BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Gevolgen na een einde dienstverband

Hay ik ben Bert gewone kerel van 57 toen het allemaal begon, haast kale kop, 180 groot en door de sportschool leuk gespierd en heb een goed conditie door dagelijks naar het werk te fietsen.

Na de corona zit ik er een behoorlijk doorheen.
Mijn vrouw was een van de eersten die er aan bezweek in onze provincie, nou had ze al best veel klachten maar werkte nog wel gewoon, op mijn werk overleed mijn chef waarvan ik de rechterhand ben en denk ik ga zijn plek overnemen.
Moet op gesprek bij de hoogste baas waar twee leuke dames bij zitten die ik niet ken.
Een keurig hoogblonde vrouw die ik Jeannet mag noemen maar moet wel een aardappel in mijn keel proppen omdat ze niet een gewone Janet is,
Naast haar zit een leuke goed getinte dame met mooie donkere krullen, Suzan die noteert alles en zal bij elk gesprek aanwezig zijn, dat ik al zo lang op de afdeling zit en of ik er niet op uitgekeken ben vraagt Jeannet. Nee hoor helemaal niet gezellige collega’s leuk werk dus geen dag dat ik met tegenzin ga. Kan je nog wel meekomen met die jongere mannen vraagt ze snap dat het allemaal wat moeilijker voor je wordt helemaal nu jij je vrouw ook nog zo mist.

Om een lang verhaal kort te maken, of ik niet op wil zouten en het liefst per direct, een jonge man van 32 gaat hoofd van de afdeling worden en ik pas er niet meer tussen.
Met een flinke financiële aanbieding willen ze me thuis laten zitten, Jeannet heeft de pen al voor me klaar met een brede smile, die smile had zie niet moeten doen die geloofde ik niet en vraag ik er over mag nadenken. Liever niet maar dan zien we elkaar volgende week weer, als ik het aanbod mee wil nemen geeft ze aan die hier te willen houden, sta op en zeg jullie doen maar wat maar dit ruikt naar stront dit zaakje stinkt.

Als ik aan mijn tekentafel kom staan er geen werkopdrachten, mijn collega geeft aan dat ik wel wat van hem mag hebben maar dat gaat in deze computergestuurd systeem niet je krijg een opdracht die alleen jij moet doen, bel wat rond maar niemand die het weet en niemand die een oplossing bied.

Na de middag meld ik me ziek en ga huiswaarts waar ik me maar eens voor het eerst in 40 jaar bij de bond aanklop. Een dag later zit ik bij een man aan tafel die niet goed snapt waarom ik het contract niet mee heb gekregen maar gaar het voor me uitzoeken.
Duurt niet lang of ik hoor dat er een bonus voor veertig jaar trouwe dienst in het vooruitzicht staat en als ik het getekend had ik de helft ervan nu van hen gebeurt had.

Word door verwezen naar een juriste die alles voor me gaat doen me verdedigen tot in de rechtszaal geeft die dame Jannie aan, moet eerlijk zeggen had er niet veel vertrouwen in, de schat 30 jarige zeer volslanke dame, waarom weet ik niet maar vertel haar alles zelfs wat haar volgens mijn niet aangaat. Wel honderd keer drukt ze haar bril goed op de neus en krabt net zo vaak met een van haar lange nagels in het haar. Na dat eerste gesprek waar we dik twee uur over gedaan hebben verteld ze hoe het verder gaat maar niks tekenen niets beloven alles moet nu via mij gaan of dat duidelijk is.

Gewoon thuis blijven geen zorgen maken, volgend jaar augustus moet je de bonus ontvangen en schoppen ze je er alsnog uit, ga lekker wandelen fietsen doe leuke dingen.

Woon in Drenthe dus er is veel bos en je kunt dus veel wandelen, loop door het Asserbos die ik al dertigjaar als achtertuin heb en denk er wel tien keer doorheen gelopen ben, begin met als het mooi weer is elke dag even naar de vijver te lopen en weer terug.
Duurt maar even of loop drie maal op een dag het hel bos door zalig die vogels af en toe die rust omdat zelfs daar het druk kan zijn.

Als ik op een vroege morgen bij een opkomende zon weer helemaal tegen de rondweg aanloop staat er een oude man met een verrekijker het land in te turen. Wat interessants vraag ik, zie je die kabouters niet daar zijn net hun huis in gegaan, je snapt hoe ik keek maar dan begint hij te lachen.
Nee daar zit een wulpen nest maar zie nog geen beweging van jongen al is dat heel moeilijk te zien.
Hij legt uit waar ik het aan kan zien om pas na een uur samen richting stad te lopen, Henk heet hij is 83 jaar jong geeft hij aan die ik hem niet gegeven had, neem hem mee naar huis kletsen tot hij aangeeft naar huis te gaan medicijnen schreeuwen en moet rusten.
Dit is het begin van een heerlijke samenwerking, we trekken de hele provincie samen door, struinen elk natuurgebied uit en weet inmiddels dat hij jaren bij staatsbosbeheer gewerkt heeft.

Even terug naar de dag dat ik Henk ontmoete, hij is net voor twaalven naar huis gegaan en ik heb gewoon mijn dingetje daarna gedaan, broodje achter de laptop kopje koffie erbij en maar wat kijken naar filmpjes op You Tube.

Twee uur iemand aan de deur, zie door het glas Jeannet Suzan en Pieter van kantoor, open de deur en geef aan geen messen te hebben die geslepen moeten worden geen biezen stoelen dus heb niks voor jullie.
Jeannet trek haar liefste glimlach om haar mond drukt me haar hand in mijn hand en geeft aan dat ze nog even willen horen hoe het gaat. Ze drukken me haast naar binnen, krijg een hand en een vriendelijke groet van Suzan en een sorry maat van Pieter.

Kopje thee voor mevrouw de anderen drinken koffie dus snel maar wat gemaakt, dat ze het zonde vind dat ik een jurist in de arm heb genomen ze dacht dat we er samen wel uit zouden komen, ze heeft weer een nieuw nog beter contract bij zich met nog mooiere aanbieding die ik volgens haar niet af kan slaan.
Stuur het maar naar mijn jurist zeg ik kan beter tekenen dan lezen om hen na anderhalf uur de tent uit gewerkt te hebben met een zeer teleurstellende Jeannet die echt voor mij het onderste uit de kan gehaald heeft.

Schud de dames en heer de hand en zeg als de koffie goed smaakte kom gewoon eens langs om te horen hoe het gaat jullie zijn welkom maar wel even bellen de volgende keer.
Met Henk struin ik dag in dag uit rond, heb helemaal geen tijd en zin meer om te werken dit is veel leuker, helemaal nu Henk me leert hoe de vogels klinken hoe ze vliegen.

Denk een week of vier later ben net terug van een wandeling door het Dwingelerveld met Henk als ineens Jeannet en Suzan voor de deur staan.
Heb een goed stemming vandaag dus begroet ze gelijk schud hun handen en zie gelijk flinke halfblote borsten bij Jeannet, Suzan heeft alles netjes afgedekt net als de andere keren, koffie en thee om van Suzan te horen dat de koffie die ik maak echt goed is.
Zeg maar niet dat het DE goud is schijtens duur maar zo lekker, Jeannet doet als enige het woord meld dat mij jurist haar voorstel afgewezen heeft maar niet op welke grond, weet ik veel zeg ik het is haar werk niet die van mij moet je bij haar zijn.
Daar is de koffie niet zo lekker lacht Suzan die door een strenge blik van Jeannet terug in haar koker kruipt. Zij heeft een allerlaatste voorstel maar dan moet ik wel snel zijn en ze wil haast zelf de handtekening wel zetten maar lach en zeg moet je bij Jannie zijn maar die zal je wel niet aardig vinden.

Zie een grijns op Suzan haar gezicht komen zonder omhoog te kijken, yes dat was een goeie maat denk ik, schenk nog een kopje voor de dames in zie dat Jeannet nog een knoopje los heeft gedaan en zie de bordeaux rode bh van haar.
Als ze dan ook nog eens met een hand over haar borst streelt en een harde tepel zie staan geef ik aan er zwaar over na te moeten denken om ze de deur uit te laten.
Misschien dat we samen onder het genot van wat eten en drinken tot een deal kunnen komen, bij de snackbar nee dat gaat niet wat worden, een van der Valk of misschien wat luxere tent maar nee gaan we niet doen.

Met Henk ga ik in het voorjaar haast een half jaar later naar Frankrijk, Gorges du Verdon, had er nooit van gehoord nou was ik niet zo’n Frankrijk ganger maar wat mooi wat een dieren en wat kan je daar mooi wandelen.

Als we op de derde dag aan het meer staan geeft Henk aan even een duik te gaan maken, zonder om te kijken zie ik hem zijn kleren uit doen om naakt het water in te duiken, als hij bovenkomt roept hij kom erbij lekker man en zwemt rond.
Kleed me ook maar uit om voor het eerst in mijn leven naakt te zwemmen, ach is wel lekker geen strak broekje om je kont en die kleine Joris tussen mijn benen een beetje onder me bungelt, na een kwartier gaan we er uit om op te drogen op het strandje bakje koffie erbij. Hoor dat hij hier vaak geweest is heerlijk naakt zwemmen een grote hobby was dat voor de hele familie.

Twee dochters en een zoon maar die hebben het te druk alleen de jongste dochter komt nog wel eens langs maar die woont in Maastricht dus niet vaak.
Na een week weer thuis en daar is Jeannet weer met haar vriendin slaafje wat mag het zijn.
Echt een aanbod die ik niet af kan en mag slaan hier is verder geen jurist voor nodig is helemaal tot aan de bodem uitgezocht maar verwijs haar naar haar vriendin Jannie en weer zie ik die grijns op Suzan haar gezicht.

Na een dik uur gaan ze om van Suzan een hand te krijgen die me net even te lang vasthoud en die me aankijkt alsof er iets is.
Tot een volgende keer maar weer lacht ik Jeannet haast uit, tot de volgende keer zegt Suzan met een brede grijns op haar gezicht, volgens mij is zij net zo’n vriendin van Jeannet als Jannie gaat er door me heen.

Kijk voornamelijk natuur en vogels, eind juli een brief van mijn baas, Beste meneer P we willen u alvast feliciteren met uw 40 jarig dienstverband en een boel gelul, mag een datum aangeven voor een groot feest waar ik wie ik ook wil mag uitnodigen. Gelukkig mag ik het ook afkopen als ik geen belang heb bij een feest en moet een keuze maken die aan kan geven via de website.

Ligt Jannie er over in die aangeeft altijd in te zijn voor een feestje dus ze neemt de uitnodiging graag aan, als je er geen zin in heb gewoon aangeven je ziet wel wat er dan gaat gebeuren, meld dat ik geen feest ambieer zo staat het er en de kous is afgedaan denk ik.

Half augustus ga ik twee weken met Henk naar het Zwarte woud de echte wildernis in, zien zwijnen heel veel roofvogels en prachtige natuur, we hebben een leuk hotel om met de eigenaar vier dagen rond te trekken door het bos.

Thuis vind ik een brief van mijn baas dat ik gekozen heb voor geen feest dat ze de bonus en het geld over zullen maken. Eind van de maand is het kassa, mij toch al niet geringe salaris en de bonus die 12 K bevat waar ik natuurlijk nog wel belasting over moet betalen denk ik, maar ook een gedeelte van de kosten van het feest om nogmaals 10 ruggen erbij gezet te krijgen.

Na het overlijden van mijn vrouw keerde de levensverzekering uit van haar en het huis hadden we op een paar stuiver na al afbetaald dus de berg wordt alleen maar groter.
Zij mijn vader vroeger al niet, geld schiet altijd op de zelfde hoop, die man had een vooruitziende blik denk ik om dan een tijdje over hem na te denken.
Krijg van Jannie niet veel later dat alles bij de rechter ligt of ik er nog wat aan toe te voegen heb, zij weet nog wel wat als schadevergoeding voor de manier waarop ze me behandelt hebben, ach doe maar delen we dat lach ik of gaan we er eens van uit eten waar ze me aan houd als ze echt gewonnen heeft.

