BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 24

Na een heftige nacht waarin uit beide kamers veel geluid kwam van klaarkomende vrouwen werd ik wakker met mijn pik in de kont van mijn moeder en mijn hand op een van haar tieten. Ze zei: goedemorgen mijn lekkere jongen, heb je goed kunnen slapen? Ik zei: na de eerste paar uur was ik er hard aan toe. Jullie zijn beesten wat seks betreft, jullie kunnen er niet genoeg van krijgen. Maar ik heb een verrassing voor jullie straks als we naar Eindhoven gaan. Loes wilde direct weten wat en ik zei: afwachten. Na het ontbijt en lekker gedoucht te hebben dronken we eerst nog een kop koffie voor we vertrokken. We reden eerst naar de Ikea waar we Liesje en JJ afzetten en ik tegen hen zei: veel fotos maken, artikelnummers opschrijven die bij de fotos horen, maar nog niets kopen. En daar aan de overkant is de sanitair winkel. Wij gaan even de binnenstad in.

Loes reed de auto naar de parkeergarage nabij de Willemstraat. We stapten uit en liepen naar de Willemstraat waar ik tegen moeder zei: kom dan gaan we eerst naar de melkbar. Ze keek me vreemd aan en ik nam haar bij de arm. Loes deed hetzelfde met ons sletje en toen we bij de Love Shop aankwamen liep ik samen met mijn moeder naar binnen. Loes en Marijke volgden. Achter de toonbank stonden Angela en Jorien en ik zei tegen Jorien: ik heb gehoord dat jullie lekkere melk hebben hier, mag ik er wat van hebben? Angela liep naar de deur en deed die op slot. Ze kwam terug en vroeg: en wie zijn de dames? Ik zei dat zijn mijn moeder, Anna en haar zus Loes en dit is Marijke, ze is een sletje in opleiding en daar komen we hoofdzakelijk voor. We moeten trainingsmaterialen hebben voor haar. Angela zei: dan ben je hier op het goede adres, lopen jullie maar mee naar onze paskamer. Loes, Marijke en moeder gingen met Angela mee terwijl ik nog even bij Jorien bleef. Ze zei: ik wil je nog bedanken en ik vroeg haar waarvoor. Ze zei: ik ben niet ongesteld geworden en heb een test gedaan, je hebt me zwanger gemaakt en Angela en ik zijn daar ontzettend blij mee, maar Angela wil eigenlijk ook zwanger worden, zou jij haar daarmee kunnen helpen. Ik zei: dat denk ik wel, zullen we gaan kijken.

We liepen samen naar de paskamer en Jorien ging zitten, deed haar trui omhoog en liet een van haar tieten uit haar bh komen. Ze klopte op de plaats naast haar en zei: kom maar jongen, dan krijg jij verse melk. Mijn moeder keek me aan met grote ogen en toen ik haar liet zien dat Jorien echt melk gaf zei ze: geen wonder dat hij hier wilde komen. Toen hij klein was kon hij daar al niet genoeg van krijgen. Ik zoog haar tiet leeg en ging toen verzitten en begon aan de andere. Angela had in de tussentijd Marijke van haar kleding ontdaan en was haar aan het strelen. Moeder en Loes waren elkaar aan het kussen en Jorien maakte mijn broek open en zei tegen Angela: kijk eens schat, deze is straks voor jou. Toen ik de tweede tiet ook leeggedronken had vroeg Angela: wat hebben jullie allemaal nodig voor dit sletje? Ik zei: om te beginnen voor het straffen een plak, een zweepje en een liniaal. Verder moet ik pols, enkel en knie boeien hebben en een paar spreidstangen waar ik die aan vast kan maken. Angela liep de winkel in en kwam met alles wat ik gevraagd had binnen. Ze zei: en verder? Ik zei: Jorien, als jij nu eens een paar Chinese plezier ballen haalt en die bij sletje inbrengt.

Jorien keek me aan en vroeg: de grootste? Ik zei: nee, begin maar met een middelmaat om te testen, breng de grootste ook maar mee, dan kan ze die dragen zodra ze aan deze gewend is. Loes was inmiddels met haar handen de bloes van mijn moeder aan het openen en moeder zat met haar hand onder de rok van Loes. Angela zei: die twee vinden het leuk om met elkaar te spelen. Jorien kwam terug met de Chinese ballen en zei: kom sletje ga eens in die stoel zitten en spreid je benen maar eens. Marijke deed dit en Jorien plaatste de middelmaat bal in haar en deed de volgende erachteraan tussen de twee ballen zat een koord waaraan Jorien een trilei hing. Ze zei: nu opstaan en rondjes lopen. Marijke stond op en voelde direct hoe de ballen tegen elkaar in haar kut bewogen en de trillingen van het trilei maakten lopen heel moeilijk. Ik zei: deze ga jij de rest van de dag dragen en ook elke keer dat wij je ergens mee naar toe nemen. Ze keek me aan en zei: ja meneer. Ik keek naar Jorien en zei: ik moet ook nog tepelklemmen hebben, die met tandjes en gewichten van 250 gram eraan, en breng ook maar 4 schaamlip klemmen mee, ook met tandjes en een kettinkje ertussen waaraan we ook 250 gram gaan hangen zodat haar schaamlippen langer worden. Ik vroeg: zetten jullie ook piercings? Jorien zei: ja ik kan haar een mooi ringetje door haar clit geven. Marijke keek me bang aan en zei: doet dat niet pijn? Ik zei: ja maar dat is maar even, dan moet je het elke keer dat je naar de wc gaat om te plassen even schoonmaken met een alcohol doekje. Ik zei tegen Jorien, breng het maar meteen mee.

Vijf minuten later zei ik tegen moeder en Loes die inmiddels volledig uit de kleren waren dat ze de benen van sletje vast moesten houden om de piercing goed te zetten. Jorien zei: ik kan het door het kapsel doen of de clit buiten het kapsel trekken en dan de ring direct door de clit. Dan kan het kapsel er niet meer overheen. Ik keek Loes en Moeder aan en die zeiden: laat haar clit maar mooi buiten het kapsel steken. Jorien deed het kapsel opzei en met een vacuümbuisje trok ze de clit naar voren. Ze pakte een holle naald en drukte die zonder te wachten door de clit van sletje. Ze gilde als een speenvarken. Ik zei: nu je mond dicht, en ik wil geen tranen zien, begrepen? Ze knikte en zei: ja meneer, sorry. De naald was door de clit en Jorien deed een deel van de ring in de holle naald en trok die terug zodat de ring door de clit zat. Ze sloot de ring en deed er een beetje secondelijm op zodat deze niet meer open kon. Ze gaf Marijke een spiegel en zei: kijk eens hoe mooi, en als je vanaf nu een slipje draagt of een strakke broek draagt schuurt je clitje tegen de stof en kom je keer op keer klaar.

Ze deed de doos weg en gaf een pakje alcoholdoekjes aan mij. Die zijn voor als ze naar de wc moet. Oh ja, voor ik het vergeet, elke keer dat je naar de wc moet, moet je het ringetje een beetje draaien zodat het niet vast komt te zitten. Ze pakte de eerste tepelklem en zette die op de eerste tepel en hing er een gewicht aan en deed daarna hetzelfde met de andere tepel. Ik keek sletje aan en zei: je hebt je tot nu toe voorbeeldig gedragen, daarvoor ga ik je nu belonen. Ga maar op handen en knieen zitten. Marijke deed dat en ik ging achter haar zitten en zette mijn eikel tegen haar anus en drukte die langzaam naar binnen. Toen mijn pik halfweg in haar zat voelde ik de Chinese ballen. Ik drukte door en was spoedig helemaal in haar. Ik begon haar nu rustig te neuken. De gewichten aan haar tepels zwaaiden op en neer. Ik hoorde sletje kreunen van de pijn maar ging gewoon door. Pas toen ik het tempo opvoerde begon ze te huilen van de pijn. Loes ging naast haar zitten en sprak haar bemoedigend toe. Ze zei: je doet het zo goed sletje, laat meneer je niet hoeven straffen. Het huilen hield op en Loes zei: zie je wel, je kan het best. Ik neukte haar nog tien minuten en voelde bij elke stoot in haar de ballen in haar kut bewegen hierna vulde ik toen haar darmen. Ik trok mijn pik langzaam uit haar en Angela dook op haar kont en begon die leeg te likken. Toen ze daarmee klaar was zei ze: niets lekkerder dan vers zaad.

