BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Marike (2) Pak haar avond

Het was een warme voorjaarsavond, niet lang nadat Marike van schrik mijn paal niet los kon laten. Marike paste bij mij op en zat op de tegelvloer van de woonkamer en had zelf niet door dat er tussen haar blote billen onder haar jurkje een nat plekje was ontstaan. De vrucht was rijp geworden, sappig en dan is ze het op zijn lekkerst.

Het natte plekje werd zichtbaar nadat ik was thuisgekomen. Ze stond op nadat ze me gevraagd had of ik nog een glas rode wijn of bier wilde drinken. Voor mij werd het wijn, zij pakte voor zichzelf een blikje cola. Ze had schijnbaar geen idee van het plekje dat ze had achtergelaten, liep naar de keuken en ik raakte in verrukking toen ik het natte plekje zag. Ik bukte, knielde, rook, likte en slurpte stiekem haar geile meidenvocht van dat plekje.

Ik ging op de stoel zitten, ik hoopte dat ik zodoende tegenover haar kwam te zitten en wachtte tot ze me de wijn gaf. Haar vingers raakten mijn hand, kort maar wel heel teder, tintelend. Ze ging inderdaad op de bank zitten, ze zag me kijken naar haar benen, haar buik, haar borsten, haar gezicht. Ze wist maar al te goed dat ik goed zicht had op het ontbrekende slipje onder haar jurkje en dus ook het bosje haar dat ze me eerder al had laten laten zien goed kon zien. We spraken, we kletsten, haar benen bewogen een beetje onrustig tijdens het zitten. Ze ‘moest maar eens naar huis’. Die nacht heb ik me drie keer op haar afgetrokken. Haar naam nauwelijks verhullend geroepen in de badkamer, onder de douche, in bed.

Een paar dagen later is ze aan de vooravond van het oppassen op mijn kinderen -opnieuw- zo in de ban van het spel dat haar hand, echt zonder opzet, rakelings mijn mannelijk lid raakt. Ze raakt me aan, ze schaamt zich, lacht en daardoor raakt ze het opnieuw door de dunne stof van de broek heen, eenmaal, maar nu bewuster, en zij streelt hem, voelt hem zwellen, groeien, – ‘van mij!’ floept ze er trots uit-, ze voelt zich stoer dat hij voor haar zo rechtop in mijn broek staat. Plots stokt haar adem, want mijn hand raakt ook haar aan en streelt de haartjes van haar benen bloot, ze genieten van de streling, de zon en de gloed die mijn strelen veroorzaakt. Ik streel mezelf een weg omhoog, tot ik de grens van haar broekje, haar slipje heb bereikt. Ze trilt als een espenblad en haar schuchtere lijf spant zich als mijn hand de lipjes van haar kuise kutje strelen, haar kutje betast, bevoelt, bezoekt. Ik voel me meer dan welkom bij haar binnen. Vocht maakt de toegang mogelijk.

Ik adem de laatste restjes twijfel in haar ogen, ik voel ruimte die zij biedt als zij haar benen verder spreidt en zo haar kruis uitnodigend voor me opent. Dan glijden mijn vingers diep in haar toegangspoort totdat mijn lippen de hare beroeren en mijn tong en lippen tussen haar schaamhaartjes haar naar een kreunend en kraaiend eerste orgasme likt en zuigt.

Een paar weken later was ze er al vroeg, om een uur of vijf, en zag er verleidelijk uit. Inmiddels 17 lentes jong, een vrij, frivool en dartel ding. Ik vond dat ze in de afgelopen maanden echt in haar voordeel was ontwikkeld van een verlegen en onzeker meisje naar een steeds meer zelfbewuste en ook seksueel aantrekkelijke jonge vrouw. Ze zou die nacht blijven slapen, omdat ik niet precies wist hoe laat ik terug zou zijn. Laat.

Ze vroeg me of haar vriendje ook mocht komen, later op de avond als de kinderen op bed lagen. Hij zou weg zijn als ik thuiskwam, hoor, hij blijft niet slapen zei ze op voorhand, een tikje nerveus en opgewonden. Dat ze zouden vrijen, zij en haar vriendje, hing in parfum en geilheid om haar heen. Stiekem hoopte ik nog wel wat sporen van dat vrijen in huis te vinden. Ze kuste me op mijn wang, toen ik wegging. Ik streelde haar over haar rug, tot aan het kuiltje net boven haar billen, zag dat ze kippenvel op haar armen kreeg en dat haar haartjes recht overeind gingen staan en ik wenste haar met een wellustige knipoog veel plezier.

Die avond ging ik met een first date uit eten en we hebben na afloop bij haar thuis heerlijk gekust. Ik had de hoop dat we nog iets verder zouden komen dan kussen maar “zij was niet het type dat de eerste avond gelijk al met iemand het bed induikt.” Al kostte het haar nu, zei ze wel, meer moeite dan anders. Ik vermoedde dat beide zinnen in het standaardpakket van haar eerste date zaten. Ze ontkrachtte die woorden overigens bij het afscheid met een laatste kus en het wijken van haar dijen vlak onder mijn priemend lid waardoor ze toegang bood om mijn linkerhand te laten voelen hoe nat ze was. Zij ontving een orgasme, dat ze zich liet welgevallen; ik werd door haar slechts op een ‘orgasme elders’ voorbereid. Wat achteraf bezien zeker niet het slechtste deel van de avond zou zijn.

Thuis was alles stil. De kinderen lagen op bed net als de oppas, die ‘voor de zekerheid’ bleef slapen omdat ik alles open wilde houden bij mijn date, varierend van laat thuis, niet thuis, tot heel vroeg in de ochtend thuis. Ik verwachtte dat ze als ik thuis kwam misschien wel op de bank lag te slapen, maar de bank was leeg.

De sporen van bezoek van haar vriendje waren inderdaad niet echt weggewerkt. Uitgetrapte sneakers, haar rokje, zijn (!) onderbroek, met sporen van nog plakkerig zaad. Ik nam die mee om er mijn kinderen er de volgende morgen niet mee te belasten. Hen kuste ik, ieder in hun eigen bedje en liet hen in hun diepe slaap.
Ik keek nog even om de hoek van de logeerkamer, die was afgezien van de tas van de oppas leeg, het bed was onbeslapen. Van de 17 jarige geen enkel spoor. Daar legde ik haar rokje en sneakers naast.

Op weg naar mijn slaapkamer vond ik wel een gebruikte handdoek over de rand van het bad, nog vochtig, en een onbekende tandenborstel op de oplader. Zij waren de zichtbare getuigen van Marike’s aanwezigheid, maar haar zelf had ik nog niet gevonden.

Mijn kleren en zijn onderbroek gooide ik in de wasmand, drank en rook douchte ik van me af. Ik streelde mijn onbevredigde paal, maar hield me in, alsof er in mijn lichaam al een vermoeden bestond van wat komen ging. Mijn date had me met mijn hand in haar kruis opgewonden en tegelijk mijn verlangen geremd, in elk geval op pauze gezet. Ik waste na het douchen nog extra mijn gezicht, mijn handen, friste mijn eikel op en liep naar mijn slaapkamer. Naakt. Met een stijve.

Ik liep de donkere slaapkamer in, voelde de zindering in mijn lijf en liep met zijn linkervoet in iets zijdezachts dat ik met me mee sleepte tot ik het bedlampje aanklikte.

Wat ik als eerste zag heb ik niet exact in mijn herinnering opgeslagen. Was het nu het slipje dat aan mijn voet was blijven hangen, waren het de ontwapenende billen die half onder het nachthemd uitstaken, de blonde manen op het kussen naast mijn kussen of was het de jonge vrouw die met haar benen gespreid overdwars in bed lag.

Door die houding in bed kon ik niet anders dan dicht tegen haar aanliggen en ik was me bewust van de kans op seks die het tegen haar aanliggen op zou roepen. Langzaam maar zeker groeide er bij mij het sterke vermoeden dat zij die lighouding juist voor deze nacht in scene had gezet, wat ze bij het ontbijt zonder aarzelen bevestigde. Ze ontroerde me, de aanblik verwarmde, verwarde, mijn geslacht groeide. Ik voelde haar tederheid en lust, kon en wilde niet anders dan naast haar in het bed liggen. Haar lichaam zo dichtbij, dichterbij dan ooit. Voorzichtig legde ik het laken over haar billen en haar lichaam en legde me naast haar onder het koele laken, knipte het licht uit en kon de slaap niet vatten. Ik hoorde haar adem, licht, net onder de oppervlakte van de slaap en na een tijdje voelde ik dat haar handen bewogen, ongemerkt voor haar maar niet voor mij en haar vingers naderden mijn geslacht tot op minder dan een millimeter. Net toen ik me afvroeg hoe deze nacht verlopen zou gaven haar vingers het antwoord door mijn geslacht subtiel aan te raken, slechts te toucheren. Mijn vingers streelden haar haren, haar hoofd, haar rug.

Ze had deze nacht zorgvuldig voorbereid. Het vriendje die ze eerder had gekust en gepijpt, was zonder argwaan, want bevredigd, tijdig naar huis gestuurd. In bad later die avond had zij gefantaseerd, nog even ‘om in de stemming te komen’ gemasturbeerd, de laatste haartjes weggeschoren en -doortrapt- haar slipje zorgvuldig op de vloer bij de deur van de slaapkamer gelegd.

Haar billen had ze deze warme zomernacht halfnaakt in bed gelegd zodat ik haar zo zou vinden en haar -zo hoopte zij vurig- zou nemen. Ze wilde gewekt worden, wakker gemaakt, gewekt in de liefde. Mijn liefde voor haar voelen en haar lichaam die nacht aan me geven.

De streling van haar vingers kon ik niet weerstaan. Ze deden me het eerdere deel van de avond met mijn date al snel vergeten. Ik ging voor nu helemaal op in deze jonge vrouw, die een warm geschenk in mijn eigen bed was. Mijn verlangen en geilheid deden mijn date snel vergeten en vuurden mij aan diep in deze jonge schoot binnen te dringen. Mijn vingers zochten haar kutje, een hete gloed kwam mij tegemoet toen ik langs haar billen en perineum probeerde haar vrucht te voelen. Vochtig, klam, voorbereid. Op mijn teder strelen reageerde zij, kennelijk nog in haar slaap.

Mijn geslacht bewoog zich doelgericht naar de poorten van haar paradijs. Pas bij de krachtige stoot in haar schoot liet ze merken dat ze wakker was, fluisterde ‘kom maar binnen hoor’ en ze liet zich gewillig en met liefde nemen. Ze was ontwaakt door mijn krachtige stoot, mijn wellustig minnen, door mijn opgezwollen lid tussen haar strakke lippen. Mijn zwaard stak diep in haar tot dan toe onbereden schede. Ze was tijdig aan de pil geraakt, omdat ze enorm naar seks verlangde. Zij en haar vriendje hadden al een paar keer gesproken over een ontmaagding. Hij wilde heel graag tijdens hun gezamenlijke vakantie, die twee weken na deze nacht begon, met haar naar bed.

Ze kon zich hier wel in vinden nadat ze hier samen een paar keer over gesproken hadden. De laatste keer had hij haar zelfs heel erg lekker klaargelikt, toch had zij plots en eenzijdig dit plan gewijzigd want ze had aan haar al langer sluimerend verlangen naar mij toegegeven. Door het onverwachte en ‘last minute’ oppassen deze nacht had ze zomaar de kans gekregen om te blijven slapen en ze had resoluut bedacht dat het deze nacht dan ook maar moest gebeuren: dit was de uitgelezen gelegenheid om bij mij in bed te belanden. Ze had zelf gekozen dat haar rijpe vrucht gegeten moest worden en wilde van haar eerste nacht een feestdis maken. Niet met iemand die haar onbeholpen als een joch van 19 wild en onbesuisd en met een vroegtijdige zaadlozing een kater zou bezorgen, maar een nacht waar ze ook jaren later met plezier en met voldoening op terug kon kijken.

Bij het ontbijt vertelde ze dat ze al een paar keer met haar moeder had gesproken over de eerste keer met iemand naar bed. De eerste keer van haar moeder was voor haar niet zo heel prettig geweest en zij gunde haar dochter iets mooiers dan wat zij had meegemaakt. Daarom hadden ze ook een paar mogelijkheden naast elkaar besproken. Als ze echt als eerste met haar vriendje naar bed wilde dan adviseerde haar moeder haar om nog even te wachten, tot een later moment als zij en haar vriendje wat ouder waren en wat meer geexperimenteerd hadden. Hij had nauwelijks tot geen seksuele ervaring, net als zijzelf trouwens, en hij had niet eerder met iemand een relatie gehad. Maar moeder kende de seksuele ontwikkeling van haar dochter vrij goed en had goed door dat Marike heel erg aan seks toe was. Dus kwam moeder met een alternatief plan. Waarom zou je niet met de vader van de oppaskinderen naar bed gaan, hij is wel wat ouder dan jij, heeft op dit moment geen relatie, en wel de nodige jaren ervaring op seksueel terrein. Marike vroeg haar moeder of zij soms een keer met mij gevreeen had en daarom wist hoe ik in bed was, maar dat ontkende ze; naar waarheid. ‘Als je goede herinneringen wilt hebben aan je eerste keer kies dan voor hem, ik denk dat je je veilig bij hem voelt. Dat klopt wel, zei haar dochter. Maar waarom denk jij dat dan als je nooit met hem gevreeen hebt?

Ze antwoordde: Herinner je je nog die avond dat ik je bij hem ophaalde en jij in je bh en slipje bij hem in de keuken stond. Niet direct de manier waarop je je dochter van 16 op zo maar een avond denkt aan te treffen bij een oudere man. Ik had echt wel door dat er iets gebeurd was. Lieverd, een colavlek verwijder je niet met alleen maar water. Een spermavlek wel. Je witte slipje was vochtig in je kruis en het rook absoluut naar vers gespoten sperma. Ze streelde de hand van haar dochter. Als er iets gebeurd was tussen jullie dan was dat was iets tussen jou en hem, maar ik hoopte natuurlijk wel dat hij je niet toen al ontmaagd en geneukt had. De oppas keek haar moeder aan, en onderbrak haar ‘lief dat je dat nooit hebt laten merken, nee ik was zo onhandig die avond’ en ze vertelde wat er gebeurd was. Ze konden er samen om lachen.

‘Doe het nou maar, je krijgt er geen spijt van, maar geef je vriendje voor die tijd ook iets, trek hem af, pijp hem, laat je beffen, maakt niet uit, als hij jou maar bevredigd achterlaat.’ Daarom werd het dus niet haar vriendje, maar was ik de man die haar -deze nacht- ontmaagde, zij was de vrouw die haar schoot die nacht aanbood, en mij voldoende en met voldoening uit liet razen in het kutje dat eerder die avond met haar vriendje aan voorspel absoluut niets te kort gekomen was. ‘Je hebt me sufgeneukt’ zei ze toen ze een nachtzoen gaf en verder slapen ging.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 19122 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie