BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zwangerschaps BH kopen

Ik was al zeven maanden zwanger, niets van mijn kleding paste meer. De bovenkleding had ik inmiddels aangepast. Slipjes haalde ik bij de Wibra, maar met mijn gegroeide borsten kwam niet weg met een Wibra BH-tje. Die goedkope krengen knelden en knepen op plekken waar het gewoon pijn deed. Het werd tijd voor iets goeds. Tijdens een zwangerschapsfeestje had ik van mijn vriendinnen een cadeaubon gekregen van € 200,- Dus dat werd shoppen!

Ik was een lingeriespeciaalzaak binnen gelopen en binnen de kortste keren was ik aangeklampt door een oudere dame met rete veel ervaring. “Ik zal je ons nieuwe assortiment aanbieden dat is ontworpen om goed te passen tijdens de zwangerschap. Zo te zien heb je 36d maar zal de komende maanden groeien naar een e of een f. Het is heel belangrijk om je in dit stadium op je gemak te voelen, misschien krijg wel hypergevoelige borsten en tepels.” Zei ze. Ik beaamde haar conclusie voor de maat. “En ja, mijn borsten en tepels zijn hypergevoelig. Het is zo jammer dat mijn man mij links laat liggen sinds de laatste maanden van de zwangerschap. Nu kan ik het wel gebruiken als hij mij de juiste aandacht schenkt.” Ze knikte instemmend.

Ze bracht mij naar een paskamer en bood me wat te drinken aan. Ze wilde graag mijn maten nauwkeurig opnemen dus liet ik mijn jurk tot mijn middel laten zakken en trok mijn BH uit. “Ze zijn prachtig” zei ze zacht terwijl ze met het meetlint bezig ging. Ik rilde bij haar zachte aanrakingen. John, mijn man had me al vier maanden niet meer aangeraakt. Ik wachtte terwijl de verkoopster op pad ging om een paar modelletjes te halen om te passen. Omdat ik mij op mijn gemak voelde, trok ik mijn jurkje helemaal uit. In de spiegel zag ik een mooie jonge vrouw met Hollandse heupen, een zwangerschap buik en prachtige borsten. En ja… de laarzen en het slipje maakte het geheel tot een mooi plaatje. Mijn borsten waren zwaar en de huid voelde strak. Ik streelde mijn borsten zachtjes en met een natte vinger aaide ik mijn tepels om er daarna koude lucht langs te blazen. Tepels die de laatste weken groter, gevoeliger en donkerder waren geworden. Zonder er bij na te denken masseerde ik mijn borsten om het licht pijnlijke gevoel van de knellende BH te verlichten.

Jacky, verkoopster was inmiddels de kleedkamer weer ingestapt. Ze bleef doodstil staan en keek naar de bijna naakte vrouw. Een prachtig beeld. Lange benen, stevige billen en prachtige borsten, dat alles verbonden door een volle, zwangere buik. Het beeld van de jonge vrouw die met haar borsten speelde wond haar op. Eigenlijk was ze al jaren nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om met een vrouw te vrijen. In haar gemeenschap, werd vanaf de kansel zelf bevrediging en seks met een soort genoot verketterd en verboden. Ja, ze was 11 jaar gehuwd en de seks was leuk… maar was dat wat ze nu had alles? Ze voelde haar lichaam reageren op de bijna naakte schoonheid op nog geen meter van haar af. Jackys tepels werden harder, haar poesje werd nat. Iets wat ze nog nooit eerder had gevoeld als ze naar een blote vrouw keek. Na een korte tijd, misschien een paar minuten liet ze haar aanwezigheid merken door te hoesten en ging ze achter de jonge vrouw staan. “Ze zijn prachtig… en zien er zwaar uit, ze kunnen zeker een ontspannende massage gebruiken. Als je dat wilt, wil ik je graag helpen.” Zei ze zacht.

Ik was te verbaasd om te reageren op haar aanbod. Het zal als een aanmoediging voor Jacky geklonken hebben. Ze kwam achter mij staan en liet haar handen via mijn flanken over mijn zwangere buik glijden. Daarna kwamen haar handen traag omhoog. Ik rilde want haar handen waren zacht en koel. Toen nam ze mijn borsten in haar handen. Ik voelde haar lichaam tegen mijn rug. Ik bleef als versteend staan. Dit was zo onverwacht en zo lekker!
Toen ik zestien was had ik wel eens aan de borsten van mijn beste vriendin gestreeld en gezoen en zij met de mijne. Gewoon uit nieuwsgierigheid. Maar dit was zo bijzonder. Mijn echtgenoot en aanstaande vader van mijn kind had me al maanden niet meer aangeraakt! Ik kreunde zacht, dat als aanmoediging gevoeld hebben voor Jacky want ze begon zachtjes in mijn borsten te knijpen en ze te strelen, terwijl ze mijn enorme, bijna zwarte tepels niet aanraakte. Het voelde zo goed! Ik leunde iets naar achteren en zette mijn handen op haar heupen. Ik voelde alleen maar en genoot van wat ze in mij losmaakte!

Ik merkte dat mij in de armen van de verkoopster ontspande en diep zuchtte. Pas toen haar vingers en duimen mijn gevoelige tepels vonden, voelde ik dat de seksualiteit van de situatie mij raakte. Ik protesteerde, zwakjes maar toch. Voordat ik daadwerkelijk iets zei, fluisterde Jacky zacht. “Het is goed, mijn liefste, laat mij maar voor je zorgen. Laat jezelf gaan, je lichaam moet gewoon ontspannen, je bent zo gespannen.” De woorden deden net genoeg om elk protest in mijn hoofd te stoppen. Ik voelde mij veilig in haar sterke armen en Jackys opwindende woorden.

Mijn lichaam was niet kalm, maar zoemde alsof het net op het lichtnet was aangesloten. Maanden van frustratie stroomden door mijn aderen en ik voelde dat mijn tepels een directe verbinding met mijn clitje vormden. Jackys zelfvertrouwen nam toen ik haar de ruimte gaf. Ik kon niets anders kon doen dan te kreunen en haar te complimenteren met haar vaardige handen. Mijn lichaam werd bijna geheel door de vrouw gedragen. Mijn knieën waren week en ik ging helemaal op in haar handelen. Jacky genoot van de controle die ze nu leek te hebben over de zwangere ik. Terwijl ze geile en rustgevende woordjes in mijn oor fluisterde, bewoog haar hand weg van een linker borst en gleed over mijn buik naar mijn slipje. Ik kreunde toen haar hand over mijn schaamlippen gleed, ik had gewild dat ik mijzelf daar geschoren had, maar dat lukt nauwelijks. Jacky kreunde verrukt toen ze merkte dat mijn schaamlippen drijfnat waren, Twee vinger bewogen regelrecht naar mijn gevoelige clit. Nadat ze mijn clitje had gevonden en er zachtjes mee speelde was er geen subtiliteit meer, maar een poging het een daverend orgasme zo snel mogelijk op te wekken.

Het resultaat was waanzinning het orgasme kwam snel en heftig. Ik leek te exploderen in een oncontroleerbaar orgasme. De golven van genot spoelden door mijn hele lichaam, zonder de scherpte die ik anders voelde. Haar geile en opwekkende woorden stroomden gemakkelijk door het orgasme dat veel langer leek te duren dan ze zich ooit kon herinneren. Ik verwachtte dat ze mijn clitje los zou laten nadat de laatste spasmen wegebden. In plaats daarvan had ze mijn clit stevig tussen haar vinger en duim geklemd. Nu protesteerde ik voor het eerst toen het gefluister overging in veeleisende bevelen. “Ik weet dat je het in je hebt, en ik ga nog een orgasme uit je heerlijke lichaam halen, of je het nu wilt of niet. Vecht er niet tegen alsjeblieft. Het is zo de moeite waard om te bewijzen dat ik alle controle heb over je lichaam!” Ze liet me los en duwde mijn slipje omlaag. “Mooi vachtje.”

Ze duwde me naar het bankje en nam plaats tussen mij gespreide benen. Terwijl ze mijn borsten zoende voelde ik hoe ze een paar vingers in mijn schede perste en begon te stoten als of ze mij neukte. Nu werd haar hele lichaam overspoeld door de behoefte aan nog zo’n waanzinnig orgasme. “Ik ga je nog een keer laten komen…” zei ze terwijl ze mij on mijn ogen keek. Mijn lichaam reageerde op haar handen en op haar mond. Jezus wat had ik dat gemist! Vrouw en lustobject zijn. Jacky reikte naar voren en zoende mij op mijn lippen. Ik ging er op in en terwijl ze mijn vingerde tongden we. Ik kreunde in haar mond. “Je bent een heerlijke, geile vrouw!” kreunde ze. “Je mag weer klaarkomen… toe maar doe het voor mij!” Ik kon het niet meer stoppen. Dit was te heftig. Mijn schede trok samen, mijn tepels werden gestreeld door de borsten van Jacky die er tegen rustten
“Ik gun mezelf maar één minuut om nog een orgasme bij je los te maken! Als dat voor één minuut kunt weerstaan, win je en ik geef je gratis een nieuwe BH!” beloofde ze. Mijn knieën knikten onmiddellijk, waardoor de vingers nog dieper kon gaan. Met een gejammer gaf ik mij volledig over aan haar stotende hand. Ik bereed haar vingers die een nieuwe orgasme met geweld door haar hele lichaam lieten exploderen. Ik zakte weg en hing als lappenpop op de bank met de oudere vrouw tussen mijn benen. “Dat was het meest geweldige orgasme ooit. Hoe kan ik je bedanken?” kreunde ik dankbaar.

Ze hielp mij bij het opstaan en keek toe terwijl ik mij aankleedde. “Ik bestel die BH en als je die komende week komt halen kunnen we misschien elkaar een ontspannende massage geven.” Met een kus op mijn wang namen we afscheid “Tot volgende week!” zei ze hartelijk.

Onderweg naar huis heb ik in gedachten de hele film van wat er zojuist gebeurt was nog eens afgespeeld. Toen mijn man thuis kwam heb ik hem in mijn dustertje ontvangen en aan zijn jeans naar boven gesleept. “Kop houden en NEUKEN.” Blafte ik hem toe toen ik met gespreide benen en een inmiddels geschoren kut, open, voor hem op het bed ging liggen.

Kohlere wat had ik dat gemist!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 15203 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Zwangerschaps BH kopen”

Plaats een reactie