BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op pensioen – Eva, vervolg Deel 3 van 11

Dit verhaal is waar gebeurd. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

“Kijk” zeg ik “ik maak even een vergelijking ter verduidelijking”. “Bij jullie in de taverne werkt Patrick als kelner en die is homo”. “Klopt ?” Ze knikt. “Wel” zeg ik, “ik heb met Patrick al meer dan eens een babbeltje gedaan”. “Vooraleer die ‘uit de kast’ kwam, had die de grootste twijfels of hij wel ooit geluk zou kunnen vinden”. “Die wist niet precies wat er met hem aan de hand was tot hij ontdekte en voor zichzelf ook wou aanvaarden, dat hij homo is”. “Die heeft een paar mislukte relaties met meisjes achter de rug, maar van zodra hij zijn homo-zijn kon accepteren, heeft hij, na een paar mislukte pogingen een vriend gevonden die per definitie ook homo is en die twee zijn nu bijzonder gelukkig”. “Die Patrick had nooit zijn geluk gevonden, mocht hij voor de rest van zijn leven zijn blijven aanmodderen met één of ander hetero meisje”. Eva luistert aandachtig.

“Voor jou is het een beetje hetzelfde, jij bent dominant van nature, je bent helaas tot vandaag gedwongen geweest om je onderdanig en volgzaam te gedragen, wat precies de reden is waarom je zo ongelukkig bent”. “Alles wat jij moet doen, is vooral geen dominante partner zoeken, maar eerder een onderdanig volgzaam type, iemand die jij kunt domineren en iemand die zich in die dominantie van jou heel comfortabel en gelukkig voelt”. “Als jij je zou binden aan iemand die ook dominant is, zoals jij of ikzelf, dan ga jij ongelukkig worden en de persoon in kwestie ook”. Ik voelde me bij die uitspraak net een amateur psychiater of relatietherapeut, maar ik was er zo goed als zeker van dat ik het bij het rechte eind had.
“Dat is allemaal goed en wel” zegt Eva, “maar hoe kan ik in godsnaam mijn dominante kant uiten en hoe ga ik in hemelsnaam een volgzame partner vinden?” ‘Godsnaam’ en ‘hemelsnaam’ zijn nogal religieuze begrippen die mij direct irriteerden. Mijn hele schooltijd heb ik op een college voor enkel jongens bij de paters doorgebracht en de aversie tegen alles wat met religie te maken had, zit bij mij nogal diep. Maar dat is een ander verhaal.

“Eva” zeg ik, “ik denk dat we in twee stappen moeten werken”. “Eerst moeten we jou de mogelijkheid geven jouw dominantie te uiten en voor jezelf, dat van jezelf te leren accepteren”. “Zolang de buitenwereld, iedereen waarmee je in contact komt, niet aanvoelt dat jij een dominante persoon bent, kunnen we niet verder”. “Eens jij heel bewust bent van je eigen zijn, dan komt die dominante uitstraling vanzelf en kunnen we overgaan naar stap twee, dat is dan voor jou een volgzame partner vinden”. “Dat klinkt goed en logisch, maar hoe doen we dat allemaal ?” vraagt Eva.
“Wel” zeg ik, “stap voor stap”. Ik had al een ideetje in mijn hoofd, waar ik natuurlijk zelf ook voordeel bij zou hebben, dus zeg ik : “Eva, we beginnen simpel”. “Ik ga nooit meer tegen jou zeggen : ‘doe dit’, ‘doe dat’ enz… want dan verkramp je”. “Trouwens voor jullie taverne, moet ik ook nog eens nadenken over een andere aanpak wat jou betreft, maar dat is voor later”. “Vanaf nu krijg je geen bevel meer van mij om wat dan ook te doen, ik ga je altijd mooi vragen of je iets wilt doen en ik ga me, tijdelijk wel te verstaan heel volgzaam naar jou opstellen”. “Jij krijgt de touwtjes in handen, maar ik wil wel dat we dat in overleg doen met mekaar”. “Ik ben wel geen echt onderdanige persoon, maar bij gebrek aan beter, zal je het voorlopig met mij moeten doen”. “Kan je daar mee leven ?”

Ik zie haar weer nadenken en dan zegt ze : “graag”. “Voor de duidelijkheid Eva” zeg ik “ik ben niet echt onderdanig, maar voor jou wil ik dat tijdelijk wel zijn, zo kan jij je dominante kant oefenen”. “Ga je te ver, dan roep ik ‘rood’ en dan stop jij direct met wat je ook op dat moment aan het doen bent, akkoord ?” Ze knikt, maar ik zeg : “ik wil het je horen zeggen Eva”. In een flits zie ik even weerstand in haar ogen, maar dan zegt ze : “als jij ‘rood’ zegt, zal ik altijd onmiddellijk stoppen”. “Ah ja” zeg ik nog “niks met slagen of op een andere manier mij pijnigen”. “Ik ben nogal kleinzerig en maak je geen illusies, fysiek kan ik ondanks mijn leeftijd, je nog steeds de baas”. Ik had heel even een gemeen trekje in haar ogen gezien en ik vond dat ik ze duidelijk moest maken dat ze zich niet alles kon permitteren.
We zitten beiden naakt naast mekaar op de tweezitsbank, Eva rechts van mij. Ze zit nog steeds grondig na te denken en zegt dan : “hoe beginnen we daar aan ?” Ik zeg : “simpel” en ik leun achteruit tegen de rugleuning van de sofa, spreid mijn armen, wijs ermee naar mijn hele lichaam en dan zeg ik “doe wat je wil en wat je leuk en opwindend vindt”.

Eva, kijkt me aan, ik zie een glinstering in haar ogen verschijnen. Ze draait zich naar mij en laat haar ogen over mijn lichaam glijden. De glinstering in haar ogen vergroot alleen maar. Ze buigt zich voorover, legt één hand op mijn buik, gaat ermee hoger, streelt zo even over mijn linker tepel, schuift dan verder met haar hand omhoog, legt die rechter hand in mijn hals, trekt mijn hoofd iets voorwaarts en plots voel ik haar lippen op mijn mond. Zonder pardon, schiet haar tong mijn mond binnen, draait erin rond, likt even mijn gehemelte en begint dan een gevecht met mijn tong. Ze kust mij gulzig, dwingend, hard en lang. Na even trekt ze terug, ze hijgt en zegt dan : “je kust lekker Rick”. Ik glimlach flauwtjes, want ik had natuurlijk ook van die kus genoten, maar ik zeg niets.
Ze laat mijn hals los, ze ligt iets hoger dan ik met haar hoofd schuin bovenop het mijne en ik zie haar rechter hand, langzaam vanaf mijn hals over mijn hele borst strelen, niet echt zachtjes, maar ook niet te licht, ze streelt al knedend, ze gaat zo over mijn beide tepels, mijn ribben, dan over mijn buik, ze gaat met haar hand over de binnenkant van mijn beide bovenbenen, dan gaat haar hand over mijn ballen, ze rolt die een beetje over en weer, neemt mijn pik in haar hand, nijpt er een beetje in, gaat met haar hand een beetje op en neer en ziet zo mijn eikel ontbloot worden en dan weer niet. Ik laat betijen, maar heb zo een beetje een gevoel alsof ze mijn pik en ballen behandelt zoals een indiaan in het Amazonegebied, die je smartphone in de handen duwt. Een beetje onhandig, verbaasd en niet wetende wat ermee toe doen. Ze besluit dan ook om mijn piemel te laten voor wat hij is en haar hand glijdt terug naar mijn hals, dan tongt ze me weer even heel gulzig en dwingend om dan als ze haar hoofd even naar achteren houdt, te glimlachen en gewoon rechtop te gaan staan. Aan beide zijden van mijn heup één voet, haar kutje voor mij op ooghoogte en ze leunt met haar beide handen, met gestrekte armen tegen de muur achter mij.

Ze kijkt naar beneden en ik omhoog. “Ik wil dat je mijn kutje likt Rick” zegt ze met vuur in haar ogen. “Schuif wat onderuit”. Dat doe ik prompt. Ineens drukt ze haar kutje op mijn mond en als vanzelf glijdt mijn tong in haar. Ik leg mijn handen, zachtjes elk op een kontkaak. Heel even verkrampt ze om dan direct weer te ontspannen. Het is alsof ik een grote beker of schaal voor mijn mond hou, terwijl ik gulzig met grote halen haar kutje lik. Telkens gaat mijn tong zo diep mogelijk in haar om dan met een zwiep omhoog over haar kittelaar te glijden. Dan weer naar beneden. Ik voel haar lichaam terug opspannen, maar nu van erotische spanning. Het duurt geen vijf minuten of ik hoor boven mij het gehijg van Eva overgaan in gekreun. De druk van haar kutje op mijn mond verhoogd nog alhoewel ik mijn handen maar losjes op haar kont hou. Nog een paar minuten later, gaat haar gekreun over in een soort gereutel, en alsof ze een beetje duivels wordt, begint ze te bevelen. “Likken Rick, lik mijn kut, lik mijn geile spleet, zuig aan mijn klit, jaaaaa, harder, zuigen verdomme, komaan ouwe vent, lik mij klaar, harder,…” Zo gaat dat nog even door om dan over te gaan in een langgerekt geluid : “ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, jjaaaaaaaaaaaaaaaa, oooohhhhhh, likken verdomme, zuig vetzak, komaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn, oooooooooooohhhhhhhhhh…” Ze gilt het nu uit en mijn mond overspoelt zich met kutsap op het moment dat ze klaarkomt. Ze ramt haar kut tegen mijn gelaat om daarna zachter en zachter in bewegingen te worden. Geleidelijk aan gaan haar geluiden terug over in gehijg en staat ze stil voor mij te trillen op haar benen. Ik hou ze nog steeds met mijn beide handen op haar kontje tegen mij aangedrukt. Dan draait ze zich weg van mij en laat zich op haar kont naast mij op de zetel glijden.

“Goddelijk” kan ze nog uitbrengen. Laat God er maar buiten, dacht ik bij mezelf. “Zo ben ik nog nooit klaargekomen Rick, zo intens, zo geil” zegt ze en ze zwijgt dan even al nagenietend. Opeens zegt ze : “sorry dat ik je daarnet ‘vetzak’ noemde, dat had ik niet moeten doen”. Ik schiet in de lach en zeg : “dat maakt niet uit meisje, misschien ben ik dat wel, jij mag mij noemen zoals je wil” om dat te vervolgen : “maar enkel als we met ons twee alleen zijn, als er iemand anders bij is, ben en blijf ik voor jou ‘mijnheer Rick’, duidelijk ?” Ik wou toch nog even de puntjes op de i zetten. “Ok” zegt ze laconiek en dan na nog een moment van stilzwijgen “gaan we verder ?” Ik schiet weer in de lach en zeg : “daar hou ik nu van se, die pragmatische en directe aanpak”. “Nogal wiedes dat ik zo reageer” zegt Eva “ik heb al veel te veel tijd verloren, ik had jou veel eerder moeten tegenkomen en bovendien ik ben bijna achttien en nog steeds maagd”. Haar aanpak bevalt me wel.

“Tja” zeg ik, “als jij maagd-af wil worden, dan zal je er iets moeten aan doen, logisch toch ?” Ze kijkt me onderzoekend aan. Ik zeg daarop : “het is heel simpel, ontmaagding gebeurt door penetratie”. “Daar kan je weer verschillende keuzes voor maken”. “Je kunt jezelf penetreren door bijvoorbeeld een dildo in je kutje te brengen en zo je maagdenvlies te doorboren, maar ik vrees dat ik zo’n speeltje niet in huis heb”. “Het kan ook met bijvoorbeeld een komkommer en dat ligt hier wel in de ijskast”. “Of je kunt kiezen voor een piemel”. “Gezien dat een piemel altijd aan een vent vast hangt, voor zover ik weet, moet je, in het geval je voor een piemel kiest om je daarmee te ontmaagden of beter gezegd te laten ontmaagden, eerst kiezen welke vent zijn piemel je daarvoor wil gebruiken”. Ik zie ze weer nadenken. Ik geef haar nog een duwtje door te zeggen : “als je het vandaag wil, dan zal het die komkommer zijn of wel mijn piemel, kies je daar niet voor, kunnen we nog wel snel naar een seksshop gaan om aan een dildo te komen, maar of we zo snel een andere piemel vinden, inclusief de vent die daarbij hoort, dat is nog niet zo vanzelfsprekend”. Ze denkt nog even na en zegt : “ik wil het nu en met een piemel”. “Een komkommer of dildo, daar kan ik later nog wel mee spelen, maar ik wil ontmaagd worden door een echte piemel en wel nu”. “Dus jij zult je moeten opofferen Rickske”. Ik moet weer lachen met haar taalgebruik en haar directe aanpak. “Weet je het zeker Eva, weet je zeker dat je vandaag ontmaagd wil worden en dan nog wel door mij ?” Ze knikt heftig : “zeker weten, en wel nu, door jou, geen discussie !” Inwendig spring ik bij wijze van spreken ‘een gat in de lucht’, maar daar laat ik niet van merken. “Je bent toch wel aan de pil, mag ik hopen ?” “Jaja” zegt ze ongeduldig, “al van mijn vijftien, verplicht door mijn vader, die wil niet ongepland opa worden”. “Nu” zegt ze nog ongeduldiger.

“Meisje” zeg ik heel rustig “jouw wens is mijn bevel”. “Zever zo niet” zegt Eva, “doe het nu, steek die piemel in mij”. Ik kijk haar even aan en zeg : “ha neen hé, zo niet, ik stak daarstraks enkel mijn eikel in je en jij verkrampte, dat gaat mij geen twee keer gebeuren”. Ze kijkt me geërgerd aan. “Als jij ontmaagd wil worden, graag, maar doe het zelf”, ik wijs met mijn twee handen naar mijn al een hele tijd stokstijf staande lul en zeg : “ga je gang, hij is ter jouwer beschikking, als jij per sé door een piemel ontmaagd wil worden, ga er dan maar opzitten, bovenop mij, maar ik ga niet bovenop jou mijn piemel in je rammen om je te ontmaagden”. “Als jij bovenop mij zit, bepaal jij hoe traag of snel je dat wil, hoe diep je jezelf over mijn piemel laat zakken”.

Ik zie ze weer zitten nadenken, haar gezicht klaart op. Ze was al geïrriteerd omdat ik haar tegensprak, maar zodra ze doorheeft dat ze op de manier dat ik voorstel, totale controle heeft en behoudt, glimlacht ze, “dank je Rick” zegt ze nog. Met één hand omvat ze mijn pik, nijpt er een beetje in, ze zwaait één been over mij en gaat nu op beide knieën zitten. Een knie links en rechts van mijn heupen. Ze heeft nog steeds mijn lul vast en zet die tegen de opening van haar kutje.
“Voorzichtig” zeg ik. Ze leunt met haar vrije hand op mijn schouder en kijkt me ietwat verbaasd aan. Ter verduidelijking zeg ik : “hij is niet van porselein, maar als jij je furie op mij los laat, zou je hem wel eens in twee kunnen plooien en dat gaat erg pijnlijk zijn, dus voor jouw en mijn zielenheil, laat je heel traag zakken, tot je een beetje weerstand voelt en dan kan je nog kiezen of je hem door je maagdenvlies wil laten schieten”. Ze knikt begrijpend en zakt heel langzaam met haar nauw kutje over mijn lul. Ik zie haar ogen groot worden van verbazing als mijn pik traag haar kutje vult. Ik zit er nog maar een centimeter of drie, vier in, als ze zegt : “waaaaaouuuuuw, dat is fantastisch”. Ik kijk haar geil aan en zeg : “als je dat maar weet”. Ze zakt langzaam nog iets verder tot ik inderdaad wat weerstand voel. Zij voelt dat natuurlijk ook. Ze houdt stil. “Mmmmmmmmmmm” zucht ze. Ze komt heel traag terug omhoog tot hij er bijna uitfloept om dan heel traag terug tot aan haar maagdenvlies te laten zakken. Dat herhaalt ze zeker een keer of tien. “Rick, dit is goddelijk” kreunt ze. Laat God er buiten, denk ik weer bij mezelf, maar ik kan enkel kreunend knikken ter bevestiging.

Na zo’n keer of tien zeg ik haar : “Eva je kutje is zalig nat, als je beslist om je te ontmaagden, dan kan je best in één keer je volledig over mijn pik laten zakken, dat gaat even een scheut van pijn geven, dus wacht dan even, laat de pijn wegebben en als je je er klaar voor voelt, beweeg dan voorzichtig terug wat op en neer”. Ze kijkt me recht in de ogen en zegt : “ja, gesnapt, maar wil je mij een plezier doen, tel gewoon tot drie en op drie laat ik me zakken”. Ik vond dat eigenlijk wel grappig dus ik knik van ja.
Ik zeg : “nul”, ze kijkt me een tikkeltje boos aan, dus ik zeg rap “één” en ze komt traag omhoog van mijn piemel tot enkel de eikel nog in haar zit, daar houdt ze stil, dan zeg ik “twee” en wacht moedwillig een paar seconden, ze wil me weer boos aankijken omdat ik het wat lang laat duren, maar ik zeg dan “klaar?”, ze knikt, ik wacht nog twee seconden en zeg dan : “drie” en met een vloeiende beweging laat ze zich zakken, mij piemel schiet voorbij haar maagdenvlies, tot aan de wortel in haar. Haar ogen worden groot als schoteltjes, ik zie er tranen van pijn in opwellen, ik hou haar stil met mijn beide handen op haar heupen. “Even niet bewegen” fluister ik. Ze knijpt haar ogen dicht en zit roerloos om mijn dikke gezwollen pik. Dat duurt zo toch even.

Na enige tijd, ik weet niet hoe lang, fluister ik : “meisje, je kunt maar één keer in je leven ontmaagd worden en daardoor word je vrouw, en als je nu wilt voelen hoe het is om vrouw te zijn, begin dan heel traag te bewegen”. Ze kijkt op me neer, nog steeds met wat tranen in haar ogen. “Doe maar…” fluister ik.
Heel traag beweegt Eva haar bekken. Ze schommelt wat voorwaarts en achterwaarts en ik voel zo mijn piemel wat heen en weer gaan in haar zalig nauw kutje. Haar ogen sperren zich open van verbazing en groeiend genot. Dan beweegt ze haar heupen opwaarts. Ze heeft nu beiden handen op mijn schouders. Als mijn lul half uit haar kutje is, zakt ze terug, tot aan de wortel. “Waaaaaaouooouuwwww Rick, wat een zalig gevoel” zucht ze. Ik hou ze even vast door mijn handen op haar heupen en zeg : “krijg ik een kus van jou ? Daarna doe je wat je wil”. Ze kijkt op me neer, buigt zich voorover en steekt pardoes haar tong in mijn mond. Geil, dwingend, overheersend, schiet die tong door mijn mond heen. Ze wil duidelijk hard, hevig en passioneel kussen. Ze zuigt op mijn tong, dan drukt ze de hare zo ver mogelijk binnen, dan zuigt ze weer, om dan zich hijgend terug te trekken. Ze kijkt recht in mijn ogen en ik fluister : “traag opbouwen schat, heel traag en dan als maar sneller, laat je gaan”. Ze knikt, ze plakt haar kaak tegen de mijne, steekt één hand achter mijn hoofd in mijn hals en drukt me zo tegen haar aan, met de andere hand streelt ze mijn haren. Ondertussen voel ik haar heupen omhoog komen om dat zachtjes terug te zakken tot mijn lul terug volledig begraven is. Dat herhaalt ze talloze keren. Dan trekt ze haar hoofd achteruit, tongt me weer even heel kort, kijkt naar me met glazige ogen. Ze zet haar handen allebei terug op mijn schouders en laat haar kutje sneller op en neer gaan over mijn stijve lul. Ik zie die prachtige borsten voor mij dansen. Blijf er af Rick, blijf er af, je gaat anders veel te snel spuiten, laat je handen op haar heupen, en laat haar doen. Wie ben ik om mezelf tegen te spreken.

Eva gaat als maar sneller te keer. Ze gooit haar hoofd achteruit en als een cowboy (cowgirl) gaat heel haar lichaam dansend op en neer. Ze kreunt en hijgt, als maar luider. Ik had mezelf beloofd mijn handen niet op haar borsten te leggen, maar die zagen er dansend zo geil en mooi uit dat ik het niet kon laten en mijn hoofd tussen haar borsten duwde. Na enkele mislukte pogingen, kon ik toch één borst, t.t.z. tepel in mijn mond zuigen. Ik zoog er fel en heftig op. Het is niet zo simpel om een tepel in je mond te houden, van een op je lul dansende vrouw die heftig te keer gaat. Maar op het moment dat ik hard aan haar tepel begin te zuigen hoor ik boven mij “Oooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh” waarvan ik dan maar gemakshalve aanneem dat het van genot is. Na enkele pogingen om van borst te wisselen, hoor ik bij het zuigen op de andere tepel hetzelfde doordringend geluid. Na ze een paar keer over en weer aan haar tepels gezogen te hebben, laat ik ze los gezien ik kramp in mijn hals kreeg en door mijn gezuig haar bewegingen enigszins belemmerde. Ik leg mijn hoofd terug achteruit op de leuning van de sofa en geniet.

Van dat moment af, gaat Eva echt helemaal los. Als een bezetene bereidt ze mijn stijve piemel. Ik probeer driftig aan iets anders te denken om vooral mijn klaarkomen zo lang mogelijk uit te stellen. Maar na een paar minuten zo’n felle furie op mijn lul al dansende, brokkelt mijn zelfbeheersing ziender ogen af. Op het moment dat ik denk : ‘nu hou ik het niet meer’, gooit Eva haar hoofd achterwaarts, kreunt, gilt, roept “jjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa” als een volleerde amazone en ik voel aan mijn lul de nattigheid van haar kutje aanzienlijk verhogen, de bewegingen gaan nog feller. Een geluk dat zij in de horeca werkt en daardoor een goeie conditie heeft. Na nog een paar gillen en heftig heen en weer geschud van haar hoofd met zwiepende zwarte haren, gilt ze het uit : “Rick ik ga komen, ik ga op jouw pik klaarkomen, ooooooooohhhhhhhhhhhhh god, ik kooooooooommmmmmmmmmm” en op dat moment breken bij mij alle remmen los en schiet mijn sperma uit mijn lul recht omhoog diep in haar. Zij zit met mijn lul diep in haar begraven klaar te komen als ze mijn lul voelt schokken en het sperma binnenin tegen haar baarmoeder voelt spuiten. Ze komt daardoor als het ware ‘verlengd klaar’ en schokt en hijgt van jewelste. Ze laat zich voorover vallen en begraaft haar hoofd naast het mijne op mijn schouder. Haar borsten drukken op mijn borstkas. Ik streel zachtjes haar haren en haar rug. Ik laat ze zo uitsnikken van haar orgasme. Mijn kledder, natte pik nog steeds diep in haar. Kutsap en sperma druppelen naast mijn slinkende piemel over mijn balzak. Het duurt verschillende minuten voor haar ademhaling terug een rustig ritme vindt. Ik hou haar omarmt vast en druk haar stevig tegen me aan. Beiden redelijk bezweet van de inspanning blijven we zo een hele tijd liggen.
Dan zeg ik in haar oor : “juffrouw Steenackers, (haar familienaam), dit was zalig en vanaf nu is mijn piemel voor jou tot aan mijn dood, voor jou ter beschikking” en ik grinnik. “Weet wat je zegt Rick” zegt Eva, “want van jouw belofte ga ik nog dikwijls gebruik maken”. “Geheel tot uw dienst mevrouw” zeg ik. Ik gebruik moedwillig de term ‘mevrouw’ om haar aan te geven dat ze vanaf nu een echte vrouw is. Iets later drukt zij zich terug recht, met mijn piemel die ondertussen een ‘piemeltje’ geworden was nog steeds in haar en ze kijkt me aan. “Kan je zo dadelijk nog eens ?” “Niet zo snel na mekaar als een vrouw” zeg ik, “maar als je me wat tijd geeft, een kop koffie en een sigaretje of twee” dan moet dat zeker kunnen.

Ik draai haar op haar rug en zeg : “wacht even” en ik loop naar de keuken voor een paar stukken keukenrol die ik dan prompt tegen haar lekkend kutje druk. “Volgende deur links is de badkamer” en Eva huppelt er naar toe. Iets later staan we allebei in de badkamer en zijn we bezig de sporen van sperma, kutsap, bij haar met een beetje bloed erbij en zweet van ons af te wassen.
Nog wat later, staan we samen op mijn terras. Ik rook staande een sigaretje en Eva zit op een ligzetel. Na een paar minuten zegt Eva : “Rick, eigenlijk heb jij mij toegestaan om jou gewoon te gebruiken daarnet”. “Dat was het beste dat mij ooit overkomen is”. “Gewoon zalig”. Ik knik ter bevestiging. “Ik wil dat nog, veel, heel veel zelfs”. Ik knik weer ter bevestiging. “Zodra je weer kunt, mag jij mij gebruiken zoals je zelf wil, Rick”. “Eerlijk is eerlijk, ik mocht dat, dan mag jij dat nu ook”. Ik denk er over na.

Dan zeg ik tegen haar : “Eva, daar moeten we eerst even over babbelen”. “Als ik jou zou neuken, op z’n hondjes bijvoorbeeld, jij dus op handen en knieën en ik achter jou, dan ga jij je gemakkelijk gedomineerd voelen”. “Zelfs bij een gewone missionaris, met mij bovenop jou, van hetzelfde”. “Normalerwijze, in het verleden, liet ik mijn pik eerst terug stijf pijpen vooraleer ik aan een tweede ronde begon, maar gezien jij dat nog nooit deed en ik denk dat jij dat ook heel onderdanig gaat vinden, ga ik dat niet doen”. “Bij het horen van die laatste zin, werden haar ogen weerom zo groot als theeschoteltjes. “Eva” zeg ik, “jij bent je hele leven lang al gedomineerd geweest, ik ga daar geen schepje bovenop doen, ik vind wel iets om jou dominante kant echt tot uiting te laten komen, daar heb ik zelfs al een ideetje over”. Ik sta tijdens mijn uitleg naast het ligbed op mijn terras met een mok koffie in mijn handen en rook tegelijk rustig een sigaretje. Gezien ik met mijn blote piemel daar sta, hangt die nu proper gewassen op een dertig centimeter voor haar. Ik had snel een T-shirt over mijn blote bast getrokken om op het terras te komen en er haar ook ééntje gegeven.

Eva steekt haar rechter hand uit en streelt mijn slappe lul. “Voelt dat goed ?” vraagt zie ietwat onnozel. “Wat dacht je ?” kreun ik. Ze bestudeert mijn pik en streelt rustig verder. Ook al sta ik gewoon naast haar, en zit zij neer, toch heeft zij zo overhand en ik niet. Terwijl ik aan mijn tweede sigaretje bezig ben, begint mijn pik langzaam te groeien. Ze kijkt verwonderd.
“Kom Eva” zeg ik, “we gaan terug naar binnen”. Ze knikt, zo heel warm was het niet op het terras gezien het al herfst was. Eva staat recht, blijft mijn bijna op volledige oorlogssterkte staande pik vasthouden en we gaan zo terug richting living. Zij loopt voor mij, met één hand schuin achter haar. Eigenlijk een best potsierlijke situatie, zij loopt met mij als een hondje aan de leiband door het gangetje richting woonkamer. Dan krijg ik een ideetje en blijf gewoon staan. Ze snokt nog aan mijn pik, maar ik blijf gewoon midden in het gangetje staan. Ze draait zich om.

“Eva” zeg ik, “jij hebt best wel zin in een vervolg hé ?” Ik zie de glinstering in haar ogen en ze knikt ter bevestiging. “Ik denk dat jij een heel passionele vrouw bent en wordt Eva” en ik duw haar zachtjes met haar rug tegen de muur in de gang. “Laat me maar even doen” fluister ik. Ik geef haar een korte tongzoen en beweeg dan direct mijn hoofd naar beneden. Zo begin ik haar hals te likken, ik knabbel even aan een oorlelletje en lik verder. Eva legt haar beide handen in mijn haren. Ik buk wat verder door en begin uitgebreid haar borsten te kussen. Ze kreunt zachtjes. Ik maak er mijn werk van en afwisselend krijgt elke borst een grondige lik- en zuigbeurt maar als ze dan iets harder kreunt, ga ik terug wat hoger en lik met kronkelende tong heel haar hals. Na een paar minuten zo bezig geweest te zijn, kreunt ze : “je bent mij aan ’t plagen”. Ik grom ter bevestiging en vraag : “moet ik stoppen?” “Nee, ga alsjeblieft door”. Ik lik rustig verder aan haar magnifieke borsten en laat tegelijkertijd één hand naar haar onderlichaam glijden. Met die hand begin ik traag en zachtjes haar de buitenkant van haar kutje te kneden. Eva spreid haar benen een beetje, gooit haar hoofd achteruit tegen de muur van de gang en kreunt harder.
Na enige tijd laat ik de toppen van mijn wijsvinger en middenvinger, aan de buitenkant van haar kutje, zo ongeveer op de hoogte van haar klitje, wat in rondjes gaan. Ik voel het knobbeltje doorheen de stoppeltjes schaamhaar, onderhuids zitten. De toppen van mijn vingers gaan daar mooi rond.

“Ooooohhhhh wat doe je toch met mij”, kreunt Eva en ik, om wat lollig over te komen zeg : “niets speciaals mevrouw, enkel dat waarvan ik denk dat mevrouw het aangenaam vindt”. In respons drukt ze mijn hoofd steviger tegen haar bovenlichaam. Na zo even gestaan te hebben, laat ik mijn twee vingers even op en neer gaan tussen haar buitenste schaamlipjes. Ze kreunt wat harder. Ondertussen blijf ik, maar nu wat driftiger, haar borsten likken. Regelmatig zuig ik één tepel in mijn mond om er dan al zuigend met mijn tong rond te gaan. Door mijn gebukte houding en door haar ‘mevrouw’ te noemen geef ik haar weer de overhand en heeft zij het gevoel dat zij mij enigszins domineert.
Mijn twee vingers glijden nu door een nat kutje, niet diep er in, maar gewoon tussen de lipjes. Dan laat ik ze weer rondjes maken rond haar ontbloot klitje. Ze kreunt weer harder. Het klitje zelf laat ik voor wat het is. Wat later laat ik mijn twee vingers traag in haar kutje glijden. Traag en in één beweging schuiven die in haar doornat kutje. Bij mezelf denk ik : ‘best wel grappig dat bij een man de seksuele gemotiveerdheid te meten is aan de hardheid van zijn piemel en bij een vrouw aan de zachtheid en vooral de vochtigheid van haar kutje’.
Eens mijn twee vingers maximaal in haar kutje geschoven waren, krom ik die een beetje en ik voel aan haar binnenkant het licht geribbelde plekje van haar g-spot. Ik hoor boven mijn hoofd een lang gerekte “oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhh” als ik lichtjes op dat plekje duw. Ik maak dan voorzichtig een paar ‘gekromde bewegingen’, t.t.z. als ik met de toppen van mijn vingers op haar g-spot trek, trek ik als het ware haar onderlichaam naar mij toe met gekromde vingers, laat die dan bijna helemaal uit haar kutje glijden om dan gestrekt weer naar binnen te duwen, ze weer te krommen tegen haar ‘goddelijk plekje’ en zo die bewegingen te herhalen. De éne na de andere ‘ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh’ volgt, al kreunend en ze worden als maar luider.

Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 5819 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op pensioen – Eva, vervolg Deel 3 van 11”

  1. Wat een opwindend en geil verhaal!
    Ik zou zelf ook wel in zo een situatie terecht willen komen waar ik moest kiezen tussen om zo een jong ding “manieren” te leren of je plicht als goede burger.

Plaats een reactie