BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op pensioen – Eva Deel 2 van 11

Dit verhaal is waar gebeurd. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

Stipt om twee uur gaat de bel. Eva huppelt iets later mijn appartement binnen. Ze draagt nu een witte bloes en een donkerblauwe rok tot op de knie. Deze keer wil ze wel iets drinken en voor ons beiden schenk ik een mok koffie vol. Ze gaat in dezelfde sofa als de keer ervoor zitten en ik doe dat ook.

Eva haalt het post-itje dat ik haar twee dagen ervoor gegeven had, uit haar handtas. “Nou” zeg ik, “laat je keuzes eens horen.” Ze begint redelijk trots : “het geld van Herbert, zijn bankkaarten en zelfs zijn tas heeft hij terug, ik heb alles in een grote doos gestoken en via de post naar hem toegestuurd.” “Lindsey wou haar deel niet teruggeven, maar dat heb ik van mijn spaarrekening dan maar bijgepast.” Ze kijkt me aan en ik kijk haar welwillend aan en steek een duim op. “Dat vriendelijk zijn naar mijn vader en naar jou, dat lukt me wel, naar de meeste klanten toe ook wel, maar naar sommige klanten toe, is dat wel heel moeilijk, want daar zitten nogal zageventen tussen” zegt ze. “Blijven oefenen meid” zeg ik daarop. Eva spiekt even op het post-itje en zegt dan “wat kleding betreft, dat heb je hopelijk al zelf kunnen vaststellen.” Ik steek weer een duim op. “Dan” zegt ze, “ben ik gisteren al een gelaatsbehandeling, pedicure en manicure gaan halen, ze konden mij er nog bijnemen gisterenavond, trouwens daarvoor moet ik je nog bedanken want jij hebt mijn vader dat blijkbaar ingefluisterd.” “Laat maar zitten” zeg ik. “Ik kom bovendien net van de zonnebank en ook daarvoor moet ik jou bedanken” zegt ze. Ik steek weer gewoon mijn duim op en neem een slok van mijn koffie. “Dan, puntje vijf, dat was veel moeilijker, ik heb wel de baardtrimmer van mijn vader gebruikt om het meeste weg te trimmen, maar om mijn eeeuuuuh….. poesje helemaal te scheren, daarvoor heb ik de nodige scheermesjes niet, dus dat ga ik volgende week doen.” “Het gros van het haar is weg, maar echt glad is het nog niet.” “Ik hoop dat je daarvoor niet boos bent.” Ik kijk haar aan, bijt om mijn tong om niet te vragen ‘laat zien’ en zeg : “wees maar voorzichtig als je dat grondig scheert, gebruik niet met één of andere crème om die haartjes verwijderen want dat prikt als gek, maar doe dat met een echt scheermesje, je kunt daarvoor best echte scheercrème kopen en mesjes van een merk.” Eva beloofd om dat te doen.

Dan begint Eva wat verlegen te doen bij puntje zes van haar post-itje, namelijk ‘zelfbevrediging’. Dan zegt ze aarzelend : “eergisterenavond heb ik het gedaan en gisterenavond ook.” “Gisteren ging niet zo vlot, maar uiteindelijk is het gelukt.” “Ik kan het niet bewijzen, maar ik heb het echt gedaan, al twee keer sinds ik hier eergisteren weg ging.” Het is alsof ze mij wil overtuigen. “Het is al goed, ik geloof je wel” zeg ik. Dan aarzelt ze nog meer en zegt : “voor puntje zeven, zonder slip of BH naar hier komen, dat heeft me heel wat moeite gekost, maar toch zit ik hier zonder slip noch BH.” Ik kijk haar licht lachend aan. “Wat ?” geloof je me niet ? Ze lijkt terug boos te worden, maar dan staat ze plots recht en tilt haar rok op in een vlaag van jeugdige overmoed. Ik kijk tegen haar blote benen en bijna kaal kutje aan. Nu ben ik zelf verbaasd van haar reactie. Dan zeg ik, “ik geloof je wel, kan er niet naast kijken, laat je rok maar terug naar beneden.” Ze kijkt naar mij met verbazing in de ogen. “Vind je me lelijk of zo” vraagt ze angstig. “Dat heeft niets met lelijk te maken, integendeel, want je bent meer dan mooi genoeg, ook al besef je dat zelf niet.” “Dat heeft met principes te maken.” Eva kijkt me onbegrijpend aan.

“Kijk” zeg ik, “Eva je bent een heel mooi meisje en ik zou je zo willen ‘bespringen’ maar ik ga dat niet doen.” “Ik zal je uitleggen waarom.” “Vooreerst ben ik bijzonder tevreden dat jij de zeven puntjes van je post-itje allemaal afgewerkt hebt.” “Dat is schitterend en ok, jouw intieme delen scheren is niet echt gelukt, maar dat komt nog wel.” “Maar” zeg ik “ik ga je dadelijk nog een keuze laten maken en je kunt dat onmiddellijk doen of gewoon daar over nadenken in zoveel tijd als je zelf nodig hebt.” “Ik geloof in harmonie, in evenwicht.” “Dat jij die zeven puntjes van dat post-itje al uitgevoerd hebt, geeft mij nu de keuze die ik maak om dat filmpje dat ik van jou heb, nooit tegen jou te gebruiken.” “Ik ga het wel niet wissen want ik wil een drukkingsmiddel op jou houden.” “Alleen wil ik ervoor zorgen dat jij ook een drukkingsmiddel op mij hebt.” Ze kijkt me weer onbegrijpend aan. “Kijk” zeg ik, “ik ga nooit iets doen met jou, dat je zelf niet wilt of iets waar je zelf niet voor kiest.” “Dat is één.” “Tegelijk weten we beiden dat je, ondanks dat je een jonge vrouw bent, jij je als een puber van twaalf gedragen hebt tot deze week.” “Nors, nukkig, arrogant enz…, maar van binnen ben je al een mooie jonge vrouw.” “Gewoon door je gedrag, ingegeven door je ongelukkig zijn en vooral je onzekerheid over jezelf, onderdruk je jouw vrouw zijn.” “Ten tweede” zeg ik “wil ik ervoor zorgen dat je een zelfbewuste, mooie jonge vrouw wordt.” “Met alle respect voor je pa, maar die heeft daar geen tijd voor en je moeder, god weet waar die ergens in Spanje uithangt.” “Om een mooie jonge vrouw te worden, dien je een aantal ervaringen op te doen die je normalerwijze in je pubertijd meemaakt.” “Mij lijkt dat niet zo gelukt te zijn.” “Die ervaringen zijn vooral van seksuele aard.” “Daarom die vraag om quasi dagelijks aan zelfbevrediging te doen.” “Maar er is natuurlijk meer dan dat.” “Je dient het echte seksuele genot te ervaren en geen puberaal gepruts.” “Nogmaals, ik ga nooit iets doen wat je zelf niet wilt of aan niet mij vraagt.” “Tegelijk wil ik voor een drukkingsmiddel van jou naar mij toe zorgen als tegengewicht voor dat filmpje.” “Dus ik wil dat jij mij filmt en dat je dat eventueel zou kunnen gebruiken tegen mij door het bijvoorbeeld aan mijn vrouw te laten zien waardoor ik onnoemelijk veel ‘shit’ over mijn hoofd zou krijgen.” “Tegelijk wil ik dat jij nooit de behoefte voelt om zoiets te doen, net zoals ik de behoefte niet meer heb om dat filmpje van jouw overval op Hebert te gebruiken tegen jou.” “Dat bedoel ik met evenwicht.”

Eva begrijp nog steeds niet echt waar ik naartoe wil. “Wat moet ik dan filmen ?” vraagt ze. “Simpel” zeg ik, “ik ga jou vragen om de keuze te maken om elke week, drie uur van je tijd aan mij te spenderen.” “Zonder dat jij dat aan je vader of eender wie, vertelt”. “Tijdens die drie uur, doe jij precies wat ik zeg, maar telkens moet het van jouw kant een heel bewuste keuze zijn, je moet dus, al dan niet heel bewust kiezen om te doen wat ik vraag en niet omdat jij je daartoe verplicht voelt omwille van dat filmpje, maar met enthousiasme en volle goesting.” “Bij elk van die keuzes, kan je beslissen om iets niet te doen en dan aanvaard ik dat automatisch.” “Al die keuzes tezamen gaan ervoor zorgen dat jij een sensuele, zelfverzekerde en mooie vrouw wordt.” “Tijdens die wekelijkse drie uur, mag je alles filmen wat je maar wil.” “Je kunt trouwens op elk moment zeggen dat je ermee stopt en geen wekelijkse drie uur meer met mij wil spenderen.” “En dan stopt alles en gaan we als de beste vrienden uit mekaar.”

