BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De hete kerst van 2020

Het is 2020 en het loopt tegen de kerstdagen aan. Had er deze keer echt zin in om kerst te vieren. Het huwelijk met mijn man, Jack, verloopt niet al te best de laatste jaren. Door zijn werk is hij te vaak van huis en vaak lang van huis en dat komt ons huwelijk niet echt ten goede. En de keren dat hij wel thuis is verloopt alles heel stroef. Er zijn steeds vaker meningsverschillen en wat de seks betreft staat het ook op een heel laag pitje. Ik ben nu zelf 40 en best wel iemand die aandacht en genegenheid wil van haar partner. Onze 16 jarige zoon Mark besteed vaak nog meer aandacht aan mij dan mijn eigen man doet. Wij kunnen gelukkig heel goed met elkaar opschieten en kunnen goed met elkaar praten.
Ik hoopte nu een beetje om ons huwelijk weer een beetje een ‘boost’ te kunnen geven zodat mijn man en ik weer dichter naar elkaar zouden toegroeien.
En ik had er ook alles aan gedaan om er tip top uit te zien met kerst. Had een leuk nieuw zwart rokje gekocht met een donkerblauw glimmend satijnen bloesje. Natuurlijk mocht een nieuw sexy lingeriesetje niet ontbreken. Dit keer gekozen voor een sexy donkerblauwe string afgewerkt met kant en daarbij een bijpassend push-up behaatje ook met kant afgewerkt. Al met al best een leuk outfit zo voor de kerst. En toen ik mezelf in de spiegel bewonderde dacht ik toch wel…’deze vrouw mag er best nog wel zijn’

1e Kerstdag was ik al vroeg uit de veren om het één en ander al voor te bereiden. Ik was nog gehuld in een ochtendjas. Ik had in de planning om een lekker diner te maken. Alles in huis mooi aankleden met lichtjes en kaarsjes enz. enz. Ik deed er echt mijn best voor om er iets leuks en lekkers van te maken. Maar toen ik klaar was kwam daar de grote domper. Toen mijn man, tegen de middag, beneden kwam was hij al aangekleed en netjes in het pak. Vragend keek ik hem aan want ik zag aan zijn blik dat er iets was. En toen deelde hij me mee dat hij weg moest vanwege zijn werk en zeer waarschijnlijk de kerst niet thuis zou doorbrengen. Ik kon wel door de grond zakken. Had ik me hier zo voor uitgesloofd? Had hij nou echt niet door dat ik dit alles deed om ons huwelijk te redden? Kon hij nou echt niet eens één keer ‘nee’ zeggen tegen zijn baas? Het leek hem volgens mij allemaal niet zo te deren. Hij draaide zich om en ging zijn ingepakte koffer halen. Nog geen half uurtje later was hij al vertrokken. Ik kon wel huilen op dit moment en ik zou dat ook gedaan hebben maar op dat moment kwam Mark ook beneden. Hij zag meteen hoe bedroefd ik was en kwam me dan ook meteen troosten. Hij gaf me een lieve stevige knuffel. Het voelde goed dat ik nu een paar stevige armen om me heen had en ook een schouder om even uit te huilen. Ik vertelde hem dat z’n vader alweer weg was naar werk en dat ik hier nu alles voor niks had gedaan. “Het was om ons huwelijk een boost te geven, maar blijkbaar geeft hij niks meer om mij.” huilde ik bijna.
Mark was zo ontzettend lief voor me en troostte me zoveel mogelijk. Ik had al gezegd dat ik nu geen zin meer had in deze kerstdagen en dat ik me uit had gesloofd voor niks.
Toen zei Mark, “Mama, jij gaat je nu gewoon aankleden en iets moois aantrekken en dan dek ik intussen de tafel en gaan we er samen een leuke kerstdag van maken.”
En na een beetje gemor van mijn kant deed ik tenslotte toch wat hij vroeg. Ik moest onze kerst niet door dit laten vergallen.

Ik ging lekker onder de douche en kleedde me daarna aan en trok aan wat ik voor deze kerst had gekocht inclusief het mooie lingeriesetje. Mijn half lange donkerblonde haren had ik van achteren mooi opgestoken. Had me opgemaakt en een lekker geurtje opgedaan.
En toen ik weer beneden kwam keek Mark me bewonderend aan. Ik bloosde toen hij me zei dat ik er geweldig en sexy uitzag. Het deed me heel veel dat juist Mark dit tegen me zei. Mijn eigen zoon wist dit wel te waarderen. En toen hij me ook nog eens zei dat ik op een model leek kreeg ik een warm gevoel in mijn buik.
Als dank voor zijn lieve woorden gaf ik hem een zoen op de mond. Zonder het echt te beseffen duurde de zoen langer dan ik normaal zou doen. Ik weet niet waarom dit ineens bij me op kwam maar het liefste had ik hem lekker lang willen zoenen. Maar dat kon ik niet maken natuurlijk, hij is immers mijn eigen zoon. We keken elkaar nu diep in de ogen en ik smolt bijna. Hij keek me zo lief aan en ik wist even niet wat te doen.
Dus ik zei maar snel dat we aan tafel moesten gaan zitten om te gaan eten. Ik was even helemaal verward. Hoe kwam het toch dat ik er zojuist aan dacht om Mark lekker lang te zoenen? En waarom voelde die zoen van zonet toch zo lekker?

We hadden lekker gegeten samen met een heerlijk wijntje erbij. Ondanks dat mijn man er niet bij was hadden Mark en ik het heel goed naar de zin. Hij maakte me tenminste aan het lachen en regelmatig liet hij me horen dat ik er geweldig en sexy uitzag en dat deed veel met me. Ik zat dan ook regelmatig te blozen en kreeg lekkere kriebels in mijn buik.
Toen we samen aan het opruimen waren en in de keuken stonden kwam Mark recht voor me staan en zei. “Lieve mama, ik begrijp niet waarom je nog langer bij hem blijft?” doelend op zijn vader. Hij pakte me vast met zijn handen op mijn onderrug. “Wat moet ik dan?” vroeg ik weifelend. “We kunnen toch samen zonder hem doorgaan?” “Hij is jou gewoon niet waard.” zei Mark. “Ik kan ook voor jou zorgen mama.” ging hij door. “Ik ben toch veel beter dan hij?” Ik knikte instemmend en beaamde dat hij inderdaad veel liever en zorgzamer was dan zijn vader.
Marks handen zakten langzaam omlaag tot op mijn billen. Ik kreeg het warm en een vreemd maar aangenaam gevoel in mijn buik. Weer keken we elkaar nu aan. Ik zag de glinstering in zijn ogen en keek naar die lieve lach. Voor ik het wist boog ik mijn hoofd en kuste hem vol op de mond. Ik wist niet wat me bezielde maar het ging automatisch. Het waren eerst wat vluchtige zoentjes maar al heel snel perste hij zijn tong tegen mijn lippen waarop ik mijn mond gewillig opende en zijn tong in mijn mond ontving. Een tel later waren we verwikkeld in een heuse lange tongzoen. Het idee dat ik nu stond te tongen met mijn eigen zoon maakte me bloedje geil. Ook al hoorde dit niet vond ik het superlekker. Wat een heerlijk gevoel zoals onze tongen in elkaars mond om elkaar heen draaiden en proevend van elkaars speeksel.

Marks handen gleden nu onder mijn rokje en streelden nu mijn billen die deels bloot waren omdat ik een string droeg en zwarte glanzende nylonkousen. Ondertussen knoopte ik wat knoopjes los van mijn bloesje. Mark maakte me heet en geil en ik voelde mijn gladde kutje nu al helemaal gloeien. Toen hij stopte met zoenen tilde hij me op en zette hij me neer op het aanrecht. Met mijn benen over het blad omlaag hangend zat ik nu op het aanrecht wachtend op wat hij nu ging doen. Ik had wel een idee natuurlijk. Daar gleden zijn handen opnieuw onder mijn rokje en haakten zijn vingers onder de zijkanten van mijn string. Ik moest wat op en neer wiebelen met mijn billen toen hij het omlaag trok. Toen hij mijn string in zijn handen had rook hij er even aan en zei. “Je ruikt heerlijk mama.” Toen schoof hij mijn rokje omhoog en keek hij naar mijn gladgeschoren kutje. “Bevalt het wat je ziet?” giechelde ik waarop Mark heftig knikte. Met zijn handen drukte hij mijn benen uiteen en meteen daarop begroef hij zijn hoofd tussen mijn dijen. Ik slaakte een kreetje van verrukking toen ik zijn tong op mijn schaamlipjes voelde. Het leek wel een soort dans zoals zijn tong over en tussen mijn kutlipjes door glibberde. Ik werd natter en geiler en voelde hoe mijn geile sappen naar buiten stroomden en gulzig werden opgelikt door mijn zoon Mark. Zelfs mijn eigen man had dit nog nooit bij me gedaan. Dat vond hij maar vies zei hij dan altijd. En dat was ook de reden dat ik nooit geen sperma van hem doorslikte.
En nu was mijn eigen zoon mij aan het likken en deed zich wél tegoed aan mijn warme sapjes. Het was zo’n ontzettend geil gevoel hoe hij zijn tong steeds dieper in mijn grotje drukte. En bij elke aanraking, van zijn tongpunt, met mijn opgezwollen clitje leek er een soort van elektrische schok door mijn lijfje heen te trekken. Ik was helemaal in extase en het duurde daarom ook niet heel lang of ik kwam voor de 1e keer klaar. Alles leek te zweven en alsof ik alles nu in een soort roes beleefde. Mijn lichaam schokte en trilde oncontroleerbaar. Het was maar goed dat ik nu op het aanrecht zat en me zelf beetje vast kon houden.

Toen ik wat was bijgekomen van mijn orgasme voelde ik zijn tong nog steeds over en tussen mijn kutlipjes door glijden. Ik had dit nog nooit zo meegemaakt. Nog nooit was ik zo heftig klaar gekomen als nu bij Mark. Een knul van 16 jaar die als een volleerd ‘beffer’ zijn eigen moeder had klaar gelikt en een hevig orgasme had bezorgd. En doordat Mark bleef door likken en zuigen kwam het 2e orgasme ook alweer opzetten. Ik hield het niet meer en ik schreeuwde het uit van genot. Het zou me niet eens deren als de buren me zouden horen.
Toen ik weer wat was bekomen trok Mark me van het aanrecht en trok me mee naar de tafel. Met een beetje gefriemel ontdeed hij me nu van mijn rokje en ook van mijn bloesje en behaatje. Daar stond ik nu, enkel nog gehuld in mijn zwarte nylonkousen en zwarte pumps. Hij bekeek mijn tieten en nam nam één voor één mijn harde tepels tussen zijn lippen. Hij maakte me bloedje geil. Daarna moest ik nu voorover tegen de keukentafel gaan hangen. En terwijl ik mijn kontje wat verder naar achteren stak hoorde ik hoe Mark zich ontdeed van zijn kleding. Ik kon een klein stukje draaien met mijn hoofd en zag hoe Mark nu ook naakt was. Zijn pik was flink gegroeid en was dik en hard en wees als een speer ietwat schuin omhoog. Voor zijn leeftijd bleek hij al flink geschapen te zijn. Ik wist wat hij wilde gaan doen en ik liet dat gewillig toe. Hij ging achter me staan en daar voelde ik zijn eikel al tegen mijn schaamlipjes gedrukt worden. Ik wist dat hij me ging neuken en nu wilde ik ook niets liever dan zijn harde staaf diep in me voelen. Het was een klein momentje wat op en neer bewegen maar uiteindelijk voelde ik hoe zijn harde staaf soepel bij me naar binnen gleed. Tot aan zijn ballen toe was zijn pik in mijn kutje gegleden. Wat een supergevoel was dit. Misschien toch extra lekker en spannend omdat het nu om de harde pik van mijn zoon ging en niet die van mijn man. Met beiden handen hield hij mijn heupen vast en begon zachtjes maar toch krachtig te stoten. “Je bent zo lekker nat mama.” kreunde hij zacht. “Dat komt door jou liefje.” antwoordde ik.

Rustig begon Mark het tempo op te voeren. Hij bleek verdomde goed te weten wat hij moest doen. Ik had nooit geweten dat hij op 16 jarige leeftijd al wist wat hij moest doen. Natuurlijk was dit ook nieuw voor hem en ik wist al dat hij het niet heel lang zou volhouden om te gaan spuiten.
Hij hoefde echt maar een paar keer diep in me te stoten of hij kreunde al. “Oh ja mama ik ga klaar komen.” Ik voelde dat hij nu zijn pik uit me wilde trekken en daarom zei ik snel. “Toe maar schatje spuit mama maar lekker vol met je hete zaad.” En ik had dit nog maar amper gezegd of ik voelde hoe hij zijn zaad diep in me spoot. En het was echt een flinke lading die hij diep in mijn kutje spoot. Ik had hier zo naar verlangd naar een flinke lading sperma in mijn grotje. En eerlijk is eerlijk, ik had het in de planning staan om vandaag geneukt te worden door mijn man. Maar ik was nu dolblij dat die nu niet thuis was en dat ik nu een lading sperma van mijn zoon Mark te verwerken kreeg.
Ik voelde de pik van Mark al een beetje slinken waarna hij ‘m uit mijn kutje liet glippen. Ik voelde hoe er zaad mee naar buiten kwam en zelfs langs mijn been omlaag droop.
Wat een verdomd lekker gevoel was dit. Toen ik me omdraaide en Mark aankeek glommen zijn ogen en hij hij een voldane blik in zijn ogen. Ik trok hem dicht tegen me aan en kuste hem vol op de mond. Een zoen vol passie. Alles voelde zo heerlijk bij en met hem. Die stevige armen om me heen.
“Wat was dit lekker schatje.” zei ik zacht. Ik wist dat dit compliment van grote waarde was voor hem. “Je bent zo lief voor me.” bestuitte ik hem waarop hij me glunderend aankeek en antwoordde. “Omdat je zo’n lieve moeder bent en beter verdiend dan met papa.”
Ik verschoonde me wat en daarna gingen we naast elkaar op de bank zitten.

“Hoe bedoelde je dat zojuist?” wilde ik weten. “Dat ik voor je wil zorgen, er wil zijn voor je en dat ik een veel betere man voor jou ben dan mijn vader.” Ik keek hem aan en zag dat hij dit meende. “Wil jij mijn man zijn dan?” vroeg ik waarop hij knikte. “Maar lieverd, je bent mijn zoon dan kan je toch niet mijn man worden en ik ben nog getrouwd.” Mark zette me wel aan het denken nu. Hij was en is inderdaad een betere man voor mij maar ik was nog getrouwd met Jack. Natuurlijk zou ik liever met Mark samen een nieuw leven op willen bouwen.

Ik wilde er even niet aan denken. Het enige wat ik wilde was om nog meer met Mark te genieten. Ik pakte zijn hand vast en trok hem mee naar mijn slaapkamer. Op zijn rug liggend keek hij naar me met die lieve ogen. Ik zat op mijn knieën naast hem en greep zijn half slappe pik vast. Zachtjes trok ik zijn voorhuid op en neer en binnen een mum was zijn pik weer keihard en dik en stond die fier omhoog. Ik boog mijn hoofd en omsloot met mijn lippen zijn eikel. Ik proefde van zijn ietwat ziltige voorvocht. Het smaakte heerlijk. Met een lekker tempo begon ik hem te pijpen en over zijn schacht te likken. Wat een intens lekker gevoel om die harde kloppende pik in mijn mondje te voelen. En ik zag hoe Mark volop genoot van mijn pijpkunsten. Ik liet hem dan ook zolang mogelijk genieten. Als ik voelde dat hij bijna ging komen dan deed ik weer wat rustiger aan om vervolgens weer volop tekeer te gaan. Uiteindelijk ging hij bijna klaar komen. Ik hoefde er niet lang over na te denken, en was het heel duidelijk voor me. Ik wist zeker dat ik Mark in mijn mond klaar zou laten komen en ik zijn zaad zou proeven. Zo gezegd, zo gedaan. Nog een paar keer extra mijn best doen en daar kreunde hij al. “Oh ja mama ik ga weer klaar komen.” Antwoord geven kon ik al niet meer want ik voelde meteen hoe er een fikse lading warm sperma in mijn mond werd gespoten. Het was een flinke lading en ik had moeite om alles ineens door te slikken. Dat gaf me wel de gelegenheid om het warme ‘goedje’ nog langer te kunnen proeven. Nooit gedacht dat ik sperma zo lekker zou vinden. Het had een lekkere ziltige/zoetige smaak en smaakte veel lekkerder dan verwacht. En ik wist nu al dat ik zijn zaad nog vaker zou proeven.

Toen we weer naast elkaar lagen hielden we elkaar stevig vast. We genoten even van de stilte. Wisten ook beiden niet wat te zeggen. We streelden elkaar, zoenden elkaar en knuffelden elkaar. Waarom voelde dit nu zo heerlijk? Waarom voelde dit vele malen beter dan met mijn man?
Beiden in een badjes gehuld zaten we een uurtje daarna beneden op de bank lekker dicht tegen elkaar aan. We konden gewoon niet van elkaar afblijven. Ik voelde steeds zijn vingers en handen die over mijn hele lichaam gleden. We hebben heel de avond tegen elkaar aangezeten en geknuffeld en gezoend tot we naar bed gingen. En in bed hebben we alles nog eens een paar keer over gedaan. Een pik werd weer hard en dik, en een kutje werd weer drijfnat. Een heerlijke combinatie voor een geile nacht. Ik werd weer heerlijk gebeft, gevingerd en geneukt en kreeg weer de nodige ladingen sperma te verwerken. Het was superlang geleden dat ik zo’n geile hete nacht had gehad als ik nu had met Mark. En wat fijn dat zo’n jonge knul zo vaak kan klaar komen. Ik liet geen druppel sperma verloren gaan.

Ik lag nog wat na te genieten en dacht aan onze toekomst. Diep in mijn hart wist ik dat ik met Mark een nieuw leven op wilde bouwen en dat hij DE man is in mijn leven. Ik wist ook dat Mark me al zijn liefde en aandacht zou geven, iets waar ik zo’n behoefte aan heb. En ook wat seks betreft wist ik dat ik niets tekort zou komen.
Uiteindelijk vielen we uitgeput in een diepe slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wendy47

Hallo, ik ben Wendy een gescheiden mama uit Brabant. Al iets meer dan 3 jaar hebben mijn zoon en ik een liefdesrelatie. Hij is echt mijn allessie en is het beste wat me ooit kon overkomen. Hij is echt de liefde van mijn leven.
Hij heeft me er toe aangespoord om verhalen te schrijven en hier te posten zodat iedereen ervan kan meegenieten. In de meeste verhalen, die ik hier post, zitten we stukjes in die mijn zoon en ik zelf mee hebben gemaakt. Of zitten stukken in over mensen die ik persoonlijk ken. En dat geheel maakt het zo leuk om verhalen te schrijven.
Hoop dat jullie heel veel plezier hebben aan mijn verhalen en elke vorm van reacties zijn welkom. Liefs Wendy

Dit verhaal is 19706 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

9 gedachten over “De hete kerst van 2020”

  1. Geweldig Wendy. Kan het begrijpen. Weet ook een geval van een buschauffeur voor de kerst weg en half januari terug ze had al gezegd als je met kerst niet thuis ben ben ik weg .En dat deed ze ging naar een bevriende vriend van hem met jong zoontje en bleef daar. Nou WENDY xxxjes

  2. Jeetje wat wordt dit verhaal met punten onder gewaardeerd zeg, heerlijk geil verhaal genoten gewoon. Maak alsjeblieft een lekker geil vervolg, dat moeder zwanger bijvoorbeeld. En dat ze samen gelukkig worden , nog lekker doorgaan hoor

Plaats een reactie