BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Going down at Donate

Zaterdagavond, we maken ons klaar om te gaan stappen in Oost. Ik voel me lekker, draag mijn tijgerblouse, skinny jeans en hoge laarzen. Wij hebben het prima naar onze zin, we kletsten wat, drinken een wijntje en doen een dansje. Zoals altijd is er een heerlijke spanning tussen ons. De avond is al behoorlijk gevorderd als ik een bekende zie, een medecursiste van een communicatietraining.

“Dat is ze!”, zeg ik door mijn enthousiasme net iets te hard bij Rico in zijn oor.
“Wie bedoel je?” vraagt hij.
“Donate van mijn cursus, je weet wel…..”. Ik krijg een kleur en Rico glimlacht.
“In dat geval, weet ik het ook” zegt Rico, en weet je “ik begrijp jouw enthousiasme”.

Donate is een slanke brunette met lange benen, een heerlijke kont en mooie borsten. Een beetje apart maar daardoor wel zo mysterieus. Het is ruim een half jaar geleden als ik mijn cursus afrond. Ik heb Rico verteld over Donate bij wie ik meteen een klik voelde. Eigenlijk meer dan een klik, het was wederzijdse aantrekkingskracht en ik vond het onwijs spannend haar in mijn buurt te hebben.
Van Donate wist ik dat zij ook een vriend had maar mijn gevoel zei dat dit een extraatje zou kunnen worden. Nooit uitgesproken, wel gevoeld, vaak gevoeld, vooral tussen mijn benen. De cursus werd afgerond en het contact verwaterde. Rico, die niet vies is van een avontuurtje had mij nog aangemoedigd contact met haar op te nemen.

“Dan ga je toch even dag zeggen” vervolgt hij en pakte mijn zoveelste wijntje uit mijn handen, “ik zie je zo en have fun” en geeft mij een knipoog.
Ik stap op haar af; ze staat bij een groep vriendinnen. “Hey da’s toevallig, wat leuk je weer te zien”. We geven elkaar een kus en een knuffel en pakken de draad weer op alsof we elkaar gisteren nog hebben gezien. We spreken over van alles en omdat de muziek ons bijna overstemt, staan we dicht bij elkaar, heel dicht bij elkaar. Ik vind het heerlijk als zij bij herhaling haar hand op mijn schouder legt, naar voren buigt om zo meer gericht in mijn oor te praten. Wat geniet ik van haar en haar aanrakingen.

We kletsen een half uurtje of zo wanneer Donate zich afvraagt of ik met iemand uit ben. Ik vertel haar dat ik met mijn vent op stap ben waarop ik een enigszins teleurgesteld “okay” denk te horen. Als zij haar hand weer op mijn schouder legt om haar zin te vervolgen, leg ik mijn hand op haar heup, bijna op haar bil en reageer voordat Donate iets kan zeggen: “Maar jij bent ook niet alleen”…..
Er valt een korte stilte, we kijken elkaar aan en giechelen een beetje. Ik voel met mijn hand die nog steeds op haar heup ligt, door de dunne, zachte stof van haar jurkje een jarretelle en denk aan de spanning in mijn kutje.
“Ga je mee naar buiten voor een, voor een …. Wandelingetje?” hoor ik Donate vragen en we schieten allebei in de lach.
“Ja laten we gaan wandelen” fluister ik in haar oor “kom” en begin naar de uitgang te lopen.

Ik vraag me af waar Rico is. Hij moet hebben staan kijken, dat kan niet anders.
Rico die ons inderdaad op afstand heeft geobserveerd is nergens te bekennen. Door de gedachte van zijn vriendinnetje samen met een andere schoonheid is zijn fantasie al op hol geslagen en heeft hij een plannetje bedacht.
Waarom zie ik hem niet, denk ik weer? En nu wil ik wel even alleen, alleen met Donate en loop met haar richting de uitgang van de club. Zodra we ook maar net uit het zicht van Donate’s vriendinnengroep zijn, pakt zij mijn hand, kijken we elkaar aan en geven elkaar aarzelend een eerste zoen; en dan meteen nog een keer een stuk zekerder waarbij onze tongen elkaar snel en kort opzoeken; we kijken elkaar aan. Fuck wat geil. “Kom mee, gauw naar buiten”. Als ik mijn ogen dan op de uitgang richt, zie ik Rico vlak voor ons. Ik schrik, hij heeft ons en ook onze zoen gezien en ik voel me betrapt en schuldig ondanks dat ik weet dat hij me alles, en dan bedoel ik alles, gunt, voelt het als vreemdgaan.
“Lekker” hoor ik hem zeggen; hij geeft me een knipoog en stopt een kartonnen hoesje in mijn hand. Donate en ik kijken vragend naar elkaar en vervolgens nieuwsgierig naar het hoesje waarop de tekst en logo van Hotel Arena, naast de club, staat.
“Kamer 109, leef je droom” horen wij hem nog zeggen en weg is hij.
“Is dat jouw kerel?” vraagt Donate. Ik grinnik. “Lucky you!”.

Ik kan niet geloven dat we hier zijn! Donate sluit de deur van onze hotelkamer en open de ramen om de warmte van de zomer te laten ontsnappen. De gordijnen waaien in de koele bries. Het is een mooie zomeravond en het geluid van de stad is nu op de achtergrond hoorbaar.

Ik draai me om en kijk naar Donate’s figuur. Wow wat een lijf, wat een benen, en ik kan niet wachten om deze aan weerszijden van mijn hoofd te voelen. Ik verlang ernaar om ze over hun lengte te kussen en te likken. In gedachten laat ik mijn rode nagels over haar gevoelige huid glijden terwijl ik met mijn tong door Donate’s spleetje op en neer ga. De gedachten maken mijn tepels hard en mijn kutje vochtig.

“Ga je zitten?”
“Tuurlijk” en Donate glimlacht. “Maar eerst ga ik het me comfortabel maken.” Ze reikt naar de zoom van haar jurkje en trekt deze over haar hoofd, waardoor haar gladde, iets gebruinde huid zichtbaar wordt. Haar beha is als twee schelpen van zwart kant die bij elkaar gehouden worden door een lint van zijde; en een bijpassend slipje. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip en zie hoe hard haar tepels al zijn. Haar prachtige knopjes steken bijna door het kanten materiaal heen.
“Dus we slaan de wandeling over?” Ik sta op en sla mijn armen om mijn aankomende lover heen. Donate’s huid is nog warm van haar kleding.
“Voor nu.” En Donate kust mij met haar volle lippen langzaam drukkend tegen mijn even zachte huid. “Morgen is de stad er ook nog.”

Ik grinnik, “wat heb ik vaak aan je gedacht.” en druk mijn lippen tegen Donate’s nek en lik en zuig aan haar zoute vlees. Haar parfum vult mijn neus en maakt me licht in mijn hoofd. “Het is bijna 6 maanden geleden sinds onze cursus”.
Donate zucht, “zes maanden te lang.” Ze leunt met haar hoofd naar achteren, waardoor ze meer oppervlakte blootlegt om aanbeden te worden.

Ik maak haar bh-bandjes los en trek die van haar schouders. Dan ga ik met mijn hoofd opzij en neem Donate’s rechtertepel in mijn mond. Haar tepel, mooi, hard en ultragevoelig. Donate grijpt mij bij mijn schouders en slaakte een gilletje. “Oh, god wat voelt dat lekker; Nance, ik wil je, ik wil je naakte lichaam.” Ze begint mijn tijgerblouseje los te knopen.

Ik neem haar andere tepel en geniet van de smaak en de textuur van haar huid. Ik laat de harde tepel los en doe een stap achteruit en trek mijn blouse verder uit en onthul daarbij mijn bijpassende beha met tijgerprint. Ik heb met mijn cup 70DD iets meer om te ondersteunen dan Donate, trek dan mijn ietwat ordinaire BH uit en laat mijn borsten vrij. Ik zucht zachtjes en ga op mijn knieën voor Donate zitten om haar jarretelles los te maken en haar kousen langs haar lange, slanke benen naar beneden af te rollen en help haar uit haar pumps en het zijdezachte zwarte materiaal dat haar benen heeft bedekt. Ik kus Donate’s voeten en vervolgens langzaam haar benen omhoog, waarbij ik even stop om boven bij haar dijen te inhaleren.

“Je ruikt fucking fantastisch”
Donate kreunt zachtjes en haalt haar vingers door mijn haar. “Ik smaak net zo lekker”.
Ik vervolg en strek mijn armen uit om Donate’s borsten te bestasten. “Oh wat een heerlijke stevige borsten heb je” fluister ik. Ik masseer ze even en neem haar tepels tussen mijn vingers. Als ik vervolgens mijn handen naar beneden laat glijden, knielt Donate en maak op haar beurt mijn laarzen los en helpt deze uittrekken. Daarna knoopt ze de sluiting van mijn skinny los en trekt deze naar beneden. Ze kijkt naar mijn bijpassend stringetje. “Nice Nance” en gaat op haar buik liggen en begint mijn tenen te kussen en te likken. Ik wiebel met mijn voet een beetje naar achteren en moet wennen aan de aanraking aan mijn gevoelige voeten; toch wil ik meer, ik wil Donate zo desperate opdat ik mijn voet optil zodat Donate grondig te werk kan gaan. De tongstrelingen gaan al snel over in zuigbewegingen en ik kreun en kronkel als elke teen een minipijpbeurt krijgt. Tegen de tijd dat Donate klaar is, is mijn kutje drijfnat en mijn stringetje doordrenkt.

Donate kust haar weg naar boven, volgt mijn voorbeeld en neemt uitgebreid de tijd voor mijn tepels. I love it en pak Donate bij haar schouders en leid haar naar het bed. Het matras stoot tegen de achterkant van haar knieën waardoor de brunette wordt gedwongen om te gaan zitten. Ik kniel tussen haar prachtige dijen en glimlach naar mijn geile vriendinnetje en begin haar gezicht teder te kussen. Mijn hand strijkt over Donate’s wang terwijl ik met mijn hoofd naar beneden beweeg om Donate’s borsten te kussen. Haar huid is zo zacht en Donate’s gekreun klinkt als muziek in mijn oren.

De zilte geur van haar huid en de geur van haar parfum vullen mijn zintuigen. Mijn kutje tintelt en ik kan Donate’s opwinding ruiken. Met mijn tong laat ik gladde sporen achter waar ik Donate’s huid heb geproefd. De benen van mijn vriendinnetje trillen onder mijn aanraking terwijl ze zucht en kreunt door de aandacht.

Ik werk mij omhoog langs Donate’s lichaam en duw haar achterover op het bed. “Fuck wat ben je toch een lekker wijf”. Ik ga boven op haar liggen. Ze staalt één en al lust en plezier uit. Mijn verlangen wordt alleen maar groter als ik in haar donkerbruine ogen kijk. Met het doorweekte kruisje van mijn stringetje druk ik mijn kutje tegen dat van Donate, onze gezwollen clitorissen, zo gevoelig. Wij kussen zacht en sensueel, onze tongen glijden over elkaar. Donate grijpt mijn heupen en leidt mij zodat we de wrijving verder opbouwen. Ik verhoog de druk op onze kutjes en voel onze geile warmte.

Dan verplaats ik me achter Donate en trek haar zo natte slipje naar beneden over haar kaalgewaxte heuveltje. De stof laat een glansspoor van vocht achter, de intensiteit van de zoete geur vermenigvuldigt zich en Donate’s orchidee gaat open onder mijn vingers. Haar kutje is glad en klaar. Ik vind het spannend en begin voorzichtig Donate’s clitje te masseren; haar scherpe ademhaling stottert en bevriest heel eventjes. Haar pareltje is vol en steekt een beetje uit.

Ik duw mijn bekken tegen Donate’s stevige en ronde kontje en houd mijn hand op haar nauwe spleetje. Donate kronkelt waardoor ze meer druk op haar clitje voelt en mijn vingers niets anders kunnen dan haar penetreren. Het is mijn eerste keer met een vrouw, maar wat voelt het vertrouwd. Donate neukt zichzelf steeds sneller met mijn vingers en ik merk dat ze bijna klaarkomt. Net voordat ze haar hoogtepunt bereikt, draait ze zich uit mijn omhelzing en trekt mijn stringetje naar beneden.

Ze komt met haar hoofd tussen mijn benen; we kunnen nu elkaar laten genieten met en van elkaars zachte vlees. Ik plaats mijn mond op het natte, sappige roze kutje van Donate. Zachtjes laat ik mijn tong de binnenkant van haar spleetje betastens, van achter naar voren en weer terug. Steeds een beetje dieper. Ik kreun bij het gevoel van haar lippen en tong op mijn kutje terwijl ik haar leeg eet. Het maakt me wild. Ik ga met mijn handen op en neer langs Donate’s lichaam, laat daarbij mijn vuurrode nagels over haar huid gaan. Ik betast haar, voel haar, wil haar.

Dan voel ik hoe Donate rechtop gaat zitten en hoor haar kreunen als ze vol op mijn gezicht komt zitten; mijn mondje wordt het steunpunt van Donate’s kutje. Ik grijp de krachtige dijen van mijn sletje vast en duw mijn gezicht in het geurige grotje van Donate; haar geile zoete vocht loopt in en over mijn mondje. Ik had niet kunnen bedenken hoe lekker ik de sappen van een andere vrouw zou vinden. Donate’s gekreun van genot doet me verlangen naar meer “Ga door met je geile kut, ooooh ja” en Ik trek zo hard mogelijk haar dijen naar mij toe om mijn gezicht zo diep mogelijk tussen haar benen te begraven.

Terwijl ze mijn gezicht berijdt, masseert Donate langzaam mijn borsten en versnelt geleidelijk haar neukbewegingen op mijn mond. Haar gehijg en gekreun worden luider en luider naarmate ze dichter bij haar hoogtepunt komt. Ze is in charge en weet wat zij wil. Ze buigt naar voren en verplaatst zich. Zachtjes duwt ze mijn benen uit elkaar om zoveel mogelijk van mijn drijfnatte kutje te zien. “Aaah wat geil” fluistert ze en voelt met haar vingers mijn porno poes; en aarzelt niet mij te penetreren waardoor ik een stokkende zucht slaak. Donate sluit haar lippen om één van mijn tepels waardoor er een schok van genot door mij heen gaat. Haar zuigkracht doet de spieren in mijn geile natte kern samentrekken.
Als Donate haar bewegingen versnelt vullen de geluiden van mijn soppend natte kut de kamer. Mijn geilheid neemt alleen maar meer toe als ze de druk in haar vingers verder opvoert terwijl ze deze sneller en sneller beweegt. Ze zuigt harder aan mijn tepels en ik grijp mij vast aan het bed, sidder en kan mijn orgasme niet meer tegenhouden. Ik grijp naar het dekbed “AAAAH IK KOM, YES, IK KOM, JA, JA, AAAAH”,

Ze bouwt het tempo geleidelijk af en buigt zich over mij heen om mij eerst een kus op mijn poes en daarna op mijn mond te geven. Ik proef mijn sappen op Donate’s lippen en tong. We spelen langzaam en zacht met onze lippen en tongen totdat ik wat rustiger ben. Dan glijd ik met mijn vingers tussen Donate’s benen. Terwijl ik over de prachtige parel wreef, glimlach ik. “Hoe zit het nu met die wandeling?”

“Wandelen, wandelen…..?” begint Donate te antwoorden en klemt even mijn hand tussen haar benen. “Wandelen? Fuck, ….. pak me Nance”. Het is duidelijk dat ze haar uitgestelde orgasme nu snel wil. Ik voel de zachte wanden van haar kutje hevig samentrekken en wrijf over Donate’s g-spot, afwisselend rondjes draaiend en drukkend.

Donate kreunt, kreunt en schreeuwt het dan uit “FUCK, FUCK, NANCE, NEEM ME, PAK ME HARD, NEEM ME, GODVERDOMME PAK MIJN KUT” en ze drukt zich zo hard ze kan tegen mijn vingers en gaat verder “Ik heb zo naar je verlangt Nance, doe het, doe het nu, doe het alsjeblieft, YES, YES, Ja, ja, ja, ja, ik kom, Ja!” als ze hevig klaarkomt.
Ik haal mijn hand uit haar gutsende huisje en glijdt met mijn gladde vinger in haar strakkere, warmere gaatje. Donate’s heupen schokken en ik hoor haar zachtjes kreunen.

Ik vertraag de stimulatie langzaam en pas mij aan haar rustige bewegingen en rustiger wordende ademhaling aan. Daarna trek ik mijn vinger rustig terug, fluister ik in haar oor dat haar kutje naar meer smaakt en lik en knabbel eventjes zachtjes aan haar oor.

Donate legt haar hoofd op mijn borst en sluit haar ogen. Ik adem de geur van haar haar in en geniet van het vrouwelijke contact. Ik streel Donate’s rug en luister naar een tram die buiten voorbij rijdt terwijl de ademhaling van mijn vriendinnetje zwaarder wordt.

Geile kus Nance

(Confession voor Rico, het is niet bij 1x gebleven 🙂 en weet zeker dat je daar okay mee bent als je dit leest)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7062 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie