BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn droom die uitkomt

Na veertig jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt heeft de corona tijd me helemaal gesloopt, heb overplaatsing gekregen op mijn verzoek naar de prikpoli wat heerlijk rustig en ontspannen is, het is eerste week maart en moet nog tot eind april en dan ga ik met vervroegt pensioen.

Heb weer een client geprikt klets wat met een collega en druk weer een nummertje om te zien wat we nu weer krijgen, hallo Ineke wat leuk dat jij me gaat prikken hoor ik een man zeggen, kijk op en daar staat mijn jeugdadonis.

Hans wat kom jij doen vraag ik en voel gelijk mijn hartslag wat omhoog gaan, ze willen kijken of ik geen 20 meer ben ze geloven niet dat ik volgende maand met pensioen ga lacht hij, klop zijn gegevens in en zie dat hij niet ver van me vandaan woont.
Ben je weer terug op je ouwe nest vraag ik als ik ons dorp noem, ja dacht moet weer terug naar mijn roots, nog steeds getrouwd met Wilma vraag ik wat ik een hele vervelende meid vond in onze jeugd.

Nee al vrij snel gescheiden van haar toen getrouwd met Annie die een jaar geleden overleden is dus ben weer alleen.
Ach vermaak jij je een beetje vraag ik, druk de naald in zijn arm en kijk hem aan, vermaken zegt hij moet gaan wandelen van de dokter en heb een paar keer met Loes gelopen maar die wil niet meer praatjes je weet hoe het in een dorp gaat.

En nu alleen vraag ik waarop hij aangeeft zal wel moeten ze bellen niet aan van god Hans wandel je mee lacht hij.
Trek de naald uit hem doe er een pleister op en zeg je weet nooit wat er nog eens voor je deur staat om hem dan wel even na te kijken.
Wat heb ik me vaak gevingerd met de gedachten dat hij het deed gaat er door me heen, vier jaar ouder als dat ik ben net iets te oud destijds of ik iets te jong, een collega vraagt ken je hem lekker ding en wrijft me dan over mijn wang.

Ga verder met mijn werk maar Hans blijft in mijn achterhoofd zitten, die avond als ik naar huis fiets rijd ik een andere route als anders zodat ik even langs zijn huis fiets, klopt het was het vrijstaande huis waar vroeger zijn oom woonde om dan snel door te fietsen naar huis.

Drie weken later sta ik boodschappen te doen als ik Hans bij de kassa zie staan afrekenen, weer voel ik mijn hartslag omhoog gaan, wat een kerel gaat er door me heen, hij is zeker 185 groot nog steeds die brede schouders en die mooie imposante kop van hem. Blijft u hier staan of gaat u nog wat doen vraagt een jonge vrouw om me weer uit mijn droom te halen en weg is Hans dan ineens.

Thuis als ik de boodschappen opruim gaat er door mijn hoofd of ik bij hem aan zal bellen of hij wandelen wil, wel doen niet doen en dat speelt zeker drie dagen door mijn hoofd en word op mijn werk aangesproken dat ik er niet bij ben, neem wat dagen vrij waar het zeker niet beter van word omdat ik dan ook nog een paar keer bij hem voor het huis langs loop zoals ik dat destijds als geile puber ook deed.

Ben in de tuin aan het werk als mijn zus me belt of ik zaterdag mee wil naar een optreden van Najib Amhali, duur zeg ik trek ik deze maand niet, nee man Laura haar inwonende vriendin werkt bij het Theater en er zijn vier kaarten geannuleerd en die heeft zij dus kost geen drol.

Spreek af om kwart voor acht klaar te staan, gebruikelijke recept als we met z’n drieën uitgaan, taxi komt voor waar zij in zitten lekker borrelen en gezellig om dan veel te laat weer thuis afgezet te worden maar elke avond is zo leuk dus wil het ook niet missen.

Drie uur duik ik in bad sop me heerlijk in met geurend zeep lig daar tot mijn vel gerimpeld is om me daarna af te spoelen, voor de spiegel bekijk ik me nog maar eens, schud mijn korte blonde haren eens flink heen en weer strijk het naar achter en kijk naar mijn haast ronde gezicht.
Ja die mag wel een poetsbeurt hebben voor ik wegga, dan zakken mijn ogen af om mijn cup D borsten iets te zien hangen en weet dat het potlood er onder blijft hangen, neem ze even in mijn handen en denk wat is dit lang geleden dat iemand dit deed.

De laatste die ze in zijn handen had was mijn huisarts toen ik een knobbeltje lied controleren wat gelukkig niks was, dan gaat mijn oog over mijn kleine buikje die ik altijd gehad heb, dan verder omlaag om mijn net keurig bijgewerkte streepje te aanschouwen.
Ook deze is erg onder bedeelt gaat er door me heen maar ben niet zoals mijn zus die er gewoon een vibrator indrukt of misschien doet haar vriendin het wel maar dat is een aanname die zeggen van niet.

Maak me op trek een leuk setje aan doe er deze keer kousen bij aan met een gordeltje omdat ik me er een beetje opgewonden in voel ook al ziet niemand het.
Doe een kokerrokje aan tot halverwege mij best wel mooie slanke benen om die zelf even te strelen en geniet van de aanraking, wit bloesje die lekker ruim zit mijn bh er iets doorheen kan zien wat ik ook weer erg leuk vind om te doen, sluit het af met een paar naaldhakken en voel me een echte mooie vrouw als ik in de spiegel kijk.

Half acht ik zit klaar mijn tasje naast me mijn korte jasje die ik aan zal doen hang bovenaan de kapstok en neem nog snel even een smintje voor een frisse adem ook al heb ik net mijn tanden nog gepoetst.

Sta nog even voor de spiegel of mijn make up goed zit als de telefoon gaat, neem op pak mijn tasje van de bank en hoor mijn zus, hee schat we komen niet Laura ( haar inwonende vriendin ) heeft net positief getest op corona hoestte de hele dag al wat en net twee maal getest en beide keren positief dus sorry feest gaat niet door.
Plof op de bank klets nog even met haar en dan gaat de bel dus breek af, open de deur en krijg de schrik van mijn leven, voor de deur staat Hans met een grote bos bloemen.
Hij kijkt me gelijk van boven naar onder aan en concludeert dat ik weg wil zo lijkt me.

Sta even te trillen op mijn benen hoor hem vragen gaat het goed en stamel kom binnen vertel ik je het verhaal.

Laat hem bij me langs lopen voel zijn hand aan mijn bovenarm met nogmaals de vraag of het goed gaat en knik en wijs hem de weg naar de kamer. Als hij op de bank zit met zijn bos bloemen op zijn schoot ga ik stijf naast hem zitten en weet uit te brengen dat ik dit niet verwacht had, jij hier en ook nog zo’n mooie bos bloemen, zag je al een paar keer bij me voor het huis langslopen dacht weet je wat ik doe een gok.

Helemaal goed zeg ik en breng haast onbewust alsof het de normaalste zaak van de wereld is mijn hand in zijn nek trek hem naar me toe en druk mijn mond op die van hem.
Voel heel even weerstand kom dan terug kijk hem diep in zijn ogen en vraag hem mijn droom 1x uit te laten komen.
Breng mijn mond weer naar die van hem druk zachtjes met mijn tong tegen zijn lippen die als van zelf open gaan, nog geen vijf minuten binnen ben ik met mijn droomman aan te vrijen, onze tongen ontdekken elkaar mondholte en zijn hand ligt heerlijk strelend op mijn rug.

Als we even los komen kijk we elkaar aan en zeg dat ik hier al vanaf mijn 16e van droom, we kleven weer aan elkaar, als we weer even op adem moeten komen bekend hij dat ik ook zijn droomvrouw was en de wereld na onze prik ontmoeting helemaal op de kop lag.

Koffie of thee vraag ik maar mag ook wel wat sterkers, ben niet zo’n drinker dus jij mag het zeggen, laat hem even alleen achter op de bank om thee te zetten.
Duurt een tel en dan komt hij achter me staan, heb je een vaas zal ik de bloemetjes even er in zetten anders zijn ze eerder dood dan wij, wijs naar het kastje waar hij een vaas kan vinden om naast me als een volleerd bloemist de takken schuin af te snijden de voeding er bij in doet en vraagt waar ze mogen staan.

Zet maar ergens neer wat je goed lijkt geef ik aan en zoek zelf even naar koekjes die ik erbij kan serveren, op de bank weer stijf naast elkaar wisselen we een beetje ons levensverhaal en hoor van hem hoe hij me als jonge kerel heeft bekeken maar je was te jong destijds, veertien was je toen ik je zag staan op het grasveld bij het zwembad en toen was je al zo mooi.

Wat vond je mooi aan me wil ik weten, alles de houding hoe je stond, kontje een beetje naar achter je buikje die zo mooi glad wegliep tot tussen je benen waar een klein heuveltje zichtbaar was en dan je toen al prachtige borstjes.

We kussen weer even drinken onze thee op en schenk erna een glaasje jus is, na veel geklets als hij me verteld hoe mooi ik er al uitzag in dat verpleegsterspakje kussen we weer even, maar als ik je nu in deze kleding zie echt een prachtige vrouw geeft hij aan na me weer even gekust te hebben.

En nou wil meneer wel weten wat er onder zit zeker, kom om te vragen of we samen zullen gaan wandelen maar dit aanbod is ook niet verkeerd, weer plakken we aan elkaar en maak ik zijn overhemd los als teken dat hij dat ook mag.
Gelukkig begrijpt hij de hint en maakt knoopje na knoopje mijn blouse los, kusje weer een koopje om zijn overhemd van zijn schouders te doen, wat een spiermassa heeft hij daar gaat er door me heen en kras met mijn nagels hem kussend door zijn weinige borsthaar.

Zijn hand heeft al mijn knoopjes nu ook los en zijn hand schuift lekker over mijn buik langzaam richting mijn borsten, wat is dit lekker weer eens een mannenhand die zachtjes met mijn borst speelt, mijn tepels schreeuwen om aandacht achter het dunne kanten stofje.

Die aandacht krijgen ze, zijn vingers omsluiten mijn knopjes draait daar heerlijk aan en beantwoordt die met een nu heftigere kus en kreun, mijn handen gaan omlaag maken de knoopjes van zijn broek en gulp los om dan mijn hand naar binnen te steken.

Voel daar sinds zeker negen jaar weer eens een harde plasser, die wil ik gaat er door me heen dus sluit mijn hand om zijn slip waar de paal achter verborgen zit en trek hem langzaam een beetje af, rustig aan schatje zegt hij je hand is zo lekker straks mijn slip helemaal nat.
Kus hem zeg dat hij dan wat haast moet maken wil dat spawater van je wel eens in me voelen, nu gaan zijn handen gelijk naar het knoopje van mijn rok maar geef aan die aan te willen houden.

Hij kijkt me een beetje verbaasd aan en geef aan dat ik net als zijn Wilma op de bank ontmaagd wil worden door hem, ontmaagd lacht hij waarop ik aangeef dat alles weer dicht gegroeid is, dan gaan zijn handen naar de onderkant van mijn rok en doet die langzaam omhoog.

Het is net als mijn eerste keer met mijn man, ook op de bank en ook hij trok net als Hans nu mijn slip omlaag, ook nu is het net als toen geen string maar net als toen wel een zwart slipje.

Ik doe zijn broek van zijn kont weg en kruip dan op hem, neem zijn best wel dikke pik beet plaats die voor mijn opening en geef aan dat dit heel lang geleden is, dan zak ik over die paal van hem heen om elke centimeter in me te voelen gaan.
Oh wat is dit weer lekker geef ik aan weer eens een echte pik in me, sluit mijn ogen voel dat mijn bh omhoog gaat en mijn borsten vrij komen, ik steun op zijn borstkas en wip op die heerlijke pik op en neer.
Zeg het als je klaar gaat komen wil die spa van je proeven zeg ik, laat me helemaal op die pik zakken en voel hem haast tegen mijn baarmoeder aan komen wat me nog niet eerder overkomen is, nou was het seksleven met mijn ex ook niet geweldig ondanks dat zij pik toch 19cm lang was.

Schat ik ga zo komen zegt hij dus spring van zijn pik af draai mijn kut op zijn mond en neem die pik van hem tussen mijn lippen, hij is best wel lang niet heel dik maar je kan niet alles hebben denk ik nu heel snel, zuig me vast aan die overheerlijke pik wat ik altijd al lekker gevonden heb om een man te pijpen.
Aan zijn bewegingen en gekreun begrijp ik dat ik zo ga slikken, zuig me nogmaals helemaal vast op die eikel van hem en jawel dat spat de eerste straal tegen mijn huig aan, slikken sletje denk ik zo voel ik me nu echt wel even, slikken slikken en blijven slikken om na even de laatste druppel er uit te zuigen.

Kom van zijn snel slap wordende pik af draai naar hem toe kus hem om mijn eigen kut te proeven en ik hem een beetje sperma terug geef.
Wat was dat lekker zegt hij en wat smaak jij overheerlijk, we kussen weer een tijdje om hem dan te vertellen dat ik ook wel weer eens klaar wil komen, hier vraagt hij waarop ik lach en aangeef dat we naar bed gaan je zal wel in slaap vallen als je me een tweede keer pakt straks.

We lopen haast naakt de trap op hij grijpt me nog even onder mijn rok bij mijn billen om dan giechelend als twee pubers op bed neer te dalen, hij doet mijn rok uit bh weg maar laat mijn gordeltje en kousen waar ze zijn vind hij beregeil geeft hij aan, ga op bed liggen spreid mijn benen als hij er tussen duikt om zich dan een weg langs mijn benen naar mijn kut te kussen.

Als hij eindelijk zijn mond tegen mijn kut aandrukt is het net alsof de hemel open gaat, voel mijn kut vloeien iets wat ik niet van hem ken, sluit mijn vingers rond mijn tepels en draai trek en wring ze uit.
Zijn vingers trekken mijn lippen uit elkaar zijn tong draait rond mijn klit om niet veel later twee vingers naar binnen te voelen gaan, ik hoor mezelf soppen zo nat ben ik, hij likt zuigt en tikt tegen mijn deze keer wel heel gevoelige klit en kom binnen vijf minuten wild schreeuwend en heftig schokkend klaar.
Neuk me vraag ik heb je wat om me bikkelhard te neuken breng ik uit, taal die helemaal niet bij me past, gelukkig voel ik hem mijn buik zoenen dan mijn beide borsten en dan zijn naar kut smakende mond op die van mij, zonder een woord te zeggen voel ik die pik van hem weer naar binnen komen met heerlijk vullen en dan al zoenend hem in me klaar voel komen.

We rollen al zoenend naast elkaar kruip tegen hem aan en vallen als een blok in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker met een hemels gevoel tussen mijn benen, moet even terugdenken aan wat er allemaal gebeurt is om naast me te zien dat het bed leeg is, ga even plassen mijn blaas is helemaal vol. Als ik de badkamer uit kom staat Hans alleen in een slip boven aan de trap, zo schoonheid honger vraagt hij klaar met een dienblad met thee jus Orange en wat crackers die ik elke ochtend eet.

Gezellig naast elkaar hij in zijn onderbroek ik helemaal naakt alsof we elkaar al jaren kennen en kletsen gewoon makkelijk weg. Als we alles op hebben wat voor mij heel bijzonder is omdat ik normaal twee eet en nu vier naar binnen prop schuif ik het dienblad aan de kant en vergrijp me weer aan hem.
Begin hem te kussen heb al snel zijn rijzende paal in mijn hand om me dan op mijn rug te draaien en hem vraag of hij nog wat voor me wil betekenen, hij rolt op me brengt die paal van hem tussen mijn benen en begint me heerlijk rustig te neuken, zijn lippen zuigen zich vast aan een tepel en zo beried hij me heerlijk. Wil nu wel een ander standje dus vraag of hij me van achter wil nemen, ga op mijn knieën steek mijn billen de lucht in en jawel hij komt weer in me, voelt alsof alles nu wel intenser is dan vroeger en hij gaat weer zo diep dat het tegen zeer doen aan zit. Zijn handen hebben mijn borsten vast zelf bijt ik in het kussen waar mijn mond op rust en word heerlijk uitgewoond vind ik, we kreunen tegen elkaar op hoor complimentjes over hoe lekker ik ben en complimenteer hem op de manier waarop die dikke pik van hem in me te keer gaat.

Zijn handen hebben mijn borsten verlaten dus doe snel mijn handen er heen, knijp weer veel te hard in mijn tepels wat nu ineens lekker is, voel mijn billen uit elkaar getrokken worden om dan ineens een natte druppel op mijn ster te voelen komen. Ben nog maagd daar zeg ik als teken dat ik dat niet ken, mmm waar vind je die nog maagdelijke anaal vrouwen, 98% denk ik zijn maagd daar kan me niet voorstellen dat dat lekker moet zijn. Duurt even en dan voel ik zijn handen mijn billen knijpen wat ik ook niet ken maar wel lekker is, tegelijk bij dit knijpen voel ik mijn ster bewegen wat wel een vreemd gevoel geeft, hij stoot heerlijk diep in me trekt mijn billen uit elkaar krijg een zacht tikje op mijn bil en dan die pik weer heerlijk diep in me.

Dan zit er weer een vinger tegen mijn klit te drukken dus geef een gilletje dat ik er een beetje van schrik maar wat is dit lekker zo heftig bezig te zijn, ga zo klaarkomen als je zo doorgaat je doet dingen met me die nieuw zijn, vertrouw me weet onderhand wel wat een vrouw lekker vind.
Stoot weer diep in me spuugt weer eens precies op mijn ster om me dan een tikje op een bil te geven, volgens mij spanden alle spieren zich even aan om dan weer te ontspannen en mijn orgasme zich aandient, als ik dan ineens wat in mijn anus gedrukt krijg is het net alsof de bom afgaat. Mijn hele lijf spant zich aan kom klaar zoals ik nooit eerder klaar gekomen ben en spartel met een vinger in mijn kont en die heerlijke pik in mijn kut en hoop dat dit nooit meer overgaat.

Hoe lang mijn orgasme duurde weet ik niet meer maar weet dat ik heftig schokkend en trillend met beide gaatjes gevuld nog een tijdje na heb liggen schokken tot alles uit me is gegaan.
Mond open hoor ik hem zeggen om hem aan te kijken zijn pik tegen mijn lippen gedrukt wordt en hij zich in mijn mond aftrekt en me weer een dikke bak sperma geeft.

Moe maar voldaan kruipen we na een tijdje onder de douch kleden ons aan en gaan wandelen een kilometer of tien van huis, tijdens de wandeling afwisselend in het bos en over de hei kleven onze monden als we niet gezien worden weer op elkaar en loop ik alweer warm voor weer een beurt, weet je wat ik nooit gedaan heb en nu onwijs veel zin in heb vraag ik hem, laat me raden lacht hij en aan zijn ogen te zien weet hij wat er in me omgaat, dat ik hard achter je aan moet rennen en jou proberen te vangen. Ren linksaf een donker bospaadje in en hij komt achter me aan om me te laten vangen als we bij een vlak stukje mos zijn en laat me op de grond vallen.

Hij valt naast me neer onze monden vinden elkaar weer en dan zit zijn hand alweer tussen mijn benen, weet je het zeker vraagt hij waarop ik hijgend van de spanning zeg hier en nu, hij maakt zijn broek los stroopt dan mijn slip omlaag om die in mijn mond te doen tegen mijn gegil als ik klaarkom. Voor het eerst in mijn leven lig ik op net geen zestig jaar met mijn eigen drijfnatte slip in mijn mond. Hans kruipt op me boord die harde pik van hem in me en vraagt of dit is wat me bevredigd en begint me onwijs hard en diep te neuken. Rustig man je lijkt wel een dekhengst maar wat pak je me lekker, hij doet wat rustiger ik lijk elke stoot nog geiler te worden en vraag hem net als vanochtend van achter te nemen, heerlijk hoe die pik in me schuift en gelijk tot aan het gaatje gaat.

Net als vanochtend trekt hij mijn billen uit elkaar hang mijn hoofd omlaag en voel gelijk mijn billen van elkaar gaan, ja doe het nog een keer laat me er aan wennen zeg ik, flats daar heb ik een klodder spuug en jawel daar is gelijk die vinger van hem. Hij streelt over mijn poep heen drukt dan zijn vinger een stukje naar binnen en hap naar adem, goed zo schatje wen er maar aan deze meneer gaat dat gaatje binnenkort echt gebruiken, de manier waarop hij het zegt baard me enige zorgen maar dan zit ineens die vinger helemaal in me en kom ik bijtend op mijn stinkende slip schokkend klaar en voel hem in me spuiten.

Zak op de grond neer voel een beest mijn lies in kruipen dus einde verhaal en jaag het beest weg, doe mijn broek niet meer aan, Hans kleed zich aan kussen elkaar en zeg dat het super was gaan we vaker doen, net als we het paadje afkomen loopt er een jong stel in met een brede grijns van haar.
Is er wat aan ons te zien vraag ik waarop Hans naar mijn borsten wijst, mijn tepels staan als twee drukknopen in mijn shirtje dus ja er valt wat te zien, zullen we even loeren vraag ik kijken wat zij er van maken. Zou jij willen dat er mensen stonden te kijken lacht hij en lopen door richting auto, we gaan uit eten om tegen tien uur weer thuis te komen.
Drinken nog een borreltje laat me klaagvingeren en beffen op de bank en slik zijn sperma nog even door en dan gaat hij weer naar huis omdat ik nog moet werken de volgende dagen.

Als ik die avond alleen in bed lig bel ik hem tegen twee uur in de nacht op, slaap jij ook niet vraag ik hem, nee kan alleen maar aan jouw denken geeft hij aan, kom maar neem een tas kleren mee gaan we nog even van bil slapen we erna vast wel lach ik. Tien minuten later laat ik hem poedeltje naakt binnen laat me pakken op de onderste tree van de trap om daarna in slaap te vallen en we nog tijdens samen wonen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7366 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie