BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (9)

Sam had mij een avond met Sofie alleen cadeau gegeven. Het was er eentje met weer nieuwe ontdekkingen van onuitsprekelijk genot.

De volgende ochtend werd ik met een aangenaam gevoel wakker. Ik herkende het uit het hotel, maar nu was het Sofie die mij de zeer aangename pijpbehandeling gaf. Ik kon een zachte kreun niet onderdrukken. Het pijpen stopte en het gezicht van Sofie kwam onder de dekens vandaan: “Goedemorgen lieve Peter, heb ik je wakker gemaakt?” Ik knikte. “Dat was ook de bedoeling”, zei ze en haar hoofd verdween weer onder de dekens. Het aangename gevoel kwam terug. Na een minuutje, zei ik tegen Sofie: “Ik wil je neuken.” Sofie sloeg de dekens op, rolde op haar rug, trok haar benen op en spreidde ze: “Kom maar mannetje, ik wil je in me voelen.” Ik ging voor haar zitten en schoof mijn eikel tussen haar lipjes naar boven, daarbij telkens jaar klitje beroerend. Deze behandeling leek haar te bekoren, gezien de geluidjes die ze maakte, dus ging ik nog even door. Maar op een gegeven moment pakte haar hand mijn geslacht en plaatste die voor haar opening.

Langzaam duwde ik mijn eikel naar binnen en haalde hem er weer uit. Die handeling herhaalde ik steeds, waardoor mijn mannelijkheid steeds dieper in haar verdween. Op een gegeven moment zat ik helemaal ik dat gladde, warme kutje en begon ik Sofie met lange halen op een rustig tempo te neuken. Terwijl ik genoot, hoorde ik ineens de voordeur en niet veel later werd de slaapkamerdeur zachtjes geopend. Sofie had niet in de gaten dat Sam binnenkwam. Ik gaf mijn geile buurvrouw een knipoog en richtte mijn aandacht verder op Sofie die met ogen dicht lag te genieten. Toen ik voelde dat ik bijna klaar ging komen, gebaarde ik naar Sam om dichterbij te komen. Met een luide kreet deponeerde ik mijn zaad in het warme kutje van Sofie. Ik neukte nog even kort door, trok me toen terug, pakte Sam bij haar nek en bracht haar mond richting het kutje van Sofie. Ze snapte direct wat de bedoeling was en begon het hete kutje leeg te zuigen. Sofie opende haar ogen, zag wat er gebeurde en sloot ze weer direct. Terwijl Sam het kutje befte, tikte ik mijn eikel tegen de mond van Sofie.

Met de ogen dicht opende ze haar lippen en liet mijn warme staaf naar binnen voor een schoonmaakbehandeling. Lang duurde die echter niet, want de beffende Sam had Sofie als heel snel in extase gebracht en met luid gekreun kwam ze klaar. Haar lichaam schokte zo hevig dat ze mijn lul niet meer binnen kon houden. Maar daardoor kon ze wel andere geluiden voortbrengen: “Ohh, wat doen jullie toch met mij… waar heb ik dit aan verdiend… Dit is allemaal zo gruwelijk lekker.” Sam staakte het beffen en ging als kusjes gevend langzaam omhoog om in een tongzoen met Sofie te eindigen. Sofie trok Sam bovenop zich en liet haar handen over het lichaam dwalen. Zo lagen ze daar voor een paar minuutjes, totdat Sam zich van haar af liet rollen. “Goedemorgen lieve schatten”, zei Sam vrolijk, “hebben jullie het naar je zin gehad?” Ik liep naar Sam toe, gaf haar een kus en zei: “Goedemorgen lieve Sam. Ja, ik heb genoten. En ik denk dat voor Sofie hetzelfde geldt.” Een vermoeide kreun klonk op en Sofie fluisterde: “Beslist.” Sam sprong op en zei: “Je had trouwens gelijk Peter.” Ik keek haar met een vragende blik aan. “De combinatie… die van zaad en de sappen van Sofie. Een nectar, echt goddelijk. Dat hoop ik in de toekomst nog veel vaker te mogen proeven. En nu ga ik naar de keuken om koffie te zetten en een ontbijtje te maken. Gaan jullie je maar even lekker opfrissen.” En ze huppelde de slaapkamer uit.

Na het douchen trol ik mijn badjas aan. Sofie pakte het exemplaar dat ik voor Sam gekocht had. De meiden hebben ongeveer hetzelfde figuurtje en zijn vrijwel even lang, dus die badjas paste haar uitstekend. We betraden de woonkamer, waar Sam al een uitgebreid ontbijt op tafel had gezet. Op dat moment kwam ze ook uit de keuken met een pot koffie. Terwijl Sofie en ik aan tafel gingen zitten, schonk Sam de mokken vol, ging met de pot terug naar de keuken en kwam meteen daarna terug om ook aan tafel plaats te nemen. Hongerig stortten we ons op de broodjes en het beleg. Toen vroeg Sam: “En hoe hebben jullie tortelduifjes het gehad? Wat hebben jullie allemaal gedaan?” Ik keek Sam even verbaasd aan: “Wat een vreemde vraag. Ik heb jullie toch ook niet gevraagd wat jullie gisteren allemaal met z’n tweetjes hebben uitgespookt?” Sam schudde het hoofd: “Dat heb jij inderdaad niet gevraagd, maar ik doe het wel. Gewoon omdat ik nieuwsgierig ben en het graag wil weten. Ook jij mag weten wat wij gedaan hebben hoor, je kunt dat gewoon vragen.”

Ik dacht even na en schudde toen mijn hoofd: “Nee, ik hoef dat niet te weten. Wat ik belangrijk vind, is dat jullie ervan genoten hebben. Maar as jij wilt weten wat wij gedaan hebben, dan vind ik dat op zich prima. Maar wat vind jij, Sofie?” Ze had net een grote hap van een broodje genomen, dus verontschuldigde zich met een handgebaar waarom ze niet direct kon antwoorden. Toen ze de hap had doorgeslikt, zei ze: “Mij maakt het niet zo heel veel uit. Enerzijds is leuk om alles te weten, anderzijds kan het zo zijn dat je nog eens verrast kan worden met iets dat twee anderen al een keer uitgeprobeerd hebben. Als Sam het vraagt en het graag wil weten, dan vind ik dat prima. En wanneer jij, Peter, ervoor kiest om geen vragen te stellen, dan vind ik dat ook goed. Het maakt mij echt niet uit.” Ik keek na de woorden van Sofie Sam even aan en vroeg: “Wil je het nog steeds weten?” Sam knikte enthousiast.

Dus vertelde ik over hoe Sofie mijn anus had gelikt en hoe aangenaam dat was geweest. En hoe ze me daarna met de voorbinddildo had geneukt. “Dat ding is langer dan jouw en mijn penis, dus je wordt nog dieper genomen. Het is heel intens.” Sam keek enthousiast voor zich uit: “Dan is dat zeker iets dat ik dan ook eens wil proberen.” Waarom Sofie reageerde: “En ik dan? Jullie hebben geen kutje waar die tweede penis in past. Dus dan gaat het niet.” “Jawel hoor”, riep Sam, “We kunnen hem altijd nog met de hand bewegen. En misschien is zo’n lange ook wel erg lekker in je kutje.” Sofie keek bedenkelijk: “Hij is wel erg lang, dus ik kan me voorstellen dat het voor mij niet zo prettig is. Maar we kunnen het altijd proberen.” Ik zei: “Zo is dat, we hebben geen haast. Tenminste, ik niet. We hebben nog zoveel te ontdekken met elkaar. Zo heb ik genoten van ‘de behandeling van Sofie’, als ik haar neukpartij maar zo even noem, maar wie weet vind ik het nog wel lekkerder wanneer ik gelijktijdig geneukt en gepijpt wordt. En zo kunnen we ook nog eens proberen hoe het is wanneer Sofie door ons beide tegelijk geneukt wordt. Echt, er valt nog zoveel te ontdekken.”

Sam en Sofie reageerden enthousiast. Sofie zei: “Zolang het allemaal maar lekker is, dan vind ik het prima. En Sam vulde aan: “Ja, en het moet voor ons allemaal leuk zijn. Maar Sofie, vertel eens hoe jouw leventje eruit zag voordat je ons ontmoette. Had je een vriend of zo?” Sofie schudde het hoofd. “Ik heb wel een paar vriendjes gehad hoor, en met eentje heb ik zelfs twee jaar samengewoond. Hem heb ik het huis uitgezet toen ik ontdekte dat hij vreemd ging. Nu stelde het seksueel ook allemaal niet heel veel voor. We neukten een paar keer per week en het was wel aangenaam, maar het gewone werk van recht-op-en-neer. Beffen bracht hij niet veel van terecht en ik kwam eigenlijk alleen maar klaar wanneer ik mezelf tijdens het neuken met de hand stimuleerde. En wanneer dat niet lukte en hij kwam wel klaar, dan deed ik soms net maar alsof ik ook kwam.”

Ze zweeg even en zei toen: “Vreemd eigenlijk dat ik toen heel erg boos was omdat hij vreemd ging, terwijl ik nu zelf ook met twee verschillende personen het bed deel.” “Dat is helemaal niet vreemd”, zei ik. “Jij zat toen in een monogame relatie terwijl je bij ons direct met twee personen te maken had.” Sofie dacht even na en zei toen: “Ja, maar toch denk ik dat ik veranderd ben. Ik vermoed dat ik geen jaloerse gevoelens zou hebben wanneer jullie ook met anderen zouden vrijen, juist omdat ik nu ontdekt hebt hoe fijn het kan zijn wanneer er verschil is. Seks met jou Peter is anders dan seks met Sam. Niet beter of slechter, maar anders. En juist dat maakt het zo aantrekkelijk.” Ik stond op en gaf Sofie een kus: “Jij verandert snel en in een heel korte tijd. Gisteren was je nog jaloers op Sam.” Sofie knikte: “Maar jij had helemaal gelijk met jouw opmerking. Je moet niet jaloers zijn op het genot dat anderen hebben. Dat je daar juist van moet genieten en dat het genot dan dubbel bij je terugkomt. Het was een wijze les en gisterenavond en vanochtend hebben bewezen dat je helemaal gelijk hebt.” Sam stond op en sloeg de armen om Sofie heen. “Ik ben blij dat je dat zegt. Want inderdaad heeft Peter gelijk. Wanneer hij jaloers zou zijn geweest, dan had ik nooit toenadering tot jou gezocht. En dan hadden we nooit gehad wat we nu hebben. Zijn open houding heeft ervoor gezorgd dat we het allemaal veel fijner hebben dan voorheen.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6556 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie