BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 32

Toen ik de volgende morgen wakker werd waren Trudie en JJ weer volop bezig elkaar te beminnen. Ik zei: meiden, het is tijd om op te staan en te gaan douchen. Ik trok mijn pik uit JJ’s kontje en liep naar de badkamer. Voor mij uit liepen Lila en Anja hand in hand richting de douche. Ik liep terug naar de slaapkamer en pakte mijn camera. Ik hield mijn vinger op mijn lippen en wenkte JJ en Trudie. Die liepen met mij mee en keken mee naar wat ik aan het fotograferen was. Lila en Anja samen onder de douche. Elkaars haren aan het wassen en daarna elkaars lichamen waarbij er veel gestreeld werd en tussendoor ook veel gekust werd. Ik nam een hele serie fotos voor die twee in de gaten hadden dat wij in de deur stonden te kijken. Anja’s hoofd werd vuurrood en ze zei: geen woord hiervan tegen je vader. Ik zei tegen Trudie: beloof het haar. Ze heeft al jaren geen seks meer gehad en nu is ze de schade aan het inhalen. Of dat nu met mij gebeurt of met een vrouw is lood om oud ijzer.

Ze is gelukkig met wat er gebeurt. Trudie begon in gebarentaal tegen haar moeder en die slaakte een zucht van verlichting. Ik vroeg: tevreden met wat ze zei: Anja zei: ja, heel tevreden, ze heeft me beloofd niets hierover te zeggen. Ik gaf Trudie een kus en zei: daar, dat is omdat je zo goed bent voor je moeder., maar zei ik tegen Anja: kunnen jullie een beetje opschieten, wij willen ook graag even douchen en JJ gaat Trudie leren hoe ze haar darmen moet spoelen. Anja vroeg waar dat goed voor was en JJ vertelde het. Anja vroeg voelt dat niet vreemd? In het begin wel zei JJ, maar als je eraan gewend bent is het erg lekker. Ik slaap bijna elke nacht met zijn pik in mijn kontje, en Lila heeft het soms ook in dat van haar. Lila keek Anja aan en zei: ik vind het soms lekkerder om in mijn kontje geneukt te worden dan in mijn kut. Anja vroeg: mag ik kijken hoe jullie dat doen? Natuurlijk zei JJ. Anja en Lila spoelden zich af en kwamen naakt bij JJ staan die eerst bij haarzelf de anaaldouche inbracht.

Bij de tweede spoeling kwam er bij haar alleen nog maar helder water uit haar darmen. Bij Trudie duurde het vier keer voor ze schoon was. JJ zei: als je dit twee keer per dag doet, is twee keer spoelen voldoende. Anja vroeg: wil je het ook eens bij mij doen zodat ik weet hoe het voelt? Natuurlijk zei JJ kom maar. Ook Anja werd vier keer gespoeld en JJ zei: nu ben je klaar om anaal geneukt te worden. Anja keek haar aan en zei: doet het niet pijn? Ik antwoordde: nee, als je het rustig aan doet, doet het geen pijn. Anja keek me aan en zei: ik heb al zoveel nieuwe dingen geprobeerd in de laatste paar dagen, wat mij betreft mag je dit ook eens bij mij proberen. Ik nam haar bij de hand naar het bed van JJ en zei: het makkelijkste is als we het in de hondjesstand doen. Ga maar op handen en knieen zitten dan zal JJ je vast voorbereiden. Anja deed als gevraagd en JJ begon met haar te spelen en te strelen en ging langzaam met haar hand in de bilnaad van Anja. Ze streelde ertussen en drukte zacht met haar duim op haar anus en liet twee vingers over de schaamlippen van Anja gaan. Ze ging nu onder Anja liggen en begon zacht haar kut te likken terwijl ze met haar vingers de anus zacht bewerkte.

JJ duwde eerst zacht haar duim naar binnen en begon die op en neer te bewegen. Na een kleine minuut verving ze haar duim met twee, en daarna drie vingers die ze langzaam spreidde. Toen ze dat een paar minuten had gedaan maalde ze haar vingers door de natte slijmerige kut van Anja en smeerde het kutslijm over en in haar anus. Ze keek mij aan en zei: steek je pik eerst maar een keer in haar kut. Ik deed dat en toen die er slijmerig uit kwam zette ik mijn eikel tegen haar kleine anus en begon ik zacht stotende bewegingen te maken. Trudie keek vol belangstelling toe hoe de anus van Anja zich langzaam steeds verder opende tot die ver genoeg geopend was dat mijn eikel in haar schoot. Ik zei: Anja, dat was het moeilijkste deel, nu is het gewoon rustig neuken. JJ blijft onder je liggen en mag met je kutje spelen terwijl ik nog wat dieper in je ga. In drie minuten had ik mijn pik volledig in haar en begon ik haar rustig te neuken. Weet je zei Anja, dat dit helemaal niet zo eng is als wat ik gedacht had. JJ begon nu met de clit van Anja te spelen en Anja begon op haar beurt te kreunen. Dit ging door tot Anja klaarkwam en haar kutsappen tegen mijn zak aan spoot. OOOHHHH WAT EEN GEIL STEL ZIJN JULLIE AAAAAHHHHH.

Trudie was naast haar moeder gaan zitten en streelde zacht de tieten van haar moeder. Die keek opzij en zag dat het haar dochter was die dit deed. Ze gaf haar dochter een kus op haar wang en zei zacht: volgens mij heb jij het hier goed naar je zin, of niet dan. Trudie keek lachend naar haar moeder en knikte heftig ja. Anja zei: ik ben blij dat jij je plekje eindelijk gevonden hebt. Het leven is niet altijd even makkelijk voor je geweest. Trudie omhelsde haar moeder en kuste haar vele malen over heel haar gezicht. Ik was nog steeds rustig in Anja aan het stoten en zei: ik ben bijna zover, waar wil je het zaad hebben? In je kontje zodat je de komende uren lekt, of wil je dat ik het over je spuit? Ze zei: spuit maar over me zodat ik dat ook eens kan zien. Ik zei tegen JJ: kom maar onder haar uit. JJ deed dit en ik trok mijn pik uit de kont van Anja en zei tegen haar: ga maar op je rug liggen. Ik riep Trudie en zei tegen haar: jij mag het afmaken, trek er maar rustig aan. Trudie ging achter me zitten en begon me af te trekken en heel kort daarna kwam ik heftig klaar. Straal na straal spoot ik over het lichaam van Anja. Het zaad zat in haar haren, haar gezicht en over heel haar lichaam. Het waren in totaal 9 stralen warm dik zaad die uit mijn pik kwamen. Anja zei: heb jij ook zoveel in mijn kut gespoten? Dit is ongelofelijk. Moet je kijken naar die hoeveelheid.

Trudie begon het zaad van haar moeders lichaam af te likken en toen haar mond vol was ging ze ermee naar de mond van Anja en liet het zaad daarin lopen. Ze deed dit nog vijf keer voor het lichaam schoon was. Ik zei tegen Anja: nu moet je weer douchen, je haren zitten onder het zaad. JJ trok Anja overeind en zei: deze keer doe ik het en ze nam Anja weer mee de douche in, waste haar haren en likte haar nog een keer klaar. Anja kwam steunend en kreunend uit de douche en zei: dit vergeet ik van mijn leven niet meer. Ik nam Trudie bij de hand en we gingen samen met JJ douchen waarbij er weer veel gestreeld en gekust werd. Na tien minuten zei ik: nu eruit, want Stella komt zo meteen en wij moeten naar je vader toe. We hadden ontbijt toen Stella aankwam. Ik zei wij vertrekken zo meteen, de tekeningen van de keuken liggen in de slaapkamer en Anja vertelde me dat het vuilnisluik wat nu in de keuken zit, omgedraaid moet worden naar de badkamer zodat we het als een was koker kunnen gebruiken om de was in de kelder te krijgen waar we de wasmachine en de droger willen plaatsen. Stella noteerde het en zei: ik ga vast eens kijken hoe het werk erbij ligt. Anja zei: wij lopen wat achter, maar dat is omdat we wat privé tijd hebben genomen. We zullen dat niet in onze uren verwerken. Ik verwacht dat als de loodgieters klaar zijn dat de wanden dichtgemaakt kunnen worden en wij dingen kunnen gaan aansluiten.

Stella zei: gaan jullie maar snel naar huis en kom dan zo vlug mogelijk terug. Anja zei: wij werken vanavond wel langer door, zodat we toch op schema komen. Anja, Trudie, JJ en ik gingen in de werkbus naar Rozendaal waar Anja met haar man woonde. Ik zei: dat is lekker dichtbij voor als je weer eens de noodzaak voelt. Ik zat voorin naast Anja en zei: of voor als je weer eens een grote natte plek in je broek hebt en ik raakte haar kruis aan. Ze zei: niet doen, ik heb geen slipje aan en wil niet met een natte kut thuis komen. Ik zei: shit ja, die ben ik vergeten terug te geven. JJ voel eens of Trudie een slipje aan heeft? JJ maakte de broek van Trudie los en stak haar hand erin. Ze zei: nee hoor, ook geen slipje en best wel vochtig. Ik zei: zo kan je toch niet thuis aankomen?. Ik graaide in mijn broekzak en toverde de twee slipjes tevoorschijn. Ik gaf er een aan Trudie en zei: trek het maar aan terwijl we rijden, bij de grensovergang mag je moeder dat van haar aantrekken. Trudie haf me een handkus en Anja zei: je bent me er toch een en ze kneep even zacht in mijn kruis.

Bij de grensovergang ging Anja even naar het toilet en trok haar slipje aan en we gingen verder naar het huis van Anja. Daar aangekomen deed een man open die zich voorstelde als Frits. Wij stelden ons voor en Anja zei: Frits, je dochter wil even serieus met je praten. Frits ging zitten en Trudie begon in gebarentaal tegen haar vader. Hij keek haar aan en vroeg: weet je het zeker? Anja zei: dat heb ik haar ook al gevraagd maar ze heeft mij verteld dat het bij JJ en Gerrit net zo vertrouwd voelt als hier en dat ze zich geliefd voelt. Frits keek ons aan en zei: wat zijn jullie bedoelingen? Ik zei: voor mij om haar net zoveel liefde en ondersteuning te geven als dat ik mijn vriendin geef. JJ zei: en voor mij om haar beste vriendin te zijn en haar als zuster te beschouwen. Ze heeft vannacht bij ons in bed geslapen en ik wil dat je haar vraagt hoe dat geweest was. Frits keek zijn dochter aan en ze begon met handgebaren te vertellen dat het de meest fantastische nacht in haar leven was geweest. Anja vertelde: ik was erbij toen Gerrit vol liefde onze dochter ontmaagd heeft. Met respect en liefde, niets geforceerd. Frits keek mij aan en zei: ok, maar wat houdt de toekomst voor haar? Ik zei: dat is helemaal aan haar, ik zal haar nergens toe dwingen, ze mag gaan en staan waar en wanneer ze wil, en ik wil jullie graag beter leren kennen. En ik wil dat jullie beiden zo vaak jullie willen op bezoek komen zodat jullie zelf kunnen zien hoe het haar vergaat.

Frits keek naar Trudie en zei: in dat geval, mag je van mij voor een proefperiode van een week bij hen blijven. Als je je daarna nog steeds zo voelt, dan heb je mijn zegen. Trudie vloog haar vader om de nek en kuste hem op zijn wang. Anja zei: ik ben de komende twee weken ook nog bij hen en zal mijn ogen ook wel open houden. Frits zei tegen JJ, Anja en Trudie: gaan jullie maar wat kleren inpakken voor Trudie en wat andere spullen die ze bij zich wil houden, dan kan ik even met Gerrit praten. De meiden liepen naar boven en Frits zei: ik weet niet wat je met mijn vrouw gedaan hebt, eigenlijk denk ik wel dat ik het weet, maar wat het ook is, ik wil dat je ermee doorgaat. Ik heb haar in jaren niet zo voldaan en gelukkig zien kijken. Jij doet dingen met haar die ik niet meer kan vanwege mijn suikerziekte en het zijn dingen die ze nodig heeft. Je hebt mijn zegen om dit te blijven doen. Ik vind het een hele opgave dat mijn vrouw werkt om onze familie bijeen te houden en dat ze, ondanks mijn ziekte me stil liefheeft. Dus als jij haar en mijn dochter gelukkig maakt, dan heb je mijn zegen. Ik zei tegen hem: deze week ben ik nog in Antwerpen en zal ik mijn aandacht op haar verleggen, vanaf volgende week moet ik weer naar Eindhoven om te studeren, maar ben ik wel elk weekeinde in Antwerpen.

Ik wil een afspraak met je maken, als ik op zaterdag in Antwerpen ben, laat jij je vrouw naar ons huis komen en stuur ik Trudie samen met mijn vrouw naar jou toe om je te bezoeken. Op die manier kan ik haar de aandacht geven die deze fantastische vrouw nodig heeft en heb jij de mogelijkheid om te zien hoe het Trudie vergaat. Frits zei: dat zou ik fantastisch vinden. Hij klopte me op mijn schouder en zei: beter dit, dan dat ze het bij een vreemde opzoekt. Ik zei: ik zal haar niet teleurstellen. Net op dat moment kwamen de meiden terug naar beneden en zei Anja: we moeten gaan, want er is nog veel werk te doen. Ze gaf haar man een tongzoen en hij kneep haar in haar kont en zei zacht tegen haar: veel succes en geniet van hem, ik houd van je. Ik zag een traan in de ogen van Anja en liep naar haar toe en kuste die weg. Frits keek ernaar en gaf me een hand en zei: dank je. Ik pakte de hand van Anja en JJ die van Trudie en we verlieten de woning en reden terug naar Antwerpen. Onderweg waren JJ en Trudie bijna direct na aanvang van de rit met elkaar aan het spelen en vroeg Anja wat Frits tegen me had gezegd. Ik vertelde het haar en ze keek me aan en vroeg: ga je dit werkelijk voor mij doen? Ik zei: ja, maar ik ga je ook straffen. Ze vroeg waarom en ik zei: omdat je niet helemaal eerlijk bent geweest naar je man en hij het uit mij heeft moeten trekken. Hij verdient beter.

Anja keek me aan en zei: ik was bang om hem pijn te doen. Ik zei: hij was blij dat je zo gelukkig keek. Dat is alles wat hij voor je wil. Ik wil dat jij over de komende dagen verteld wat er met je gebeurd is. Je hoeft niet alles te vertellen, maar hij moet wel weten wat wij met elkaar gedaan hebben. En dat hoeft ook niet in detail, maar laat hem in ieder geval weten dat dit de eerste keer is en dat je geen andere man nodig hebt. Ze kneep me zacht in mijn kruis en zei: ik zal mijn straf ondergaan en je laten zien dat ik de moeite waard ben. Ik pakte mijn telefoon en belde Lila. Ik zei: je weet de tas die wij voor Marijke gekocht hebben, ik wil dat je die klaarzet, ook een pinguin en het apparaat waar jij zo bang voor bent meeneemt en een paar handschoenen. Jij bent straks degene die Anja haar straf gaat geven. En neem de cameratas ook mee. Wij komen zo meteen jullie kant op. Ik blijf in ons huis en jij gaat samen met Trudie, JJ en Anja naar de andere salon. Daar laat jij Trudie en Anja eerst een lekker warm bad nemen en ga jij daarna met mijn instructies te werk. Ik ruil van telefoon met JJ zodat je de app hebt die nodig is. Ik wil dat je me belt als ze uit het bad zijn. Dan ga ik je vertellen wat je moet doen. Anja keek me aan en ik zei: je krijgt de ultieme straf toegedeeld. Ze zei: als jij die nodig vindt, accepteer ik die.

Goed zei ik, ik had niet anders verwacht. Ik riep JJ en zei: bel jij Ling even en laat haar het bad klaarmaken. Anja vroeg waarom ze het bad in moest en ik zei: voor persoonlijke hygiëne. We kwamen aan bij de salon en ik stapte uit en ruilde van telefoon met JJ en Lila kwam met twee tassen het busje in en ze reden samen naar de salon van Ling waar iedereen naar binnen ging en Trudie en Anja zouden worden meegenomen door een van de meisjes van Ling. JJ zei tegen Ling: dit zijn Anja en Trudie. Trudie kan helaas niet verbaal communiceren omdat ze een spraakgebrek heeft. Ling schudde de hand van Anja en daarna die van Trudie. Trudie hield de hand van Ling vast en maakte met haar andere hand wat gebaren naar haar moeder. Anja vroeg aan Ling: mag mijn dochter even aan je buik voelen? Ling vroeg waarom en Anja zei: ze voelt iets in je hand. Ling tilde haar shirt wat omhoog en Trudie voelde aan de buik van Ling. Ze trok haar hand terug en begon in gebarentaal tegen Anja. Die vertaalde het naar Ling. Ze zei: mijn dochter voelt dat je zwanger bent en dat het kind een meisje is.

Ling keek haar aan en zei: ik heb nog niet eens een zwangerschapstest gedaan, hoe kan ze dat nu weten. Lila zei: ze had mijn zwangerschap voorspeld voor ik voor een echo ging en ze had gelijk. Jij hebt het voordeel dat je nu al weet wat je gaat krijgen. Anja vroeg: wil jij dat ook weten dan? Ik kan het je vertellen als je dat wil. Gerrit weet het inmiddels. In dat geval zei Lila, wil ik het ook weten. Anja zei: jij krijgt twee jongens en een meisje. Lila vroeg: serieus? Trudie knikte ja en Lila gaf haar een innige omhelzing. Terug in de salon van Chi liep ik ons huis in en kwam ik Stella tegen. Ik liep op haar af en gaf haar een tongzoen. Ik vroeg of alles goed ging en ze zei: ja we lopen op schema, behalve met de elektra. Wat is daar gebeurd? Ik vertelde haar precies wat er gebeurd was en wat er zich die morgen had plaatsgevonden. Ze keek me aan en zei: het was mijn reden om Anja naar jullie te sturen, ik wist echter niet dat dit met Trudie zou gebeuren, maar ik ben blij dat zij nu eindelijk ook eens iets voor haarzelf heeft. Ze is altijd afhoudend geweest. Ik vertelde wat er gebeurt was toen ik haar de eerste keer strafte en hoe ze mij uitgedaagd had. Stella zei: dan moet ze zich vanaf het begin op haar gemak gevoeld hebben, zoiets heeft ze nog nooit gedaan. Waar zijn ze overigens? Ik zei ze ondergaan nu een ontharingsbad en daarna wordt Anja gestraft omdat ze niet tegen haar man gezegd heeft dat ze seks met mij heeft gehad. Hij heeft mij gevraagd waarom Anja zo gelukkig keek en vermoedde wat er gebeurd was en heeft mij persoonlijk zijn zegen gegeven om met haar door te gaan, ook als de job hier klaar is. Stella vroeg: en wil jij dat ook doen? Ik zei: om haar en haar dochter en haar man gelukkig te houden doe ik dat graag.

Terug in de salon van Ling stapten Trudie en Anja uit het bad en zagen bij elkaar dat ze nu geen haar meer op hun lichaam hadden. Het meisje zei: ik moet jullie eerst nog na behandelen en dan zijn jullie voortaan permanent kaal en groeit er geen haar meer terug. Ze begon Anja en Trudie onder te spuiten met citroensap en zei: dit moet je laten intrekken, het doodt de laatste haarwortels zodat haargroei onmogelijk is. Toen het citroensap opgedroogd was nam het meisje Anja en Trudie naakt mee naar een grote massage ruimte. Daar aangekomen begon JJ eerst fotos te maken van beide vrouwen. Volledige naaktfotos van elk, profielfotos van alleen het bovenlichaam, halve profielfotos en vooraanzicht fotos. Ook nam ze close-up fotos van beide kutjes en vroeg ze aan Trudie om met haar tong over te tepel van haar moeder te gaan waarbij JJ fotos maakte waarop enkel de tiet en het gezicht van Trudie te zien waren. Hierna vroeg ze aan Trudie of die de tepel van haar moeder in haar mond wilde nemen en maakte hier ook een foto van en tenslotte vroeg ze aan Anja om op de tafel te gaan zitten, Trudie op haar schoot te laten liggen en haar aan de borst te nemen terwijl JJ fotos maakte. Toen dat allemaal gedaan was belde Lila mij op en vroeg wat ze moest doen. Ik zei: doe haar de pols, knie en enkelboeien om. Als je dat gedaan hebt maak je de enkelboeien in het midden van een van de spreidstangen vast.

Ze deed dit en Anja begon verschrikt toe te kijken. Lila nam de telefoon weer in haar hand en vroeg: wat nu? ik zei, terwijl ik naast Stella stond, nu mag je haar laten liggen met een kussen onder haar hoofd en twee kussens onder haar onderrug. Lila deed dit en vroeg: en nu? nu maak je de knieboeien vast aan het uiteinde van de andere spreidstang zodat haar benen ver open staan. Toen Lila dat gedaan had vroeg ze: wat nu? Nu maak je haar polsboeien vast aan het uiteinde van de spreidstang waaraan haar enkelboeien aan zitten. Lila deed dit en zag dat Anja nu volledig hulpeloos met haar benen ver open op de massagetafel lag. JJ maakte fotos van diverse posities rondom de tafel. Lila zei: wat wil je dat ik nu doe? Ik zei: nu ga je haar de martelvibrator laten zien, en laat haar zien hoe het werkt en vertel erbij wat er allemaal gebeuren gaat.

Lila pakte de vibrator en liet die aan Anja zien. Ze zei: deze gaan we in je gebruiken. Ze nam de telefoon van JJ en zette de vibrator in de laagste stand. Ze zei: kijk deze vibrator heeft speciale functies. Om te beginnen wordt hij langer en korter, en de kop kan draaien. Anja zag de kop ervan in een draaiende beweging. Lila zei: zo gaat de binnenkant van jou kut langzaam opgerekt worden. Maar dat is nog niet alles, zie je deze puntjes, en ze hield de vibrator vlak bij het gezicht van Anja, hierin zitten kleine draadjes. In de vibrator zit een bal die ronddraait en de kop laat bewegen. Als de bal binnenin over de contactjes in de kop gaat wordt er een elektrische schok gegeven met het puntje dat op dat moment door de bal geraakt wordt. Je zult schokjes door heel je kut gaan voelen. En om het nog erger te maken zit er aan het einde dat uit je kut steekt een zuigmondje wat zich vastzuigt aan je clit. Dit mondje heeft een variabele zuigkracht en ook hierin zit een elektrisch contact dat werkt op de vochtigheid rondom je clit. Hoe natter je kut, hoe feller de schokjes zullen worden. Lila liep naar het voeteneinde van de tafel en zag de plas vocht onder de kont van Anja. Ze keek haar aan en zei: je bent al goed nat, of heb je nu al geplast? Anja zei: nee, het is van de opwinding. JJ maakte fotos van de ver openstaande kut van Anja en de natte plek onder haar. Lila zette de vibrator aan en de roterende kop begon zacht rond te draaien.

Ze drukte de kop van de vibrator in de kut van Anja die direct begon te kreunen. De vibrator werd heel langzaam dieper in Anja gedrukt tot deze zover in haar zat dat het zuigmondje tegen haar clit zat. Ze zette de vibrator uit en pakte beide handschoenen en gaf er een aan Trudie. Ze deed er zelf ook een aan en liet Trudie zien wat ze moest doen. Trudie streelde eerst zelf haar eigen tieten en kutje en stond met een grote glimlach op haar gezicht. Lila had intussen de verbinding met mij verbroken en zei tegen Trudie: ik wil dat jij je moeders tieten zacht streelt, alsmede haar buik en zijkanten. Ik begin bij haar knieen en ga omhoog. Terwijl ze dit deden maakte JJ fotos van het gezicht van Anja. Hoe het vertrok naar gelang Lila dichter bij haar kut kwam. Met haar andere hand zette Lila de vibrator aan met alle functies geactiveerd, op een lage stand. Anja’s gezicht begon te vertrekken naar mate ze dichter bij haar orgasme kwam. Plots begon ze de schokjes te krijgen door heel haar kut en ze begon klaar te komen. Lila zei: ik ga nu de intensiteit verhogen zodat je orgasme blijft duren. De clit van Anja werd in het zuigmondje gezogen en het begon ook te vibreren en eerst kleine schokjes op haar clit te geven maar deze werden langzaam groter. Anja kon haar lichaam niet bewegen en het enige wat ze kon doen was verbaal geluid maken. OOOOOOOHHHHHHH JAAAAAHHHHHH GODOHGOD daarmee begon het en het geluid werd alleen maar erger.

Na vijf minuten klaarkomen begon het op dierlijke geluiden te lijken en pakte Lila de bal met masker en deed die bij Anja om de mond. Ze zei: we willen geen politie hier hebben. Lila zette de vibrator op maximale stand met willekeurige standen voor de diverse onderdelen. Ze pakte de hand van Trudie en legde die op de buik van haar moeder en zei: voel je hoe haar kut gemarteld wordt? Trudie knikte en keek haar moeder zielig aan. Na een kwartier zo gemarteld te zijn lag Anja met haar ogen ver open en tranen die over haar gezicht liepen. Lila liep naar haar toe en zei zacht: je bent halfweg de eerste fase en kuste Anja op de wang. Het onderlichaam van Anja maakte allerlei spastische bewegingen en Lila begon nu met haar handschoen zacht door de bilnaad van Anja te gaan en drukte zacht tegen haar anus. De trillingen hiervan versterkten het orgasme verder en toen na 25 minuten Lila haar vingers in de anus drukte verloor Anja de controle over haar lichaam. Ze piste over de tafel en het vocht maakte de schokjes op haar clit erger. Ze probeerde alles om onder de marteling uit te komen. Na een totaal van een half uur zette Lila de vibrator uit en trok ze deze langzaam uit de kut van Anja. Ze deed de bal uit haar mond en het enige wat ze kon zeggen was NOOIT MEER!!!.

Lila zei: dit was de eerste helft van je straf, je mag vijf minuten rusten, dan gaan we verder. Ze pakte de pinguin uit de tas en liep er mee naar Trudie. Ze zei: ga maar in die stoel zitten, dan mag jij ook even genieten. Trudie ging zitten en Lila spreidde haar benen, nam de pinguin in haar hand en zette het zuigmondje op de clit van Trudie. Ze zei hij heeft tien standen, maar ik denk dat voor jou standje drie meer dan voldoende is. Ze gaf de pinguin in de hand van Trudie en zei: druk maar op die knop met de andere kan je de intensiteit verhogen of verlagen. Trudie zette het apparaatje aan en begon zacht te glimlachen. Ze verhoogde de intensiteit naar stand twee en zakte onderuit in de stoel en genoot met volle teugen terwijl Anja toekeek hoe haar dochter zichzelf bevredigde. Toen Trudie was klaargekomen stond ze op en kwam ze weer bij de tafel staan. Lila zei: jij mag dat straks ook bij je moeder doen. Eerst gaan we kijken of je moeders kut nu uitgerekt genoeg is. Lila stak drie vingers in de kut van Anja en begon draaiende bewegingen te maken.

Al snel deed ze ook haar pink erbij en bleef rustig doordraaien. Anja vroeg wat probeer je te doen en Lila zei: ik ben aan het kijken of je kut ver genoeg gerekt is om mijn hele hand te herbergen. Lila vouwde haar duim in haar hand en begon nu draaiende en stotende bewegingen te maken en zag haar hand langzaam steeds dieper in de kut van Anja verdwijnen. Ineens schoot de hand door en zat Lila tot aan haar pols in de kut van Anja. Lila zei tegen Trudie: nu mag je dat bij haar gebruiken. Trudie zette het zuigmondje op de clit van haar moeder en zette het apparaatje aan op standje vier. Terwijl Trudie dat deed maakte Lila haar hand in een vuist en begon nu zacht in haar te stoten. JJ stond aan de kant van de massagetafel fotos te maken. Van de drie vingers tot aan de volle hand in de kut van Anja. Lila begon nu harder in haar te stoten en Trudie zette de pinguin opstandje nummer zes. Anja kwam schreeuwend klaar. Ze riep: JAAAAHHHH STOOT JE VUIST HARDER IN ME, MIJN KUT IS HELEMAAL VOOR JULLIE OOOOOHHHHH. Lila keek haar aan en zei: nog twee keer, dan bevrijden we je.

Het duurde nog tien minuten voor Lila haar volle vuist uit de kut van Anja trok, naar het gezicht van Anja liep en haar een lange tongzoen gaf. Ze zei: je hebt het langer volgehouden dan mij. Anja zei: ik had Gerrit beloofd dat ik hem trots zou maken. De boeien werden losgemaakt en toen Anja van de tafel af kwam zakte ze door haar knieen en moest ze geholpen worden om op de bank te kunnen zitten. Ze keek lachend naar haar dochter en zei: laat je nooit op deze manier straffen. Het is 500 maal erger dan een pak slaag op je billen. Trudie kuste haar moeder op de wang en begon gebaren te maken. JJ vroeg wat zei ze? Anja zei: ze stond diverse malen op het punt om het af te breken maar ik heb haar elke keer met een handgebaar gestopt. Ik wilde dat Gerrit trots op me zou zijn. JJ zei: niet alleen Gerrit, maar ik ben ook trots op je en heb bijna 200 fotos gemaakt die wij vanavond samen gaan bekijken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4874 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie