BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De geillijster (2)

Martine appte al aan het begin van de avond, Jean Paul was vanaf dit weekend voor een week in het buitenland, en ze wilde me ‘alleen maar’ laten weten dat de geillijster zaterdagmorgen vroeg zou uitvliegen en te zien zou zijn vanuit een Vogelkijkhut bij het Verdronken Land van Saeftinghe. Dat was nog wel een stukje rijden, dus als ik haar wilde spotten moest ik wel om een uur of half 6 op pad. Ik kreeg nog wel te horen dat ze zo vroeg in de morgen bijzonder in de veren zou zitten. Dus toen ik met lief die avond net in bed lag vertelde ik haar dat ik er de volgende morgen vroeg uit zou gaan. Er is mooi weer voorspeld, dauw, een beetje dampig, ik wil hertjes zien, misschien een vos en zeker vogels spotten. Dan moet ik op tijd weg.

‘Ga jij maar lekker hertjes kijken en vogelen’ kust lief me op mijn borst zonder te weten dat de dubbele bodem van deze boodschap zeker ook aan de orde was. Lief streelde mijn zak, vlak bij mijn perineum en als ik al niet geil was geweest vanwege de geplande speurtocht naar de geillijster dan had ze me dat daarmee wel gemaakt. Met mijn lippen zocht en zoog ik de tepels van haar beide borsten, mijn handen kneedden ze en ze likte hoerig langs mijn lippen voordat ze me tongde, alsof ze onderbewust toch voorvoelde dat er iets spannends stond te gebeuren morgen vroeg. Ze trok alle aandacht van me en begon me onder mijn zak te likken tot ze mijn eikel bereikte en mijn topje likte en er zachtjes in beet.

Ze fantaseerde dat er een heel ondeugdend vogeltje op dit eikeltje ging zitten en beet me nog een keer maar nu iets harder. Ik stond strak gespannen en dacht ondertussen aan de geillijster, die nog geen drie meter van ons af aan de andere kant van de slaapkamermuur misschien wel haar eigen fantasie over morgenochtend masturbeerde of droomde. Lief zoog en beet zachtjes door en met haar tong voorvoelt ze altijd feilloos wanneer het zaad zich aandient om een weg naar buiten te vinden en precies deze avond is het zo’n avond dat ze zin heeft om dat alles oraal te ontvangen en dus likt ze door tot alles in haar mond gutst en slikt en likt ze mijn lul aansluitend tot ik weer helemaal schoon ben. Ze vond dat ik wel weer eens toe was aan een fikse ontlading, maar voelde ook dat ik nog altijd, en zij zelf eigenlijk nog meer strakgespannen van wellust stond en dus wilde ze mij wel ontvangen op een door haar gekozen plek. Ze legde haar billen voor me klaar, ze wilde het overige zaad van vanavond wel in haar bilnaad en haar anus. Ze had in de badkamer voordat we naar bed gingen de olie al gepakt. Haar anus was klaar voor ontvangst. Nadat ik haar billen en haar bilnaad met olie had ingesmeerd voelde ik me daar meer dan welkom. Niet veel vrouwen zijn anaal zo makkelijk te penetreren als lief. Makkelijk. En lekker. Kennis verworven in de tijd vóór lief. Kennis verworven in de tijd ná lief. Kennis elders verworven in de tijd mét lief. Martine was in die tijd lange tijd de enige met af en toe een andere jonge dame moet ik eerlijk toegeven. Het concept monogamie hebben lief en ik beide niet lang in stand kunnen houden.