Ik stond op en zei tegen het sletje: mooi zo blijven zitten. Ik pakte de plak en begon er zacht mee tegen haar kut te slaan. Ze kreunde hard en na een aantal slagen kwam ze heftig klaar en zei meteen: sorry meneer, ik kon het niet inhouden en ze liet haar blaas ook leeglopen. Ik trok haar bij mij op schoot en pakte de liniaal en begon haar billen vuurrood te slaan. Er stonden strepen op haar kont van waar ik haar geslagen had. Na 50 slagen op elke bil zei ik dat ze op mocht staan. Toen ze dat deed zag ik hoe haar tepels naar beneden getrokken werden. Ik besloot de gewichten er af te halen, maar de tepelklemmen op haar tepels te laten. Ik vroeg aan Jorien of ze een bal had om in de mond van sletje te doen. Jorien pakte er een en deed die om met de velcro band die erbij zat. Sletje kon nu geen geluid meer maken. Ik deed haar de enkel , knie en pols boeien om en pakte de spreidstangen. Ik deed de eerste tussen haar enkels en spreidde haar benen ver open. De tweede ging achter haar knieen en ook deze werd ver geopend. Aan deze werden ook haar polsboeien vastgemaakt. Ik zette haar op een stoel en maakte het trilei los van de ballen die in haar kut zaten en hing het aan het ringetje door haar clit. We keken naar haar en zagen dat ze op elke mogelijke manier probeerde van deze mishandeling weg te komen. Ze kon echter niet opstaan of haar handen gebruiken. Ik keek haar in haar betraande ogen en zei: nu mag je klaarkomen zoveel je wil en dat deed ze.

Haar ogen rolden in haar kassen en haar buikspieren werkten volop en de ballen in haar kut bewogen volop. Haar orgasme hield bijna een kwartier aan voor dat ze huilend mij smekend aankeek en ik het trilei verwijderde. Ik zei tegen Angela: laat haar maar even met rust. Ga jij hier maar op de grond liggen met een paar kussens onder je kont zodat ik jou ook even zwanger neuk. Op die manier kunnen jullie beide van je eigen kind genieten. Moeder en Loes hoorden dat en keken Jorien aan. Jorien zei: dit is niet de eerste keer dat hij hier is geweest. Hij heeft dat mooie ondergoed voor jou hier gehaald en heeft mij toen zwanger geneukt. Ik heb hem zojuist gevraagd of hij Angela ook niet kan bevruchten. We waren al langer op zoek naar een goede spermadonor en hebben in hem de ideale gevonden. Angela ging liggen en Loes en moeder gingen naast haar zitten en begonnen haar te strelen. Sletje zat in de stoel toe te kijken en terwijl ik Angela onder het toeziende oog van moeder en Loes neukte ging Jorien verder met het sletje. Angela kwam twee keer klaar voor ik haar kut vulde en mijn pik uit haar trok. Ik zei: zo blijven liggen voor het komende half uur. Ze knikte en Loes kroop over haar en zei: dan kan je jezelf net zo goed nuttig maken, eet eerst mijn kut leeg en daarna die van mijn zus.

Loes zat er zo uitdagend bij met haar kont naar achteren stekend dat ik het niet kon laten om haar anus even te vingeren. Ze keek achterom en vroeg: heb je niet meer dan dat? Ik kroop dicht achter haar en ramde mijn pik in een keer de volle lengte in haar kont. Ze gilde: JAAAAAH PRECIES DAAR LEKKEEEER. Ik neukte haar hard en snel en spoot haar darmen vol binnen 5 minuten. Ik trok mijn pik uit haar en Loes ging nu rechtop boven Angela zitten en zei: zuig dat gaatje ook even leeg, wil je? Angela gebruikte haar tong in de openstaande anus en haar vingers in de kut van Loes. Loes kwam twee keer klaar voor mijn moeder haar van Angela af trok en zei: mijn beurt. Mijn moeder keek me aan en zei: doe mij ook maar. Ik ging achter haar zitten, maar in tegenstelling tot Loes deed ik het tergend langzaam bij mijn moeder. Ik neukte haar zacht, maar wel met mijn volle lengte. Moeder kwam vier keer klaar voor ik mijn zaad in haar spoot en me uit haar trok. Ook moeder ging rechtop zitten en liet Angela haar kont leeglikken. Ik draaide me om en keek naar Jorien. Die had aan de tepelklemmen een paar stukken elastiek vastgemaakt en deze verbonden met de spreidstang achter de knieen van sletje. Bij elke beweging die ze nu maakte werden haar tepels uitgetrokken. Jorien was nu bezig met het plaatsen van de klemmen op de schaamlippen van sletje.

Tussen de klemmen werden dunne kettinkjes aangebracht waarover holle gewichten werden geschoven. Haar schaamlippen werden direct uitgetrokken en je kon zien aan het gezicht van sletje dat het pijn deed. Toen alles op zijn plaats zat zei Jorien: we hebben deze week iets nieuws binnengekregen. Het zijn massage handschoenen. Ze deed er een aan haar hand en pakte mijn pik beet. De handschoen was aan de binnenkant van de hand voorzien van dunne siliconen stekels. Aan de buitenkant van de hand zat een tril apparaatje. Toen dat aangezet werd begonnen de siliconen stekels aan de binnenkant van de hand te trillen Jorien begon zacht over mijn pik te strelen terwijl iedereen toekeek. De sensatie was zo overwelvend dat ik binnen 3 minuten mijn zaad hoog de lucht in spoot. Ik keek Jorien aan en zei: ik wil hiervan 3 complete setjes hebben, 2 keer in een vrouwenmaat en een keer geschikt voor mezelf. Ik zei tegen Jorien: begin ons sletje eens even te strelen, ik wil weten hoe ze daarop reageert. Jorien begon met rondom de tepeltjes te strelen en sletje kon niet meer stil zitten. Haar tepels werden ver uitgetrokken. Hierna begon Jorien bij de knieen van sletje naar boven te werken en toen ze bij haar dijen aankwam kwam het sletje klaar.

Jorien ging langzaam naar de plek waar de schaamlip klemmen zaten en ons sletje bleef klaarkomen. Ze zette de trilstand hoger en legde twee vingers op de clit van sletje die nu alles probeerde om los te komen. Haar orgasme nam haar lichaam over. Ze had totaal geen controle meer over haar lichaam en bewoog spastisch alle kanten op. Ik zei: Jorien, jij met een hand en Angela met je andere hand, gaan jullie eerst mijn moeder maar eens verwennen. Moeder ging op de bank liggen en de twee vrouwen begonnen haar te strelen. Ook mijn moeder kwam binnen een paar minuten heftig klaar, maar de vrouwen waren nog maar net begonnen. Ze hadden alleen nog maar haar tieten gedaan. Toen Jorien van haar tieten naar beneden ging, tergend langzaam begon Angela langzaam vanaf haar knieen omhoog te gaan. Ze kwamen samen bij haar kruis waar Jorien zacht de clit van mijn moeder streelde terwijl Angela met twee vingers haar kut in ging. Ook moeder was in extase, ze kwam en bleef komen en ook zij verloor de macht over haar blaas en liet haar pis lopen. Angela ging met haar gezicht zo dicht mogelijk tegen de kut van mijn moeder zodat ze zoveel mogelijk pis kon opdrinken.

