BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De onverwachte verandering

Anne was een vrouw eind veertig. Stevig, maar met alles op de juiste plaats. Ze had hele mooie grijs/groene ogen, een kekke bril en het mooiste van haar is haar rode haar. Kort, met een pluk links en rechts van haar ogen en aan de achterkant een soort van opgeschoren met een klein motiefje in haar nek. Anne was pas geleden getrouwd met Jan. Jan was een jaar ouder dan haar, kale kop met een stoppelbaardje. Jan was anderhalf jaar geleden als een blok voor Anne gevallen toen hij haar zag in de plaatselijke supermarkt. Na een paar gesprekjes kwam het tot een date en van het een kwam het ander.
Al snel woonden ze samen en trouwden. Alles klopte, het huishouden, het liefdesleven en ook de seks. Vaak begonnen ze op de bank om daarna vurig in bed verder te gaan. Dat Anne niet slank was, deerde Jan totaal niet, integendeel, hij begon dat steeds meer te waarderen. Ze was zo lekker, grote borsten, lekkere buik, hele stevige bovenbenen waar Jan altijd al op viel, maar vooral heerlijke billen heeft ze.Jan heeft een voorliefde voor kort rood haar, precies zoals Anne het ook droeg.

Maar Jan wilde altijd iets aan haar haar veranderen, iets anders ermee doen. Anne echter wilde dat absoluut niet en knipte haar haar altijd zelf. Jan had haar meerdere keren gevraagd om een keer naar de kapper te gaan, maar Anne wees dat resoluut af.
Op een dag waren Jan en Anne aan het winkelen in een andere stad als waar ze vandaan kwamen. Ze hadden veel plezier en keken in allerlei winkels rond, gingen lekker lunchen en kochten hier en daar hun spulletjes. Totdat ze in een straatje een beetje apart van de winkelstraat liepen. Daar waren wat exclusieve zaakjes met lokale ondernemers, niet de winkels die je in iedere stad ziet. Etalage na etalage snuffelden ze af.
Tot Jan plotseling bleef staan voor een kapperszaak die hij kende van het internet. Hij had wel eens een filmpje gezien van deze zaak waar een vrouw van lang, naar kort rood haar ging. Jan vond dit soort filmpjes enorm interessant en fantaseerde wel eens dat hij hier met Anne naar toe zou gaan. Nu stond hij er voor. Anne had hem in de gaten en vroeg hem of hij expres hier langs was gelopen. Enigszins blozend vertelde Jan dat hij er wel rekening mee had gehouden.

Intussen keken ze allebei in de etalage en zagen dat er geen klanten binnen waren, alleen de kapper zelf. Hij zag Jan en Anne staan praten en liep naar de deur. Hij deed de deur open en vroeg of hij kon helpen. Nou nee zei Anne gelijk, we komen hier toevallig langs, niets bijzonders. Jammer, zei de kapper, volgens mij kunt u best wel een opknappertje van uw haar gebruiken. Daar had hij wel een punt. Anne had al haarverf gekocht om de rode kleur weer op te fleuren en dat deed ze meestal gelijk met het knippen van haar haar.

Jan zijn hart sloeg een keer over. Het zal toch niet waar zijn…..Heel aarzelend zei hij tegen Anne: zou je het toch niet een keer willen proberen schat? Nee, zei Anne,je weet toch dat ik kappers niet vertrouw, ze knippen altijd meer af dan de bedoeling is en dan loop ik voor schut. Dat hoorde de kapper en die zei tegen haar: hoe kun jij nou voor schut lopen, met die mooie ogen en prachtig haar komt het altijd goed, geloof me.
Jan zag Anne twijfelen. Weet je wat schat, als het niet bevalt, zoeken we een andere kapper die het fatsoeneert, net zo lang tot je tevreden bent. Anne bleef aarzelen, ze wist van Jans interesse voor een kapper af, ze kende zijn verhalen en ze wilde hem ook best dat plezier een keer gunnen. Ze twijfelde, de kapper leek haar een betrouwbare man, zag er ook nog eens best leuk uit en aan de foto`s in de etalage kon ze wel zien dat hij een vakman moest zijn.
Okee zei ze ineens, ik doe het, maar owee als het niet bevalt. Dan heb jij dat gedaan Jan. Jan kon alleen maar knikken, wow! Wat een droom en nu lijkt hij uit te komen!

Jan en Anne liepen naar binnen, de kapper achterna. Hij deed de deur van de zaak dicht en op slot.
Zo zei hij, dan worden we niet gestoord en kan ik me volledig op jou richten zei hij tegen Anne. Ga maar zitten in de stoel achterin, dan gaan we je haar eerst even wassen. Jan kan intussen tegenover die stoel plaatsnemen, koffie?
Zo gezegd zo gedaan, de kapper plaatste Anne in de stoel bij de waskuip en drukte die achterover totdat Anne comfortabel op de stoel lag. Hij zette het water aan en voelde de temperatuur. Toen maakte hij Anne`s haar nat en masseerde gelijk het water in haar haar. Met een lekkere shampoo waste hij haar haar. Daar nam hij wel alle tijd voor, heerlijk masserend wreef hij de shampoo in Anne`s haar en gaf ze gelijk een massage.
Anne vond het heerlijk, hij deed het met zoveel zorg, ze zwijmelde een beetje weg zelfs.

De kapper haalde haar een beetje uit haar roes door te zeggen dat hij het nu uit ging spoelen. Met heerlijk warm water waste hij de shampoo uit haar haar en droogde het daarna licht af met een handdoek die hij vervolgens over haar haar heen drapeerde. Kom maar mee naar deze stoel, zei hij tegen Anne. Anne ging in de stoel zitten voor een grote spiegel. Wat zullen we eens gaan doen zei de kapper. Nou, zei Anne, niet teveel eraf hoor,
ik knip het altijd zelf en dan gaat er maar een centimeter of anderhalf af.
Dat zie ik zei de kapper,maar lijkt het je niet leuker om aan de achterkant het een beetje meer op te scheren? Vroeg hij Anne. Kijk zei ze tegen Jan, dat is nou wat ik bedoel, die kappers willen altijd korter.

Ik weet het goedgemaakt zei de kapper en pakte zijn tablet. Hij had een programma op dat ding waarop je een foto van iemand kon zetten met verschillende kapsels. Hij maakte met de tablet een foto van Anne en draaide de tablet om. Wat Jan en Anne niet zagen was dat hij alvast wat kapsels uitzocht. Jan was intussen uit zijn stoel gekomen en ging achter Anne staan, dit wilde hij niet missen!
Toen de kapper de tablet weer omdraaide, zag je Anne met een kapsel zoals zij het ongeveer had. Dit wil je graag zei de kapper. Klopt zei Anne, zo wil ik het. Maar, zei de kapper, kijk hier eens naar: en hij liet Anne een foto zien van Anne met ongeveer hetzelfde haar, maar dan aan een kant opgeschoren, een van de twee plukken was weg en daar liep een rand van hoog aan de linkerkant, tot laag aan de rechterkant,met onder de rand het haar opgeschoren. Jan had het niet meer, stel je voor dat ze dit zou doen, helemaal te gek. En toen gebeurde het, Anne keek Jan aan en toen de kapper.

Op een of andere manier zag ze wel iets in dat kapsel, provocerend, maar ook weer niet te…. En voor ze het wist zei ze,doe maar, ik vertrouw je.
Jan wist niet waar hij het had, hoor ik dat nou echt?? De kapper echter liet er geen gras over groeien en ging aan de slag, met een paar klemmen zette hij een gedeelte van Anne`s haar omhoog en begon toen met de tondeuse. Hele stukken haar vlogen er af. Jan was blijven staan en keek gebiologeerd naar zijn vrouw en het werk van de kapper. Wow, ik droom. Anne daarentegen schrok wel en beetje van het haar wat er af kwam en zei, het gaat toch wel goed he? Wees maar gerust zei de kapper, die Joop bleek te heten. Ik weet wat ik doe. Na een twintig minuten was hij met scheren en knippen klaar. Hij pakte een föhn en begon te föhnen en te stylen. Langzaam kwam het resultaat naar boven. Schitterend, in een woord schitterend vond Jan het en enige spanning maakte zich van hem meester.

Anne was nog steeds Anne, maar haar haar zat nog zoveel beter, uitdagender en mooier dan ooit. Eindelijk ging de kapper voor Anne weg staan en kon ze zichzelf zien in de spiegel. Eerst zei ze niets, maar opeens begon ze hard te lachen en keek Jan aan.Vuile smeerlap, dit heb jij altijd al zo gewild he? En het is niet heel toevallig dat wij hier langs zijn gelopen vriend, ik heb je door.
De kapper keek verbaasd en zei, ben je niet tevreden? Jawel zei Anne, ik heb een bere angst gehad voor een kapper, maar jij verstaat je vak, ik ben helemaal tevreden en kan niet wachten om te zien hoe iedereen hier op reageert. Mooi zei de kapper, maar ik ben nog niet helemaal klaar. Ik moet nog even met het scheermes langs de onderkant om de randjes nog wat scherper te maken. Na 5 minuten was hij hier ook mee klaar. Jan had al die tijd met open mond staan kijken en in zijn broek begon iets te bewegen.

Toen de kapper met scheren klaar was zei hij eigenlijk heel nonchalant, kan ik verder nog iets voor u doen.
En voordat Jan goed en wel besefte wat hij zei, klapte hij er uit, nou als je toch met dat
scheermes bezig bent…. En toen schrok hij van zijn woorden.
De kapper echter vroeg toen gelijk, wat bedoel je? Is er nog meer te scheren dan?

Jan werd rood en stamelde euhh euhhh, ja, maar zo bedoelde ik het niet. Dat is iets wat we straks thuis wel doen. Nou zei de kapper, ik denk dat ik weet wat je bedoelt. Nou wil het toeval dat wij dat hier ook wel eens doen. We hebben daarvoor een aparte ruimte waar niemand ons kan zien, zeg het maar. Anne intussen snapte direct waar Jan op doelde en kreeg een rare kriebel in haar buik. Een vreemde vent die haar schaamhaar zou scheren?
Nou, dat lijkt me niet. Maar daarentegen is het voor Jan een droom die uitkomt en de kapper is ook geen lelijke vent. Slanke vent, midden 30, zwart kort haar stoppelbaardje, leren broek aan, beetje stoer uiterlijk. Ook had hij zijn werk bij haar heel goed gedaan.
Maar voordat ze iets kon bedenken,pakte de kapper haar bij de hand en zei, loop maar eens mee, dan kun je het even zien.
Ze liepen naar een ruimte zonder ramen. In het midden stond een soort kappersstoel. Aan de muur posters en tekeningen van allerlei mensen met spannende kapsels, ook half naakt. Hier ziet niemand ons zei de kapper.

Het is aan jou en hij keek daarbij Anne lachend aan. Die lach deed het. Oké zei ze, vooruit dan. Juist zei de kapper, dan kleed je maar even uit en ga maar zitten. De kapper klapte de stoel een stuk achterover en pompte hem omhoog. Anne lag nu met haar blote onderlijf naar voren. Haar schaamhaar had ze inderdaad al een tijdje niet meer geschoren, dus een bosje haar stond op en boven haar kutje.
Professioneel pakte de kapper een kleine tondeuse en begon haar langere haartjes te scheren. En Jan? Die kreeg ogen als lolly’s, hij had het niet meer. Toen Joop klaar was met de tondeuse, maakte hij haar schaamstreek nat met een soort sponsje. Daarna zeepte hij haar in met schuim. Hij begon te scheren met het scheermes. Iedere keer kwam er weer een baan kale huid in het zicht. Anne merkte aan hem dat hij dit vaker heeft gedaan, ze voelde geen pijn en vond het eigenlijk best wel fijn, die aandacht.

Ze zag ook dat Jan het bijna niet meer hield. Joop intussen was nu bij haar lipjes aangekomen. En hoe professioneel hij ook was, hij kon niet voorkomen dat hij af en toe haar daar aanraakte. Anne vond dit in het geheel niet onprettig en voelde een kriebel in haar buik opkomen.
Joop was bijna klaar en pakte de spons weer om het schuim af te vegen. Daarbij raakte hij ook haar klitje kort aan en Anne voelde dat heel goed. Ze werd een soort van geil. Joop merkte dat ook. Zo zei hij, nu nog even lekker insmeren tegen de jeuk.
Hij pakte een soort olie en begon dat op Anne`s schaamheuvel te wrijven. Anne had het niet meer, dat was lekker. En voordat Joop bij haar lipjes aankwam, begon ze licht te kreunen.
Ik geloof dat het je wel goed doet zegt Joop.
En intussen masseert hij haar schaamlippen en raakt daarbij ook zachtjes haar klitje aan. Jan had een paal van hier tot Tokyo en wist zich maar nauwelijks in bedwang te houden om niet zijn broek open te doen en zich af te trekken.
Joop merkte dit natuurlijk ook en zei toen plotseling: ik geloof dat ik jullie maar even moet laten gaan, ik kan je zo niet op straat sturen.
Jan liep naar voren toe en knielde tussen Anne`s benen. Voorzichtig likte hij met zijn tong over Anne`s kutje die gelijk begon te hijgen.
Oohh heerlijk zei ze, ga door, ga door. Jan begon haar te likken en Anne kreeg het steeds warmer. Op een gegeven moment zei Joop, vind je het erg als ik je aanraak tegen Anne? Nee hoor, helemaal niet.

Joop ging achter de stoel staan en trok Anne`s bloes en BH uit en begon zachtjes aan een tepel van Anne te zuigen. Jan intussen deed zijn broek uit, zodat zijn lul eindelijk naar buiten kon. Lange slierten geil dropen uit zijn eikel.
Neem me, zei Anne tegen Jan, neuk me. Jan aarzelde geen moment en duwde zijn lul zachtjes tegen de lipjes van Anne. Heel zachtjes drong hij bij haar binnen, tergend langzaam. Hij wist dat Anne hier gek van werd en dat gebeurde ook. Neuk me zei Anne, neuk me hard Jan, doe het!
Jan voerde het tempo langzaam op, maar hij wist dat hij dit niet lang vol kon houden. Joop intussen zoog aan Anne`s tepel of het zijn lust en zijn leven was. Hij genoot zichtbaar van deze aandacht. Jan merkte dat hij het niet lang meer vol kon houden, maar wilde dat hij met Anne samen klaarkwam. Daarom zei hij tegen Anne, draai je om en probeer op je knieën te gaan zitten. Anne draaide zich om en Jan stak zijn lul weer in haar kutje. En intussen zei hij tegen Joop, neuk haar in haar kont,, terwijl ik haar neuk.

Joop kleedde zich snel uit. Hij had een mooie dunne lul. Hij knielde achter Anne en maakte zijn vinger nat met Annes kutvocht. Behendig poseerde Joop zijn pik voor Annes sterretje. En langzaam drukte hij zijn eikel naar binnen Eerst schrok Anne, maar toen begon ze te gillen. Dat was een verborgen droom van haar, om door 2 lullen te worden genomen. Joop drukte zijn pik voor een groot gedeelte in Annes kont en begon langzaam te stoten. Hij voelde de pik van Jan bewegen. Anne intussen werd helemaal opgevuld en werd gek van het gevoel dat dat haar gaf. Jan neukte haar intussen met lange halen. Het duurde niet lang of Anne begon steeds harder te gillen, ik kom! riep ze, ga door, ik kom. En een overweldigend gevoel kwam over Anna heen. Schokkend en gillen kwam ze klaar. Jan voelde het kutvocht over zijn pik spuiten. Jan merkte dat zijn orgasme ook niet lang meer zou duren en ging nog iets sneller stoten. Joop voelde dit natuurlijk ook en ging mee, ook hij voelde zijn orgasme opkomen. Anne intussen was weer een beetje bij haar positieven gekomen en merkte dat ze nog niet helemaal verzadigd was. Ze voelde dat ze nog een keer klaar zou komen. De kriebel werd steeds heviger en langzaam kwam ze weer tot een spuitend orgasme. Neuk me hard! Riep ze tegen Jan en Joop, die volop aan het stoten waren. Bijna tegelijkertijd kwamen Jan en Joop ook klaar. Dikke stralen sperma spoot Jan in Anne’s kut, die intussen slap tussen de twee mannen in hing. Jan spoot zoveel dat het sperma langs Annes benen liep. Daarop kwam Joop ook luid kreunend klaar en spoot Annes kont vol. Joop spoot niet zoveel, maar toch genoeg om ook Annes sterretje helemaal te vullen. Na een paar minuten kwamen ze alledrie weer bij hun positieven. Joop klom van Anne af en Anne zakte door haar knieën, een spoor van sperma op haar benen achterlatend.

Sorry zei Joop, dit was absoluut niet de bedoeling. Geen probleem zei Anne, dit was een dirty secret van mij. En ik heb er geen seconde spijt van. Joop gaf aan dat er gedoucht kon worden achter de ruimte waar ze nu waren. Anne sprong snel onder de douche en Joop en Jan wasten haar overal schoon waarne ze zelf om de beurt zichzelf ook opfristen. Daarna trokken ze alledrie hun kleren weer aan. Enigszins beschamend kwamen ze de kapsalon weer in waar Joop een bakje koffie zette, bijkomend van hetgeen er net was gebeurd.
Wow ze hij, en dat op een doodnormale woensdag. Jullie mogen wel vaker langskomen. Joop fatsoeneerde Annes haar nog even na dedouchebeurt.
Jan vroeg hem wat de knipbeurt kostte. Joop gaf aan dat die op kosten van het huis was. Met een dikke knuffel van Anne namen ze afscheid. Dank je wel Joop zei Anne, dat was heerlijk! Anne en Jan liepen vervolgens arm in arm de zaak uit, nog nauwelijks beseffend wat hen was overkomen. Schat, zei Anne tegen Jan, dank je wel. Ik voel me zo goed nu.
Ik ook zei Jan,een droom van me is in vervulling gegaan. Intussen liepen ze door de winkelstraat en Anne merkte dat veel mensen goedkeurend naar haar kapsel keken. Wat was ze blij dat ze zich had over laten halen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door jansen bart

altijd op zoek naar lekkere verhalen. Heb een lichte fetish voor alles wat met het knippen en scheren van haar te maken heeft. En dat zie je wel terug in mijn verhalen.

Dit verhaal is 13152 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De onverwachte verandering”

Plaats een reactie