Lief wilde als ik haar achterom nam dat ik haar volle borsten in mijn handen nam en dan moest ik haar berijden, waarbij zij haar billen samenspande om mijn lul, alsof ze die net als haar kutspieren in eerdere relaties daar op getraind had. Dat laatste ontkende ze steevast, ik was degene met wie ze das Analreiten ontwikkeld had, alsof ze dat alleen in de taal van de buurvrouw uit kon drukken. Een kutzwager vertelde mij echter toen hij anderhalf jaar nadat onze relatie was begonnen hoorde dat ik haar nieuwe lief was, dat het meeste dat hij aan haar miste de goddelijke manier was waarop zij zich destijds achterlangs door hem had laten nemen. Als ik dat nog niet ontdekt had tipte hij mij dat zeker te gaan verkennen. Ik stelde hem gerust, ik had haar via die weg al meerdere keren bereden en ik vertrouwde hem toe dat haar goddelijkheid daar naar mijn overtuiging alleen maar toegenomen was. Een paar maanden later hoorde ik van hem toen ik hem opnieuw bij een werkbespreking tegen kwam dat ik absoluut niet overdreven had. Hij was haar een keer tegengekomen en dat hadden ze bij hem thuis in bed anaal afgesloten. Dat had lief toch zeker wel in geuren en kleuren verteld? Niet dus. Ook lief had zo haar geheimen dus. Nadat hij haar zo twee keer had genomen had hij lief gevraagd of hij lekkerder was dan ik maar, ook al koos ze voor nog een derde keer -een afzakkertje zoals ze zelf zei- ze vond mij by far haar beste anaalridder. Ook hij wist niet of er anderen waren die haar zo genomen hadden, en evenals ik vermoedde hij dat wij beide heus niet de enigen waren. Die laatste keer met hem was de keer dat ze gebeld had over ‘autopech’ en met drie uur vertraging thuisgekomen was.

De volgende morgen reed ik ruim voor zessen door het Brabants-Vlaamse smokkelgebied. Ik had een makkelijke joggingbroek aangetrokken zonder slip, een T shirt en een dun jasje. En loopschoenen. De geillijster was al uitgevlogen, haar bolide stond niet meer naast huis toen ik wegreed. Bij de kijkhut zag ik die keurig geparkeerd en nu was het zaak niet alleen de bolide maar ook de geillijster te vinden. Ik nam plaats in de vogelkijkhut, waar verder niemand te zien was en pakte mijn verrekijker om over de slikken en het water te turen. Flarden mist gleden over het water en zorgden voor een serene stilte. Ik had geen idee waar en in welke donsveren ik de geillijster vanmorgen aan kon treffen. Ik keek heel de horizon af maar zag en hoorde niets. Mijn mobiel trilde. Een foto. Martine’s kut, harig vanmorgen. En een kaartje met een locatie en een pijl. En het bericht: daar is een geillijster gespot.

Zou ze echt half naakt hier in de buurt zijn? Ineens hoor ik getjilp. Ik kijk om me heen, zie niets. Het komt van heel dichtbij. Ik loop een paar passen terug uit de hut en zie op de parkeerplaats, op de motorkap van mijn auto een geillijster met blote pootjes, een harig kutje, geverfde billen en een trui met bonte veren en vleugels! Ze tjilpt, ze kirt. Ze vingert zich en wenkt me. En hoor ik nu dat ze klaarkomt? Ze roept me: kom dan en neem de geillijster en rap wat! Ze fladdert op, loopt langs me en gaat in de vogelkijkhut zitten, op het halfhoge bankje dat daar staat. Recht voor me. Ik zie de geillijster fluister ik, je herkent haar aan een open anus en een parelende kut. Ze duwt haar billen ver naar achter, zodat ik haar gemakkelijk nemen kan. Dit is een bijzondere zegt ze, eentje met een harig kutje, zo zie je ze niet vaak. Ze laat toe dat ik die met mijn smartphone vastleg.

Ze was zacht, mooi, verleidelijk. Voorzichtig liep ik op haar af om te voorkomen dat ze weg zou fladderen. Onze lippen toucheerden elkaar. Ik rook haar, ze rook zo lekker en in een automatisme ontsnapte mijn tong en ontmoette haar snaveltje. Die speelden met elkaar en toen ik na seconden weer ontwaakte uit dat spel waren we met onze tongen diep verwikkeld in een opwindend, elkaar ophitsend spel.

Ik streelde met mijn hand onder haar billen en voelde de zachte welvingen, mijn vinger gleed door haar bilspleet, zachtjes omlaag. Haar keel stootte onhoorbaar een klank, ze zocht steun op het bankje. Haar dijen weken en ik voelde pareltjes dauw en kutvocht, ik rook haar verlangende begerige zoete vrouwelijkheid en voor ik het wist en voordat zij het wist stootte ik mijn paal diep in haar strakke kut.
Ze kreunde, liet zich weerloos nemen, fladderde met haar vleugeltjes, schoof gewillig, gretig heen en weer over de ruwe bank.

Ineens draaide ze zich om legde ze haar pootjes over mijn sleutelbenen, ze had al snel een lekkere houding gevonden waarin ik haar veel dieper penetreren kon en diep en krachtig in haar stootte. Ze kirde, tjilpte, ik voelde haar kut mijn lul omklemmen, ze gebruikte voor het eerst ook haar kutspieren, ze kreunde, ze wilde hier in het wild ‘eens goed genomen’ worden.

In en uit haar kutje gleed ik, schoot ik, stootte ik, ik voelde dat ik heftig in haar ragde en besefte achteraf dat ik als een beest in haar tekeer gegaan was.

Mijn handen zochten haar borsten, streelden haar buik, mijn zaad spoot krachtig, haar benen trilden na en mijn vingertoppen die langs haar dijen streelden tergden haar, ze schokte, en schokte. Ik kuste haar kutje, likte tussen haar dijen en voorzichtig draaide ik haar om, kuste haar billen, rood geworden door de ruwe bank, en legde mijn gloeiende wangen op haar hete billen. Hoorde toen pas het veelvuldig klikken van een camera, paperazzi die met vette koppen de kranten zouden vullen, dumpert dat een mooie scoop zag. Het was mijn eigen mobiel, die ik na de eerste foto’s opgehangen had en die nu de paringsdans van de geillijster had gefotografeerd met tussenposen van zo’n 10 seconden. Ze kijkt opnieuw in de camera, zwaait, zegt dat er vanmorgen een parende geillijster is gespot.

Op de terugweg rijden we achter elkaar, ze seint me als we bijna uit Belgie zijn en de grens naderen. We stoppen op een verhard veld waar een onbeheerde caravan staat. Martine stapt uit, nog altijd half naakt, hurkt en plast in het zand. De caravan blijkt open en daar in die caravan, trek ik haar geillijsterpakje uit en neem ik haar nogmaals. In haar cloaca. Normaal gekleed rijden we weer naar huis.

Weer thuis rook alles naar seks. Lief had rode wangen en voelde verhit, zeg maar oververhit, toen ze me kuste. Direct een tongzoen, strelen over mijn buik een hand een stukje in mijn joggingbroek. Ze was geil. Ik streelde haar billen -zacht-, streelde haar kut over haar broek heen. Die stond wagenwijd open. Nat vermoedde ik. Ze vond me ‘lang weggebleven’ en het was haar opgevallen dat ook buurvrouw er al die tijd niet was. Ik reageerde zo verbaasd mogelijk, is dat zo? Ze voelde even aan mijn lul, ritste haar eigen gulp open en ik zag hoe ze over haar blote buik die net een beetje zichtbaar werd haar hand in haar broek liet verdwijnen. Ze streelde opzichtig haar kutje, ‘je vindt haar toch wel lekker, Martine? Of wilde je zeggen dat je niet nog steeds een beetje geil van haar wordt?’ Mijn lid plakte nog van Martine’s kut, zaadsporen waren vast nog zichtbaar in mijn onderbroek, wat had ik zin om nu mijn lief ongelooflijk hard te naaien.

Mijn lichaam had nog genoeg trek en werd nu op een duivels dilemma ofwel een hongerig sletje getrakteerd, mijn eigen huisteef. Ik werd opnieuw heet, en ook al was mijn hitsigheid door de autorit een beetje geblust, ze werd nu in een vloek en een zucht weer helemaal opgewekt. Ik leek even door mijn vunzige gedachten afgeleid te zijn, heb een deel van de zin van lief gemist, maar halverwege de zin pakte ik mijn lief toch weer op. ‘….met mij maar wat je nu zo graag met Martine zou doen. Pak haar, zo hard als je wilt, zo ruig als je wilt, toe maar, roep haar naam, sla haar, sla mij, verkracht me alsof zij het is. En liet haar broek verder zakken. Haar kut was inderdaad zacht, nat van voorwerk, handwerk of …. Ze had vanmorgen in elk geval in een of andere vorm al een inwerkperiode gekend. Tijd om na te denken over wie en hoe dan nam ik nu even niet. Ik was zo geil en het aanbod was eenmalig, voor het moment, dat ik daar geen tijd voor nam. Ik zou haar nemen. En hoe!

Toen ze geknield onder mijn paal likte en vervolgens mijn eikel zoog was ik snel uitgedacht. ‘Oh ze is zoet proef ik’, zei ze nog plagend, niet wetend hoe waar dat was en dat ze wel degelijk haar zoet aan mijn lul proefde! ‘Is ze niet te zoet’, plaagde ze verder, ‘ik dacht dat je van spicy hield?’ Ze likte tergend onder mijn eikel, ze voelde mijn zaad in mijn lul langzaam naar boven stromen en net op het moment dat ik diep in haar keel zou spuiten hield ze op, haar geliefde trucje om te voorkomen dat ik te vroeg zou spuiten, en uit zou stellen maar ik was zo opgenaaid door de geillijster dat haar trucje dit keer mislukte – een enorme stoot zaad gutste half in haar mond, half over haar lippen en beteuterd keek ze naar boven, dat had ze liever in haar kutje gehad.

Ik blufte dat het wat mij betreft nog niet over was, ze stond op en bijna eerbiedig bukte ze voor me, haar kont bood ze als altaar aan mijn stijve lul aan. Als ze dat doet weet ik dat ze op de toppen van haar geilheid is, ‘bukken is nemen’ is dan haar motto en dan verwacht ze ook wat. Ruig. Ik had gebluft over mijn zaadcapaciteit, maar ik wist dat mijn strakke lul nog voldoende power had. Mijn paal stond nog altijd stokstijf. Of er ook voldoende zaad was, dat zien we dan wel weer dacht ik. Ik duwde tegen haar achterhoofd en duwde haar zo voorover op tafel. Trok haar broek omlaag, bond haar armen vast met linten die lief blijkbaar vanmorgen voor iets anders op tafel had gelegd en liet haar benen vrij spartelen. Lief wordt in deze houding het liefst in haar kont genaaid en met een beetje vocht uit haar kut, nou ja een beetje, ze was drijf, daarmee kon ik haar anus voldoende vochtig krijgen voor een niet zo zachte penetratie.

Ik schoot door tot diep achterin, en precies dat strakke niet van vocht overlopende kanaal had ik nodig. Mijn handen duwde ik onder haar kin, vingers in haar mond en zo fantaseerde ik me dat ik de geillijster nam. ‘Dat kontje van Martine daar komt Jean Paul niet, maar ik, ik kom daar wel, en jij hebt al net zo’n heerlijk neukgaatje voor mij, een special place, only for me.’ Lief kreunde. ‘Ik zal es voelen wie er lekkerder is daar, jij, Martine of mijn eigen lief. Oh wat is je kontje lekker, Martine.’ Lief spartelde tegen, beet in mijn vingers. Ik zette aan, duwde dieper, ‘wat is je kont toch lekker’, mijn zak klotste tegen haar schaamlippen, werd nat van zaad dat uit haar kutje droop. ‘Zo liefje biecht nu maar es op wie jou al dat zaad gegeven heeft. Dit is niet van mij.’ Ze kreunde, schudde haar hoofd. Nee dat was niet alleen van mij. ‘Wie heeft jou geneukt he, sletje en ik tikte op haar wang…’ Ik haalde mijn vingers uit haar mond. ‘Moet ik soms braaf zitten wachten tot jij Martine neuken gaat en moet ik dan ondertussen braaf en kuis alleen met mezelf spelen?’ Mijn handen gingen naar haar volle borsten, steviger dan de voorafgaande dagen dat ik ze voelde. Ik stootte dieper in haar kont. Bij iedere stoot riep ik ‘wie dan, teef. Wie dan, slet. Wie dan, hoertje.’.

De stoten deden haar zeer, wonden haar op, ze genoot als ze zo bereden en genomen werd. Ik vond mijn ritme, stootte nu 30 diepe stoten aan een stuk en vanaf de tiende kwam er een naam, en op elke stoot, stootte ze zijn naam uit haar keel. Bij elke ram ontsnapte ‘Gijs’ uit haar keel. Na een keer of tien bulderde ik met haar mee, ze verbeet zich om geen au in plaats van Gijs te roepen als ze voelde hoe mijn lul diep, dieper, diepst in haar stootte en zij prikkelend Gijs riep en ik keihard Gijs riep, hoe mijn handen haar hoofd achterover trokken tot ik bij de 31e stoot voelde dat mijn zaad haar kont zou vullen. Kijk dan Gijs, zo naai je deze teef, zo naai je haar in haar kont. Ik ontlaadde in haar kont, sloeg haar billen en nog voor ik stoppen kon, kon ze nog net uitbrengen dat deze keer met Gijs en Martine wel een van de allerlekkerste keren ooit was. En dan wist ze nog niet eens dat ik Martine echt genaaid had.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8140 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie