BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Marleen 1/7

Marleen – Jeugd, Robert, Fouad

Dit ietwat trieste verhaal past in verschillende categorieën : overspel, rijpe vrouwen/milf en zelfs extreem.. Gezien het verhaal evenwel in elk detail echt gebeurd is, plaats ik het bij ‘waar gebeurde verhalen’. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

Marleen stond volledig in haar blootje naar zichzelf te kijken in een grote, staande spiegel. Ze had net een douche genomen, zich afgedroogd in de kleine badkamer en stond nu in een nogal kleine kleedkamer voor haar spiegel. Ze bekeek zichzelf. Ze was echt niet tevreden met wat ze zag. Een zevenenveertig jarige vrouw, erg mager, kleine, maar wel mooi gevormde borsten, dat was zowat het enige waar ze tevreden van was, maar verder zag ze magere boven- en onderbenen, een kop met grijs piekend haar, mager torso met uitstekende bovenkanten van haar heupen, ze kon in de spiegel gemakkelijk haar ribben tellen. Ze keek naar haar kutje, netjes geschoren, dat wel, maar, met uitzondering van haar dagelijks masturbatieoefening, al een paar jaar niet ‘in gebruik’. Tranen welden op in haar ogen.

Roerloos blijft ze zichzelf bekijken. Dan ziet ze heel even het kleine meisje van een jaar of zeven staan. Zijzelf toen ze zou oud was. Lange paardenstaart met bruin dik haar. Een vrolijke ‘spring in ’t veld’, gelukkig als jong meisje. Marleen dacht terug aan haar jeugd. Ze had twee zussen, eentje jonger dan zij en eentje twee jaar ouder. Haar ouders hadden een zaak in de zuidrand van Antwerpen. Een winkel in potten en pannen, allerlei huisgerei en klein elektro. Met pa en ma woonden ze met haar zusters boven de winkel. Ze had echt een zorgeloze jeugd meegemaakt.

Nu keek ze naar een zevenenveertig jarige vrouw, waarvan al het vrolijke, het aantrekkelijke verdwenen was. De melancholie, verdriet en het hopeloze stond in haar ogen. Ze woonde in een kleine studio, op de eerste verdieping, helemaal alleen. Ze sliep op een matras die op de grond lag. Geen geld om een bed te kopen, amper genoeg om af en toe wat eten te kopen. In haar studio stond nog een tafel met vier stoelen uit de kringloop. Afgrijselijk lelijk, maar ze moest het ermee doen. Verder stonden er nog wat zakken met kleding, een paar dozen met spullen en dat was het. Al haar bezittingen lagen op een paar vierkante meter in een oud gebouw. De tranen rolden nu over haar kaken.

Hoe was het toch zo ver kunnen komen ?

Als klein meisje was alles leuk en prettig. Ze had vele vriendinnetjes waar ze mee kon spelen en ook al kibbelden ze regelmatig, haar twee zussen waren meer boezemvriendinnen dan zussen. Ze vertelden mekaar alles.

Het eerste grote drama in haar leven was haar mama die ziek werd. Kanker werd vastgesteld. Chemo en daarna bestralingen werden uitgevoerd. Dat hielp wel tijdelijk, maar iets na Marleen haar vijftiende verjaardag, werd ze begraven. Haar vader begon geleidelijk aan zijn zaak te verwaarlozen. Meer en meer lag hij ’s avonds voor tv, met een flesje bier in de hand, terwijl er al een stuk of vijf lege op de salontafel stonden.

De gevolgen bleven niet uit. Op haar zestiende werd de zaak van haar vader failliet verklaard. Het gebouw werd verkocht. Samen met haar zussen en vader verhuisden ze naar een goedkoop appartement in en nogal moeilijke buurt. Alle luxe en een groot deel van de vriendinnetjes waren verdwenen. Voor het faillissement hadden haar zussen en zijzelf een aparte kamer. Nu moesten ze met z’n drieën een kamer delen. Het resultaat daarvan was dat ze alle drie zoveel mogelijk het appartement ontvluchten. De sfeer was er veel te bedrukt. Nog een geluk dat haar vader via een kennis een job als chauffeur voor de ophaaldienst vuilnis kreeg.

Wat seksualiteit betrof, was ze op haar dertiende voor de eerste keer op haar vingers klaargekomen. Sindsdien vingerde ze zich bijna dagelijks in de privacy van haar kamertje net voor ze ging slapen. Na de verhuis naar het appartement was de privacy weg. Ze had samen met haar zussen wel één keer een gezamenlijke masturbatie sessie gehouden. Elk in hun eigen bed. Maar echt leuk vonden ze dat niet. Van toen af, spraken ze met mekaar af. Als eentje van hun drieën zei dat ze op de kamer ‘een stripverhaal ging lezen’ dan wisten de twee anderen dat ze de zus in kwestie minstens een half uur niet mochten storen. Zo gunden ze mekaar privacy om te masturberen. Hun vader zocht er niets achter en had het helemaal niet door. Er werden nogal wat ‘stripverhalen’ gelezen. Dikwijls zelfs door elke zus eentje op één avond, terwijl de twee anderen in de woonkamer bleven.

Wat jongens betrof, had Marleen op haar dertiende éne Raymond aan haar ontluikende borstjes laten voelen en dat was wel aangenaam. Maar het kussen met die jongen viel erg tegen. Met haar oudste zus Agnes heeft ze dan een paar keer de kunst van het tongzoenen geoefend. Dat was leuk, maar niet echt opwindend. Op haar veertiende werd Marleen verliefd op Peter. Die kuste hemels. Die had zelfs zijn hand in haar slipje mogen steken en die had nogal ruw over haar natte kutlipjes mogen wrijven. Dat had ze niet echt aangenaam gevonden. Erger was, dat toen Marleen zelf, achter de fietsenstalling van haar school, haar hand met wat moeite in de boxershort van Peter gestoken had, zij onmiddellijk een kwakje smeuïge vloeistof over haar hand gespoten kreeg. Peter had toen hard gekreund. Marleen vond dat raar, want haar hand zat nog geen drie tellen in de boxershort. Die ‘vrijpartijtjes’ herhaalden zich een paar keer, maar telkens, binnen de drie tellen, was haar hand nat van het sperma. Een week of drie later, was het uit tussen hen beiden.

Er volgden nog een paar pogingen met jongens, maar die waren allemaal teleurstellend.

Op haar zestiende, na de dood van haar mama, kwam ze in de supermarkt Robert tegen. Die had daar een studentenjobke. Robert was donkerharig, zeker een kop groter als zijzelf en hij gedroeg zich heel behulpzaam. De vonk sloeg over en Marleen werd op slag smoorverliefd op Robert. Na een paar weken, hadden ze al meermaals staan ‘rotzooien’ achter op de parking van de supermarkt. Tussen de verschillende paletten met spullen voor de supermarkt, had Robert aan haar tepels mogen zuigen en haar kutje betast. Voor de eerste keer was ze klaargekomen op vingers die niet van haarzelf waren.

Het tongkussen met Robert was passioneel en zalig. Als Marleen haar hand in zijn boxer stak, dan voelde ze een joekel van een stijve piemel. Met twee vingers van Robert in haar kutje was Marleen de lul van Robert aan het aftrekken. Na een aantal minuten was eerst zij en daarna Robert klaargekomen. Innig verstrengeld met mekaar fluisterden ze lieve woordjes tegen mekaar.

De dagelijkse masturbatie van Marleen was gestopt. Maar zeker om de twee dagen vingerde Robert haar klaar. Marleen liep op wolkjes. Ze was verliefd op een mooie jongen, ze verlangde naar hem en ze wou meer.

Ergens in de zomer, ze had net haar voorlaatste jaar middelbaar beëindigd, gingen de ouders van Robert voor een weekend ergens naartoe. De oudere broer van Robert zou naar de voetbal gaan en Robert zelf had natuurlijk veel zin in ‘meer’ met Marleen.

Op de kamer van Robert, zag Marleen voor het eerst een volledig naakte Robert. Zijn piemel stak fier vooruit. Ze had geen idee of Robert nu een grote of een kleine piemel had. Daar dacht Marleen helemaal niet over na. Ze verlangden beiden naar mekaar en tien seconden later lagen ze in missionaris op mekaar. Marleen had wel een korte pijn gevoeld van de ontmaagding, daarna was het iets aangenamer geworden, maar na een tiental in- en uitbewegingen met zijn piemel, was Robert klaargekomen in Marleen. Marleen zelf was niet klaargekomen. Nog een geluk dat haar twee zussen en zijzelf, van hun vader verplicht waren geweest om de pil te nemen, want aan het gebruik van een condoom hadden ze niet gedacht. Toch was Marleen wat angstig, want die pil moest je dagelijks nemen, en zij was daar soms wat nonchalant in. Na een tiental minuten vroeg Robert aan Marleen om zijn piemel te strelen. Daar hing wel een beetje bloed aan, maar dat kon Robert niet schelen. Veel gestreel van Marleen was niet nodig om die piemel terug stijf te krijgen.

Zodra die terug stond, stak Robert zijn piemel terug in Marleen en nu was het voor haar toch wel aangenaam. Robert kon het veel langer volhouden en bij Marleen begon het vanbinnen toch te borrelen. Na een aantal minuten kwam ze klaar en net daarna spoot Robert zijn tweede lading in haar. Beiden liggen dan een tijdje naast mekaar op het smalle éénpersoonsbed uit te hijgen. Was het dat nu ? vroeg Marleen zich af. Ze was nogal teleurgesteld. Haar klaarkomen was niet echt slecht geweest, maar op haar eigen vingers was het gevoel toch vele malen intenser. Het geheel had trouwens maar een minuut of twintig geduurd.

Diezelfde avond, op hun kamer, grotendeels uit frustratie, vingerde Marleen zich klaar op een nogal wilde en felle wijze. Haar orgasme was zalig en overweldigend. Dan viel ze in slaap.

Hetzelfde scenario van gevrij met Robert herhaalde zich nog een paar keer tijdens die vakantieperiode. Het was telkens wel leuk, maar niet woauw. Ze had zich haar seksleven helemaal anders voorgesteld. Gewoon twee minuten rammen door Robert, volgespoten worden, dan vijf minuten rust en zodra de piemel terug stijf gestreeld was, nogmaals vijf minuten geram van Robert en nog een keer volgespoten worden. Klaarkomen tijdens het tweede deel van de sessie, lukte maar af en toe. Later, thuis, zichzelf klaar vingeren, deed ze telkens weer.

De maandstonden die ze diende te hebben ergens, midden augustus, bleven uit. Een zelftest gedaan en die gaf al een positief resultaat. De angst sloeg hen beiden uit. Naar de dokter en ja, het bekende resultaat. Marleen was zwanger. Gedurende een paar weken durfden zowel Robert als Marleen het nieuws niet naar buiten brengen. Abortus werd overwogen, maar was niet echt een optie, want beiden waren nogal katholiek opgevoed en daar zou zeker weerstand tegen komen vanwege de ouders van Robert en de vader van Marleen.

Na moeizaam de zwangerschap bekend gemaakt hebben aan de vader van Marleen en de ouders van Robert, werd in gemeenschappelijk overleg besloten om beiden te laten trouwen, het ongeboren kind te houden en Marleen en Robert een gezinnetje te laten stichten. Zowel Robert als Marleen werden op de katholieke school waar ze waren, zonder diploma, buiten gegooid. Marleen was toen net zeventien en Robert achttien. Een klein studiootje werd voor beiden gehuurd, Robert moest voor de kost zorgen en ging full time aan de slag in de supermarkt. Marleen werd nergens aangenomen gezien ze zwanger was. Eens de dochter geboren, ging ze werken als poetshulp in een groot hospitaal in Antwerpen.

Robert deed lange uren in de supermarkt, Marleen werkte alle dagen, behalve de zondag in het hospitaal van zes in de namiddag tot elf ’s avonds. Er kwam nog een tweede kindje, ditmaal een zoon en godzijdank sprongen de ouders van Robert, veel in, om te babysitten.

Op seksueel vlak, was het iets beter tussen hen beiden. Robert wou dat Marleen hem pijpte, maar dat vond ze niet aangenaam. Ze was er eigenlijk een beetje vies van. Dus dat deed ze maar zelden. Marleen vond het van haar kant zalig als Robert haar kutje likte. Maar die vond dat dan weer vies en deed het dus ook maar zelden. Na een grondig gesprek met mekaar op een zondagavond, kwamen ze tot een vergelijk, namelijk dat voor elke keer Robert het kutje van Marleen likte en haar zo deed klaarkomen, dat hij dan recht had op één pijpbeurt. Sperma doorslikken, vond Marleen nog ‘een brug te ver’ en dat deed ze dus niet. Op het moment dat hij klaarkwam, trok ze haar hoofd terug, en spoot het sperma tegen haar kin. De seksuele relatie stabiliseerde zich enigszins op die manier. Robert kloeg niet meer, maar zijn fantasie beperkte zich blijkbaar tot de missionarishouding. Vrijen in een andere positie heeft ze met Robert nooit gedaan.

Na verloop van tijd, werden vrijpartijen tussen hen beperkt tot nog slechts één maal klaarkomen van Robert en een fake orgasme van Marleen. Gezien Robert ’s morgens vroeg op moest, vingerde Marleen zich elke morgen, na zijn vertrek en voor de kindjes wakker werden, naar een zalig orgasme. Het aantal van vier, vijf neukbeurten per week, verminderde al snel naar nog maar ééntje op de zondag.

Op een vrijdagavond, haar dochter was toen zes en haar zoontje vier jaar oud, kwam Marleen van haar werk thuis. Beide kinderen waren die avond bij de ouders van Robert. Marleen had de hele dag al een raar gevoel gehad. Als ze de deur van het appartement opende, wist ze direct dat er iets mis was. De hele huisraad was verdwenen. Alleen de kamer van de kinderen was onaangeroerd. In hun slaapkamer lag een matras op de grond, maar het bed en de kleerkast was verdwenen. Al haar kleding lag op een grote hoop op de grond. Van de keukenhuisraad was meer dan de helft verdwenen en in de woonkamer stond nog enkel een tafel, vier stoelen en een kleine kast. De tv was weg, de stereo installatie, de dvd-speler, alle dvd’s en zelfs het tapijt van en het hele salon was weg. Marleen stond aan de grond genageld.

Robert was met de noorderzon verdwenen. In paniek had ze naar de ouders van Robert gebeld, maar die wisten van niets. De kindjes waren nog bij hen. De dag erna had ze naar de supermarkt gebeld, maar de eigenaar wist enkel te vertellen dat Robert er al bijna een maand niet meer werkzaam was. Via een meisje dat in dezelfde supermarkt werkte als Robert, kwam ze later te weten dat Robert al een paar maanden een verhouding had met een Surinaamse meid, die eveneens in de supermarkt werkzaam was, maar die er ook al bijna een maand niet meer werkte. Die Surinaamse zou terug naar Nederland verhuisd zijn en volgens dat meisje, samen met Robert.

Marleen, die toen drieëntwintig was, had die bewuste avond, uren zitten huilen. Maar ze was niet bij de pakken blijven zitten. Ze had in het hospitaal een full time job gekregen in de dagploeg om vrijgekomen hospitaalkamers te ontsmetten en te poetsen zodat ze klaar waren voor de volgende patiënt. Toegegeven, met veel hulp van haar beide zussen die allebei ondertussen ook getrouwd waren, met veel hulp van haar vader, die zich toch enigszins herpakt had en eerlijkheidshalve met veel hulp van de ouders van Robert die hun kleinkinderen adoreerden, kwam ze er terug bovenop.

De ‘tering werd naar de nering’ gezet en voor zichzelf kocht Marleen enkel nog in de tweedehandswinkel kleding maar de kindjes kwamen niets tekort. In de kringloopwinkel werden zelfs een paar spulletjes gekocht en ondanks dat ze hard moest werken in het hospitaal, Marleen was met haar gezinnetje redelijk gelukkig. Ze deed alles voor haar kinderen. Na een paar jaar verhuisden ze zelfs naar een iets groter appartement zodat de dochter en de zoon elk hun eigen kamer konden hebben. Marleen had het niet breed, maar ze zag haar kinderen gelukkig zijn en dat was voor haar het belangrijkste.

Van Robert heeft ze niets meer gehoord. De ouders van Robert en dat was vermoedelijk niet gelogen, hadden ook niets meer van hem gehoord. Naar vermoeden was Robert samen met zijn Surinaamse vriendin naar Nederland verhuisd. Het gevolg hiervan was wel dat Marleen geen alimentatie kreeg, noch voor haar kinderen, noch voor zichzelf. Maar met haar nogal schaars loon, sloeg Marleen zich er toch door.

Wat de liefde betrof, was er zeer weinig activiteit. Af en toe had Marleen wel een one night stand, maar nooit gaf dat voldoening. Na een tiental minuten konijnengedrag door de uitverkorene van dat moment, kwam die klaar. Marleen bleef steeds achter met een onvervuld verlangen en kwam nooit klaar. Dat compenseerde ze dan maar door een lekkere vingerbeurt nadien. Ze had zich trouwens als enige luxe die ze zich permitteerde een drie centimeter dikke, beige-roze vibrator aangeschaft. De ding vrat wel batterijen, maar deed waarvoor het gemaakt is, namelijk haar laten klaarkomen. Ze schooft het brommende ding in haar kut met één hand en met de andere wreef ze haar klit bijna van haar lichaam af, tot ze gillend tot een orgasme kwam.

Tot haar vijfendertigste, dus meer dan tien jaar later was er maar één constante op gebied van haar liefdesleven en dat was haar dagelijkse masturbatiebeurt. Ze wist wel dat er meer moest mogelijk zijn, maar ze beruste in de situatie. Haar kinderen waren ondertussen leuke pubers geworden. Die kibbelden wel af en toe, maar waren toch meestal lief voor mekaar. Ze zaten niet aan de drugs, dronken zich niet lazarus en waren steeds beleefd en vriendelijk naar anderen toe. Haar kinderen waren haar hoogste prioriteit. De knuffels die ze mekaar dagelijks gaven, waren voor Marleen telkens weer een zalige uiting van liefde van haar kinderen voor haar en van haar voor hen.

Haar seksleven veranderde drastisch toen ze Fouad tegen kwam. Fouad, van origine Marokkaan, werkte op de onderhoudsdienst in hetzelfde hospitaal waar Marleen werkte. De bruin getinte jonge man was maar zevenentwintig toen hij Marleen, ondertussen vijfendertig leerde kennen. Fouad was groot, had een sixpack, verder was hij serieus gespierd door bijna dagelijkse fitness, hij had een bos dik zwart krullend haar en hij was steeds charmant en vriendelijk voor Marleen. Eén van de taken van Marleen was immers bij het ontsmetten en reinigen van een vrijgekomen kamer in het hospitaal, om te checken of alles nog naar behoren werkte. Was er bijvoorbeeld een lamp die niet werkte, dan moest Marleen de onderhoudsdienst daarvan verwittigen en meestal stond Fouad dan binnen de vijf minuten bij haar in de betreffende kamer.

Zo stond hij een keer op een laddertje een tl-lamp te vervangen in jeans en een kort T-shirt. Marleen zag zo zijn blote buik en daardoor wist ze dat hij over een sixpack beschikte. Diezelfde avond vingerde ze zichzelf te pletter, kwam ze gigantisch hard en intens klaar en dit voor de eerste keer met een man in haar gedachten. Fouad had blijkbaar de juiste snaar geraakt bij haar.

Een week of twee later was het zo ver. Er was een lamp stuk in het kleine badkamertje van de kamer die ze poetste. Fouad had het al gerepareerd vooraleer Marleen de rest van de kamer gedaan had. Ze was net het bed aan het opdekken en stond wat voorovergebogen toen Fouad vlak achter haar kwam staan. Hij drukte zijn onderlichaam tegen haar kont en zei : “Marleen, ik verlang naar jou, al sinds ik jou ken, verlangt elk vezeltje van mijn lichaam naar jou”. De bewegingen van Marleen waren stil gevallen. Fouad stak één hand onder haar rok en betaste haar kont. Op hetzelfde moment vervloekte Marleen zich omdat ze een rok aangedaan had en geen jeans zoals gebruikelijk. Ze voelde dat Fouad, haar slipje naar beneden trok, de rok naar boven op haar rug duwde en een seconde later voelde ze zijn pik in haar kut schuiven. Ze kreunde.

Nog nooit had Marleen ‘op z’n hondjes’ geneukt en nu voelde ze op die manier een lul diep in haar kut schuiven. Er werd geen woord gesproken. De handen van Fouad lagen op haar heupen en op een rustig tempo ging zijn lul heel diep in haar, dan trok hij zich terug tot enkel zijn eikel nog in haar zat om dan weer in één beweging door te duwen tot zijn ballen tegen haar kut kletsen. Marleen had verwacht dat Fouad na een beweging of vijf à tien zou spuiten, maar nee, hij bleef in en uit bewegen. Tot haar eigen verbazing begon Marleen zich wellustig te voelen. De sensuele sensatie die de pik van Fouad in haar kut veroorzaakte had Marleen nog nooit ervaren. Fouad van zijn kant begon zijn tempo geleidelijk aan te verhogen. Marleen begon te kreunen, meer en meer en harder en harder. Die gevoelens had ze nog nooit ervaren, zelfs niet tijdens de eigen vingersessies. Na een aantal minuten kwam Marleen kreunend klaar en iets later stond Fouad doodstil met zijn piemel maximaal in haar, klaar te komen. Marleen voelde de pik van Fouad diep in haar schokken en spuiten.

Na een minuut of zo, trok hij zich terug uit haar met een slurpend geluid. Dan trok hij met één hand aan haar lange haren en hij trok Marleen zo recht. Met een zacht dwingende beweging duwde hij haar naar beneden, op haar knieën. Haar gelaat kwam zo ter hoogte van zijn piemel. Die hing vol met sperma en kutsappen.

Marleen keek verbaasd, zelfs in slappe toestand was die piemel langer dan die van Robert. En wat haar nog meer verbaasde was dat de piemel van Fouad besneden was, Dat had ze nog nooit gezien. Fouad keek op haar neer en zei : “likken teefje”. Alhoewel Marleen bij Robert een afkeer van pijpen had gehad, nam ze nu, zonder nadenken en zonder nare gevoelens de pik van Fouad in één keer in haar mond. Gulzig zoog ze aan de lul van Fouad. Haar tong kronkelde rond de stam en over de besneden eikel.

Na een minuut of twee, begon Fouad in en uit bewegingen te maken en zo neukte hij Marleen in de mond. Zijn half harde piemel werd zo binnen de kortste keren terug helemaal hard. Marleen moest een paar keer kokken omwille van het feit dat de lange pik nogal diep in haar keel ging, maar Fouad hield hier geen rekening mee en deed gewoon verder. Eens zijn lul op volledige ‘oorlogssterkte’ trok hij hem uit haar mond. Marleen hijgde. Ze keek naar zijn pik en zag een bijzonder lang, redelijk dun ‘instrument’. Hij was zeker een centimeter of vier langer dan die van Robert, maar iets dunner. De pik glom van het speeksel van Marleen. Met één hand in haar haren, trok Fouad Marleen omhoog en duwde haar achterwaarts dwars over het bed. Hij trok eerst de slip die op haar enkels lag van haar weg en duwde dan met beide handen haar onderbenen omhoog. De geplooide knieën kwamen tegen haar borsten.

Met één hand streelde hij even over haar kut, stak er een vinger of twee in, ging een paar keer in een uit haar kut met die vingers en dan ineens, stak hij die twee vingers in één beweging in haar kont. Marleen sperde haar ogen open. In haar kont was nog nooit iets in geweest. Marleen wou protesteren, maar met zijn vrije hand bedekte hij haar mond, tegelijk duwde hij zijn eikel tegen haar sterretje en in één vloeiende beweging schoof zijn pik ineens in haar aars. Marleen voelde een scherpe pijn aan haar kontje, wou roepen, maar kon niet door die hand die haar mond snoerde. Zonder verpinken begon Fouad haar kont te neuken. Eerst met trage in en uit bewegingen, dan als maar sneller.

Marleen lag met opgetrokken knieën dwars over het ziekenhuisbed. Ze onderging het geram van Fouad in haar kont. Later zou ze eerlijkheidshalve aan zichzelf toegeven dat enkel de eerste paar minuten pijnlijk waren, maar dat daarna het gebeuk van Fouad in haar kont toch wel lekkere gevoelens opwekte. Fouad was nu aan een redelijk hels tempo in en uit haar ster aan het bewegen. Met een van lust vertrokken gelaat keek hij naar zijn eigen lul die in en uit de aars van Marleen schoof. Hij ramde zo hard en snel hij kon. In Marleens gedachten duurde dit een eeuwigheid en na talloze neukbewegingen begon Fouad te kreunen en te steunen, dan hield hij stil en Marleen voelde een drietal schokkende bewegingen van zijn lul toen die in haar darmen nog een lading sperma loste.

Fouad bleef zo een tijdje staan. Dan trok hij zich terug en strompelde met zijn broek op zijn enkels naar het badkamertje. Terwijl Marleen nog steeds met opgetrokken knieën lag na te hijgen op het bed, er liep ondertussen sperma uit haar kutje en haar kontje op de verse lakens, ze hoorde water stromen in de badkamer.

Marleen liet haar benen neerwaarts glijden en bleef liggen uithijgen. Dan kwam Fouad uit de badkamer, zijn broek terug aan, hij kwam naar haar toe, streelde even over haar kaak en zei :”bedankt, je bent een lieve meid”. En weg was hij.

Marleen bleef nog een paar minuten liggen om terug bij haar positieven te komen. Dan heeft ze de lakens terug ververst en als een zombie de rest van haar shift afgewerkt.

Eenmaal thuis nam ze een verkwikkende douche en kroop in bed. Voor de eerste keer sinds haar dertiende, heeft ze zich die nacht niet meer klaar gevingerd. Ze wist niet wat haar overkomen was. Duizenden gedachten krioelden door haar geest.

Ze had zich gewoon laten gebruiken, die Marokkaan had haar klaar geneukt tot een zalig orgasme, dat moest ze toegeven, dan was hijzelf klaargekomen met de top van zijn pik tegen haar baarmoeder, dan had zij zijn besmeurde lul zonder verpinken of walging terug stijf gelikt. Dan had hij haar even in de mond gewoon geneukt om daarna haar in de kont te neuken. Marleen begreep van zichzelf niet dat ze zoiets had laten gebeuren. Bij Marleen was het verwarring alom.

De dag erna zag ze Fouad niet, maar de dag daarna, ze was bijna klaar voor haar shift kreeg ze een berichtje op haar gsm. ‘Om vijf uur linnenkamer vierhonderd twintig op het vierde, Fouad’. Meer stond er niet. Hij vroeg niets, hij beval haar gewoon naar die kamer te komen tegen vijf uur. Dat was over een kwartier. Marleen stond in tweestrijd. Ze wou niet nog eens gebruikt worden. Maar tegelijk wist ze dat ze naar die kamer zou gaan. Ze had, in tegenstelling tot haar gewoonte, zowel de dag ervoor als deze dag zelf, een rok aangedaan in plaats van een jeans. Aan de éne kant wou ze Fouad nog eens ‘beleven’ aan de andere kant voelde ze zich danig gebruikt.

Stipt om vijf uur ging ze kamer vierhonderd twintig binnen. Toen de deur in slot viel, hoorde ze een sleutel het slot omdraaien. “Bedankt om te komen” hoorde ze Fouad fluisteren en ze voelde zijn handen over haar haren en haar rug gaan. In de kamer was nauwelijks licht van een klein venstertje bovenaan. Fouad nam haar bij de schouders en draaide haar om. Eén hand greep in haar haren en zo duwde hij haar gelaat naar het zijne. “Je bent een mooie, sensuele vrouw Marleen” fluisterde hij en Marleen voelde zijn lippen op de hare. Nogal ruw duwde Fouad zijn tong in haar mond. Ruw, hard, intens en dwingend begon hij haar te tongen. Zijn éne hand op haar achterhoofd in haar haren en met zijn andere hand, kneedde hij ruw één borst door haar kleding heen. Minuten lang stonden ze zo te tongen. Eerst was Marleen verbouwereerd, maar na even, zo kon toch tegen het geweld niet op, begon ze mee te tongen. Fouad en Marleen voerden een intens tonggevecht uit. Fouad was daarbij heel dwingend en overheersend. Maar Marleen deed toch zo goed en zo kwaad als ze kon, mee.

De hand in haar haren ging naar beneden, sjorde haar rok omhoog, trok haar slip naar beneden en Fouad legde haar ruggelings op plooitafel die daar stond. Haar slip hing op haar knieën, Fouad knoopte zijn jeans open, nam haar benen vast, wierp die over zijn schouders, haar slipje hing zo net onder zijn kin en in één vloeiende beweging schoof hij zijn pik in haar kutje. Zijn kont ging direct voorwaarts en achterwaarts en zo werd Marleen geneukt met haar beide benen gestrekt in de lucht.

Na een twintigtal inwaartse bewegingen, trok Fouad zijn lul uit haar. Verdomme dacht Marleen, net als het leuk begint te worden, maar plots voelde ze de lul met kracht en zonder de minste voorbereiding ineens in haar aars geduwd worden. Zijn lange piemel vulde haar darmen. Weer een twintigtal in- en uitwaartse bewegingen volgden om dan terug die pik in haar kut geduwd te voelen. Alternerend ramde Fouad ongeveer twintig keer in haar kut en dan in haar kont hetzelfde. Vlak voor Fouad de kut voor de kont wisselde staken de wellustige gevoelens bij Marleen de kop op, om dan weer wat te minderen als hij in haar kont bezig was en weer te vermeerderen als hij zijn lul terug in haar kut stak. Met één hand had Fouad haar beide benen voor zijn borstkas in een greep en zijn andere hand had haar keel in een greep. Het ademen werd zo ietwat bemoeilijkt.

Marleen liep heel rood aan. Telkens Fouad zijn lul in haar kut duwde borrelde de lustgevoelens op om dan weer iets te minderen. Het was alsof hij haar lusten telkens een trapje hoger bracht bij elke rambeurt in de kut. Marleen begon te spartelen. Te weinig lucht en teveel lust, werden te overheersend. Na zeker nog een zestal keer zowel in de kut als in de kont tekeer te zijn gegaan, was ineens het hek van de dam. Toen Fouad opnieuw zijn lul in haar kut ramde, kwam Marleen bij de derde of vierde inwaartse beweging geweldig klaar. Het werd zwart voor haar ogen. Ze wou gillen, maar de hand op haar keel deed het geluid vervormen tot een hees gekreun. Haar orgasme zette elke vezel van haar lichaam in kramp. Op quasi hetzelfde moment hield Fouad stil en spoot hij een hele lading sperma diep in haar, tegen haar baarmoeder.

Twee minuten later, trok Fouad zijn piemel terug, veegde hem af aan gebruikt linnen dat daar lag, trok zijn broek op en terwijl hij even met één hand over haar kaak streelde zei hij : “tot de volgende lieverd”. En weg was hij. Het duurde zeker nog een minuut of tien vooraleer Marleen voldoende bij haar positieven was, om eveneens met gebruikt linnen uit een bak die daar stond, haar kutje enigszins proper te vegen, haar slip op te trekken en zich huiswaarts te begeven. De hele weg naar huis en nog een hele tijd daarna hoorde ze maar één woord door haar geest denderen en dat was ‘lieverd’.

Hij had haar ‘lieverd’ genoemd.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick
Vervolg in deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 9024 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Marleen 1/7”

    • Tja, Rineus, het verhaal is waargebeurd, dus het is zoals het is. Ik schrijf geen pure, verzonnen porno. Maar dat kon je al in mijn profieltje lezen. Hopelijk kan je toch genieten van dit verhaal. Grtjs, Rick

Plaats een reactie