BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geil weekend weg

Klaar voor een leuk nieuw verhaal Zoals jullie al weten hebben mijn vriendin en ik wel al eens vaker sex met een winterjas gehad. maar naar een tijdje hadden we onze Eigen jassen al zo vaak gebruikt dat we wel eens een anderen jas wilden gebruiken. we hadden bij de meiden van onze vrienden groep gekeken. er waren vier meiden met een leuke winterjas waar we wel een keer sex mee wilden hebben we besloten op internet te kijken naar die vier jassen. en naar een tijdje zoeken hadden we de jassen gevonden, de jassen waren erg aan de dure kant omdat het allemaal merk jassen waren de merken waren attentif versano parajumper en een airforce we baalden dat we met de jassen waar we graag sex mee welden hebben zo duur waren. de parajumper ging het voorlopig niet worden want die kosten rond de €900 dat vonden we te duur. en de airforce was ook te duur €300 ongeveer maar de versano en de attentif winterjassen die wilden we wel bestellen die kosten samen €280.

maar we wisten niet zoo goed wat mijn vriendin thuis moest zeggen als mijn vriendin weer met twee nieuwe winterjassen thuis kwam. maar we hadden wat bedacht, dus we besloten een paar dagen naar Amsterdam te gaan. we boekten een klein huisje voor drie dagen in de buurt van Amsterdam toen we wisten welke dagen we in Amsterdam zaten, besloten een week van tevoren de twee dames winterjassen Te bestellen. zo dat we ze ook in het huisje meteen konden gebruiken. de week voor dat we naar het huisje gingen hebben we het er nog vaak overgehad wat we er allemaal mee wilden doen. natuurlijk foto’s maken en sex. Maar we hadden op een porno site een paar leuken dingen gezien die we wil eens wilde proberen. zoals dat mijn vriendin alleen een paar hoge laarzen aan doet en dan alleen de zwarte attentif winterjas aan doet die was lekker lang tot aan haar knieën en voor de rest had ze er niks onder aan. en als iemand ons door zal hebben zal ons dat wel een beetje opwinden en we konden toch niemand in Amsterdam ik heb haar een aantal keer gefilmd die dag in Amsterdam. we hebben ongeveer een ander half uur rondgelopen en ongeveer 20 minuutjes gefilmd.

misschien ben jij ons die dag wel tegen gekomen misschien had jij ons wel doorgehad maar misschien ook niet wie weet. en we hadden ook nog een ander leuk en spannend idee. voor de twee dagen erna mijn vriendin deed haar zwarte latex broek. aan met een door lopende de rits van voor tot achter. en daarop de versano jas met bond kraag het was een wat kortere jas. die tot net boven haar dikke mooie ronde kontje uit. kwam en ze deed ook nog een paar leuke zwarte laarsjes aan. en we hadden twee spuitjes gevuld met nep sperma, ik deed de twee spuitjes in de Zak van mijn jas. we gingen weer een stuk lopen door Amsterdam. naar een tijdje lopen kwamen we bij een rustig plekje aan. ik pakte mijn telefoon en begon weer te filmen, ondertussen pakte ik een spuitje uit mijn zak die Vol zat met het nep sperma, en spoot ik het spuitje leeg op de rug van de winterjas. die mijn vriendin aan had het sperma liep langzaam omlaag naar haar dikke mooie ronde kontje. ik liep een paar meter achter haar om onopvallend te filmen. ik zag hoe er af en toe een aantal mannen en vrouwen keken. en merkte dat die mannen en vrouwen het ook wel een beetje opwindend vonden. merkte ik maar ze zeiden niks, er was zelfs een man die ook een foto probeerde te maken. maar het lukte niet we liepen te snel.

we besloten om richting het huisje te lopen mijn vriendin vroeg aan mij mag ik alvast de sleutel van het huisje dan kan ik meteen door naar binnen lopen. Ik zei ja is goed ze vroeg nog aan mij heb je nog een spuitje. ik zei ja hoezo ze zei spuit de helft maar op mijn rug leeg en de andere helft wil ik hebben. ik zei ja is goed we liepen terug naar het huisje toen we nog drie minuutjes moesten lopen pakten zij het Half volle spuitje, Deze spoot ze op haar gezicht. ze draaide zich om en ze zei met een knipoog ik hoop dat we niet te veel mensen tegen komen. we kwamen nog een jongen en een meisje tegen zei keken echt verbaasd maar ze zeiden niks. we liepen gewoon ons huisje binnen. toen we binnen waren hebben we de jas en de broek even goed schoon gemaakt. de derde dag was het de hele dag slecht weer maar met je lekkere vriendin en twee leuke winterjas is dat geen straf. Rond de middag begonnen we een beetje zin te krijgen ze zei doe jij die winterjas eens aan, ik ben wel benieuwd hoe die jou staat. en ik zei wil jij die pakken schat? ze zei ja is goed kleed jij je al vast uit dan kom ik er aan ik zei oké.

ze kwam naar 1 minuut weer naar binnen en ze had de versano jas weer aan. ze vroeg doe jij nu die attentif aan ik deed de jas aan en ze kwam langs mij op bed zitten. ik stelde voor om mij met die jassen af te trekken. En dat zij zich met de jassen zou vingeren. ja is wel een leuk idee om te doen was haar antwoord. maar die hebben we gister wel helemaal schoon gemaakt. want dat nep sperma lost met water Helemaal op zodat je geen vlekken in de kleding krijgt. waarop ik zei ja dat is ook weer waar, we kunnen ze ook weer terugsturen als we willen zei ik. waar mijn vriendin op antwoorden ja de zou kunnen als je de kaartjes er terug aan maakt. waar ik op zei dan loopt en wel iemand met een jas rond waar jij met je kutje, tieten en kontje naakt in hebt rond gelopen hè schat. waar we op antwoorden dat is wel een opwindende gedachten toch?. waar zei op antwoorden als we dan een keer een vrouw tegen komen met z’n jas aan dan kan het zijn dat ik of jij die een keer naakt aan heb gehad. ja dat is wel leuk en opwindend toch?. ja dat zeker zeiden we tegen elkaar. dan maar geen seks met de jas we kusten en en streelden elkaar met de jassen aan. en we maakte nog wat foto’s met de jassen aan als herinnering.

we deden de jassen weer uit en hingen ze terug op de kapstok. we gingen weer naar bed. mijn vriendin zei wacht ff ik ben zo weer terug ik vroeg wat ga je doen dan. zei antwoorden met wacht ff schat ik zei oké ze kwam terug met de twee jassen, en ze zei fuck it als ze vies worden ik zei wil je ze niet terugsturen?. ik vind het wel geil als er een vrouw mee rond loopt met wat voorvocht van ons en wat sperma van mij. ik zij ow oké ik ook wel als we de jassen weer schoon maken dan zie je dat toch niet. zei zij ja dat is waar en als je het een beetje ziet op de jas dan boeit het niet. dan denkt die vrouw die hem krijgt wat voor een vlek zit hierin. of dat een vriend of vriendin van haar zegt wat is dat vlekje op die nieuwe winterjas van jou. en dat ze zegt geen idee zal wel geknoeid hebben met iets. dan is het gewoon voorvocht of sperma van ons. ik zei welke jas wil jij en zei zij kies maar schat ik zei doe mij maar de attentif en dan wisselen we dadelijk. zij zei ja is goed schat we gingen langs het bed staan tegen over elkaar. en we haalden de jas tussen onze benen door, van voor naar achter. zodat de jas tegen ons geslachtsdelen aan kwam het winden ons erg op. We deden dat met de binnen en de buiten kant van de jas we keken elkaar aan. we kreunden wat, we waren aan het genieten. ik vroeg zullen we ff ruilen schat? ja is goed deze heeft z’n lekker binnenkant. af en toe komt het bond van de kraag tegen mijn kutje aan dat maakt het dan extra lekker. oké dat snap ik wel. we ruilde de jassen ff snel en deden het zelfde er mee als net. er zat al wat voor vocht op de jassen. ik begon mij af te trekken en mijn vriendin begon zich vingeren.

naar een tijdje ruilde we weer van jassen. er zat nu nog meer voorvocht op de jassen. mijn vriendin pakte de jas van mij af. zei zij kijken dat voor vocht ze keek er naar en ze likte het op ik deed dat ook bij de jas van haar. Ik deed de attentif jas weer aan. zij de versano jas. we hadden de meest heftige sex in tijden. vroeg ik waar wil je dan dat ik klaar kom schat. ze zei zeg het maar schat ik zei ga maar op je knieën zitten. doe jij de capuchon op en dan hou je de jas die ik aan heb half voor je tieten en op je bennen. en dan spuit ik je lekker vol zei zij oké kom op dan. ik spoot haar gezicht vol, en er kwam ook nog een beetje op de jassen. en dat vond ik erg geil. ik zei nu jij nog schat. Ze zei doe jij jas weer terug aan en maak je hem Helemaal dicht. en doe de Capuchon op en ga op je rug liggen op bed. ze kroop langzaam over mij heen en ze stopte bij mijn borst kas en ze keek me aan. ze zij bef me even schat.❤️ ik zij oké. kom dan ik bereed haar en ze begon weer lekker geil te kreunen. naar een paar minuten zei ze stop maar. ik vinger me nog ff ze ging weer boven mij borstkas zitten . en ze begon met vingeren en naar 10 seconden zag ik een paar druppels uit haar kutje vallen en nog geen seconden later squirten ze de jas en mijn gezicht Helemaal vol. ze zei sorry schat sorry ik zei schat dit was juist geil.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4525 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie