BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sex met de buurvrouw deel 2

Ik open de deur en daar staat de buurvrouw… Netjes gekleed en met haar hondje. Klaar om te gaan wandelen.
“goedemorgen buurman”, zegt ze. “Heb je zin om mee te gaan wandelen?”
Ik zie haar ogen mijn lichaam scannen. Van mijn ontblote borstkas tot aan mijn onderbuik. Ik voel de sexuele spanning weer stijgen en dat maakt dat mijn penis half hard wordt. Haar ogen werden groot.

Ik schraapte mijn keel en de buurvrouw schrok een soort van wakker en haar ogen gingen van mijn inmiddels stijve penis naar mijn ogen.
“ga je mee buur?” vroeg ze nogmaals. “Uiteraard!” antwoord ik. “Ik kleed mij even gauw aan en dan kom ik!”

In de badkamer check ik of beneden alles goed is. Haal wat kleine haartjes weg, want een glad geschoren penis en ballen is toch mooier, vooral als die goed stijf is. Ik bewonder mijn stijve nog even in de spiegel, trek mijn voorhuid wat op en neer, daarna kleed ik me verder aan, doe deo en een geurtje op en fatsoeneer mijn haar. Ik pak de wandelschoenen en wat te eten en een flesje water en loop naar buiten.
Daar staat de buurvrouw al op mij te wachten.

Ik bekijk haar nog even en neem een paar stijve tepels waar. We geven elkaar even een knuffel en ik voel haar grote borsten en harde tepels tegen mij aan drukken. Mijn pik groet gelijk. Met mijn heupen druk ik mijn stijve penis tegen haar buik aan. Een vluchtige blik doet mij vermoeden dat ze dat voelt. We laten elkaar los en lopen richting het bos.
Ondertussen praten we over van alles en nog wat.
Plots zegt ze: “hmm wat vond je er van gisterenavond? Was een goeie show? Ik zag je kijken en jezelf aftrekken!”

Ik ben even zonder woorden en merk dat ik wat rood aanloop. “Euhm… Ja eh ja haha” stamel ik. “Het was inderdaad goed en geil”, antwoord ik. “Jij ziet er prachtig uit. Mooi lichaam met prachtige ronde vormen.” Langzaam laat ik mijn ogen over haar lichaam glijden. In mijn gedachte heb ik haar al uitgekleed. Wat een vrouw!
“Was het lekkere sex?” vraag ik. “Mwah, ik kwam klaar en hij ook. Het is wel eens beter geweest met hem.” Antwoordt zij.

“Oh dat is vervelend lieverd, hoe komt het dan dat het nu niet meer zo lekker is?” vraag ik. Ze zegt: “Hij kan mij niet zo goed meer bevredigen merk ik. Als hij mij likt of als hij met zijn stijve penis in mij komt dan moet ik altijd mezelf helpen om goed nat te worden. En vaak denk ik dan aan een andere penis die in mij gaat.”

Ik hoor mezelf denken: “ja je kan beter op die van mij gaan zitten en klaar komen.”
Ik weet nog net de woorden in te slikken. We lopen verder en praten over wat voor een sex ervaringen we allemaal hebben gehad. Het levert een hoop hilarische gesprekken op maar ik merk ook dat ik alleen maar geiler en geiler word.
We stoppen even om op een bankje even uit te rusten. Ze komt wat dichter tegen me aanzitten. Ik hoor haar ademhaling, die is doordrenkt van spanning en geilheid.

We kijken elkaar aan en voor ik het weet zijn we aan het zoenen. Snel vinden onze tongen elkaar. Wat proeft ze lekker. Ik laat mijn hand langs haar wang en nek glijden. Haar handen gaan door mijn haar. Het zoenen wordt intenser. Mijn hand gaat lager en ik masseer haar borst en ik voel het kant van haar BH. Zachtjes knijp ik in haar stijve tempel die door haar truitje prikt. Mijn stijve penis staat nu op springen. Ik voel haar hand ook naar beneden gaan en halt houdt bij mijn kruis. Ze voelt mijn stijve. Lichtjes knijpt ze er in. “Oh man denk, ik wil je naakt!”

We stoppen en kijken elkaar aan. Allebei hebben we iets van: “Wauw wat geil!” Zonder een woord staan we op en zoenen elkaar. We besluiten verder te lopen. Het blijft even stil. “Sorry voor net” zeg ik. “Geeft niet lieverd”, zegt ze.” Ik wilde het ook! Na dat appen wat we deden en hoe we vandaag met elkaar spraken over sex, het zat er aan te komen.”
Ik vraag haar hoe nu verder, want ze heeft een relatie. “we zeggen allebei niks, dit blijft ons geheim en wie weet wat er nog meer uit voort komt.
“Je pik was in ieder geval goed hard en lekker groot. Veel beter dan wat mijn vriend heeft!” fluistert ze.

Waarop ik haar borsten en tepels complimenteer. En natuurlijk de rest van haar prachtige lichaam. Ik pak haar hand en we lopen verder het bos in. Onderweg zie ik genoeg donkere en afgelegen plekjes waar we prima sex zouden kunnen hebben, en ik weet en voel dat zij dat ook ziet. Maar we lopen door en maken het rondje af en zijn weer bij onze appartementen. Bij onze voordeur blijven we even staan en ik bedank haar voor de heerlijke wandeling. Zij beantwoordt met een hartstochtelijke tongzoen en even wrijft ze over mijn penis. Die gelijk een stuk harder wordt. Ik knijp in haar kont en beantwoordt de tongzoen. We zeggen gedag en gaan ieder zijn eigen appartement binnen.

Ik laat mij op de bank vallen en baal een beetje van de gemiste kans op sex. Maar aan de andere kant denk ik dat het voor nu beter is. Feit blijft dat ik nog steeds met een gigantische stijve penis loop. Ik besluit om mezelf uit te kleden en lekker naakt door het huis te gaan lopen vandaag. Gezien de warmte ook veel lekkerder. Het voelt lekker vrij zo, al lopend met een stijve door het huis.
Ik loop naar de slaapkamer en ga even op bed liggen. Ik voel de noodzaak om klaar te komen. Uit het nachtkastje pak ik wat glijmiddelen en begin zachtjes over mijn penis te wrijven. Eerst mijn eikel en dan langzaam naar beneden. Ik pak een langzaam ritme en trek me af. In een ooghoek zie ik iemand voor het raam staan en zie aan de contouren dat het de buurvrouw is en dat ze met haar hand in haar broek zit. Ik die alsof ik haar niet gezien heb en ga lekker door. Het ritme gaat steeds sneller. Het duurt niet lang meer of met een harde kreun kom ik klaar en spuit een flinke dosis sperma over mezelf heen. Met een paar kleine naschokken komt de rest van het zaad er ook uit.

Ik blijf nog even liggen en zie dat de buurvrouw voor het raam ook weg is. Hopelijk heeft ze genoten van he uitzicht….

Mijn telefoon piept… Ik zie een bericht binnen komen van de buurvrouw…

** vervolg in deel 3…**

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Nemenis1978

Beste lezers,
Hopelijk hebben jullie veel leesplezier van mijn verhalen. Als je suggesties hebt of voor online contact of vragen, mail me dan op dit adres:
artuhurnaaktgeboren@gmail.com

Ik hoor graag van jullie!

Dit verhaal is 16123 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Sex met de buurvrouw deel 2”

Plaats een reactie