Toen zowel Angela als Jorien ophielden zei mijn moeder: dat is zoooo geweldig, en dit is mij nog nooit gebeurt terwijl ze naar de plas pis op de grond wees. Dit moet je ook proberen Loes. Loes nam de plaats van moeder in en het strelen begon opnieuw. Loes kwam drie keer klaar voor Jorien stopte. Ze zei tegen Loes: draai je eens om. Loes ging op haar buik liggen en Angela begon zacht haar rug te strelen terwijl Jorien op en neer met twee vingers door haar bilnaad ging, telkens bij haar anus even wachtend met haar vingers. Loes kreunde volop en Jorien ging verder. Ze drukte nu met twee vingers zacht op de anus van Loes die op het punt stond van klaarkomen. Toen dat gebeurde drukte Jorien de twee vingers in haar anus en haar duim hield ze op de clit van Loes. Deze keer werd het ook teveel voor Loes en ook zij piste haar blaas leeg terwijl ze klaarkwam. Pas daarna stopte Jorien. Ze zei: ik wilde dat jij hetzelfde zou voelen als je zus. Loes ging zwaar hijgend zitten. Ze zei: hoeveel paar van deze handschoenen heb je? Jorien zei: drie paar middelmaat en drie grote maten. Ik zei: in dat geval nemen we alle drie de kleine maten, en een van de grote maten.

Ik keek Jorien aan en zei: je mag sletje van haar boeien ontdoen. Haar tepelklemmen mogen af, se schaamlip klemmen met de gewichten houdt ze aan. Daar moet ze mee leren lopen. De ballen blijven ook in haar. Het trilei mag samen met de rest in een tas, die nemen we mee. We liepen naar de kassa en Jorien telde alles bij elkaar op. Het kwam tot bijna 900 euro. Ze zei: ik zal je werknemerskorting geven, dat scheelt bijna 20% dan ben je 720 euro kwijt. Ik pakte mijn bankpas en rekende af. Mijn moeder keek me aan en zei: heb jij zoveel geld op je rekening. Ik pakte mijn telefoon en zei: wacht even, dan check ik het eerst. Ik opende mijn bank app en logde in. Mijn saldo was nu 351000 euro. Ik zei tegen mijn moeder: ja dat kan nog net. Loes stond over mijn schouder mee te kijken en zei: hoe kom jij aan zoveel geld? Mijn moeder pakte mijn telefoon en zag de balans. Ze vroeg: ben jij drugs aan het dealen of zo. Ik zei: ik vertel het je zo meteen in de auto wel.

We vertrokken uit de Love Shop en liepen terug naar de auto. In de auto begon mijn moeder direct over het geld en waar het vandaan kwam. Ik zei: ken je Riet en Emma nog? Ze keek me vragend aan en zei: ja, wat is er met hen? Ik zei: jij krijgt iedere maand geld op een rekening gestort. Iedere maand gaat er 4000 euro naar die rekening. Moeder zei: ik heb geen idee, dat was een spaarrekening van je vader en mij. Ik zei: mijn vader is nu 12 jaar dood en jij hebt daar nog nooit naar gekeken? Mijn moeder zei: nee hoezo? Ik zei: als mijn berekeningen kloppen zou daar nu een kleine 575000 euro op moeten staan. Dat is het geld van de levensverzekering, de bedrijfsongevallen verzekering en de 1% die Riet en Emma aan het einde van elk jaar van hun nettowinst erbij storten. Ze hebben op jouw trustfonds nog een kleine halve ton staan die voor jou ter beschikking staat. Ze hebben voor mij ook een trustfonds opgezet en Emma heeft mij een voorschot gegeven op wat ik op mijn 21e verjaardag krijg. De 350000 die ze me gegeven heeft is voor opstartkosten van onze eigen zaak, inrichting van ons huis. Oh ja, dat was ik vergeten, JJ en ik hebben een eigen huis met winkel eronder.

