BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Marleen 7/7

Marleen – Spuiten of bespoten worden

Dit ietwat trieste verhaal past in verschillende categorieën : overspel, rijpe vrouwen/milf en zelfs extreem.. Gezien het verhaal evenwel in elk detail echt gebeurd is, plaats ik het bij ‘waar gebeurde verhalen’. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

Marleen keek naar Rick. Die zat voor haar op haar op zijn knieën te glimlachen. Zij had hem net al squirtend onder gespoten. Ze begreep niet echt wat er gebeurd was. Ze wist wel dat ze spuitend klaargekomen was, maar waarom zat die vent te glimlachen. Ze had haar verstand volledig verloren, ze was een willoos object in zijn handen geweest.

Rick trok voorzichtig zijn vinger uit haar aarsje en de twee vingers uit haar kutje. Dan kroop hij recht, zette zich naast haar op de sofa, trok haar lichaam in een omhelzing tegen zich aan en trok het donsdeken dat ook op de sofa lag, over hen heen. Hij kuste haar bovenop haar kruin en zei : “Marleen, je weet niet hoe dankbaar ik ben omdat jij vol overgave, jezelf liet gaan”. “Dit moment is met geen goud te betalen”. Marleen snapte er niets van en begon te wenen. Rick streelde haar en trok het dekbed over hen beide. Lange tijd bleven ze zo liggen. Mekaar innig omarmend. Langzaamaan verstilde het gesnik van Marleen. Ze dommelden in.

Innig verstrengeld met Rick, werd Marleen, een paar uur later wakker. Ze keek verdwaasd om zich heen. Ze keek naar Rick, die sliep nog. Zij hing half over hem heen, met haar kutje tegen de zijkant van zijn heup, haar hoofd tegen het zijne, in zijn hals, een arm over zijn borstkas en haar knie over zijn buik. Rick sliep rustig verder. Dan drong het langzaam tot haar door, wat de voorbije uren zowat gebeurd was.

Die vent had haar spuitend doen klaarkomen. Ze had zijn smoel gewoon onder gespoten en hij had dat leuk gevonden. Dan dacht ze, die had haar twee keuzemogelijkheden gegeven : ofwel zijn ballen en piemel stijf likken ofwel zichzelf laten likken. Ze had voor het tweede gekozen. Dan besefte ze, dat ze door haar keuze, zich weer helemaal aan hem overgeleverd had en die klootzak had haar doen spuiten. Dat had ze voor ze hem kende, nog nooit gekund.

Tegelijk kwam de gedachte in haar geest dat ze toch goed gekozen had, want zijn ballen en piemel gaan likken had voor haar te onderdanig geweest. Maar ja, haar keuze om zich te laten likken had, ondanks het schitterendste orgasme van heel haar leven, haar gereduceerd tot een slappe schotelvod. Haar eigen vrije wil, was daardoor finaal verdwenen.

Dat moet stoppen dacht ze bij zichzelf. Even dacht ze er aan om een volle glazen fles Spa blauw uit haar ijskast te halen en die Rick daarmee geen de kop in te slaan. Dat zou haar wel lukken indien ze hard genoeg doorsloeg.

Dan dacht ze even aan de gevolgen en het onontkoombaar bezoek van politie na zo’n daad. Verdomme, dacht ze, ik geraak van die vent niet meer af. Hoe moet ik da in hemelsnaam aan boord leggen. Ze brak zich het hoofd over die verschillende gedachten.

Wat Marleen niet door had, was dat tijdens haar overpeinzingen, ze nog steeds half over Rick heen lag. Innig verstrengeld en met een zalig gevoel van welbehagen. Zonder dat ze het besefte was haar rechter hand, vanop zijn borstkas naar beneden gegleden en had die hand zijn half harde piemel omvat. Die verhardde.

De dag ervoor had ze hem nog weggejaagd. De dag daarvoor had hij haar geneukt, correctie op zijn vraag had zij hem geneukt. Dan had hij met die spullen, die hij voor haar gekocht had, haar doen klaarkomen en klaarkomen tot ze knock out ging. Compleet willoos had ze dat allemaal gedaan. En vandaag had hij haar het kutje gelikt. Ze was nog nooit klaargekomen op een tong. Niet van een man, of van een vrouw, gewoon nog nooit had ze een orgasme beleefd door gelikt te worden.

