BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zadellust

In de jaren dat hij werkzaam was op de manege, eerst als puber, later als volwassen man zag hij heel wat meiden 1 worden met haar paard.
Haar die het lukte een team te vormen met het paard waar zij op reed… Zij waren zadelvast, bewogen sierlijk, voelden zich ontspannen op haar of zijn rug.
Al snel had hij in de smiezen wie van haar het lukte om tijdens het paardrijden een orgasme van haar paard te ontvangen. Na verloop van tijd zag hij geregeld al bij de eerste kennismaking ‘dit wordt zo’n meisje’

De een liet het klaarkomen op het paard toe en overkwam het.
De ander wekte het op als -of: vanaf het moment dat- ze er -letterlijk- voor open durfde staan.
Sommige meiden genoten stiekem of zichtbaar van hun wrijvingszones.

Soms ontging het ook vader of moeder niet dat hun dochter een blije doos bezat.

Een enkeling onderdrukte het.

Als twintiger voelde hij de moed de meiden of ze nu 16, 21 of 24 waren er over te spreken, haar aan te moedigen en terug te geven wat hij zag in de relatie paard en amazone.
En vooral haar te stimuleren zich over te geven aan het zadel en de rug waarop ze reed en -ook de onderdrukkers- zich voor te bereiden op het warme geluk dat zich in haar broekje en rijbroek zou kunnen nestelen.

Een enkeling durfde pas in de kleedkamer of op het toilet klaar te komen. Als de rijbroek uit ging en eigen vingers -of de zijne bij de rijpe meiden!!!- afmaakten wat de paardenrug had opgeroepen.

Af en toe wilde een meisje of jonge vrouw -zich bewust dat haar geilheid in de eenheid van mens en dier was ontstaan en soms ook meerdere keren tot ontlading boven op het paard had geleid- dat hij zijn vingers -of zijn piemel- aan haar leende omdat het toch zoveel normaler was of leek dat je geil werd van of met een jongen of man.

Hij maakte natuurlijk geen bezwaar tegen wat zij normaal vonden en toonde zich van harte bereid om dan haar natte rijbroek uit te trekken, haar vochtige vaak nog strakke soms zelfs maagdelijke kutje te berijden.

Vanaf de eerste keer spaarde hij de slipjes op van de meiden die hem daarbij om assistentie vroegen.
In de loop der jaren is zijn verzameling uitgegroeid tot een bonte verzameling van meer dan 100 slipjes.
Een tijdbeeld van meidenslipjes verzamelde hij in huis. Maar ook een beeld van verschil in meiden.
Meiden met een tanga, meiden met een vleeskleurige omaslip, meiden met een hipster. Een 21 jarige met een roze Hello Kitty slip die eerder bij een jonger meisje paste, of een meisje van 16 dat blijkbaar iets te hoerig in de kast van haar moeder had geneusd.

Van een slechts had hij geen slip. Hij had haar er meerdere keren om gevraagd. Zij wist tot dan toe zelfs als enige van zijn verzameling, was zelfs eenmaal tussen al die slipjes door hem genomen.

Al de keren dat hij haar nam, in de loop der jaren toch een keer of 10, had zij geen slip of hipster aan onder haar rijbroek. Bij haar laatste bezoek aan de manege kreeg hij van haar dan toch de fel begeerde slip. Die avond mocht hij, bij haar thuis, haar eerst haar slip aan trekken en haar op haar eigen bed nemen. De volgende morgen kon hij haar slip meenemen zodat deze ‘als enige in zijn verzameling’ zoals zij wilde ‘naar hen allebei zou ruiken.’

Haar slipje, als enige gevuld met zaad, kreeg een speciale plaats in zijn slipjesmuseum. Toch mengden zich nadien nog andere meidengeuren, want als hij daarna een van de meiden niet in de manege maar bij hem thuis nam dan lag zij steevast met haar billen en haar kutje in dit speciale slipje. En dacht in hun kutje met zaad en zachtheid terug aan die ene die nooit een slipje droeg.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8788 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Zadellust”

Plaats een reactie