BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met zusje de bergen in 11 (slot)

We zijn gearriveerd in het huge grote chalet in Cortina d’Ampezzo van de familie van onze Italiaanse fietsvrienden. Toen we aankwamen was het huis leeg. Lou’tje en ik vielen samen op één bed in slaap en nu worden belegerd door de troep van Italiaanse neven, nichten, broers, zussen, name it, die net terugkeren van een fietstocht.

Weerzien op z’n Italiaans

Terwijl Lou bijna bedolven wordt door Luigi en Paolo waar ze tijdens onze hoogtestage in Tignes zeer ijverig mee neukte, word ik aan alle kanten geknuffeld en betast door Treza en Sophia. De twinzusjes die me vorig jaar in Tignes om de tuin probeerden te leiden door in bed elkaars plaats in te nemen. Hoewel ik me toen wel even genaaid voelde bedacht ik me al snel dat ik er zo ‘twee voor de prijs van één’ kreeg, waarna het een hele gezellige boel werd.

Als we uit geknuffeld zijn en met zijn allen op de ruime chill-banken in de woonkamer terecht zijn gekomen, kijk ik mijn ogen uit op die Italiaanse meiden, ze zijn alle vijf nog weer mooier geworden. En dan de twinzusjes, whow, ze zijn nóg meer op elkaar gaan lijken. Net als Bella en Lou’tje hebben ze ook donkere looks, maar dan wel echt op z’n zuid-Italiaans, met een lichtbruine huid, bruinzwart haar en donkerbruine ogen die op een mixje van hazelnoten en amandelen lijken. Wat het mooiste aan hen is zijn hun door het fietsen afgetrainde lichamen, ze zijn precies zoals ik een meisje graag zie, slank, bijna dun, gespierd, niet te heftige tietjes en daarboven een mooi zwoel koppie dat van alles belooft.

We kletsen eerst gezellig een tijdje bij en als het tegen etenstijd loopt gaan we lichtelijk chaotisch maar wel gezellig met zijn allen aan het kokkerellen. We maken een flinke pan groentesoep, die zó gevuld wordt dat de roerspatel er bijna rechtop in blijft staan. En verder wordt er een grote pan pasta in elkaar geflanst, met allerlei spul uit de zee en ook weer flink wat groenten. We hebben morgen fietsbenen nodig en dan moet er gegéten worden!

Het is een gezellige boel om met zoveel man te koken en te eten, en als we na het eten een tijdje hebben uitgebuikt en de boel aan kant hebben gebracht, komen we te praten over de tochten die we willen gaan maken. We zijn hier een week met elkaar, daarna gaat iedereen weer op huis aan. Het idee is om dagtochten te maken, met het chalet als uitvalsbasis. De eerste route die we op het oog hebben is door Friulane, het nationaal park dat hier vlakbij ligt, midden in de Dolomieten. Maar omdat deze route eigenlijk te lang is voor één dag, met ook nog eens veel klimwerk, besluiten we er twee dagen over te doen en halverwege die route in een berghut te overnachten. Omdat we niet weten hoe druk het er is nemen we voor de zekerheid kampeerspullen mee, zodat we in ieder geval altijd ‘onder dak’ zijn.

Lou’tje in de herhaling

Iedereen gaat vroeg naar bed, om morgen fit te zijn. Maar daarbij heb ik buiten de behoeftes van mijn zusje gerekend, want amper lig ik in bed of ze sluipt sneaky binnen en kruipt naast me in bed. Ik ben nog afgepeigerd van de afgelopen nacht toen we door alle seks te weinig geslapen hebben, en nou nog zo’n nacht…?

‘Ehmm, please, nou even niet Lou’ brom ik dus maar ja, meisjes hè? Wat ze van voren willen willen ze never niet van achteren. Wat ook niet helpt is dat we allebei bloot zijn en als Lou dan op me komt liggen en haar meidenlijf verleidelijk over het mijne beweegt ben ik natuurlijk alweer snel verkocht. ‘Mmm, nou vooruit dan, een lazy fuck en dan pitten zusje.’ Ik breng mijn lul die natuurlijk alweer een paal is tussen haar benen en als Lou zich dan over me heen schuift ben ik ook meteen blij dat ze dit heeft doorgezet want het is echt weer heel lekker om bij haar binnen te glijden.

Lou doet het meeste werk door zich over mij op en neer te bewegen en ik push als ze omlaag komt steeds mijn paal tegen, zodat ik bij iedere stoot volledig in haar kom. Ondertussen streel ik haar rug en billen, kneed ik ze zachtjes, terwijl ik keer op keer met mijn paal haar beweging er overheen kracht bijzet. Haar tepels schuren gevoelig over mijn borstkas en ik kan ondertussen goed merken hoe ze zich naar een orgasme toewerkt. Haar adem gaat steeds sneller en omdat ze met haar gezicht in mijn krullen gekroeld zit krijg ik alles van nabij mee, haar ademen, haar kreuntjes…

Als Lou klaar begint te komen draai ik me met haar op mijn zij, en zo, close tegen elkaar aanliggend, haar linkerbeen over mijn heup gevouwen, neuk ik haar in alle rust verder, wetend dat ik haar orgasme daar nog een tijdje mee verleng. Uiteindelijk kom ik zelf ook klaar en daarna zijn we al snel allebei van de wereld vertrokken.

Eeneiige toestanden

De volgende morgen komt bij het ontbijt Treza naast me zitten en met een knipoogje vraagt ze me ‘was Lou vannacht weer opdringerig? Ik meende wat te horen.’ Treza heeft me vorig jaar in Tignes tijdens de hoogtestage betrapt dat ik mijn zus neukte en chanteerde me daar zelfs mee, waarna duidelijk werd dat ze óók seks met me wilde.

‘Je lag er op te luisteren hè? Jaloers?’ stel ik met een knipoogje een vraag terug. Op datzelfde moment voel ik hoe Treza onder tafel haar hand op mijn lul legt en dan fluistert ze ‘mijn tijd komt nog wel, amigo.’ Zo zeg, het is alsof mijn lul spontaan opspringt in mijn broek en de rest acuut leidt aan bloedarmoede, ik kan niks anders doen dan een beetje dommig terug grijnzen. En ik weet dat ze gelijk heeft, als deze Italiaanse schone vindt dat het haar tijd is geworden dan slaat ze toe. En dan te weten dat het er twee zijn, want Sofia volgt zeer geïnteresseerd wat er tussen haar zusje en mij gebeurt. Mmm, van mij mogen ze deze week…

Het is een supergave tocht door dit deel van de Dolomieten, we moeten iedere keer hard werken als we bergop gaan, maar steeds weer lijkt het daarna op de top die we bereiken alsof het uitzicht nóg weer mooier is. We stoppen dan ook vaak om er van te genieten terwijl we ondertussen wat drinken en steeds een klein hapje eten, om de energie op peil te houden.

Na de onweersbuien van enkele dagen terug is het alweer bloedheet geworden en allemaal fietsen we inmiddels in alleen onze korte fietsbroek en een shirtje, waardoor niet alleen het landschap heel erg mooi is maar ook het uitzicht op de meisjes als die voor me fietsen. Het is goed te zien dat ze flink moeten ploeteren maar tegelijk is het übersexy om hun beweeglijke ruggen te zien, met daaronder hun billen zo over die smalle zadeltjes te zien bewegen en hun strak-getrainde blote benen steeds maar rond te zien gaan. Die mooie meisjesbenen waarvan onderhuids de spieren zo hard werken, maar die je tijdens het neuken ook zo heerlijk kunnen omklemmen.

Regelmatig zak ik daarom af naar de staart van ons pelotonnetje en ik ben daarin absoluut niet de enige, ook de andere jongens zijn er regelmatig te vinden. Duidelijk is dat ook zij genieten van dit ‘aanzicht’ en af en toe worden er ook best wel geile knipoogjes uitgewisseld. En ja, natuurlijk hebben we in de gaten dat de meiden dit in de gaten hebben, we zijn dan wel hitsige jongens maar ondertussen toch echt niet gek, af en toe vangen we op hoe een paar van die teasy grietjes elkaar aankijken en dan die billen nog net iets verleidelijker aanspannen op dat zadeltje. Het roept onvermijdelijk beelden op van hun kutlipjes die daar op dat zadeltje meebewegen en soms de klappen van gaten in het wegdek opvangen terwijl ze toch voor heel ander vermaak bedoeld zijn…

Vooral de eeneiïgen, Treza en Sofia, zijn me voortdurend aan het fucken. Als ik dan al een keer op kop ga, omdat we dat nou eenmaal om beurten moeten doen, komen ze me al gauw weer voorbij getrapt, me glunderend aankijkend, hun verzet nog nét ietsje lager zettend waardoor hun benen als molentjes rond gaan en alles aan hun lijf draait en beweegt en wiebelt en uitnodigt. En dat dan dus in stereo, want het lijkt erop alsof die look-alike grieten bewust samen optrekken om me helemaal gek te maken…

Adembenemend

Als we op ons eindpunt op de Monte Civetta aankomen zijn we allemaal kapot. Hij is hoger dan we dachten en in de buurt van een picknickplaats ploffen we neer op zo’n typisch alpenveldje met lekker hoog gras en daar gaan we eerst een tijdje uitrusten. Het uitzicht is hier nog adembenemender dat op de eerdere plekken tijdens deze tocht, pal voor ons rijst de noordwand van de berg steil omhoog, alsof hij zo de hemel in wil schieten. Paolo vertelt dat dit misschien wel de beruchtste klimwand van Italië is en dat iedere ervaren bergbeklimmer die een keer wil bedwingen.

Op een gegeven moment gaat Luigi de hutten in de buurt afbellen voor overnachtingsplekken, maar omdat we met zo’n grote groep zijn blijkt steeds weer dat die ons er niet bij kunnen hebben. Dat wordt dus niks. Gelukkig hebben we de kampeerboel bij ons en kunnen we besluiten om naar een natuurterreintje aan het vlakbij gelegen meer van Alleghe te gaan. We komen daar tot onze opluchting via grotendeels een afdaling en we vinden een mooie grote plek in een afgelegen deel van het terrein, tegen de oever van het meer. Als we eenmaal na een hoop gedoe de tentjes hebben opgezet is iedereen wel zo’n beetje het kookpunt gepasseerd. Opgelucht rennen we het water in en omdat er in deze uithoek verder niemand is te zien zijn we zo bloot als onze mama’s en papa’s ons op de wereld hebben gezet.

In het water is het al snel een groot feest van elkaar achternajagen en ontwijken, het is of alle onderweg opgefokte hormonen nu even de ruimte moeten krijgen. Al snel word ik vooral belaagd door de twinsisters, alsof de andere meiden aanvoelen ‘dat ik van hen ben.’ Ik vind het prima zo want het kan bijna niet dat er iets mooiers is op aarde dan dit, die twee natte glanzende identieke lijven die voortdurend om en aan me hangen, me proberen onder te dompelen, te grazen willen nemen. Wat mij de kans geeft om de dames overal te pakken waar ze te pakken zijn, ze tegen me aan te klemmen, mijn arm vol om hun tietjes te leggen of tussen hun benen te brengen om ze zo bij hun kruis op te tillen en weg te smijten. Waarna ze precies vijf seconden later weer om mijn nek hangen.

Als we zijn uit gedold nemen we even de tijd om voor de tenten uit te puffen en op te drogen. Daarna kleden we ons aan en gaan we met het voetgangerspontje dat we zelf moeten bedienen naar de overkant, naar Alleghe, waar de beheerder van de camping ons een lekker eettentje heeft aanbevolen. Hoewel het nog vroeg is en de Italianen zelf het liefst later op de avond eten, is het op het terras al behoorlijk druk, er zijn veel bergbeklimmers en langeafstand wandelaars die hier neerstrijken na een dag van hard ploeteren. Iedereen is duidelijk blij om hier te zitten en even tot rust te kunnen komen. En niemand lijkt aan de dag van morgen te denken of zich er zorgen om te maken want er worden flinke pullen bier en karaffen wijn aangesleept en dat geldt ook voor ons, we bestellen allemaal een halve liter bier om eerst maar eens goed de dorst te lessen.

Boekensteuntjes

Hoe kan het toch dat de Italianen het eten tot een soort van kunst hebben verheven. Ze doen hetzelfde als wij, ze steken een hapje in hun mond, kauwen er op en slikken het door. Het verschil zit ‘m blijkbaar in wat er ondertussen gebeurt, veel tijd nemen, ’n slokje van ’t een of ’t ander nemen, kletsen, soms met de mond vol, even genietend de ogen sluiten, ik zit het eens een tijdje aan te kijken hoe onze Italiaanse vrienden dat toch doen. Als op een gegeven moment Sofia in de gaten krijgt dat ik wat beschouwelijk aan het worden ben vraagt ze wat er is en leg ik haar uit wat ik zo aan het mijmeren ben. Dan moet ze ontzettend giechelen en zegt: ‘alora, weet je wat wij vooral niet doen, Tim? Dit soort dingen bedenken, want dan zit je in je kop en niet bij het eten.’ Tja, en gelijk hééft ze natuurlijk, en ik snel neem ik weer genietend een hapje.

Op deze hoogte wordt het al vroeg wat chilly en omdat we in onze zomerkleding zitten besluiten we op tijd terug te gaan naar de camping. Daar steken we een kampvuurtje aan en als we allemaal een joggingpak of iets dergelijks hebben aangetrokken gaan we er gezellig in een kring omheen zitten. Een van de meisjes heeft haar mondharmonica bij zich en als ze daar ‘O sole mio’ op inzet zitten we al snel met zijn allen luidkeels mee te zingen.

En omdat Paolo weer zijn beroemde joints draait en laat rondgaan ontstaat er al snel een supertof sfeertje, waarin we het hele bekende Italiaanse repertoire afwerken en er ondertussen van alles gebeurt.

Net als in Tignes moet ik bij Treza en Sofia opnieuw denken aan van die boekensteuntjes, cupidootjes of engeltjes of zo, die in een tegenovergestelde houding op een plank een rijtje boeken in bedwang staan te houden.

Zo gedragen deze ‘engeltjes’ zich nu ook, aan weerszijden zitten ze stevig tegen me aan geleund en in volstrekte harmonie zijn ze het er blijkbaar over eens dat ik hun gezamenlijk bezit ben, dat ze me dus klem mogen zetten en dat ik vooral niet het lef moet hebben tussen hen vandaan te glippen. Wat ik ook niet zou willen trouwens.

De kring rondkijkend zie ik dat Lou hetzelfde is overkomen, Luigi en Paolo sloven zich allebei uit om haar in te palmen en het ziet er niet naar uit dat m’n zusje en ik vannacht samen in ons tentje terecht komen…

Twin-seks

Mijn voorspellend vermogen blijkt bijzonder te zijn, nou ja, ’t zat er natuurlijk ook aan te komen, whatever, na een tijdje zie ik Lou sneaky verdwijnen en niet veel later scharrelen zowel Luigi als Paolo ook weg, zo onopvallend mogelijk. Wat natuurlijk echt héél erg opvalt, iedereen die nog om het kampvuur zit moet er wat om gniffelen. Goed voorbeeld doet blijkbaar goed volgen want de volgenden die vertrekken zijn de twinzusjes en ze lonken me bijna achter hen aan. Als ik voor de vorm nog even blijf, vragen de anderen grijnzend waar ik nog op wacht en naja, weg ben ik.

In hun tent hebben Treza en Sofia hun slaapzakken aan elkaar geritst en omdat ze ieder aan een kant zijn gaan liggen is meteen wel duidelijk welke plaats er voor mij is gereserveerd. Net als zij kleed ik me helemaal uit, wat trouwens best wel lastig is in dit krappe bedoeninkje, maar uiteindelijk lig ik paradijselijk tussen twee blote meisjes, die blijkbaar niet konden wachten om me overal te strelen en te verwennen. Treza, de stoutmoedigste van de twee, neemt direct mijn onderste regionen voor haar rekening, terwijl Sofia, meer verlegen, me begint te kussen.

Het mooie van deze meisjes is dat alles zo op elkaar afgestemd is, alsof ze samen de verschillende muziekinstrumenten van één muziekstukje vormen. Daarbij richten ze zich niet alleen op mij maar ook op elkaar, regelmatig zie ik hoe ze ook elkaar strelen en knuffelen. Terwijl Treza mijn pik met haar hand bewerkt kom ik met Sofia in een tongzoen terecht, waarbij ze haar tong om de mijne laat cirkelen alsof ze er voor op de vlucht is, steeds als ik haar met de mijne probeer te vangen is ze alweer weg. Op hetzelfde moment neemt een meter lager Treza mijn lul in haar mond en doet ze precies het tegenoverstelde, ze opent er frontaal de aanval op.

Mijn in een rap tempo groeiende paal neemt ze meteen tot halverwege in haar mond en al snel voel ik hoe ze hem vacuüm zuigt en zo bijna het bloed uit mijn lijf mijn lul in trékt. Al snel staat hij hard op mijn lijf en dan laat Treza er geen gras over groeien. Ze knielt over me heen, plaatst mijn eikel tussen haar kutlipjes die al glad aanvoelen en met enkele lieve kreuntjes zakt ze er overheen tot ik voel dat ik helemaal in haar zachte warme gladde en toch nauwe neukholletje ben aangekomen. ‘Ohw’ kreunt ze, ‘hier heb ik de hele dag al op gewacht, terwijl we fietsten stelde ik me voor dat je in me zat…’ Tjesses, meteen zie ik weer die geil-wiebelende meidenbillen op die smalle zadels weer voor me, maar dan nu met mijn paal ertussen en erin. Echt, fietsen wordt hierna nooit meer hetzelfde…

Het ene zusje na het andere…

Sofia, die een beetje ruimte heeft moeten maken voor haar doortastende zus, heeft ondertussen mijn mond toch geen moment losgelaten en terwijl Treza zachtjes op haar ‘zadel-met-een-pin’ begint te rijden word ik van boven ook min of meer geneukt door Sofia, met haar beweeglijke tong die me alle hoeken van mijn mond laat zien. Met haar lange haren hangt ze over me heen waardoor ze ons samen in een coconnetje brengt, waardoor we in een vorm van bewustzijnsvernauwing terecht komen, alsof de wereld alleen nog maar bestaat uit kronkelende meisjeslijven en hun veeleisende warme vochtige holletjes.

Ik heb na een tijdje echt geen idee meer hoelang we zo tongen, wat ik wél ervaar is dat Treza steeds heftiger op mijn paal te keer gaat en na een tijdje erg goed hoorbaar begint klaar te komen. Ze gilt het behoorlijk uit en het kan niet anders of de andere lui die nog om het kampvuur zitten genieten nou behoorlijk mee. Op een gegeven moment maak ik me los van Sofia en draai ik me met Treza om zodat ze wijd geopend onder me komt te liggen, waarna ik het neuken van haar overneem. Ze geeft zich helemaal aan me over, haar ogen dicht, nog heftig hangend in haar orgasme en omdat ik haar ondertussen flink doornaai blijft ze er behoorlijk lang in hangen.

Als Treza na een tijdje wat tot rust komt glip ik uit haar en als Sofia vervolgens naast haar is gaan liggen, het voorbeeld van haar zusje volgend door haar benen ook ver open te spreiden, glijd ik ook bij haar naar binnen als een mesje in de warme boter. Ze is er al helemaal klaar voor en net als haar zusje komt ook zij al snel klaar. Omdat de meisjes inmiddels aardig uitgeteld raken en zo langzamerhand alles wel best vinden, heb ik hier nu twee kutjesparadijzen vrijelijk voor me beschikbaar, waar ik me om beurten aan tegoed doe. Iedere keer strek ik me uit over het meisje van dienst, haar lekkere lijf tegen me aantrekkend en me over de volle lengte van mijn neuklans tegoed doend aan haar lekkere neukholletje, waar ik me keer op keer enthousiast injaag. Waarna ik me weer in het holletje van het andere zusje steek, dit wil ik zo lang volhouden…

Mij lijkt dit wel een mooi moment om deze serie te beëindigen.
Fijn dat je dit verhaal las!
Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 14045 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Met zusje de bergen in 11 (slot)”

 1. Je intrigeert me met je verhalen, Zara. Ik heb een account aangemaakt om je dat te kunnen vertellen. Inmiddels heb ik bijna alles gelezen wat je hebt geschreven. Mijn ervaringen met een relatie met een jonge vrouw (zij was 19 toen ik – op dat moment 53 – een relatie met haar kreeg) smaken naar meer, maar ik vrees dat ik het met mijn herinneringen zal moeten doen. En natuurlijk met jouw verhalen!

 2. Ik ben het helemaal met Ed eens. Jammer dat er een einde is gekomen aan een prachtige serie verhalen. Ook de voorgaande serie heb ik net als deze deel voor deel verslonden. Wellicht komt er in de toekomst nog een nieuwe serie over de belevenissen van broer en zus.
  Dank je wel Zara.

 3. Jammer dat de serie afgelopen is, ik heb alle deeltjes verslonden.
  De belevenissen zijn mooi beeldend beschreven.
  Daarbij komt nog dat ik de Dolomieten behoorlijk goed ken. 🙂

  Benieuwd naar je volgende verhalen!

  • Idd het smaakt naar meer “met zusje de bergen in” en of dat dan met zusje moet zijn of met de 1-eiige 2-ling … dank voor je mooie verhalen Zara

Plaats een reactie