Half November een brief in huis, de bevestiging wat Jannie me al gezegd had dat het eind van de maand voor gaat komen, in de rechtbank zit ik achter het verdachten bankje zeg maar zo voelt het, Jeannet en Suzan schudden me de hand en Jeannet vind het jammer dat ik het zover heb laten komen maar ze is bang dat ik met niet veel wegkom. Suzan kijkt en tuit haar lippen van weet het niet, Pieter die er ook weer bij is vraagt hoe het gaat, super best man en hoe met jou waar hij maar niks op zegt.

Iedereen behalve ik doe het woord heb niks te zeggen Jannie verwoord het netjes, de rechter heeft het allemaal doorgelezen ons aangehoord en zal zo met een beslissing komen, duurt even sta met Jannie die zeker weet dat we het winnen koffie te drinken van die slappe misselijke automaten koffie alsof ik weer aan het werk ben.

De rechter heeft een uitspraak, de gang van zaken is niet netjes gegaan en lijkt op afpersing zoals Jannie het aangaf, hij besluit met Jeannet haar voorstel zoals die eind juni gedaan is akkoord te gaan. Zie haar van oor tot oor glunderen maar de bonus die zij wil dat hij verrekend wordt gaat niet door net als het geld van het feest blijft waar hij staat geeft de rechter aan. In het belang van beide partijen beëindigd hij mijn dienstverlening per 31 december, de kosten van mijn jurist komt geheel te koste van mijn baas net als de gerechtskosten ook die komen voor hun rekening. Jannie had vooraf gezegd ga niet juigen dat is helemaal niet netjes kijk elkaar aan schud elkaar de hand voor de samenwerking.

We knijpen elkaar in de hand onder de tafel als we gewonnen hebben, goed gedaan zeg ik, alles voor een gezellig avondje uit zegt ze zie ik naar uit.
Jeannet komt met een gezicht van een echte verliezer voor me schud onze handen ik zeg dat het niet altijd mooi weer is, gromde ze nou denk ik en zonder wat te zeggen schud ze Jannie de hand die ook niets tegen haar zegt, Suzan schud me de hand kijkt even waar Jeannet is en zegt dan goed gedaan toppers zijn jullie en weg is ze.

Een week later zit ik met de achteraf 36 jarige Jannie uit te eten om te horen dat Jeannet ooit haar buurvrouw was en toen hadden we altijd ruzie.
Mijn muziek stond te hard ik zong te hard er was altijd wat, nou heb je lekker je gram gehaald geef ik aan, zij bespraken mijn geval op haar werk en toen kwam haar naam als tegen kandidaat naar boven.
Die neem ik wil dat mens een poepie laten ruiken zij ik, samen met een collega die in dit werk gespecialiseerd is hebben we het tot op de bodem uitgespit, Jeannet staat bekend als de dame die nooit verliest. Zij geeft eerlijk aan altijd het hoofd omhoog gehouden te hebben maar tot de laatste minuut niet wist wat de uitslag zou zijn.
Blufpoker zeg ik een ze schud druk haar hoofd, niet helemaal voelde wel heel goed maar die vrouw weet altijd wel ergens iets te vinden waardoor je net nog aan het kortste eind trekt, zet haar thuis af ze wil geen fooi dat past niet bij haar werk om afscheid van elkaar te nemen en ze nog net in de auto zegt dat Jeannet niet klaar met me is je gaat haar terug zien.

De Kerst komt er aan om samen met Henk zijn dochter Lea en haar man en beide kindjes uit te gaan eten op Henk zijn kosten. Zijn schoonzoon heeft geen fatsoen denk ik onder het kersteten nog appen en even bellen met zijn ouders en broer en zeg maar verder met wie.
Lea een leuke vrouw begin vijftig, lang blond lijkt helemaal niet op haar vader, haar zoon lijkt sprekend op zijn vader en dochter van 19 op haar moeder die net de verkering uit heeft gemaakt.

Tweede kerstdag haal ik Henk op eten bij mij een stoofpot die ik zelf gemaakt heb om hem pas 29 december weer thuis te brengen.

Even ontmoeten we elkaar niet ik heb afgesproken met mijn broer in Spanje die daar woont dus ben even drie weken elders.

De uitstapjes met Henk zijn haast dagelijks buiten Drenthe gaan we ook naar de Veluwe dagje Wad wat weer heel anders is met al die wadlopers.
Het is begin Mei als ik op donderdagochtend zeven uur bij hem aan de deur sta, ring ring ring ring maar geen Henk die reageert dus bel hem maar eens, dit klopt niet zegt mijn gevoel dus bel de politie wat te doen.
Tijdje later drie agenten die kloppen bellen om het allemaal nogmaals te doen, slotenmaker erbij dus tegen negen uur gaan ze naar binnen of ik buiten wil blijven, meneer is overleden zegt de vrouwelijke agente.

Ik mag naar huis na verteld te hebben waar ze zijn agenda kunnen vinden nemen nog even mijn gegevens en dan kan ik gaan. Bezoek Henk de dag erna in het mortuarium om te zien in het boek dat ik nummer 1 ben, hij ligt erbij alsof hij zo zijn ogen kan openen, denk als ik aan zijn kist sta hoeveel ik van hem geleerd heb, Henk dankjewel voor jouw komst in mijn leven denk ik.

Paar dagen later een rouwkaart dus ga zeker naar zijn begrafenis, kijk de kaart eens rustig en zie de namen er onder staan, Thea dan Lea en haar man met de beide kinderen en daaronder de zoon met zijn vier kinderen.

Twee uur is de begrafenis dus ben er tijdig mijn naam in het boek ook al staat die er al in, voornamelijk vogelkennissen en wat mensen die ik vanuit mijn werk ken, ook nog ergens een neef van hem blijkt overduidelijk te zien.
Loop nog een laatste keer voor de kist langs bedank hem nogmaals voor alles wat we samen gehad hebben.
Er zijn niet heel veel mensen, als vogelaars zitten we links van het middenpad ik aan het gangpad, dan komt er andere muziek en wordt ons gevraagd te gaan staan voor de familie, sta naar het pad gedraaid handen netjes voor me hoofd wat gebogen als ik ineens iemand voor me hoor kuchen.
Ongemerkt kijk je en dan ja dan staat mijn hard heel even stil, kijk in de ijzige ogen van de Jeannet met de aardappel in haar strot, is deze Jeannet een dochter van de over aardige man die we vandaag de laatste eer brengen niet te geloven.
Van de dienst neem ik niks op tot ik Lea mijn naam hoor noemen of ik wil gaan staan, Bert jij was volgens zijn dagboeken de man waar hij dagelijks naar uitkeek, jij ging als enige met hem mee al zijn projecten bij langs zonder dat je het wist. Dat hij je heeft leren luister en genieten van de natuur was hem zo dierbaar dat hij je in je hard heeft gesloten. Bert dankjewel namens hem maar ook namens ons. Zie Jeannet met haar handen samen op de hoek van de voorste rij zitten, handen gesloten hoofd omlaag, naast haar zijn twee stoelen vrij en dan zit er een kleinkind van Henk dus super chemie daar.

Ga weer zitten de muziek speelt vogel geluiden en horen Henk zachtjes zeggen wat hij hoort, als de muziek heel zachtjes weg glijd horen we Henk zeggen, mensen wil jullie allemaal bedanken voor wat we hebben meegemaakt, het een wat leuker dan het ander maar hoop dat het jullie allemaal goed gaat.

Het is dood stil even, heb een dikke brok in mijn keel, dan weer de muziek of we afscheid willen nemen langs de kist om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken, we zitten als vogelaars bij elkaar te kletsen over de kraanvogels in het Fochteloerveen waar ik allen luister, zou niet weten wat ik daar straks alleen moet gaan doen de hele zin van het vogels kijken is me even helemaal over.

Als ik naar de cirkel kijk waar de familie in een cirkel staat om te condoleren zie Jeannet helemaal als laatste staan vrij van welk familielid ook.
Wat ben jij een triest geval gaat er door me heen iedereen heeft jouw op waarde geschat lijkt me, ben een van de eersten die besluit weg te gaan, neem het ronde en zie wat mensen Jeannet helemaal geen hand geven wat ik wel heel sneu vind en een beetje met haar te doen heb.
Begin bij Lea en ga zo de cirkel rond tot ik bij Jeannet aankom, had je graag nog een weer gezien maar niet nu en niet hier maar gecondoleerd met een heerlijke vader zo vind ik hem, we moeten elkaar snel eens weer ontmoeten zegt ze zachtjes.
Recht mijn rug druk een beetje zoals zij steeds bij mij voor de deur deed mijn borstkas naar voren en zeg je hebt mijn nummer vast nog wel ergens en anders weet je waar ik woon.

In de auto zit ik een tijd na te denken, heb helemaal niet in de gaten dat de een na de ander weggaat, dan klopt er iemand op mijn raam. Schrik en zie Jeannet naar binnen kijken, gaat het is er wat vraagt ze, doe het raampje omlaag geef aan dat het leven zonder Henk niet veel zin heeft.
Zullen we wat gaan drinken vraagt ze, kijk haar aan van met jouw echt niet de gifbeker denk ik, zie je later zeg ik en rijd weg om als ik in de spiegel kijk een lege parkeerplaats te zien en Jeannet die me na staat te kijken.
Doe nog net geen middelvinger omhoog, rijd weer met tranen in mijn ogen naar huis om daar op de bank neer te ploffen en Lea haar woorden nog eens tot me toe laten komen, die nacht slaap ik niet dus denk waar zou Henk heen gaan als we samen waren.
Loop het Asserbos maar weer eens rond zit hier en daar waar ik met Henk om uit te rusten ook altijd zat en denk aan onze gesprekken. Nooit heeft hij iets slechts over geen van zijn dochters en zoon gezegd wat een stoere kerel en wat ik van Jeannet heb gezegd weet ik niet meer maar hoop niet dat hij wist dat zij het was.

Door de dagen heen probeer ik me bij elkaar te rapen, uitkijktoren Oranje stond nog op onze planning dus ga daar maar eens heen, het is er smerig van de zwaluwenpoep die hun nesten in de kijktoren hebben dus langer dan een kwartier houd ik het niet vol.
Ga door naar Fochteloo misschien een kraanvogel of een slangenarend zien wat in beide gevalen nog lukt ook.

De week erna loop ik op het Dwingelderveld, kijk naar veldleeuweriken die in de vlucht dansen en kwetteren, mijn telefoon gaat om in beeld te zien dat Jeannet belt. Geen zin in meisje denk ik jij wacht maar een keer, vijf minuten later een berichtje, Bert ben je vanmiddag thuis moet met je praten, stuur dat ze heelmaal niks moet maar twee uur en geen minuut later stuur ik.
Loop nog een stukje tot ik bij een bankje kom waar ik met Henk vaak gezeten heb, in mijn hoofd vraag ik me af wat wil ze wat moet ze van me, Jannie zij al die duikt wel weer op maar waarom.

Zie het even niet zitten wat heb ik met haar te bespreken alles is toch afgehandeld, schud mijn hoofd neem die tussen mijn handen met mijn ellebogen op mijn knie en hoor dan Henk, kom op man het is nog nooit zo donker geweest of wordt wel weer licht, haal bij Gosselaar -=karamelzoentjes die lust ze of eigenlijk ze was er verslaafd aan.
Zit nog even als ik mijn vrouws stem hoor, hee schat wie weet kan ze veranderd zijn geef haar een kans mooie vrouw en volgens mij lust ze hem wel praat die ik van mijn vrouw ken.

Ga naar huis neem onderweg de gebakjes mee, u heeft geluk het zijn de laatste twee meld de verkoopster, hoeveel geluk kan ik nog hebben lach ik en ga naar huis.
Spring onder de douche scheer me maar weer eens om dan ook gelijk alles rond mijn pik en ballen weg te scheren. Luchtje op je weet nooit waar het goed voor kan zijn, doe eens geen sloffen aan maar nette schoenen om dan de bel te horen, even diep ademen en open de gangdeur.

Daar staat ze nu eens in zwarte hakken met nylons en een rok of jurk dit voor het eerst, haar jurk of rok komt net onder de lange zwarte jas vandaan en open dan de deur, ze draait zich om zie een enorme bos bloemen in haar beide handen en kijken elkaar aan. Wat zeg ik goedmakertje of zeg ik leuk dat ik je anders zie dan de laatste keer wat ik maar doe.
Sluit de deur achter haar vraag of ik haar jas aan mag nemen om die op een hangertje te hangen, ga verder je weet de weg zeg ik, waar mag ik gaan zitten vraagt ze, zoek een plek op jouw feestje zeg ik.
Zij gaat daar zitten waar ik anders zal als we overleg hadden, vruchtenthee zeg ik, nee doe maar koffie die smaakt hier super volgens Suzan.
Niet veel later zet ik twee kopjes koffie neer serveer het gebakje en zie haar ogen groot worden, oh dat je die hebt ongelofelijk, ach goed tipgever zeg ik vanmorgen nog even met je vader gesproken.

Mijn vader vanochtend vraagt ze, stopt dan om me strak aan te kijken, snap het niet je kent mijn vader zo goed, volgens zijn dagboek heeft hij je nooit durfen zeggen dat die harde vrouw zijn dochter was.
Klopt zeg ik dat heeft hij nooit verteld maar hoop dat ik het tegen hem wel netjes heb gehouden, ze doet een graai in haar tasje en haalt daar een dagboek uit, zie dat er wat bladzijden omgeslagen zijn. Hij schrijft dat je me een harde dame vind die het maximale eruit probeert te halen echt een dame die tot aan het gaatje gaat.
Ze kijkt me aan en zegt dat ik het als het zo gezegd is als het er staat je gelijk hebt, weet je ik heb nog nooit in al die twintig jaar dat ik het deed verloren, geef mezelf een schouderklop en geef aan dat ik daar trots op ben dat ik mijn poot stijf heb gehouden.
Dan krijg ik te horen onder het volgende bakje thee dat zij door mij een bonus van dik tienduizend euro ben misgelopen. Soms win je wat soms verlies je wat lach ik en voel me zo onwijs sterk.

Ik vertel wat mijn drijfveer was, woede dat ik die baan als chef niet kreeg en op een manier te horen van jullie kreeg alsof ik nergens van wist, weet je hoevaak ik gebeld ben door collega’s van Bert hoe zat dat. Dat mijn opvolger hier geweest is hoe het een en ander geregeld is binnen het bedrijf. Man zoek het uit gaf ik steeds aan omdat ik altijd alles heb vast laten leggen maar lezen kunnen ze niet.

Na de thee een wit wijntje om dan ineens te zien dat het korte jasje wat ze aanheeft los is, zie een transparant zwart hemdje eronder om haar navel te zien, tijdens het eerste wijntje verteld ze hoe haar vader genoten heeft van elke keer mijn aanwezigheid en wat hij me kon vertellen.
De avonden die we samen geweest zijn kwamen als uit de hemel gevallen en kon horen hoe goed zijn meisje het deed en hoe ze voor het eerst tegen een domper aan liep.

Mijn kusje staat er nog steeds, als we even stil zijn neem ik het gebakje en houd haar die voor, laat eens zien of je een grote meid bent zeg ik lachend.
Sorry hoor maar ze zijn zo lekker, wederom in vier happen is die weg, hoe kwam je erbij om te vertellen dat je met mijn vader gesproken had, vertel waar ik was en dat ik helemaal van slag was omdat ik een haat liefde verhouding met je had. Vond je een mooie aantrekkelijke vrouw maar wat een verschrikkelijk kreng die me het vel over de neus wilde halen zo voelde het voor mij.
Vertel hoe het gegaan is en zie dan een traan in haar oog opkomen, leg mijn hand op haar knie kijk haar aan en vraag hoelang zij geen contact met hem heeft gehad, veel te lang ook hier net als met jouw ik zou en wilde mijn zin. Wist na een jaar dat hij gelijk had maar wilde het niet toegeven, ik mocht terugkomen als ik mijn excuses aan zou bieden, dacht bijt nog liever mijn tong af dan dat.

Het is inmiddels vijf uur geworden voel mijn maag rommelen en Jeannet doet nog geen aanstalten om weg te gaan.
Sorry maar ik krijg honger blijf je eten of zeg ik neem je mee ergens verder kletsen onder het eten, je vraagt of ik je mee uit eten neem lacht ze, je kan goed luisteren maar dat wist ik al.
Waar hou je van vraagt ze, weet niet wat jij er van vind maar ben een vleesliefhebber, Joegoslaaf vraagt ze met een vrolijk gezicht, een sabel een spies of een mixt gril wat neem jij vraagt ze.
Laat het aan jou over jij bent de verliezer in het spel, een sabel vind ik altijd leuk, zal ik even bellen of ze links achter nog plek hebben.

Hee Manolito heb je nog een tafeltje linksachter voor me, hoor hem tuurlijk zeggen voor jou altijd, ga je mee en staat dan gelijk op, mijn oog valt dan ineens op een blote borst onder het transparante shirtje. Jasje gaat snel dicht ze kijkt me aan zo van dat was niet voor jouw ogen bestemd maar waarom zou ze anders zo gekleed zijn.

In het restaurant waar ik ook af en toe komt wordt Jeannet binnen gehaald alsof ze de koningin is.
Ze knippen als scheermessen, als je een dikke fooi geeft doen ze alles voor je lacht ze geld maakt machtig, als de sabel komt dooft het licht, de Radetzkymarch start en dan de vlammen tot aan het plafond.
Als de vlammen gedoofd zijn kijk ik in twee gelukkige ogen, eet smakelijk zeg ik, dan komt haar hand over de tafel heen pakt mijn hand vast en zegt zacht dat ze heel veel respect voor me heeft.
Sluit alleen mijn ogen maar even weet niet wat ik hiermee moet.
Onder het eten hoor ik dat zij twee mannen versleten heeft, van haar eerste man heeft ze twee dochters en een zoon die je op de begrafenis zag, twee dochters zeg ik, ze knikt ja de ander wil me niet meer zien en dat ga ik veranderen net als ik het met jou goed wil maken wil ik het ook met haar.
Het eten smaakt gewoon lekker is niet heel bijzonder maar het is met name gezellig samen, denk dat ze wel tien keer mijn hand vastgepakt heeft, ze is zo blij dat ik niet meer boos op haar ben en hoe aardig ik voor haar vader was.

Hoe we het ineens over seks kregen weet ik niet eens meer maar geef aan dat mijn vrouw al jaren geen zin had dus denk zeker 15 jaar al geen seks meer gehad te hebben.
Zij geeft aan negen jaar terug met een collega wat gehad te hebben maar die kon haar niet aan wat niet aan hem lach zij maakt alles stuk.

Als ze afrekent vraagt ze of ik wil rijden ze heeft vijf glazen op, rijd naar mijn huis in deze onwijs luxe en lekker rijdende Q3, stap thuis uit en vraag bel jij een taxi of slaap je hier.
Is dat veilig vraagt ze, ben gesteriliseerd dus hartstikke veilig, dan lacht ze en hangt ineens in mijn arm op de oprit, we kijken elkaar aan ik breng mijn mond naar die van haar en gelijk gaan haar lippen van elkaar.
Als twee pubers staan we op de oprit elkaar te tongen, speeksel uitwisselen zoals we dat als kinderen deden, geloof dat ik je wel kan vertrouwen zegt ze zacht om me een klein kusje te geven en we hand in hand het huis in lopen.

In de gang zoenen we weer even om dan naar binnen te gaan, we staan in de keuken als zij het korte jasje uitdoet, van deze leek je geen genoeg te krijgen hijgt ze. Daar staat ze in een halflange zwarte rok met een transparant zwart hemdje. Haar borsten staan nog vier vooruit en voel het kwijl mijn mond uitlopen. Pak ze maar beet elke keer als ik hier wegging liep ik met een natte doos hier weg. Kijk haar vragend aan, Bert hoop dat jij het net zo voelt maar ik ben vanaf het eerste moment smoor verliefd op je geworden, zeg maar niet dat ik haar al snel de nek om wilde draaien dus kus haar maar weer even en streel over haar heerlijk rug.

Jeannet is een mooie wat grote vrouw schat haar net geen 180, volslank overal zit een beetje vlees maar nergens zie ik een ribbel en gelukkig helemaal strak buikje, beetje brede heupen en een stel borsten denk zeker DD.
Bert vind je het erg als ik me vanavond helemaal aan je ga geven, kijk haar aan met mijn armen op haar rug, weet je wat je vraagt zeg ik, zeker weten ben zo verliefd helemaal na wat ik over je gelezen heb wat mijn vader over je schreef.
Onze monden smelten weer aan elkaar, mijn handen strelen haar rug en knuffelen, Bert neem me gebruik me sta helemaal voor je open, denk dat jij me kan laten genieten zoals ik heel lang niet heb meegemaakt.
Mijn handen glijden langzaam naar haar borsten die nog heerlijk strak aanvoelen, haar tepels voelen aan als twee harde speentjes en kneed die zoals mijn vrouw dat lekker vond heel vroeger.

Jeannet kreunt om dan haar hand in mijn kruis te voelen, zachtjes kneed ze mijn pik en ballen, Bert je voelt zo groot en dik aan zullen we ons ontdoen van de kleren ben wel toe aan een stevige worsteling.
Mijn broek maakt ze los, ik maak de knoop van haar jurk los en rits het ritsje omlaag, als zij mijn broek omlaag druk zakt haar rok omlaag, gelijk krijg ik een zwart gordeltje in beeld.
Als ze me omlaag drukt volg ik haar jurk, onder het gordeltje een bloot stukje lichaam dan een keurig getrimd streepje haar en dan twee smalle schaamlippen, zie duidelijk een pareltje aan de lipjes hangen dus die is me een eind geil gaat er door me heen.
Druk mijn gezicht tegen haar lippen aan en voel haar handen achter mijn hoofd drukt die hete kut tegen me aan, leg me op tafel doe alles met me wat je wil hijgt ze, ben nu zo onwijs geil geworden, dit is heeeeel lang geleden dat ik een kut van zo dicht bij zag die ook nog eens gebruikt wil worden.

Ga staan kus haar til haar op en loop zonder dat ze de grond raakt naar de tafel, mijn pik die nog wel in mijn boxer zit drukt lekker tegen haar aan, geen idee waar hij tegen haar aandrukt maar het voelt goed.
Zet haar blote kont op tafel hoor een gilletje omdat het natuurlijk koud is maar we blijven nog even zoenen.
Dan druk ik haar achterover spreid zachtjes haar benen die ze maar gelijk op mijn schouders langs mijn hoofd legt.
Kijk heel even en bedenk hoe lang is dit geleden en deze ziet er haast net zo uit als die van vijftien jaar gelden, spreid dan haar lipjes tussen twee vingers en gelijk duikt er een spijkerharde klit tevoorschijn, niet gelijk op je doel af gaat er door me heen dus even een kusje er links van dan recht van om de laatste heel zachtes vol op haar klit te geven.

Haar handen hebben mijn weinige korte haar beet, kreunt dat ze dit zo gemist heeft om die kut vol tegen mijn mond te drukken, haal mijn tong tussen haar lippen door om een lange oerkreet te slaan als ik haar klit flink lik.
Vinger me of neuk me wil er wat in hebben, druk maar gelijk twee vingers in haar drijfnatte kut, hoor hem naar binnen soppen. Even in uit in uit en voel het geil uit haar lopen, kom neuk me anders kom ik nu al klaar, wat jij wil graag denk ik om dan mijn boxer omlaag te doen.
Trek haar iets naar de rand zodat haar billen net over de rand hangen. Pak die stijve pik van me beet doe hem wat omlaag en haal hem tussen haar drijfnatte lipjes door. Ja kom ram die paal in me wil geneukt worden, sorry voor mijn taalgebruik maar ik ben hier zo aan toe, als zij aangeeft ram die pik in me doe ik dat juist niet.
Haal die eikel van me tussen haar lippen door om haar klit even aan te tippen, te hoog maar wat lekker verdomme, dan omlaag en schuif hem millimeter voor millimeter haar drijfnatte kut in.
Oh wat ben je groot roept ze, heb dat niet voor het eerst gehoord mijn vrouw mopperde er af en toe wel eens over, mijn collega Petra waar ik een tijdje mee ben vreemdgegaan vond het geweldig allen vertrok die heel plots uit de provincie.

