BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Date met Tineke

Na mijn scheiding zat ik nog wel eens op het internet op datingsites. Ik was dan op zoek naar een spannend contact met een vrouw, niet direct voor een vaste relatie maar eerder voor een vriendschap+. Ik kwam er achter dat veel vrouwen van in de veertig en vijftig hetzelfde zochten en net als ik niet gelijk hun nieuw verworven vrijheid wilden opgeven.
Via een datingsite kwam ik zo in contact met Tineke. Regelmatig had ik ’s avonds contact met haar via MSN. Zo kwam ik te weten dat zij net als ik in Noord Holland woonde, samen met haar dochter van rond de twintig en ook nog eens redelijk in de buurt. Zij vertelde mij dat zij in scheiding lag omdat haar man een jongere vrouw had getroffen en daarom bij haar was weggegaan. Het was een kalende man in een cabrio, die waarschijnlijk problemen had met het ouder worden. Tineke was in haar huwelijk meer zijn huishoudster geweest in plaats van zijn vrouw en had zij altijd gedaan wat hij van haar vroeg. Eigenlijk was zij meer een volgzame huissloof geweest. Omdat meneer een bedrijfje had, had zij ook nog eens zijn boekhouding gedaan. Seks hadden zij al heel lang niet meer gehad. Uit frustratie was zij meer gaan eten en waren de kilootjes er rap aangekomen. Daar had hij ook nog eens veel over op te merken gehad en had haar zelfs ter overstaan van anderen, regelmatig voor schut gezet. Dat had haar heel onzeker gemaakt en schaamde zij zich voor haar lijf. Naarmate wij elkaar meer spraken, werden de gesprekken steeds vertrouwelijker en intiemer. Haar hele verleden werd door haar aan mij verteld en ik luisterde geïnteresseerd toe. Ik merkte dat zij mij meer en meer in vertrouwen nam. Op een gegeven moment kwamen wij op het onderwerp seks uit. Zij vertelde mij dat zij erg verlangde naar seks, maar dat zij er moeite mee had mannen daar voor te benaderen. Haar ex-man was namelijk de enige in haar leven geweest waar zij seks mee had gehad. Ik vroeg haar waar zij van hield. Zij vertelde mij dat zij van stevige seks hield, gek was op oraal en dat zij goed kon pijpen. Ook vertelde zij mij dat zij veel spoot tijdens de seks en dat het vaak een natte bende werd. Verder moest de man het initiatief nemen in bed en die mocht dan doen waar hij zin in had, als er maar geen pijn bij kwam kijken.

Mijn interesse om seks met deze vrouw te hebben was gewekt. Ik vroeg haar om haar cam aan te doen omdat ik wilde weten hoe zij er uit zag. Al snel zag ik haar leuke blonde koppie op mijn scherm verschijnen. Ik vroeg haar te gaan staan en een rondje voor mij te draaien. Het was een volle vrouw met in haar spijkerbroek een lekkere ronde kont. Ik zei haar dat ik het wel zag zitten om seks met haar te hebben. Echt waar?, vroeg zij. Ja, echt waar, antwoordde ik, maar dan wil ik nu wel meer van je zien. Ja maar moet ik dat dan nu zo voor de camera doen? vroeg zei twijfelend. Ja, nu, zo voor de cam, commandeerde ik. Ik moest en zou weten hoe volgzaam zij was. Luister, zei ik streng, als jij seks met mij wilt, wil ik weten of jij dan doet wat ik je zeg. Jij wil dat de man het initiatief neemt, dan moet je ook luisteren. Deze man wil weten hoe gewillig jij bent. Maar dan wil ik jou ook zien, zei ze zenuwachtig. Dat komt, maar nu luisteren en langzaam uitkleden, commandeerde ik weer. Zwijgend stond zij op en begon haar broek open te maken. Ondertussen ontdeed ik mij snel van mijn kleren en ging ik met een snoeiharde pik weer voor mijn computer zitten en richtte mijn cam op mijn kruis, maar zette hem nog niet aan. Ik zag hoe zij langzaam haar broek van haar benen stroopte en weer rechtop ging staan. Kom op, verder gaan, gebood ik haar. Zij knoopte haar blouse open en liet die van haar schouders glijden. Daar stond zij dan, in haar stringetje en bh. Ze had een stevig buikje, maar dat stoorde mij niet. Draaien, zei ik kort af. Zij draaide langzaam voor de cam. Ze had een mooie ronde stevige kont en haar bh was goed gevuld.

