BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (32)

Ik liep met Coen naar de keuken. ‘Coen, heb jij morgen wat te doen?’
Coen keek me aan en zei. ‘Morgen komt mijn tante en als ik kijken naar wat er vandaag gebeurd is dan wil ik daar zeker bij zijn. Misschien dat mijn tante ook mee doet, ik zie dat wel zitten.’ zei Coen lachend. Ik moest ook lachen en vertelde wat Freek gevraagd had. ‘Waarom vraag je Sjaak niet? Hij heeft ook een beste lul tussen zijn benen hangen. Net als die van jou vriend.’ en hij wees naar mijn kruis.
Sjaak was mijn buurjongen en ik mocht hem wel. ‘Ik zal hem straks wel vragen.’ en zo liepen we verder naar de keuken en pakte we wat te drinken voor ons allemaal.

We hebben nadien nog met elkaar zitten praten en toen ik met mijn moeder naar huis ging was het bijna etenstijd. ‘Ik ga eten maken jongen.’ zei mijn moeder en liep naar binnen.
Ik liep naar het huis van Sjaak en belde aan, Sjaak deed zelf open.
‘Hi Remco, wat kan ik voor je doen?’ zei Sjaak.
‘Sjaak, ik heb straks een vreemde vraag maar eerst wil ik weten hoe het gaat met de meisjes?’
Sjaak keek me vreemd aan en begon te lachen. ‘Dat zit wel goed, ze weten wat ze aan me hebben.’ en de glimlach op zijn gezicht werd alleen maar groter. ‘Sinds ze weten wat ik kan moet ik zelfs soms nee zeggen.’ en hij begon nu harder te lachen.

‘Mooi Sjaak, maar dat zijn meiden van onze leeftijd toch?’
‘Ja klopt, maar ik kan nu kiezen. De knappe meiden komen nu ook.’
‘Heb je wel eens een vrouw gehad die 2 keer zo oud was als jij?’
Sjaak keek me geamuseerd aan en stond mij op te nemen of ik dit serieus meende of een grapje maakt. ‘Nee serieus Sjaak, heb je wel eens seks gehad met een oudere vrouw?’
Sjaak schudde zijn hoofd. ‘Zou je dat willen Sjaak?’ vroeg ik hem.
Sjaak begon heel langzaam zijn hoofd te knikken. ‘Ja dat zou ik wel eens willen.’
‘Zou je die vrouw dan ook met een ander willen delen?’
Sjaak keek nu vreemd op. ‘Hoe bedoel je delen?’
‘Nou, delen zoals in een trio?’
‘Jezus Remco, wat vraag je nu eigenlijk?’
‘Sjaak, ik ken een vrouw die graag eens met 2 jonge gasten wil spelen, MAAR.’ en hier hield ik stil.
‘Ja, wat maar?’ vroeg Sjaak snel.
‘Sjaak, ik heb de vraag gehad om samen met iemand met een vrouw te spelen en daar worden foto’s van gemaakt.’
Ik zag Sjaak denken. ‘Dus je vraagt mij om samen met jou een vrouw te neuken en daar worden foto’s van gemaakt?’
Ik knikte. ‘Ja en de foto’s worden gemaakt door haar man.’

Sjaak draaide zich om en liep lachend weg. Ik stond voor de deur en hoorde Sjaak al lachend terugkomen. ‘Neem je mij nu in de zeik?’ vroeg Sjaak.
‘Nee echt niet Sjaak, morgen om kwart voor 10 sta je klaar met je fiets en gaan we naar deze dame toe. We gaan via de achterdeur en ze weet nog van niets.’
Sjaak keek me weer vreemd aan. ‘Maar je zegt net dat je gevraagd bent?’
‘Ja klopt, door haar man. Dan zie ik je morgen.’ en ik draaide me om en liep weg. Ik draaide me om en bracht mijn hand naar mijn kruis. ‘Vanavond niet.’ en ik maakte het trek gebaar. Ik draaide weer om en liep naar mijn huis.
Die avond kreeg ik nog 3 whatsapp berichten van Sjaak of het wel echt was. Hahaha.
Ik had nog contact met Jolanda die ik volledig op de hoogte bracht van de plannen van morgen, zij gaf aan dat ik mijn gang maar moest gaan en dat ze zaterdag na haar werk langs zou komen en dan wel alles zou horen, als ze niet alles al van haar ouders gehoord had.

De volgende ochtend om kwart voor 10 stond ik bij Sjaak voor de deur met mijn fiets.
Sjaak kwam naar buiten en haalde zijn fiets van het slot en zonder iets te zeggen stapte hij op en reden we naar Hetty.

Ondertussen bij Jolanda thuis. ‘Mam, ik ga naar mijn werk.’ en Jolanda trok de deur achter zich dicht. Ze had eigenlijk graag thuis gebleven om te kijken wat er allemaal zou gaan gebeuren. Maar ze wist van Remco dat haar vader foto’s zou maken, die zou ze wel gaan opzoeken op de PC of camera van haar ouders. Ze wist de wachtwoorden en ze zou wel zien waar haar vader de foto’s neer zou zetten.

Hetty had zitten wachten op dit teken, ze zat ik haar badjas en liep naar de kast waar ze haar kleding had klaargelegd. Freek zou foto’s van haar maken en dan niet de normale degelijke foto’s. Ze had Freek gevraagd om geile sexy foto’s van haar te maken. Ze had er zelfs over nagedacht om Remco te vragen om ook foto’s te maken als ze geneukt zou worden. Haar kutje begon al nat te worden alleen al bij de gedachten. Ze opende de kast en pakte haar lingerie setje en de kousen die ze klaar had gelegd, ze liep naar het bed en legde het neer. .

Ze deed haar badjas uit en liep naakt naar de de spiegel, ze keek erin. Klik, klik hoorde ze achter zich. Ze keek schuin in de spiegel en zag Freek al foto’s maken. Ze wilde zich omdraaien maar Freek hield haar tegen. ‘Nee vrouw, doe maar net of ik er niet bij ben. Doe je ding om je minnaar straks te verleiden. Ik wil er een verhaal van maken.’
Hetty vond het wel geil en streelde zich voor de spiegel en ze hoorde alleen maar het klikken van de fotocamera. Ze werd er geiler van.

Ze liep naar het bed en ging zitten, ze pakte de het gordeltje en ging staan. Heel langzaam deed ze het gordeltje om en keek schuin naar Freek.
Die stond alleen maar als een gek door de fotocamera te kijken en vanuit verschillende hoeken foto’s te nemen.
Ze ging zitten en pakte een nylon kous. Ze rolde hem op en weer heel langzaam deed ze haar voet in de kous en rolde de kous helemaal omhoog. Ze maakte de kous vast aan het gordeltje en streelde haar been. Ze keek verleidelijk in de lens en pakte de volgende kous, ook deze werd weer aangetrokken en ze streelde nu beide benen. Ze deed haar benen wijd en liet Freek een foto van haar kutje maken, ze had geen zin om dit allemaal te spelen, ze wilde aan haar kutje zitten.

Ze streelde haar poesje en drukte een vinger in haar kutje, ze trok hem terug en bracht hem naar haar mond. Ze opende haar mond en likte haar vinger.
Freek had het niet meer en maakte allemaal foto’s van het geile gedrag van zijn vrouw, ze moest eens weten dat haar schoonzoon haar wens straks zou laten uitkomen. Het maakte hem alleen maar geiler maar ook zenuwachtiger. Hoe zou ze reageren?
Hetty was inmiddels bezig om haar kwartcup bh aan te trekken, haar tepels kwam boven het randje uit en stonden al aardig recht naar voren.

‘Ja vrouw, dat ziet er geil uit.’ en Freek bekeek zijn vrouw. ‘Draai je eens om?’ vroeg Freek.
Hetty draaide zich om en liet zich helemaal zien. Ze was geil en wilde zich tonen aan iedereen die hier zin in had. ‘Vind je het geil Freek?’ vroeg Hetty.
‘Ja vrouw, maar als je eens lekker met jezelf gaat spelen. Dan worden de foto’s nog geiler.’ zei Freek met een geile glimlach op zijn gezicht.
Hetty kroop op het bed en spreidde haar benen en begon haar clitje te bewerken. ‘Ja Freek, maak maar geile foto’s van je geile vrouw. Ik wil zien hoe ik met mezelf speel.’

Freek keek op de klok en zag dat het inmiddels 10 uur geweest was en dat Remco elk moment ten tonele zou komen. Hij zette de camera op filmen en keek richting de deur, deze bewoog en werd verder open geduwd.
‘Vrouw, als je nu een wens zou mogen doen, wat zou dat dan zijn?’
Hetty keek geil naar Freek en haalde haar vinger door haar kutje en en trok haar vinger naar boven. Ze streelde haar clitje en sloot heel even haar ogen. ‘Wil je het echt weten Freek?’ vroeg ze geil.
‘Ja Hetty, ik wil het weten.’ en hij streelde zijn eigen kruis.

‘Nou Freek, als ik het voor het zeggen had dan zou ik graag door mijn schoonzoon geneukt worden.’ en ze kreunde er geil bij.
‘Is dat alles vrouw?’ vroeg Freek naar de bekende weg.
‘Ja Freek, dat is zeker wat ik wil maar als ik dan nog verder mag dromen dan zou ik graag door mijn schoonzoon en iemand anders genomen willen worden.’ en ze kreunde geil. ‘Jezus Freek, ik kom al klaar. Alleen van de gedachten alleen. Jaaaaa………’ en haar lichaam begon helemaal te trillen.

Remco en Sjaak kwamen aan bij het huis van Hetty en Freek. De fietsen werden in de tuin gezet en ze bleven voor de deur staan.
‘Sjaak vertrouw me. We gaan naar binnen, we kleden ons beneden uit en lopen naar boven oke?’ en Sjaak knikte alleen maar.
Mijn hartslag ging omhoog en ik deed de deur open, ik liep naar binnen gevolgd door Sjaak. Ik liep naar de kamer en trok mijn kleding uit en stond helemaal naakt, Sjaak was twee tellen later helemaal uitgekleed en ik keek even naar zijn kruis. “Ja zijn apparaat mag er ook wezen.” dacht ik alleen maar.

We liep zonder iets te zeggen zachtjes naar boven en ik zag de deur van de slaapkamer op een kier staan. Ik hoorde ze dingen zeggen.
“Ja vrouw, dat ziet er geil uit. Draai je eens om?” hoorde de jongens Freek zeggen.
“Vind je het geil Freek?”
“Ja vrouw, maar als je eens lekker met jezelf gaat spelen. Dan worden de foto’s nog geiler.” hoorde ze Freek weer.
“Ja Freek, maak maar geile foto’s van je geile vrouw. Ik wil zien hoe ik met mezelf speel.”
Ik keek Sjaak aan die aandachtig stond te luisteren. Ik fluisterde. ‘Zie je wel jongen?’ en Sjaak gaf me een stoot tegen mijn arm.
“Vrouw, als je nu een wens zou mogen doen, wat zou dat dan zijn.” hoorde we Freek op een geile manier vragen aan zijn vrouw.
“Wil je het echt weten Freek.” hoorde we Hetty geil kreunen.
“Ja Hetty, ik wil het weten.”
“‘Nou Freek, als ik het voor het zeggen had dan zou ik graag door mijn schoonzoon geneukt worden.” en Sjaak keek mij aan en begon alleen maar meer te glimmen.
“Is dat alles vrouw.”
‘Ja Freek, dat is zeker wat ik wil maar als ik dan nog verder mag dromen dan zou ik graag door mijn schoonzoon en iemand anders genomen willen worden.” en ze hoorde het Hetty met een geile stem zeggen. “Jezus Freek, ik kom al klaar. Alleen al van de gedachten. Jaaaaa………”
Dit was het sein voor mij om naar binnen te stappen.

De deur ging verder open en Freek zag Remco naakt binnen komen lopen met iemand in zijn kielzog. Freek draaide de camera om naar de deur en filmde zijn schoonzoon en de jongen achter hem.
Remco liep de kamer in en Sjaak bleef even bij deur staan, hij stond de kamer in te kijken en zag er best wel een lekker wijf op bed liggen. Ze lag met gesloten ogen bij te komen van haar orgasme.
Remco kroop op het bed en kuste Hetty op haar mond.
Hetty die nog lag na te genieten wilde niet dat Freek haar zoende, ze had Remco in haar gedachten toen ze klaarkwam. ‘Nee Freek, laat me even.’ en ze wilde haar man wegduwen.

‘Hallo schoonmoedertje.’ hoorde Hetty boven zich. Ze deed haar ogen open en keek in het blije gezicht van haar schoonzoon. ‘Remco, wat doe jij hier?’ kon ze alleen maar uitbrengen.
‘Ik kom de wens van mijn schoonmoedertje in vervulling laten gaan.’ en ik kuste haar weer en mijn hand gleed over haar buik naar haar heuveltje. Mijn vinger gleed tussen de lipjes door en ik voelde een natte gleuf die al iets open stond. ‘Ik voel dat mijn schoonmoeder al een nat kutje heeft. Maar wat zou mijn schoonmoeder nu echt willen?’ en ik bleef dicht bij haar gezicht zodat ze Sjaak niet zou zien.
‘O Remco, ik zou graag eens met 2 lullen willen spelen.’ kreunde Hetty toen ik mijn vinger op haar clitje legde.
‘Dan gaan we dat regelen Hetty, kijk eens naast het bed?’
Hetty draaide haar hoofd opzij en keek tegen de stijve lul van Sjaak aan. ‘O jongen toch.’ was het enige wat Hetty zei en haar hand greep naar de lul van Sjaak. ‘Kom jij eens hier lekkere jongen?’ en ze keek nu naar boven naar het gezicht van Sjaak.
Sjaak kroop op het bed en Hetty pakte zijn lul vast en trok deze zachtjes naar haar toe.

Sjaak kroop achter zijn lul aan die Hetty richting haar mond bracht. Er werd niets gezegd maar Hetty hapte de lul van Sjaak in haar mond en begon er gelijk enthousiast op te zuigen.
‘Ja geil wijf, stop die lul maar in dat geile pijpbekkie van je.’ hoorde we Freek zeggen.
Ik kroop tussen de benen van Hetty en dook op haar natte geurige doos, er lekte best wat vocht uit wat ik allemaal op likte.
‘Ja Remco, lik mijn geile sletje maar eens goed.’ Ik hoorde de camera niet klikken maar zag wel dat hij hem dicht naast mijn gezicht hield. ‘Laat het maar eens zien.’ en de camera kwam nog dichterbij.
Ik likte al het kutvocht op wat uit het kutje van Hetty stroomde.

Ik had zin om Hetty te neuken en ging op mijn knieën zitten, ik draaide Hetty op haar zij en pakte een nylon been. Deze trok ik omhoog tegen mijn borst aan en ik ging over haar andere been zitten. Ik zag het kutje wijd open staan en ik keek naar Freek, die gelukkig begreep wat ik wilde dus hij filmde het openstaande kutje van zijn vrouw een paar seconde.
Ik kroop iets naar voren en drukte in 1 keer mijn lul helemaal in de kut van Hetty.
‘Uuurrchhee.’ hoorde ik Hetty kreunen.
Ze had de lul in haar mond en was Sjaak vakkundig aan het pijpen.

Ik begon Hetty snel en hard te neuken. Ze moest hierdoor even de lul van Sjaak loslaten en ze keek geil omhoog. ‘Ja neuk die geile schoonmoeder maar eens geil en hard.’ en ze draaide haar hoofd weer en hapte Sjaak zijn lul weer in haar mond.
Sjaak was wat dichterbij gaan zitten en had nu wel door dat alles kon en pakte het hoofd vast van Hetty. Hij duwde zijn lul dieper in het mondje van deze geile vrouw, hij probeerde steeds dieper zijn lul in haar mond te duwen en keek hoe ver hij kon gaan.

‘Ja stop die lul maar helemaal in dat pijpbekkie hoor, gisteren vertelde ze nog dat ze dat wilde leren.’ en Freek bracht de camera dicht bij het gezicht van zijn vrouw. ‘Ja schatje. Nu heb je een lul die je in je keeltje kan ontvangen.’ en Freek gaf Sjaak een klap op zijn kont waardoor Sjaak zijn lul in de keel van Hetty stootte.
Hetty maakt kokhals geluiden en wilde haar hoofd terugtrekken maar Sjaak had zijn hand achter haar hoofd en hield haar tegen. 3 tellen duurde het toen Sjaak zijn lul terugtrok.
Hetty had tranen in haar ogen en speekseldraden aan haar kin.

Freek maakte foto’s van het gezicht van zijn vrouw, de make up was uitgelopen, tranen over haar wangen en speeksel op haar kin. Ze keek er geil bij en hapte de lul van Sjaak weer in haar mond. Ze bracht haar hoofd nu zelf naar voren en ik hoorde haar weer kokhalzen maar zag wel dat ze haar lippen tegen het schaambeen van Sjaak had. Sjaak en Freek keken naar dit tafereel en knikte allebei tevreden.

Ik neukte Hetty lekker langzaam zodat ze zich kon richten op Sjaak. Freek kwam nu mijn kant op en filmde hoe ik mijn lul in en uit het kutje van zijn vrouwen stoten. Hij stond er naar te kijken en streelde zijn eigen lul door zijn broek heen.
Ik trok mijn lul terug en gaf Hetty een klap op haar kont. ‘Nu mag je mijn lul eens in dat keeltje nemen.’ en Hetty liet de lul van Sjaak los en kwam omhoog. Ze draaide zich om en pakte mijn lul en hapte deze gelijk in haar mondje.
‘Ja vrouw, neem ook deze maar in dat geile pijpbekkie van je.’ en Freek maakte hier weer opnames van. Sjaak was achter Hetty gekropen en was haar op zijn hondjes aan het neuken.

Ik voelde dat Hetty nu ook mijn eikel in haar keeltje kon hebben, zo neukte ik haar mond en Sjaak haar kutje.
‘Freek, wat heeft dat vrouwtje van jou een lekker nat en geil kutje.’ hoorde ik Sjaak in de camera zeggen.
‘Ja he, maak er maar gebruik van Sjaak.’ en Freek gaf Hetty een klap op haar kont.
Hetty kreunde en Sjaak gaf de volgende klap op haar kont. Weer kreunde Hetty en begon nu mijn lul langer in haar keeltje te laten. Ik vond het geweldig.

Ik keek Sjaak aan en zonder iets te zeggen begrepen we allebei wat we wilde. Sjaak trok zich terug en ik ook. Sjaak ging op zijn rug naast Hetty liggen en trok haar met haar rug op zijn buik. ‘Zal ik jou eens lekker in dat geile kontje neuken?’ vroeg hij Hetty.
‘Ja geil Sjaak.’ en Hetty kwam omhoog en zette haar sterretje tegen de eikel van Sjaak. Langzaam liet ze zich erover zakken en met kreunen en hijgen zat de lul van Sjaak helemaal in haar darmen.
‘Je reet is nog geiler dan je kutje Hetty.’ Sjaak pakte de borsten vast van Hetty die langzaam op en neer wipte op de lul van Sjaak.

Ik kroop om het stel heen en liet Freek eerst filmen hoe zijn vrouw op de lul van Sjaak zat. Ik kroop nu tussen de benen van Hetty en zette mijn lul tegen haar lipjes.
‘Nu zullen we je eens dubbel neuken.’ en ik drukte mijn lul zo ver mogelijk in het kutje van Hetty.
‘Jaaaaaaaa…..Geeeeeiiiillllllllll.’ kreunde Hetty.
Freek liep als een blij jongetje om ons heen en filmde ons vanuit verschillende posities.
We probeerde Hetty met zijn tweeën te neuken maar dat ging niet helemaal lekker.

Ik trok mij terug en trok Hetty van Sjaak af. Ik ging op mijn rug liggen en trok Hetty over mij heen en stak mijn lul in haar kut. Hetty zat op haar knieën waardoor ik wat ruimte had en haar kon neuken. Sjaak was nu achter Hetty gekropen en stak zijn lul weer in het kontje van Hetty. Nu ging het beter omdat Hetty wat beter zat.
‘Zo geil wijf, nu heb je je zin he? geneukt worden door 2 potente jonge mannen.’ En Freek had de camera dicht bij haar gezicht.
‘Ja Freek, ik laat me helemaal uitwonen door de jongens. Dat vindt je geil om te zien he?’ kreunde Hetty. Freek stond alleen maar te knikken. ‘Ja mannetje dat kan jij niet.’ en ze keek geil naar mij. ‘Ik laat mij neuken door mijn schoonzoon en mijn man staat erbij alsof hij er niet eens geil van wordt.’ en ze keek Freek geil aan.

Freek zei niets maar maakte zijn broek open en haalde zijn stijve lulletje uit zijn broek. Freek klom op het bed en ging voor zijn vrouw staan, de camera gericht op zijn lul en het gezicht van Hetty. ‘Hier vrouw.’ zei Freek en hij trok drie keer aan zijn lul en hij spoot zijn zaad recht in het gezicht van zijn vrouw. ‘Hier geile slet.’
‘Je wordt er dus toch geil van.’ Hetty leek wel opgelucht.

Sjaak en ik begonnen het tempo op te voeren en we neukte Hetty hard en lang. Het leek wel of we niet klaar konden komen. Bij Hetty was het wat anders, die kwam achter elkaar klaar.
‘Jongens, ik kan niet meer.’ en Hetty liet zich op mij vallen en ze kuste mij. Ik voelde het sperma van Freek langs mijn wang lopen en ik proefde wat toen Hetty mij begon te zoenen.
Sjaak pakte Hetty stevig vast en begon aan de eindsprint, ik hield me even stil en liet Sjaak zijn gang gaan.
‘Hier geil wijf.’ hoorde ik Sjaak kreunen en hij spoot de darmen vol van Hetty.

Sjaak trok zich terug en ik rolde Hetty om, ik pakte haar nylon benen en legde deze tegen mijn borst. Ik begon nu ook hard op het kutje van Hetty in te beuken.
‘Ja Remco, neuk me, neuk me diep.’ en Hetty keek mij met grote geile ogen aan. ‘Zie je dat Freek, zo hoort het. Ja Remco, neuk me hard en diep.’
Ik neukte nu voor eigen genot en voelde het zaad omhoog komen. ‘Hier geil schoonmoedertje. Zaad van je schoonzoon.’ en ik spoot mijn zaad diep in het lekkere geile kutje van Hetty.

Hetty kreeg ook een orgasme en viel slap op bed. Ik ging op mijn knieën zitten en trok mijn lul uit het kutje van Hetty. Freek hield de camera erbij en zag dat er zaad uit het kutje van zijn vrouw liep. ‘Dit is geil vrouw.’ zei hij alleen maar.
Ik stapte van het bed en Sjaak volgde mijn voorbeeld, we liepen naar de badkamer en waste onze lullen en pakte onze kleding. We keken nog even de slaapkamer in en zagen Freek op zijn vrouw liggen en zijn lulletje in en uit haar volgespoten kutje gaan. We lachten naar elkaar en gingen op huis aan.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8802 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De kerstvakantie van Remco (32)”

Plaats een reactie