BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Klusje voor sex.

Ik ben ROB negentien jaar en ik mag wel zeggen erg handig. Ik doe veel klusjes voor mensen.
Nu was ik laats bij mensen bezig met laminaat in de kamer aan het leggen. De vrouw des huizes was zo,n zeven en vijftig jaar. Haar man zat op kantoor en zoals zij vertelde kon hij echt niks ,twee linker handen. Ze vroeg ook van waar ik dat allemaal geleerd had. Ik vertelde dat ik altijd bij iedereen kijk hoe zij dat doen en dan lukt het mij ook. We zaten zo koffie te drinken toen zij zei. Dan zal jij ook wel bij veel mensen komen die jouw rare verzoekjes vragen. Wat voor verzoekjes vroeg ik? Nou ik zit veel op internet en dan zie ik daar advertenties staan van mensen die erg krap bij kas zitten, en dan in nature aanbieden. Krijg jij zeker ook wel ? Nog maar 1x gehad , dat was een vrouwtje van in de veertig,gescheide en die vroeg mij wat het koste om een kamer te behangen. Ik noemde de prijs( ik ben niet duur ) maar ook dat kon niet, of zij het in nature kon afdoen. En dat heb jij zeker gedaan? Ja als je de kans krijgt ,waarom niet, ik ben nog jong.

Als het dan maar ook lekker was? Denk het wel want ik mocht nog meer. Onder tussen zag ik wel aan haar dat zij erop gewonden van werd. En wat moet je dan zo doen ,want ik neem aan dat je ook wel rare verzoekjes krijgt? Mijn drinken was op en ik wilde opstaan om verder te gaan. Nee blijf nog even zitten ,neem nog wat. Nou niet echt. Gewoon wat er op sex gebied bestaat. Zij was gescheiden omdat haar man haar niet mee bevredigde. Zij kwam niet aan haar trekken. Wat wilde zij dan . ? Ik zag dat ze er geil van werd . Haar man wilde haar nooit(mag ik het zeggen -ja hoor) Ik dikte het maar meer aan. Haar gleufje uit likken en hem berijden.. Ja maar ik denk dat dat bij veel echtparen voor komt. De sex word zo eentonig met steeds de zelfde. Hoelang bent u nu getrouwd? Vier en dertig jaar. En bij jullie gaat alles wel goed, wees blij. Nou niet meer zo als vroeger. Dacht jij nou heus dat ik nooit eens aan iets anders denk, ik ben een gezonde vrouw hoor . Ik ben nog nooit vreemd gegaan ,maar het speelt ook bij mij weleens in mijn hoofd . Hoe dat zal zijn met een andere man. Ik hield haar schuin in de gaten en zag dat het haar echt geil maakte. Nou moet je gewoon doen, of hebben jullie volop sex.

Hou op joh, het is meer bedelen of hij er zin in heeft. Ik zeg altijd maar weer ,als eerst maar weer een paar maanden verder zijn ,dan gaat het misschien gebeuren.. De mannen worden minder en bij ons word het steeds erger. Dus bij jullie speelt het ook al? Ja ik groei bijna dicht.
Ik voelde dat ik nu ook geil werd. Ik ga wat doen ,zo komen we er niet.
Nou het was net zo leuk zegt ze. Morgen kom ik nog terug voor dat andere kamertje..
De volgende dag belde ik aan en zij zwaaide de deur open ,kom erin jongen.
Zij stond in een kort jurkje met open blous,mooi opgemaakt en dat geurtje wat zij op had mmmm.
Moet u weg, u ziet er zo mooi uit.?
Nee hoor,maar een beetje er goed uit zien doet misschien wel wonderen. Ik zat op mijn knieen op de grond en scheurde een pak open.Zij ging op haar hurken voor mij zitten om het papier op te pakken . Ja anders slingert het voor je. Maar ik keek gelijk tussen haar benen. Ik kon tot haar kruis kijken maar zag niets.Na een kwartiertje kwam zij weer en ging weer voor mij zitten op haar hurken en wijdbeens. Nu zag ik dat stringetje van haar. Ze deed er expres iets langer over.
Het was koffie tijd en ze riep mij.. Ze schonk het in en ik zei, m lekker zo,n bakkie en nog heet ook.
Ja ik dacht al dat jij wel van heet houd.

Ze kunnen mij niet te heet zijn. Ze? De koffie of de vrouwtjes.? Allebei. Ze ging ook zitten een beet schuin voor me. Kon net niet ver genoeg kijken./ Mijn man vroeg nog of ik je goed verzorgde.Ik zei het kan beter.
Nee hoor ik ben dik tevreden,bij sommige krijg ik niks. Nog wat ,ik heb gisteren de hele avond op bed liggen denken aan die vrouwtjes die dat doen . Heb jij dat echt gedaan met haar? Ja natuurlijk,ik vind het ook lekker om te likken ,jij dan niet?
Ze schrok ervan dat ik dat vroeg. Het duurde even en toen zei ze,ik kan het mij ook niet meer herrinneren wanneer dat was. Nou zij wilde lekker dat ik op haar knopje zuigde en met mijn tong erin.
Ik zag haar wiebelen op de bank.Ja mijn man als hij het doet standaard,erop en eraf.
En dan is het met twee minuten gebeurd. Wij zaten nu gewoon over sex te praten .
Ik weet zeker dat zij met een natte kut op de bank zat,en ik met een stijve. Nou ik ga weer verder. Vergeet jij op niet op die kleine kamer dat kiertje dicht te maken. Nee ik heb mijn spuit hier liggen ,maak zo je kiertje dicht. Zij vatte het anders op . Met een lach zegt ze. toch wel het kiertje op de kamer. Wie weet welke zei ik. Je komt zo maar weer even wat drinken hoor.?

Ja maar die kamer moet klaar. Ja er zijn meer dingen die klaar gemaakt moeten worden.Zoals? Zal jij willen weten he?Na enkele minuten riep ze alweer dat ik fris moest drinken. Ik ging erheen en zij zat al op de bank. Ik ging zitten en mijnogen rolde eruit. Zij zat op de rand van de bank en keek zo tegen dat strookje stof aan.Ik liet mij niet uit het veld slaan en zei, Zo mooi stringetje heb je aan..Ze zat te zweten en was knalrood en nerveus
Ik kon duidelijk zien dat ze geil was. Vind je? Ja alleen is wel erg smal he?.Hij hoeft niet alles te bedekken. Nee ik voel het. Wat dan ,krijg jij een stive? Krijgen , heb ik al.
Rob het klinkt raar maar mag ik dan een keer jouw lul zien. Zal de eerste buiten mijn man wezen.
Nu of vanmiddag. Nou graag nu,ik ben in vorm. Ik stond op en zij volgde met haar ogen wat ik ging doen . Ik maakte mijn broek los en haalde mijn stijve eruit.
OOOOOOOOO wat een joekel. Ik deed verder mijn broek uit tot mijn hele zak dat ze die kon zien.
O mag ik even vasthouden? Ga je gang TINE. Ze pakte hem beet en trok eraan. Wat is hij mooi,dik en zo hard.Ja maar nu ,wat moet ik ermee? Wat jij daar mee moet ,naar boven jij want ik daar iets lekkers voor.Boven gekomen trok ze gelijk haar kleren uit. Kom op schiet op ik ben zo geil ik wil je lul er in. Kom op trek je kleren uit. Ik was nog bezig en zij lag al te vingeren. Je moet mij ook eerst beffen, mijn hele kut lekt . Ik knielde naast het bed en ze spreide haar benen al . Ik ging heel langzaam met mijn tong langs haar binnenkant van haar dijen. Ik likte daar eerst schoon. Steeds iets hoger tot ik haar dikke lippen raakte. Ze greep mij bij mijn hoofd en trok mijn hoofd hard op haar kut. Ja lik me

Maar ik wilde het iets rusteriger aan doen.
Ze lag te springen in bed. Ja ga door ,lik die gore geile natte kut van me uit. Man ooooo ik kom ook al .
Ze trok haar lippen uit elkaar . Ga erin met je tong ,lekker diep en ook over mijn clit. Wat was dat vrouwtje geil zeg. Het geil bleef uit haar kut lopen.Lippen opgezwollen en paars van kleur.
O ROB ga door .blijf likken hoor, wat heb ik dat gemist. Draai je om dan ga ik je pijpen. Ik wil die dikke lul in mijn mond hebben. Ik zuig je ballen leeg ,dat geile zaad moet er uit. .
Ga even boven mij zitten ,ik wil met je lul op mijn borsten slaan. Die geile tepels moeten je lul ruiken.
Ze tikte ermee op haar tepels en ik ging verder met likken. Ze werd helemaal wild en met haar benen om mijn hoofd drukte ze mijn neus in haar gleuf.Ik voelde hoe ze mij pijpte. Ze zoog eraan als een puppy.
O TINE ik kom bijna hoor. Kan mij niet schelen likken ,ga door ,spuit maar in mijn mond. . Ik laat je niet meer los , we gaan door , mijn hongerige kut zal zo je worst met vel en al opzuigen.
Ik voelde het komen en tikte haar aan . Ja spuit maar ,ik wil alles hoor. Ik schokte en ik hoorde haar slikken. Meer ,meer wil ik. Het is op TINE.,straks weer. Dan ga je me nu hard neuken. Kom op draai je om. Zij trok me tussen haar benen en mijn lul glibberde er zo in . Ik moet wel zeggen dat zij een onnoemelijke lekkere kut heeft.

Die grote schaamlippen met een aardige clit ertussen.Ik stond op een hand naast haar en met die andere haalde ik mijn lul met mijn eikel door haar gleuf en clit. OOOOOOO ja dat is fijn . Dat heb ik nog nooit gehad . O ROB ga door zo door mijn gleuf. Wat is dat fijn zeg Wil jij hem er af en toe instoppen. Ik deed wat ze vroeg. O ja nog een keer. ooooo ROB ik denk dat ik moet pissen . Nee niet doen in bed he Ja maar ik kom klaar. Dan stoppen we even . Ik drukte hem er tot mijn buik in,en we keken elkaar aan. Ik heb je kiertje nog niet dicht hoor.Wij schoten in de lach.
ROB je ligt hier nu wel een oud wijf te neuken he. Maakt niet uit ,kutten blijven het zelfde,en jij hebt een super kutje. O ja. Is het gezakt . Langzaam liet ik mijn lul weer heen en weer gaan. OOOO wat is dit toch lekker ,wat doe je met mij. Straks zit ik weer zonder,word het behelpen.

Kan je niet af en toe langs komen. We gaan nu neuken . Ja doe maar oooo heerlijk zeg lekker langzaam ,ik voel hem glijden , langs mijn clit jaaaaa ooooo ROB ik ga weer komen . Kom maar lekker hoor ,schreeuw het maar uit. Ik ga je nu hard neuken dat mijn kloten tegen je kut aan beuken.,die geile natte kut van je verkrachten . Ja toe dan RON rand mij aan . Toe dan ,ja ik kommmmm ooooo jaaaa . Jaaa ik ook o daar komt het . Met schokken spoot ik mijn zaad in haar oude doos.. Bij elke haal eruit trok ik de slierten geil uit haar kut.. Uitgeput lagen we op elkaar en kuste elkander. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt zo,n sex. Nee hoe kan dat? Weet ik niet.
Ik ga me wassen en de vloer afmaken.
Jij krijgt van mij dubbel betaald

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16719 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Klusje voor sex.”

Plaats een reactie