We vonden trouwens daar een hele stille plek, die een beetje het bos in lag en raakten zo beschut tegen eventuele voyeurs, die het raar zouden vinden, dat een man van middelbare leeftijd met zulk een jong meisje op pad was.

Wij spreidden daar dan ook een kleine meegenomen plaid uit. Amelle pakte de meegebrachte lunch uit en zo picknickten we daar heerlijk in het al redelijk warme zonnetje. Er was enkel ons net belopen pad in de buurt, dat nauwelijks die naam verdiende en normaal gesproken had niemand ons hier kunnen zien. De gekozen plek was werkelijk uit een sprookje en daar in de zonnegloed was de sfeer heel idyllisch mede door het geklater van het nabije beekje. Het plekje kon misschien wel super-romantisch genoemd worden. Het leek wel of ik hier een eerste liefde samen met mijn stiefdochter opnieuw beleefde. Het werd warmer en het duurde dan ook niet lang of Amelle trok haar t-shirt uit en niet veel later ook haar hotpant. De slimmerd had er geeneens een slipje onder aan en ook had ze haar beha in de caravan achtergelaten. Wel haalde ze uit haar rugzak mijn scheergerei, dat ik op de wastafel had laten liggen.

Enfin, niet veel later na de lunch schoor ik bij Amelle met behulp van het water uit het beekje en wat scheerschuim eerst de oksels van mijn dochter geheel glad en daarna het overtollige haar van haar benen en wat overtollig dons van haar onderarmen. Amelle zei niets, maar wees nu op haar onderbuik en toen ik ook alle haren onder haar navel tot aan haar venusheuvel had weggeschoren begon ik aan een waar kunstwerk. Heel voorzichtig verwijderde ik eerst alle haren uit de liezen van de jongedame, die er nu zichtbaar lol in had, omdat ik precies deed, wat zij altijd al zo graag gewild had. Blijkbaar begon ook haar geslachtsorgaan weer subtiel te reageren, want toen ik zo zacht en voorzichtig mogelijk de boorden van de nauwe schaamlipjes van de overtollige vacht probeerde te bevrijden, gutste zowaar het kutvocht uit de vagina. Ik keek er verleidelijk naar en bedacht, dat ik misschien ook op deze plek in het bos mogelijk nog iets aan seks zou kunnen doen, maar ik zou vooralsnog die gedachte bewaren tot een later tijdstip. Er kwamen trouwens gelijk een net ontluikende waterlelie steeds meer details van Amelle’s kutje tevoorschijn en dat vond ik wel zo spannend om te zien. Ik vond het dan ook geweldig om mijn dochters gehele labia te verrijken met mijn begonnen variatie.

Na een halfuurtje had ik de natte bebossing rond vrijwel de hele kut ontgonnen. Nu moest de venusheuvel zelf nog onder het scheermes en ik besloot om de vorm van deze donkere poes net zoals ik bij mezelf wel eens doe, in een averechtse scherpe V te laten bestaan met de punt naar de navel gekeerd. De dikke vacht decimeerde ik in aanvang gewoon met mijn eigen nagelschaartje om vervolgens de rest in het volledige kunstige model te scheren. Toen was ik klaar en pakten wij de picnickspullen in en ontdeed ik de plaid al wapperend van alle losse haren. Ik spreidde wederom het plaid uit en kleedde ook mezelf uit. Toen haalde ik een pakje condooms tevoorschijn en ik deed er een open en bevestigde die om mijn al geruime tijd keiharde en rechtop in een verticale stand veranderde lul. “Zo nu kunnen we nog iets veiliger aan de gang, maar eerst wil ik van jou, Amelle weten of je geen onbevlekte maagd meer wil zijn. Als je maagd wil blijven, vrijen we net zo als gisteren en misschien neuk ik je dan ook wel even in je kontje. Als je wel een echte vrouw wil worden, kan ik je ook in je vagina neuken, maar dan moeten we toch nog iets meer veiligheid inbouwen, want er kan mogelijk wat bloed vrijkomen uit dat smalle strakke kutje van je, waar ik bij voorbaat al trots op ben als ik dat mag trotseren. Dus je zegt het me maar.”

Amelle zei helemaal niets, maar liep met verliefde ogen op mij toe en drukte zich tegen mij aan en toch meende ik te horen, dat ze “Ja, ik wil het” in mijn rechteroor fluisterde, toen ze met haar tong er een lik in boorde met een kracht, die ik zelfs tegen mijn trommelvlies kon voelen. Toen ging ze languit uitgestrekt op haar rug op de grond liggen op de door mij uitgespreide twee oude handdoeken, die ik zo mogelijk nog ergens zou kunnen weggooien. Onder haar billen plaatste ik de rugzak, waardoor Amelle met haar kut ongeveer een decimeter hoog van de grond kwam te liggen. Ik nam plaats tussen de benen van mijn dochter en duwde met mijn handen haar dijen zo wijd mogelijk open als mogelijk was. Daarbij zou ik mijn liefje van deze dag nu regelmatig aankijken, om doorlopend te weten of ze geen pijn zou krijgen en tot hoever ik elke te vorderen centimeter zou kunnen gaan. Ik had bij mijn eerdere ontmaagdingen de ervaring, dat die altijd in de missionaristand de beste optie bleken, omdat er dan de minste pijn geleden werd.

Nadat ik mijn aangebrachte condoom geheel glad had geschoven, bevochtigde ik mijn aldus ingepakte lul zoveel mogelijk, met het al in ruime mate aanwezige kutvocht van mijn dochter en wiebelde op mijn knieën steeds dichter naar de plek, waar ik mijn beoogde nauwe liefdesgrotje vermoedde. Mijn stiefdochter aaide nu doorlopend de van het kutvocht glimmende drijfnatte clitoris en begon zo af en toe ook haar smalle buitenste schaamlipjes te manipuleren. Ik moet zeggen, dat ik zag, dat er door deze voorbewerking nu al een kleine passie bij haar begon te ontstaan. Ik merkte dat op, omdat er soms kleine schokjes door Amelle’s onderbuik begonnen te varen. Uiteindelijk belandde ik nagenoeg tegen de liezen van mijn dochter, tegen het door haar zo gekoesterde drijfnatte ovarium en ik richtte mijn penis als een kanon van een geschutstelling zo zuiver mogelijk op de aangegeven plek des onheils, namelijk dat enige kleine deukje, dat ter plaatse nu nog alleen als enige oneffenheid te bekennen viel en zich recht onder dat kleine gaatje, waar vrouwen doorgaans hun urine plachten te lozen bevond. Daarboven zag ik iets, dat ik gisteren nog niet eerder zo groot had mogen ontdekken. De clitoris was namelijk inmiddels al behoorlijk donkerrood gekleurd en in die hoedanigheid stukken groter doorbloed dan ik tevoren bij het scheren had mogen ontdekken.

Ik werd door deze aanblik op dat moment zo verschrikkelijk geil dat ik me even voorover boog tot ik met mijn mond dit obstakel tussen mijn lippen kon vatten en volledig tussen mijn lippen door naar binnen zoog. Ik voelde, dat ook Amelle een rilling niet kon onderdrukken en zowaar haar onderbuik iets oprichtte, zodat die vrijwel direct weer uit mijn mond floepte en nu zelfs de eikel van mijn piemel aanraakte. Nu kon ook ik een rilling niet meer onderdrukken en als vanzelf drukte ik mijn fallus tegen het deukje tussen de kleine binnenste schaamlipjes, die in de toekomst de mond van haar schede zouden gaan vormen. Ik voelde dat ik nu ook bij Amelle helemaal goed zat en drukte mijn pik een klein beetje verder en wist, dat ik net als bij mijn eerdere ontmaagdingen niet lang erna tijdelijk tegengehouden zou worden in mijn liefdespogingen. En inderdaad gebeurde dat ook nu weer, maar mijn pedante onderdaan werd nu al vrijwel gelijk gehinderd om verder te gaan. Ik wist daarom nu ook al met zekerheid, dat mijn dochter dus wel degelijk nog een pure originele maagd was en dat mijn liefdesbetuigingen wel degelijk bij haar als een eerste keer golden.

Nu is zoals de meest ervaren mannen weten, nagenoeg iedere vagina heel anders van vorm en zitten zowel complete vagina’s, maar ook labia, schede en maagdenvliezen zelden allemaal op precies dezelfde plek. Bij mijn huidige vriendin en moeder van Amelle zit die spleet heel breed en laag tot bijna op een centimeter tegen haar aars aan, maar hier was daarvan geen moment van herkenning voor mij aanwezig, Amelle bleek een gleuf te hebben, die best heel smal, maar daarentegen heel fors in de lengte richting venusheuvel geschapen was. Er werden nauwelijks grote donkere doorbloede schaamlippen getoond en ik zag ook maar een paar hele smalle bleekroze kleine schaamlippen. Ik heb een vrij dikke lul, wat zij ook gisteren gelijk al zei, toen ze ‘m voor het eerst live zag, maar ik ben maar een gemiddelde man met een lengte van een-meter-zeventig, dus een normale man met een fikse lul in de aanbieding. Ik had in de tijd een lichaamsgewicht van zo’n zesentachtig kilogram en was eigenlijk tien kilogram te zwaar (nu ben ik 75 kg). Mijn piemel was dus toen met z’n 19 centimeter bovengemiddeld geschapen.

Na mijn afslankperiode is ie nu nog met z’n zeventien centimeter voor een ontmaagding behoorlijk acceptabeler, maar de dikte van 4 centimeter is altijd zo gebleven. Nu zitten mijn ballen vrij hoog van de wortel vandaan, dus ik kan mijn pik altijd met een bepaalde druk optisch nog een behoorlijk aantal centimeters verlengen. Echter zonder enig probleem begon Amelle mij nu rustig met hele langzame halen tegemoet te komen, dus eigenlijk uiterst langzaam begon ze haar kutje tegen mijn pik te drukken. Dat had ik van te voren al zo met haar afgesproken. Ze was super nat, maar desondanks gleed mijn pik niet weg en bleef precies gericht staan tussen haar kleine schaamlippen tegen het kleine deukje aan, dus dat ging best wel goed. Ik moest haar ritme even op mij in laten werken om aan haar bewegingen te wennen, maar heel traag begon ik toch al vlot in haar net begonnen tempo en lekker geil geworden met mijn dochter mee te bewegen.

Ik moest goed aan de bak en ik wilde natuurlijk ook geen flater slaan, dus ik vond het zo best fijn gaan dat het begin allemaal zo zonder problemen ging. Amelle voelde aan mijn fysieke antwoord eigenlijk hetzelfde als ik al ging ze er voor haar doen toch al wel volledig tegenaan. Met haar neukbewegingen bleek ze ook haar kutspieren goed te kunnen aantrekken, wat het er voor mij overigens niet gemakkelijker op maakte. Lekker hé pap lachte ze met een paar geile guitige ogen tegen mij. Ik bleef de top van mijn pik goed in het onwaarschijnlijk ondiepe mondje van haar toekomstige schede houden en probeerde net zo snel mee te werken met de bewegingen van het meisje zelf. Met één vinger voelde ik af en toe aan haar vergrote klit boven in de vagina, die ik prompt tersluiks naar beneden kijkend, nog steeds groter zag worden en toen als een vurig eikeltje bij elke beweging van Amelle telkens ook mijn vingers tegemoet kwam.

Toen zag ik ineens haar ogen wegdraaien, haar tepels zich verhardden en toen ik naar onderen keek, zag ik ook, dat haar klit nog donkerder en stijver begon te worden en zelfs nog veel groter begon te groeien, toen ze langzaam maar zeker op weg ging om een orgasme te krijgen. Toen ik aanvoelde, dat die weldra bereikt zou worden, was het mijn beurt om aan te vallen en tegelijk dat ze aan het begin van haar hoogtepunt zat en een eerste klein gilletje gaf, gaf ik ook mijn pik de sporen, ofwel stak ik toe door mijn brede lans met kracht tegen het nog onontgonnen deukje te stoten teneinde daar de gewenste ingang van de schede te forceren. Ik voelde dat het deukje langzaamaan een fikse deuk begon te worden en mijn eikel meer en meer aan ruimte won. Toen ik met een tweede aanloop mijn definitieve aanval voorbereidde, stootte ik daarna mijn zwaard met volle kracht gelijk een lans in het maagdelijke vlies van mijn vrouwelijke tegenstander.

Een reactie was nauwelijks duidelijk waar te nemen. Amelle had niets van deze laatste gewelddadige inbreukpoging gevoeld en wist zelf overigens ook niet meer van ophouden. Ze ging gewoon door met neuken, zodat mijn degen bij stukjes en beetjese dwars door het vlies heen scheurde en centimeter voor centimeter steeds verder doordrong in de schede, waar nog nooit eerder een piemel was geweest. Wat er toen gebeurde, vergeet ik nooit meer. Amelle en ik gingen gewoon door met neuken, alsof er nooit eerder een maagdenvlies was geweest, totdat zowel ik als mijn dochter; dus zij ten tweede male in deze vakantie precies gelijk in een uitermate harmonische gemeenschappelijke passionele ontmaagdingssessie klaarkwamen. Ik voelde mijn sperma met volle kracht in het condoom spuiten, zodat mijn gehele voorraad met gemak in mijn dochters vagina kon verdwijnen, maar er was nog iets wat er gebeurde. Langs mijn buik spoot alweer met gemikte passie ook de tweede ejaculatie van Amelle. Toen dat allemaal achter de rug was, heb ik voorzichtig mijn piemel uit Amelle’s kut getrokken en gelijk een oude handdoek erbij gehouden. Ik was verbaasd, dat er zo goed als geen bloed te zien was, maar wel die enorme overdosis sperma, die ik in het binnenwerk van het condoom voor het eerst tegen haar nog nooit aan een man geopenbaarde baarmoeder had gespoten.
Mijn dochter ging nog wat uithijgend rechtop zitten en veegde haar volledige kut met de andere oude onderliggende handdoek af. Ook hier was nauwelijks iets van een spoortje bloed te bekennen.

“Nu, dat mag je nog zo eens een keer doen pap!” zei ze. “Ik heb bij mijn menstruaties normaal gesproken veel meer bloed dan nu, dus dat heb je helemaal prima gedaan lieve schat!” en zo gaf ze mij een prachtig bijkomend compliment, waar ik nog altijd erg trots op ben.
Amelle pakte mijn ballen stevig vast en zei: “Kom op, pap,” zei ze. “Dit was even fijn; we gaan gewoon verder met jouw banaan!” lachte ze. “Hoezo?” antwoordde ik haar. “We moeten opruimen. want we moeten de weg nog terug zien te vinden naar onze camping. Ik ben zo trots op jou, dat ik vanavond met je naar Esch-sur-Sûre wil, want jouw ontmaagding wil ik ook samen met jou vieren met een etentje in het beste restaurant daar! Evenwel eis ik wel van je, dat jij tijdens het diner daar ook geen slipje meer onder jouw ultra korte rokje draagt en natuurlijk ook geen Beha meer aandoet onder jouw blouse, waar ik trouwens heel graag een behoorlijk diep decolleté wens te zien, want ik wil daar met je in het openbaar pronken, als was jij mijn super jonge vrouw. Niemand kent ons hier immers. Bovendien wil ik de hele verdere avond bij elke bijkomende gelegenheid met je lijf kunnen spelen, zoals je net hebt aangegeven. Ik zal ook geen onderbroek aantrekken en dan zullen we wel zien wat de verdere dag ons gaat brengen.”

“Pap, we doen, wat je daarnet zei, maar ook jij moet me iets beloven! Jij gebruikt vanaf nu net als bij mama geen condooms meer, wil je? Ik gebruik al een half jaar op aanraden van mijn moeder de anticonceptiepil om te voorkomen, dat ik op een of andere manier zwanger zou raken en nu ik een echte tienerslet ben geworden, wil ik nu ook net als zij jouw zaad opvangen op de plaats waar dat hoort zonder enig remmend rubber en dat moet je me echt beloven, hoor je?” Even wist ik niet wat ik hoorde. Ik was er beduusd van. Mijn stiefdochter was reeds aan de pil en niets zou ons meer kunnen tegenhouden, dat te doen, wat Amelle altijd al zo graag met me wilde en ik had er nog helemaal niets van geweten! Moest ik mijn eigen vriendin nu dankbaar zijn voor deze onverwachte meevaller?

Naar waarheid verteld vanuit mijn dagboek, herschreven d.d. 29 september 2023

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door dick123

Al sinds mijn geboorte is seksualiteit een toverwoord gebleken en ben ik als vroegrijpe biseksueel die wereld heel intens en zoekende gaan ontdekken. Ik ben nu ouder en ervaren in alle takken van het fijnste dat een mens kan meemaken en ben mijn dagboek allemaal hier in verhaalvorm als waar gebeurde seksavonturen voor jullie als lezers van Gertibaldi aan het herschrijven. Geniet dus met volle teugen en geef er je mening over. gr. Dick

Dit verhaal is 11157 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Een date met mijn dochter deel 2”

  1. Als ik volledig gefocust ben op een romance gebruik ik vaak superlatieven, omdat ik het nog altijd zo fijn vind om met een fijne vrouw te vrijen en ook gemeenschap te hebben, kan ik het ook niet helpen om zo uitbundig te zijn. Ach en het gaat niet om alleen het neuken, maar het beleven ervan en je gevoelens de vrije loop te laten brengt vaak een fantastische nauwelijks te beschrijven overdaad met zich mee toch volle vrouw?

    • Je zal het niet geloven, dat we het de dag vandaag nog steeds zijn en ik nog altijd af en toe gemeenschap heb zowel met mijn vriendin, die nu mijn vrouw is, maar ook geregeld met mijn stiefdochter, die inmiddels ook een vriend heeft maar wilde ook een kind van mij persoonlijk en kreeg zowaar een zoon. Sindsdien weten beide vrouwen “het” van elkaar en ze vinden het beiden prima zo! De vriend van Amelle zal het trouwens nooit te weten komen is de afspraak.

Plaats een reactie