Moeder zakte bijna in elkaar. Ze zei: wat heb ik allemaal gemist in die ene week? Ik zei: maak je niet druk, mijn trustfonds heeft nog een kleine 6 ton op de rekening staan. Moeder zei: ik meld me komende week ziek, ik wil nu eerst eens weten wat er allemaal gebeurd is, ik ga mee naar Antwerpen en blijf komende week bij Loes en kom bij jullie kijken. We waren inmiddels bij Ikea aangekomen en ik zei: wat we nu besproken hebben, weet verder niemand iets vanaf. Ik wil dat zo houden. Ook JJ mag het voorlopig niet weten. We stapten uit de auto en zagen JJ en Liesje uit de sanitair winkel komen. Ik vroeg: en heb je wat moois gezien? Ze keek me lachend aan en zei: iets heel moois, maar helaas hebben we daar nu geen geld voor. De verbouwing komt eerst. Ik zei: maar je hebt er wel fotos van gemaakt? Liesje zei: natuurlijk, daar had je toch om gevraagd. Met artikelnummers en prijzen. Liesje zei: die douche was spectaculair. Zes koppen in de muur, een regendouche boven, wat wil je nog meer. JJ zei: ja, maar met bijna 7000 euro kunnen we veel andere dingen doen. Mijn moeder zat te gniffelen in de auto en JJ vroeg: wat is er? Mijn moeder zei: ik moest even lachen om wat er bij ons gebeurd is. En ze begon te vertellen. JJ zei: dan zullen jullie het vannacht wel warm gaan krijgen.

Het was nog vroeg in de middag en ik zei: mam, jij houdt toch ook van trappist? Jazeker zei moeder. Ik zei: dan gaan we met een omweg terug. Loes, rijdt maar naar Achel, naar de kluis, dan gaan we nog wat trappist in slaan. We reden naar de abdij en ik haalde nog 24 flessen. Acht normale, acht dubbel en acht triple. Nadat we die in de auto geplaatst hadden gingen we terug naar huis. Liesje was in de tas van de Loveshop aan het kijken en zag allerlei dingen. Ik zei sletje, til jij je rokje eens omhoog en laat JJ en Liesje eens zien wat we bij jou gedaan hebben. Marijke tilde haar rokje omhoog en zei: er zitten twee ballen diep in mijn kut, ik heb een ringetje door mijn clitje gekregen en dit, en ze wees naar de klemmen en de kettinkjes, dit is om mijn schaamlippen langer te maken. Er hangt nu een half pond aan elke lip, maar het kan verhoogd worden naar een pond. Liesje trok zacht aan de klemmen en sletje keek bang naar wat ze deed. Liesje zei: maak je niet ongerust, ik wil alleen even weten of ze pijn doen. Sletje zei: in het begin wel, nu gaat het wel. Thuis aangekomen gingen we eerst even lekker op de bank zitten.

Loes, Mam en ik namen een fles trappist en JJ vroeg of ze ook een glaasje mocht hebben, en ook een glaasje voor Liesje alsjeblieft zei Liesje. Ik zei: maar een glaasje voor jullie, jullie zijn zwanger en ik wil geen risico lopen. Jj liet me de fotos zien van wat ze leuk vond bij Ikea en ook bij de sanitair winkel. De douche van 7000 euro was spectaculair. Ik zei tegen JJ: dat wordt het komende jaar ons wassen in een wasbak. We gaan geen twee keer geld uitgeven. Ik wil deze douche. Ze keek me aan en zei: je verwacht toch niet dat ik me in een wasbak ga wassen, ik ben zwanger. Ik zei lachend: dan kopen we een grote wasbak. Op die opmerking volgde een harde stomp tegen mijn bovenarm. Ze zei: grappen zijn leuk, maar dit is geen grap. We dronken de eerste fles leeg en ik zei: gaan we er nog een openen? Moeder zei: ik lust nog wel wat meer. Ik opende een fles triple en JJ vroeg: smaakt dat anders? Ik zei: dat smaakt naar meer. Ik schonk glazen in voor Loes, moeder en mezelf. JJ vroeg: mogen wij dat eens proeven? Loes zei: ok maar een klein slokje. Liesje nam een slok en zei: ik vond de andere lekkerder. JJ nam een slok, en daarna een grote slok en nog een. Toen pakte ik haar glas af en gaf het terug aan Loes. JJ zei: dit is pas echt lekker. Ik zei: dan droom er voorlopig maar van.

Ik keek Loes en moeder aan en zei: zullen we sletje ook een paar glazen geven, net genoeg om haar tipsy te krijgen. Loes haalde nog een glas en zei: hier sletje, opdrinken en niet klagen. Ze dronk het glas leeg en Loes vulde het nog een keer. Deze moet je ook nog legen. Toen ze het tweede glas leeg had liet ze een lange boer en begon daarna te lachen. Ze stak haar hand op en zei toen ik vroeg wat ze wilde: sorry, het was het bier waardoor ik boerde. We bestelden eten en toen dat op was zei ik: ik ga mezelf vermaken met mijn twee zwangere vrouwen, jullie mogen sletje vannacht hebben. Ik nam Liesje en JJ aan de hand en ging naar mijn kamer. Daar gingen we direct uit de kleren. Ik liep naakt naar beneden om het grote paar handschoenen te pakken en ging daarna terug naar mijn kamer. Ik zei tegen Liesje: jij mag kijken terwijl ik JJ streel, straks doen we het andersom. Ik deed de handschoenen aan en zette ze aan. JJ lag op haar buik en ik begon haar zacht te strelen. De siliconen stekels deden hun werk. JJ kreunde dat dit zoooo lekker was en dat ze niet kon wachten tot ze op haar rug mocht gaan liggen. Ik begon haar billen te strelen en het gekreun werd harder en toen ik in haar bilnaad begon te strelen kwam JJ klaar: OOOOOHHHHH WAT VOELT DIT HEERLIJK GA DOOR GA DOOR.

Ik drukte mijn middelvinger bij haar naar binnen terwijl mijn duim zacht in haar bilnaad bleef strelen. Na ongeveer vijf minuten trok ik mijn vinger uit haar en zei ik: je mag je omdraaien. Ze ging op haar rug liggen en Liesje zei: geef mij ook een handschoen. Ik gaf haar mijn linkse hand en we begonnen samen JJ te strelen. Ze kwam al klaar toen we nog bij haar tepels waren en toen we daarna naar beneden gingen en ik haar buik streelde zei ze: je kindjes vinden dit ook fijn. Liesje was haar dijen aan het doen en begon dicht bij haar kut te komen en streelde haar schaamlippen. JJ wist niet hoe ze met deze gevoelens moest omgaan en draaide met haar kont alle kanten op. Ik kuste haar en ging met mijn middelvinger over haar clit. Ze explodeerde in een geweldig orgasme dat minuten aanhield. Toen JJ tot rust kwam luisterden we naar wat er in de slaapkamer naast die van ons gebeurde. We hoorden Loes zeggen: je kut zit vol met ballen, maar je kont is vrij. Wat denk je Anna, is deze dildo groot genoeg? We hoorden sletje roepen: nee dat past niet. We hoorden klappen die op haar kont gegeven werden en uiteindelijk een geschreeuw. Loes riep: doe haar de bal voor, voor we de politie aan de deur krijgen. Hierna was het stil. Liesje vroeg: gaan jullie mij nu masseren?

Ze gaf de ene handschoen aan JJ en samen brachten we Liesje vier keer tot een hoogtepunt. Hierna was ik aan de beurt. Het duurde bij mij ook maar een paar minuten voor ik mijn eerste zaad op mijn lakens spoot. Daarna mocht ik me omdraaien. JJ ging op mijn pik zitten en liet die bij haar naar binnen gaan. Ze streelde me zacht terwijl Liesje tussen mijn benen was komen zitten en met haar hand mijn ballen streelde. Het was weer binnen vijf minuten gedaan. De kut van JJ was gevuld. Ze keek naar Liesje en zei: nu jij, jij wil vast ook nog wel wat zaad in je hebben. Liesje klom op mijn pik en hetzelfde herhaalde zich. Zes minuten en het was voorbij. JJ zei: hier valt voor ons geen lol aan te beleven. Jij mag deze op ons gebruiken, maar wij hebben liever een langere tijd met je in ons. Vijf minuten terwijl je er twintig gewend bent is gewoon niet genoeg.

Ze legden de handschoenen weg en kwamen dicht tegen me aan liggen. Om beurten kusten ze me langdurig. Na een paar keer gekust te zijn vroeg ik: waarom kussen jullie elkaar niet vaker? JJ keek me aan met een glimlach en zei: zou jij dat willen zien dan? Je twee zwangere meisjes die met elkaar gaan vrijen? Ik keek terug en zei: ja, dat wil ik graag zien. Wacht dan pak ik mijn camera. Ik haalde mijn camera en maakte fotos van hoe de meiden elkaar kusten, met elkaar speelden en uiteindelijk in standje 69 elkaars kutjes leegaten. Het was een mooi schouwspel. Nadat ze een half uur met elkaar bezig waren geweest zei ik: genoeg, ik wil ook graag nog wat attentie. De meiden kwamen van elkaar af en kwamen weer dicht tegen me liggen. Liesje zei: en hoe vond je dat? Ik zei: fantastisch, je mag straks gerust op bezoek komen en bij ons in bed komen. JJ zei: daar ben ik het mee eens en ze gaf Liesje een tongzoen. Ik keek naar Liesje en zei: draai je hoofd eens een klein beetje naar rechts, maar wel blijven kussen. Ze deden dit en ik stak mijn hoofd bij die van hen en ging met mijn tong om beurten bij elk van hen naar binnen.

Zo kregen ze om beurten twee tongen in hun mond. Toen we de zoen verbraken zei JJ: dit was zooooo geil, ik had niet gedacht dat dit kon. Liesje zei: ik hoop dat we nog vaak met elkaar experimenteren. Het was zoooo lekker. We lagen nog een tijdje met elkaar te vrijen en JJ vroeg: waar wil je vannacht met je pik slapen? Ik vroeg: zou je het erg vinden als ik vannacht in Liesje ga? Nee hoor zei JJ, ik kruip gewoon voor JJ dan kan ze mij lekker vasthouden. Ik ging aan de andere kant van Liesje liggen en liet haar op haar zij liggen. Ze zei: steek hem maar in mijn kutje. Ik zei nee, mijn kleine jongen houdt van donkere gaatjes om in te slapen en ik drukte mijn pik zacht in de anus van Liesje. Die vroeg aan JJ: vind je dit lekker? JJ zei: heerlijk en als hij dan zijn hand op mijn babys legt voelt dat geweldig. Liesje pakte mijn vrije hand en drukte die zacht op haar buik. Ze zei zacht: dit is ook jou papa en hij houd ook van jou. JJ ging voor Liesje liggen die haar hand op de buik van JJ legde en die zacht streelde. Zooooo lekker zei JJ. Een half uur later sliepen we.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3988 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 24”

Plaats een reactie