BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een geil weekendje weg

Ik en mijn vent Jasper gaan af en toe een weekendje weg. Even er uit en weg van het normale leven en weer compleet tot elkaar komen, oftewel elkaar bloedgeil maken en het avontuur opzoeken.
Zo bedachten we om een weekendje Breda te gaan doen. Jasper had een mooi luxe hotel in het centrum uitgekozen. We hadden een prachtige kamer met een mooi groot bed en een luxe badkamer. Aangezien we smiddags al aankwamen hadden we alle tijd. Jasper ging relaxen op zijn IPad en ik besloot even lekker in bad te gaan. Heerlijk zeepte ik mij in en schoor mijn lipjes glad. Bovenop liet ik een mooi volle driehoek staan aangezien Jasper een volle bos schaamhaar zo geil vind staan. Ik droog mij af of en doe de zachte badjas aan en loop terug de kamer in. Ik ga voor Jasper staan en open de badjas zodat hij kan zien hoe mooi ik mij geschoren heb. “Wow, dat ziet er verdomd lekker uit” mompelt hij. En ik zie in zijn broek meteen een bobbel ontstaan. Jasper wil meteen tot actie overgaan maar ik doe een stapje achteruit en zeg “ho ho, kijken mag, aanraken doen we straks”. Ik plaag Jasper door even over mijn schaamhaar te strelen en met een knipoog loop ik terug naar de badkamer.

Ik trek een stijlvol jurkje aan met mooie kousen en lange laarzen. Mijn blonde haar laat ik los en check mezelf nog even in de spiegel. Dat ziet er goed uit! Tevreden loop ik terug naar de kamer. Jasper gaat voor een snelle douche, ik weet natuurlijk dat hij zijn lekkere pik ook even gaat scheren, niks is zo lekker als een gladde pik en zak! Het idee dat ik vanavond goed verwend ga worden maakt mij al geil en ik check op mijn telefoon wat geile verhaaltjes. Poeh ik krijg het er nu al warm van.
“Ready to go” vraagt hij? Verschrikt kijk ik op van mijn telefoon en Ik kijk op en zie Jasper in een strakke spijkerbroek, overhemd en een mooi colbert. “Je zit jezelf toch niet al op te geilen hè” vraagt hij met een knipoog. Betrapt sta ik op en geef hem een hele lekker tongzoen. “Zeker wel, je moest eens weten hoe geil ik nu al ben” en streel zachtjes over zijn pik in zijn strakke broek.
“Kom op, anders komen we te laat voor onze diner-afspraak” en ik trek mijn jas aan die ik laatst van Jasper heb gekregen. Een mooie lange zachte bontjas met een volle kraag. Ik weet dat Jasper min of meer een bont-fetish heeft en hier extra opgewonden van raakt. We lopen langs een grote spiegel en nemen een selfie, wetend dat Jasper zo even dicht tegen de jas aan kan staan en over mijn rug kan wrijven. “Mooie jas hè schat en zwoel kijk ik hem aan. Stiekem vind ik het bont zelf ook erg mooi en samen genieten wij ervan.

Tijdens het diner vloeit de wijn rijkelijk en de alcohol brengt ons alleen maar verder tot elkaar. We vertellen elkaar mooie verhalen en iedere keer zit er wel geile ondertoon in waaruit blijkt dat we geiler en geiler worden.
Helaas moeten we nog wachten aangezien we nog een late film-reservering hebben.
Aangeschoten nemen we plaats in de nagenoeg lege bioscoop zaal, sterker nog op onze rij zitten alleen nog een ander stelletje.
De film is romantisch met af en toe wat opwindende scènes. Pfff was de film alvast maar afgelopen dacht ik nog.
Tijdens de pauze halen we wat te drinken en ik ga nog even naar het toilet. Tijd voor wat actie denk ik en uit mijn tasje haal ik een klein buttplugje tevoorschijn. Zo een met een diamantje op de achterkant. Niet te groot maar net groot genoeg om mij een beetje op te rekken. Ik maak hem een beetje nat en zet hem tegen mijn sterretje aan en duw lichtjes. Mijn kontje opent zich en ik duw het plugje zachtjes naar binnen. Pffff wat is dat toch een geil gevoel, en zachtjes wrijf ik even over mijn klitje. Geduld moet ik hebben! Ik fatsoeneer mij en loop terug naar de zaal.

“Vind je het ook niet wat fris” en zodoende leg ik mijn bontjasje over mijn schoot. Wetend dat ik zo onopvallend betast kan worden zonder dat dat iemand dat ziet. De film begint weer en na een tijdje begeleid ik de hand van Jasper onder het bontjasje naar mijn hunkerende kutje. Hij voelt hij nat ik ben opeens voelt hij ook het plugje! “Wat een geile donder ben je toch” gromt hij in mijn oor. Hij pakt het plugje tussen duim en wijsvinger en trekt er zachtjes aan. Ik voel mijn anus wat rekken en word met de beweging geiler en geiler. Mijn kutje sopt en mijn geil stroomt eruit, maar ik weet dat ik niet teveel geluid kan maken, bang dat we betrapt kunnen worden. Aan de andere kant maakt dat idee mij alleen maar meer opgewonden. Jasper heeft nu het ritme te pakken en met een gesmoorde kreun kom ik voor de eerste keer op deze avond klaar.
Nu is het mijn beurt. Ik verplaats de zachte jas en knoop de broek van Jasper open en bevrijd zijn pik van een ongetwijfeld benarde situatie. Zijn dikke pik springt omhoog en zachtjes beweeg ik het bontjasje over zijn harde lid. Een druppel voorvocht veeg ik op en ik lik mijn vinger af. Ik ben zo geil dat het mij allemaal niet meer kan schelen en ik leg mijn hoofd in zijn schoot en begin hem diep te pijpen, terwijl het zachte bont zijn ballen streelt. Lang laat zijn orgasme niet op zich wachten. Zijn ballen knijpen samen en diep in mijn keel spuit hij mijn mond vol. Braaf slik ik alles door en voldaan kijken we de film af.

De lichten gaan aan en wij proberen zo nonchalant mogelijk de zaal te verlaten. Bij het opstaan vang ik toevallig de blikken op van het stel op onze rij. Ze kijken triomfantelijk mij aan…zouden ze iets door hebben gehad?? Boeien, deze mensen zien we toch nooit meer.
We verlaten snel de bioscoop want ik verlang naar ronde 2! Ik wil geneukt worden en wel zo snel mogelijk!
We komen aan in het hotel en lopen langs de bar. “Zullen we nog één afzakkertje doen? Dan kan ik ook nog even van je mooie outfit genieten”. Stiekem baal ik maar stem toch in. Ik trek mijn bontjas uit en leg deze gespreid op mijn stoel zodat ik het zachte bont op mijn benen voel. We gaan tegenover elkaar zitten en tot mijn schrik loopt ook het stel binnen dat bij ons in de bios zat! Ze groeten ons met een knipoog en gaan schuin voor mij zitten. Ze zien er trouwens goed uit! Hij donker haar met een goed lijf en zij een strak bloesje met een prachtig decolleté en een mooi rokje. Zouden zij dezelfde geile plannen als wij hebben bedenk ik mij.

Jasper besteld een flesje wijn en wederom voedt de alcohol onze geiligheid. We kletsen voluit en af en toe maak ik oogcontact met het stel schuin voor mij. Ik merk dat ik begin te fantaseren. Een trio hadden we nog nooit gedaan, laat staan met een ander stel! Hoe zou zijn pik eruit zien, hoe zou het kutje van de dame smaken, zou ik überhaupt iets met ze durven doen! Wel 100 vragen komen in mij boven en het idee maakt mij alleen maar geiler. Mijn kutje is inmiddels weer drijfnat en zo ook mijn slipje. Ik besluit stiekem het slipje uit te doen en gooi het slipje in Jaspers schoot. Met grote ogen stopt hij het slipje snel weg. Jezus dat ding is drijfnat! Ik vertel hem over mijn fantasieën wat betreft trio’s en partnerruil en terwijl ik dat doe open ik af en toe mijn benen zodat Jasper een geil uitzicht heeft op mijn geile kutje. Het uitzicht moet voor Jasper ultiem zijn. Zijn vrouw zittend voor hem met gespreide benen zonder slipje op zijn favoriete bontjas! Ik merk dat ik mij steeds meer op mijn gemak voel en besluit Jasper nog verder te teasen. Ik spreid mijn benen zo ver mogelijk en wrijf zachtjes door mijn bosje schaamhaar. Precies op dat moment verschuift de kerel van de bios zijn stoel en kijkt zo recht tussen mijn benen. Met grote ogen kijkt hij mij aan en snel sluit ik mijn benen weer. Ben ik gesnapt en heeft hij iets gezien?? Eigenlijk best wel een geil idee dat een vreemde mij zo kan begluren. Ik merk dat hij zijn stoel zo heeft geschoven dat hij een beter zicht op mij heeft.
Jasper gaat intussen naar de bar om nog een laatste drankje te bestellen. Ik kijk intussen de kerel nogmaals aan en open mijn benen. Sterker nog, ik word baldadig en trek mijn been op zodat hij ook mijn plugje kan zien zitten. De kerel likt zijn lippen af drinkt zenuwachtig zijn glas leeg. Jasper komt terug met een dame en roept de kerel erbij! “Kijk eens wie er nog meer zijn, het stel van de bios roept hij triomfantelijk naar mij. Hij roept de kerel erbij en ze stellen zich beiden voor. Erik en Leonie heten ze. Ik zie al snel dat Jasper ook oog heeft voor de dame en de chemie tussen ons vieren is erg duidelijk aanwezig. De drankjes raken leeg totdat Jasper voorstelt:
“Wat dachten jullie ervan nog een drankje op onze kamer te doen”! Neemt Jasper nou initiatief om mijn fantasieën waar te maken?!?

We staan met z’n vieren in de lift dicht op elkaar en Leonie drukt haar stevige borsten tegen mij aan. Nog nooit heb ik een vrouwenlichaam zo dicht tegen mij aan gehad en stiekem wind het mij enorm op.
Aangekomen in de kamer ontpoppen we een fles champagne en klinken op een geile avond. Dan stelt Leonie iets voor. “Kennen jullie spin the bottle”? Diegene die de fles draait moet waar fles uitkomt laten klaarkomen en de anderen moeten toekijken. Zo gezegd zo gedaan. “Ik begin” roept Leonie enthousiast. Ze draait de fles rond en de fles stopt bij…..Jasper! “Zo ga jij maar even zitten en trek je broek uit”.
Hij kijkt mij vragend en ik stem toe, benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen. Jasper gaat op de rand van het bed zitten. Leonie ontkleedt zich tot een geil rood setje met jarretels en geile kousen. Ze heeft een prachtig lichaam met mooie volle borsten en een mooi gladgeschoren kutje. Ze gaat op haar knieën voor hem zitten en neemt in een keer zijn hele pik in haar mond! Dit heeft ze ongetwijfeld vaker gedaan want deepthroat doe je niet zomaar! Jasper is inmiddels in de zevende hemel belandt en kijkt mij aan, bemoedigend kijk ik hem aan. Ik had niet verwacht dat ik hier zo geil van zou raken om te zien hoe mijn vent door een vreemde dame zou worden gepijpt! Intussen zit Erik naast mij en streelt af en toe mijn rug en benen om mij op mijn gemak te stellen en intussen ontdoet hij mij van mijn kleding. Samen kijken we hoe Jasper geniet en ik voel mij ontspannen.

Jasper wordt met diepe halen gepijpt en Erik fluistert in Leonies oor “doe dat ene eens, waar ik ook zo dol op ben. Leonie weet meteen wat hij bedoeld en trekt de benen van Jasper iets op. Ze likt haar wijsvinger nat en drukt zachtjes tegen het sterretje van Jasper aan! Hij schrikt en knijpt meteen zijn billen samen, “ontspan! Dit ga je heel lekker vinden!” Jasper luistert en ontspant en zo glijdt de vinger van Leonie cm voor cm steeds dieper zijn kont in. Zachtjes kromt ze haar vinger en maakt een “kom hier-beweging” en zo stimuleert zij zijn prostaat. Zijn pik wordt alleen maar harder en harder en hij wordt geiler en geiler. Ik ga komen!! Leonie trekt zijn voorhuid sneller en sneller omhoog en omlaag totdat er dikke lange stralen sperma uit zijn pik exploderen. Nog nooit kwamen er zoveel stralen uit. “Geil hè een prostaat stimuleren knipoogt Leonie naar mij. Die dikke stralen zijn extra veel omdat zijn prostaat extra veel vocht aanmaakt. Ik doe het vaak bij Erik, schijnt erg gezond te zijn voor zijn zaad lacht ze. En nu jij en ze kijkt mij geil aan. Hoe zou je het vinden als ik jou samen met Erik eens onder handen neem. Ik stem toe en neem plaats op het bed. Jasper moet even bijkomen maar die kan vast zo weer meespelen. Nu mag ik genieten.

Ik ga nu poedelnaakt in het midden van het bed liggen. Erik komt naast mij liggen en begint mij hartstochtelijk te zoenen. Intussen neemt Leonie plek tussen mijn benen. “Zo zo dat is een geil plugje en even trekt ze eraan. Mijn kutje glinstert haar tegemoet van al het vocht en met een lange lik start Leonie haar ontdekkingstocht. Met haar vingers opent ze mijn kutje en stopt er gelijk twee vingers diep in. Met haar andere hand kriebelt ze mijn schaamhaar en complimenteert mij met mijn mooie volle bos. Ik kreun met toestemming dat ze door moet gaan. Intussen worden mijn borsten en tepels betast door Erik en ik besluit zijn broek te openen. Een lange dunne pik komt tevoorschijn. Net even wat anders als die van Jasper. Die is meer dik en iets korter. Ik draai mij zo dat ik makkelijk erbij kan. Voor het eerst sinds tijden beroeren mijn handen een vreemde pik. Deze wil ik straks voelen! Overal! Ik streel zijn ballen en ook hij is lekker geschoren. Intussen is Leonie aan het likken alsof haar leven er van afhangt. Mijn klitje word harder en harder. Dan neem ik de lange pik van Erik in mijn mond. Hij smaakt heerlijk. Ook streel ik het randje tussen zijn ballen en anus en voor het eerst laat ik m mijn vingertop in zijn sterretje verdwijnen. Wat een geil gevoel als hij het aanspant! Leonie trekt nu zachtjes het plugje eruit en likt nu ook mijn openstaande kontje. Haar wijsvinger drukt ze in mijn kutje en op hetzelfde moment drukt ze haar middelvinger in mijn anus. Ritmisch beweeg ik op haar vingers en voel haar vingers in mij samenknijpen. Ik houd het niet meer en begin steeds harder te kreunen. Ik pijp Erik steeds sneller en op het moment dat ik klaar kom komt Erik ook en spuit zijn warme zaad in mijn gezicht. Mijn lichaam siddert en schokt na en ik lik het geil van Erik van mijn gezicht. Orgasme 2 in the pocket!

“En ik dan plaagt Leonie?? Jullie zijn al lekker klaargekomen, nu ben ik eindelijk aan de beurt”. Dat laat Jasper zich geen twee keer zeggen en hij begint Leonie geil te zoenen. Jasper is inmiddels alweer op volle sterkte en laat er geen gras over groeien. Hij spreidt haar benen en stoot diep in haar. “Jezus wat een dikke pik heb jij” kermt Leonie. Met lange stoten deinen haar borsten prachtig op en neer. Harder en harder neemt Jasper Leonie tot zich. Intussen zijn de rollen omgedraaid en zit Leonie op Jaspers schoot. Ik ga voor haar zitten en aanschouw van dichtbij hoe Jaspers pik diep in haar verdwijnt. Ze manoeuvreert zich zo dat ik haar gladgeschoren kutje kan likken. Nog nooit heb ik de sappen van een vrouw geproeft maar mijn bui is zo geil dat ik niet meer ben te stoppen. Ik zuig zachtjes aan haar klitje en lik haar vol passie. Plots pakt Erik mijn heupen vast en stoot in een keer de volle lengte van zijn pik in mij. Die zag ik niet aankomen! Wat is dit geil! Een pik in mij en intussen een vrouw bevredigen! Ritmische bewegen onze lichamen als één.

Aangezien Leonie al zoveel te verduren had gehad begint haar lichaam al snel te schokken en ze komt hard klaar, heel hard en ze schreeuwt het uit. We wisselen posities en besef dat ik nu opeens 2 lekkere pikken tot mijn beschikking heb. Ik neem de positie van Leonie over en laat mij op de pik van Jasper zakken. Mijn kontje steek ik uitdagend naar achter en zie dat Erik de stille hint snapt. Zijn pik is nog nat van mijn vocht. Erik drukt nu zijn pik tegen de pik van Jasper en zowaar glijden ze samen in mijn kletsnatte grotje. Mijn kutje rekt zich compleet maar het past! Ik heb mij nog nooit zo gevuld gevoelt. Twee van die lekkere pikken in mijn kutje. Ik raak in complete extase en wil meer… Erik trekt zijn lange pik terug en ik begeleid zijn natte pik tegen mijn sterretje en tergend langzaam duwt hij cm voor cm zijn lange pik in mij om mij te laten wennen, terwijl Jasper nog steeds ritmisch beweegt. Ik doe nu gewoon een DP oftewel double penetration! Nog nooit heb ik mij zo kunnen overgeven aan mijn geilheid. Wat is dit lekker! Twee van die heerlijke pikken die tegelijk in mij stoten. Natuurlijk laat een orgasme niet lang op zich wachten. Dit is toch wel het toppunt van hoe geil ik kan zijn. Ik schreeuw het uit “dieper, harder, ik ga komen….nuuu! Mijn kutje ontploft! Schokkend kom ik klaar op die heerlijke staven van die kerels. Erik floept uit mijn kontje en komt klaar op mijn openstaande kontje. Dikke klodders spatten op mijn kontje uiteen en ook Jasper houdt het niet meer. Die spuit mijn kutje volledig vol. Uitgeput liggen we op bed.
Leonie heeft dit alles van een afstandje bekeken en applaudisseert. “Dit is denk ik het geilste wat ik ooit heb gezien”. “Wat ben jij een geil ding” zeg ze ze stapt op mij af en geeft mij een heerlijke tongzoen als afsluiting.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8619 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Een geil weekendje weg”

Plaats een reactie