BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat gebeurt op de camping, blijft op de camping.

Hallo daar lezers,
ik zit nu al een aantal maanden mee te lezen op deze site. En geniet van alle heerlijke verhalen en zit dan ook stiekem te hopen dat ik zelf iets mee zal maken om neer te kunnen zetten op deze site. Onverwacht heb ik nu zelf ook een ervaring die ik hier eindelijk kan delen. Ik had nooit kunnen dromen dat ik dit mee zou maken maar toch is het echt gebeurd en kan ik nu mee praten uit ervaring. Echt geloof me als ik zeg dat dit soort verhalen, hoe onwaarschijnlijk ook lijken soms echt gebeuren.
Sommige namen zijn uit privé redenen veranderd.

Daar zitten we dan, ik ( Dave, een 36 jarige man met een normale lichaams-bouw, 187mtr lang en kort stekelig haar.) En mijn wederhelft ( Emma, 34 jarige vrouw, 167mtr lang en donker bruin haar tot net over der schouder, met een iets gezette lichaam sinds de bevalling van onze dochter. ) En zoals ik net zei, ( achter in het kinderzitje, onze dochter van 2 jaar. )
Met z’n alle voor de 2de keer onderweg naar een camping in Noord Limburg.
We zijn vorig jaar ook al eens geweest naar die zelfde camping en hebben ons toen zeker goed vermaakt en besloten dit jaar weer een keer te gaan. Vorig jaar stonden we met onze tent op een xl plek, maar dan zonder schaduw. Daar hebben we toen van geleerd en hebben voor dit jaar een plek met schaduw weten te boeken.

De rit naar de camping gaat vlot. En na 2,5 uur rijden komen we aan op de camping. Ik parkeer de auto in de rij met aankomer`s en stap uit. Rustig loop ik naar de receptie en meld ons aan. Zodra de dame achter de receptie mij het reilen en zeilen van alles vertelt heeft geeft ze me de zwemkaartjes en een plattegrondje mee. Ik bedank de dame en loop weer richting de deur om de receptie te verlaten. Terwijl ik de deur open trek komt er een stel aan gelopen richting receptie. Ik houd de deur open voor ze en terwijl ze voorbij lopen bedanken ze me. De man voorop en dan de vrouw, ik schat ze ergens in de 40+, de vader heeft een goede bierbuik maar de moeder mag er best wezen valt me op in de vlugheid dat ze voorbij schieten. En terwijl ik bijna de deur los wil laten en verder wil lopen, hoor ik in de verte iemand roepen,
“ Pap,,,, Mam wacht evennnnn!!! ”

Ik draai mijn hoofd naar links in de richting van die stem en zie dan een heerlijke tiener aan komen rennen. Ik schatte haar ongeveer 17/18 jaar, kan ook 20 zijn. Ik ben heel slecht in leeftijd raden bij mensen. Ze heeft een heerlijk slank lijfje met toch al redelijk grote borsten aan de voorkant die heerlijk op het ritme heen en weer dansen in het te strakke shirtje dat boven der navel uit komt. Het valt me op dat ze een heerlijk strak buikje heeft en alles precies geproportioneerd is zoals het hoort te zijn. Terwijl ze me voorbij rent kijkt ze me even aan, en in een tel van een seconde lijkt het wel of alles even stil staat. Ik word bevangen door haar helder blauwe ogen en die seconde dat we elkaar aan kijken lijken wel minuten te duren. In en split seconde van een reactie geef ik onbedoeld een knipoog naar haar, waarop zij weer reageert met een brede glimlach. Als ze haar hoofd weer terug draait en verder rent zegt ze snel nog even, “ Dank u, hihi ” en rent de receptie binnen.

Terwijl ik haar nog even na kijk voor ik zelf ook doorloop, zie ik dat ze mooi blond lang haar heeft tot ver over haar schouders en een mooie billen partij zoals ik zelden nog gezien heb. In een mooi strak kort broekje met gehavende pijpen waar heerlijk slanke benen uit komen. En in die seconde gaat er door mijn hoofd een WAUW moment van heb ik jouw daar. Dan draai ik mijn hoofd weer terug en loop ik weer naar de auto toe. Ik open de deur en ga weer zitten en vertel mijn vrouw de wat en waar van wat de receptie dame me net verteld heeft. Dan rij ik met de auto de camping op. En kaartje hoef ik niet in te voeren want alles gaat op kenteken. Eenmaal bij de plaats aangekomen zet ik de auto neer, en stap weer uit. Mijn vrouw doet het zelfde en haalt onze dochter ook uit de auto. We zetten onze dochter op een kleedje neer in de schaduw en trekken de rest van de spullen uit de auto. Dan zetten we samen de tent op.

Als de tent staat en we zo langzaam alle spullen er in gezet hebben, gaan we samen even op een stoel zitten en rusten even wat uit. We hebben een plekje met uitzicht op het toilet /douch gebouw, en ik voel dat ik moet plassen. Ik zeg tegen mijn vrouw dat ik even plassen ben en zei zegt op haar beurt weer dat ze even de tent in gaat en onze dochter even gaat voeden en dan samen met haar even wilt gaan liggen. Ik geef haar een kusje en mijn dochter ook en loop dan richting het toiletgebouw.

Terwijl ik op het gebouw aan kom lopen zie ik tot mijn verbazing het tiener meisje ook richting het gebouw komen lopen maar van een plek aan de andere kant van het gebouw. Terwijl ik zo naar haar kijk merk ik dat ik toch wel wat geil aan het worden ben van zo`n mooi jong meisje.
We komen tegelijk aan bij de deur opening van het gebouw en als ze haar hoofd naar me toe draait en me ziet, zie ik haar even op en neer kijken en dan zie ik in haar ogen dat ze me herkent van de receptie.
“ Hey hallo, nog bedankt voor het open houden van de deur zojuist. Dat gebeurt niet vaak meer deze dagen. ”
Ik kijk haar even aan en zeg dan,
“ Graag gedaan hoor. Zo ben ik gewoon opgevoed en inderdaad dat is iets dat je tegenwoordig niet meer veel ziet nee, helaas maar waar. ”
“ Ik ben Minte, ” zegt ze dan spontaan, en steekt haar hand uit.
“ Hoi, ik ben Dave. ” en steek mijn hand ook uit en pak die van haar vast en begin langzaam op en neer te schudden.
Terwijl ik dat doe begin ik weer te verdwalen in die mooie blauwe ogen van haar. In mijn achterhoofd voel ik dat mijn lul begint te groeien in mijn broek.
Ik wordt weer terug geroepen naar de werkelijkheid als ze de volgende vraag stelt, “ Blijf je lang hier op de camping? ”
“ he, uuhh… Nee, 11 dagen maar. Tot volgende week Zaterdag. ” zeg ik. “ En jullie? ”
“ Oh oké, wij 12 dagen. Tot volgende week Zondag. ” Antwoord ze terug.
“ Ben je hier met iemand? ” vraagt ze.
“ Ja, ik ben samen met mijn vrouw en dochtertje. ” zeg ik.
“ En jij alleen met je ouders? ” vraag ik gelijk daar na.
“ Ja, mijn broer wilde niet mee. En mijn vriendje kon niet omdat hij moest werken. ” zegt ze een beetje bedroeft.
“ Oh, dat is wel jammer dan. ” zeg ik.
“ Ja, dat is het wel. Maar ik kan me alleen ook wel vermaken hoor. ” en er verschijnt een klein soort duivels glimlachje op haar gezicht.
“ Lekker hoor, dan zullen we elkaar wel vaker tegen komen denk ik zo. Hihi ” zeg ik op een wat vleiende manier.
Ze kijkt me aan en ik zie dat ze een beetje rood in der gezicht wordt, en dan knikt ze met haar hoofd. Terwijl ze knikt met haar hoofd zie ik haar ogen afdwalen naar mijn stijve lul die knoert hard in mijn broekje klemt. Ze draait zich om en loopt naar de vrouwen toiletten toe. Terwijl ze die kant op loopt zegt ze snel,
“ Ja dat denk ik ook wel hihi, doei doei….! ”
“ Doei doei, ” roep ik terug en doe het zelfde en ga bij de mannen kant naar binnen.
Als ik van de wc af kom zie ik haar niet nergens meer en loop rustig door naar de tent.
Als ik daar aan kom, kijk ik even zachtjes in de tent en zie mijn vrouw en dochter liggen te slapen.
Ik pak mijn telefoon van tafel en ga in een stoel zitten en begin te tik tokken. Zo gaat de rest van de dag voorbij en even later komt mijn vrouw en dochter uit de tent en gaan we de avond in. Tot we s’avonds naar bed gaan. Terwijl we in bed liggen kan ik niet in slaap komen en blijf ik maar denken aan Minte, hoe ze lachte en hoe geil ze eruit zag. Ik merk dat ik, als ik zo aan der denk vlot een stijve krijg. Maar kan er nu niks mee. Ik verzet mijn gedachte, en uiteindelijk val ik toch in slaap.

De volgende morgen zijn we al om 7 uur wakker door onze dochter. We staan samen op en mijn vrouw begint te onze dochter te voeden. Onder tussen maak ik wat broodjes en koffie klaar. Terwijl ik buiten zit te wachten op mijn vrouw kijk ik uit over de kampeer plaatsen tegen over ons, en terwijl ik van links naar rechts ga, zie ik Minte bij het toilet gebouw lopen. Terwijl ik haar een beetje in de gaten houd zie ik dat ze mijn kant op kijkt en als ze me ziet zitten begint ze te zwaaien. Ik zwaai terug en dan verdwijnt ze al zwaaiend het gebouw in.
Heel even schiet er door mijn hoofd heen dat ik nu ook naar het gebouw wil lopen in de hoop dat ze er zal zijn. Maar op dat moment komt mijn vrouw met dochter de tent uit gelopen, en schiet die gedachten weer uit mijn hoofd. Als we klaar zijn met eten ruimen we de tafel af en en besluiten een rondje op de camping te lopen. We pakken alle spullen en beginnen te lopen. We praten over van alles en hoe de campers en tenten er uit zien en over ideeën die we op doen voor ons zelf. Dan komen we bij een speel plaatsje en we zetten onze dochter in een baby schommel en spelen verder een tijdje in het speeltuintje. Na een tijdje zien we aan de lucht dat het zal gaan regenen. We besluiten weer terug te gaan lopen naar de tent en terwijl we terug lopen begint het toch al te regenen. We hebben maar 1 paraplu mee en die heeft mijn vrouw in gebruik. Ik loop zonder plu en als we bij de tent aan komen ben ik dus dan ook helemaal doorweekt.

We stappen de tent binnen en mijn vrouw begint onze dochter uit de wagen te halen en zegt dat ze onze dochter weer gaat voeden en weer een beetje zal rusten met haar, en dat ik maar snel een warme douch moet gaan nemen. Ik knik goedkeurend naar haar en zo gezegd zo gedaan, ik pak mijn spullen om te douchen en trek mijn natte kleren uit en laat alleen mijn broekje aan. Dan loop ik naar het toiletgebouwtje. Als ik daar naar binnen loop zie ik dat er bij de vrouwen een redelijk rij staat voor de douches, maar bij de mannen het helemaal leeg is. Terwijl ik mijn ogen langs de paar vrouwen laat glijden die druk met elkaar aan de praat zijn zie ik in de rij Minte staan. Ze is een beetje verveelt om zich heen aan het kijken en dan kijkt ze mijn richting op. Snel kijkt ze even om zich heen, en loopt dan rustig uit de rij naar me toe. De dames om haar heen merken dit niet eens en gaan gewoon door met kleppen.

“ hey, ga je ook douchen? ” vraagt ze.
“ Ja, ben net helemaal nat geregend tijdens een wandeling over de camping, en een warme douche zal even lekker zijn. ” zeg ik, en vervolg mijn vraag,
“ Sta je al lang te wachten tot er een doucheje vrij komt? ”
ze kijkt weer even terug naar de rij en dan weer naar mij en zegt,
“ ja, al een kleine 15 minuten denk ik zo.”
“ oh, dat is vervelend. ” haak ik aan.

