BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn avondwandeling

Dinsdagavond heerlijk weer, 22 graden en dat om half acht, windstil dus maak mijn dagelijkse wandeling door het bos wat vlak achter mijn huis ligt.
Vanaf het brede pad neem ik een olifanten paadje, 20 cm breed hoog gras aan de zijkanten en veel lage begroeiing, het is rustig in het bos normaal kom ik wel wat tegen maar nu lijkt het uitgestorven.

Mijn beide kruising terriërs heb ik los lopen dus geniet van het buiten zijn, of ik het niet gezien heb hoe ik het heb kunnen missen weet ik niet maar ineens loopt me daar een hond zo groot, niet ver er achter zie ik een mans persoon, handen in zijn zak wat rond te kijken net als ik deed.
Hoor een fluitje de hond kijkt op en zie de man een strijkende beweging maken met zijn hand, alsof hij hem dood geschoten heeft de hond ploft op de grond een meter of tien van me af, hij gaat er naast staan ik lijn mijn reutje aan die is of bang of agressief.
Kom dichterbij als ik de grote kop van de hond ons aan zie kijken, ik buk om mijn hondje op te pakken maar dan springt de hond omhoog in de armen van de man, sta met open mond te kijken en kan mijn lachen niet inhouden.

Wat sta je nou te lachen roept hij lachend naar me, wacht zal er een foto van maken, trek mijn telefoon uit mijn zak en maak een foto, mag ik eens zien vraagt hij.
Loop naar hem toe laat hem de foto zien en gelijk ja dat kan niet op de grond tijger, de hond lijkt het te begrijpen springt van zijn arm af om op de grond gelijk naast hem te gaan zitten, mijn Bartho maakt hem duidelijk dat als hij niet maakt weg te gaan hij hem op gaat eten.

Tijger kijkt hem niet eens aan doet alsof hij doof is, wat een mooie hond geef ik aan al gezien te hebben dat het een langharige DH is, de fokker vond hem niet mooi genoeg dus heb hem net anderhalf jaar.

Als er een wandelaar langs ons loopt gaat Bartho weer helemaal uit zijn dak, vind je dat normaal vraagt hij, nee maar kan het er ook niet uit krijgen, kan je het er niet uit krijgen heb je dus geen hulp bij gezocht.
Nee wie moet me daarmee helpen ben wel bij de kynologenvereniging geweest maar daar konden ze er nik mee en verzochten ze me een privé trainer te nemen. Hij kijkt me aan en geeft aan dat er zo een fietser van links komt zal eens kijken of ik er wat aan kan doen.

Je doet maar zeg ik om hem naast me op zijn hurken te zien gaan zitten, moet me wel even vasthouden geeft hij aan en pakt me dan best stevig bij mijn enkel beet, wat er dan met me gebeurt weet ik niet maar krijg het warm tussen mijn benen gaat er wat klapperen.
Als Bartho zijn mond open doet komt er een heel klein blafje en over is het en kijkt me aan en hoor hem zeggen beloon hem.
Goed zo braaf mannetje en aai hem over zijn bol, let op hij begint zo weer geeft hij aan, zijn greep op mijn been wordt weer steviger en jawel als Bartho zijn mond open wil doen geeft hij hem een drukje in zijn zij en hij kijkt mij weer aan.
Belonen zegt hij niet te lang wachten, weet er een braaf uit te krijgen maar hoor zelf dat mijn stem helemaal verdraait is, ook voelt het alsof mijn kut vocht lekt iets wat ik nooit eerder heb gehad.

De man is helemaal mijn type niet, hij is maar iets groter als dat ik ben wel lekker slank maar zo’n baardje rond zijn kin waarvan je denkt scheer je toch eens, verder heeft hij nu ik beter kijk van die dwingende ogen om dan bij mijn been omhoog te kruipen en net boven mijn knie me los laat.

Ik heb een heerlijk kort spijkerbroekje aan die net mijn billen bedekt, heb een bloesje aan die lekker dun en los hangt wat heerlijk is met dit weer al zou ik nog liever hier naakt gelopen hebben, snap je wat ik deed vraagt hij waarop ik hem aankijk en zeg dat het me een beetje ontgaan is.

Vond je het lekker die hand om je been vraagt hij je hebt helemaal een kleurtje en je halsslagader klopt, ik kan niets uitbrengen was het lekker denk ik maar stotter iets wat ik zelf niet eens kan verstaan, let op daar komt weer een hardloper, weer duikt hij omlaag weer gaan alle bellen tussen mijn benen los en voel dat ik sta te trillen op mijn benen.

Hup bekje open en weer dat duwtje in zijn zij hij aait hem over zijn bol met de mededeling dat hij zo braaf is je gaat het wel afleren hoor ik hem zeggen.
Hij kijkt me aan en bezwijk haast onder zijn blik voel mijn kut lekken en dat stringetje houd vast niet veel tegen, hij kruipt weer langs mijn been omhoog om dan zijn neus vol in mij kruis te drukken, ruik ik kutgeil hoor ik hem zeggen en onbewust leg ik mijn handen achter zijn hoofd en druk hem er stevig tegen aan.

Ik hou hem heel even zo vast maar bedenk me dan meisje waar ben je mee bezig, hij komt tussen mijn benen weg gaat staan vraagt waar ik woon omdat ik nodig een beurt nodig heb, ik knipperde mijn ogen bedenk dat het ook alweer drie weken geleden is dat ik een flinke beurt gehad heb maar ziet hier even niet op te wachten.

Zeg toch dat ik op het eind van het pad links woon, we lopen achter elkaar aan richting mijn huis maar als we op het brede pad aangekomen zijn geeft hij aan dat ik wel erg mooie borsten heb, heb je dat al even bekeken vraag ik, natuurlijk maar doe maar even twee knoopjes verder los.
Wil het eigenlijk niet maar doe wel twee knoopjes los en mijn bosten zijn grotendeels te zien maar gelukkig heb ik nog wel een degelijke bh aan.

Kijk eens hoe goed de honden het kunnen vinden hoor ik hem zeggen, kijk even rond en jawel de drie lopen gewoon om elkaar heen te springen zo heb ik Bartho nog nooit gezien, aangekomen bij mijn huisje laat ik hem binnen om gelijk vastgepakt te worden.
Weet je geeft hij aan jij bent wel een heerlijk wijfje hoe oud ben je, 32 zeg ik haast met een kinderstemmetje, hij slaat zijn armen om me heen waarop ik mijn armen om hem heen sla maar ook gelijk mijn mond op die van hem druk.

Zal heel eerlijk toegeven dat die kerel me geweldig opgewonden heeft, mijn kut is drijfnat mijn tepels doen zeer van de spanning dus hoop dat hij een beetje goed is, als we elkaar staan te zoenen trekt hij haast mijn bloes van mijn lijf.
Dit is me nog nooit overkomen maar wat wind dit me onwijs op, als mijn bloes op de grond valt trekt hij heel snel mijn bh weg, wat een prachtige borsten heb jij die vragen om aandacht.
Hij grijpt ze met zijn handen beet beetje ruw maar wat is dit lekker, zuigt een tepel zijn keel in zo voelt het en voel vocht langs mijn been lopen, na mijn beide tepels tot grote hoogte gezogen te hebben een heel lief zacht kusje op beide.
Dan zoenen we weer even krijg te horen dat ik een lekker geil onderdanig wijfje ben, dan voel ik al kussend dat hij mijn broek begint los te maken, breng mijn handen naar zijn handen zo van je wil wel erg snel.

Dat gaan we niet doen zegt hij als hij de kus onderbreekt, waar hij het zo snel weggehaald heeft weet ik niet maar hij doet mijn handen op mijn rug om vervolgens mijn polsen aan elkaar te binden met een leren riem, zo en wat wil jij nog om dan iets wel ruw die broek van me uit te doen.
Mijn zwarte stringetje is drijfnat plakt tegen mijn kale kut aan, dan pakt hij me op onder mijn armen kust me als hij richting de bank loopt om me languit daarop te leggen met mijn rug tegen de rugleuning en mijn benen de lucht in, dan gaat hij achter de bank staan doet mijn benen uit elkaar om me te vertellen dat die kut van me wel erg nat is.

Vertel mij wat denk ik weet je wel dat ik geiler ben dan dat ik ooit geweest ben, zie zijn gezicht omlaag gaan kust de binnenkant vanaf mijn knie richting mijn kruis om zich dan in te vreten tussen mijn benen, duurt maar even of mijn string trekt hij stuk met zijn tanden.
Als een wild beest is hij bezig, drukt zijn tong zo diep in me dat het voelt alsof hij me er mee neukt, mijn klit weet hij ook goed te vinden meld wat voor harde pik daar zit om hem met zijn tong te geselen.

Als hij dan ineens aan mijn klit zuigt gaan alle sluizen open, ik krijg een orgasme zoals ik die nog nooit gehad heb, voel mijn hele onderlijf nat worden maar ook bij elke keer dat mijn spieren aantrekken me natter maakt.
Ja squirt maar lekker geil popje van me ja sproei je zelf maar lekker nat geef jezelf die natte does die je zo graag wil, weer duikt hij tussen mijn benen weer drukt hij die dikke tong van hem bij me naar binnen en voel ik wat naar buiten komen, weet niet meer hoe lang dit geduurd heeft maar als hij mijn handen losmaakt kruip ik tegen hem aan en huil een kwartiertje maar zeg hem dat dit zo geweldig was dit is me nog nooit overkomen.

Hij zet me onder de douche wast me grondig om dan op zijn bevel in bed te duiken in mijn blote kont iets dat ik zelden doe maar voor hem als hij het zegt doe ik het.

Val gelijk in slaap wat er verder gebeurt is me helemaal ontgaan maar als ik woensdagochtend wakker wordt van mijn telefoon is het al half tien.
Mijn collega ze proberen me al vanaf half acht te bellen en er is al iemand onderweg om te kijken wat er aan de hand is, de bel gaat dus snel een ochtendjas aan om een collega van kantoor binnen te laten, als we naar de eettafel lopen zie ik een briefje liggen en pak die snel weg.
Verzin het verhaal dat ik gisteren ben gestruikeld waardoor nu echt alles zeer doet en vergeten ben de wekker te zetten.
Schenk koffie in verneem dat ik echt helemaal stijf ben en krijg van hem drie dagen vrijaf omdat de koffie zo heerlijk smaakt, als ik de deur achter hem dicht gedaan heb plof ik neer op de bank en neem het papiertje die ik niet ken.

Mevrouw vond het een interessante les gisteravond mocht het zijn dat u meer lessen wenst bel me dan op het volgende nummer.
Zit een uur met het briefje in mijn hand mijn kut begint weer te lekken maar weet niet goed of ik hem bellen moet heb geen idee over welke les hij het heeft dus overdenk het nog even.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11212 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie