BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Laten kijken

Mijn grootste seksuele opwinding bereik ik als mag toekijken of bekeken wordt tijdens het vrijen. Als ik vrij met mijn man, fantaseren we meestal een beetje, hij vertelt dingen die hij graag zou willen doen zoals, douchen met mij en de andere spelers uit mijn volleybalteam. Hij als enige man tussen 8 vrouwen. Ook ik mag me uiten en zeggen wat ik het liefst eens zou mee maken… Wat ik het liefst zou doen? Een nacht dat zijn beste vriend, Ross, na een avond doorzakken blijft logeren en we met zijn drieën van en met elkaar genieten op seksueel vlak. Ross is een beer van een kerel die uitermate goed voor zijn lijf zorgt, ongehuwd is maar zeker weet waar Abraham de mosterd haalt. Hij vertelt vaak in geuren en kleuren over zijn bed escapades.

Nu moet je weten dat mijn man, Erik, een doorpakker is en hij mij eigenlijk altijd weet te verrassen, zo ook deze keer.

Het was een regenachtige avond in februari, onze vrienden waren vroeg in de middag gekomen om samen wat spelletjes te doen, gezellig bij te praten terwijl we snackten rond de BBQ. De temperatuur zakte en we dachten dat het zou gaan sneeuwen. Een paar vertrokken en we gingen de avond doorgebracht met het kijken van films en drank. We hebben de regel dat als er gedronken wordt er niet gereden word. Er waren een paar Bobs en meerijders. Toen tegen enen de laatste vertrokken was, was alleen Ross er nog. “Tja, dun zul je moeten blijven…” Lachte Erik. We hebben ruimte zat dus er is altijd een bed vrij. “Op één voorwaarde” grapte Ross, “naast jou!” terwijl hij mij aan keek. “Kom maar op mannetje, na alle alcohol ben je ongevaarlijk.” Hij schaterde het uit. Erik hield zich stil. Na wat opruimen en het doven van de BBQ en haard gingen we met z’n drieën naar boven. Ik voelde een lichte spanning opkomen….

Mijn plan was om Erik geil te maken en hem zachtjes te nemen, maar met Ross naast ons… Ik wist niet wat ik daarmee aan moest. Ja, hij is leuk en lekker! Maar ook Eriks beste vriend. Zou ik Erik nemen en hem laten meegenieten? Hoever zou ik het laten gaan? All the way? Of All the way met Erik en Ross hand en spandiensten verlenen? Hoe zou Erik hier in staan? Was het toeval dat Ross er nog was? Terwijl Erik beneden drie biertjes haalde verontschuldigde ik mij en zei tegen Ross dat ik hun even alleen zou laten en zou gaan douchen. Onze badkamer is groot en ruim en de douche is voorzien van twee grote regendouche koppen. Erik en ik staan er regelmatig samen onder. Tijdens een vrijpartij stelde ik als eens vast dat er wel een derde persoon bij kon staan. Tijdens de vrij partij die daar op volgde zag ik mij daar met een 2e vrouw staan. Erik zag dat idee helemaal zitten… Maar… na een paar wijntjes werd ik heet bij het idee van een 2e man, misschien onder de douche als ze durfden. Vragen deed ik het niet, ik had een 2e plan.

Ik ging naar de badkamer en kleedde me uit, jurkje, lingerie en mijn jarretelles en mijn kousen, ik had me voorbereid op een spannende avond. Snel nog even afspoelen onder de douche en de laatste stoppeltjes wegscheren… Waarna ik mij afgedroogd met een fluffy handdoek, een klein flesje glijmiddel pakte, een geurtje op deed en in, alleen, mijn badjas ging ik terug naar de woonkamer.

Ze zaten in de grote bank in de woonkamer. Ik ging in de keuken op het aanrecht zitten, zodat ik Erik kan zien en hij mij. Ross kon mij niet zien. Hij keek mijn kant op en door de stof van de badjas heen streelde ik mijn borsten en kneep in mijn tepeltjes. Toen spreidde ik mijn benen. Zijn blik vestigde op mij, soms ging zijn blik snel naar Ross, maar die zag niets. Nu ik wist dat ik zijn aandacht had stroopte ik de badjas op tot vrijwel mijn heupen. Erik glimlachte en ik liet de badmantel op de grond vallen.
Ik deed wat glijmiddel op mijn vingers en ging aan het werk. De kaak van mijn man lag op de grond, daar was ik, drie meter verwijderd van zijn beste vriend, mezelf aan het strelen.

Het enige wat ik echt deed was een beetje over mijn clitje wrijven, maar de manier waarop ik het deed… Ik was naakt en voelde me kwetsbaar. De kans om gezien te worden door Ross maakte dat het ongelooflijk geil aanvoelde. Ik had daar de hele nacht kunnen blijven zitten, maar ik wilde niet te lang wegblijven. Dus sloot ik mijn showtje af, deed ik mijn badjas aan en ging naar de woonkamer. Ik vertelde ze dat ik het mij comfortabel had gemaakt, pakte een biertje en ging tussen Ross en Erik op de bank zittenen. Er kwam van Ross weinig reactie hij zat in de film. Bij Erik kon ik zijn erectie zien. Ik kwebbelde wat en Ross keek me aan. “De film is zo afgelopen…” klonk het aangeschoten en iets geërgerd.

Ik schoof tegen Erik aan en hij sloeg een arm om mij heen. Zijn hand gleed direct de badjas in en hij speelde met mijn borsten. Op een gegeven moment keek ik naar Ross en gooide mijn badjas wijd open. Hij keek naar ons… Daar zat ik dan. alles te zien, mijn borsten, mijn kale poes, alles. Ross grijnsde… “Lekker ding heb je Erik!” Ik had het lef om het ongeveer 10 seconden te tonen en wilde de badjas weer sluiten maar Erik hield me tegen. Toen kreeg ik de kriebels… mijn kutje begon te kriebelen en mijn sap begon te vloeien. Met een grote glimlach op zijn gezicht schudde Erik zijn hoofd.

Ik lachte en fluisterde in zijn oor, “als je mijn showtje leuk vond, zul je dit geweldig vinden!” Daarmee haalde ik de flesje glijmiddel tevoorschijn, spoot wat op mijn hand en reikte tussen mijn benen. Ik startte met mijn schaamlipjes te spelen, over mijn clitje te wrijven en zelfs een beetje te penetreren, terwijl Erik en Ross op anderhalve meter bij me vandaan waren. Ik keek naar mijn man en hij fluisterde “je bent gek”, opnieuw met een grote glimlach op zijn gezicht.

Hij liet me rustig gaan. Ik vingerde en speelde met mijn borsten. Ik zag bij Ross de onrust. Zijn pik groeide en hij schoof een hand in zijn broek om zijn pik beter te leggen. Kohlere, hij heeft echt een grote… schoot door mijn hoofd. “Verder mag je niet gaan geilaard!” zei ik tegen hem.

“Mijn poesje heeft vanavond serieuze aandacht nodig…” Ik stond op en liep naar de trap. Ross kwam direct achter mij aan en Erik deed de TV en lampjes uit. Ik ging op het bed liggen. Met zijn drieën kropen we op ons bed. “Als jullie willen dat ik mijn showtje afmaak… Dan moeten jullie uit de kleding.” De mannen keken elkaar kort aan. Ross startte met zijn shirt, Erik schopte zijn schoenen uit. In een mum van tijd lagen de mannen, naakt bij mij op het bed. Eriks geslacht was half hard en dat van Ross stond fier over eind.

Ik stapte uit bed, stak een paar kaarsjes aan zodat de lamp uit kon en we elkaar nog konden zien. Ik ging terug naar het bed en Ross zei dat ik door moest gaan waarmee ik begonnen was. Ik pakte wat kussen en propte deze achter mijn rug en ging zitten. Traag opende ik mijn benen. Erik lachte “Nu weet ik zeker dat je gek bent”, en daarmee ging hij op me af en kruipt tussen mijn benen. Ik zit tegen mijn hoofdeinde, hij begraaft zijn gezicht tussen mijn benen en likt mijn poesje. Ik staar naar Ross die verlekkerd naar het schouwspel kijkt.

De kaarsjes geven net genoeg licht om de kamer heel romantisch te verlichten.

Ik was gespannen… Zou ik klaar kunnen komen op de mond van Erik? Zou ik Ross betrekken in ons spel? Zou Hij… Erik propte twee vingers in mijn schede. Ik kreunde luid. Mijn gedachten stopten daar, ik had alleen nog maar geile gevoelens. Erik Trok me omlaag uit de kussens. Zijn geslacht raakte mijn kutje. Hier nu geneukt worden terwijl zijn beste vriend toekeek… Kon het nog beter? Traag drong Eriks geslacht in mij. Hij begon langzaam te stoten. Ross speelde met zijn pik, traag schoof hij het vel over zijn geile schacht heen en weer. Steeds mij in mijn ogen kijkend. Ik zei dat van achteren geneukt wilde worden, op zijn hondjes. Ik gleed naar het voeteneinde van het bed en hij stond op de vloer. Zijn handen op mijn heupen en snel duwde hij zijn pik in mij. Ross kwam op zijn knieën voor mij zitten. Hij speelde met zijn pik, luttele centimeters van mijn mond. Ik de spiegel naast mij zag ik dat hij oogcontact zocht met Erik. Als of hij toestemming vroeg of hij mee mocht doen. “Alleen je handen…” kreunde hij. Ross liet zijn pik los en streelede mijn gezicht, mijn schouders. Zijn ene hand omvatte een borst terwijl zijn ander hand mijn rug streelde. Hij kwam zo dicht bij dat zijn pik tegen mijn gelaat aan kwam te liggen. Ik wist het zeker… Die pik wil ik pijpen en zonder op Eriks reactie te wachten nam ik de eikel in mijn mond en sabbelde aan de harde staak. Zijn voorvacht was al rijkelijk gevloeid en smaakte heerlijk. Erik stopte met stoten en keek toe hoe ik Ross pijpte. “Ik wil wisselen… want je pijpt geweldig!” zei hij en trok terug. “Ross wil jij…” Die wachtte geen seconde en ging achter mij zitten. “Condoom, condoom…” kreunde ik. Hij zuchtte maar toen Erik hem een doosje toewierp accepteerde hij. Even later werd ik door hem gevuld en pijpte ik Erik.

Na een tijdje wilde ik weer wisselen en Ross duwde mij opzij. Hij lag op zijn rug en ik gleed over hem heen. Erik stond met gespreide benen over zijn vriend terwijl ik hem pijpte en af trok. Ik kwam als eerste klaar. JEZUS wat geil. Een pik, diep in je kut, een tweede in je mond. Handen op je hoofd die je vasthouden terwijl hij mijn mond neukt en een tweede paar handen die afwisselend mijn kont en mijn tieten vasthouden… Toen was het Ross die met een luide brul klaarkwam en het condoom vol spoot. Erik kwam ook en ik liet mijn mond volblazen met zijn zaad. Ik slikte en slikte. Dat had ik nooit eerder gedaan, sperma slikken na een pijp partij…

We zakten uit elkaar en van elkaar. Ross maakte zich van ons los en ging naar beneden. Erik duwde mij op mijn rug want hij wilde mij neuken. Ik liet hem toe en voelde hoe hij zijn pik in mij duwde. Ross kwam terug met een fles wijn. Hij zette deze aan mijn mond en ik nam een teug. Ik spoelde de zaadsmaak weg en voelde me geweldig geil en wilde nu Ross laten komen… in mijn mond. Hij kwam naast mijn hoofd liggen en ik pijpte hem. Zijn pik was heerlijk hard en dik. Binnen de kortste keren kwamen we alle drie nog een keer klaar.

We kropen samen onder het laken en streelden en speelden nog een tijdje. En zo sloten we de nacht af.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 12335 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Laten kijken”

Plaats een reactie