BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Evenwicht 4

Julia – Spanje – Julia

Gert zette zich met zijn blote kont naast Julia op de baal hooi. Hij bekeek haar nog steeds nahijgende lichaam. Voor hem lag een pracht van een Vlaamse boeren dochter. Niet te mager, heel dikke borsten, haar onderlichaam nat van zijn pis. Haar gelaat zag er sereen uit, met gesloten ogen in een uitgewaaierde krans van dik zwart krullend haar. Met beide handen hield ze haar getormenteerde borsten vast. (zie vorig deel van dit verhaal). Gert keek naar het natte, zwarte schaamhaar op haar venusheuvel. ‘Verdomme’ dacht hij bij zichzelf ‘dat is hier toch een pracht van een vrouw, puur natuur’ en hij had er de beste seks van heel zijn leven mee gehad.

Hij trok Julia recht en ze zette zich naast hem op de baal hooi. Buiten de opmerking toen hij toekwam dat hij wel heel vroeg daar was, had Julia nog steeds geen woord gezegd.

“Julia” zei Gert : “morgen vertrek ik voor twintig dagen, met Katja naar Zuid Spanje”. “Die reis ligt al lang vast en ik zie daar enorm tegenop, maar als ik niet ga, ben ik mijn geld kwijt”. “Ik kom terug op woensdag, werk dan twee dagen om alles klaar te hebben tegen het begin van augustus”. “De zaterdag daarvoor of de zondag, kom ik langs”. “Jij wou mij niet vertellen wat je bedoelde met ‘specialere’ seks en dat weet ik nu nog niet”. “Dus heb ik deze voormiddag maar ‘mijn specialere seks’ met je gehad, zoals ik dacht dat je het misschien zou willen”. “Voor mij was het in elk geval ‘speciaal’ en buitengewoon geil”. “Laat het even bezinken, je hebt tijd tot het laatste weekend van juli en wees dan zo lief om mij eerlijk te vertellen, of je dat nog wilt, of je iets anders wilt, wat je meer wilt of wat je niet meer wilt en het kan zelfs zijn, dat je me nooit meer wilt zien, ook dat, mocht dat zo zijn, daarvan zou ik willen dat je me dat heel eerlijk en open verteld”. “Niet nu, maar dat laatste weekend van juli”. “Kunnen we zo afspreken ?” Julia knikte.

Gert keek op zijn horloge, het was al tegen elf en hij was daar van net voor acht uur. Gert stond op, liep naar buiten, draaide daar een kraantje aan de gevel van de boerderij open, waar erg koud water uit kwam, hij kieperde dat koude water over zijn piemel en waste zich zo. Hij wou terug naar de schuur lopen, maar zag Julia met een badhanddoek achter hem staan. Ze stond nog steeds helemaal in haar blootje toen ze hem de handdoek aanreikte. Nog geen vijf minuten later, vervolgde hij zijn wandeling met Max, huiswaarts.

Katja sliep blijkbaar nog. Gert bakte zich een paar broodjes af en at. Hij ruimde alles terug op en ging met een boek op het erf in de schaduw zitten, in een schommelstoel die daar stond.

Rond half drie, kwam Katja tevoorschijn. Ze zette zich naast Gert op een stoel met een mok koffie. Ze zag er niet uit. Alhoewel Katja in de ogen van Gert een beeldmooie vrouw was, zag ze er nu uit als een verzopen kat. Ze droeg een jogging, haar haren waren in de war en ze had duidelijk een zware kater. Beiden zwegen. Ze hadden zo’n prachtige tijd met mekaar doorgemaakt. Jaren van genieten, plezier maken, toffe seks en nu, door één of ander waanidee dat haar vermoedelijk aangepraat was, was de sfeer tussen hun beiden erg verkild. De adoratie, de liefde, het respect dat Gert altijd voor Katja gevoeld had, was, toen hij in haar slipje keek en daar sperma van anderen in zag, als sneeuw voor de zon, verdwenen. Gert bekeek haar en kon maar met moeite een gevoel van walging onderdrukken.

“Ik ga inpakken voor morgen Katja” zei Gert. “Ze komen ons morgen tegen een uur of zeven oppikken om ons naar de luchthaven te voeren”. “Ben jij al helemaal klaar met pakken ?” Katja murmelde iets dat Gert niet verstond. Hij liep dan maar naar binnen, zocht zijn reiskoffer en begon die netjes in te pakken. Een klein uur later was hij ermee klaar. Katja was ondertussen in haar jogging op de sofa gekropen en keek tv. ‘Tja’ dacht Gert bij zichzelf, ‘als ze morgen niet klaar is om mee naar Malaga te vertrekken, dan ga ik alleen’. Hij liep naar buiten, nam Max mee en deed een lange wandeling, dit keer niet langs de boerderij van Julia en Henk.

Over de reis, kunnen we kort zijn. Ze genoten van het warme weer, het zwembad, de vele marktjes die ze bezochten en lange wandelingen doorheen kleine dorpjes of over het strand. Wat Max betreft, konden ze gerust zijn, Chloé en haar vriend Peter kwamen tijdens hun vakantie op de boerderij van Katja en Gert logeren.

Tijdens de heenvlucht had Gert tegen Katja gezegd : “lieverd, ik wil een toffe vakantie met je meemaken, dus alsjeblieft geen pogingen om ‘te leven’ tijdens deze vakantie”. Katja had dat beloofd en ze had ook nooit meer dan twee, drie glaasjes witte wijn of rosé gedronken per dag.

Wat seks betreft, neukten Katja en Gert elke dinsdag, donderdag en zondag van hun vakantie. Katja pijpte Gert zoals in de goeie tijd, weinigen deden dat haar na, vond Gert, zelf Julia kon op dat vlak van Katja nog wat leren. Het neuken zelf was afwisselend, missionaris, op z’n hondjes of soms, met Katja bovenop Gert. Telkens kwamen zowel Katja als Gert klaar. Het enige dat Gert tijdens de vakantie in Spanje niet deed, was Katja beffen.

Tijdens een gesprek, de laatste dag van hun vakantie, ergens op een zonnig terrasje, had Katja aan Gert gezegd dat ze tijdens de vakantie zich gehouden had aan haar belofte en geen poging gedaan had om ‘te leven’ zoals ze aangaf, maar dat ze na thuiskomst wel terug wou uitgaan en zelfs gaan kamperen met de meiden. Gert had daarop gezegd dat hij haar niet wou of kon tegenhouden.

Op de terugvlucht vroeg Katja : “Gert lieverd, wij hebben een toffe vakantie gehad en met mekaar de liefde bedreven zoals vroeger, maar…” en dat fluisterde ze “waarom heb jij mij geen enkele keer gelikt tijdens onze vakantie, terwijl ik jou toch bijna elke keer grondig gepijpt heb”. Ze keek schichtig rond om te zien of niemand haar gehoord had.

Gert keek haar aan en zei : “Katja, jouw pijpkunsten zijn onvoorstelbaar goed en dat heb je me deze vakantie nog maar eens laten voelen, bedankt daarvoor”. Dan nam hij zijn GSM uit zijn borstzakje, zocht iets op en zei : “Katja, jou beffen deed ik altijd met het grootste plezier, ik ben misschien niet de grootste befkoning die je zou kunnen indenken, maar ik deed het echt met genoegen en ik kon je voor onze vakantie, elke keer dat ik dat deed, je daardoor mooi laten klaarkomen”. “Maar ik ga mijn smoelwerk daar niet meer insteken” en hij liet haar de foto zien, die hij genomen had de zaterdagnacht voor hun vertrek naar Malaga. Daarop zag je duidelijk haar gelaat en haar lichaam toen Gert ze volledig buiten westen op hun bed had gelegd na haar nachtelijke escapade. “Je ziet duidelijk sperma uit je kut en kont komen Katja, dat sperma is niet van mij, dus je verwacht toch niet dat ik dat ga likken ?”

Katja trok grote ogen van verbazing. Dan zei ze hakkelend : “ik heb je nog nooit bedrogen Gert” en de tranen schoten in haar ogen. Gert keek haar aan en zei : “je weet niets meer van wat je uitspookt als je zogezegd gaat ‘leven’, want je zuipt je gewoon laveloos”. “Maar” en Gert trok met duim en wijsvinger de foto wat groter op zijn toestel, “je hebt je de zaterdag voor ons vertrek, zowel in je kut als in je kont laten neuken, dat je dat niet meer weet, dat vind ik erg voor je, maar het is wel een feit en deze foto is daar een bewijs van, dus meisje, die onderkant van jou, die ga ik niet meer likken, nog voor geen geld van de wereld”. Gert had het heel rustig en kalm gezegd. Katja weende. Ze draaide zich naar het venstertje in het vliegtuig om haar tranen zo goed mogelijk voor de andere passagiers te verbergen. Er werd de rest van de vlucht niet meer gesproken.

Eens terug thuis, ze waren die woensdag ergens rond de middag geland, was het weerzien met Max, stiefdochter Chloé en Peter erg hartelijk. Chloé had haar mama wel even onderzoekend bekeken, maar die had dat genegeerd. Zodra ze alleen waren en hun koffers aan het uitpakken, vroeg Katja : “wat gaan we nu doen ?” Gert had daarop gewoon gezegd : “vandaag ga ik niet veel meer doen en morgenvroeg ga ik werken”. Gert had zijn koffer snel uitgepakt en liep naar beneden voor een koffie die hij daarna meenam naar zijn schommelstoel op het erf. Katja zat boven naast haar half uitgepakte koffer te wenen. Dat kon Gert via zijn GSM horen. Gert ging dan maar een wandeling met Max doen, zonder daarbij langs de boerderij van Julia te komen.

Tijdens de vakantie in Spanje had Gert op zijn GSM de Whatsappberichtjes van het groepje Kelly, Barbara en Christina kunnen lezen. Zo wist hij dat ze al terug afgesproken hadden voor de volgende zaterdag.

De dag erna, de donderdag, was Gert al heel vroeg op het werk, nam één van de bestelwagens en reed ermee naar de garage voor groot onderhoud. Een van de mekaniekers bracht hem terug naar het bedrijf, samen met vier collega’s van hem, en die keerden allemaal terug naar de garage met een bestelwagen van het bedrijf van Gert. Allemaal kregen die, zoals afgesproken vooraf een groot onderhoud en gingen de mensen van de garage van Mercedes bedrijfswagens ermee naar een carwash, waar ze alle vijf grondig, binnen en buiten gereinigd werden.

Eén voor één werden de Mercedes Sprinters dan terug naar het bedrijf van Marcel en Gert gebracht en Gert hoefde de door hem klaargezette spullen maar in te laden. Voor maandagmorgen zouden de vijf bestelwagens, netjes gereinigd, volgestouwd met spullen en gereedschap, klaar staan om naar de verschillende klussen te vertrekken. Elke geplande klus stond in de tablet die bij elke bestelwagen zat, mooi ingegeven vanuit de centrale pc, de route stond opgegeven, de benodigde kabel en toebehoren lag per klus klaar in de bestelwagen, kortom de vijf ploegen konden maandag vertrekken. Gert was klaar met al die voorbereidende werkzaamheden op vrijdag, kort na de middag. Alles was ook in het boekhoudprogramma ingegeven, dus de firma stond opnieuw klaar in de startblokken. Hij besloot naar huis te rijden met zijn Berlingo. Onderweg dacht hij nog : ‘maandag, komt die Evi, het petekind van Marcel voor een maand bij hem werken’. Gert keek er naar uit.

Rond drie uur, stalde hij de Berlingo in de grote loods op de boerderij. Hij liep naar de boerderij en tot zijn verbazing, was Katja aan het koken. Althans het avondmaal al aan het voorbereiden. Gert trok zich terug in zijn werkkamer toen Katja hem zei : “ik roep wel als het avondeten klaar is”. Gert opende zijn pc en keek of er WAV-bestandjes bijgekomen waren. Er waren er verschillende korte en één heel groot, sinds de dag ervoor bijgekomen.

Gert stak een set oortjes in de pc, en beluisterde elk bestand. Hij hoorde wat gerommel in de keuken, dan in de woonkamer, maar die bestandjes hadden geen betekenis en die veegde hij direct uit. Het grotere bestand bleek een opname uit de woonkamer te zijn. Kelly, Christina en Barbara waren op bezoek geweest die voormiddag.

Heel openhartig had Katja van hun vakantie in Spanje verteld, maar ook van het feit dat Gert haar niet meer wou likken en dat hij haar een foto van haar onderkant vol sperma had getoond als reden waarom hij dat niet meer wou. “Oei, wat ga je nu doen ?” vroeg Barbara. “Katja wist het niet, maar gaf de twee anderen wel aan dat ze hem (Gert) moeilijk kon buiten smijten, want dat die levenslang het vruchtgebruik van de boerderij en aanhorigheden had”. Dat vonden de drie anderen erg vervelend voor Katja. Hun conclusie na veel gepalaver was, dat de drie dames ervoor zouden zorgen, dat bij het thuisbrengen van Katja, er geen sporen meer van sperma in kut en kont van Katja te vinden zouden zijn, mocht ze niet in staat zijn om dat zelf te doen en ze gaven Katja de raad om Gert zo goed mogelijk te verwennen, met eten, met vriendelijkheid, met samen weggaan en met seks. ‘Zo, zo’ dacht Gert, ‘daarom is Katja aan het koken voor vanavond, dat is een onderdeel van hun strategie’. Tot dan, had Gert ’s avonds altijd gekookt want Katja had een hekel aan koken en nu opeens was zij bezig’.

Om zeven uur ’s avonds aten ze scampi’s met rijst en een diablo-saus. Het was erg lekker maar Gert vond dat hij dat zelf beter kon klaarmaken. Hij hield evenwel wijselijk zijn mond. Daarna nestelden ze zich op de lange sofa in de woonkamer met een glas rode wijn.

Katja begon heel aanhankelijk te doen en hem af en toe wat te strelen. Eerst onschuldig over zijn arm, daarna over zijn borstkas. Ze kroop heel dicht tegen Gert. Na een klein uur en na hun tweede glas rode wijn, vroeg Katja : “Gert lieverd, gaan we naar boven ?” Gert kwam bijna in de verleiding van ‘ja’ te zeggen, maar vroeg dan : “schat ga je morgenavond met de vriendinnen weer uit ?” Hij wist natuurlijk van de berichtjes dat de dames dat al hadden afgesproken. Aarzelend zei Katja : “ja”. “Dan ga ik niet met je mee naar boven om te vrijen Katja, laat dat morgen maar gebeuren, terwijl je uitgaat, ik zal me wel een tenniselleboog rukken ondertussen”. “En zo lang jij blijft op zoek gaan naar ‘leven’ en telkens weer lazarus thuis gebracht wordt, ga ik niet meer met je vrijen meisje”. De ogen van Katja werden groot van ontzetting. Het duurde een minuut of zo, voor ze echt snapte wat hij gezegd had, dan zei ze : “klootzak”, ze schoot recht en liep weg naar de slaapkamer. Gert sliep op de zetel. Bij zichzelf dacht hij : ‘Gertje, je moet je krachten sparen voor morgen, morgenavond is Julia een bezoekje waard’. Gert viel in slaap op de sofa.

De dag erna, ging Gert vroeg wandelen met Max. Bij de boerderij van Julia en Henk, stond dit keer Henk buiten in de tuin te werken. Ze deden een babbeltje. Julia keek verschrikt vanachter het raam naar hen beiden, maar Gert wuifde met één hand als groet en liep daarna verder.

Terug thuis, liep Katja daar wel rond, ze deed de was, maar ze sprak geen woord met Gert. Gert besloot dan maar het gazon te maaien met de zitmaaier. Dan ging hij nog een haag scheren en een paar struiken bijsnoeien. Rond zes uur kwamen Barbara, Christina en Kelly toe in de auto van Barbara, dit keer. Van achter in de tuin wuifde hij naar de dames en hij zag Katja bij hen instappen en ze reden weg. Gert liep naar de boerderij, nam zichzelf een douche, at wat en rond een uur of zeven ging hij opnieuw wandelen met Max. Hij nam de kortere route tot bij de boerderij van Julia en Henk.

Julia stond voor de ingang van de schuur. Ze had weer een lange rok aan en een slobbertrui. Max snuffelde al op het erf en Gert ging naar haar toe. Hij zei : “hoi”. Julia bekeek hem en zei : “ik dacht al dat je niet meer wou komen”.

“Julia” zei Gert, “ik zou gek zijn om niet tot hier te komen, maar mag ik enkel als voorbijgaande wandelaar komen of mag ik voor iets meer dan dat langskomen ?” Er verscheen een flauwe glimlach op het gelaat van Julia.

“Koffie ?” vroeg ze en Gert knikte. Julia liep naar binnen en Gert zette zich op één van de twee stoelen die buiten tegen de achtergevel stonden. Iets later zette Julia twee mokken koffie op het tafeltje tussen de twee stoelen. Ze zweeg.

Na een paar minuten stilte vroeg Gert : “nog aan onze laatste ontmoeting terug gedacht ?” Julia knikte. Ze was niet echt een dame van ‘veel woorden’.

Gert nipte aan zijn koffie. “Tja,” zei Gert, “zolang jij niet verteld wat ‘jouw specialere seks’ inhoud, heb ik er het raden naar, en dus deed ik toen maar, wat ik dacht dat je het tof zou vinden”. “Ik voelde me daarbij achteraf een tikkeltje schuldig, maar ik moet toegeven dat ik het bijzonder geil vond”. “Hopelijk wil jij nog meer met mij beleven”. “Wil jij wel nog meer van wat we toen deden of wil je nog wat anders ?” Weer stilte, dan fluisterde Julia : “beide”. Gert keek haar aan.

Julia zei : “Gert ik heb echt genoten van wat we vorige keer, voor jouw vakantie deden en ik wil tegelijk nog veel meer, wat precies dat weet ik zelf niet, maar ik wil nog veel meer en nog harder”. Gert keek haar aan. Gewoon door haar antwoord, was zijn piemel al beginnen zwellen.

Gert zei : “Julia je maakt me heet”. Weer die flauwe glimlach bij haar. “Maar lieverd, ik wil niets doen, wat jou niet opwindt, dus we moeten afspreken dat als ik iets doe dat je echt niet wilt, zeg dan gewoon het woord ‘rood’ en ik stop onmiddellijk met eender wat we op dat moment aan het uitspoken zijn, akkoord ?” Weer knikte Julia. “Het liefst van al zou ik willen dat je mij verteld wat je echt leuk vindt en wat je precies bedoeld met ‘specialere seks’, alleen het mij vertellen gaat me al mateloos opwinden”. Julia leek na te denken.

Dat duurde verschillende minuten en gezien Julia niets zei, vroeg Gert : “schattebout, wat vond je eigenlijk het meest opwindende van onze vorige ontmoeting ?” Julia glimlachte weer en na even zei ze fluisterend : “toen je tegen mijn afgebonden borsten begon te meppen”. Nu glimlachte Gert en zei : “ja, dat vond ik ook enorm opwindend, maar ik had al direct schrik dat ik je teveel pijn deed, daarom heb ik het ook niet lang gedaan”. Julia zweeg weer en ze zat duidelijk in tweestrijd met zichzelf. Dan leek ze een beslissing te nemen en zei : “wacht hier even”. Ze liep naar binnen en kwam iets later met een emmer naar buiten waar een donker blauwe handdoek over lag. Ze zette die midden op het tafeltje.

“Gert, lieverd” zei ze “het is voor mij erg moeilijk om onder woorden te brengen wat ik zou willen of wat ik met specialere seks bedoel”. “Ik ben met woorden niet zo goed als jij”. “Als je me beloofd om nooit en tegen iemand iets te vertellen van ons, dan wil ik je wel een soort demonstratie geven van de specialere seks die ik met mezelf beleef”. “Dat zou ik alle dagen willen en met jouw hulp, zou ik dat nog intenser kunnen hebben, daarom wil ik, en dat kost me erg veel moeite, jou laten zien, wat ik met mezelf uitspook”. “Wat we vorige keer deden, was voor mij erg opwindend, maar nog veel te braaf, ik kan veel meer hebben”. “Terwijl jij op vakantie was, heb ik veel aan onze vorige ontmoeting moeten denken, je gaf me op een bepaald moment een klap in mijn gezicht, dat vond ik enorm geil, je zei een paar keer : ‘mondje open’ op een dreigende toon, dat vond ik ook erg geil en toen je tegen mijn afgebonden borsten sloeg, dan kreeg ik bij elke slag een kramp van geiligheid in mijn buik, dus ik wil meer, veel meer van dat en nog feller, dwingender, harder”. “Dat woord ‘rood’ vind ik een goed en veilig idee, maar ik ga dat nooit gebruiken denk ik, want hoe meer je me pijnigt hoe geiler ik word”. “Misschien vind jij ooit mijn grenzen en dan zal ik dat woord wel gebruiken, maar ik twijfel er aan”.

“Ik ga je laten zien, wat ik zoal met mezelf uitspook en dan weet je direct in welke richting ik meer wil”.

Julia had meer volzinnen uitgesproken dan alle zinnen die ze voordien ooit uitgesproken had, tezamen.

“Beloof je me dat dit ons geheim wordt, dat we allebei mee in ons graf nemen ?” zei ze heel ernstig. Gert zei bijna plechtstatig : “ik beloof het”. “Kom maar mee” zei Julia en ze nam de zinken emmer van het tafeltje en liep naar de schuur. Eens binnen, sloot ze de grote deur achter hen, en schoof een grote dwarsbalk horizontaal in de dubbele deur. Niemand die nog naar binnen kon. Via hoog geplaatste, kleine ramen, viel er voldoende licht binnen in de grote, stoffige ruimte, maar kon je niet naar binnen kijken.

Ze liep naar de zijmuur naast de werkbank en zette de emmer neer. “Ga daar maar zitten” zei ze tegen Gert en ze wees een klein krukje voor de werkbank aan. Dan sleurde ze een baal stro naar de zijmuur. Zo’n ding weegt toch wel wat, is ongeveer een meter twintig lang, tachtig centimeter breed en een dikke halve meter dik. Julia had niet veel moeite met die baal stro. Gert vroeg nog wel : “moet dat geen hooi zijn ?” “Neen” zei Julia, “stro is harder en schuurt meer”.

Julia plaatste het baal stro, met de korte kant, precies midden, tegen een balkje dat verticaal aan de muur bevestigd was. Dat balkje liep van de grond tot zeker een meter of twee hoog tegen de muur. Dat was zo’n tien centimeter dik en tien centimeter breed. In het midden van dat balkje, op zo’n vijfenvijftig à zestig centimeter hoogte waren twee ronde gaten onder mekaar, geboord met een doorsnede van drie à vier centimeter. Het baal stro kwam er net onder. Over het geheel was blijkbaar nagedacht.

Julia, nam de handdoek en smeet die op de werkbank. Dan viste ze twee roze, staaf vibrators uit de emmer en legde die op het baal stro. Twee seconden later stond ze met bloot bovenlijf en legde haar trui op de werkbank. De rok volgde daarna. Een bh of slip had ze niet aan. Enkel grijze, dikke sokken droeg ze nog.

Dan nam ze een bol koord en rolde die af. Het uiteinde liet zo over haar linker kutlip lopen, nam een grote plastieken wasspeld van zo’n tien centimeter lang en twee breed, zette die op de kutlip, over de koord en klemde zie zo vast, dan rolde ze de koord omhoog en met dezelfde soort dikke wasspelden, klemde ze de koord op haar onderbuik, buik, net onder haar borsten, aan de onderkant van haar dikke linker borst, op haar linker tepel, bovenop haar linker borst, dan vervolgde ze de weg en stak de koord in haar mond, beet ze daar vast en vervolgde de weg terug naar beneden, terwijl ze met evenveel dikke wasspelden, de koord op dezelfde plaatsen op haar rechter kant vastzette, tot aan de laatste wasspeld op haar rechter kutlip. Zo klemden zeven wasspelden aan elke kant van haar lichaam de koord vast. Bij elke plaatsing van een wasspeld, kreunde Julia lichtjes. De twee uiteinden, knoopte ze onder haar kut tezamen. Zo had ze één grote lus gemaakt. Dan plaatste ze één van die grote wasknijpers, zonder koord pal bovenop haar klit. Hierbij liet ze wel een felle kreun.

Met een schaar uit de emmer, knipte ze de lus los van de bol koord. Nam het uiteinde van de bol vast en hield dat aan de binnenkant van haar linker knie. Ze liet een stukje koord van zo’n twintig centimeter onder de knie, vrij en begon nu houten wasknijpers, van het normale formaat over de koord op de binnenkant van haar linker dij te zetten. Ze spreidde haar benen en kon zo op één dijbeen tot aan haar kut tien wasknijpers zetten, dat deed ze ook op de binnenkant van haar rechter dijbeen en zo maakte ze weer een lus.

Dan ging ze met gespreide benen, dat was een nogal komisch zicht, naar het baal stro toe, en ging daarop in het midden zitten. Ze pakte de twee staafvibrators, zette die aan en stak het uiteinde in de twee gaatjes van het balkje. Die pasten daar precies zo’n drie centimeter in en bleven zitten. Uit het balkje aan de muur staken nu net boven mekaar twee trillende vibrators.

Julia ging op haar blote rug liggen op de baal stro, met haar kut en kont in de richting van het balkje en de vibrators.

Ze schoof zo over het stro dichter naar de twee vibrators toe tot er één tegen haar sterretje drukte en ééntje tegen de opening van haar kut. Haar benen had ze ondertussen gespreid naar boven gestoken en ze leunde met haar hielen tegen de ruwe muur. Ze spreidde haar benen maximaal, lag op haar rug en met haar handen op de grond aan elke kant van het baal stro, kroop ze voorzichtig met haar kont richting muur.

Gert keek gefascineerd toe. Hij zag heel langzaam de twee roze dingen in aars en kut verdwijnen. Heel traag schoof Julia zo ver ze kon met haar kut en kont tot tegen het balkje. Die twee vibrators zaten nu rustig te zoemen en te trillen in haar.

Ze lag plat op haar rug, haar hoofd net over de rand van de baal stro en hing zo wat naar beneden. Julia draaide haar hoofd even richting Gert. Ze keek met glazige ogen naar hem, en sloot die dan. Haar hele lichaam trilde als het ware mee met de twee vibrators. Gert overzag het geheel. Een drie à vier centimeter dikke vibrator zat in haar endeldarm te trillen en een andere in haar kut. Beide dingen zaten zo’n vijftien, zestien centimeter in haar. De binnenkant van haar benen, hield ze ver gespreid tegen de muur, de bovenbenen zaten vol met wasknijpers aan beide kanten, heel haar torso was bezaaid met grote wasknijpers en nu begon ze met één hand uit de emmer naast het baal stro, één voor één wasknijpers te nemen en die zowat overal op haar lichaam te zetten. Dit keer zonder koord erbij en eerder willekeurig her en der over haar lichaam. Ze was bijna aan één stuk aan het kreunen. Ze plaatste verschillende knijpers in haar zij, aan beide kanten, op de buitenkant van haar bovenbenen, op de binnenkant van haar armen, kortom overal waar nog plaats was, tot de emmer helemaal leeg was.

Dan lag ze daar bezaaid met wasknijpers en met gesloten ogen te hijgen op die baal stro. De twee vibrators, die trilden rustig verder. Zeker een minuut of tien bleef ze zo kreunend liggen.

Dan begon Julia met één hand tegen de grote wasknijper op haar klit te tikken. Kleine klopjes, waardoor het nijpende ding heen en weer bewoog. Telkens gevolgd door een kreun. Wat later begon ze ook met de andere hand, aan de grote wasknijper op één van haar tepels te trekken en dan gelijk tegen die op haar klit te tikken. De kreunen werden feller.

Beide wasknijpers op de tepels werden erg ver omhoog getrokken, maar die dingen nepen blijkbaar heel hard, want ze schoten er niet af. Telkens ze zo één tepel maximaal omhoog getrokken had, gaf ze een felle tik tegen die op haar klit. De kreten van pijn werden nu veel harder. Ze begon te jammeren van pijn. Ze trok zo mogelijk nog harder op die manier aan haar tepels en tikte als maar sneller en feller tegen de knijper op haar kut. De éne ‘aaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii’ na de andere gilde ze uit. Gert bleef roerloos zitten en bekeek het schouwspel. Als maar sneller en harder tikte ze tegen de grote wasknijper op haar klit. Bij elke klets gilde ze harder, gewoon omdat ze telkens harder op die knijper sloeg. Dit schouwspel was voor Gert zo geil, dat hij zijn lul uit zijn broek haalde en die ruimte gaf. Zijn piemel was gewoon keihard geworden door te zien wat hij zag en dat begon pijn te doen. Met geopende jeans, een keiharde pik die daar uitstak, zag hij Julia zo hard ze kon op die knijpers op haar tepels trekken en harde meppen op die op haar klit geven.

Gert vroeg zich af hoe lang Julia dit zou kunnen volhouden. Maar Julia mepte fel en zo hard ze kon door. Met gesloten ogen, lag ze haar borsten te martelen en haar klit. Op een bepaald moment sloeg ze zo hard, dat de wasknijper op haar klit er vanaf schoot en wegvloog. Julia vloekte keihard : “godvedommmmmmmmmmmmeeeeeeeeee”, maar Gert sprong recht, hij zag dat Julia met de vlakke hand op de bovenkant van haar kut ter hoogte van haar klit, kletsen begon te geven. Gert nam die hand vast en dwong die de grote wasknijper op de borst die ‘vrij was’ te leggen en hij zei : “trek aan die tepel teef !” Met zijn eigen linker hand begon hij nu meppen op de klit van Julia te geven.

Gert had gezien hoe hard Julia tegen de wasknijper op haar klit had geslagen, dus deed hij zijn stinkende best om minstens even hard, zo mogelijk, nog harder te slaan en dat aan een zo hoog mogelijk tempo. Hij gaf zo razend snel een massa slagen op die kut. Heel de venusheuvel en het bovenste deel van de kut van Julia, zag al purper, rood, maar Gert sloeg door. Julia begon hard te roepen. Ze riep een mengeling van ‘jaaaaaaaaaaaa’s’ en van haaaaaaaaaarrrrrrrrrrddddddddddddddddddddddddeeeeeeeeeerrrrrr’. Gert sloeg zo hard en zo snel na mekaar als hij maar kon.

“Blijven slaaaaaaaaaaaannn” riep Julia en tegelijk begon ze met één hand wasknijpers van haar lichaam weg te slaan. Dan trok ze de lus die door de houten wasknijpers op de binnenkant van haar dijen vastgehouden werden, in één felle ruk van haar dijen. Een gigantische gil van pijn was het gevolg. Gert dacht bij zichzelf : ‘dat zou ikzelf niet willen voelen’. Maar het was maar een voorbode. Ze sloeg nu uit alle macht tegen de buitenkant van haar eigen borsten. Gert stak zelf een tandje bij en sloeg uit alle macht met één hand, keihard, pal bovenop haar klit, de andere hand zette hij op haar hals, tussen haar sleutelbenen en onder haar kin. Met die hand, neep hij haar keel half dicht. Haar hoofd, dat achterover over de rand van het baal stro lag, liep erg rood aan. Julia sloeg nu uit alle macht tegen haar dikke borsten. Dan opeens greep ze met elke hand één van de grote wasknijpers vast. Diegene die op haar tepels stonden. Het halve tepelhof zat samen met de tepel plat genepen tussen de wasknijpers. Ze trok aan beide wasknijpers tegelijk haar tepels en tepelhoven zo hoog mogelijk omhoog.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 5030 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie