BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn ex 35 jaar geleden

Vervolg van:  Op vakantie naar Spanje 4

Het verhaal was eigenlijk wel klaar tot begin deze zomer.
Ik heb eigenlijk nooit social media gehad, ik ben ondertussen 52 en al die jaren heb ik nooit het voordeel van Facebook gezien. Al die mensen die bevriend met je willen zijn terwijl je ze nooit ziet of spreekt.
Ik had FB genomen om te kijken op pagina’s van bedrijven en zo, maar niet onder mijn naam maar onder mijn bijnaam van vroeger.
Met dat account keek ik dus ook bij Janny en Jeanette en zag hoe ze er uitzagen, nog steeds geil.

Over Janny heb ik vaak nog wat gehoord, vriend van mij woonde in dezelfde straat.
Ze stond op het punt te trouwen toen haar aanstaande haar in bed betrapte met zijn beste vriend.
Toen had ze weer een vriend maar vond ze de helft van zijn voetbalteam ook leuk dus dat ging ook weer over.

Dus ik heb een paar keer geneusd op FB en krijg een berichtje van Janny hoe het met me is?
Ik schrik er van, hoe weet ze nu wie ik ben? Zij kent de bijnaam natuurlijk en als ik nadenk krijg je bij FB voorgestelde vrienden en dat krijgt ze dus te zien.  Kut zeg heb ik weer.

Ik reageer terug met gaat goed en met jouw?
Krijg later een bericht goed,  koffie doen?

Ik ben een gescheiden man dus ik vind het prima, mijn kinderen zijn het huis uit. Zij is getrouwd en jong kind thuis. Dus als ze geen problemen krijgt, prima.

Lekker stuur ik terug,  waar en wanneer?
Aanstaande maandag bij van de valk hotel,  tussen onze woonplaatsen? Rond 11 uur, komt dat uit vraagt ze.
Ik ben er stuur ik terug.

Godver, hoe ziet ze er in het echt uit? Ik raak helemaal opgewonden van de gedacht.
Eindelijk is het maandag neem lekker een douche en scheer me overal waar nodig en ga op stap.
Als ik aankom staat ze al voor de ingang met een zomers jurkje aan. Ik loop naar haar toe en geef haar 3 zoenen. Lang niet gezien zeg ik. We lopen naar binnen, ze is wel ouder geworden maar ziet er nog goed uit  we gaan een beetje in de hoek zitten, het is lekker rustig en bestellen koffie met gebak.  We praten wat over hoe onze zaken er voor staan. Haar man is voor een week naar het buitenland en zoontje logeert paar dagen bij haar ouders.
Ik ben best vermogend, groot huis met groot stuk land, zwembad en alles er op en er aan maar hou dit voor mijn zelf en zeg dat ik een bedrijfje heb en genoeg verdien om rond te komen, anders ben ik altijd bang dat ze voor me geld vallen en niet op mij.
Dan gaat ze naar de wc en als ze terugkomt gaat ze naast me zitten ipv tegenover me. Ze draait naar me toe ik ook naar haar en ze legt haar handen op mijn blote benen en wrijft heen en weer.  Het spijt me van vroeger zegt ze. Ik had nooit vreemd mogen gaan,  wij hadden heel gelukkig samen kunnen worden.
Ik leg mijn handen op haar blote benen en wrijf heen en weer en ga telkens iets hoger en zeg dat het dan ook stuk kon lopen, we waren jong. Hoe hoog ik ook ga ze zegt niets, ik twijfel hoe ver ik moet gaan.
Ik ben geil zegt ze.
Laten we een kamer nemen zeg ik,  ze springt op en zegt oké.
Op de kamer aangekomen draait Janny zich meteen om en begint me te zoenen, onze tongen draaien heerlijk rond.  Ik rits haar jurk open en die glijd op de grond, in prachtige zwarte slip en bh met veel kant staat ze voor me en ze zakt door de knieën en trekt mijn broek naar beneden en voor dat ik wat kan zeggen heeft ze mijn harde lul in haar mond en begint me heerlijk te pijpen.  Mijn hand gaat naar haar achterhoofd en duw haar hoofd zodat ik steeds dieper in haar ga.

