BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoertje

Dit is het verhaal wat ik met kennis van mij heb mee gemaakt pas geleden. Chantal was net gescheiden en daardoor beetje in de problemen gekomen op financieel gebied en op gegeven moment zag ze door de bomen het bos niet meer.
Chantal had al paar keer laten vallen dat ze niet meer zag en niet meer wist hoe ze erboven op moest komen. Ik had haar hulp aangeboden om papierwerk en alles beetje op regel te brengen wat ze dankbaar aanvaarde. Na alles op rij te hebben bleek idd dat ze nog wel een en ander te kort kwam en niet meer wist waar ze het geld vandaan moest halen om voor haar en haar twee kindjes mee rond te komen. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken door haar af en toe wat geld toe te stoppen.

Nadat ik haar paar keer geld had gegeven begon ze met dat ze me zo dankbaar wist alleen niet wist hoe ze me ooit terug zou moeten betalen. Ik zei voor de grap “Ik weet wel wat” en zei “Kom vanavond maar om 20.00 uur bij de recreatie plas bij ons in de stad”. Ze reageerde er niet op en ik had ook idee dat ze niet op zou komen dagen. Ik stond er keurig op tijd en had makkelijke broek aangedaan. Net op moment dat ik dacht dat ze niet meer zou komen kwam ze de parkeerplaats oprijden. Ze zette haar auto naast die van mij neer en zag dat ze uitstapte. Ze had heerlijk kort rokje aan met laarzen eronder en daarboven strak topje. Ze deed de deur van mij auto open en stapte bij mij in. Nou zegt ze. Wat had je in gedachten dan.

Ik keek haar aan en zag dat de tepels beetje door haar truitje heen drukten. Mijn pik reageerde meteen. Ik zei nou denk te zien dat je wel een idee hebt hoe we dit op gaan lossen. Ik maakt touwtje van mijn trainingsbroek los. Ze keek boos en zei. Wat denk je dat ik een hoer ben of zo en wou uitstappen. Ik keek haar aan en zei. Nee zeer zeker niet. Maar mag toch wel iets terug verwachten voor hetgeen ik voor je doe. Ik zei je mag ook kiezen voor terug betalen. Dan gaan we nu hier weg. Ze keek mee aan en zei. Nou dat geld heb ik niet dus heb geen keus nu zeg ze. Ik lachte een klein beetje en zei nee idd. Die keus is er niet en liet mij broek iets zakken waardoor mij stijve pik uit de broek sprong. Ze boog iets naar me toe en met haar hand pakte ze mijn stijve pik vast. Langzaam begon ze me af te trekken en toen mij pik op volle sterkte was boog ze nog iets verder naar voren om mijn pik lekker in haar mondje te nemen steeds verder ging mijn pik haar keeltje in.

O Chantal wat doe je dit lekker zeg. Dit was voor haar teken om mij pik helemaal haar keeltje in te drukken. Ik legde mijn hand op haar hoofd en begon haar lekker diep in haar keeltje te neuken. Ik kreunde naar haar. O lekker geil wijf ben je ook. Hou dit niet lang vol als je zo doorgaat. Ze keek me geil aan en liet even mijn pik uit haar mondje gaan. Nou zeg ze geil. Laat je maar lekker gaan dan. Spuit deze hoerebek maar lekker vol met je geile zaad en diep begon ze me weer te pijpen. Na paar minuten voel ik het zaad opborrelen en stralen vol geil zaad spuiten haar mondje in. Ze kijkt me geil aan als ze alles doorslikt. Zo zegt ze. Eerste is voldaan. Volgende keer maar ik volgende schenking van je in orde.
Laat maar weten of dit verhaal vervolg dient te krijgen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10791 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoertje”

Plaats een reactie