BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geil koppeltje aan boord!

Het is intussen al heel wat jaren geleden, ergens in 2013.
De namen van het koppeltje weet ik niet meer, en toch zal ik hen nooit vergeten.
Hier het waar gebeurde verhaal van mijn geilste zeilweekend ooit.

Ik had een sexadvertentie geplaatst voor een vrouw of koppel dat eens een weekend mee wil gaan zeilen.
Meestal hadden die wel wat succes, en zo ook die keer.
Een koppel reageerde. Na wat over en weer chatten werden fotos gedeeld en uiteindelijk afgesproken.
We deelden elkaars wensen en fantasieen en ik gaf hen de locatie door.

Mijn sexleven was doorgaans niet zo geweldig, vandaar deze weekendjes die ik organiseer. Ik kijk graag toe en doe mee als het koppel het wil.
Dus zat ik daar toch al wat opgewonden te wachten op hun komst. Ik had mijn boot proper gemaakt, kaarsjes in de kuip geplaatst, fles wijn en drie glazen klaargezet, en…daar was de sms: ze staan aan de poort van de haven.
Ik repte me naar de poort en liet ze binnen. Ze hadden niet gelogen: goodlooking, en de foto’s waren niet ‘fake’. Beide in de dertig, ietsje jonger dan ik.
De man (helaas zijn naam vergeten, ik ga hem Eric noemen) in ware Maimi-vice outfit, zij (haar zal ik Fanny noemen) in echt opwindende maar stijlvolle zomerjurk. Absoluut niet te lang jurkje, lekker luchtig.

Ze volgden me naar mijn zeilboot, en stapten aan boord. De boot was makkelijk te vinden vanwege de theelichtjes in de kuip.
Ik dook even de kajuit in, nam hun sporttas aan, en kwam naar buiten met de fles wijn en de glazen.
Ze zaten naast elkaar, ik ging tegenover Fanny zitten.
In het begin ben ik nogal voorzichtig, wat terughoudend. Pas als ik duidelijke signalen zie, durf ik initiatief nemen. We keuvelden wat, en gaandeweg leg ik een hand op haar knie. Stilaan kroop ik met mijn hand verder op haar bil.
Ze sprong recht en zei: “Zullen we naar binnen gaan? Het wordt frisjes.”.
Terstond trok ze haar stringetje uit en stopte het in mijn hand: “Hou jij dat bij tot morgenavond?”
Daarmee was het ijs duidelijk gebroken.

Eens binnen zette ik de theelichtjes, de wijnen en de glazen op tafel, en deed de kajuitdeur toe.
Dat het een heet koppeltje is, was meteen duidelijk: Eric zat al met zijn hand tussen Fanny’s benen en vingerde haar.
Ik begon prompt een stijve te krijgen. Ik kijk graag toe, en kreeg waar voor mijn geld. Fanny begon met een van haar tepels te spelen, en haar andere hand masseerde Eric’s bobbel. Zijn sportieve, witte, katoenen broek ging uit en een mooi geschoren lul kwam tevoorschijn.
Fanny betrok me in het spel door mij met mijn mond naar haar, intussen ontblote, tepel te leiden.
Ik likte de stijve tepel en zoog er wat op.
Eric duwde haar benen open en dook er met zijn hoofd tussen. Het geluid van zijn gesabbel maakt me geil. Fanny genoot duidelijk.
Uiteindelijk werd Eric zo geil, dat hij zijn mooie, krachtige, paal in haar kutje duwde. Zijn paal in haar mooi glad kutje zien verdwijnen is heerlijk om zien. Langzaam begon hij haar te naaien. Een rustig ritme, begeleid door een soppend geluid van de overvloedige kutsappen. Ik wou ze oplikken, maar kon er niet bij.

Plots stopte Eric, trok zijn paal uit haar natte doos en ging tegenover mij zitten.
Voor ik het goed en wel wist zat Fanny op mijn schoot en zo ook op mijn paal. Ze was zo ontzettend nat, dat dit in een oogwenk gebeurde. Ik had al lang geen sex meer gehad en spoot haar veel te vlug vol, ik kon het niet tegenhouden. Met schaamrood moest ik toegeven dat dit veel te snel was. Maar het stoorde Fanny niet, ze vond het altijd zalig een volgespoten kutje te hebben.
Ze pijpte haar man klaar, slikte alles in, en dook dan over mijn, intussen slappe, lul. Eric stopte zijn lul in haar natte kutje en neukte haar op zijn hondjes terwijl ze met mijn penis speelde. Verbazend, dat libido van Eric: ‘een ware dekhengst’, dacht ik bij mezelf.
Fanny kwam kermend klaar, ze trilde over heel haar lijf. Haar orgasme deed haar stoppen met pijpen. Haar kutje was al nat, ik had haar al volgespoten, en nu vulde Eric haar nog eens.
Toen Eric zijn half stijve paal terugtrok kwam er een mooie lading sperma en kutvocht mee, dat langs alle kanten uit haar zalige kutje droop.

Het was intussen al redelijk laat en ik bood hen aan om in de voorste slaapplek te slapen, waar ik normaal steeds slaap, daar is een tweepersoonsbed. Ik zou wel op de bank in het salon slapen.
Ergens verwachtte ik die nacht nog wel wat sexgeluiden gezien Eric’s libido, maar ze bleven uit.

Die ochtend zette ik al koffie in het kleine keukentje zodat het geile koppel wakker zou worden van de heerlijke koffiegeur.
Er zijn koffietassen met het opschrift:”First morningsex, then coffee”. Helaas had ik die niet aan boord. Beide verschenen in mijn salonnetje en namen plaats naast elkaar op de bank.
Ik legde hen de zeilplannen uit en maakte alles klaar voor vertrek.
Eric friemelde nog wat bij Fanny, en vooral zo, dat ik het steeds kon zien.
Ik had hen dat ook verteld, dat ik het heel geil vind hen bezig te zien terwijl ik stuur. Dat beloofde dus, want we waren nog niet eens vertrokken. Absoluut een geil koppeltje en beiden mochten er zeker wezen.
Zodra we uit voeren, zaten ze tegenover elkaar in de kuip.
Ik ben meestal solo seiler, waardoor ze niet hoefden te helpen, ze moesten enkel ‘actief’ zijn terwijl ik stuur 🙂

Eens onder zeil begon Eric zijn vrouwtje weer op te geilen. Het duurde niet lang, of naast het geluid van wat meeuwen hoorde ik ook een soppend geluid van een nat kutje dat flink gevingerd werd.
Fanny kwam zowat klaar tijdens het zeilen.
Uiteindelijk moesten ze even stoppen want we arriveerden aan de eerste sluis. Fanny was sliploos en af en toe kon ik dat goed zien. Zalig, dat mooi geschoren kutje! Andere boten zagen het misschien ook, maar ik denk dat er wel meer boten zijn waar sex bedreven wordt tijdens het varen.
Na de sluis greep Eric zijn kans: hij zette Fanny op het trapje in de kajuitingang, greep zijn stijve leuter en duwde hem bij Fanny naar binnen. Die man kon dat lekker lang uithouden en neukte zijn vrouw terwijl ik dat allemaal goed kon gadeslaan. Maar helaas: alweer moest hij stoppen want daar was de tweede sluis.

Fanny, sliploos als ze was, had intussen een openstaand, lekker nat kutje, en maakte natte plekken op de kuipbank. Zoooooo geil!
Na deze sluis kroop de dekhengst meteen op Fanny en neukte haar tot twee maal toe onafgebroken klaar.
Ik zag het allemaal gebeuren, en zag haar fijn borstjes heen en weer wiebelen boven de dorpel van de kajuitingang. Het trapje was nat van haar kutsappen die soppend uit haar kut gepompt werden. Ik kon enkel geil toekijken.
Daarna vroeg Eric of ik niet ergens kon ankeren want hij wou pas huiswaarts rijden als we nog een lekker triootje hadden gedaan in de kuip.
Ik zocht een afgelegen plekje, en haaste me naar de punt om het anker te laten zakken.
Toen ik weer naar achter kwam zag ik Eric’s hoofd al tussen Fanny’s benen.
Die man is onverzadigbaar!

Hij likte de toch al zeiknatte kut, die al gevuld was met zijn sperma en gebaarde me om toch ook even mijn kleren uit te trekken.
Zijn short was al uit, Fanny’s jurkje was opgestroopt tot over haar borsten. Haar stijve tepeltjes priemden naar de hemel terwijl ze op haar rug op de kuipbank lag, benen wijd open voor Eric’s likbeurt. Ik begon haar tepels te bewerken en zij trok me bij mijn lul tot bij haar mond. Lang kon ze me niet pijpen, want kermend kwam ze alweer klaar door Eric’s geweldige bef-kunst.
Eens ze wat bijkwam, pijpte ze me klaar.

Iedereen voldaan, al had ik haar nog graag een laatste keer geneukt, maar Eric had haar kut al zo erg uitgeleefd dat ze dat er niet meer bij wou hebben.

Fanny en Eric… het geilste koppel dat ik ooit aan boord gehad heb.
Haar stringetje heb ik toen braafjes terug gegeven, al had het een geil souvenir geweest.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door CaptainK

(Solo-)zeiler (1967) met zeiljacht in Zeeland.
Into bondage, (kinky) opdrachtjes, teasen via WhatsApp.
Soms neem ik een dame of koppel mee op mijn jachtje om inspiratie op te doen 🙂
just4fun02011@hotmail.com voor zij die een berichtje willen achterlaten.
Steeds geinteresseerd in spannende, leuke, voorstellen.

Dit verhaal is 11271 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie