BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Neuken met juliette

Het was een zonnige dinsdagmiddag en ik had afgesproken met Juliette.
We wilde die middag wat foto’s gaan maken dat hadden we eerder gedaan en Juliette vond het super leuk om te doen. We spaken af rond 13.30 ik was er al eerder om de boel te verkennen en even voor 13.30 kwam Juliette aangereden. Ze stapte uit de auto ik zag dat ze een roze korte broek droeg met daar boven een wit vestje met een strak wit truitje en een witte bh. Juliette zag dat ik naar haar borsten keek ze waren echt groot zeker een D/E cup ze puilde bijna boven haar te strakke bh uit.

We liepen rustig richting het park om foto’s te maken na een uur wat gepraat te hebben en de foto’s te hebben bekeken wad het tijd om te stoppen Juliette vond de eerdere foto reportage mooier ze vroeg of ik nu zenuwachtig was ik wist even niets te zeggen. Juliette kwam dichter bij en zei met een zachte stem of ben je afgeleid door mijn grote tieten spontaan begon ik te blozen en Juliette wist genoeg. Tijden onze wandeling door het park liepen we langs een tuinhuisje wat open stond Juliette vroeg of ik mee terug wilde lopen voor een verassing. Ik keek haar verbazend aan en knikte ja natuurlijk ik kon al raden wat ze van plan was.

Toen we aankwamen bij het tuinhuisje keek Juliette om zich heen om te kijken of niemand ons zag en ze pakte mijn arm vast en trok me mee naar binnen. Ze vroeg of ik op het bankje wilde gaan zitten waarna Juliette zich omdraaide met haar rug naar me toe en boven op mijn schoot kwam zitten ze pakte mijn beide handen vast en legde ze op haar grote tieten dit wilde je toch graag zei Juliette terwijl ze merkte dat ik inmiddels al een stijve lul had gekregen. Ik begon langzaam haar borsten te kneden die bijna uit haar bh floepte Juliette stond op en deed haar shirtje en bh uit daar stond ze vlak voor mijn neus met haar grote tieten zuig er maar aan zei ze en Juliette begon langzaam mijn broek los te knopen.  Ze zakte door haar knieën en nam mijn inmiddels stijve pik diep in haar mond terwijl ik haar borsten heerlijk kon masseren. Ik waarschuw je riep Juliette ik wil niet dat je klaar komt in mijn mond maar alles over mijn tieten heen spuit.

Na het pijpen nam ze plaats op het bankje met haar benen lekker wijd nu is het jou beurt riep ze ik trok haar roze broek naar beneden en haar inmiddels natte slipje en begon haar heerlijk te vingeren ik zag in haar ogen dat ze er van genoot. Ow ja neuk me riep Juliette ik hou het niet meer geil ging ik tussen haar benen staan en plaatste mijn pik rustig tegen haar natte kut aan steeds dieper ging ik naar binnen en met harde stoten neukte ik haar zo diep mogelijk. Tijdens het neuken schudden haar grote tieten flink op en neer ik kneep er hard in en zoog ondertussen aan haar tepels die al flink hard waren. Een bukkake over mijn tieten lijkt me geweldig riep Juliette na nog enkele stoten voelde ik mijn pik opzwellen en voelde dat ik ging komen.

Ik trok mijn pik uit haar kut waar inmiddels haar kut sappen uitstroomde Juliette was op haar knieën gaan zitten en hield haar dikke tieten vast die ik helemaal mocht onder spuiten na nog een enkele keer aan mijn pik te hebben gerukt spoot ik alles over haar tieten waarna Juliette de laatste druppels uit mijn pik zoog. Zo nog even 1 foto maken van mijn sperma tieten riep ze voor je eigen archief waarna we onze kleren weer aandeden en rustig terug liepen naar onze auto. We namen afscheid en Juliette vroeg of ik genoten had ik keek nog 1 keer naar haar tieten en zei zeker de volgende keer weer dat vond ze goed maar dan wilde er er nog 2 mannen bij ik keek al uit naar de volgende keer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7460 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie