BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw van mij een Cuckold maakte Deel 1

Laat me ons eerst even voorstellen. Wij zijn een wat ouder stel in de 70+. Ons seksleven is altijd goed geweest en we hebben nog steeds bijna elke avond seks met elkaar. Maar ik heb het gevoel dat ik meer ontvang dan geef, althans zo voelt het voor mij. Mijn vrouw ontkent dit echter en zegt altijd tevreden te zijn.
Ongeveer twee jaar geleden veranderde deze situatie door een idee dat ik had. Ik wilde mijn vermoeden testen en ervoor zorgen dat zij krijgt wat ze verdient: meer en betere seks. Ik had al langere tijd gemerkt dat mijn vrouw interesse had in andere mannen (en vrouwen), hoewel ze dit nooit zou toegeven. Ze weigerde altijd om vragen hierover te beantwoorden en contact met andere mannen was al helemaal uitgesloten. Ik was haar man en vriend, en dat was genoeg.

Ons seksleven was zoals gezegd goed, maar tijdens onze intieme momenten merkte ik dat ze vaak aan seks met anderen dacht, maar geen haar op haar hoofd wat er aan dacht dit ooit bespreekbaar te maken, ze durfde het gewoon niet ondanks mijn herhaaldelijke aansporing er iets over te zeggen of samen praten, verder aandringen had geen zin want dat ontaarde weer in een issue. Maar het idee maakte haar enorm opgewonden en geil, wat mij wederom ook enorm opwond. Een voorbeeld, tijdens een vrijpartij waar zij boven op mij zat en mij heerlijk neukte, vertelde ik haar dat ik haar slipje had gevonden in de wasmand die avond toen er een vriend op bezoek was, hij handtastelijk was geweest op een voor haar (nog net) acceptabele manier. Ik had ook gezien dat ze er ontzettend van genoot. Het slipje was echt zeik nat. Ze schrok enigszins maar neukte heerlijk verder. Ze zei echter geen woord meer. Wat ook niet meteen nodig was want het geil gutste aan alle kanten langs mijn pik omlaag.

Even later kwam ze heerlijk klaar en liet wel 2 liter squirt lopen. Alles was nat heerlijk echt geweldig. Ze was dus duidelijk opgewonden en dat kwam niet door mij. Maar gelijk besefte ik dat zij eigenlijk enorm tekort kwam en mijn vermoedens bevestigde. Mijn vermoedens dat onze seks te kort duurde daarbij heb ik ook een relatief kleine penis (vind ik zelf), Dat alles en haar reactie gaf mij wel aan dat ze niet echt voldaan was na onze sex. Ze verlangde naar meer, maar durfde dit niet uit te spreken of ook maar aan te geven. Soms kon ze tijdens onze seksuele momenten echt genieten en ze werd dan ontzettend nat. Het probleem was dat ze zich vaak inhield en bang was om iets nat te maken. We legden altijd een zeiltje op bed zodat dit geen probleem zou zijn.

Op een dag besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en ging ik op zoek naar een man op internet die voldeed aan de eigenschappen waarvan ik dacht dat mijn vrouw ze zou waarderen. Online vond ik al snel iemand, Michel genaamd. Hij was ongetrouwd, 52 jaar oud, 184 cm lang, 87 kg en had volgens zijn profiel een penis van 20×6 cm. Hij gaf aan plezierige communicatie belangrijk te vinden en had een voorkeur voor sensuele seks met oudere vrouwen. Dit was precies waar mijn vrouw van hield.
Ik vertelde Michel over mijn plan en na wat overleg bleek hij enthousiast te zijn. Mijn plan was dat hij mijn vrouw zou verleiden op onze vertrouwde plek, bij ons thuis. Ik deed alsof ik hulp nodig had met mijn computer en vertelde haar dat ik nog wel iemand kende die kon helpen. Ze vond het prima en schonk er niet veel aandacht aan, wat voor mij ook goed uitkwam.
Ik stuurde Michel een berichtje om naar ons toe te komen onder het mom van technische problemen met de computer. Ik zou door het huis zwerven om het netwerk na te kijken terwijl hij achter de computer zat en wachtte op het juiste moment om de aandacht van mijn vrouw te trekken. Ze zaten tegenover elkaar, dus het was ideaal om contact te leggen.

Ik deed alsof ik het defecte apparaat gevonden had en een nieuwe nodig had waarvoor ik naar de mediamarkt moest gaan om een nieuw apparaat te halen. In die tijd zou Michel het gewoon laten gebeuren. Hij zou haar vertellen wat hij van haar vond en oneerbare voorstellen doen.
Dus zogezegd, zo gedaan. Ik had mijn vrouw gevraagd om iets leuks aan te trekken om indruk te maken. Ze was verrast maar vond het prima. Die avond droeg ze een kort jurkje met een diep decolleté. Ze had ook zwarte kousen en jarretels aan, omdat ze weet dat ik dat ook mooi vind. Wat er onder het jurkje zat wist ik niet precies, maar ik hoopte op weinig of niets.
Sinds die tijd (gebeurtenis) draagt ze nooit meer slipjes. Ze draagt of helemaal geen slipje meer of soms slipje met open kruis, ze heeft ook slipjes waar een pocket in zit en ze haar vibrators in kan stoppen, dit doet ze wel regelmatig, vooral als we ergens naar toe gaan. Dat ze meestal een natte afdruk achterlaat waar ze gezeten heeft, in haar jurkje, rokje of meubels waar ze op zat, maakt haar op vandaag niks meer uit. Op momenten zie je haar dan verstijven en met gesloten ogen zitten. Dat was dus weer een orgasme. Prachtig heerlijk, maar ik loop op de feiten vooruit.

Michel kwam op bezoek en stelde zich netjes voor. Hij begroete mijn vrouw liefdevol en nam haar hand in zijn handen terwijl hij vriendelijk naar haar lachte. Ik zag dat mijn vrouw enigszins verward teruglachte. We dronken koffie, praatten wat en gingen aan het werk. Het leek erop dat Michel goed in de smaak viel bij mijn vrouw, ze was erg nieuwsgierig naar hem tijdens ons gesprek.
Michel ging achter de computer zitten met uitzicht op mijn vrouw die op de bank zat. Ik merkte op dat haar jurkje was opgestroopt en dat ze haar benen wijd open had, waardoor Michel maar ook ik een goed uitzicht had op haar slipje waar aan weerszijde een royale bos schaamhaar uitpuilde. Dit was wel een van onze fetisjen, schaamhaar heerlijk prachtig. Ik liep rond in het huis om computerprobleem op te lossen.

Het leek erop dat Michel veel aandacht aan mijn vrouw besteedde. Toen ik weer beneden kwam, zag ik dat hij naast haar zat en brutaal naar haar keek zonder eromheen te draaien. Mijn vrouw was duidelijk geïnteresseerd. Hij hield haar hand vast en ze waren gezellig aan het praten.
Het werd steeds duidelijker dat de interesse wederzijds was toen ze opstond en naar de keuken liep om wat te drinken te halen. Ik zag dat er een grote natte plek op de achterkant van haar jurk zat. Ik moest lachen, mijn plan was geslaagd. Ze was zo geil dat haar sappen al tussen haar dijen doorliepen en haar jurk en waarschijnlijk ook de bank nat maakten.
Ik besloot het huis te verlaten zodat die twee hun spel konden spelen. Het was bijna tastbaar hoe opgewonden ze waren. Ik deed alsof ik naar de mediamarkt ging en vroeg Michel of hij thuis wilde blijven terwijl ik even wegging om iets te halen. Michel knikte instemmend en mijn vrouw leek het ook een prima idee te vinden, gezien haar geile blik.
In plaats van naar de mediamarkt te gaan, parkeerde ik mijn auto een straat verderop. Ik liep via de achtertuin naar binnen en observeerde het verdere verloop vandaar uit. De gordijnen waren open en ik had een perfect uitzicht. Het was donker buiten en het licht was aan binnen, dus ik kon alles goed zien.

Ik wist zeker dat er iets zou gebeuren, maar ik had niet verwacht dat het zo snel en intens zou zijn. Toen ik naar binnen keek, zag ik tot mijn grote verbazing dat mijn vrouw haar jurk omhoogtrok en haar slipje uittrok terwijl ze in de keuken stond. Ze was duidelijk op de hoogte van haar natheid en gebruikte een handdoek om haar natte kut en dijen af te drogen voordat ze terugkwam naar de woonkamer met de drankjes. Ze ging weer op de bank zitten naast Michel. Ze zaten elkaar vragend aan te kijken en binnen een minuut begonnen ze elkaar hartstochtelijk te zoenen en te betasten. Ik zag hoe Michel mijn vrouw’s borst uit haar jurk haalde terwijl ze hem ook aanraakte. Kledingstukken vlogen in het rond, mijn vrouw was snel naakt en erg geil.
Ze bleef haar clit stimuleren met haar vingers omdat ze bang was om iets van dat heerlijke geile gevoel te missen waarvan ze duidelijk genoot. Toen Michel zijn grote lul tevoorschijn haalde, zag ik de extase op haar gezicht. Ze greep zijn pik met beide handen vast en begon hem te pijpen.
Die penis was groter dan hij aanvankelijk had gezegd (hij bleek 23 x 7 cm te zijn). Ik dacht even dat het niet zou passen, maar schijnbaar wel. Mijn vrouw was zo nat dat haar dijen helemaal nat waren en haar kutgeil uit haar kut droop. Ze pakte zelfs een paar van die geile draden en stopte ze in haar mond.
Michel zag dat als een uitnodiging en dook met zijn gezicht tussen haar natte dijen om haar te likken. Hij genoot duidelijk van haar sappen. Ze bleef maar vocht produceren, ondanks Michels’ pogingen om het op te likken. Ik had mijn vrouw nog nooit zo hoerig gezien. Vervolgens ging ze wijdbeens over Michel heen staan zodat haar natte kut over zijn lichaam kon schuren en haar geil op hem kon verspreiden. Het leek alsof ze haar territorium wilde markeren.

Daarna ging ze met gespreide benen op de grond liggen zoals een teef die niet meer kon wachten. Ze vingerde zichzelf heftig terwijl ze smeekte om zijn lul. Hij moest opschieten omdat ik elk moment terug kon komen, maar Michel had mijn appje al gezien ik had een berichtje gestuurd dat ik niet geslaagd was en naar een andere winkel moest gaan, dit vertelde Michel ook aan mijn vrouw. Dus tijd genoeg schaterde ze beide lachend.
Michel knielde voor mijn vrouw met zijn keiharde pik en probeerde voorzichtig naar binnen te glijden. Het ging niet zonder moeite, mijn vrouw kreunde afwisselend van pijn en genot. Ze begon weer te squirten en haar sappen stroomden rijkelijk uit haar kut, het werd een natte bende.

Uiteindelijk zat zijn eikel in haar kut en duwde hij langzaam zijn hele 23 cm naar binnen. Ik niet verwacht dat het zou passen, maar het was een prachtig gezicht. Haar kut omhulde zijn lul strak, dit was echt het maximum. Ze begon zachtjes te huilen van genot, ze had nog nooit zoiets lekkers gehad.
Normaal gesproken maakt mijn vrouw weinig geluid tijdens de seks, slechts wat zachte kreuntjes en soms een goedkeuring als iets lekker is. Maar nu schreeuwde ze bijna van pijnlijk genot terwijl ze keer op keer klaarkwam. Woorden als “dieper” en “harder” had ik nooit eerder uit haar mond gehoord.
Mijn vrouw draaide zich om en ging op handen en knieën zitten, klaar om van achteren geneukt te worden en volgespoten te worden. Michel deed waar hij op wachtte. Hij plaatste zijn pik weer in haar gleuf en schoof hem tot aan zijn ballen naar binnen. Haar sappen dropen langs zijn ballen op de grond. Ik keek met mijn gezicht tegen het raam geplakt om alles goed te kunnen zien.

Hij begon haar steeds harder te neuken, wat me bang maakte dat de buren de geluiden zouden horen, deze niet gewend waren en zelfs de poitie zouden bellen. Mijn vrouw bleef maar schreeuwen van genot en ongelooflijk ze bleef squirten bij elke stoot. Het tempo werd steeds sneller, toen Michel’s ballen tegen haar klit begonnen te slaan, wist ik dat hun hoogtepunt naderde.
Mijn vrouw kwam klaar als nooit tevoren, ze bleef maar klaarkomen keer op keer. Michel bleef haar neuken terwijl hij al zijn zaad in haar spoot. Het sperma kroop aan weerzijde van zijn lul uit haar kut naar buiten en droop langs zijn ballen op de grond. Toen hij zijn pik er heel langzaam uithaalde cm voor cm, kwam er een ongelooflijke lading sperma mee. Mijn vrouw ving een deel van het sperma op met haar hand en stopte het in haar mond en smeerde haar gezicht ermee in, ze was in extase, ze herhaalde dit een paar keer en pakte daarna de nog steeds stijve lul van Michel en begon hum grondig schoon te likken.
Daarna lagen ze beiden voldaan maar uitgeput op de grond. Ik stuurde een berichtje dat ik niets had kunnen vinden en weer naar huis zou komen. Michel las het berichtje en vertelde mijn vrouw dat ze misschien beter konden opruimen. Voor mij was opruimen helemaal niet nodig geweest ik hoopte hier al jaren op. En een wens was in vervulling gegaan.

Mijn vrouw en Michel begonnen snel op te ruimen. Ik kwam iets te vroeg thuis en zag hen in de woonkamer zitten alsof er niets gebeurd was. Maar dat konden beide niet echt verbergen, uitgeput en afgemat zaten ze er bij.
Ik vroeg nonchalant of het gezellig was geweest en merkte grappend op dat ik hun wel liggend op de bank had verwacht. Ik kreeg twee kille lachjes als reactie. Ik wist dat het hier niet bij moest blijven. Ik bedacht dat ik maar open kaart moest spelen. Zoals ik ben en waar ik van hou.
Ik liep naar de keuken waar het (zeiknatte) slipje nog steeds op het aanrecht lag. Ik pakte het op, rook eraan en genoot van de geile geur. Ik liep weer met het slipje de kamer in en confronteerde hen ermee terwijl ik het slipje omhooghield. Michel keek enigszins ongemakkelijk en mijn vrouw probeerde een smoes te bedenken, maar ik gaf het geen kans. Ik ging naast mijn vrouw zitten, lachend merkte natuurlijk de natte plek op de bank op en vroeg haar om haar jurk van achteren te laten zien. Ze stond aarzelend op en draaide langzaam om. Haar jurk was drijfnat aan de achterkant en er droop nog steeds sperma langs haar benen op de vloer.

Ik vroeg haar de jurk omhoog te doen zodat ik kon zien hoe nat ze was. Ietwat beschaamd deed ze dat en liet me haar doordrenkte, opgerekte kut zien waar nog steeds sperma uit kwam druipen. Ik zei dat ik alles had gezien en ze het geweldig hadden gedaan en glimlachte naar haar, waarop ze ietwat vragend maar vooral dankbaar en geil naar me keek. Ze ging terug op de natte plek van de bank zitten en begon met een voldane glimlach gebruikmakend van haar vingers haar kut leeg te likken. Zonder nog aandacht aan Michel of mij te schenken.
Michel keek me aan en vervolgens naar mijn vrouw. Hij leek het wel vermakelijk te vinden. Ik zei dat dit precies was waar ik al zo lang op hoopte en hoe ik het graag zag.

“ Mijn vrouw bevredigd en voldaan “.
Ze lachte en zei dat we dit maar vaker moesten doen, waarop ik aangaf erbij te willen zijn als zij seks hadden. Niet om mee te doen, want met Michel erbij zou mijn eigen erectie niet werken, maar gewoon om te kunnen zien hoe mijn vrouw verwend wordt en ervan geniet.
Dat was geen probleem, zo kon zij eerlijk genieten van seks met Michel zonder schuldgevoelens naar mij, terwijl ik zelf waarschijnlijk nog meer genoot.
Dit was het eerste deel. Er is inmiddels weer veel gebeurd en het avontuur loopt nog steeds. Als ik zover ben volgt Deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dirty Harry

Ik ben een echte Cuckold.
Ik schrijf af en toe een gebeurtenis op over hoe mijn vrouw hoe ze verleidt en verleidt wordt. Ik ben onervaren en schrijf een waar gebeurd verhaal als ik tijd heb. Mijn lief zorgt voor zoveel schrijf stof dat ik het echt niet kan bijbenen. Ook mijn schrijfstijl is niet echt dat je zegt aangrijpend, maar ik ben ik. Veel leesplezier. Ik nodig jullie uit om commentaar te geven over jullie bevindingen?
Kritisch maar eerlijk graag !!
Bedankt

Dit verhaal is 7975 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hoe mijn vrouw van mij een Cuckold maakte Deel 1”

Plaats een reactie