BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Stelende poetsvrouw betaald terug in natura

Mijn waargebeurd verhaal speelde zich 2 jaar geleden af. Ik ben een alleenstaande man van 51 jaar en heb 1x per week voor 4 uurtjes poetshulp in huis. Niet dat ik dit werk niet zelf kan doen maar het is prettiger om deze tijd aan andere zaken te besteden. Het is echter moeilijk om een goede poetshulp te krijgen die deze job voor een langere periode willen doen of ook nederlandstalig zijn.
Mijn laatst poetshulp Nina was een gescheiden Nederlandse vrouw van rond de 30 met een kind van 4 jaar van haar eerste echtgenoot en was momenteel terug in een relatie was met een andere man en hadden opnieuw een kinderwens. Ik had aanvankelijk niets op te merken op Nina, zij deed haar werk goed en was een vriendelijke mooie vrouw.

Echter na 2 maanden had ik de indruk dat er af en toe geld was verdwenen, geen grote bedragen. Af en toe hier 20 euro of daar 50. In het begin twijfelde ik aan mezelf of ik het geld niet ergens anders zelf had gelegd maar na een aantal poetsbeurten werd het toch duidelijk dat het geld verdwenen was na de poetsbeurt. Ik heb dan via een site in China enkele spy cams besteld en deze in huis geplaatst waar ze niet zichtbaar waren. 2 cameras in de woonruimte en 1 in de slaapkamer. Bij de volgende poetsbeurt had ik het geld dat in de woonruimte aanwezig was geteld en ook het geld dat in mijn bureeltje zat op de slaapkamer.
Na de poetsbeurt controleerde ik opnieuw de bedragen en het geld in de woonruimte was nog allemaal aanwezig. Echter in het bureeltje van mijn slaapkamer miste ik 70 euro.
Toen ik de beelden van de spy cam controleerde was duidelijk te zien hoe Nina 70 euro uit de lade van het bureeltje nam en wegstak onder haar poetsgerief.

De volgende week toen Nina terug kwam vroeg ik of ze even boven wou kijken ivm de poets en toen ze op de slaapkamer was liet ik via een usb stick de beelden op mijn 55″ TV zien die daar stond. Toen zij zichzelf de diefstal zag uitvoeren op groot scherm werd ze bleek en verontschuldigde zij zich. Ik liet haar toen weten dat ik het hier niet bij ging laten en wat de gevolgen voor haar zouden zijn. Ontslag op staande voet was nog maar haar minste probleem. Geen uitkering, strafblad want ik ging een strafrechtelijke vervolging instellen en zo kon ze geen nieuwe job bemachtigen.

Het begon bij Nina door te dringen dat zij in zware problemen zat. Ze bood mij aan om het gestolen geld in stukjes terug aan mij te betalen want ze had het niet allemaal op dit moment. Toen heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en heb haar een ultimatum gesteld. Ik haalde uit mijn kast een paar zwarte nylons en zei haar dit gaat hier gebeuren en jij hebt nu de keus hoe het verder afloopt. Het geld hoef je me niet meer terug betalen bij deze optie maar je trekt nu de zwarte nylons aan en kleed je uit, en laat je condoomloos neuken op het bed. Dit en nog de 2 opeenvolgende weken dat je hier komt gaat dit gebeuren en dan krijg je de opname van de diefstal en doe ik geen aangifte meer.

Nina beschuldigde mij om haar seksueel te willen uitbuiten en zei dat ze dit zou aangeven. Ik van mijn kant zei haar doe maar. Wie denk je dat ze zullen geloven als ik deze beelden laat zien? Een halve minuut stond Nina naar de grond te staren en nam toen de nylons aan van mij. Ze begon zich uit te kleden en trok de nylons aan. Ik stond aan de grond genageld, wat een mooie vrouw nu ze naakt was. Zij had ook 2 piercings in haar schaamlippen zoals een ronde oorbel. Dat maak het nog geiler. Nina ging op haar rug liggen op het bed met geopende benen. Zij protesteerde nog éénmaal, sloot haar benen en duwde mij even weg toen ik haar wou penetreren zodat ik een condoom zou nemen maar ik zei haar het is dit of niets. Ze weende toen een beetje en zei me dat ze momenteel zwanger probeerde te geraken met haar 2de man. Mijn probleem niet repliceerde ik haar en adviseerde haar de morning after pil bij de apotheek te gaan halen nadien. Hierop opende Nina haar benen terug en ik penetreerde haar als een wilde stier en pompend en stotend kwam ik na 10 minuten spuitend in haar klaar. Nina spurte zich nadien onmiddellijk naar de badkamer en begon het zaad met de douchekop uit haar kut te verwijderen.

Ze kleedde zich aan en wou vertrekken. Ik zei haar toen dat ik mijn belofte zou houden en verwacht haar de volgende week op hetzelfde uur opnieuw. De week daarop kwam Nina binnen, ging zonder iets te zeggen zelf naar boven naar de slaapkamer en begon zich zelf uit te kleden, trok de nylons aan die ik voor haar al op het bed had klaar gelegd en opende haar benen en wachte op wat ging komen. Ik ben toen de kamer binnen gekomen nog volledig aangekleed en nam een reuze vibrator uit de kast die ik de afgelopen week had gekocht. Omdat ze dacht dat ik haar niet ging neuken maar alleen de vibrator wou gebruiken opende ze haar benen nog meer. Ik bracht glijmiddel op de vibrator aan en begon haar klitje zachtjes te bewerken.

Na een minuutje of 4 liet ik de tip van de vibrator zachtjes in de monding van haar kut op en neer bewegen om vervolgens met 1 zachte stoot de vibrator in zijn ganse lengte binnen te laten glijden. Daarna schakelde ik over op wild stotende bewegingen waarbij de ganse vibrator bij elke stoot in haar kut verdween. Op het einde van elke stoot voelde ik iets hard en vroeg haar wat dit was. Nina had blijkbaar een pessarium over haar baarmoederhals geplaatst zodat er geen zaad zou kunnen in komen. Ah zoo antwoorde ik haar en deed onmiddellijk de zipper van mijn jeans open, haalde mijn lul eruit die ik dan in 1 beweging in haar voorbewerkte kut stootte. Al pompend kwam ik al na 5 minuten klaar. Nina is opgestaan en is dan met het zaad dat nog in haar kut aanwezig was terug vertrokken wat ik vreemd vond. Nadien las ik echter op het internet dat je het pessarium de eerste niet mag verwijderen na een zaadlozing en daarom vertrok ze met het zaad nog aanwezig.

Bij onze laatste neukbeurt wou ik beste ervan maken en iet te vroeg klaar komen en heb ik mij 2 keer afgetrokken voordat Nina kwam. Toen Nina kwam beloofde ik haar dat ik de afspraak respecteerde en dat het voor mij allemaal voorbij was nadien. Ik had nu andere nylons voor haar klaar gelegd, retro stijl met een streep op de achterbenen. Ook een paar stiletto’s had ik gekocht en klaar gelegd en zei haar dat ze deze mocht meenemen nadien. Nina trok de nylons aan en bevestigde de stiletto’s aan haar voetjes en ging gespreid op bed liggen. Ik heb haar toen onmiddellijk hard gepenetreerd en heb haar meer dan 40 minuten pompend geneukt alvorens ik klaar kwam. Dat was de laatste maal dat wij elkaar gezien hebben. Ik heb mijn belofte gehouden en niets met het bewijs gedaan en Nina is op een andere post beginnen poetsen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15632 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Stelende poetsvrouw betaald terug in natura”

Plaats een reactie