Ik kijk even om me heen en de dames zijn nog steeds druk aan de praat en geen centimeter opgeschoten, als ik naar de andere kant kijk zie ik dat het familie hokje aan de mannen kant achter in helemaal leeg is. En voor ik er erg in heb komen de woorden mijn mijn mond uit,
“ Als je het aan durft kunnen we ook wel samen douchen in het familie douch hokje, die is toch meestal wel vrij. En het is erg rustig bij de mannen kant. ”
En op het moment dat die woorden mijn mond verlaten voel ik mijn lichaam gespannen worden en beginnen te trillen, en denk ik bij me zelf dat ik een dom rund ben, dat ik dat heb durven vragen en dat ze nu boos weg zal lopen en weet ik wat allemaal nog meer.
Gespannen sta ik op haar antwoord te wachten.
Ze kijkt even om zich heen en staart even naar de rij met vrouwen die nog steeds niks door hebben en kijkt dan weer terug naar mij. Ik zie dat ze wat roder begint te worden in haar gezicht en zegt dan,
“ Ok is goed, scheelt weer een tijd in de rij wachten. ”

Even verbaast als in de war dat ze ja gezegd heeft, loop ik met haar richting het familie hokje wat zich een beetje achter in het gebouw bevind. We stappen het hokje in en doen het deurtje op slot. In het hokje zijn 2 douchejes aanwezig beide met een eigen temperatuur regeling en aan en uit draai knop. Verlegen staan we een beetje naar elkaar te kijken van wie zich als eerst zal uitkleden. De spanningen gieren door mijn lijf heen en dan besluit ik, omdat ik haar gevraagd heb als eerste me zelf verder uit te kleden.
Ik hang mijn handdoek aan het haakje, en trek dan langzaam mijn broekje uit en dan mijn boxer. Terwijl ik mijn boxer uit trek zie ik in mijn oog hoek dat Minte weg gedraaid staat maar toch stiekem aan het staren is naar mijn lul die half hard mijn boxer uit springt. Als ik me omdraai om naar de douch te lopen kijkt ze snel weer weg. Ik zie haar even twijfelen, en denk bij me zelf dat ik snel iets moet zeggen anders zal ze weer weg gaan.
“ Als je het liever niet meer wilt, moet je het eerlijk zeggen hoor. Dan kan je in de rij wachten bij de andere dames. Maar ik denk zelf dat het leuker is hier met mij. Hihi. ”

Ik zie Minte even bedenkend om haar heen kijken en tot mijn grootste verbazing begint ze zich uit te kleden.
Nog een beetje weg gedraaid begint ze langzaam zich uit te kleden. Als eerst gaat haar shirtje uit en zie ik die heerlijke borsten van haar die ik gister nog voorbij zag komen dansen in haar topje, nu in het echt uit haar shirtje komen.
God wat zien die er heerlijk strak en mooi uit. Schiet er door mijn hoofd.
Ze hangt het shirtje aan het haakje en begint dan met haar broek knoopjes, 1 voor 1 worden de 5 knoopjes los gemaakt en glijd het broekje over haar kontje naar beneden. Ook deze word bij het shirtje opgehangen. Dan zie ik dat ze zich naar me toe draait met haar hoofd en snel kijk ik weg om haar niet af te schrikken. Dan draait ze weer terug en begint haar slipje uit te trekken, en komen haar heerlijke strakke billen tevoorschijn.

Ze lijkt even vergeten te zijn dat ik achter haar sta maar op het moment dat ze der slipje uit trekt bukt ze redelijk ver naar voren toe en zie ik tussen haar benen door een heerlijk kaal roze gekleurd tiener kutje tevoorschijn komen. Van dit aanzicht begint mijn lul ongecontroleerd te groeien, en kan ik niks anders doen dan me onderlichaam een beetje weg draaien. Als ze weer omhoog komt loopt ze met haar handen voor haar lichaam snel naar het ander douche toe. Ik sta nog steeds met mijn rug naar haar toe om mijn keiharde paal te verbergen. Als ze naast me staat en de douch aan zet gaat ze er onder staan met haar rug iets naar mij gericht. En durf ik me zelf iets terug te draaien. Tot nu toe is er nog geen woord gewisseld, maar blikken die we wisselen spreken voor zich.

Langzaam maar gestaag begint ze zich meer op haar gemak te voelen en begint ze zich meer naar me toe te draaien.
“ De douches zijn wel lekker hier op de camping zeg ” zeg ik uit het niets om de spanning wat te door breken.
“ ja inderdaad. Wij zijn hier voor het eerst en de douches zijn zeker beter dan die op andere campings. ” zegt ze.
En terwijl ze dat zegt zakken haar handen naar beneden en een paar seconden daarna begint ze die richting haren te brengen en zo met maar handen door haar haar te gaan om dit nat te maken in de stralen.
Terwijl ze haar ogen dicht heeft en haar haar nat maakt, strekt ze zich onbewust uit en kan ik nu alle rondingen en heerlijkheden van heer tiener lichaam aanschouwen. Mijn al harde lul begint nu zodanig te kloppen van geilheid dat het gevoelig begint te worden. Als ze klaar is met het nat maken van haar haar, hoor ik haar vragen, “ doe je dit vaker? Met onbekende jonge meisjes douchen? ”
En terwijl ze het vraagt zie ik der ogen steeds verschieten tussen mijn lul en mijn ogen.
Ik kijk haar aan en zie dat ze wat glinsteringen in haar ogen heeft, en zeg dan,
“ nee, natuurlijk niet. Ik had ook echt nooit niet verwacht dat ik met zo`n mooi 20 jarige meisje als jouw ooit onder de douch zou staan, eerlijk gezegd. ”
En terwijl ik dat zeg zie ik haar ogen nog steeds afdwalen naar beneden en weer terug schieten naar mijn ogen.

Ze kijkt me een beetje verbaast aan en zegt dan, “ 20?? ik ben geen 20 hoor.. ik ben net 16 jaar geworden, ander halve week geleden. ” Ik kijk haar heel erg verbaast aan. Nou weet ik van me zelf dat ik niet goed ben in het raden van leeftijd. Maar 16 had ik haar echt nooit geschat.
Voordat ik antwoord kan geven op die plotselinge verandering, zie ik de ogen van Minte groter worden en laat ze plots een zacht gilletje los, terwijl ze tegelijkertijd mijn kant op komt gestoven. In een fractie van een seconde weet ik mijn lichaam om te draaien en kan ik haar in mijn armen opvangen maar staan we ook naakt tegen elkaar aan.
“ Woooowww,, die douch werd plots steen en steen koud… ” zegt ze met een bibberende stem.
Terwijl ze tegen me aan staat en ik mijn handen om haar heen heb, voel ik haar tieten tegen mij lichaam aan zitten. Ik merk dat ik toch in een automatisme mijn handen op haar mooie ronde billen heb gelegd, en plots bedenk ik me dat ik een harde stijve lul had, die nu tegen haar buik moet aan drukken.

We kijken elkaar nu in de ogen aan, en als vanzelf beginnen we naar elkaar toe te bewegen en zonder iets te zeggen raken onze monden elkaar. 2 seconden raken onze monden elkaar maar dan voel ik een tong over mijn lippen gaan die een opening bij mij aan het zoeken is. Langzaam doe ik mijn lippen van elkaar af en voel ik haar tong langzaam bij mij naar binnen komen en als mijn tong de hare gevonden heeft begonnen we met een heerlijke lange tong zoen.
De tijd lijkt wel stil te staan als we aan het tongen zijn. En de gedachtes die door mijn hoofd gaan schieten alle kanten op. Dit kan niet je hebt een vrouw en kind, naar heerlijk een jong meisje.

Dan voel haar tepels harder worden tegen mijn naakte lichaam aan. En begin ik te realiseren dat ook zij het lekker vind. Tegelijk voel ik mijn lul tegen haar lichaam aan drukken en denk ik bij me zelf dat ze die toch echt wel moet voelen omdat hij bijna uit elkaar spat van stijfheid.
Dan voel ik een hand langs mijn heup omhoog komen, en rustig tussen ons in glijden. En dan voel ik een warme hand mijn stijve lul omvatten. Even blijft ze zo staan maar dan begint ze langzaam op en neer te bewegen met haar hand. Ze brengt haar lichaam iets van de mijne af zodat ze beter op en neer kan bewegen en begint haar tempo op te voeren. Dan kan ik een zacht kreuntje niet meer onder drukken.
“ uuhhmmm ” ontglip mij dan ook zachtjes, rekening houden met dat we in een open hokje staan.
Ik merk dat al mijn remmingen verdwijnen en dat de gedachte in mijn hoofd niet mee denken aan mijn vrouw en dochtertje maar aan de pure lust dat ik mijn lul diep in dit tienertje wil gaan begraven.

Terwijl ik voel hoe Minte mijn lul op een lekker ritme aan het aftrekken is begin ik langzaam met mijn hand tussen haar benen te wrijven, en voel ik een heerlijk zacht kaal kutje met kleine lipjes. Zachtjes begin ik 1 vinger tussen die lipjes te drukken en al snel glij ik door haar lipjes heen en voel ik hoe nat ze is geworden. Dan druk ik langzaam een vinger in haar gaatje en kan ook zij een kreun niet meer in houden.
“ aahhmmm,,, ”glip er uit haar mond.
Ook Minte houd gelukkig rekening met het feit dat we gehoord kunnen worden. Terwijl ik heerlijk mijn vinger door haar lipje en in haar grotje laat glijden, en zij mij op een heerlijk tempo aan het aftrekken is gaan er weer gedachtes door mijn hoofd heen over mijn vrouw en het vriendje van Minte en dat dit niet kan en mag en zo. Maar ook gedachtes dat dit zo heerlijk is en dat dit een kans uit duizenden is om dit mee te maken. Ik fluister in Minte der oor, “ Wat gebeurd op de camping blijft op de camping hè,,?? ”
Terwijl ze in mijn ogen kijkt en ik weer bijna verdwaal in die helder mooie blauwe ogen, knikt ze ja en zegt, “ Ja alles wat er gebeurd blijft op de camping! ”

Dan houd ik het niet meer en draai ik Minte langzaam om en druk haar richting het verschoon tafeltje van de baby’s. Daar zet zij der handen tegen aan en bukt een stuk voor over over het tafeltje heen, en spreid haar benen een beetje.
Ik ga achter haar staan en begin langzaam in haar nek te zoenen en zo terwijl ik dat doe ga ik weer met één hand voor langs richting haar kutje en begin ik weer met een vinger door haar lipjes te glijden en zachtjes een vinger in haar natte kutje te drukken. Elke keer als ik mijn vinger een beetje in haar kutje druk laat ze een klein zuchtje van genot los. Ik merk dat ik er niet lekker bij kan zo en trek mijn hand even terug. Ik zak achter Minte door mijn knieën heen en kijk tussen haar mooie tiener beentjes door naar het zalige roze vlees van het tiener kutje. Dan begin ik met 2 vingers van achter langs door haar kutje te wrijven en als ze weer nat genoeg zijn begin ik voorzichtig één vinger in haar kutje te drukken. In deze positie kan ik heel mijn vinger diep in haar kut drukken terwijl ik met mijn duim over haar klitje wrijf. Boven me hoor ik Minte steeds harder hijgen en zachtjes kreunen op het ritme van mijn vinger en duim die ik in een rustig tempo heen en weer schuif in het strakke kutje. Langzaam voeg ik een tweede vinger toe in haar kutje en ga ik in een heerlijk tempo heen en weer waarbij ik mijn duim over der klitje laat gaan en mijn twee vingers diep in haar kutje steek. Maar dan voel ik Minte der kutje samentrekken om mijn vingers heen. En begint ze sneller te hijgen en kreunen. Dan beginnen der benen samen te spannen en te trillen en weet ik dat ik dit tienertje haar eerste orgasme aan het geven ben. Terwijl Minte staat uit te hijgen, haal ik mijn hand terug en sta ik op. Dan pak ik mijn stijve lul vast en begin van achter langs over haar kut lipjes te wrijven, en als ik het gevoel heb dat mijn lul nat genoeg geworden is van het wrijven door haar klets natte kutje heen, zet ik mijn steen hard geworden lul tegen haar neuk gaatje aan en begin ik langzaam mijn harde lul bij het tiener kutje naar binnen te drukken.

Ik voel hoe haar strakke kutje opgerekt begint te worden door mijn harde eikel die zich een weg naar binnen probeert te verkrijgen en dan met een zachte ` plop ` voel ik zachtjes mijn lul naar binnen glippen.
“ oohhh, jaaaaa.. ” begint Minte te fluisteren.
Centimeter voor centimeter begin ik naar binnen te kruipen en af en toe trek ik iets terug om wat vocht te verdelen over mijn lul. Ik kom bijna gelijk klaar van de gedachte dat ik nu mijn harde lul diep in een 16 jarig tienertje aan het drukken ben en het gevoel van haar kutje dat zo strak om mijn lul komt te zitten. Dat heb ik bij mijn vrouw al heel lang niet meer gevoelt.
Als ik nog een kleine centimeter naar binnen moet voel ik mijn eikel ergens tegen aan komen,
“ oohhhh oeeehhh mmmmmm… oeeeehh.. ” Hoor ik Minte zachtjes zuchten. Rustig druk ik door tot ik helemaal met mijn bekken tegen haar heerlijke ronde billen aan zit.
“ oohh, jaaa… je zit heel diep in me voel ik… jaaa lekker… ” fluistert Minte.
“ Neuk me,, neuk me Dave.. ” fluistert ze.

Dat hoeft ze geen tweede keer te zegen, en begin ik heen en weer te stoten en zo begin ik Minte in een steeds sneller ritme te neuken.
Ik bedenk me dat ik blij ben dat de douches aan staan die het geluid een beetje weg moffelen van mijn bekken die tegen die heerlijke tiener billen aan tikken. Ik rijk met 1 hand naar voren toe en pak een tiet van der vast en begin er in te kneden. De tepel is knoert hard en langzaam begin ik die tussen wijsvinger en duim rond te draaien. Tussen mijn stoten door hoor ik Minte zachtjes kreunen en hijgen. Tot mijn verbazing, begin ik te voelen dat Minte der kutje weer begint samen te trekken om mijn lul heen. Dit gevoel ken ik uit duizenden omdat mijn vrouw dit ook heeft als ze klaar kwam tijdens onze neuk beurten.

Ik leun iets naar voren en vraag geil aan der, “ Ga je zo lekker klaar komen?? ”
Minte schud wild haar hoofd en fluistert tussen de diepe stoten die ik haar geef terug,
“ nuuhhuu,,, Ik ben,, al weer,,, aan het klaar komen,, ooohhh,,, ik kom.. ik kom klaar. oohhh wat heerlijk. ”
Snel ga ik weer door met neuken om haar zo het orgasme van haar leven te geven en die lijkt eeuwig te duren naar mijn gevoel.
Ze staat trillend op haar been en ik ben heerlijk diep in haar aan het stoten als ik merk dat haar orgasme aan het weg zakken is.
Ik voel dat bij mij het zaad ook al aan het borrelen is. En begin iets langzamer in haar te stoten.
Dan leun ik weer iets voorover, en fluister in haar hoor, “ Ik ga zo komen, mag ik in je……..?? ”.
Nog voor dat ik mijn zin heb uitgesproken fluistert ze terug, “ Ja dat mag,, ik slik de pil. ”

En dan begin ik te voelen dat mijn ballen mijn zaad naar boven beginnen te pompen. Ik voel mijn zaad in mijn eikel even verzamelen, en met een explosie van genot spuit ik mijn eerste straal warm mannen zaad diep in het strakke 16 jarige tiener kutje.
Op het moment dat ik klaar kom voel ik het kutje van Minte nogmaals samentrekken en mijn harde spuitende lul afmelken, maar ook weet ik dat het samentrekkende kutje staat voor de derde orgasme van Minte. Die nu samen met mij in een diep heet wederzijdse orgamse zit. En bij elke straal zaad die ik in haar spuit hoor ik haar een zachte, “ hhhmmmmm ” losgelaten worden omdat de kracht van de straal diep in haar komt en ze daardoor haar orgasme verlengt voelt worden.

Dan beginnen mijn stralen af te nemen, en voel ik Minte ook minder trillen. Langzaam begin ik me voorover te laten leunen en begin ik mijn lichaam op haar rug te laten rusten. Zo staan we een paar minuten en onder tussen voel ik mijn lul slapper worden en uit haar kutje glijden. Dan kom ik langzaam omhoog en loop naar de douch toe. Ook Minte komt omhoog en gaat weer onder de andere douch staan. Als we onder de douch staan, staan we elkaar aan te kijken als we ons zelf schoon wassen. Minte heeft een brede glimlach en ik merk dat ik ook een brede glimlach heb. Terwijl ik zo naar haar tienerlijfje kijk zie en bedenk dat ik daar net mijn zaad in gespoten heb merk ik tot mijn verbazing dat ik weer geil en weer hard begint te worden. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt bij me zelf dat ik na een zaad lozing weer hard kan worden. Minte, ziet het ook gebeuren en komt mijn kant op gelopen. Dan fluister ze in mijn oor,” Ik wil je nog een keer voelen klaar komen in me. Dat voelde zo lekker. ” en dan zie ik haar weer naar de baby tafel gaan en er weer voorover gebogen over heen gaan staan. Ik loop met mijn weer keiharde paal naar haar toen en begin weer achter langs door haar lipjes te gaan. Dan druk ik mijn harde paal weer rustig diep in haar en begin ik haar weer voor een 2de keer heerlijk te neuken.

Er sciet van alles door mijn hoofd heen terwijl ik naar beneden kijk en mijn harde paal diep in het tiener kutje zie gaan. Dit is mij nooit over komen denk ik bij me zelf. Niet met mijn ex vriendinnen of met mijn vrouw. Nooit. En nu neuk ik voor een tweede keer een tiener meisje en ga haar zo weer vol spuiten.

Terwijl ik zo aan het stoten ben en na denk over hoe dit gebeurd en zo, voel ik het tienerkutje weer aanspannen om mijn lul heen. En dan begint Minte weer te trillen op haar benen en komt ze voor de zoveelste keer klaar. Terwijl zij klaar komt voel ik mijn tweede lading zaad ook om hoog komen en voor ik iets kan zeggen explodeert mijn lul diep in haar en spuit ik straal na straal diep in haar. En samen zijn we weer aan het klaar komen. Als we allebei weer beetje bij zinnen komen. Laat ik mijn lul uit haar kutje glijden. Weer lopen we naar de stromende douches toe. Maar nu merk ik dat ik echt leeg ben. En mijn lul slap blijft hangen. We beginnen ons te wassen en dan doen we de douch uit en drogen ons zelf af. Niet meer schamend voor onze lichamen staan we naast elkaar en kijken elkaar van top tot teen na. Terwijl Minte zich nog even verder aankleed, kijk ik vast of we er zo uit kunnen zonder dat iemand het ziet. Ik doe het deurtje open en kijk rustig om het hoekje. Er is niemand te zien en ik gebaar Minte dat ze kan komen. Terwijl ze lang me heen loopt geeft ze me nog snel een tong zoen, en dat loopt ze door en verdwijnt uit het gebouw. Ik pak mijn spullen van de haak en loop zelf ook terug naar de tent. Mijn vrouw ligt nog te slapen met die kleine en ik pak mijn telefoon en ga weer voor de tent zitten. Na een klein uurtje komt mijn vrouw uit de tent en vraagt of het douchen goed ging. Ik zeg dat alles lekker ging en de douches lekker warm waren. Ze komt naast me zitten en zo gaat de dag ook weer langzaam voor bij.

Dit is de eerste ervaring die ik had met Minte op de camping. Er zijn nog meer dingen gebeurd, maar die wil ik wel vertellen als er animo voor is.

Groetjes, Dave.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11984 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Wat gebeurt op de camping, blijft op de camping.”

  • Geil verhaal.
   Doet me denken aan mijn tienertoer 1975.
   Julianadorp onder den helder.
   Zou 1 nacht blijven werden er 7 .
   Omdat er 2 duitse meiden 3 jaar ouder dan ik er waren. Echt een van de geilste vakantie ooit.

Plaats een reactie