BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ontspanning in Turkije

Dit is een waargebeurd verhaal dat me overkwam op vakantie in spanje enkele jaren geleden.
Ik zal me even voorstellen, ik ben een 48 jarige man uit Belgisch Limburg. Enkele jaren geleden was ik op vakantie in Turkije, leuk hotelletje, all in, mooi gelegen op een rots met een prachtig uitzicht over de Egeïsche zee.
Een plek waar we ondertussen nog steeds jaarlijks meermaals komen.
Ik was er samen met mijn vrouw voor 2 weekjes rust.
Mijn vrouw kiest er steevast voor op zoveel mogelijk aan het zwembad te relaxen en te genieten, ikzelf verken graag de buurt, door zen wandeling of fietstochtje, zo ook die dinsdag in Mei.

Na het ontbijt zei ik tegen mijn vrouw dat ik een paar uurtjes zou gaan wandelen en de buurt zo een beetje ontdekken, en zoals altijd bleef zij aan het zwembad. Ik vertrok en koos een wandelpad dat door een afgelegen dorpje ging richting strand, na een 20 min stappen kwam ik een mooi gezellig barretje tegen , helemaal afgelegen ,bijna aan het strand. Ik besloot aangezien het warme weer een stop in te lassen voor een koel drankje.
Gelet op het vroege uur bestelde ik een frisse cola aan de beeldige dame ik rond mijn leeftijd schatte, die blijkbaar in stond voor de bediening.
Toen ze terug binnen liep zag is haar rokje strak over haar kontje zitten, en moet zeggen, was een mooi zicht.

Na een paar minuten stond ze weer voor mij met mijn drankje, en bij het neerzetten boog ze net ver genoeg voorover om me inzicht te geven in haar bloesje ,waar is een paar mooie borsten zag, die los achter het bloesje zaten, ik bekeek de dame even beter, wat zag ze er lekker uit, glanzend zwart haar, donkere ogen en een lekker snoetje.Ze vroeg in mooi engels vanwaar ik was, want er kwamen maar weinig toeristen in deze buurt, ik vertelde haar dat ik van België was, de Vlaamse kant, wat leuk antwoordde ze, dan kunnen we gewoon Vlaams praten.ze stelde zichzelf voor als Anke. Ik vroeg haar hoe ze hier verzeild geraakt was en ze vertelde dat ze vroeger samenwoonde met een vriendin, maar dat de vader van die vriendin dat niet zag zitten en haar bedreigde en het leven zuur maakte om dat hij niet zag zitten dat zijn dochter met een vrouw samenwoonde.
Dus had ze besloten te vertrekken en bijgevolg woont ze nu bijna 20 jaar hier.

De tijd vliegt om, en plots krijg ik een appje van mijn vrouw waar ik blijf. Anke stelde voor om me met de wagen terug te brengen, en zo gebeurde het ook, om haar te bedanken had ik onderweg geregeld dat ze bij ons in het hotel zou kunnen lunchen.bij aankomst in het hotel appte ik mijn vrouwtje dat ik op haar wachtte in de lobbybar , ik bestelde een leuke cocktail voor Anke en mezelf en zei tegen de barman ook nog een cocktail te voorzien voor mijn vrouw.
Na enkele minuten zie ik mijn vrouw aangewandeld komen, aangekomen aan ons tafeltje schrikt ze zichzelf rot, ze staat aan de grond genageld, ook Anke was zo verrast dat ze geen woord meer kan uitbrengen. Dan staat Anke recht en vliegt mijn vrouw rond de nek en de twee beginnen passioneel te kussen. Nu is het mijn beurt om verrast te zijn.

Blij beginnen beide dames te babbelen en te knuffelen, als snel wordt duidelijk dat Anke mijn vrouw kent van vroeger, dit was blijkbaar de dame waar ze vroegen mee samenwoonde. Ze stelde voor om de lunch te laten voor wat het was en terug mee te gaan met haar. Dat deden we maar al te graag en stiekem begon bij mij de hoop op nog eens een geil trio te komen.
We vertrokken samen en bij aankomst bleek de bar afgesloten en werden we via een zij ingang naar de tuin gebracht, een prachtige tuin met buitenbar en zwembad. We werden daar ontvangen door 2 prachtige dames beide topless met een stel prachtige tieten, Els en Inge, beide ook vlaams en geen onbekende voor mij, beide dames heb ik vroeger meermaals mogen neuken en ik begon stilaan te weten te komen wat er ging gebeuren.en plots vertelde mijn vrouw dat ze eigenlijk al enkele maanden terug contact had

Met Anke, en hadden afgesproken mijn ultieme fantasie waar te maken, nl gedomineerd worden door meerdere vrouwen tegelijk, het was gewoon een kwestie van tijd alvorens ik de bar zou tegenkomen, dit was nog nie gezegd of ik kreeg plots een een blinddoek om, mijn broek werd zonder waarschuwen naar beneden getrokken, en ik werd achterover op een soort bed gelegd, plots voelde ik overal handen, er werd in mijn tepels geknepen, ik voelde hoe een hand mijn reeds stijve lul omknelde, een andere hand kneep zacht in mijn ballen, en nog een hand voelde ik tussen mijn billen gaan en zonder waarschuwen werd een vinger in mijn kontje geduwd, ik kon geen kant meer op, ik wou reageren en vragen wat er gebeurde, maar nog voor ik iets gezegd kreeg voelde ik een nat kutje op mijn gezicht komen, als gek begon ik te zuigen en te likken, ik neukte de onbekende kut met mijn tong, en wisselde met het kontje van de dame.

Alle vier de dames hielden zich wel ergens mee bezig, de vinger in mijn kontje werden 2 vingers en plots 3. Geregeld wisselde de dames van plek, telkens weer een ander kut op mijn mond, ook werd een nat kutje over mijn lul geschoven, vlot ging de dame op en neer, mijn blinddoek werd verwijderd en ik mocht even ademhalen, maar ze bleef me verder berijden, ik zag nu dat het inge was die genoot van mijn lul in haar kut, en in een ooghoek zag ik dat anke mijn vrouw lag te beffen, allen kreunde ze van genot en plezier. Enkel els zag ik nie, tot plots inge van mijn lul ging en samen met anke mijn twee benen de lucht in stak, plots begon els aan mij kontje te likken en mijn gaatje te bewerken met een dildo, man wat was dit lekker, ik draaide mijn hoofd om mijn vrouwtje te zoeken, maar zodra ik mij hoofd opzij kreeg werd dit bruut tegen de tafel gehouden en kwam mijn vrouw met een strapon aangewandeld en duwde die vol in mijn mond, ze zei dat ik hem maar beter goed nat kon maken, want dat die dadelijk in mijn kontje ging, zo goed als kon likte en spuugde ik op de kunstlul, en plots werd er van plaats gewisseld, els kwam om mijn gezicht zitten,

Anke ging op mijn lul zitten nog steeds mijn benen stevig vasthouden, en mijn vrouw nam plaats achter mij, ze duwde de kunstlul diep in mijn darmen.met forse stoten neukte ze mijn kontje, door die stoten ging ook Anke vlot op en neer op mijn lul, een eerste orgasme kon dan ook niet uitblijven en met volle kracht spoot ik een eerste lading sperma tegen de baarmoeder van Anke, gillend kwam ze klaar en viel van me af, els en inge zagen de kans om de lekkere kut van Anke waaruit mijn zaad droop schoon te likken.ondertussen wa mijn vrouw gestopt met mij te neuken en lag zij de kut van inge te likken, ik draaide me spontaan om ,en duwde nu mijn lul in de mond van anke, na enkele minuten was hij terug op vollekracht en trok ik hem uit haar mond om hem vervolgens in de kut van Inge te rammen.

Zo wisselde ik tussen de dames, tot plots Anke me net voor ik zou klaarkomen achteruit trok en me terug op mijn rug legde, ze ging met haar kutje boven mijn mond hangen en begon haar blaas leeg te plassen in mijn mond, ik kon niet anders da slikken, een voor een leegde de dames hun blaas over mijn gezicht en lul, waarna ik verder werd bereden om beurten door de vier dames, dit tot ik hevig klaarkwam en mijn zaad in mijn geile vrouwtje haar kut spoot .

Samen gingen we douchen waarna Anke een lekkere BBQ bereidde.Samen genoten we van het lekkere eten, waarna anke ons afzette aan het hotel.
We besloten nog een glaasje te drinken aan de bar alvorens naar onze kamer te gaan.
Het was toen dat ik merkte dat ik de keykaart van de kamer kwijt was, dus even langs de lobby voor een nieuwe kaart, nadat we deze gekregen hadden namen we de lift naar onze kamer, ik opende de deur en liet mijn vrouwtje voorgaan, plots werden we beide vastgegrepen, geblinddoekt vastgebonden en op het bed gegooid, we hoorden heel wat gestommel in de kamer, precies alsof er veel volk in de kamer was. Ik voelde dat iemand begon met mijn broek uit te doen en ook hoorde ik mijn vrouw zeggen, aub, niet doen, wat willen jullie? Maar nog voor ze meer kon zeggen hoorde ik haar kokhalzen en had ze een dikke lul diep in haar keeltje zitten, beide lagen we nu compleet naakt en overgeleverd aan deze vreemde mensen op ons bed.

Ik rook het geil in de kamer, dit moest een groep zijn die ons gewoon zouden misbruiken voor hun plezier, ik kreeg wel wat angst, gewoon door niets te zien en niet te weten wie dit waren, plots hoorde ik op de achtergrond een vrouwenstem zeggen, pis die kerel maar in zijn bek hij houdt ervan, ik herkende de stem van Inge en riep dat ik nu wel wist wie ze was ,mijn blinddoek werd afgedaan en ik zag idd Inge en Els, beide vergezeld van een groep dames en enkele heren rondom het bed staan, al gauw voelde ik een straal over mijn gezicht, ik zag dat een zeer knappe Turkse dame haar straal recht in mijn mond richtte, ondertussen zag ik dat mijn vrouw geneukt werd door een zwarte man met een enorme lul, zeker 25cm lang en ongezien dik, ze schreeuwde het uit van genot, de man draaide zich op de rug, maar hield zijn lul diep in haar kut, een andere zwarte lan met warempel nog een dikkere lul begon haar keeltje te neuken.

Ik kon me niet meer inhouden en vroeg Inge mijn handen los te maken, daarna ben ik achter mijn vrouw gaan staan en heb ik mijn stijve lul in haar kontje geduwt, als een bezetene ramde ik haar kont terwijl de 2 zwarte mannen hetzelfde deden met de kut en mond van mijn vrouw. Na enkele minuten trok ik mijn lul uit haar kut en vroeg Els om mijn lul proper te likken, ze deed dit met veel plezier, bijgestaan door de turkse dame, tegelijkertijd was Inge aan het spelen met de kutjes van beide dames,toen ik mijn vrouw hoorde klaarkomen hield ik het ook niet meer en spoot mijn lading zaad over de gezichtjes van Els en de turkse dame, mijn vrouw en Inge twijfelde geen moment en begonnen de gezichtjes schoon te likken en begonnen gretig te tongen. Samen met de 2 zwarte mannen genoot ik can dit lesbisch schouwspel, de dames likte mekaar naar een hoogtepunt waarna ze samen in de douche hun blazen nog eens leeg plaste over mijn ganse lichaam. Wat een geile dag, en toen waren er nog 10dagen vakantie te gaan, ik kan jullie verzekeren, dit was 1 van mijn geilste vakanties.
Indien jullie de gebeurtenissen van de volgende dagen ook nog willen weten lees ik dit graag in de reacties

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Santafe

Na het lezen van meerdere verhalen begin ik eerst anoniem mijn verhalen te plaatsen, oa van amateur tot pro en verrast door 2 dames zijn van mijn hand

Dit verhaal is 8599 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Ontspanning in Turkije”

  1. Je verhaal moet wel beter kloppen:

    ‘Dit is een waargebeurd verhaal dat me overkwam op vakantie in spanje enkele jaren geleden.
    Ik zal me even voorstellen, ik ben een 48 jarige man uit Belgisch Limburg. Enkele jaren geleden was ik op vakantie in Turkije, leuk hotelletje, all in, mooi gelegen op een rots met een prachtig uitzicht over de Egeïsche zee.’

    Turkije en Spanje liggen niet naast elkaar hoor 😉

Plaats een reactie