Schuif die pik van me steeds dieper en hoor haar steeds harder kreunen, als ik helemaal in haar zit hapt ze naar adem, oh wat is die dik oh wat is dit lekker, dan begin ik haar zachtjes aan te neuken.
Een hand heb ik aan haar borst die nog steeds in dat transparante hemdje zit maar dat is geen belemmering. Met mijn andere hand streel en druk ik tegen haar klit waardoor ze steeds harde begint te kreunen hijgen en puffen. OHHH Paul wat lekker wat goed ik ga verdomme klaarkomen dit is me nooit overkomen.
Ze slaat haar benen om mijn middel trekt me nog steviger tegen haar aan, houd mezelf in evenwicht ram nu die pik van me in haar, streel best hard die klit van haar een zie dan tranen uit haar ogen spuiten. Ohh daar is het kom zo onwijs klaar en zie dan ineens een straal uit haar kut spuiten iets wat ik alleen van de verhalen en filmpjes ken.
Ram mijn pik nog eens diep in haar en dan ontladen mijn ballen zich, straal na straal schiet ik diep in haar, Bert wat lekker voel je klaarkomen man wat is dit goed en weer kromt ze haar rug en weer spuit er een straal uit die kut van haar.

Pers mijn pik nog eens lekker diep die overheerlijk strakke kut in en weer een klein straaltje.
Dit is zo geil om te zien dus herhaal dit nog drie keer maar slecht een keer spuit er nog wat uit.
Laat haar langzaam op tafel zakken maar hoor het vocht onder haar billen weg gedrukt worden. Mijn pik zit nog wel in haar en bedenk dat ik haar van tafel ga tillen net als ik haar erop heb gelegd.
Het is best wel zwaar maar krijg haar omhoog en als ze haar armen om mijn nek slaat en haar benen om mijn middel vraagt ze neuk me Paul zo ben ik nog nooit geneukt.
Loop met haar op mijn pik naar het aanrecht zet haar daarop en zeg mag jij je een beetje opfrissen om dan mijn pik zo verslapt is en uit haar floept en een hele straal sperma vocht uit haar kut lekt.
Zullen we een douche nemen jij bent net zo vies als ik, kan je lopen vraag ik, dit is wel makkelijk maar mis het steuntje om me dan zo intens te kussen dat ik denk dit moeten we vaker doen.
Na elkaar gedoucht te hebben duiken we het bed in om daar elkaar in stadje 69 nog eens klaar te maken. Voel mijn sperma met kracht haar mond in geschoten worden en haar sappen slik ik op gelukkig spuit ze het bed niet onder.

In elkaars armen vallen we in slaap, de dag erna beginnen we waarmee we begonnen zijn, neuken beffen vingeren en weer neuken en douchen, bij een van der Valk ontbijten of brunchen we.
Zal ik je laten zien hoe en waar ik woon vraagt ze, ze geeft aan alleen een rok en de jassen aan te hebben dus even wat anders, als ik het hoor denk ik even wouw wat geil haast naakt over straat.
Ken het dorp waar ze tegen aan woont dus rijd die kant op en net ervoor naar links, het is een smal klinkerstraat wist niet eens dat het openbare weg was, dan op de driesprong gelijk rechts de oprit op.

Links en rechts van de straat staan twee woningen, links een arbeiders boerderijtje, rechts een kast van een boerderij waar zij blijkt te wonen.
Kan het proberen te beschrijven maar elk vertrek is gewoon drie keer te groot, de badkamer heeft twee baden en een langwerpige douchekop, het dateert uit de tijd dat alles kon en ik alles mocht en zie dan weer een traan komen.

Kom zeg ik ga je omkleden, blijf je bij me vraagt ze anders ben ik bang weg te zakken in een depressie en weer in bed duik, loop achter haar een slaapkamer binnen waar makkelijk vier tweepersoons bedden zouden kunnen staan.

Een kast staat er niet wel grote spiegels ook uit de tijd dat alles kon en alles mocht of ik deed zegt ze weer met een duidelijk snik. Ze loopt een inloop kast in waar immens veel kleren hangen, een verslaving zegt ze elke dag haast wat nieuws, ze pakt weer zo’n werkbroek en een heel klein stringetje. Ze kijkt me aan en vraagt dan heel zacht wil jij mijn kleren uitdoen voel me zo sterk als ik een man dat mag laten doen.

Ga voor haar staan doe van het korte jasje de twee knoopjes los en daar staat ze naakt met die twee mooie borsten. Grijp ze zegt ze haast stotterend van geiligheid, haar tepels staan als twee torentjes vooruit, sluit mijn handen om die borsten zet mijn lippen op haar tepel en zuig zo hard ik kan.
Je bent gemeen je weet wat ik lekker vind, ineens zijn haar handen druk bij mijn broek bezig om dan te hijgen kom neuk me hier en wel nu, jij wil geneukt worden popje draai je om snauw ik.
Draai haar om druk haar handen tegen de spiegel aan en zeg dat ze naar haar tieten kijken moet en niet aankomen. Doe de rok omlaag en daar staat ze met die lekker billen naar me toe, haal mijn snikkel uit mijn broek haal hem tussen die natte lippen door en druk hem tegen haar ster aan, nee niet nu al hijgt ze.
Druk heel even stevig tegen haar anus aan maar weet uit de verhalen dat dit niet gaat lukken. Glij hem omlaag wat kan door mijn voorvocht die al buiten komt en laat hem dan die geile natte kut van haar ingaan. Ohh ja wat lekker wat vult die pik me ga door spuit me vol wil je voelen komen.
Grijp met twee handen haar hangende borsten beet en kneed die wat stevig, dan melk ik haar tepels en ze giert er over van lekker harder ga door, mijn pik vult die kut zo onwijs lekker hoor af en toe van de heerlijke geile kutscheten om dan na een tijdje als ze gilt dat het zo lekker pijn doet als ik mega hard aan haar tepel trek haar kut vol te spuiten.

Zij komt klaar net voor ik mijn pik uit haar wil halen, mijn pik wordt door het samentrekken van haar kut er als een raket uit gekegeld. Dat zij zichzelf aan het strelen was rond en over haar klit was me helemaal ontgaan zo bezig met mezelf.
Ze zakt voor me op de grond neemt even die half slappe in haar mond en geeft aan die vanavond eens goed onder handen te willen nemen.
Dan kleden we ons aan zij met die broek en een heel mooi zwarte bh om daarover een zalmkleurig bloesje te doen die alles mooi netjes bedekt.

Ze laat me de rest van het huis zien, boven bij de slaapkamers waar we staan, lange hal van de voorste slaapkamer in rechte lijn naar achter naar een deur waar een verassing achter zit geeft ze aan, mag de deur openen maar dan eerst kijken voor je gaat lopen maakt ze me duidelijk.

Open de deur en kijk een hele ruime ruimte in, achter de deur een soort plateau van een dikke meter bij een meter en dan een springplank geen duikplank geeft zij aan, kijk naar beneden om 3 meter onder de plank water te zien.
Een zwembad vraag ik verbaasd, elke ochtend het eerste wat ik doe, springen zwemmen om me na mijn ontbijt pas aan te kleden.
Wouw geweldig geef ik aan, dan moet ik mee komen om via de zijdeur die nog net in de gang zit met een wenteltrap omlaag terecht te komen in de hitte ruimte, het is naast een ruimte maar eerst een zonnegedeelte met zonnebanken.
Daarnaast een bubbelbad om daarnaast een sauna te vinden en van een afmeting waar je met tien man in kan.

Ooit hem vol gehad vraag ik, ze kleurt en bekend dat ze daar allemaal naakt in zaten, beetje stapelen lukt het wel lacht ze het schaamrood op haar wangen.

Lopen de tuin in en ook daar een hok met een sauna bubbelbad of hottup wat het mag zijn, een keuken met bar en nog een verwarmt zwembad waar ze met name zomers van geniet.
Zullen we een duik nemen vraagt ze handdoek liggen er genoeg, ze kijkt me aan zo van durf je, jij ook vraag ik, zwemmen is mijn tweede leven zegt ze en dan staat ze ook haast naakt naast me.

Ik doe mijn kleren uit en doen beide tegelijk onze slippen omlaag, als een snoek duik ze er in om boven te komen en aangeeft dat het heerlijk is, wil ook een grote man zijn en duik achter haar aan.
Water is geen 35 graden dus schrik wel even van het koude water maar ben er ook snel aan gewent.
Zwemmen als kleine kinderen speels achter elkaar aan om dan al kussend me tegen de rand te laten drukken. Zou jij weer kunnen vraagt ze, neuken in het zwembad lekkerder is er niet, kijk omlaag daar hangt een kleine mannetje geslonken van de kou. Zal ik hem een beetje opwarmen en voel gelijk haar hand, zeg niks moet op de rand gaan zitten om haar mijn pik weer hard te pijpen, wil je me weer van achter nemen dat was geweldig. Ze hangt op de rand benen weid en ik neuk haar drijfnatte kut maar weer even, omdraaien zeg ik na een tijdje wil die tieten zien, draai haar om pers die pik weer naar binnen om haar knieën naast haar hoofd neer te zien komen.
Duurt best lang als ik mijn ballen maar weer in haar leeg, nadien bef en vinger ik haar klaar op de rand van het zwembad om dan de vraag te krijgen als we klaar zijn even te gaan opwarmen ze heeft het koud.

In het hokje met warmte lampen drogen we op kleden ons aan om dan de rest van de dag wat rond te hangen, die avond lijkt ze onverzadigbaar, neuken beffen pijpen weer neuken beffen en klaarkomen om uiteindelijk de slaap te pakken.

De volgende ochtend wekt ze me met een natte kop haar, haar mond zit alweer rond mijn pik en is knijterhard, haar vinger rollen mijn ballen en niet veel later slikt ze voor wat ze zwaard is maar lukt zonder te morsen.
Dan naar de springplank om beide er naakt af te springen, tijdje zwemmen veel knuffelen en dan eruit, afdrogen geen sauna geen warmte lampen gewoon afdrogen wat lekker is als je dat bij elkaar mag doen.
Jeannet lijkt onverzadigbaar, vier dagen neuken beffen vingeren we of winkelen we samen wetende dat zij steeds alleen maar bovenkleding met een gordel en nylons aan heeft.
Als we in de lift staan van de parkeer garage waar we op haar verzoek de bovenste verdieping hebben genomen stopt de lift ineens halverwege. Kom wil geneukt worden pak me we hebben ongeveer een kwartier. Ze staat met haar handen tegen de deur aan kont naar achter de rok op haar schouders en het jasje wat ze aanheeft los. Mijn pik staat op het moment dat ze aangeeft wat ze wil, de speaker vraagt of het goed met ons gaat en dat er hulp komt, ram die pik van me in haar en neuk haar tegen de deur op met haar blote borsten tegen de kouwe deur.
Zij streelt zichzelf ik kneed haar borsten om haar kut samen te voelen trekken en me klaar zuigt zo voelt het.

Staan nog even tegen elkaar aan te hijgen en dan haar rok omlaag jasje dicht om dan een houtje tussen de deur en de vloer weg te trekken. De lift schiet ineens weer de laatste meter omhoog om er dan snel uit te gaan. In de auto geeft ze aan dit vaker te willen doen dit is zo geil.

Twee dagen later doen we het over als we in een hoge flat, ook daar staan we stil, rok omhoog pik erin en neuken maar, nu hangt ze met haar rug in de hoek 1 been schuin omhoog tegen de wand om beide net voor de hulptroepen komen klaar te komen.
Spannend geeft ze aan en zo lopen we neukend haast van dag tot dag, dan een jankende Jeannet dat ze voor het werk naar Italie moet, op het vliegveld of ik geld heb haar rekening geeft aan even geblokkeerd te zijn voor de bagage, haal mijn pas door de scanner kus haar en ze is een week weg.

Thuis kom ik weer op adem ga weer de natuur in om van deze natuur te genieten.
het vervolg schrijf ik in het volgende verhaal.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9715 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Gevolgen na een einde dienstverband”

  1. Pracht verhaal, zo zie je maar dat het leven vol verrassingen zit.

    Ontslagen worden op je werk maar in beroep gaan, een stugge tegenstandster hebben, nieuwe vriendschap met een oudere vogelspotter, na zijn dood blijkt je kwelduivel zijn dochter te zijn die dan nog smoorverliefd op je wordt en waarmee je een hete stomende seksrelatie begint.

    Wie wil niet weten hoe dit verder verloopt?

    Doe zo verder

Plaats een reactie