Dat was het allerbeste ooit en spuitend dan nog wel. Ze zou hem eigenlijk heel dankbaar moeten zijn en in plaats daarvan, was hij haar dankbaar. Dat was zo onlogisch. Ze kon het niet vatten. Wat gebeurde er toch allemaal ? vroeg ze zichzelf af. En nu lag ze in zijn armen, liefdevol onder een dekbed. Hij sliep en zij lag half over hem. Haar geest ging van de ene naar de andere gedachte. Ze snapte niets meer van wat er de laatste weken met haar gebeurde. Eén ding was zeker : het was allemaal de schuld van Rick en in die klootzak zijn armen lag ze nu, wel heel dicht tegen hem aan.

Dan besefte ze, dat ze langzaam aan de piemel van diezelfde Rick lag te strelen. Het besef kwam omdat ze een zachte kreun van die Rick hoorde. God, wat doe ik nu toch ? Ik ben die vent zijn pik aan het strelen, net wat hij haar vroeg voor ze hem haar kutje liet likken. Ze wou haar hand terugtrekken en weg van dat warme lichaam tegen het hare.

Maar iets hield haar tegen. Iets dwong haar, volledig buiten haar wil om, om die piemel te blijven strelen.

Dat gebeurde onder het dekbed, waaronder ze lagen. Dus Marleen zag niets van haar eigen activiteit. Ze streelde verder. Die pik stond ondertussen staalhard. Dat voelde Marleen heel goed in haar strelende hand. Ergens voelde ze zich trots.

Haar vrouwelijke nieuwsgierigheid kwam boven drijven. Ze wou zien naar het resultaat van haar gestreeld. Ze duwde het dekbed wat opzij. Die pik keek als het ware naar haar. Ze zag haar eigen hand die rond de onderkant van die lul klemde. Het was alsof die hand niet van haar was.

Telkens ze ietwat omhoog ging met haar had, leek het of die piemel ‘dank u’ zei en ging ze wat terug naar beneden, dan kwam die helemaal bloot vanonder de voorhuid alsof die fier zei : ‘kijk eens, hier ben ik’. Met verbazing en fascinatie keek Marleen naar die dikke blote piemel. Er kwam voorvocht uit het spleetje bovenop de eikel. Marleen keek. Heel die eikel werd langzaam natter en natter van het voorvocht.

Dan kwam ineens het idee : zou ik daar nu niet even aan proeven ? Hij slaapt toch, hij gaat het niet weten en Marleen boog voorover. Marleen had duidelijk niet door dat Rick zich gewoon slapende hield. Hij was al wakker vanaf het moment dat Marleen zijn piemel vast genomen had.

Marleen boog voorover, stak haar tong uit en gaf een klein likje op de eikel. Ze proefde. Dat proefde niet slecht. Ze gaf nog een likje, maar nu iets groter. Ze proefde weer. Ja, dat proefde zelfs lekker. Ze tuitte haar lippen en zette die bovenop de eikel. Dan boog ze iets meer voorover en zo had ze de hele eikel in haar mond. Binnenin haar mond liet ze haar tong over de eikel glijden. Ze zoog lichtjes.

Boven zich, hoorde ze een kreun. Marleen bleef even bewegingsloos zitten. Geen geluid, goed dacht ze, die slaapt verder. Ze zoog weer een beetje. Weer zacht gekreun. In feite vond Marleen het leuk. Ze dacht een slapende man, willoos, met diens eikel in haar mond en met één hand net boven de balzak, rond de stam van diens lul gewoon even de eikel te kussen. Hij sliep en ze kon doen wat ze wou, dacht ze, dat gaf haar een goed gevoel van macht.

Marleen werd wat driester en liet de piemel van Rick iets dieper haar mond in glijden. Zo’n stukje van een centimeter of twee extra, onder de eikel. Weer een kreun boven zich toen ze haar tong rond zijn eikel liet kronkelen. Weer bleef ze bewegingsloos zitten. Geen gekreun, zo wou hem niet wakker maken, dus schoof ze nog een dikke centimeter meer in haar mond.

Ze kokte. Dan hoorde ze Rick zetten : “rustig meisje, niet te veel ineens, geniet van wat je doet”. Marleen schrok. Die klootzak was wakker. Die had haar laten doen. Ze voelde zijn ene hand over haar rug strelen. Even schoot ze in paniek. Wat moest ze doen. Ze wou hem niet pijpen. Ze wou al zeker niet dat hij het zou weten. Maar het was te laat. Ze zat daar half over hem gebogen met zijn eikel en een stuk van de stam van zijn piemel in haar mond. Verdomme, dacht ze, ze voelde zich betrapt.

Dan hoorde ze zijn stem boven zich : “Marleen, lieverd, wat jij nu doet, is het mooiste geschenk dat je me kunt geven, doe gewoon verder, maar met kleine beetjes, niets overhaasten, traag en met volle goesting”. “Als je het niet leuk meer vindt, direct stoppen” zei hij. Binnensmonds vloekte Marleen. Haar gevoel van macht over hem, was direct verdwenen. Dan hoorde ze hem zeggen : “Marleentje, -weer dat verkleinwoord-, in plaats van mijn hele piemel ineens in je mond te nemen, kan je beter kleine likjes er rond geven”. “Dat gaat voor jou veel gemakkelijker zijn”. Automatisch gehoorzaamde ze.

Van vlak boven haar hand die de piemel omklemde, likte ze er rond. De natte eikel kwam af en toe tegen haar kaak. Zo liet ze haar tong rond zijn pik kronkelen. Aan het gekreun van Rick te horen, vond die dat bijzonder aangenaam. Marleen had, vermoedelijk door haar ervaring met Fouad, geprobeerd zijn piemel helemaal op te slokken. Die Fouad had haar daartoe, steeds zonder inspraak gewoon toe gedwongen.

Nu zei die Rick dat ze dat best niet zou doen. Dat was contradictorisch. Ze snapte het weer niet.

Dan hoorde ze Rick zeggen : “Marleentje lieverd, beweeg wat meer met je hand op en neer en laat je tong maar kronkelen”. “Streel met je andere hand mijn balzak, als je wilt”. Dat deed ze. Rick kreunde, maar hij liet haar zo een hele tijd bezig.

Dan hoorde ze hem zeggen : “Marleen, schattebout, je bent heel goed bezig, het gaat niet lang meer duren vooraleer ik kom”. Hij kreunde. Dan zei hij : “het is niet het moment om mijn sperma in je mondje te spuiten, dat komt misschien nog ooit wel eens, maar voor nu is dat niet gepast”. “Als je mijn piemel wil zien spuiten, trek je hoofd dan weg van mijn piemel en kijk”. Weer snapte Marleen er niets van, maar ze bleef met één hand zijn balzak kneden en met de andere op en neer gaan. Ze had haar hoofd zo’n twintig centimeter achteruit getrokken en lag daarmee net boven zijn navel, naar die dikke, glimmende lul te kijken. De voorhuid ging niet meer over de eikel. Voorvocht vloeide overvloedig en ze ging als maar sneller met haar hand op en neer. Rick kreunde feller. Ze trok hem eigenlijk gewoon af, vlak voor haar ogen.

Na een aantal minuten, terwijl ze voelde dat die pik meer en meer pulseerde en zwol in haar hand, hoorde ze Rick kreunend zeggen : “pas op lieverd, het gaat komen !” Marleen keek gefascineerd naar die dikke, vette lul.

Plots hoorde ze een heel diepe, langdurige kreun van Rick en die piemel begon sperma te braken, verschillende stralen spoten naar buiten in haar richting. Marleen was te verrast om te reageren en met die pik te richten. Een eerste straal vloog recht op haar neusbrug. Een tweede vloog op haar voorhoofd en haren, net op de haargrens, een derde vloog op haar kaak en een vierde vloog op haar half geopende mond, knal tegen haar onderlip. Ze had de schokken van het klaarkomen heel duidelijk gevoeld in de lul die ze vast hield. Ze had als het ware het sperma in een rotvaart doorheen die lul voelen schieten. Het geheel had ze met verbazing bekeken. Ze hoorde Rick achter haar hijgen. Marleen voelde zich ineens, best trots, ze had die klootzak van een vent, onder haar, gewoon leeg gemolken en dat gaf haar een zalig gevoel.

Nu voelde ze de piemel in haar hand verslappen. Ook dat vond ze fascinerend. Ze bleef naar de krimpende pik kijken. Haar aftrekhand hing vol sperma. Dan kwam ze omhoog en ging naast Rick op haar kont zitten. Ze keek naar hem. Die lag met gesloten ogen na te genieten. Dan opende die zijn ogen, keek naar haar en schoot in de lach.

Hij zei : “Marleentje toch, je ziet er niet uit”. “Kom” zei hij en hij kwam recht. Met één hand trok hij haar ook recht en samen liepen ze naar de badkamer. Hij zette haar voor de ronde spiegel van de lavabo en deed haar naar zichzelf kijken. Hij stond schuin achter haar. Ze zag haar gelaat in de spiegel. Ze zag sperma van haar kin, haar kaak, haar neus en zelfs van haar voorhoofd, traag naar beneden glijden.

Dan zei hij : “ik wou niet in je mondje spuiten, maar jij hebt jezelf wel ferm onder gespoten met mijn spuitende lul”. Hij lachte maar bleef in de spiegel kijken naar Marleen. Zo keek hij recht in haar ogen. Dan zei hij poeslief : “wil je even proeven ?” Marleen zei niets.

Rick stond vlak achter haar aan haar linker kant. Zijn linker hand, kwam omhoog en met één vinger die hij op het topje van haar kin zette, dreef hij het sperma dat van haar onderlip droop, traag omhoog, over de lip in haar mond. Zijn vinger ging mee in haar mond. Ze zoog er dan maar op en het sperma proefde zelfs lekker. Maar het beeld van zichzelf, toen ze haar mond meer opende en die vinger, dan met sperma traag in haar mond gleed, vond ze ongelofelijk geil. Rick stond er naar te kijken met een ernstig gezicht. Maar hij keek wel recht in haar ogen. Later zou Marleen hem bekennen dat ze op dat moment een soort van mentaal, energetisch orgasme beleefde. Het was alsof ze klaar kwam, maar dan niet in haar kutje, maar in haar geest.

Rick omklemde haar en kuste haar in de hals. Dan zei hij :”lieve Marleen, ik wil je hiervoor bedanken vanuit het diepste van mijn hart”. Ze begon te wenen.

Zij met haar gelaat vol sperma, hij met zijn hoofd in haar hals, bleven zo innig tegen mekaar staan.

Na een aantal minuten trok hij haar mee in de douche en hij waste minutieus alle sperma van haar af en van zichzelf. Dan droogde hij haar zachtjes af en beiden liepen ze daarna naakt naar de living. Voor het eerst in haar leven, had ze een gevoel van rust, voldaanheid en echt gelukkig zijn. Marleen zette zich in de sofa en Rick ging over haar in het zeteltje zitten. Hij stak een sigaret op, gaf die aan haar, nam zelf ook een sigaret en zij drapeerde het dekbed rond haar op de sofa. Ze keken mekaar stilzwijgend aan. Terwijl ze rookten, was de stilte zelfs weldadig voor beiden. Er moest niets gezegd worden. Marleen dacht bij zichzelf : ‘ik moet niet nadenken, ik moet gewoon doen wat hij zegt en ik ga me daarbij heel gelukkig voelen’. Ze ervaarde een gevoel van geborgenheid. Haar vrouw zijn en vooral het seksuele aspect daarvan gaf ze op dat eigenste moment in zijn handen en ze wist, dat het in goede handen was.

Rick van zijn kant, keek naar haar en dacht : ‘die vrouw voor mij, heeft op seksueel vlak, nog niet veel geluk gekend, maar nu ziet ze er wel seksueel gelukkig uit, die gaat mij gelukkig maken als man’. ‘Mijn sekstekort, gezien mijn situatie is voorbij’ en hij zuchtte tevreden.

Het was iets na de middag, die dag. Hij had haar gelikt en zij was spuitend klaargekomen, daarna had zij hem gelikt en hij was spuitend klaargekomen. Dat was evenwicht. Dan zei hij doodleuk : “Marleen, ik heb honger, we kleden ons aan en gaan ergens iets eten”. Hij begon zich aan te kleden. Marleen bleef zitten, hij zei : “liefje, ik ga mijn auto halen, we gaan buiten de stad eten, op een rustig plekje in de natuur”. “Maak je klaar, ik ben binnen een kwartiertje terug”. Rick verliet het appartement.

Het duurde zeker een minuut of tien, vooraleer het bij Marleen doordrong wat hij gezegd had. Haastig kleedde ze zich aan, deed wat bescheiden make up op en net toen Rick beneden belde, was ze klaar. Een dik half uur later zaten ze ergens ten zuiden van Antwerpen op het terras van een grote brasserie. Midden in het groen gezeten, bestelde Rick een slaatje met geitenkaas, appeltjes en wat rozijntjes er op, met wat brood. Hij drong bij haar aan dat ze wat hartigs zou eten en dus bestelde ze maar een zeetong met purée.

