BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kijken en bekijken (2)

Nadat ons eerste strandavontuur hadden we een aantal gezellige dagen met de familie. Uitslapen en lekker ontbijten met z’n allen. Zwemmen en ravotten in het zwembad en de zee. Heerlijke dagen dus.
Op de momenten dat Eric en ik even alleen waren of tijdens een wandeling in de avond gingen onze gedachten en gesprekken terug naar de ervaring van een aantal dagen geleden. Wat hadden we genoten en ik had een kant van mezelf ontdekt die ik niet zo goed kende, maar die ons beiden erg beviel. Tijdens het vrijen in de dagen erna hadden we samen er lekker oplos gefantaseerd. Dat kwam de seks ten goede en maakte een heel nieuw register aan fantasieën open bij zowel mij als Eric. Maar ja….
Twee dagen voordat we Gran Canaria gingen verlaten wilden de meesten een autotocht over het eiland maken. Wij zagen onze kans schoon om aan te geven dat we graag nog een dagje samen wilden doorbrengen. Oma vond het maar wat leuk om de kinderen mee te nemen en natuurlijk met allerlei lekker eten en leuke dingen zoals de dierentuin te verwennen. Zij blij, wij blij.

Zo togen we samen na het ontbijt richting het naaktstrand dat langs de duinen tussen Maspolomas en Playa des Ingles ligt. Onderweg nog even een kopje koffie drinken. Ik had zonder dat Eric het wist geen slipje aangetrokken en voelde de spanning in mijn onderbuik toenemen en ik werd al wat vochtig tussen mijn benen. Toen Eric terug kwam van de wc en naar me keek deed ik langzaam mijn benen uit elkaar zodat hij zicht had op mijn al iets gezwollen schaamlippen. Zijn ogen glinsterden toen ik de lipjes iets van elkaar haalde zonder dat iemand dat kon zien. “Zullen we maar gaan dan lieverd? Je hebt er zin in zo te zien!” zei hij met een geile glimlach om zijn mond.

Een goede 10 minuten later liepen we naar de plek waar we eerst ook hadden gelegen. Helaas lach er al een stel in die genoten van de zon. Lekker beschut en uit de wind achter een halve maan van stenen. We liepen verder en zagen net voor een zandverhoging een ander plekje. Deze was vrij en werd aan twee kanten door zand beschut en door struiken bovenop de heuvels. Windstil en een beetje privacy. We installeerden ons smeerden elkaar lekker in waarbij vooral Eric mijn billen extra aandacht gaf en af en toe met zijn duimen mijn kontje en lipjes aanraakte wat me deed sidderen. Ik voelde me steeds lomer en opgewondener worden. Bij het insmeren van Eric zag ik al een druppel voorvocht uit zijn eikel komen. Ik weet niet waarom, maar dat vind ik lekker en heel opwindend en ik likt het met veel plezier van zijn eikel af. Dat had een heerlijk effect op zijn toch al stijve pik. We lagen wat te lezen en konden moeilijk van elkaar af blijven. Telkens als ik wat voorvocht zag likte ik het van Eric zijn eikel af of hij likte mijn tepels tussendoor of liet zijn vingers door mijn toefje schaamhaar gaan.

We hadden dorst en ik stelde voor wat drinken te gaan halen bij het kleine strandtentje iets verderop. Ik stond op en verwachte dat Eric dat ook zou doen. Hij keek me aan en zei: ”Als jij nu eens in je eentje wat te drinken gaat halen en iedereen laat genieten van je heerlijke lijf, dan blijf ik lekker liggen en zie ik je zo. Ik houd je wel in de gaten.” Dus liep ik naakt en heel zelfbewust door het stukje duinen en strand richting de strandtent. Onderweg kwam ik een leuk stel tegen dat vroeg waar ik heen ging. We kletsten even en ik voelde de spanning in mijn lijf toen ik hen naar mij zag kijken. Zowel hij als zij lachten naar me en namen mijn lichaam goed in zich op. Mijn ogen waren enigszins vastgekleefd aan haar prachtige borsten en ook even aan de pik van meneer. Wat een heerlijke dikke eikel had hij, veel dikker dan ik gewend ben van Eric. Ik groette en vertelde dat ik drinken aan het halen was en dorst had dus verder wilde. Ik voelde de blikken van hen in mijn rug en zag de geodkeurende blikken van de andere strandgangers en af en toe een lach of een knikje. Wat geil wat dat.

Bij de strandtent wilde ik 2 biertjes en twee cola bestellen. Het was er druk en toen ik aan de beurt was en iets voorover moest buigen om me kenbaar te maken boven de muziek uit, voelde ik een hand zachtjes op mijn onderrug neerkomen en langzaam naar mijn billen glijden. Ik schrok en vond het ook spannend en deed net of ik niks merkte. Ik wiebelde wat met mijn billen om de hand wat beter te voelen. Het duurde even voor de drankje kwamen en ik dacht even een slappen piemel tegen mijn bilspleet gevoeld te hebben, al weet ik dat niet zeker. Ik draaide me om en keek in een paar mooie mannen ogen met ondeugende ogen. Ik bloosde ervan en keek snel even naar beneden en mijn mond werd er droog van. De man had naast een gespierd lijf een prima piemel, maar wat mijn mond droog liet worden was de sliert voorvocht die ik zag hangen. Mijn maag draaide zich van geilheid om en ik moest me inhouden niet op mijn knieën te vallen om het met mijn tong eraf te likken. Wat was ik geil zeg. Ik liep weer terug en hoorde dat er gelachen werd en er complimenten werden gemaakt over mijn billen. Nederlanders dus. En toen zag ik hem. Rechts van mij stond op een ongeveer 20 meter de man van het stel dat een paar dagen eerder ons bekeken had en wij hen. Hij zwaaide en lachte. Ik liet de biertjes en cola’s zien en lachte terug. Hij keek me na en ik zag hem weglopen en nog een keer omkijken en zwaaien.

Bij Eric aangekomen vertelde ik wat er was gebeurd en ik zag zijn pik in schokjes omhoog komen. “Wind je dat op lieverd als andere mannen opgewonden van mij worden?” Hij beaamde het en begon zachtjes in mijn tepels te bijten terwijl hij rustig aan zijn pik trok. “El,” zei hij, wat had je gedaan als je alles van mij mocht doen?” Ik lachte hard en zei dat hij niet zo gek moest doen. Het waren leuke gedachten en het was spannend geweest zo naakt rond te lopen, en verder niet. Aan het einde vertelde ik hem van de man die ik gezien had. Dat hij gezwaaid had en me nagekeken had. We grapten dat het leuk zou zijn als we hen nog een keer konden zien. En het was goed zoals het was door de herinnering en de fantasieën die erbij ons loskwamen na onze jaren samen.

Ik lag lekker even te doezelen toen Eric me aanstootte. Hij zat in kleermakerszit te lezen en wat om zich heen te kijken. “Ellen,” vroeg hij, “is dat niet de man waar je het over had? “ Ik kwam overeind en keer door mijn zonnebril en herkende hem gelijk. Ze liepen op een meter of tien van onze plek. Naast hem liep zijn vrouw en toen ze ons zag, zwaaide naar ons. We zwaaiden terug en groeten hen vriendelijk. Ze lachten beiden maar liepen wel verder. Jammer.

We wilden even een frisse duik nemen. Omdat er geen wind was achter onze stenen werd het heet, te heet. We liepen richting de zee met onze legen blikjes in de hand die we in een vuilnisbak wilden gooien. Die stond een goede 100 meter verder dus liepen we daarheen. We kletsten wat en liepen wat te dollen tot we bij de vuilnisbak waren aangekomen. Eric hield de klep open en ik met mijn beste basketballer imitatie dunkte de blikje 1 voor 1 in de bak. We proesten het uit van het lachen. We liepen verder toen we applaus van achter ons hoorden. We keken om en daar zagen we het andere stel staan en voor ons klappen. We lagen alle vier in een deuk om mijn performance. Rustig liepen we naar zee en verfristen ons. Wat een genot! Samen in zee zwemmen. We liepen terug toen Eric vroeg of we langs het stel zouden lopen. “Nee joh,” zei ik, “dat ik om.” Eric gaf aan dat hij het wel leuk zou vinden en wat maakte het ook uit. Ach ja dacht daar heeft hij gelijk in. We liepen met een iets groetere omweg terug richting onze plek zodat we pal langs hun plek kwamen. Ze lagen lekker te zonnen toen we langsliepen en Eric groette hen met een vriendelijke “Hi.”

Ze kwamen allebei omhoog en vroegen, in het Engels, waar we vandaan kwamen. We raakten in gesprek en zei vertelden dat ze uit Noorwegen kwamen en voor het eerst zonder kids op vakantie waren. Wij vertelden ons verhaal en toen vroegen ze of we bij hun wilden komen zitten. We keken elkaar aan en hadden geen woorden nodig. We gaven aan dat we onze spullen wilden halen i.v.m. portemonnee en dergelijk. Binnen 5 minuten waren we terug en legden onze handdoeken voor de opening van hun plek. We kletsen wat over Gran Canaria, het weer en het uitgaansleven. De blikken gingen af en toe over de lichamen heen en het was een ontspannen doch ook gespannen sfeer. Maria zoals ze vrouw heette vroeg of we het leuk hadden gevonden van de week. Ik gaf toe dat het onverwachts maar heel leuk en opwindend was geweest. Daar voegde ik aan toe dat we daarna leuke dingen met elkaar hadden gedeeld. “Over ons?,” vroeg ze. Ja erkende Eric en ik gezamenlijk. We schoten alle vier in de lach en zij gaven aan hetzelfde te hebben ervaren. Maria keek me aan en deed haar benen iets van elkaar zodat zowel Eric als ik zicht hadden op haar geschoren kutje. Ik hoorde Eric kuchen van opwinding en ik beet op mijn lip van geilheid.

“Doe jij dat ook eens Ellen,” hoorde ik Eric zeggen. Ik ging op mijn ellebogen liggen en spreidde mijn benen. Ik voelde dat mijn poesje nu al nat was. De man, Stephan, keek verlekkert naar mijn kutje en pakte zijn pik vast. Nog slap, maar dat kwam snel verandering in. Naast me zat Eric met een stijve te kijken naar afwisselend mijn en naar Maria haar kutje. Ik streelde mijn haartjes en met twee vingers deed ik mijn lipje uit elkaar en mijn benen iets wijder. Ik voelde de mond van Eric op mijn mond en onze tongen vonden elkaar. Toe ik weer zicht op hen had werd Stephan afgetrokken en ging zijn middelvinger tussen de schaamlippen van Maria door. Maria en ik keken elkaar met geilde blik aan. Maria zei iets en Stephan kwam dichterbij zodat ze hem kon pijpen. Wat een geil gezicht om een pik in de mond van een vrouw te zien verdwijnen en daarvan intens te genieten. “Wil je haar niet helpen?” hoorde ik naast me. Ongelovig keek ik Eric aan. Meende hij het? Ik zou wel willen, maar durf ik dat en mag dat? “Jawel, maar….” “Geen maar El, ik vind het helemaal ok en heel geil als je het wel doet.”

Ik krabbelde overeind en op handen en knieën kroop ik naar hen toe en likte langs mijn lippen. Ik keek Maria aan en ze knikte. Terwijl ze hem aftrok bewoog ze zijn pik richting mijn mond. Ik gaf een kusje op zijn eikel en ik hoorde hem al kreunen van genot. Ik pakte zijn pik vast en liet mijn mond er langzaam overheen glijden met mijn tong die rondjes draaide over zijn eikel. Eerst langzaam en steeds sneller liet ik zijn pik in mijn mond heen en weer gaan. Hij maakte zachte neukbewegingen wat ik heerlijk vond. Op mijn knieën zittend nam ik zijn ballen in de ene hand en zijn pik in de andere. Ik keek even naast me en zag dat Maria Eric aan het pijpen was. Wat geil was dat om Eric gepijpt te zien worden door een anderen vrouw. Hij keek hoe ik bezig was en gaf me een vette knipoog en zijn tong gleed over zijn lippen. Stephan gaf aan dat hij ging komen en nu stond ik voor een dilemma. Sperma vind ik heerlijk om in mijn mond te hebben en door te slikken, en ik vin het super geil om een man te zien klaarkomen en over me heen te laten spuiten. Ik koos voor het laatste. Ik ging op mijn knieën zitten en begon mijn borsten te strelen terwijl ik Stephan aankeek. Hij begreep de hint. Hij kwam voor me staan en begon zich af te trekken recht voor mijn gezicht.

Mijn tong likte af en toe aan zijn eikel en toen hoorde ik hem kreunen. Met mijn borsten samen gedrukt keek ik naar zijn heerlijke pik waar nu 3, 4,5 stralen witte slierten sperma uit schoten. Op mijn borsten maar ook op mijn gezicht en 1 in mijn open mond. Mmmm die smaak, zalig en het gevoel ondergespoten te worden door een vreemde man maakte dat ik trillend klaarkwam. Alles trok samen en sidderde en ik kreunde ongegeneerd. Ik nam snel zijn slapper wordende pik nog even in mijn mond en likte het sperma van zijn eikel tot deze schoon was. Niet veel en toch zo geil om wat sperma van hem door te slikken. Dat gaf een gevoel van macht en tegelijk een sletterig gevoel. Toen ik bij zinnen kwam zag ik dat Maria en Eric aan het kijken waren naar ons. Ze lachten en Maria vroeg of ik wilde helpen. Ze begon Eric weer te likken en zuigen en toen ik erbij kwam nam ik zijn ballen in mijn mond.

Langzaam bewoog mijn mond over zijn schacht richting zijn eikel waarbij ik voor het eerst een vrouwen tong tegen de mijne voelde. Wat zacht en andere sensatie was dat. Onze tongen en monden vonden elkaar even en ik voelde dat ze mijn borst in haar hand nam en deze kneedden en aan de tepel trok. Bijna kwam ik weer. Onze monden kwamen los en vonden de eikel van Eric weer waar we met onze ziel en zaligheid aan begonnen te likken en zuigen. Hij hield het niet meer en zei in het Engels dat hij ging komen. “You can come in our mouths if you want,” gaf Maria aan. Eric trok een paar keer aan zijn pik en terwijl Maria en ik onze tongen verstrengelden kwam hij kreunend klaar over onze monden, tongen, gezichten en borsten. Wat een hoeveelheid en wat is het lekker als een andere vrouw ook van het witte zaad geniet! We likten zijn pik helemaal schoon en langzaam kwamen we al weer bij ons zinnen en maakten ons los van elkaar. Ik gaf Maria als bedankje een lange intense tongzoen. We gingen weer op onze handdoeken zitten om na te genieten.

Ondanks de taal was het relaxt en gezellig en leuk. Zo leuk dat we afspraken om vanavond ergens na het eten een drankje te doen en wellicht wat te gaan dansen. Dat hebben we ook gedaan, en wat er als toetje gebeurde vertel ik graag in het derde verhaal.

Geile groet Ellen
Mail sturen?
strandverhalenATgmail.com

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10282 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

12 gedachten over “Kijken en bekijken (2)”

 1. Zojuist genoten van deel 1 en 2.
  Heerlijk om te lezen.
  Lekkere opbouw. Fijne details.
  Ik kon me er prima in inleven.
  Sommige dingen absoluut herkenbaar
  Kan weer niet wachten om naar het naaktstrand te gaan.
  Ben benieuwd naar het vervolg en jullie gezamenlijke uitspattingen.
  Kom maar op lekker stel 😉

  • Dank voor je bericht!

   Ik heb er net weer een nieuw verhaal opgezet.

   Van de zomer gaan we weer lekker naar het strand in Nederland en hopelijk ervaren we net als vorig jaar weer spannende dingen….

Plaats een reactie