Verder gaan, zei ik. Ja maar, ik wil niet voor schut staan, zei ze onzeker, Je moet mij niet belachelijk maken. Doe ik niet, zei ik, en klikte mijn cam aan. Mijn harde kale pik verscheen bij haar in beeld. Dit doe je met mij, zei ik, dus verder gaan nu!. Even was het stil. Wat een mooie harde lul heb jij, daar heb ik wel zin in, klonk het geil. Aan haar stem te horen was het ijs nu gebroken. Snel trok zij nu haar stringetje en bh uit. Daar stond Tineke dan, naakt en kwetsbaar. Mooie licht hangende borsten met grote tepels en een kaal kutje. En wat ik al zei, een buikje en een stevige ronde kont. Genoeg om lekker mee te spelen. Ok, ga zitten en zet je cam op je kut en ga je vingeren. Trek je kut goed voor mij open, ik wil alles zien. Dan moet ik even snel een handdoek halen, zei ze snel. Nee, zitten blijven en doen wat ik zeg. Je bent nu mijn sletje, dus begin maar. Ik voelde mijn pik kloppen in mijn hand. Ok, zei ze volgzaam. Ik zag het beeld bewegen en haar kut groot op mijn scherm verschijnen. Haar kleine schaamlippen puilden uitnodigend uit haar spleet. Opentrekken, beval ik haar. Zij pakte haar kutlelletjes en trok haar vlinder open. Drijfnat was ze. Haar kutvocht glinsterde mij tegemoet. Ondertussen trok ik aan mijn snoeiharde pik. Mijn ballen dansten tussen mijn benen op en neer. Ook Tineke begon haar clit te bewerken met haar ene hand, met haar andere hand duwde zij twee vingers naar binnen en begon haar g-spot krachtig te masseren. Ik hoorde haar soppen, zuchten en kreunen. Met een geile klank in haar stem hoorde ik haar over mijn boxen: wat een lekkere lul, wat een lekkere lul, die wil ik. Ik doe wat je zegt, pak me, pak me. Plotseling trok zij haar vingers uit haar kut en begon zij te spuiten. Een zondvloed van kutvocht spoot tussen haar lippen vandaan terwijl zij wild met haar vingers over haar clit ging. Haar orgasme denderde over de boxen mijn huiskamer binnen met een lang gerekte brul. Ook ik hield het niet meer en spoot mijn lading zaad over mijn borst en buik. Wat was dit geil om te zien.

Toen onze orgasmes weggeëbd waren, zei ik haar dat als zij echte seks met mij wilde, zij naar mij toe zou moeten komen. Ik zou haar dan gelijk mijn slaapkamer in trekken, de kleren van haar lijf trekken en haar bruut pakken. Ik beloofde haar dat ik haar dan zou laten genieten en dat zij er geen spijt van zou krijgen. Maar ik zou dan wel alles met haar mogen doen. Zij zou tot mijn beschikking staan zonder tegenspraak. Even was het stil. Door haar zwijgen dacht ik dat ik te ver was gegaan. Ok, deal, zei ze. Ik vertrouw je en je mag met mij doen wat je wilt, maar geen pijn. Nee, geen pijn, zei ik terug.

Ik had met Tineke afgesproken dat ik haar van het station zou halen. Toen zij uit de trein stapte herkende ik haar meteen. Een klein goed gevuld vrouwtje dat nieuwsgierig om haar heen keek om mijn te zoeken. Ik had haar opgedragen om geen ondergoed aan te doen, omdat ik meteen over haar wilde beschikken. Het was lekker weer en zij droeg een zomerjurkje dat aan de voorkant van onder tot boven gesloten was met knoopjes. Over haar arm had zij een licht vestje gevouwen. Ondanks dat zij geen bh droeg zagen haar cup C borsten er stevig uit in haar jurkje, dat strak om haar borsten en buikje zat. Haar tepels priemden door de stof. Ik liep op haar af en keek haar kort in haar ogen, die brutaal terugkeken en zei haar gedag. Gelijk drukte ik mijn mond op die van haar en duwde mijn tong bij haar naar binnen, die gastvrij begroet werd door haar glibberige tong. Hand in hand liepen wij naar mijn auto. Ik startte de auto en keek haar aan. Knoop de bovenste en onderste knoopjes los zodat ik tijdens de rit alles kan zien, zei ik dwingend.

Aarzelend begon zij de knoopjes los te maken terwijl zij mij onwennig aankeek. Wij waren ten slotte nog volkomen vreemden voor elkaar. Alles komt goed, je bent nu mijn sletje en de afspraak is dat je doet wat ik zeg, zei ik indringend. Ik kan je nu nog terugbrengen naar de trein. Nee, nee, ik doe wat je zegt, zei ze snel. Knoopje voor knoopje ging open. Maak ze allemaal maar los dan sletje, commandeerde ik. Maar dan ziet iedereen mij zitten, zei ze ietwat verontwaardigd. Ik draaide de auto en reed weer terug de parkeerplaats van het station op. Snel knoopte zij alles los. Goed zo, zei ik. Met mijn rechterhand trok ik het jurkje helemaal open zodat ik haar goed kon bekijken. Wat anderen zouden zien als ze in de auto zouden kijken boeide mij niet. Haar borsten hingen licht, maar waren nog lekker stevig. Daar onder glooide haar buikje richting haar kale grotje. Met mijn hand trok ik haar benen uit elkaar en voelde aan haar kutje. Haar spleet dreef van haar kutvocht. Het wond haar dus allemaal behoorlijk op, zodat ik helemaal geen remmingen meer had om nog verder te gaan. Tijdens het rijden vingerde ik haar kut en gebood haar om aan haar tepels te trekken. Als wij langs mensen reden moest zij gewoon doorgaan, en mocht zij niets bedekken. Ik zei haar dat ze mijn autostoel niet mocht bevuilen en dat ze zich moest inhouden totdat wij in de slaapkamer zouden zijn.

Toen wij bij mijn flat aankwamen parkeerde ik de auto zo dicht mogelijk bij de ingang. Toen ik zag dat er niemand op de parkeerplaats liep, gebood ik haar uit te stappen en met mij mee te lopen richting de lift. Zij wilde haar jurkje een beetje dicht doen, maar toen ik haar streng aankeek stopte zij haar poging. In de lift betastte ik haar en trok vanachter haar jurkje omhoog. In de spiegel van de lift zag ik een mooie ronde stevige kont. De lift stopte op de derde verdieping en wij stapten de galerij op. Op dat moment kwam net de buurvrouw van een paar deuren verderop naar buiten. Tineke maakte een beweging richting haar jurkje, maar ik pakte gelijk haar hand. De buurvrouw zag ons en ze keek verwonderd naar mij en Tineke. Ik gaf haar een knipoog en opende mijn deur, met een glimlach liep zij langs ons heen. Mijn pik stond als een snaar in mijn spijkerbroek en wilde zo snel mogelijk bevrijd worden. Ik trok Tineke mee naar de slaapkamer en duwde haar met haar rug op bed. Uit voorzorg had ik voor vertrek naar het station mijn bed al vol gelegd met strandlakens, omdat ik een waterballet verwachtte, na wat ik al op haar cam had gezien.

Snel trok ik mijn kleren uit en bevrijdde mijn snoeiharde pik. Ik had je gewaarschuwd zei ik geil, ik zou je bij binnenkomst gelijk neuken. Ik pakte Tineke in haar knieholtes en spreidde haar benen. Mijn pik zocht de opening van haar glibberige neukspleet en met een ferme stoot ramde ik mijn pik tegen haar baarmoeder. Tineke blies toen de indringer diep in haar lichaam stootte met een zucht al haar adem uit. Ik begon haar hard te neuken met mijn verkrachtende pik. Tineke begon luid te kreunen. Neuk me, neuk me, riep ze zo hard, dat de buren er van konden meegenieten. Iedere stoot was zichtbaar met een golvende beweging door haar buik en eindigde bij haar borsten, die geil meedeinden. Mijn onderbuik kletste tegen haar dikke kut en mijn ballen sloegen tegen haar ronde billen. Plotseling voelde ik mijn ballen warm worden. Haar kut spoot zich leeg over mijn pik en ballen. Zoveel had ik nog niet eerder meegemaakt. Tussen onze lichamen werd het kleddernat. Toen ik mijn eigen orgasme voelde naderen stopte ik met neuken en ging op mijn rug liggen. Ok, dus jij kunt zo goed pijpen hé, nou ga je gang maar, zei ik, wijzend op mijn pik.

Tineke trok haar jurkje van haar schouders. De lap stof was doorweekt. Terwijl zij mij met een geile blik aankeek, nam zij mijn pik in haar hand en zoog zij mijn natte glimmende eikel naar binnen. Gekheid is niet nodig, maar zij was echt een natuurtalent. Terwijl zij mijn stam met ronddraaiende bewegingen masseerde, verwende zij al zuigend met haar tong en lippen mijn supergevoelige knop. Ook mijn ballen werden niet vergeten. Zij masseerde mijn eieren en trok af en toe aan mijn zak. Zo was ik nog nooit gepijpt. Al snel joeg mijn zaad door mijn pik richting de uitgang en vulde ik haar zuigende mond. Ze kreunde even toen de eerste golf zaad haar keel in spoot en tot de laatste druppel slikte zij alles door. Mijn pik was nu zo gevoelig dat mijn erectie niet wilde afnemen.

Na een paar minuten te zijn bijgekomen duwde ik haar op haar rug en drukte ik mijn mond op haar kut. Zij smaakte en rook heerlijk zoet naar haar kutvocht. Mijn handen duwde haar dijen wat omhoog en mijn tong likte van haar anus, door haar natte spleet, naar haar clit. Even zoog ik op haar naar buiten puilende schaamlipjes. Mijn lippen zochten weer haar gevoelige genotsknopje en ik begon er zachtjes op te zuigen, terwijl mijn tong er rondjes omheen draaide. Met twee vingers drong ik haar neukspleet in en masseerde ik haar G-spot. Toen was het hek van de dam. Het duurde niet lang of de ene golf spuitvocht na de andere vulde mijn mond. Mijn gezicht was zeiknat. Ik dronk haar nectar gulzig op. Voorzichtig duwde ik nog meer vingers naar binnen, wat wonder boven wonder makkelijk ging. Ik bracht al mijn vingers bij elkaar en voor ik het wist zat mijn hele hand in haar neukgrot. Met een graaiende beweging bewogen vier vingers tegelijk over haar g-spot. Er leek geen eind aan haar vloedgolf te komen. Daarna volgde er een daverend orgasme van haar clit. Ze werd zo wild dat ik mijn mond er niet meer op kon houden. Zij schreeuwde de hele flat bij elkaar en probeerde zij met beide handen mijn hoofd weg te duwen. Zij kon mijn aanrakingen op haar clit niet meer verdragen. Stóóóóp, kermde ze, ik kan niet meer, stop alsjeblieft. Voorzichtig trok ik mijn hand uit haar openstaande kutje. Haar hele lijf trilde en zij kon het niet stoppen. Ik ging naast haar liggen en hield haar vast. Zachtjes begon zij te huilen. Met betraande ogen keek zij mij aan. Ik heb dit zo gemist, snikte Tineke, ik had dit zo nodig. Rustig maar schatje, troostte ik haar, wij zijn nog niet klaar. Dit is nog maar het begin. Nu even bijkomen. Langzaam kwam zij weer tot bedaren en samen vielen wij in elkaars armen in een korte slaap.

Ik werd wakker door een heerlijk gevoel in mijn onderbuik. Toen ik mijn ogen open deed keek ik in de zaad vragende ogen van Tineke, die mijn steeds stijver wordende pik in haar mond had en mijn balzak in haar hand masseerde. Door haar verbluffende pijptechniek zou het niet lang duren of ik zou haar mondje weer vol spuiten, maar dat was nog niet de bedoeling. Op je knieën, commandeerde ik. Snel draaide zij zich met haar kont naar mij toe. Ik positioneerde mij achter haar en zette mijn gezwollen knop tegen haar neukspleet en drukte mijn lul tot aan mijn ballen naar binnen. Ondertussen had ik een mooi uitzicht op haar perfecte ronde billen. Haar sterretje staarde mij uitnodigend aan. Vanuit de spiegel achter mijn bed keek ik in de geile ogen van Tineke. Haar borsten hingen geil bungelend naar beneden. Ik begon mijn tempo op te voeren, mijn onderlichaam beukte tegen haar billen.

Tineke trok haar spieren aan en zo molk zij aan mijn harde lul. Mijn verkrachtende lul deed zijn werk, want ik voelde het warme vocht alweer langs mijn ballen stromen. Neuk me, neuk me, neuk me, hijgde Tineke. Bij iedere harde stoot slingerde haar borsten van voor naar achter. Weer voelde ik mijn orgasme naderen. Ik stopte met neuken en trok mijn lul uit haar zeiknatte kut. Ik ga je in je kontje neuken Tineke, deelde ik haar mede. Neeee, niet daar, kermde ze. Zal voorzichtig zijn, zei ik en kroop achter haar vandaan. Uit mijn kastje naast het bed pakte ik een fles glijmiddel en ging weer achter haar zitten. Met het pompje spoot ik een flinke lading glijmiddel in haar bilspleet en smeerde mijn pik ermee in.

Voorzichtig begon ik haar kontgaatje te masseren. Ik drukte voorzichtig mijn middelvinger naar binnen. Soepel gleed hij tot aan mijn hand naar binnen. Zeer?, vroeg ik. Nee, niet zeer zei ze kort. Haar anus klemde rond mijn vinger. Ontspannen, gaf ik als advies. Ik zetten mijn pik weer tegen haar neukspleet en drong weer bij haar naar binnen en terwijl ik haar kontje vingerde neukte ik haar langzaam in haar kutje. Haar kringspier ontspande nu en voorzichtig trok ik mijn middelvinger terug en zette nu twee vingers tegen haar kontgaatje. Soepel gleden mijn vingers naar binnen. Goed zo, complimenteerde ik haar. Na een paar minuten trok ik mijn vingers uit haar kont en spoot snel nog wat glijmiddel in haar open gaatje. Ik ging gehurkt achter haar zitten en zette mijn eikel tegen haar anus. In de spiegel keek ik in haar afwachtende ogen. Langzaam drukte ik door. Toen mijn eikel langs haar kringspier schoot verkrampte zij even. Ik bleef stil zitten. Ontspannen en een beetje persen, adviseerde ik haar terwijl ik haar bleef aankijken. Langzaam begon ik te neuken. Steeds een beetje dieper. Ik voelde dat het steeds makkelijker ging en aan haar gezicht te zien vond zij het ook steeds geiler.

Toe maar zei ze, neuk maar door. Ok slet, ik ga je kont volspuiten hijgde ik. Ik voerde mijn tempo op en door de massage van haar strakke kont hield ik het al snel niet meer. Mijn ballen verkrampten en met een brul spoot ik mij in haar leeg. Ik stopte met stoten en wachtte tot mijn lul verslapte en uit haar kont gleed. Haar anus sloot zich weer en mijn zaad zat opgesloten in haar darmen. Heerlijk Tineke, je bent heerlijk, zei ik tegen haar terwijl ik naast haar ging liggen. Ze kroop in mijn armen en fluisterde in mijn oor, nee jij bent heerlijk. Van haar warme zachte lichaam heb ik nog regelmatig mogen genieten. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog steeds vrienden. Tineke heeft nu een relatie en seks hebben wij niet meer, maar zo af en toe herinneren wij elkaar er nog wel aan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13570 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Date met Tineke”

Plaats een reactie