BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eerste school uitje met de gehele klas

Was volgens goed gebruik dat wij als eerste kennismaking met de klas een weekje naar midden Spain zouden gaan je weet wel wat er dan gaat gebeuren als de klassen docent er niet is gaan de meiden en jongens flink op bezoek bij elkaar was een prachtig weekje weg ..

Waren via Eindhoven met een prijs vechter naar midden in de stad van de mooie oranje sappige verse vruchten midden in een zeer rustig gelegen plaatsje terecht gekomen waar een heerlijke warme zon ons deed welkom heten was een plaats waar het in de avonden heerlijke warm periode was denk wel bijna 23 tot 25 graden de lange broek werd snel in de koffer gedaan en gingen met ons vaste groepje van drie meiden en drie jongen op pad naar een stukje mooie strand Marieke Joyce & Joke waren de meiden die wel echt super mooie in hun topje en korte shortje mee waren en was echt geen straf om daar als jongens achter te moeten lopen ..

Marieke was een prachtige bijna volwassen dame al flink wat mooie vrouwelijke dingen die zij dan ook geen enkel moeite mee had om ze te gaan laten zien was een meisje van klasse en had alles aardig voor elkaar nette top aan waar haar mooie lichte roze BH niets te wensen over deed laten .had echt alles mooie manier op een rijtje en was echt geen meid die met elke knul het deed aan leggen op school wij waren samen al enige twee hier naar de H A V O gegaan.

IK Bas was echt stiekem een heel groot beetje gek van haar en deed dat ook wel even laten weten en zien en voelen aan haar tijdens deze reis met de klas Joyce &joke waren echt een paar meiden die wel hun dingen netjes deden verbergen voor de jongens Pascal en Pieter waren ook een beetje echte pubers die wel eens even die twee te pakken zouden nemen wat ook echt wel gebeurde op de eerste avond bij de water kant van het rustige stukje strand waar geen hond te zien was Pascal neemt direct het heft in handen en gaat het water in met mooi boxer aan waar direct niet veel meer van over was door de kille koude frisse water was bijna half tien en trok Joyce mee en die paar tepels van haar waren niet te missen was echt zich niet van bewust dat door de kou en water alles te zien was in haar witte shirtje .

Jeetje nu heb jij maar eens alles van mij gezien zijn zij tegen Pascal door hem dit te laten zien was er een flinke harde bult in mijn boxer ontstaan en trok hem mee het water in en daar werd hij eens even goed voor paal gezet door haar Joyce was echt een bij de handje niet wetende dat hij haar ook eens flink zo weten te raken en direct haar shortje naar beneden deed laten gaan waar hij haar spier naakt zag .

Met een knal rood koppie was Joyce weer naar de kant gekomen en pascal deed wat hij moest doen naakt een handje helpen met een droge badlaken ….

Pascal zijn flinke jonge heer stond echt knal hard en recht op naar voren en Joyce keek haar ogen uit van het flinke grote ding van hem .

Jeetje bent echt flink groot daar tussen jou benen hoor weet wel dat jij echt flinke L U L hebt is echt volle maat meer dan van mijn broertje thuis en mijn Pa …..

pascal geeft haar een dikke knuffel en bent al maanden mijn maatje in de klas had dit gewoon niet moeten doen bij jou ….

Geeft niks hoor heb toch wel eens meer een jonge meid naakt gezien toch !!!!!!

Nee alleen mijn moeder wel eens maar die is niet zo mooie als jij daar tussen jou mooie slanke lange benen hoor ……

Ik vind het heerlijk op vakantie met de school en de klas te zijn eindelijk eens mijn eigen dingen kunnen doen zonder overal thuis maar tekst en uitleg over te geven weet niet half hoe fijn en leuke knul ik jou vind Pascal en doe graag ook spier naakt zwemmen even geen dingen die alleen maar in weg zitten met zwemmen echt 1 zijn met de natuur met jou kan ik alles aan hoor ……

Marieke deed er nog een schepje boven op dook met echt niets aan zo van de stijger af het water in en kon mijn geen mooier uitzicht wensen als knul haar prachtige roze BH en mini string had zij maar even daar op haar shortje gelaten en was als een mooie blonde schoonheid het water in gaan zwemmen …..

Kom jullie ook nog vraagt zij terwijl de paar lekkere tieten prachtige manier naar voren kwamen te staan van het water haar middel en mooie bikini lijntje waren onder water was echt heerlijk avond hier met deze meid dat ik mijn boxer op haar string deed laten liggen en flinke stijf was van wat ik zojuist deed te zien krijgen was ruim 8 maanden terug dat wij elkaar voor het eerste heerlijk onder de douche hadden gezien en was toen nog maar een mini kleine paar busten die zij had die nu echt wel een paar vollere maat waren..

Marieke slaat haar armen om mijn nek heen en zegt dit was wat ik wel eens wilde laten zien en voelen Jongen heb echt wel iets bij mij laten gebeuren in de laatste klas van de lagere school en heb echt wel gevoelens voor jou hoop jij ook voor mij en drukt daar heerlijke tietjes tegen mij aan waar de knopjes prima laten voelen wat er dan plaats vind bij haar en mij is gewoon super fijn en tedere eerste zoen is daar dan ook echt .

Marieke slaat haar benen om mijn middel heen de drukt haar stukje vrouwelijke roze vrouwelijke orgaan tegen mij aan en heb het niet meer laat hem maar eens even naar binnen komen jongen is echt wel eerste knul die mij daar mag gaan voelen wat echt liefde en vriendschap voor jou is niet niks doe hier thuis al weken en maanden naar verlangen heb zelf speciaal de pil gehaald voor dit wil gewoon weten dat seks iets is wat nu wel eens mag gaan gebeuren weet dat mijn moeder het tijd vond worden dat ik aan de pil zou gaan was haar en mijn wens dat ik op de H A V O aan de pil zou gaan en dat is dus nu drie maanden zo en kan geen kwaad als jij eens lekker dat mooie mannelijke ding naar binnen doet stoppen zijn hellemaal moeder ziel alleen en vind dat jij maar eens moet laten zien en voelen waar jij als jongen de perfecte man voor mij en wil dat jij hem eens laat gaan van binnen in mij .

Hoe dit verder afloopt lezen deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13789 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Eerste school uitje met de gehele klas”

  1. Onleesbaar door gemis van enig taalgevoel. Wel eens gehoord van grammatica, punten komma’s en dergelijke. Die waargebeurde verhalen verteller heeft niet veel van zijn schooltijd opgestoken.

  2. Ik moet de vorige reacties beamen. Komma’s en punten + een rustige zinsopbouw. Het uitgangspunt van het verhaal nodigt wel uit tot een geile story.
    Volgende keer misschien meer tijd gebruiken om je verhaal neer te schrijven.

Plaats een reactie