BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kijken en bekeken worden (3)

Gran Canaria in de avond

Dit is het laatste verhaal van een drieluik van wat ik, Ellen en mijn man Eric een paar jaar geleden hebben beleefd op Gran Canaria. We zijn vorig jaar nog een keer terug geweest en daarover vertel ik jullie graag later.

Nadat we langs het strand terug gewandeld waren, kwamen we weer bij ons hotel aan. Maria en Stephan waren met ons mee gelopen waarbij we elkaar af en toe aankeken en grinnikten over wat we net met z’n vieren hadden beleefd in de duinen. Als de mensen een wisten…
Nadat we een heerlijke douche hadden genomen en met het gezin en de familie hadden gegeten op het all-inclusive resort, hebben we gezamenlijk een spelletje gespeeld. Pesten met de kinderen en nog een aantal andere kaart spellen. Toen werd het tijd om de kinderen naar bed te brengen. Opa wilde wel een verhaaltje voorlezen en omdat het de laatste avond was vroegen de nichtjes of onze kinderen niet bij hen mochten slapen. Dat was geen probleem en we gaven aan dat wij nog een drankje wilden doen in de stad. De zus van Eric gaf ons vrijaf en vond het prima er voor de kinderen te zijn als er wat was.

Eric en ik gingen ons nog even opfrissen. Toen we in het appartement waren vroeg Eric of ik nog over vanmiddag had gefantaseerd. Ik knikte en werd wat rood. ‘Ik moet je wat bekennen,’ zei ik. ‘Oh vertel!’ wist Eric gelijk uit te brengen. Ik vertelde dat het zoenen met een vrouw me goed wat bevallen en dat haar handen op mijn borsten heerlijk en opwindend aanvoelde. ‘Zou je meer willen?’ Ik gaf toe eraan gedacht te hebben haar borsten te masseren en misschien zelfs een tepel in mijn mond te nemen, maar in eerste instantie langer zoenen. ‘En jij?’ vroeg ik hem. Hij vertelde hoe geil hij het had gevonden om mij een andere man te zien pijpen en door hem ondergespoten te worden en dat hij de gedachte dat ik door Stephan werd genomen niet uit zijn hoofd kreeg. We keken elkaar zwoel aan en zeiden niets. Snel douchen en daarna in nette kleren en sexy ondergoed naar de stad.
Daar aangekomen stuurden we Maria een berichtje en zij gaven aan dat ze in een kroeg waren niet ver van de plek waar wij stonden. We liepen erheen en zagen hen aan de bar zitten van Esperanza. Ze hadden hun best gedaan er mooi uit te zien en vrolijk groeten ze ons en wij hen toen we elkaar weer zagen. Gelijk was er ook spanning voelbaar en toch ook ontspannen. Een tijdje met z’n vieren wat wijntjes gedronken aan de bar. Gewoon praten over de gewone dingen van het leven en hoe zij Gran Canaria vonden.

Na een paar wijntjes begonnen Eric en Maria een gesprek over sport en kwamen de sterke verhalen naar boven van hun beider sportverleden. Ze lachten en waren geamuseerd aan het praten over hun avonturen. Eric en ik raakten in een gesprek verzeild over filosofie en boeken die we hadden gelezen over meer ‘serieuze’ zaken zoals spiritualiteit. Ik vertelde hem dat ik op aanraden van een vriendin een over Osho aan het lezen was. We hadden een gezamenlijke interesse gevonden. Zijn handen rusten af en toe op mijn heup en om elkaar te horen moesten we dicht bij elkaar staan en in elkaars oor praten. We werden steeds vrijer en mijn handen konden het niet laten om op zijn benen te rusten. Ik voelde opwinding tussen ons beiden en mijn rechterhand kroop naar boven tot ik een lichte bobbel voelde. Ik keek even naar Eric en Maria of ze wat gezien hadden, maar die waren aan het lachen en zag hoe ze lachend haar hoofd tegen zijn borst legde waarbij zijn handen over haar rug gingen. Ze hadden het naar hun zin en meer dan dat. Toen ik wat drinken bestelde en naast Stephan stond voelde ik zijn hand op mijn onderrug en langzaam naar beneden richting mijn billen glijden die ik in een rokje had gestoken. Zijn hand bleef op mijn bil liggen en wachtte mijn reactie af. Ik keek hem aan en lachte en voelde toen hoe zijn hand onder mijn rokje ging. ‘Zo zo,’ hoorde ik naast me. ‘Dat was niet de afspraak,’ zei Eric terwijl hij me lachend aankeek. Snel kwam hij aan de andere kant staan en deed hetzelfde. Mmm dit smaakte naar meer. ‘Kun je dat aan Ellen, twee mannen?’ vroeg Eric. ‘Weet ik niet, maar als het mag wil ik het wel proberen….’ zei ik met een vette knipoog en glimlach. Eric stelde voor om de drankjes op te drinken en dan naar de kamer van Stephan en Maria te gaan. Zij bespraken wat en stemden toen toe. Zo liepen we arm in arm naar hun hotelkamer. Ik met Stephan en achter ons Maria en Eric.

De handen van Eric konden niet van mijn billen afblijven en ik genoot van zijn strelingen. Hij rook lekker en af en toe liet ik mijn hoofd tegen zijn borst rusten. Mannelijke geur. Met mijn vrij linkerhand streelde ik over zijn buik en liet hem naar zijn kruis glijden. Ik kneep even in zijn pik en hoorde hem kreunen van genot. Dat werd een leuke avond zo te voelen. Achter ons hoorde ik een diepe zucht. Ik keek even en zag dat Eric het topje van Maria iets naar beneden had getrokken en aan het tepel likte, zij gooide met een kreun haar hoofd in haar nek. Na 5 minuten waren we bij hun kamer aangekomen.
Binnen ging ik op bed liggen en Stephan kwam voor me staan. Hij boog zich voorover en we verstrengelden ons in een diepe tongzoen. Mijn handen gingen over zijn benen en naar zijn kruis. Wat had ik zin om zijn pik te zien. Naast ons stonden Maria en Eric uitgebreid te zoenen en af en toe beet en likte hij in haar nek. Ze keek me zwoel aan en vroeg: “What do you want Ellen?” Oeps die vraag had ik niet verwacht maar er wel over nagedacht. “I would like the boys to undress and stand close to me. I want to pleasure them both.”

De mannen kleden zich snel uit en ik pakte beide pikken in mijn hand terwijl ik Eric even aankeek. “Geniet maar geile schat van me. Doe alles wat je wilt en wenst. Ik ben erbij en geniet ervan hoe je met een andere man dingen doet.” Ik keek hem aan en likte zachtjes over zijn eikel. “Alles?” vroeg ik Eric. Hij knikte met een kreun en toen nam ik zijn eikel in mijn mond en begon hem te pijpen. Stephan genoot van het feit dat ik hem aan het aftrekken was en streelde door mijn haar. Maria had inmiddels ook alles uit en positioneerde zich achter mij. Ik voelde haar handen over mijn schouders richting mijn borsten gaan. Zachtjes masseerde ze mijn borsten en trok plagend aan mijn tepels. Ze kuste me in mijn nek. Zalig. Ik nam nu de pik van Stephan in mijn mond en zoog gulzig op zijn eikel. Een beetje voorvocht kwam als een druppel uit zijn gaatje en ik genoot daarvan en ik kreunde ervan toen ik het van zijn eikel aflikte. Hij vroeg of ik dat lekker vond en toen ik ja zei wees hij naar de lul van Eric. Een dikke sliert voorvocht hing uit zijn pik. Snel likte ik het op en hoorde Maria vragen: “May I taste too?” ik draaide me naar haar toe en we tongden met het voorvocht van Eric in onze monden. Ik trok beide pikken af en keek naar beide pikken die al lekker stijf waren. Ik schoof wat naar voren zodat ik beide eikels tegelijk in mijn mond probeerde te nemen. Dit droomde ik weleens en nu was het werkelijkheid. Ik wreef de eikels tegen elkaar terwijl ik ze beide in mijn mond duwde en daarna om de beurt pijpte.

Maria stond achter de mannen en masseerde hun ballen terwijl ik ze pijpte. Ze genoot ervan mij haar man te zien verwennen en vertelde dat ook. En ze had een wens zei ze. Ze overlegde snel even met Stephan en vertelde toen wat ze graag wilde. Ik keek haar aan en wist even niet wat ik moest zeggen. Wat ze voorstelde had ik nog nooit gedaan en ik wist niet of ik het lekker vond. De gedachte wond me wel op dus ik zei dat het goed was. Stephan pakte een condoom en deed deze om zijn kloppende pik. Ik ging op de rand van het bed zitten en spreidde mijn benen. Op zijn knieën kwam hij dichterbij tot zijn pik bijna mijn lipjes raakte. “Stop,” zei Eric zachtjes. “Als door hem geneukt wil worden dan wil ik dat je hem smeekt of hij je wil neuken.” Ik keek hem geamuseerd aan en was even van slag. Mijn eigen man die ervan geniet hoe zijn vrouw genomen wordt door een ander. Nieuw, en dat beloofde wat voor onze toekomst. Ik keek Stephan aan en vroeg of hij me alsjeblieft wilde neuken of hij alsjeblieft alsjeblieft zijn pik in mijn natte kut wilde steken. Hij knikte en zei ja terwijl hij zijn eikel tegen mij lippen zetten. Ik voelde hoe zijn lul me opvulde en verder naar binnen drong. Hij begon langzaam en voerde het tempo snel op. Maria was naast me gaan zitten en likte mijn tepels en borsten en we zoenden terwijl haar man me stevig en hard neukte. Eric was aan de andere kan gaan zitten en ik voelde zijn eikel tegen mijn wang.

Zonder overleg begonnen Maria en ik hem te pijpen waarbij ik af en toe moest stoppen omdat ik wilde zien hij Stephan zijn pik in en uit me ging en ik een kreun niet kon onderdrukken. Stephan gaf aan dat hij bijna kwam. Hij haalde de condoom van zijn op springen staande pik en trok zich af. Hij telde af van 3 naar 1 en ik zag zijn gezicht vertrekken en het sperma uit zijn pik op mijn kut komen. Wat een heerlijk gevoel en gezicht is dat. Een man die klaarkomt en over mijn kutje spuit. Nu was het Eric zijn beurt. Ik zag aan hem dat hij het niet lang meer ging houden. Stephan nam de plek van Eric in en Maria en ik likten de pik van Stephan schoon waarbij we zijn glad geschoren ballen niet oversloegen. Hij had een heerlijke grote zak anders dan Eric en ik genot ervan de ballen om de beurt in mijn mond te nemen. De handen van Stephan masseerden mijn borsten toen ik Eric in me voelde glijden. Wat was hij hard en opgewonden. Ik keek hem aan en hij knipoogde naam me met een geile zwoele blik. “Wat ben je toch een geil ding El. En ik heb nog veel meer dingen die ik met je wil doen,” zei hij. Ik beaamde dat ik ook nog dingen had te vertellen die ik nooit had durven zeggen. Hij pakte mijn benen past en stootte zo hard hij kon in mijn natte poes. Het duurde niet lang of hij gaf aan dat hij zou komen. “Kom maar geilerd van me, spuit maar lekker,” spoorde ik hem aan. Hij trok een paar keer aan zijn pik en dikke stralen sperma kwamen op mijn kutje, kont en billen terecht. Wat veel, zo opgewonden had ik hem in jaren niet gezien.

Nu kwam de fantasie van Maria om de hoek kijken. Eerst likte ze de eikel van Eric helemaal schoon en daarna nam ze positie tussen mijn benen. “Pull your knees up Ellen,” vroeg ze. Ik was enigszins moe dus de mannen pakten me onder een knie vast en spreiden mijn benen en trokken deze op zodat mijn knieën mijn borsten raakte. Ik gaf me helemaal over. De sensatie toen ik voor het eerst een vrouwenmond op mijn poesje voelde zal ik nooit vergeten. Zo zacht, zo sensueel. Ik voelde hoe haar tong mijn lippen likte en alle slierten en druppel sperma oplikten. Ze likte van mijn klitje, waar ze vervelend op zoog, tot aan mijn opening en weer terug. Ze sloeg geen plekje over en af en toe keek ze of ze alles van de mannen had opgelikt. Ze herhaalde dit een aantal keer en ik kwam bijna klaar. Heel even wachten nog zei ze terwijl ze nog een keer mijn hele kut verwende en de lipjes door haar mond en langs haar tong liet gaan. Nu stopte ze niet maar liet haar tong verder en verder naar beneden glijden tot deze mijn kontgaatje bereikte. Met haar handen spreidde ze mijn billen nog meer en gaf mijn sterretje een heerlijke lik beurt waarvan ze hoorbaar genoot. Ik dacht dat ik gek werd van genot en mijn hele lijf begon te trillen. Ik voelde hoe ze snel richting mijn genotsknopje ging en hier net zo lang aan zoog tot ik een gevoel door mijn hele lijf voelde stromen. Een hete warme gloed tot ik gillend en schokkend klaarkwam.

Na een tijde kwam ik weer bij positieven en lag loom en voldaan op bed. Naast mij namen de mannen om de beurt het kutje van Maria onder handen met hun mond tot ook zei klaarkwam. Later vertelde Eric dat er heel wat vocht uit haar stroomde en dat hij het zalig vond om op te likken maar dat het teveel was om binnen te houden. Stephan likte alles op wat overbleef en met z’n vieren hebben we op bed gelegen en nagenoten. Eerst kletsend en daarna met een wijntje tot we afscheid van hen namen. We hebben nog even getwijfeld om nummers uit te wisselen en uiteindelijk besloten dit niet te doen. We hebben een geile en fantastische tijd met hen gehad en dat is een waardevolle en spannende herinnering.

XX Ellen
P.S. We hebben al wat leuke mails gehad en vinden dat heel leuk: standverhalenATgmail.com
P.S. Ik heb ook kik waar ik het leuk vind om te chatten

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6643 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Kijken en bekeken worden (3)”

  1. Hallo Eric en Ellen.
    Wat weer een lekker geil verhaal. Grappig dat mijn vrouw ook Ellen heet. Helaas krijg ik haar niet zover.
    Ik heb getracht jullie te mailen, maar het emailadres schijnt niet juist te zijn.
    Jullie hadden toch ook gereageerd op mijn verhalen? Heb je mijn reactie nog gelezen?
    Geile groetjes Henk/henplume

Plaats een reactie