BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een date met mijn dochter 1

Seks hoort bij elk gezond mensenleven, maar dat je ook een kleine week echte seks zal hebben met je eigen stiefdochter, had ik nooit verwacht, laat staan durven dromen! Toch kon ik de verleiding tijdens die bewuste dagen eind mei van het jaar 1991 niet weerstaan, toen de pas 18 jarige dochter van mijn vriendin, genaamd Amelle mij op een Luxemburgse Camping in onze toenmalige Dethleff’s haar volledig blootgelegde intimiteit zomaar op eigen initiatief door mij liet beproeven!

Amelle had haar mooie exotische naam te danken aan haar Arabische roots. De naam Amal komt veel in de Oosterse wereld voor en omdat de eerste echtgenoot van mijn vriendin een nogal despotische Arabier bleek, die gelijk vele mannelijke Oosterlingen de bijbedoeling had ook haar uitsluitend te trouwen als fokmerrie, dus om heel veel kindertjes bij haar te fokken om haar aan hem te binden en daarnaast natuurlijk als zo vaak te behandelen als een soort slavin. Mijn vriendin had dat pas vrij laat door, maar ze kon gelukkig nog net op tijd deze man ontvluchten en zelfs nog van hem scheiden. Toen zich wel degelijk toch nog de eerste boreling als een meisje zich aankondigde, heeft mijn vriendin de oorspronkelijke mooie naam van haar dochter nog wat weten aan te passen. Ze was dus toch met zekerheid in Egypte nog geïnsemineerd, maar een zeker lot als een soort gevangene weggehouden te worden van alle vrijheden, die wij in Nederland zo belangrijk vinden is zij en haar dochter bespaard gebleven. Ik leerde mijn vriendin pas kennen, toen ze haar zesjarige dochtertje als leerling voor mijn school opgaf en van het één kwam het andere. Wij werden in korte tijd stapelverliefd op elkaar en besloten al gauw samen te gaan wonen. Haar dochter heb ik samen met haar verder mogen grootbrengen en Amelle op deze wijze dus mijn stiefdochter, die hoe ouder ze werd, ook behoorlijk vroeg rijp en al groeiend in leeftijd steeds ook aantrekkelijker, maar een echte acceptatie van mij als een echte vader, ontstond er eigenlijk niet of nauwelijks. Ik kon het niet ontkennen, maar op tienjarige leeftijd kon ik al een jonge knappe vrouw zien ontstaan en toen ze achttien was, had ze zelfs al borsten in het formaat cup D.

Amelle had net haar examens achter de rug en zou na de zomer gaan studeren aan de Pedagogische Academie voor onderwijzeres en ik was op dat moment directeur van haar vroegere lagere school. Het was in die bewuste week Hemelvaartsvakantie voor mij en ik zou dus die week thuis zijn. In dezelfde week was tegelijk mijn stiefdochter gedwongen nog twee weken te wachten op haar diploma-uitreiking en zij was dus net als ik ook die hele week vrij van school. Mijn vriendin had helaas geen vakantie van haar werk kunnen krijgen en zij stelde me voor, dat ik gelijk na Hemelvaartsdag maar ergens met Amelle een fietstocht zou kunnen maken en zo kwam het, dat ik die volgende dag al rond 9.00 uur samen met mijn fietsgrage dochter zou vertrekken met de caravan, waar ik op de dissel een heren en een damessportfiets had gemonteerd, want mijn vriendin bleef dus thuis. De keuze om met zijn twee te gaan fietsen was op Luxemburg gevallen en aangezien zowel Amelle als ik op dat gebied goed in staat waren op de trappers berg op en af te kunnen gaan, zou dat geen enkel probleem veroorzaken. Die vertrek-dag herinner ik me nog als de dag als gisteren.

Mijn vriendin was reeds naar haar werk en ik had de vorige avond samen met Amelle de caravan volledig ingeruimd, zodat we dan ’s morgens redelijk vroeg op de afgesproken tijd konden wegrijden, maar toen ik klaar stond, om aan het ontbijt te beginnen, was er nog altijd geen Amelle te bekennen. Vlug ging ik naar haar kamer op zolder en kwam haar daar op de overloop nog maar in een half ontklede situatie mijn stiefdochter tegen. “Ik heb me verslapen, zei ze me in een slipje en een half omgehangen badjas, die zonder ceintuur ook nog behoorlijk los om haar verder volledig naakte lichaam zat. Ik keek er wel van op, om haar daar nog zin deze toestand te zien, want ze was altijd erg preuts geweest en het was volledig nieuw voor mij, dat ik bij haar in een kort moment, ook nog die paar volop in ontwikkeling zijnde borsten zag bungelen. Ik schrok er zelfs van, dat Amelle op die op die leeftijd zelfs al zo’n stel tieten had, die al zulk een uitzonderlijke wasdom hadden aangenomen.

Ik meende van onder aan de trap ook nog eens een behoorlijke partij donker schaamhaar onder haar badjas uit te zien gloren, maar ik kon me best vergissen. Nu konden mijn stiefdochter en ik wel redelijk goed met elkaar opschieten, maar van enige volwassen inschikkelijkheid was tot op dat moment nog nooit enige sprake geweest, laat staan, dat Amelle iets van haar naaktheid zo duidelijk zichtbaar had gemaakt. “Ik ga om het goed te maken ook nog even koffie voor je zetten bij het ontbijt, Dick,” zei ze. Ze liep de trap af en ook gelijk onze keuken in, maar Amelle deed verder nauwelijks iets om het weinige van het zichtbare naaktdom voor mij verborgen te houden, zelfs niet, toen zij zich voorover boog om het koffiezetapparaat aan te zetten. Integendeel; ze ging ook nog even met haar halfopen badjas prominent tegenover mij zitten en deed nog steeds niets om mij haar ruime inkijk te misgunnen. Ik kon er natuurlijk niet omheen, maar lette wel heel goed op of Amelle mijn spiedende ogen niet al te veel in het vizier kreeg. Het had er alle schijn van dat ze geen problemen van mij verwachtte.

Ik zei na de koffie, dat mijn stiefdochter nu maar zo snel mogelijk initiatief moest gaan nemen door zich snel te wassen en aan te kleden voor onze vakantieweek en stelde voor, dat ik nu zelf maar even de voor mij en voor haar bestemde boterhammetjes zou smeren, aangezien we nog een flink stuk zouden moeten rijden naar de camping in Diekirch, die het middelpunt zou gaan vormen van onze komende fietstochten. Ik zeg het eerlijk; ondanks dat het mijn biologische dochter niet was, had ik tegelijk ook even met groeiende belangstelling naar haar mooie, maar wel behoorlijk stevige ontblote bovenbenen gekeken. Gebruind door de zon, had zij er met haar zwarte haren trouwens altijd al een beetje sexy en wat erotisch uitgezien en ik betrapte mij erop, dat ze mij vanaf nu veel meer dan voorheen begon te bekoren. Ik voelde dan ook bij mijzelf voor het eerst toch ook een klein erotisch spanningsveld in mijn gevoelens opkomen en dat vond ik eigenlijk best gênant van mezelf.

Even resumerend: Ik was zomaar ineens aangetrokken geraakt door Amelle’s langzamerhand al behoorlijk rijp geworden lichaam en ondanks, dat ik constant zo nonchalant mogelijk naar haar lijf probeerde te kijken, had ik er opeens veel moeite mee, om me als 36 jarige stiefvader toch nog enigszins staande te houden. Ik wist van mezelf nu vrijwel zeker, dat ik me deze week enorm moest gaan inhouden om niet in enige seksuele verleiding te komen. Zeker nu de nog altijd met onschuld getooide Amelle waarschijnlijk niet door had, dat haar stiefvader inmiddels in ultrakorte tijd zoveel belangstelling voor haar had gekregen en met moeite een erectie wist te voorkomen.

Omdat het op de heenreis vrij druk op de weg was en ik mijn aandacht overal nodig had in het talrijke en drukke verkeer, dacht ik tijdens de autorit met onze sleurhut eigenlijk nog maar nauwelijks aan hetgeen ik al voor de aanvang van de reis onder ogen was gekomen. De autoradio stond aan en Amelle neuriede bijna alle bekende hiphop-nummers mee. Blijkbaar was ze heel vrolijk gestemd en had ze niets van mijn belangstelling voor haar uiterlijk gemerkt of zou ze me mij die ochtend thuis toch al een beetje opzettelijk hebben willen verleiden? Ik had voordien trouwens nooit opgemerkt, dat ze iets intiems met mij zou willen doen, want ze was altijd behoorlijk bezitterig op haar moeder geweest en als er al een seksueel vraagstuk bij haar was gerezen, kwam ze zeer begrijpelijk natuurlijk ook niet bij een samenwonende vriend van haar moeder terecht.

Toch meende ik Amelle redelijk goed te kennen, want ze had immers ook in mijn klas gezeten, waardoor ik uiteindelijk kennis kreeg aan haar moeder. Van het een kwam was dus ook het ander gekomen en ik mocht me in een jaar tijds dan ook gelukkig prijzen een liefdesrelatie met haar gescheiden moeder te kunnen aanvangen, wetende, dat daar zeer zeker ook een opvoedingopgave aan vast zou gaan zitten met mijn voormalige leerling. Amelle had haar biologische vader trouwens nooit gekend. Uiteindelijk kwamen we aan op de camping in Diekirch. Amelle ging, zoals ze altijd al gewend was, eerst het kampeerterrein verkennen. Er stond trouwens maar één andere caravan op het doortrekterrein, die op dat moment ook nog niet eens bevolkt was, dus we zouden die dag of dagen zo mogelijk het rijk alleen hebben.

Terwijl ik de caravan op de mooiste plaats van dat deel van het campingterrein verankerde en de zonneluifel uitspande zag ik mijn stiefdochter eerst naar het toiletgebouw kuieren om te doen wat vrouwen altijd doen als ze op een camping arriveren. Tot zover deed ze nog steeds de dingen, die ze altijd deed, als we zomers op vakantie gingen, dus ik zou haar het eerste uurtje niet meer terugzien en zo geschiedde het ook. Nee, ook tijdens het afladen van de fietsen wist ik al, dat ik op generlei wijze hulp van dochterlief kon verwachten, want dat deed ze gewoonlijk toch al nooit tijdens onze eerdere vakantiereizen. De jongedame zou als vanouds pas terugkomen als alle werkzaamheden achter de rug waren. Ze vond gewoon, dat zoiets mannenwerk was, maar ook bij het koken en het koffiezetten zou ze geen vinger uitsteken, wist ik vrijwel zeker.

Eindelijk had ik alles in en buiten de caravan gereed. Tot mijn verrassing zag ik bij haar nu wel een uitzonderlijk vroege thuiskomst en ook, dat ze in het dorp was geweest, want ze probeerde een zware tas de nogal steile oprit van de camping op te zeulen. In de supermarkt had ze tot mijn verbazing al de nodige dingetjes, zoals brood, beleg, melk en groenten gekocht. Ze had er zelfs aan gedacht een fles wijn en een paar flesjes bier in haar tas mee te hengelen. Ze had blijkbaar het plan opgevat de avond na onze eerste fietstocht op te leuken met een grote pot gezelligheid en dat mocht met zekerheid in de krant, want dat had ik bij haar al die volle jaren eerder nog never nooit meegemaakt. Mijn verbazing werd zelfs nog groter, toen ze vrijwel direct bij binnenkomst in de caravan koffie ging zetten en mij en zichzelf even later aan het tafeltje onder de luifel verblijdde met een paar vers gesmeerde harde broodjes, belegd met een paar plakken kaas en stukken salamiworst. Even later zaten we ons uitgestelde ontbijt te doen en toen ik Amelle aankeek, lachte ze me vriendelijk toe en ik meende ook een paar pretoogjes te zien, waarvan er een zowaar een knipoog produceerde. De eerste klap was een daalder waard en het leek erop, dat ik me deze week in Luxemburg niet al te zeer in mijn eentje hoefde in te spannen. Die avond bleek, dat ik me zelfs niet eens hoefde te vervelen met een opgeschoten bakvis en hoe dat verliep, lees je pas in een volgend hoofdstuk.

De fietstocht ging die middag door een rivierdal in de richting van het gezellige plaatsje Echternach. Er waren nergens steile heuvels te nemen, want we hadden al eerder afgesproken, dat we die voor achter in de week zouden bewaren. We bekeken eerst het plaatsje zelf en ik vond, dat het er nogal erg toeristisch was geworden. Dus veel meer dan in de tijd, toen ik het zelf als kind met mijn ouders had bezocht. Het was er overigens niet druk en omdat het die dag ook prachtig weer was geworden, leek het me beregezellig om daar een terrasje te pikken. Er trad bij de Arcaden zowaar een muziekkapel op en ik bestelde dus op het terras van het aanpalende restaurantje heel joviaal en optimistisch een late, maar heerlijke uitgebreide lunch en we dronken na het bier ook nog twee glaasjes, gevuld met sterke pruimenlikeur, dat Sqetsch heet en ik vertelde Amelle, dat dit zelfs dé traditionele drank van Luxemburg is en meestal door de boeren zelfgemaakt wordt. Ook dat lieten we ons goed smaken. Halverwege de middag vingen we de terugtocht aan, maar die verliep heel wat langzamer dan op de heenweg. We vervolgden onze tocht dus, maar bemerkten te laat, dat we verkeerd reden. Zeker weten zouden we op deze route ook in Diekirch terugkomen, maar nu moesten we toch wel zo af en toe omhoog en omlaag fietsen, hetgeen nog lang niet de bedoeling was voor onze nog niet geheel op heuvels ingestelde benen. We waren dan ook bekaf toen we op de camping terugkeerden, zodat we een behoorlijk tijdje moesten uitblazen. Ik denk, dat het ook mede aan de traditionele drankjes lag als de mogelijk zijnde oorzaak van onze gerezen vermoeidheid en ik besloot, dat we de andere dagen niet meer zo lichtzinnig zouden zijn.

Op zeker moment kregen we trek en we maakten onder de luifel, gezeten aan de campingtafel onze van thuis meegebrachte boterhammetjes soldaat. Zo maakten we dan ook de zonsondergang mee en in dat romantische decor raakten we zowaar in een geanimeerd gesprek gewikkeld met elkaar. Dat gesprek begon eerst over ditjes en datjes en vervolgens over vakanties, die we eerder meemaakten met de caravan. Ik weet niet meer zeker hoe het kwam, maar opeens sprak Amelle over het feit, dat ze zich als enig kind en dochter zo intens verbonden voelde met haar moeder. “Ik heb mijn vader nooit gekend, want die vertrok naar Canada, voordat ik geboren werd,” zei ze. “En ik moest het sindsdien alleen met mijn moeder doen. Mamma is voor mij alles en ze is eigenlijk mijn bezit geworden. Ik heb het er erg moeilijk mee gehad, toen jij op de proppen kwam, Dick. Zeker, ik heb vreselijk veel van jou geleerd, maar ik hoopte altijd, dat jij snel zou verdwijnen, maar dat gebeurde helaas nooit meer, dus heb ik eigenlijk pas sinds dit jaar geaccepteerd, dat mamma van jou hield en jij mijn eigen pappa zou gaan blijven!”

Ze ging zo nog even door over haar relatie met mij thuis. “Tja Dick”; zo besloot ze ons gesprek. “Je bent daardoor een gelijke concurrent van mij geworden, ondanks dat je een lieve man bent en ik de afgelopen jaren ook nog zo veel meer van je geleerd heb. Ik vond het heel lang niet eerlijk en ik heb je heel lang op afstand weten te houden en vaak geprobeerd jou bij mamma vandaan te drijven, maar ik weet nu, dat het me nooit meer zou zijn gelukt. Kun je me nu vergeven Dick? Ik weet nu ook, dat ik net als bij mijn mamma jou als pappa zal moeten gaan bezitten en dat ik me nu in alles met gemak aan jou zal moeten gaan overgeven tijdens de omgang met elkaar en ik zal me in het vervolg net zo bij jou gaan gedragen als ik het bij mijn mamma aangewend heb. Ik heb dus pas vanmorgen besloten, dat als ik helemaal alleen bij je in de buurt ben, zoals nu het geval is, ik me als zijnde mijn moeder dien te gedragen, want daar heb je gewoon recht op!”

Gelijk toen Amelle dat laatste zei, zag ik, dat haar tepels zich in haar blouse duidelijk begonnen te verstijven en die lieten zich op hun beurt ook op zeer natuurlijke wijze behoorlijk puntig en zodoende overduidelijk aftekenen in het profiel van haar al zeer volwassen zichtbare voorgevel. Haar beide tieten waren nu onder haar dunne blouse zo overduidelijk zichtbaar geworden, omdat later bleek, dat die nauwelijks gehinderd werden in de door Amelle opzettelijk aangetrokken dunne katoenen beha. Je kon de donker geschaduwde tepels dan ook prachtig zien opstijven in hun een puntige vormgeving en de grote areola’s kon ik opeens ook nog veel donkerder zien kleuren en het was nog helemaal gratis ook!. Even wist ik niet, wat ik er van moest denken, maar ik dacht erna gelijk toch weer aan de gebeurtenis, die zich nog thuis op de overloop die morgen voor mijn ogen had afgespeeld. Ik werd er onrustig van en voelde, dat iets, wat ik vanmorgen te-nauwer-nood kon voorkomen, nu wel gebeurde, namelijk dat mijn lul langzaam maar zeker begon op te zwellen naar de mij zo overbekende volledige, maar oh zo zichtbare erectie.

Ik kon het nu moeilijk meer tegenhouden, want het gebeurde gewoon! Amelle ging staan en boog zich diep naar mij toe en behalve dat haar lange zwarte haren over mij heen vielen kreeg ik na al die voorbije kusloze jaren zowaar ineens een zeldzame dikke zoen van mijn stiefdochter. Het was zelfs niet zomaar een zoen. Ik kreeg hem heel precies tegen de lippen van mijn mond aangemeten en het duurde een behoorlijke eeuwigheid, dat ze haar mond op de mijne hield en ik moet zeggen, dat haar aangebrachte lippenstift met frambozensmaak me ook nog prima smaakte. Ik rook ook tegelijk een geurtje en wist, dat het precies dezelfde geur was, als die ik altijd van mijn vriendin gewend was.

Ik keek tegelijk ook in haar ogen en ontdekte een paar tranen, waardoor ik wist, dat de uiting van genegenheid voor mij, haar best veel moeite had gekost, maar tegelijk was het ook een bevrijding voor een situatie, die al jaren ondraaglijk voor Amelle moet zijn geweest. Daarom liet ik haar maar begaan en ik vond het trouwens ook een geweldige sensatie. Mijn genegenheid voor haar ging daardoor natuurlijk ook naar een hogere frequentie toe en nu Amelle op ooghoogte van mij stond, zou zij vrij gemakkelijk mijn al maar toenemende erectie in mijn korte broek kunnen zien. Zou ze al weten wat er met mij aan de hand was? Toen ik even later na de zoen in een paar nog meer ondeugende ogen keek, wist ik meteen, dat ze mijn seksuele opwinding wel degelijk had opgemerkt. “Is er iets, mijn lieve Amelle?” “Nou heb jij zomaar een bobbel in je broek, pappa!”

Ik wist niet wat ik hoorde, en al helemaal niet wat ik moest zeggen. “Ik weet best, wat er bij jongens gebeurt en dus ook bij pappa’s, als ze zich seksueel opwinden, hoor! Bovendien heb ik ook al eens ’s nachts in de caravan gezien, hoe je met je stijve snikkel gemeenschap had met mamma en haar er mee in haar kut neukte” zei ze lachend, “Ik heb toen een hele lekkere stijve piemel gezien en ik weet ook, dat jij een hele dikke grote hebt, die nauwelijks in een vagina past, dus dit aanzicht windt mij ook best wel op, moet ik zeggen,” zei ze. Ineens stak zij haar hand uit en begon over mijn kruis te strelen. “Mmm je maakt mij nu wel heel erg nieuwsgierig,” zei ze! “We moeten straks bij het slapen gaan dus maar eens lekker lekker van elkaar genieten en wat intiem met elkaar blijven, want ik ben vannacht nu immers de vervanger van mijn mamma!”

Even leek ik behoorlijk uit het veld geslagen, want dit had ik natuurlijk al helemaal nooit meer van mijn dochter verwacht. Inmiddels was het buiten al schemerig donker geworden en het liep al tegen half negen. Amelle ging mij voor naar de caravandeur en ik volgde haar schoorvoetend tot we allebei binnen traden en tegenover elkaar stonden.

Ik heb hetgeen wat er nu komt wat later allemaal wat gemakkelijker op kunnen schrijven, zodat ik een jaar na dato deze gebeurtenis eerst pas goed en gedetailleerder heb kunnen opschrijven, Het staat trouwens ook nu nog altijd haarfijn in mijn geheugen gegrift als een fijnste herinnering aan Amelle, maar op dat moment zelf was ik toch echt helemaal van het padje af en beleefde ik die hele volgende week als in één grote roes. Mijn stiefdochter heeft dit zelf zo gewild en opgezet, maar ik ben wel zo edelmoedig geweest om het epos pas na haar dood sinds een paar maanden terug te publiceren. Zij heeft later ook eerlijk toegegeven, dat zij vroeger in haar lagere schooljaren al heel vaak al over een liefdesdate met mij fantaseerde, dus ook reeds als zij vanuit haar kamertje hoorde dat ik seks had met haar moeder, liet ze dagen lang in haar humeur blijken, dat zij behoorlijk jaloers was op haar moeder. Dat begreep ik pas allemaal in deze vakantieweek. Ze bleek tijdens een vakantie in onze caravan zelfs meerdere keren gezien te hebben, dat ik dan ’s nachts pure gemeenschap had met haar moeder en er dan vervolgens regelmatig van droomde, dat ik met haar bezig was. Hier had ik natuurlijk zelf totaal nooit iets van meegekregen in die tijd en ik weet sinds kort, dat ook mijn vriendin nooit iets te horen heeft gekregen van haar eerste gedachten, maar die heeft ook nooit iets te weten gekomen, hetgeen de groeiende relatie tussen Amelle en mij sinds deze vakantieweek en daarna van tijd tot tijd in hoogtepunten opleverde.

Je kan nu best wel raden, wat er die eerste keer al gebeurde, toen Amelle en ik binnen in de caravan stonden. “Ik wil nu eindelijk zelf eens goed zien, met welk instrument ze jou sinds je geboorte mee hebben opgesierd, pappa.” zei ze toen ze mij heel uitdagend tergend langzaam begon uit te kleden. Eerst ging mijn t-shirt in slowmotion over mijn hoofd uit en gelijk erna griste ze mijn sandalen en vervolgens de sokken van mijn voeten. Toen ik alleen nog maar in mijn korte broek en onderbroek voor haar stond en ze me dus bijna helemaal had uitgekleed keek ze mij met troebele ogen aan en zei: “Ik heb later toch geeneens geen eigen vent meer nodig, want ik heb jou toch altijd al in de buurt. Wel zo gemakkelijk, als ik je weer eens een keertje bij mij wil hebben!” Ik zweeg, want ik kon gewoon niet geloven, dat ik straks zou liggen vrijen met mijn eigen dochter. Even later nam ik toch maar haar initiatief over en begon ook bij haar de blouse knoopje voor knoopje uit te doen en trok ik tegelijk ook haar hotpant omlaag en liet die vervolgens helemaal naar haar voeten zakken. Dat gelukte me prima, mijn schatje legde me nu geen strobreed meer in de weg; ze hielp me toen zelfs een beetje mee door het kleine broekje zelf verder uit te schoppen tot onder de bank.

Amelle had die morgen inderdaad met voorbedachten rade haar kleinste behaatje uitgezocht en die over haar voor die leeftijd al eigenlijk veel te grote D-cups gespannen. Het koste me ook maar weinige seconden om het kleinood te verwijderen en aldus een volledig zicht kreeg op een bovenlijf, dat maar zelden enige tiener op die leeftijd zich had kunnen aanmeten. “Ben je er in de klas nooit door de andere meiden mee geplaagd of waren ze er misschien veel te erg jaloers op?” trachtte ik de spannende stilte van het uitkleedproces te verstoren. ”Pappa, ga, ze waren allemaal stinkend jaloers, maar ik ga nu gewoon verder, want ik verlang al zo lang naar je, dat ik nauwelijks nog langer kan wachten.“ liet ze zich het enige antwoord ontlokken, dat ik hoorde uit het kleine tot een streep vertrokken mondje, dat alleen maar mijn handen in al zijn bewegingen volgde. Amelle’s borsten waren inderdaad om jaloers op te worden. Menige volwassen vrouw zou hier al op willen kwijlen om zelf te bezitten. Het waren dan ook juweeltjes van bouwkunst, die nu helemaal vrijgekomen waren en door haar jonge stevige zijdelingse spieren nog altijd in dezelfde vorm stevig opgespannen overeind bleven Daardoor stonden ze nog heel strak met de punten naar voren gericht.

De punten werden opgesierd door een paar redelijk volwassen uitziende tepels, die eveneens recht naar voren uitstaken en daarmee door de donkere tint nog sterker het geheel accentueerden, waardoor de totale buste nog groter leek, dan die al was. De tepelhoven waren net zo donker als de tepels zelf, die er op natuurlijke wijze triomfantelijk het middelpunt van vormden. Niets hing er nog naar beneden en daarom was het uitzicht geweldig en ik genoot ervan, maar het bracht ook andere gevoelens met zich mee, die er voor zorgden, dat ik me echt niet veel langer meer zou kunnen beheersen. Ik moest en zou deze zeldzame aanbieding knuffelen en aanraken; eventueel kussen er erop sabbelen en ik deed het dan ook spontaan door met mijn neus beurteling eerst langs de ene en dan langs de andere tepel te laten strijken. Toen omvatte ik beide borsten en begon ze te kneden, hetgeen me door de stevigheid van het vlees nauwelijks lukte. Af en toe liet ik mijn neus door het diepe dal in het midden glijden, waardoor ik dus direct met Amelle’s ribben in aanraking kwam. Natuurlijk liet ik ook mijn lippen niet onbetuigd.

Ik kuste de beginnende uiers en likte de tepels zodanig stevig, dat ik zelfs van begon te hijgen. Tenslotte beëindigde ik mijn allereerste voorspel en drukte ik haar warme lijf met als front de tieten van Amelle helemaal tegen mijn borst aan. Vrijwel automatisch hief mijn dochter haar gezicht op en ik drukte toen vol passie mijn lippen op haar mond en probeerde terstond met mijn tong haar mond open te breken, dat na een beetje schrikken van haar, mij toch steeds een beetje bij beetje beter begon te lukken. Al snel wurmde ik mijn tong dan toch steeds verder in haar mond en even later kronkelden zich onze tongpunten om elkaar heen en ineens liet ze ook haar tong via mijn tanden in mijn mondholte binnenkomen. Nu pas kwam de passie van een serieus tweede voorspel echt op gang.

Amelle begon mij eerst zachtjes; dan steeds wilder te strelen en ik probeerde bij haar precies hetzelfde te doen. We probeerden ons ook steeds dichter tegen elkaar aan te drukken, maar dichter dan dicht gaat nu eenmaal niet, hetgeen mijn dochter verzuchtte te fluisteren, dat ze zeer intens van me begon te houden en me vanaf nu nooit meer zou loslaten. Toen vond ik het tijd om haar omhelsing toch maar te ontmantelen en begon het bed in de slaapkamer zodanig op te maken, dat het mij geschikt leek voor een “professionele” vrijpartij, maar omdat ik niet precies wist of Amelle weet had hoe het werkte met een mogelijk nog aanwezig maagddom en of ze het in die staat wilde laten blijven, gooide ik ook nog maar een aantal oude, maar vrij zachte handdoeken op het bed. Al die tijd had Amelle dit aangezien, maar toch nog even gebruik gemaakt van deze pauze om haar slipje uit te doen, hetgeen ik pas bemerkte, toen ik haar, al optillend, zachtjes begeleidde tot in ons tijdelijke vrijersnest. Ik tilde haar zelfs behoorlijk hoog op en kreeg eerst toen pas door, dat ze zich bij verrassing al helemaal naakt had uitgekleed. Amelle had donker haar, hetgeen zich bij haar natuurlijk ook al een tijdje had geopenbaard als een behoorlijke hoeveelheid schaamhaar. Omdat ik nog beter van haar jeugd wilde genieten, wilde ik wel zoveel mogelijk al haar intimiteiten in detail zien, vooral, omdat ik uit nieuwsgierigheid wilde weten, hoe ik het daar straks zou moeten aanpakken. Daarom sloot ik ook eerst alle gordijntjes en ontstak ik allerlei romantische lichtjes in de caravan en zette ook nog een aantal waxinelichtjes op schoteltjes op die plaatsen, die mij nog te donker leken, maar waar wel de veiligheid geborgd was.

Mijn jeugdig familielid had zich inmiddels languit uitgestrekt op het tweepersoonsbed met haar hoofd op één van de vele kussens, die er aanwezig waren. Ik zag, dat Amelle’s onderlijf gelijk een volwassen vrouw al geheel in harmonie was met de rest van haar lichaam en dus nagenoeg aan het eind van de weg der voltooiing was. De jongedame had toch al wel een paar mollige benen, die overliepen in een vrij stevige wat weelderige kont en was op die manier daar toch ook wel een beetje het evenbeeld van haar moeder. De heupen waren daarentegen wel iets smaller, maar de buik en ook de venusheuvel onder de navel waren toch wel weer wat ronder. Amelle’s kut was zo ver naar beneden geplaatst, dat die niet direct zichtbaar was, bovendien was die inderdaad ook nog in vergelijking met leeftijdsgenoten al geheel met een totaal volgroeide beharing bedekt, maar het geheel besloeg wel een veel groter oppervlak, dan ik bij haar moeder gewend was, maar die had in tegenstelling daar een heel dunne roodharige beharing.

Ook de haarlengte van Amelle’s poes was geheel anders, want deze venusvlakte had rond de vagina een in-mens dikke vacht tot onder de labia en op die manier zelfs rond het poepgaatje en aan de bovenkant liep het schaamhaar zelfs een weinig door tot aan haar navel. Zelfs boven de navel waren nog een aantal haartjes te zien, maar ook Amelle’s oksels, onderbenen en onderarmen waren al behoorlijk versierd met een lichte beharing van zwart dons. Wat dat betreft, kon je nu heel duidelijk zien dat ze half oosters was en het was het nog steeds een grote vraag voor mij, of deze nu nog onzichtbaar bedekte vagina al ook zo groot of nog meisjesklein was. Een klein nauw kutje zou ik best geil gevonden hebben. Misschien had Amelle een grote gevoelige klit of mogelijk nog een heel klein v-vormig knopje. Ik had deze venusheuvel trouwens in mijn leven bij een vrouw nog nooit zo sterk behaard gezien en ik vond dit ook eigenlijk wel best, aangezien ik bij mijzelf nauwelijks of geen lichaamsbeharing op mijn lijf had aangetroffen. Ik had alleen wat schaamhaar boven mijn pik, op mijn ballen en een beetje onder mijn oksels. Wat me wel opviel, was, dat op de plaats waar ongeveer haar kut moest zitten, de gehele haarvacht al door en doornat was van het kutvocht, alsof Amelle’s lichaam verwachtte, dat ik haar nu of tenminste eerdaags tot volwassen vrouw zou maken. Ze moest dus ook al geruime tijd heel veel zin in mij gehad hebben!

“Ik heb overal al veel haar hè pappa en dat vind ik eigenlijk helemaal niet zo leuk. Zou het er allemaal wel af kunnen?” klonk het vanuit het bed. “Ik heb ook overal haren en ik scheer me daar dan ook met regelmaat helemaal kaal, want dat vind je moeder namelijk veel fijner bij mij” zo begon ik mijn antwoord. “Er zijn allerlei apparaten in de handel om dat prima en onzichtbaar te kunnen doen hoor, maar ik heb zelf ook wat spullen bij me, waarmee ik dat zelf zo af en toe doe en dat kan ik je deze week best wel eens lenen, als je dat zou willen lieve schat,” zei ik om Amelle een beetje op te beuren. “Maar jij hebt op heel veel plaatsen haar, waar ik het liever veel dikker gehad zou hebben lieverd,” vervolgde ik mijn verhaal. “Je zou het hier en daar ook gewoon wel een beetje uit kunnen dunnen, of je kunt er een speciaal model van maken of heb je graag, dat ik het een keer bij jou zou doen? Je zegt het maar hoor, want ik zou het graag doen!”

“Lieve pappa, ik zou nu eerst graag een lange tijd met je willen vrijen. Die details zullen we ons nu nog even moeten besparen. Dat andere kan altijd verderop in de week toch nog?” Ik vond haar antwoord best goed, want ik wilde ook best graag met voorkeur op dat ogenblik met mijn dochter vrijen, dus ik verwijderde heel snel mijn korte broek en daarna ook mijn onderbroek, waardoor mijn nog altijd in erectie zijnde pik direct in al zijn stijfheid naar voren sprong al was ie net gebeten door iets wat misschien wel gulzigheid heet en zo legde ik me in mijn volledige mannelijke naaktheid naast mijn nieuwbakken jonge vrouwelijke partner.

“Ik ga nu je lekkere lul eens bekijken, want tot nu toe heb ik alleen maar hele kleintjes bij jongetjes van de oude basisschool gezien. Op oudere jongens ben ik namelijk nog nooit verliefd geweest en ik heb eigenlijk ook zo’n grote piemel als die van jou nooit in het volle licht kunnen zien,” verzuchtte likkebaardend Amelle tijdens het oprichten tot ze weer in een zittende houding terecht kwam. Ze zwaaide haar gezicht tot vlak boven mijn onderlijf en ik nodigde haar uit om mijn pik eerst maar een keertje vast te houden en daarna ook maar eens in haar mond te nemen om er op te sabbelen. “Kan dat zomaar en is dat niet vies?” kreeg ik als antwoord, maar ik schudde mijn hoofd en zei, dat het juist lekker was voor allebei, namelijk de smaak voor haar en het gevoel voor mij en ik vertelde haar, dat ik dat straks ook bij het gevoelige knopje van haar vagina zou gaan doen.

Toen ik na verloop van tijd haar mond voor het eerst om mijn stijve lul voelde komen, zei ze: “Lekker ding heb je en ik vind ‘m ook hel mooi!” en toen lachte ze er ook bij. Zelf was ik op dat moment nog niet echt ontspannen, wel opgewonden natuurlijk. Ik ben haar stiefvader bedacht ik me op dat ogenblik en een beginnende veertiger, die nu recht naast zijn spiernaakte volledig onervaren dochter sligt, die zeer waarschijnlijk ook nog maagd is en ik ben al acht jaar gelukkig met haar moeder, die ik nog altijd lief heb. Echter, onze seksuele relatie was op het moment dat ik met Amelle in bed stapte, al geruime tijd alleen maar plichtmatiger geworden en mijn belangstelling voor andere vrouwen, waaronder mijn dochter, was alleen maar aan het toenemen, zoals bij bijna alle hetero mannen na enige jaren wel het geval zal zijn. Voor mijn vrouw was er natuurlijk nog geen sprake van de overgang, maar voor haar hoefde het neuken in al zijn varianten niet elke nacht meer zo nodig.

Amelle liet mij goed voelen dat zij nog geen seksuele ervaring had, want ze lag mij best wel een beetje onbeholpen te pijpen als een dolle, en ze speelde wat ook wat ongemakkelijk nog met mijn ballen, maar toen ze in de gaten kreeg, dat er zomaar al wat voorvocht uit mijn pik begon te komen, omdat het begin van mijn zaadproductie op gang begon te komen en Amelle daadwerkelijk begreep, dat toen mijn sperma in een kleine hoeveelheid de vrijheid had geroken, toen hoorde ik haar toch ineens zeggen: ”Super pap, je hebt ineens een lekkere harde dikke lul gekregen om te pijpen en er komt nu nog wat vloeistof uit ook! Wat gebeurt er op het ogenblik in hemelsnaam nu met jou? ” Ik wist, dat ik nu moest verklaren, dat ik een klein beetje sperma had geproduceerd, maar deed of ik gek was en lag eerst nog maar een beetje verdwaasd over haar rug te strelen. Amelle maakte me echt gek, zo geil was ik al in dagen nog nooit gepijpt, en de hele spanning er om heen, maakte mij ook steeds losser.

Ik gaf geen antwoord en begon voorzichtig met mijn vingers tussen haar benen te strelen, maar dat vond zij kennelijk niet genoeg en ze draaide zich met haar warme lichaam helemaal over mij heen.
Terwijl zij zo onbedoeld haar behaarde kutje in detail liet zien, zag ik tegelijk, dat de tussen de door het vele kutvocht nat geworden vachtharen toch een paar mooie dunne strakke, maar wel volle schaamlippen schemerden en ja toen kon ik toch ook mijn mannelijke instinct als hetero seksueel gemanipuleerde man, niet meer zo goed tegenhouden. Ik wist dat dit eigenlijk niet juist was, maar ze wilde dit zelf en ze lag mij al zo lang en zo heel geil te pijpen en was al zo af en toe begonnen om mij heel voorzichtig af te trekken, toen ik mijn tong zo diep als ik kon, in haar kutje duwde en pardoes haar gleuf begon te likken. Amelle was op dat moment al heel erg nat en ik trok even een handdoek onder haar dijbenen door en door het verschuiven kon ik nu ook nog met mijn tong over haar keiharde v-vormige klitje likken en ik ging er helemaal in op.

Een vrouw in haar kut likken heb ik altijd een geweldig en heerlijk iets gevonden en ik heb het altijd graag als voorspel gedaan bij alle vrouwen, waar ik gemeenschap mee had. Ik heb hele jonge, maar ooit ook hele oude en zelfs omakutten gelikt en natuurlijk ook zo vaak mijn vriendin, maar zoals mijn dochter Amelle daarop reageerde, dat had ik inderdaad nog nooit eerder meegemaakt. “Lik mijn kut…Mijn God pap, wat is dit lekker zeg!” begon zij onder het pijpen te hijgen; “Dit is zo verschrikkelijk lekker!” Onderwijl, omdat ze er steeds ervarener in werd en dit ook al uitermate lekker vond, moest dit zo vast als zeker gaan leiden tot een orgasme bij haar, maar ook bij mij. Maar zou Amelle wel weten, dat dit er aan zat te komen? Zeker nu ik mij ook bij haar had gemeld en me op mijn beurt bezig hield met een aankomend orgasme voor haar, was het waarschijnlijk toch wel iets waar ze nu nog naar moest gissen. Niets vermoedend zoog ze mijn lul als vanzelf steeds dieper en sneller telkens opnieuw haar mond in. Het werd mij ineens allemaal duidelijk, dat het op deze wijze ook al snel voor mezelf veel te heftig zou gaan worden.

Mijn orgasme kon ik op zeker moment niet al te lang meer uitstellen en op dat ogenblik, dat ik ertegen begon te vechten, hoopte ik natuurlijk ook, dat ik nu niet eerder klaar zou komen, dan Amelle. Mijn dochter had er toen volgens mij nog totaal geen weet van, wat haar zo dadelijk zou gaan overkomen, want met mijn zopas begonnen masturbatie van haar clit, had ze nu nog geen enkel probleem. Zij ging al wel steeds harder kreunen: “Het gaat steeds meer van onderen jeuken en het lijkt wel of er iets bij mij op gang probeert te komen!” en ”Ik ga nu echt naar een einde komen!” schreeuwde ze nu ineens toch wel heel luid uit. Ik voelde ook, dat haar lichaam zich begon aan te spannen en ik wist, dat het verzadigende moment nu weldra kwam en ik voor mezelf het pleit gewonnen had. Wij lagen hooguit nog maar tien minuten op bed, toen ik haar kutvocht letterlijk in mijn mond gespoten kreeg, want sommige vrouwen ejaculeren behoorlijk tijdens een zeer hevig orgasme.

Amella was er ook zo een en heel veel van dat kutverzorgende spul spoot zij toen mijn mond in. Prompt liet ik mij toen ook gaan. Het was dan ook niet meer te houden, maar wel pop het goede moment. In onze bewegingen had Amelle mijn lul zo heftig te pakken en met haar vinger ook nog eens geil over mijn anus gestreken, dat ik ook vrijwel tegelijk met Amelle’s eerste orgasme direct kon spuiten. Tot mijn verrassing zoog mijn eigen dochter, nog niet eens echt volwassen, maar super geil mij helemaal leeg en slikte al mijn sperma volledig naar binnen. Ik vond het een sensatie van de bovenste plank, want het voelde zo lekker en geil. Eerst daarna lieten wij elkaar los. Amelle keerde zich en plofte bovenop mijn lichaam en gaf mij een enorm lange tongzoen. Mijn natte lul gleed daarbij tussen haar benen, zij drukte steeds weer haar natte warme schaamlippen tegen mijn lul, die zijn volle erectie bleef behouden. Het ging achter elkaar door en seksueel bleven wij op die manier vreselijk opgewonden en daardoor gaf ze mij geen rust en het was niet, dat ik dat niet wilde hoor! “Hij blijft lekker hard hè,” glimlachte zij, al zoenend en kronkelend en zo drukte zij ongemerkt bijna haar geile kutje tegen mijn lul aan om hem bij haar binnen te laten. Ik had Amelle toen best graag willen neuken, maar ik kwam net op tijd tot het besef, dat ik ergens mee bezig was, dat in die situatie niet zo erg verstandig was en ik fluisterde op tijd: “Je mag best nog de hele avond met mij liggen vrijen, maar over neuken zullen we het morgen maar eens hebben lieve schat, want we hebben nog een paar dagen respijt nietwaar?”

Wordt vervolgd in deel 2. Naar waarheid opgeschreven volgens mijn erotische dag boek, …… 30 mei 1991, Dick 123

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door dick123

Al sinds mijn geboorte is seksualiteit een toverwoord gebleken en ben ik als vroegrijpe biseksueel die wereld heel intens en zoekende gaan ontdekken. Ik ben nu ouder en ervaren in alle takken van het fijnste dat een mens kan meemaken en ben mijn dagboek allemaal hier in verhaalvorm als waar gebeurde seksavonturen voor jullie als lezers van Gertibaldi aan het herschrijven. Geniet dus met volle teugen en geef er je mening over. gr. Dick

Dit verhaal is 19304 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Een date met mijn dochter 1”

    • Deze wens is inmiddels ingewilliigd en een derde deel hoop ik ook nog dit jaar metr alle serieuze liefde, die er bij hoorde af te kunnen maken Cocacola!

Plaats een reactie