Ik voel dat ik dit niet lang ga volhouden dus pak haar bij de haar en trek haar omhoog. Ik duw haar op bed en trek haar slip naar beneden ondertussen doet ze zelf haar bh uit.  Heerlijk naakt met kale kut ligt ze op bed. Ik ga op mijn knieën voor haar zitten en mijn tong gaat van onder naar boven en zuig op haar klitje en herhaal dit een paar keer,  telkens harder gaat ze kreunen en wordt erg nat. Dan begint ze te schokken en komt gillend klaar.
Neuk me, schreeuwt ze. Daar zeg ik geen nee tegen en mijn keiharde lul boort in haar natte kut, harder en harder totdat ik voel dat ik klaar kom en trek hem eruit en spuit over haar heen.  Wow tijd niet meer zo lekker gekomen. We zoenen nog wat na en dan zegt ze, ik heb honger, laten we wat gaan eten.  Even op adem komen voor ronde 2.

Tijdens het eten werden de gesprekken wel serieuzer,  relatie met haar partner nu gaat goed, al hebben ze weinig sex. Hij was veel onderweg naar het buitenland, dit was niet de eerste keer dat ze vreemd ging. Dus ik had al snel door dat ze niet veranderd was.

Toen we weer op de kamer kwamen hebben we het bad vol laten lopen en zijn er lekker in gaan leggen. Nadat we elkaar lekker gewassen hadden en afgedroogd liepen we weer naar het bed en begonnen weer te zoenen en strelen.  Wat was ze geil. Ik lag op mijn rug en ze kwam standje 69 op mijn liggen.  Ik likte die heerlijke kut en zij pijpte me lekker diep. Dan stopt ze en gaat boven mijn lul zitten en mijn lul glijd diep haar natte gleuf in. Ze gaat langzaam op en neer, steeds een beetje sneller en sneller.  Dit gaat te snel en duw haar van mijn af, rustig aan zeg ik. We tongzoenen weer wat zodat de spanning op mijn eikel weer een beetje zakt.
Ik zet er op hand en knieën en ga achter haar staan , mijn vingers verdwijnen in de poes en langzaam wrijf ik over haar sterretje,  oh nee hoor zegt ze, dit heb ik zo lang niet gedaan.  Ik hou er stevig vast en blijf haar kontje insmeren met kutvocht. Als deze nat genoeg is zet ik mijn stijve lul tegen haar ster, nee zegt ze. Dat is te krap, laten we dit een andere keer doen. Ik duw rustig door en langzaam glijd hij naar binnen.  Na een paar keer stoten zat mijn lul er helemaal in en kreunde Janny zo hard dat ik bang was dat de buren het hoorde. Ga door zegt ze, spuit me vol. Het duurde niet lang of ik spoot haar kont vol.
Oh wat was dat lekker zegt ze. Dit had ik al zeker 20 jaar niet meer gedaan. Ja zeg ik en dan eerst weer nee zeggen.

We liggen naakt op bed en Janny vraagt hoe nu verder? Wat bedoel je zeg ik. Nou ik dacht dat we nu weer samen verder gaan. Ik kijk een beetje verschrikt en zeg we hebben elkaar net gezien en jij wil bij je man weg. Niet voor mij. Je gaat je hele leven al vreemd,  nu weer,  je denkt toch niet dat ik weer in die situatie ga zitten. En trouwens je hebt een klein kind thuis en ik ben net uit de kinderen dus daar begin ik helemaal niet aan, sorry.  Oké zegt ze duidelijk en nu?
Je bent lekker zeg ik om af en toe wilde sex mee te hebben,  hapje te eten enzo.
Doe ik het voorlopig voor zegt Janny.

We zijn daarna lekker uit eten gegaan in een bistro en daarna beide naar ons eigen huis. Het is nu vakantieperiode dus we hebben elkaar niet meer gezien maar wel geappt,  dit krijgt zeker een vervolg.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8244 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie