BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn leven als bi 16

Toen ik een tijdje geleden weer eens enkele van mijn verhalen teruglas kwamen er weer enkele gebeurtenissen opwellen in mijn hoofd. Echt gebeurd dus. Echt gebeurd in het bos bij Leikant.

Op een vrijdagmiddag kwam ik weer eens van een vergadering af in Gilze-Rijen deze keer. En omdat het mooi weer was en ik nog een paar uur over had reed ik naar Leikant. Dat ligt langs de A-58 op de weg naar Tilburg en ook naar mijn woonplaats. Ik was geil en wilde wel weer eens lekker zuigen en geneukt worden. En misschien als er een gunstige gelegenheid was zelf neuken. Want dat lukte toen nog. Dus ik parkeerde de auto bijna achteraan op het parkeerterrein en ging door de doorgang het hoofdpad op. Het was, zoals te verwachten, heel druk en de meeste mannen keken alleen maar. Maar ik zag ook een jongere man die ik nog nooit eerder gezien had. Hij stond eens hier en daar te kijken en over zijn bult te wrijven maar ik zag hem weinig actie ondernemen. Ik zag el dat hij een lekkere bult in zijn broek had. Hij droeg overigens een spijkerbroek en een zeer strak T-shirt. Je kon goed zien dat hij een heel mooi figuur had. Lekkere billen, strakke buik en harde tepels. Want die stonden in zijn T-shirt recht vooruit.

Ik wilde wel eens kijken of ik hem zo ver kon krijgen en ging in zijn richting. Toen ik langs hem liep streelde ik even over zijn verdikking en kneep er zachtjes in. Ik hoorde dat hij kreunde en ik wreef gewoon nog een keertje. En weer kreunde hij. Toen vroeg ik of hij zin had en hij bevestigde dat. Maar zei hij “ik heb nog geen enkele ervaring”. Alleen kijken. Ik nam hem mee naar een voor mij bekend plekje en begon hem te strelen en legde zijn handen op mijn billen en lul. Langzaam maakte ik zijn broek los en die liet ik gewoon omlaag zakken. Zijn T-shirt schoof ik omhoog om ook over zijn tepels te kunnen likken en er zachtjes op te bijten. Toen trok ik ook zijn onderbroek omlaag en stond hij met een lekkere pik voor me. Zachtjes begon hij nu ook meer initiatief te nemen bij mij. Hij maakte ook mijn broek los en trok die samen met mijn onderbroek omlaag. Hij begon een beetje stuntelig te trekken en ondertussen werd hij wel steeds geiler. Hij had een leuke pik die ik er wel in wilde hebben. Maar ik wist niet of hij dat wel zou willen. Dus ik ging het op mijn manier gewoon proberen. Ik draaide me rustig om en liet hem lekker spelen met mijn tepels en mijn lul. Mijn vinger maakte ik nat en daarmee mijn ster. Aan alles kon je merken dat hij nog nooit geneukt had en dus nam ik het risico om hem bare in me te laten. Ik zette zijn harde lul tegen mijn ster en drukte nu zelf terug zodat hij er langzaam in gleed. Toen hij dat in de gaten kreeg wist hij even niet wat hij moest doen. Dus begon ik mezelf op zijn lul te neuken. Even liet hij dat zo maar toen begon hij mij toch te neuken. Eerst rustig maar langzamerhand steeds feller en dieper. Ik voelde overigens dat hij bijna klaarkwam. En dat wilde ik dan weer niet in mijn mannenkut. Dus toen hij steeds harder begon te kreunen trok ik mijn kont van hem af, draaide me om en liet hem mijn mond in. Dat duurde inderdaad geen 10 seconden of hij spoot mijn mond helemaal vol.

Uiteraard slikte ik niet maar spuwde het gewoon weer uit. Het had wel een verrassend lekkere smaak. Hij stond nog volledig nagenietend voor me en tot mijn grote verrassing voelde ik dat hij gewoon weer stijf werd. Ik vroeg of het bevallen was en hij knikte. Hij zei dat hij dit wel vaker wilde met mij. En dat mocht wel maar de volgende keer wel met condoom zei ik. Gewoon een pakje kopen en als je mij hier ziet mag je me neuken. Zo vaak als je wilt. Ik voelde zijn lul weer keihard worden en vroeg of hij nog een keer kon. Hij knikte en zei “Dat had ik nog nooit eerder, maar ik kan nu nog wel een keer”. Dus ik bukte me en steunde tegen een boom. Hij ging weer achter me staan en ik voelde dat hij met zijn eikel mijn kutgat zocht. En na een paar seconden ging hij er al in. En nu begon hij serieus te neuken. Zijn proeftijd was blijkbaar voorbij. Ik zei wel tegen hem dat hij niet in me mocht spuiten. Wel op mijn tong, in mijn mond of over mijn gezicht. En het was maar goed dat ik het zei want even later was hij al zo ver. Ik draaide me om en ging op mijn knieën voor hem. Ik stak mijn tong uit zodat hij zelf kon bepalen waar hij zijn kwak zou spuiten. En zoals dat zo vaak gaat mikte hij op mijn tong en spoot zijn eerste straal zo op mijn wang. En zijn tweede ging recht mijn mond in. Omdat de derde wat langzamer kwam mikte hij die keurig op mijn tong. Ik pakte zijn lul en kneep er een beetje in zodat het geil dat nog in zijn lul zat er uitgeknepen werd op mijn tong. Daarmee was hij wel aan het einde van zijn latijn. Ik heb hem nog verschillende keren gezien en dan kwam hij prompt met een condoom om me te neuken. Maar sinds Leikant gesloten is heb ik hem nooit meer gezien helaas.

Maar ik had nog een uurtje over en was intussen zelf weer zo geil als boter. Ik veegde met een zakdoekje het zaad van mijn gezicht en ging weer aan het cruisen. Er liepen nog genoeg mannen rond. Na een kwartiertje zag ik een keurig geklede man staan in een zijpaadje die langzaam aan zijn lul stond te trekken. Hij had echt een mooie lul van zo ongeveer 15 cm en niet te dik. Dus ideaal om door geneukt te worden. Ik liep naar hem toe en hij draaide zijn lul naar me toe. Ik bukte me en hapte hem naar binnen en toen duwde hij me er over heen met zijn handen. 15 cm. Kan ik met een beetje voorzichtigheid helemaal hebben, dus ik had er geen moeite mee. Ik pijpte hem dus lekker en toen vroeg hij of ik geneukt wilde worden. Ik zei dat dat prima was met condoom. Hij liet zien dat hij dat al in zijn handen had. Dus even later stond ik weer met een lekkere lul in mijn mannenkut. Deze man wist wel van wanten, want hij stootte telkens diep in me en haalde hem dan weer bijna helemaal er uit. En dat alles zonder haast. Het voelde ontzettend lekker.
Tot hij gebeld werd. Hij stopte met neuken maar liet hem er wel in zitten. Hij kreeg een telefoontje en dat bleek al snel van het ziekenhuis te zijn. Ik hoorde dat gevraagd werd wanneer hij er zou zijn want er kwam over een halfuurtje of drie kwartier een spoedgeval. Hij begon me tijdens het gesprek weer rustig te neuken en ze dat hij er over ongeveer 25 minuten kon zijn. Hij hing op en begon me nu serieus door te neuken. Hij zei dat hij ongeveer 15 minuten moest rijden dus dat hij nu nog 10 minuten had. Ik besloot hem een beetje te helpen en begon met mijn kringspier zijn lul een beetje af te knijpen. Dat werkte want nog geen 2 minuten later spoot hij het condoom helemaal vol. Hij trok het er snel af en met een tik tegen mijn kont liep hij snel weg.

Een man die ik al langer kende had staan kijken en vroeg of ik al klaargekomen was. En op mijn ontkenning ging hij op zijn knieën voor me zitten en nam mijn lul diep in zijn mond. Het duurde maar even en toen spoot ik zijn mond vol. Hij wilde dat altijd bare en ik zag mijn geil dan ook in zijn mond op en neer klotsen en toen slikte hij het door.

Dit verhaal is echt gebeurd op een warme vrijdagmiddag toen Leikant nog in vol gebruik was. Het blijft jammer dat het nu niet meer mogelijk is daar want Lage Aard is soms wel leuk maar meestal te druk en te veel mannen die alleen kijken. Maar goed. Wie weet maak ik binnenkort wel weer eens live iets mee dat ik aan jullie kan vertellen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 5323 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn leven als bi 16”

Plaats een reactie