BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Marike (3) Ruth, de moeder van Marike

Drie weken later zag ik haar lopen, bij de Albert Heijn. In een kort strak rokje en een witte blouse met een kanten bh er onder. Mooie bruine benen had ze, eigenlijk was haar strakke lichaam me nooit eerder zo opgevallen, maar nu ze in haar korte rokje stilstond voor het beschuit vielen haar mooie benen en haar prachtige billen me pas goed op. En als ze al een string onder dat rokje aan had, dan was dat van achteren niet zichtbaar. Ze draaide met haar billen alsof ze zich bewust was dat ik vlak achter haar stilstond en vol aandacht naar haar kont keek. Toen ze een brood pakte en daarvoor een klein stukje moest bukken draaide ze schijnbaar nonchalant naar me toe alsof het absoluut bij toeval gebeurde dat ik recht in haar sprekende borsten keek. Ze waren iets groter en voller dan die van haar dochter. Ik hoorde haar borsten op dat moment overduidelijk tegen me spreken ’bevrijd ons, streel ons, kus ons, zuig onze tepels, bemin ons en maak zodra het kan het haakje van deze bh los’.

Bij de kaas sprak ik Ruth, de moeder van Marike aan en vroeg na een tijdje subtiel naar de vakantie van haar dochter. De vakantie met haar vriendje. De vakantie van de geplande ontmaagding. De ontmaagding die door mijn interventie mislukt was. Nou ja Marike’s ontmaagding was prima geslaagd, vonden we allebei, alleen niet in maar voor de vakantie en niet door haar vriendje maar door mij. Ruth wilde me wel wat foto’s van Marike’s vakantie laten zien, zei ze. Of ik de kinderen had dit weekend? Zo niet, dan kom je vanmiddag toch een biertje drinken, ik ben alleen thuis, Wim is het hele weekend weg, gezellig, en streelde mijn schouder en arm. De boodschap was helder. Ik had het goed gehoord. Zij en haar borsten hadden gesproken! Ik moest nog wel wat regelen want ik zou die avond uit eten met een date, een eerste live afspraak met die date, maar ik vermoedde dat het met Ruth wel eens heul erg gezellig kon worden, en met een beetje geluk ook wel wat vaker dan alleen vandaag, dus appte ik mijn date met de vraag of we onze afspraak misschien konden opschuiven. Ze reageerde direct, zij zat namelijk in dubio, omdat haar broer onverwacht uit Italie over was gekomen; ze wilde graag een week of twee weken later afspreken. Ze liet het nog weten. Top zeg! Prima, want dan was Marike ook weer terug. Een after-party in dat weekend was ook niet verkeerd.

Natuurlijk had ik bij de notenbar naast de Albert Heijn snel lekkere vers gebrande noten gekocht, wat tapas en een turks brood om het borrelen extra lekker te maken. Natuurlijk had ik snel een douche genomen, mijn zak, eikel, bilnaad en buik geschoren, schone, lekkere en makkelijke kleren aangetrokken. Natuurlijk had Ruth nog gedouchet en zich mooi opgemaakt, een lekker geurtje op gedaan (hetzelfde geurtje dat Marike van haar ‘leent’ als ze bij me oppast, ze sorteert op de juiste manier voor!) en ze droeg gemakkelijke kleren, een wijd vallende India jurk, en ze had daaronder alleen net zo’n kanten bh als daarnet aan. De pre-seksuele rituelen waren in volle gang toen ik binnenkwam en tantra muziek hoorde, rustgevend en tegelijkertijd seksueel prikkelend. Dat wordt neuken, wist ik, alle signalen wezen er op, ook de harde staaf in mijn broek waar zij bij de voordeur al begerig naar keek wees in die richting.

Eerst praatten we samen op de bank over de buurt, de huizenprijzen, onze kinderen en de vrije antroposofische opvoeding die Ruth thuis had genoten. Ze vroeg naar mijn vrije opvoeding en haakte daar sluw op in. De eerste keer was ze verrast om van Marike te horen dat wij thuis regelmatig naakt rondliepen, mijn kinderen, ik. Marike was er snel aan gewend geraakt zei ze en op een morgen vertelde ze Ruth dat ze die avond net als wij ook naakt bij ons aan tafel zou gaan zitten. Ze had er goed over nagedacht en Ruth had haar voorgesteld om dan wel haar kutje en haar oksels mooi te scheren voordat ze dat ging doen. En lekker te ruiken. Ruth had eigenlijk wel even binnen willen kijken naar het moment dat haar dochter zich bij ons in de woonkamer uitkleedde en ze was er een beetje opgewonden van geworden dat haar dochter naakt bij mij in huis was. Ze was zelf nooit met nudisme bezig geweest maar nu Marike bij ons oppaste merkte ze dat Marike er zich fijn bij voelde en zich ook naakt bij ons thuis voelde. Dat wij ook een vrije opvoeding hadden die afweek van de standaard, dat sprak haar wel aan, ook al vond ze het wel wat dat een tienermeisje uit een ander gezin bij ons zo naakt door en rond het huis dartelde. Het had weinig seksueels, merkte ze, dacht ze, al hoorde ze wel dat Marike enorm opgaf over mijn geslacht, wat een grote mam! Het fascineerde Marike en ze wist er ook Ruth’s fantasie mee te prikkelen. Even aarzelde Ruth maar toch vroeg ze aan Marike of het haar ook opwond en of ze er wel eens aan dacht of die grote bij haar zou kunnen passen. ‘Maham’ reageerde ze. Juist omdat ze daar zeker wel es aan dacht en af en toe kreeg ze daar een nat kutje van als ze bij ons aan tafel of op de bank zat of als ze me hielp in de keuken. Uiteraard ‘heb jij dat wel gemerkt’. Natuurlijk had ik dat, het duidelijkst toen we samen kookten en haar schelpje geilheid geurde. Ik kon het toen niet laten haar billen zacht te strelen.

Dat Ruth zelf ook geil werd van haar naakte dochter en haar verhalen over mijn grote geslacht (wat wel mee valt trouwens) hield ze toen en nu wijselijk voor zich. Ze ontkende het toen Marike vroeg of zij die piemel misschien wel eens zou willen passen, maar Ruth kleurde wel zo rood dat Marike genoeg wist. ‘Nou mam, laat pap dat maar niet merken dan als hij zijn piemel in jouw kutje past. Dat heb ik vast van jou mam, zulke dingen…’ ‘Sshhh Marike’ zei ze en kneep zachtjes in haar borsten.

Gelukkig lag ons huis een beetje afgelegen en niet zoals haar huis in een rijtje. Dat stelde haar gerust, want dan wist ze in elk geval dat alleen mijn kinderen en ik haar dochter naakt zagen en niet ook allerlei mensen die toevallig langs zouden lopen. Al die dingen speelden mee toen ze over seks spraken en alles wilde weten over ‘de eerste keer’. In de loop van het gesprek vroeg Ruth haar ineens of ze die eerste keer niet met mij zou willen? Dat leek Ruth voor Marike de beste en de mooiste manier om haar pad van de liefde te starten. Marieke hoefde er eigenlijk niet eens lang over na te denken. Ze vond het eigenlijk wel heel lief en open dat Ruth haar voorstelde om die eerste keer met mij in bed door te brengen en niet met haar eigen vriendje. Ze was blij dat haar moeder zo ruim en open dacht. En nu, nu ik hier bij Ruth zit heeft haar vriendje inmiddels de eerste seksnacht met haar doorgebracht, en denkt hij echt dat hij de eerste is. Maar dat was jij, en Ruth legt als ze dat zegt een hand op mijn knie, ik schuif in een reflex een hand onder haar jurk, voel haar kippenvel, hetzelfde zachte vel als van haar dochter, en via de binnenkant van haar liezen voel ik haar lippen, haar vocht. ‘Ik stelde het haar voor ook al dacht ik toen wel dat als ze eenmaal van je geproefd had ze je nog wel vaker zou willen.’ Hoor ik nu een vleugje jaloezie? Aan haar kut te voelen, ja. Zij wil me ook, maar dat wist ik in de Albert Heijn al.

‘Was je nat toen je wist dat ze met me naar bed ging?’ ‘Natuurlijk was ik nat.’ ‘Net als nu.’ ‘Net als nu’ beaamde ze. Nog voor ik dat kan vragen wordt ze concreet: ze wil naakt met me zijn. Ik geef haar een hand, trek haar van de bank, met twee handen langs haar heupen trek ik haar jurk omhoog, zie haar naakte, goed gebruinde, billen die onder haar jurk te voorschijn komen en het bandje en haakje van haar bh. Ik streel haar billen, fris, zacht en goed gevormd en mijn trek voor deze vrouw die zo’n 5, 6 jaar ouder is dan ik groeit met de minuut. Ik draai haar om. ‘Je borsten smeken, Ruth, je borsten smeken om een mond, twee handen, lippen, je borsten hunkeren naar bevrijding. Je billen zijn zo bruin, die hebben ook meerdere keren helemaal naakt de zon geproefd.’ Ze is vaker naakt dan ze eerder toegaf. Met het haakje van haar bh in een hand streel ik met de ander over de borsten die nog in haar bh verborgen liggen. Ik fluister ‘Kom naar mijn huis, dat is de plek waar naakt zijn gewoon is. Wees naakt en vrij en geef je over aan je vrijheid, je lust, en blijf heel de nacht bij me. Vrij, neuk en slaap bij me. Volg je eigen dochter naar mijn bed.’ Ze stemt in.

We pakken de wijn, de hapjes, het bier, het Turkse brood, ze pakt haar jurk, haar schoenen, loopt even naar boven naar de bad- en slaapkamer komt terug met een klein tasje en ze stapt in, met alleen een bh aan, in mijn auto. ‘Durf je zo?’ Voor de 300 meter naar mijn huis durft ze. ‘Dan ontvoer ik nu een bijna naakte vrouw naar mijn huis en kijk de hele buurt kan het zien, zien jullie dat mensen, dat ik de buurvrouw van verder op alleen gekleed in een witte kanten bh ontvoer en dat ik haar daarna ga schaken.’ Als ik de auto start streel ik met mijn vingers tussen haar benen. Nat. ‘Rij door’ sist ze. ‘Die aanvuring hoor ik liever straks he, of wil je in de auto op de oprit al genomen worden? Dat levert wel bekijks op denk ik en een smeuïg verhaal in het dorp.’ Ik leg mijn vinger op haar mond, en zet de auto zo op de oprit voor de voordeur dat zij maar drie stappen hoeft te doen op haar blote voeten, in haar blote billen.

Ik haal de wijn en de hapjes uit de auto, zet ze in de keuken en als ik binnen ben dan pak ik Ruth op, ze klemt zich om mijn lijf en ik leg haar languit op tafel. ‘Eens even kijken of jij je oksels en je kutje wel geschoren hebt voordat je de eerste keer naakt in mijn huis komt. Oei zie ik daar nu twee haartjes, nee ik zie het al, je dochter was er beter op voorbereid dan jij. Je bent overvallen door de snelheid waarin de feiten zich opvolgen zullen we maar zeggen.’ Ik draai haar hardhandig om, maak het bandje van haar bh los, til haar bij haar schouders een beetje op en trek de bh onder haar vandaan zodat ze met haar borsten op de tafel ligt. ‘Neukvoer’ lach ik ‘als je er zo bij ligt, een gewillig teefje, hoe zei je dat ook al weer? Oh ja, rij door. Ik zal doorrijden, Ruth, ongeremd in je tekeer gaan. Ik zal je rijden, maar ik wil ook in je ogen kunnen kijken.’ Ruth wurmt zich onder me vandaan, ik sta het toe, ze staat op, loopt naar een barkruk en gaat daar op zitten.

‘Neem me zo, please, dat heb ik altijd al een keer gewild. Achterom. Hier en bij jou kan het, jij hebt er het meubilair voor. Wil je dat? Zo kun je me zien. En doorrijden.’ Natuurlijk wil ik haar zo. Met een klein beetje vaseline maak ik de weg bij haar achterom vrij en duw mijn geslacht tussen haar billen, ik kan best diep in haar anus komen. Af en toe kijkt ze om, in mijn ogen, en bij een van die keren hijgt ze ‘Zo heb je Marike vast niet genomen.’ ‘Nee Ruth, zo niet. Zo ver is ze nog niet, lijkt me! En Wim dan? Neemt die je zo?’ ‘Nee zeg wat denk je wel, dit is voor mij voor het eerst.’ ‘En anderen, vrij je wel es met anderen?’ In al die jaren heeft ze wel es gefantaseerd over een ander, maar nee, ik bent de eerste andere man na Wim. Haar borsten leunen op de bar als ik haar dieper neem, en aan haar haren trek. ‘Oh dus er kunnen er wel meer volgen na vandaag, toe maar, mevrouw het sletje ligt hier, ik dacht dat je een hele keurige buurvrouw was’ antwoord ik ad rem.

‘Misschien vrij ik wel vaker met jou’, kust ze me op mijn wang. Ze tongt me. ‘Je bent goedgekeurd hoor! Ik wil niet met meerderen. Man, dat vind ik veel te vermoeiend. Doe mij maar 1 minnaar.’ Ze beweegt haar billen verder naar achter zodat ik voldoende ruimte heb om haar zo te nemen. Grappig dat ze juist de barkruk neemt waar Marike de laatste keer met haar blote kutje op gezeten heeft. Volgens mij had ik de natte sporen daarvan nog niet eens weggepoetst. Nu sopt haar moeder er over heen. Het windt me op dat ik ook haar moeder neem. Ik kan diep, heel diep in haar binnenkomen en voor een vrouw die nog nooit anaal genomen is weet ze dat goed te verbergen. Alles aan haar voelt aan alsof ze dit al jaren doet. Als ik voel dat ik ga komen, draai ik hard aan haar tepels, bijt in haar oorlelletje en fluister ‘je eerste zaadjes achterom, geil beest’. Ze gromt.

Nadat ik in haar ben klaargekomen, wil zij nog wachten zegt ze. We nemen een duik in het zwembad, we kussen, draaien verliefde rondjes om elkaar heen, spatten elkaar nat, kussen en voelen elkaars lichaam en drogen na afloop elkaar af. Ruth gaat op het kleed voor de open haard liggen. Ze wil een glas wijn. Op haar smartphone zoekt ze de tantrische muziek die ze thuis ook aan had staan, en na wat zoekwerk verbinden we die op mijn homecenter. In de keuken observeer ik haar, loop langs haar met de wijn en raak haar schouder aan, ik kom naast haar zitten, op de vloer. Zo zitten we een paar minuten nippend aan de rode wijn. Schouder aan schouder. Zonder woorden.

Met de woorden ‘Dat was een hele stap daarnet’ doorbreek ik de serene sfeer. Ze geeft toe dat ze vandaag heeft toegegeven aan haar eigen geilheid, eigenlijk was die er vanmorgen al toen we elkaar tegen kwamen en eigenlijk, zo moet ze toegeven, eigenlijk was die er al toen ze haar dochter adviseerde zich door mij te laten ontmaagden. Het liefst had ze me van te voren een keer uitgetest. Ze was eigenlijk best een beetje trots op haar dochter, toen die van me terugkwam en over haar eerste keer vertelde. Een jonge meid die ongeremd op het geslacht rijdt van een man die net iets jonger is dan haar eigen vader. Ze had daarna stiekem gemasturbeerd. Jaja, en over mij gefantaseerd. Die vrijheid van Marike daar verlangde ze zelf ook naar. ‘En nu lig ik hier naakt met een man die ik al jaren ken, en met wie ik zomaar, nou ja niet zomaar, onverwacht, seks heb gehad. En hier ligt of zit Marike dus ook wel es. Met net zo’n natte kut als ik, denk ik.’ Ik streel haar billen, ze krijgt kippenvel. Mijn vingers raken haar vochtige schaamlippen, haar perineum. ‘Marike zit hier regelmatig, en meer dan eens zie ik dat haar parelende kutje sporen heeft achtergelaten op de vloer. Die is op sommige moment best heel puur.’ Ruth zegt dat ze vandaag heeft toegegeven aan haar verlangen.

Ik zie dat Marike soms heel vrij is, en daar heb ik haar ook in aangemoedigd, maar ik, ik ben mijn vrijheid de afgelopen tijd een beetje kwijtgeraakt en die wil ik weer terug. Mijn vrijheid, mijn speelsheid. De nacht nadat Marike over de seks met jou vertelde verleidde ik haar vader, zocht mijn vrijheid met hem in bed. Ik wist dat ik hem niet kwijt wil maar die vrijheid die speelsheid kan ik bij hem niet vinden. Met hem vind ik niet mijn gedroomde lusthof. Ze draaide zich om, keek me aan, kuste me. ‘Wil je me hier nemen, op het kleed, nu wil ik je in me voelen, op me, naast me, nu wil ik samensmelten en als we klaarkomen, dan komen we klaar.’ Op de cadans van de muziek, anderhalf uur lang, werd ik bemind door, heb ik gemind met de moeder van Marike. Ze maakte weer contact met haar eigen tederheid, ik kuste zoute tranen, vochtige schaamlippen, voelde een zachte tong langs mijn eikel, alles wat zachtheid was kreeg de ruimte. Tenslotte gleed ze in een diep en lang orgasme, dat had ze te vaak, te lang gemist. Ze legde haar hoofd op mijn buik, ze speelde met haar vingers met mijn lul en gleed langzaam in slaap. Toen ze weer bij kwam fluisterde ik: ‘Tsja, ga dat maar eens tegen Marike zeggen, Ruth’. Ze beet in mijn oorlelletje. ‘Hhmm, samen met haar kletsen over wat we lekker aan je vinden, haha als pubermeiden.’ Ze voelt zich een geil beest. Ik stel haar voor dat we lekker tegen elkaar aan gaan liggen in bed.

Mijn stoute droom, moeder en dochter samen in mijn bed houd ik op dat moment voor me.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 15117 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie