BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Klussen werd meer dan een dagje werk

Had als Zelfstandige een eigen klus bedrijfje en sinds drie jaar werk zat zat er tot over mijn oren in maar kon het allemaal redelijke prima draaien in mijn eentje had naar mijn zin en had net alles netjes voor elkaar in mij eentje met werken kon ik mij prima reden en had een noodkreet van mijn jongere zus gehad over een erg trieste collega van haar over een niet goed door lopende afvoer en of ik daar eens naar wilde kijken voor haar en mocht er niet te veel voor vragen zij ze mij ..

Had via mijn zusje haar telefoon nummer gehad en haar deze vrijdag middag even doen bellen was samen met haar aan het werk in de zorg was klasse meid die maar net de eindjes aan elkaar kon knoppen naar haar stukgelopen relatie had daar totaal nog geen enkele ervaring mee had geen tijd voor naar de meiden te kunnen kijken was druk met werk en mijn eigen klussen bedrijfje .

Had Lisa wel eens keer bij ons ouderlijk huis gezien als ik weer eens achter de Laptop zat om de rekeningen te maken voor een grote vaste klant die studenten huis vest en daar vaste klusser ben weet wel raad met dit soort kleine ongemakken van Lisa die direct op neemt .

Hoi Bart heb jou zusje gevraagd of jij daar eens keer naar wil kijken is al maanden en weken een grote ramp met de afvoer van de keuken en douche die volgens mij op dezelfde afvoer zitten weet ik van de oude bewoonster die mij deze kamer en flink uit de brand heeft geholpen .

Nou zeg maar welke dag ik eens mag langs komen weet dat mijn zusje dit weekend vrij was van haar werk en kreeg de stille kleine hint van haar dat jullie deze zaterdag eens samen zouden het centrum onveilig maken hier in mijn stadje .

Nou je bent prima op de hoogte van alles & nog wat wat ons samen bezig houd en is echt een top meid die zus van jou heeft een hartje van Goud net als jij volgens mij bent een jongen uit duizenden die nooit nee zegt als werkelijk weer eens een collega van haar in shit zit .

Nou kom zo wel even naar jou werk toe rijden hoef je niet door de kou en weer en wind in jou prachtige zusters kleedje door de kou ben zo bij jullie twee zitten op de 5 etage toch .

Klopt weet meer dan veel leuke en mooie details van haar door mijn enige kleine zusje …

Zet mijn Sprinter bus achter het hoofdingang van het zorg gebouw en weet precies welke fiets van haar is via een foto van het mobile van mijn zus .

Had ruimte over gelaten heden ochtend dacht wel dat ik eerder klaar zou zijn had maar paar klanten vandaag is het vrijdag en hebben de twee meiden samen dag dienst gehad met een flinke grijns komt Lisa naar mij toe lopen wat ben je toch een leuke en vooral lekkere bink Bart .

Zullen eens even er voor zorgen dat jij weer eens lekker en snelle manier naar huis kan zonder dat alles kledder nat en mooie hoofdje van jou door en kledder nat regent …..

Weet nog niet half wat er allemaal gaat plaats hebben deze avond voor haar heb een vloeibaar spulletje dat alles binnen korte tijd weet op te lossen in haar leidingen ben tenslotte niet van gisteren en heb dit vaker bij de hand gehad .

Lisa trekt haar vestje aan en zie zo juist dat haar mooie witte dunnen bandjes prachtige mooie over haar tedere schouders en mooie bolletjes op hun plaats houden weet dat zij een paar prachtige mooie volle rondere maat heeft dan mijn eigen zus .

Lopen samen met de twee meiden naar de liften van de kant waar het zorg personeel alleen mag komen naar de uitgang en heb prachtig uitzicht op de mooie billen van Lisa waar alles prima te zien is heeft een mini klein string aan waar ik erg graag eens meer van zou willen weten en zien .

Hij heeft jou fiets al achter in zijn busje gezet spreekt haar de woorden in ga maar eens lekker leuke avond samen hebben wordt echt eens tijd dat jij er weer eens lekker wat tussen krijgt tussen die prachtige benen van jou .

Nou zo kan hij wel weer voor vandaag bent al weken met hem bezig en mij aan het onder vragen over hem Bart is nog maagd heeft dat ding alleen maar bij pissen gebruikt .

Lisa kleurt er van heb echt speciaal heden ochtend die douche een flinke lading chloor gegeven en hoop dat hij nu niet eens de tent uit stinkt hoor …..

Wil echt elke ochtend eens lekker de warme douche op mijn body voelen en zou er zeer zeker geen nee tegen zeggen als jij mijn ruggetje eens lekker weet te wassen en daar blijft het niet bij denk ik hoor is wel weer eens tijd dat daar eens een lekker stuk mooie mannelijk gereedschap ga naar binnen voelen komen is ruim 1 maand geen enkel iets tussen gekomen .

Hoe dit verder gaat lees in deel twee

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11415 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Klussen werd meer dan een dagje werk”

Plaats een reactie