“Ja” zegt Eva, “maar hoe kan ik nu kiezen voor of tegen iets, waarvan ik niet weet wat het precies is.” “Eva” zeg ik daarop “tijdens die wekelijkse drie uur ga ik gedurende die drie uren alleen maar dingen van je vragen die van seksuele aard zijn, meer ga ik daar nu niet over zeggen.” “Aan jou de keuze.” “Je kunt voor en na elke sessie van drie uur beslissen om geen drie uur met mij te spenderen of geen vervolgsessie meer te hebben en dat kan na de eerste keer, na de tiende keer, na de honderdste keer, kortom voor en na elke sessie dien je die beslissing opnieuw te nemen.” “Denk erover na.” Eva knikt, staat op en verlaat mijn appartement.

Ik loop naar mijn keuken en vul mijn mok nog eens met koffie. Bij mezelf denk ik, ofwel hoor ik nooit nog iets van haar, dan heb ik verkeerd gegokt ofwel staat ze hier binnen een paar dagen terug en dan heb ik chance. Uiteraard had ik het hier mis. Nog geen tien minuten nadat ze vertrokken was, hoor ik de bel. Ik kijk op de parlofoon en druk op de deuropener zonder iets te zeggen. Eva stond al terug voor de deur.
Ze komt snel binnen, ik sluit mijn voordeur en loop naar de woonkamer. Daar zit Eva op dezelfde plek als daarvoor, nerveus met haar handen te draaien. Ze kijkt me aan en zegt : “als ik niets doe en je links laat liggen, dan gebruik je dat filmpje niet ?” “Neen” zeg ik, “dat had ik al gezegd.” “Maar als ik niets doe en jouw aanbod niet aanvaard, dan blijf ik een ongelukkige, norse trut ?” “Tja, waarschijnlijk, maar niet noodzakelijk, dat hangt van je toekomstige keuzes af, maar waarschijnlijk zal de transformatie dan wel wat langer duren” zeg ik.
Ze kijkt nog wat nerveus naar haar eigen knieën en lijkt een besluit te nemen. Dan zegt ze plots : “ik doe het, je mag met mij gedurende drie uur doen wat je wil, maar wel nu direct beginnen, want anders durf ik misschien niet meer.” Ik kijk haar aan, glimlach en zeg niets. “Lach jij me uit ?” vraagt ze. “Neen, integendeel, maar weet je het zeker, weet je heel zeker dat je door deze ‘ouwe klootzak’ (haar woorden, zie hoger) onder handen genomen wil worden ?” “Ja” zegt ze en ze lijkt zelfs ongeduldig te worden. “Bedankt voor je keuze” zeg ik. Ze kijkt me weer verwonderd aan. Dan zegt ze : “ik kan alles wat je vraagt weigeren ?” “Ja” is mijn antwoord, “maar geloof me, alles wat ik je vraag is enkel gericht om jou van je eigen lichaam en je eigen seksualiteit te leren genieten, en van de mijne ook natuurlijk.” “Je zult me hierin moeten vertrouwen, net zoals ik jou vertrouw dat je nooit tegen iemand, ook je beste vriendin, die rosse, iets verteld van wat wij gedurende die drie uur met mekaar doen.” “Goed” zegt ze, “we zien wel, ik wil het proberen, wat wil je dat ik doe ?”
“Je bent zeker ?” vraag ik nogmaals. “Ja” zegt ze, “maar treuzel niet te lang of ik durf niet meer.” Ik zeg : “ok.”

Ik verander mij stem iets en laat die wat harder en gebiedender klinken en zeg : “sta op.” Eva staat recht. “Kleed je volledig uit, alle kleding netjes opvouwen en over de leuning van de sofa leggen.” Ikzelf blijf rustig in mijn sofa zitten en bekijk haar. Heel traag en aarzelend begint Eva haar bloes los te knopen. Onder haar bloes draagt ze een onderhemdje. Daarin zie ik een paar prachtige borsten priemen die inderdaad BH-loos vrij bewegen onder het hemdje. Ze gaat even zitten en doet haar laarsjes uit, gevolgd door een paar sokken die maar tot aan de enkel reiken. Dan staat ze terug recht en begint, nog steeds langzaam haar rok via de ritssluiting te openen, dan schud ze die van haar billen naar beneden, gaat door de knieën en raapt de rok op, ze plooit hem en legt hem samen met de bloes op de leuning. De sokjes had ze mooi in de laarsjes gedeponeerd. Ze staat recht en staat naakt op het onderhemdje na voor me. Dan neemt ze de onderkant van het hemdje vast en trekt het in één vloeiende beweging over haar hoofd uit. Haar borsten worden hierdoor even omhoog getrokken, maar komen dan wiebelend weer tot stilstand. Ik geniet van het vertoon. Ze laat haar armen naast haar lichaam hangen en kijkt me aan.

“Leg je handen in je nek.” Eva legt haar handen onder haar gitzwarte krullen in haar hals. Haar borsten worden hierdoor wat opgetrokken en steken spits vooruit, lichtjes opwaarts gericht. “Draai je traag om je as.” Ik laat Eva drie maal om haar as draaien en als ze dan de vierde keer met haar rug naar mij staat, zeg ik : “stop.” Ze staat direct volledig stil. “Leg je handen op je kont.” Eva laat traag haar armen zakken. Op het moment dat haar handen op haar beider kontkaken liggen, zeg ik : “trek je kontkaken uit mekaar.” Eva doet wat ik vraag. “Buk je wat voorover.” Ze staat op en meter of zo voor mij en bukt zich. Ik zie haar rozig rossetje van haar kontgaatje en de aanzet van haar kutje dat een heel klein beetje open staat. Ik bekijk het geheel met genoegen. Er staat hier een heerlijk mooie jonge vrouw vlak voor mij en ze toont haar kontje en kutje aan mij.

“Draai je om” zeg ik. Eva draait zich langzaam om. Haar tieten bungelen een beetje naar beneden. “Sta maar rechtop” vraag ik, “en kom hier met je kont op de salontafel voor me zitten.” “Zet je handen naast je lichaam op de salontafel.” Eva laat haar kontje los en komt voor me zitten met gesloten knieën. Ik zie niets meer van haar kutje. “Open je benen zo ver mogelijk” vraag ik haar. Ze doet dat. “Beweeg je kont iets naar voren zodat je bijna van de salontafel valt.” Eva schuifelt iets naar voren. Ik blijf gewoon achterover in mijn salonzetel liggen. Eva zit nu op een halve meter voor me. “Streel je beide borsten.” “Kneed ze.” Ze begint langzaam haar borsten te kneden. Ik laat ze een paar minuten begaan en neem een slok van mijn koffie. Eva kijkt me recht in de ogen. Ik kijk terug. “Ben je rechtshandig of linkshandig” vraag ik. “Rechts” zegt ze. “Goed, leg je rechter handpalm over je kutje en kneed met je andere hand gewoon alternerend je beide borsten en trek af en toe aan je tepels.” “Je trekt er zo hard aan als je kunt verdragen, in het begin zachtjes en dan als maar harder.” “Eva begin met je rechter hand je kutje te kneden.” Haar rechter hand begint langzaam te kneden. Na een paar minuten zeg ik : “ga met je hele rechter hand op en neer over je kutje.” “Eerst weer zachtjes en dan langzaamaan sneller en sneller.” Weer laat ik haar een tijdje begaan.

Als ze zo een paar minuutjes bezig is, beveel ik haar met twee vingers gespreid tussen haar kutlipjes te gaan. Zo moet ze op en neer naast haar klitje wrijven. Haar kutje opent zich voor mij. Ik bekijk het tafereel gefascineerd. Ik maak me niet de illusie dat een jong meisje van zeventien, zich hier voor de ogen van een vent van in de zestig, zo maar kan klaar vingeren. Toch laat ik ze een tijdje begaan. Aan haar versnelde ademhaling merk ik wel dat ze toch nogal opgewonden begint te geraken. “Vind je het aangenaam ?” vraag ik. Eva knikt. Ze krijgt een verbeten trekje om haar mond en bijt op haar onderlip. “Heb je jezelf al ooit gevingerd in bijzijn van iemand anders ?” vraag ik. Ze schudt met haar hoofd van neen. “Heeft er ooit al iemand jouw kutje met vingers of tong aangeraakt ?” Weer schudt ze van neen. Ik zie dat ze nog meer verbeten haar kutje streelt alsof ze wil proberen klaar te komen. “Doe maar rustig aan Eva,” zeg ik, “geniet gewoon van je gestreel, je hoeft helemaal niet klaar te komen, enkel genieten is genoeg.” Eva ontspant blijkbaar en gaat nu trager en minder verbeten over haar kutje strelen. Ik laat ze nog begaan. Ze sluit haar ogen en ik zie nu dat ze echt geniet. Ik kijk naar het naakte meisje op mijn salontafel die zich streelt. Ik sta op, ga naar de keuken om haar een blikje ice tea te halen en mijn kop nogmaals met koffie bij te vullen. Terug in de woonkamer, zit Eva nog steeds zichzelf te strelen. Ze geniet.

Ik zet het blikje ice tea naast haar op de salontafel, ga terug in de sofa zitten en drink van mijn koffie. Nu pas opent Eva haar ogen en kijkt me troebel aan. “Drink wat” zeg ik tegen haar en wijs naar het blikje frisdrank. Ik neem nog een slok koffie en zet mijn kop op de salontafel. “Eva, dit is geen wedstrijd of zo, dit is gewoon genieten en jouw en mijn seksuele spanning opbouwen.” Eva hijgt nog na, en de bewegingen op haar kutje vertragen. Ze streelt nog enkel zachtjes zowel haar borsten als haar kutje, alsof ze op temperatuur wil blijven. “Even pauze” zeg ik. “Eva, jij bent een prachtige vrouw” zeg ik. “Je hebt een heel mooi lichaam en je gaat daar ooit iemand heel gelukkig mee maken.” “Het enige dat jou nu ontbreekt, dat is voldoende zelfvertrouwen om niet met de eerste de beste de koffer in te duiken.” “Zodra je voldoende zelfvertrouwen hebt, kan jij je open stellen om verliefd te worden op iemand en ga je automatisch wel iemand tegenkomen die verliefd op jou wordt.” “Maar we zijn zover nog niet.” En ik leg een hand op haar knie. Ze schrikt even. Ik trek direct mijn hand terug. “Ben jij nog nooit door een jongen of man aangeraakt ?” vraag ik. Ze schudt van ‘neen’ met haar hoofd en ik zie een verdrietige blik op haar gelaat.

Ik was wat rechter in de sofa gaan zitten en kijk recht in haar ogen. Ze zit op minder dan een meter volledig naakt voor mij, ik nog steeds volledig gekleed, met gespreide benen. De bewegingen van haar handen waren stil gevallen. Aarzelend zegt ze : “de enige man die mij ooit heeft aangeraakt, is mijn vader, die me met mijn verjaardag of zo een knuffel gaf.” “Meer niet, ik denk dat ik het aantal knuffels in heel mijn leven nog geen vijftig bedraagt.” “Heb je ooit een jongen of meisje gekust ?” vraag ik haar. “Lindsey geeft me af en toe een knuffel als we mekaar ontmoeten, en dan geeft ze me drie kussen.” “Ik bedoel echt gekust Eva, een kus met gebruik van je tong.” Haar ogen worden groot en zo mogelijk kijkt ze nog meer verdrietig. Ik zie dat ze tranen in haar ogen begint te krijgen. Bij mezelf denk ik : ‘oei, je gaat hier heel voorzichtig te werk moeten gaan, Rickske’.

“Ga eens even voor mij op je knieën tussen de mijne zitten.” Eva komt van de salontafel en gaat op haar knieën op het tapijt, voor me zitten. Ze heeft haar handen gevouwen in haar schoot. Haar ogen zijn waterig van de opkomende tranen en om die niet te laten zien, buigt ze haar hoofd. “Rustig maar meisje, je bent in goeie handen.” Ik leg twee vingers onder haar kin en duw haar hoofdje zo omhoog. Mijn gelaat is geen dertig centimeter van het hare verwijderd. “Mag ik je kussen ?” vraag ik zachtjes. Ze knikt bijna onmerkbaar. Ik buig wat voorover en zet mijn lippen zachtjes en voorzichtig op haar lippen, ze houdt haar lippen gesloten. Dan trek ik mijn hoofd een paar centimeter terug en kijk in haar ogen. Die zijn groot als schoteltjes. Ik kom weer wat naar voren en zet mijn lippen terug op de hare. Met het puntje van mijn tong streel ik zachtjes zowel haar bovenlip als haar onderlip. Na een paar keer dat gedaan te hebben, trek ik me weer wat achteruit. Tijdens dat gebeuren waren haar ogen gesloten. Ze opent ze. Ik glimlach en zeg : “Eva, geniet, laat gebeuren, niks moet, alles mag, zolang het aangenaam is.” Met het topje van mijn neus draait ik een paar cirkeltjes rond het topje van haar neus. Ze sluit terug haar ogen. Ik zet mijn lippen terug op de hare en nu laat ik het puntje van mijn tong zachtjes tussen haar bovenlip en onderlip strelen.

Ze opent haar lippen een klein beetje. Het puntje van mijn tong raakt haar tanden, ik laat het van links naar rechts en terug over haar tanden strelen en tegen haar boven- en onderlip. Weer trek ik me even wat achteruit en kijk haar aan. Ze opent haar ogen. De tranen die erin stonden zijn verdwenen. “Steek je tong eens een beetje uit” vraag ik haar. Aarzelend zie ik het tipje van haar tong tussen haar lippen verschijnen. Ik maak van mijn lippen een ‘O’ en zet mijn lippen over haar tong en zuig zachtjes op haar tong. Ik zie haar ogen groot worden op het moment dat ik met het tipje van mijn tong dan nog kleine aaikes over haar tongtipje begin te geven. Ze sluit terug haar ogen en ondergaat het gestreel van mijn tong tegen de hare. Na een minuut of zo, leg ik mijn hand in haar haardos ter hoogte van haar hals, licht dwingend kantel ik een beetje haar hoofd, dus met mijn tong en haar tong terug in haar mond en duw mijn tong zo diep mogelijk in haar mond. Onze tongen beginnen tegen mekaar te duwen en als maar feller om mekaar heen te kronkelen. Eva duwt met haar tong zo hard dat ze in mijn mond terecht komt, weer kronkelen onze tongen tegen mekaar. De tongkus wordt alsmaar passioneler. Ik voel speeksel langs mijn mondhoeken over mijn kin lopen. Nu voeren ons beider tongen een echt gevecht met mekaar uit. Met één hand op haar hals langs achter, licht duwend, druk ik haar mond op de mijne. Met mijn andere hand begin ik haar rug te strelen. Ondertussen voel ik hoe Eva haar beider handen over mijn bovenbenen glijden, langs de zijkant van mijn torso tot ze haar handen allebei op mijn rug ter hoogte van mijn schouderbladen laat rusten, alsof ze mij dichterbij wil trekken.

Minutenlang blijven we zo tongen. Het speeksel druipt van ons beider kin. Dan trekt zij zich hijgend een beetje terug. Ik kijk haar glimlachend aan. Ik zie een twinkeling in haar ogen. Ze glimlacht. Pardoes zet ze haar mond terug op de mijne en we tongen hevig verder. Ze komt hoger en duwt me met mijn rug tegen de leuning van de sofa, al kussend hangt ze over mijn lichaam, de passie waarmee ze me nu kust neemt zienderogen toe. Ze drukt mijn hoofd in de kussens van de sofa en ze tongt me alsof haar leven ervan afhangt. Ik streel ondertussen met beide handen haar blote rug. Nu lig ik half onderuit op de sofa met een naakte furie boven op mij. Ze kust als maar heviger. Mijn piemel in mijn jeans krijgt een acuut gebrek aan ruimte en haar naakte lichaam drukt op mij.

Met één hand, in haar haarbos, trek ik haar hoofd achteruit. Ik zie haar nog half geopende mond waaruit speekselslierten naar beneden druipen. Ze hijgt. Met felle glinsterende ogen van opwinding kijkt ze op mij neer. Rustig zeg ik “meisje, ik krijg een probleem.” Ze kijkt me onbegrijpend aan. Ik wijs naar mijn broek waar zij met haar gewicht bovenop ligt. Ze snapt het en vraagt met onschuldige ogen “komt dat door mij ?” “Wacht dacht je ?” zeg ik. “Jouw passioneel gekus doet daar iets groeien en zo te zien heb jij de smaak van tongen wel te pakken”. Ze knikt heftig en zegt : “ik wist niet dat kussen zo zalig kon zijn”. “Er is nog veel meer dan dat” zeg ik filosofisch. En seconde later zijn we weer aan het tongen alsof ons leven er van af hing en dit keer op haar initiatief.

Bij de volgende adempauze zeg ik tegen haar : “je bent een natuurfenomeen”. En we tongen rustig verder. Ondertussen streel ik haar blote rug en haar haren. Dan laat ik een hand aan de voorkant glijden en streel haar prachtige, romige en mooie volle borsten. Geen dikke pompoenen, geen kleine theezakjes, maar echt prachtig volle, rechtopstaande borsten, met een mooi egaal tepelhof en een mooie dikke, bruine tepel erop. Zij kan echt met haar borsten wedijveren met de meeste Playboy- of Penthouse modellen. Gewoon mijn duim over haar tepel laten schuren en die dingen worden steenhard. Zowaar een prachtig beeld om naar te kijken. En Eva die tongt ondertussen rustig verder, naakt bovenop mij. En ik ben nog steeds helemaal aangekleed. Na een aantal minuten, pak ik haar bij de lende vast, til haar wat op en duw haar naar de lege plek naast mij op de zetel. Ze kijkt wat beteuterd.

Ik sta recht, trek mijn T-shirt uit, open mijn jeans, schuif die van mijn kont. Ik liep toch al op blote voeten en heb nu enkel mijn boxershort nog aan. Ik ben geen gespierde testosteron boy met een six pack, maar mag er toch wezen. Ik zou mezelf eerder gespierd en geblokt noemen. Dat heb ik te danken aan het vele voetbal dat ik speelde in mijn jeugd en daarna. Zelfs tot mijn vijftigste ongeveer, speelde ik bij de veteranen van een café ploegske.
Ik schuif de boxer van mijn kont en gooi die een zetel verder. Dan draai ik me naar Eva. Die lag met angstige ogen op haar rug op de tweezitsbank. Nu ik zo naakt voor haar sta, boven haar torende, lijkt de angst in haar ogen nog toegenomen. Dan zakt haar blik af naar mijn torso en dan mijn piemel. Die al redelijk stijf van al dat getong. Ze kijkt er met enige verbazing, nieuwsgierigheid en angst naar. Ik zeg haar : “doe je benen open”. Ik merk dat ze aarzelend en duidelijk met tegenzin haar benen spreid.

Ik zak door mijn knieën, zet me op mijn knieën tussen haar benen voor haar kutje. Ik leg mijn handen bovenop haar heupen, buig voorover en begin haar kutje te likken. Het jonge meisjeskutje is al nat en geurt heerlijk. Het glinstert. Ik zeg : “Eva neem in elke hand een borst en kneed die zachtjes”. Ik ben gewoon in mijn job om werk te delegeren, dus dat doe ik ook hier maar met haar. Eva doet wat ik vraag, licht met tegenzin blijkbaar en ze kijkt me over haar buik heen aan. Angstig en nieuwgierig, duidelijk niet wetende wat op haar af komt.
Ik zet mijn mond op haar kutje en begin te likken en te zuigen aan dat maagdelijk meisjeskutje.
Als ik zo een minuut of tien bezig ben dat heerlijke kutje te likken, wordt Eva wel door en door nat, maar ik merk dat ze er toch gespannen bij ligt. De handen op haar borsten waren naar een minuut of twee al gestopt met kneden. Eva lag er wel bij met enige graad van opwinding, maar blijkbaar kon ik die door mijn gelikt toch niet hoger krijgen.
Nu weet ik uit ervaring dat ik best wel aardig een kutje kan likken. Ik heb ooit een goeie vriendin gehad, die lesbisch is en die zelfs beweerde dat ik beter haar kutje kon likken dan haar eigen hartsvriendin.

Met een gezicht nat van Eva’s sappen, zet ik me recht en kijk op haar neer. Ze zucht lichtjes. Ik heb natuurlijk ondertussen een loeiharde piemel die mooi schuin omhoog wijst. Ik zet die tegen de ingang van haar kutje en steek enkel de eikel naar binnen. Eva verkrampt helemaal. Haar ogen staan groot en angstig. Bij mezelf denk ik : ‘dit heeft geen zin, als ik nu doorga, dan is dit eerder een verkrachting dan wat anders’. Ik trek me terug en zet me in de zetel naast haar. Eva kijkt nog steeds angstig, maar nu ook teleurgesteld. “Wil je mij niet ?” fluistert ze teleurgesteld.

“Maak je geen zorgen Eva”, zeg ik, “jij bent meer dan begeerlijk genoeg voor éénder welke hetero man”. “Maar ik denk dat er iets anders speelt”. Ze kijkt me onbegrijpend aan.
“Kijk” zeg ik “ik weet van mezelf dat ik redelijk goed kan beffen”. “Van horen zeggen” voeg ik er al grappend bij. “Maar daarnet heb ik je grondig gelikt en jij kwam niet klaar”. “Weet je waarom ?” Ze kijkt weer angstig en schud van neen. Ze begint zachtjes te huilen. “Het ging gewoon niet” fluistert ze even later.
Ik laat haar even huilen en zeg dan : “ik denk te weten waarom”. “Maar spreek me gerust tegen als je vindt dat ik geen gelijk heb”. Het snikken stopt.

“Eva, toen we daarstraks aan het kussen waren, dan deed je dat heel goed, maar wat mij opviel was, dat zodra jij boven mij kwam hangen met je prachtig lichaam, mij als het ware een beetje overheerste, jij ineens veel enthousiaster werd”. “Daarna, toen ik je begon te commanderen van : ‘doe je benen open’, ‘neem je borsten vast’, werd je ineens veel minder enthousiast”. “Als ik dan nogal overheersend boven je kwam en mijn eikel in je stak, zag ik je ineens verkrampen, dat is merkwaardig”. “Ik weet van mezelf dat ik een nogal dominant persoon ben, maar ik heb zo een stil vermoeden dat jij ook eerder een dominante figuur bent”. Ze kijkt me onbegrijpend aan.
“Zie je Eva, heel je leven heb jij al moeten doen wat anderen zeggen dat je moet doen, op school, thuis, in de taverne van je vader”. “Jij wordt dag dagelijks van ’s morgens tot ’s avonds gecommandeerd”. “Is het niet door je vader, dan is het door de klanten van de taverne of op school”. “Volgens mij heb jij een soort aversie tegen ‘bevolen worden’ gekweekt”. “Dat is ook de reden, volgens mij, dat jij daarnet niet kon klaarkomen op mijn tong, gewoon omdat jij dat als een verplichting zag”. “Volgens mij, kun jij maar helemaal open en passioneel zijn van zodra jij zelf de touwtjes in handen hebt, zelf controle over de situatie hebt en bepaald wat gebeurt en wat niet”.
Het snotteren was nu helemaal gestopt, ze komt recht naast mij zitten en ik zie ze zitten nadenken. Ze had me evenwel op geen enkel punt tegengesproken.

Na enkele minuten zegt ze : “misschien heb je wel gelijk” en dan, terwijl ik zie dat de tranen terug in haar ogen opwellen, na enige aarzeling “….. ga ik dan nooit gelukkig kunnen worden ?”
“Hola meisje “ zeg ik, “het is niet omdat jij een tikkeltje dominant bent, dat jij daardoor jouw kansen op geluk verprutst”. “Helemaal niet, integendeel, door te beseffen hoe jij echt bent, zet je een gigantische poort open naar geluk”. Ze kijkt me weer onbegrijpend aan.

Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 7176 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op pensioen – Eva Deel 2 van 11”

Plaats een reactie