Een glas rood voor hem en een glas wit voor haar en eens die wijn uitgeschonken zei Rick : “Marleen, ik ken je nu al een aantal weken en ik moet me eigenlijk zwaar excuseren bij jou”. Ze keek hem onbegrijpend aan.

“Marleen” vervolgde hij “in werkelijkheid ben jij een godsgeschenk in mijn leven”. “Toen ik je voor het eerst zag en jij je allerlaatste sigaret van die maand rookte, dacht ik bij mezelf : ‘oei, een sociaal geval waar niets mee aan te vangen is’”. “Geleidelijk aan, heb ik je beter leren kennen”. “Er bleek een mooie, sensuele, passionele vrouw in dat lichaam verborgen te zitten”. “Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik besloot om te proberen de echte Marleen te ontdekken”. “Ik kon het natuurlijk verkeerd voor hebben, maar ik heb niet graag ongelijk, dus besloot ik te doen wat ik nodig vond om die echte Marleen te vinden”.

“Jij had me jouw situatie thuis, bij je vader uitgelegd”. “Jij had me jouw leven met Robert, met Fouad, daarna verteld”. “Jij vertelde me van je financiële situatie, van de situatie met je kinderen, allemaal dingen die een mens niet vrolijk maken”. “Allemaal dingen, die van jou niet echt een gelukkige vrouw konden maken”. “Dus besloot ik daar wat aan te doen”.

“Jouw situatie van woonst, was het gemakkelijkst, we gingen naar de kringloop en we kochten wat elektronische dingen zoals een wasmachine en jouw thuis was terug ‘bewoonbaar’”.

“Jouw financiële situatie, was barslecht”. “Dat is zo, maar ik had niet de bedoeling jou op langere termijn te gaan sponsoren”. “Dat zou mij een erg slecht gevoel geven en jou waarschijnlijk ook, alsof ik jou tot seks zou verleiden en er dan voor betalen”. “Dat zou niet netjes van mij zijn”. “Dus, toen je me eergisteren weg stuurde (hij gaf haar daarvoor een verkapt verwijt), heb ik wat rond gebeld”. “Via een kennis van mij, die een professioneel poetsbedrijf heeft, kan je vanaf de eerste van volgende maand beginnen werken”. “De job zelf is simpel, je dient kantoren te poetsen in het havengebied”. “Je krijgt een kleine bestelwagen, dient iets voor zeven ’s avonds drie mensen op te pikken en met vier, dien je een gebouw aan de Noorderlaan in Antwerpen, vanaf zeven tot het gedaan is, te poetsen, je bent zelf baas van die ploeg, daarom krijg je dat bestelwagentje en dat mag jij gebruiken zolang je voor hen werkt”. “Elke werkdag, van zeven tot elf ’s avonds poetsen, die kantoren netjes houden en je verdient er een goed loon mee”. “De rest van de dag ben je vrij van doen en laten”. “Dat is wat je financiën betreft”.

“We zijn de tiende van deze maand, dus je hebt nog drie weken tot het begin van volgende maand”. “Ik natuurlijk je nog seksueel voor mijn genot misbruiken tot dan, maar er is nog een aspect van je leven dat we niet mogen verwaarlozen”. “Jouw zoon zie je regelmatig en die heeft zijn eigen leven”. “Jouw dochter zit in Californië en die heb je al meer dan een jaar niet gezien”. “Via een zakenrelatie van toen ik nog werkte, heb ik een vliegticket voor jou naar Los Angeles en terug, op de kop kunnen tikken”. “Dat krijg je van mij”. “De vertrekdatum ligt op de veertiende, de terugvlucht is op de negenentwintigste”. “Dat zijn ongeveer veertien dagen dat je bij je dochter kunt doorbrengen, als je dat wilt”. “Dat familiaal aspect is erg belangrijk, dus ga voor veertien dagen naar Californië”. “Daarna kan je beginnen werken en start je nieuw leven echt”.

“Het derde deel van jouw leven, waar het ook wat scheef liep, was het relationele”. “Nu ga ik jou niet claimen op dat gebied”. “Je kent mijn situatie, ik ben getrouwd en dat blijft zo”. “Dus als jij morgen, volgende maand of volgend jaar verliefd wordt op iemand, dan ga ik dat zeker niet saboteren”. “Jij verdient alle kansen op geluk en daar hoort een relatie bij”. “Bij die relatie hoort natuurlijk seksualiteit”. “Dat zat volgens mij bij jou ook grondig fout, maar gezien de recente activiteiten op dat vlak, heb ik kunnen vaststellen, dat dat gedeelte in orde is”. “Je bent een heel gezonde vrouw op gebied van seks, er valt hier en daar nog wat bij te schaven, maar dat lukt wel vanzelf”.

“Alles wat ik zonet allemaal vertelde, zal jou wel het gevoel geven dat ik je ferm gemanipuleerd heb, wat waar ik en al zeker heel waar op vlak van seks”. “Dat is niet erg netjes van mij, maar laat ons zeggen, dat was in mijn overtuiging, nodig om je terug op het goeie spoor te krijgen”. “Ik hoop echt dat zulks gelukt is, maar voor het manipulatiegedeelte wil ik me toch gemeend verontschuldigen”. “Dat was erg gemeen van mij, zeker door die spullen kopen en je daardoor te confronteren met je eigen lusten”. “Ik excuseer me daarvoor vanuit het diepste van mijn hart” zei Rick nog.

Het eten werd gebracht en ze smulden van de gerechten. Marleen dacht tijdens het eten grondig na over alles wat Rick gezegd had. Nadien bij de koffie zei Rick : “Marleen, jouw dochter zien, gaat je goed doen, de spullen van jouw appartementje zijn van jou, jouw nieuwe job, gaat je ook goed doen en geeft je opnieuw financiële ademruimte en je vrouw zijn heb je hervonden, dat was ook nodig”. “Jij hebt geen enkele schuld naar mij, voor wat ik net zei”. “Integendeel zelfs, ik heb een schuld naar jou, omdat ik me, zonder dat je inspraak had, met elk onderdeel van je leven bemoeid heb”. “Je kunt daar nu erg kwaad voor worden, naar mij toe en zeggen dat je me nooit meer wilt zien”. “Dat zou ik begrijpen, dan voer ik je naar je appartementje, laat je daar achter en dan kan je jouw nieuw leven starten, zonder dat ik daar nog in voor kom”. “Dat is één mogelijkheid”.

“Maar er is nog een tweede mogelijkheid” zei Rick, “en dat is, dat jij me toch nog in je leven toelaat”. “Dat gaat evenwel niet zo eenvoudig zijn, omdat ik mezelf ken en altijd meer wil”. “Daarom wil ik je een gunst vragen, ik zou willen dat je daar grondig over na denkt en me een antwoord geeft, van zodra je een antwoord op mijn vraag hebt”. “Daar staat geen tijdsdruk op”. Hij pauzeerde en bestelde voor hem een ijscoupe met warme krieken en voor Marleen een dame blanche. Marleen had door, dat hij moedwillig door een dessert te bestellen, de formulering van zijn vraag om een gunst wat wou uitstellen en vooral om Marleen nieuwsgierig te maken.

Dat lukte perfect want de dame blanche van Marleen was amper op of ze vroeg : “welke gunst wil je vragen Rick”. Rick glimlachte, maar hij at eerst de rest van zijn coupe ijs met warme krieken verder op.

Dan zei hij : “Marleen, jij bent een pracht van een vrouw”. “Slijm zo niet” zei Marleen, “zeg gewoon wat je wilt”. Rick moest glimlachen omwille van haar ongeduld.

Dan zei hij :”Marleen, toch ben je een prachtige, sensuele vrouw, en zolang jij niet verliefd wordt op één of andere klojo, zou ik willen dat jij, desnoods tot aan mijn of jouw dood en dat zonder mij exclusief te claimen, gezien mijn gehuwde situatie, aan mij, jouw lichaam en geest ter beschikking stelt voor gebruik door mij, zoals ik wil”. “Daarmee bedoel ik” vervolgde Rick, “dat jij voor mij op seksueel vlak helemaal van mij bent, dat ik met jouw lichaam mag doen wat ik wil”. “Uiteraard zonder permanente beschadigingen, maar dat ik jou mag laten klaarkomen, zonder dat je protesteert, zoveel ik wil en op de manier dat ik wil, dat ik in of op jou mag klaarkomen zoveel ik wil, op de manier dat ik wil en ook zonder dat jij protesteert”. “Maar het gaat nog verder” zei Rick, “ik wil niet alleen exclusief over jouw lichaam beschikken voor mijn lusten, ik wil ook over jouw geest beschikken en daarmee bedoel ik, dat ik verlang dat jij telkens je zin hebt, opgewonden bent of wilt worden, dat je me een smsje stuurt en schrijft, bijvoorbeeld :’Rick, wil je me dringend komen neuken alsjeblieft’ of nog : ‘Rick, ik wil klaarkomen, wanneer kom je me likken’, of ‘Rick kom je jouw piemel in mijn kontje steken alsjeblieft’ of wat je ook maar kunt bedenken om jezelf te laten klaarkomen en mij ook”. Marleen keek hem verbazing aan.

Rick zei : “Marleen in werkelijkheid vraag ik je, dat jij mij eender wat zou vragen om jou en mijzelf zoveel mogelijk te laten klaarkomen en op zoveel mogelijk verschillende manieren, zolang het maar opwindend en geil is”. “Dat betekent dat jij mijn persoonlijk lustslavinnetje bent en dat jij mij seksueel maximaal gebruikt, zowel voor jouw lusten als voor de mijne en dat je met enthousiasme mijn seksueel uitput, tot aan de grens van mijn en jouw uithoudingsvermogen”.

“Ik weet dat ik heel veel vraag en dat tot één van ons beide dood valt of tot jij verliefd wordt op iemand anders, want in dat geval ben je vanaf dat moment, vanzelfsprekend exclusief van die persoon en niet meer van mij”. “Tot dan telt enkel wat ik je net vroeg als gunst”.

Rick vroeg de ober om de rekening en betaalde die. Dan zei hij : “er staat geen tijdsklok op Marleen, neem alle tijd die je nodig hebt om te kiezen of je me niet meer wilt zien, of je anders me nog wel wilt zien, maar dan enkel onder de vorm die ik je net beschreef als ‘gunst’”.

In het rijden naar haar appartementje, dacht Marleen terug aan het gesprek vlak na het dessert. Dan dacht ze aan wat hij zei over zijn ‘gunst’, dat hij haar wou laten klaarkomen, waar en hoeveel hij wou. Op dat moment had zij geile scheuten doorheen haar kutje gevoeld. Maar tijdens het rijden, was Marleen zich er terdege van bewust dat die Rick haar gevraagd had, om zijn persoonlijk, exclusief lustslavinnetje, -object dus te worden.

Marleen had natuurlijk, voor ze Rick had leren kennen, ook een seksleven gehad. Dat bestond voornamelijk uit masturberen. Dat was zowat het enige dat haar genot gegeven had. Haar relaties met mannen, had haar niets of nauwelijks genot gegeven, toen was ze ook gewoon gebruikt geweest, zonder echte voldoening voor haar. Terwijl ze de laatste weken met Rick meermaals ontploft was, van maximaal genot. Hij had haar grandioos klaar gelikt. Zij had zich tot ontploffing klaar gereden toen ze bovenop zijn pik zat. Alle seksuele activiteiten uit haar verleden, voor Rick, leken flauwe afkooksels genot, soms zelfs helemaal zonder genot voor haar. Marleen zei bij zichzelf, onder het rijden : ‘als ik niet op zijn vraag inga, dan ga ik gek worden van verlangen en mezelf ongetwijfeld te pletter masturberen, maar dat deed ik vroeger ook al, ik heb in werkelijkheid geen keuze, ik doe het gewoon’.

Geparkeerd voor haar appartementje, vroeg Marleen : “Rick, kom je nog mee binnen ?” Die knikte, legde zijn auto stil en stond twee minuten later bij haar op het appartementje. Hij ging in het zeteltje zitten en stak een sigaret op. Dan vroeg Marleen : “Rick, ik ga in op je voorstel, ik doe al wat je wilt, het maakt mij niet uit wat”. Ze zweeg. Rick keek haar zwijgend aan.

Marleen wist niet goed wat ze moest doen en vroeg dan maar : “Rick, wat wil je dat ik doe ?” Rick glimlachte en zei : “doen, moet je niets, Marleen, alleen maar vragen stellen, meer niet”. Marleen snapte het nog niet helemaal dus zei Rick : “ik geef je een voorbeeld, Marleen, vraag gewoon : “lieve Rick, hoe kan ik je nu laten zien, dat ik helemaal bereid ben om helemaal in te gaan op je wensen ?” Marleen keek hem aan, ze aarzelde even en herhaalde dan hetzelfde zinnetje. Rick glimlachte, wachtte even en zei : “Marleen, schattebout, kleed je helemaal uit, laat me jou prachtig lichaam zien, leg je in het midden van de sofa voor mij, spreid je benen en vinger je klaar tot je ontploft, maar wel zonder hulpmiddelen”. Marleen keek naar Rick, zonder woorden ontdeed ze zich van al haar kleding, ging op de sofa liggen, spreidde haar benen, begon met één hand een borst te kneden en legde de andere hand op haar venusheuvel. Ze keek naar Rick, die glimlachte teder en zei : “Marleen, lieverd, geen race tegen de klok, gewoon langzaam jouw passie opbouwen en ze echt genieten, op die manier kan ik jouw totale overgave aan mij zien”. Ze knikte en begon zich te strelen. Ze zag Rick naar haar kijken. Die zat nog steeds helemaal aangekleed in het zeteltje en rookte rustig zijn sigaretje.

Marleen sloot haar ogen, maar onmiddellijk hoorde ze zijn stem zeggen : “Marleen naar mij blijven kijken alsjeblieft, zo kan ik het stijgend genot in je ogen volgen”. Direct opende ze haar ogen en keek recht in de zijne. Haar vingers gleden in haar kutje. Ze onderdrukte de neiging om haar ogen te sluiten. Ze zag Rick gefascineerd naar haar lichaam en haar bewegingen kijken. Ze zag zelfs zijn lul verharden in zijn pantalon. Een dikke bobbel vormde zich.

Ze had zich zo dikwijls klaar gevingerd, toen ze alleen was, nu door de stilzwijgende aanwezigheid van Rick, gaf dat een heel ander gevoel, alsof ze licht in haar hoofd werd. Haar bewegingen versnelden. Ze begon te kreunen. De tepel die ze geklemd had tussen haar duim en vingers neep ze haast fijn en dan trok ze die uit. De scheut van pijn daardoor, schoot recht naar haar kutje. Ze kreunde. De vingers gingen sneller en sneller en dieper en dieper. Haar kutje begon te lekken. Ze trok haar vingers terug en hield die gestrekt. Met drie vingers begon ze rondjes over haar klit te draaien. Als maar harder en feller. In haar hoofd kreeg ze een gevoel, alsof ze ging flauw vallen. Ze wreef harder. Ze neep harder en gemener op die tepel. Talloze vonken van geilheid schoten kris kras doorheen haar lichaam.

Plots begon ze te gillen, weer spoten verschillende stralen kutsap ver uit haar kutje. Zeker meer dan een meter ver spatten die stralen op haar vloer. Rick zat op voldoende afstand dit keer. Marleen ging halverwege een harde gil, gewoon knock out. Alle bewegingen vielen stil. Ze lag als een slappe vod in haar sofa. Dat duurde minutenlang.

Toen Marleen de ogen terug opende, zag ze Rick volledig in zij blootje tussen haar gespreide benen staan. Met één hand trok hij traag aan zijn piemel. Marleen keek verward, dan zag ze die staalharde lul, voor zich. Ze keek omhoog naar het gelaat van Rick. Die vroeg : “moet jij mij niets vragen ?” Ze lag roerloos voor hem, nog steeds met één hand op een borst en de andere op haar kutje. Dan keek ze met smekende ogen naar hem en vroeg : “liefste Rick, wil jij alsjeblieft al je beschikbaar zaad over mij heen spuiten ?”

Rick begon eerst langzaam en dan steeds sneller te rukken. Nu keek hij in haar ogen en zij zag zijn geilheid tot hij geen twee minuten later kreunde : “je vroeg mijn zaad, wel hieeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr isssssssssssttttttttttt” en hij spoot zich helemaal leeg over haar heen. Marleen keek gefascineerd naar zijn spuitende piemel en zei dan : “lieve Rick, dankjewel”.

Sinds die dag, telkens op haar vraag, spuit Rick, waar ze maar wil. Soms diep in het kutje, soms diep in het kontje, soms in het mondje, soms gewoon op haar smoeltje, over haar rug of over haar buik en soms over haar borsten. Als hij over haar gelaat, buik of borsten spuit, heeft Marleen er de gewoonte van gemaakt om het zaad met haar vingers te verzamelen en dan weg te likken. Rick van zijn kant, likt haar op haar vraag wanneer ze maar wil. Hij neukt haar klaar wanneer ze het vraagt of hij maakt haar klaar met hulpmiddelen, wanneer ze het vraagt. En ter info, ze vraagt het quasi dagelijks.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick
Einde verhaal

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 6898 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Marleen 7/7”

Plaats een reactie