BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Testers 1; De uitnodiging

Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe eigen mijn eigen waargebeurde ervaring te delen. Zo kwam afgelopen maandag Tess op de lijn, ze wilde me spreken. ‘Spreken’ denk ik, dat zal wel Frans zijn voor ‘neuken’ want tot nu toe hebben we na iedere ontmoeting, sinds ons bezoek aan de IKEA (Zie: ‘Betrapt in de IKEA!’ van eind juni) als beesten geneukt, zelfs een keer met Carl erbij! Alleen deze keer zou ze naar ons studentenhuis komen, voor de eerste keer want ze wil altijd dat ik naar die van haar ga, omdat ze het zo geil vindt als haar vriendinnen erbij zijn. Vreemd. Maar goed, maandag avond kwam ze en ik zag gelijk dat ze niet kwam om te sporten, zeg maar. Bijna zwijgend liep ze achter mij aan naar mijn slaapkamer (de keuken en woonkamer zijn gedeeld met de andere drie. Amper binnen gaf ze me haar telefoon met schermpje naar voor. Het was een Instagram bericht van Mr. van-hout, Q&A-manager IKEA. Euh, dacht ik nog naïef, maar dat was weg toen ik de tekst las;

“[Maandag 4-sep-2023 10:32] Geachte Tess; Ik ben Jaap van-Hout, Q&A manager van IKEA-Utrecht en via onze beveiliging, dhr. Cornelissen, heb ik uw gegevens gekregen omdat u samen met uw vriend een perfect voorbeeld zou zijn van een zeer actief student-koppeltje om onze meubels te testen op duurzaamheid, stevigheid en kwaliteit, ofwel Q&A. Zoals u begrijpt zijn studenten voor ons in deze stad een uitgesproken belangrijke doelgroep en willen wij er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te dienen conform de wereldwijde IKEA standaarden. Ik wil u daarom vragen om tegen ruime vergoeding enkele meubelen te komen testen in een voorbereidde, gecontroleerde testomgeving, samen met uw vriend plus nog een ander jong m/v koppel wat net als u beide erg geil, hitsig en sportief is. Expliciet; Jullie allen worden geacht in een serie van opgedragen standjes te vozen en copuleren, zowel solo als ook in koppel, trio en groepsverband. Meerdere Q&A medewerkers zullen bij de tests aanwezig zijn om metingen te verrichten. Reageer aub als jullie geïnteresseerd zijn”.

Ik was stomverbaasd. Het eerste wat ik uit pure geilheid denk ‘Tegen betaling neuken met Tess’. Maar ze lijkt uit de weg geslagen. Dit in plaats van een winkelverbod is vreemd. En hoezo wil IKEA dit? Echt? Terwijl ik een glas witte wijn voor ze inschenk en merk dat ik een complete erectie in mijn jeans heb staan, denk ik na. Ik ben wel nieuwsgierig. Dat vraag ik dan ook aan Tess. ‘Euh, tja, ik ben wel heel nieuwgierig, jij ook?’ Ze kijk me strak aan. ‘Dan ben jij net zo nieuwsgierig als ik dus…’ en barst dan in hard lachen en proestend uit. Ik schrik me rot terwijl zij me snakkend naar adem uitlacht. ‘Kip, ik heb je!’ komt er proestend uit. Wat heeft ze me beet. Dan op normale toon; ‘Tuurlijk doen we het, alleen…, wie regelen we? Goede vraag denk ik, ‘Ik regel Carl, jullie planken veel!’ zeg ik met een glimlach, waarop ze me vragend aankijkt ‘en wie van de drie van mijn huis?’. Lachend verder, ‘Mijn vriendinnen kennen je alle drie… enne… ze worden nog steeds tochtig van je! O-shit, ze gaan door mijn hoofd. Inderdaad, alle drie. Tess is platinablond, maar ik hou ook van perky brunettes en die is er maar 1, Iris. Iris is net als Tess een spetter, donker lang haar met heel veel krullen. Bruine ogen en verder superslank met mooie tieten (groter als die van Tess) met enorme grote tepels erop die er ver uitsteken als ze geil is. Ik heb ieder gaatje van d’r wel eens geproefd en diep verkend met mijn pik, ze is heerlijk! ‘Iris’ zeg ik plomp. Er snel begrijp ik ook. ‘Zo, dat is snel jochie en precies wat ik dacht’. ‘Kom, je haalt Carl, dan gaan we naar onze kant. En zogezegd, zo gedaan. Carl is stomverbaasd als ik hem vraag mee te komen naar ‘de poezen’, onze bijnaam van hun huis, waar uitsluitend hertjes (ook internationale) wonen, maar is berig genoeg om direct mee te lopen. In hun huis aangekomen zitten alle drie Tess’ hertjes in de gemeenschappelijke woonkamer en kijken verbaasd als Carl en ik, achter Tess aankomen. ‘Nog 1’, roept Tess triomfantelijk. Blijkbaar weten ze wat Tess was komen doen bij ons. ‘Enne Janus heeft gekozen voorrrrrrrr: Iris!’ Gein alom, lachen, gilletjes en ook verbazing bij Carl en mij. OMG waar zijn wij aan begonnen?! Lees ik van zijn smoel terwijl Iris op me afloopt. Ze is een halve kop kleiner als ik en kijkt me met haar donkere ogen aan. Ik verzuip. Ik voel de hand die van onder mijn ballen, knedend omhoogkomt pas als ze door de strakke jeans heen, hard in mijn stijf rechtopstaande lul knijpt. O God. Heerlijk. Ik doe mijn ogen dicht en laat haar haar gang gaan. Ze kent iedere cm goed, heel goed. Het ding is geen verrassing voor d’r. Ik denk terug aan wat neukpartijen, eigenlijk nog niet lang geleden. Vooral haar strakke lipjes herinner ik me, ze grijpen je lul, vooral eikel erg strak aan en schuiven heel ver mee uit, als je haar verlaat. Een schitterend geil gezicht. Terwijl ik Iris zoen, direct met mijn tong haar huig hockey hoor ik de telefoon van Tess Insta-piepen:

‘We zijn geïnteresseerd; Tess, Iris, Carl en Janus. Wat nu?’
En lacht er hard bij terwijl ze naar Carl draait. Het is al best wel laat, maar Tess krijgt vrijwel meteen een Insta terug en leest voor:

‘Dank je. Fijn te horen. Morgenmiddag om 16:00 welkom bij IKEA om e.e.a. te bespreken? Meld je bij balie en vraag naar me, Jaap van-Hout – Q&A manager. Jullie namen zijn aangemeld.’
En verder die maandagavond, tja wat zal ik zeggen, Dat is een verhaal apart maar ik zal het nu kort vertellen. Carl ik zijn met zijn tweeën, hun met vier! Dus dat zijn vier maal drie gaatjes te vullen, reken maar uit. En daarbij, die hertjes zijn zonder uitzondering heel fit, sportief en supergeil, dus ieder gaatje maar 1 keer is echt niet genoeg voor ze. Nee, om ze te veranderen in snorrende poesjes is veel meer nodig en dus deden we echt ons best. Carl is net als ik erg fit, geil en potent maar het was die avond en nacht een gigantische klus om de hertjes. Iris was al snel bezig met mij, we kloven elkaar af terwijl Tess met Carl begon. Die pakte het snel aan, letterlijk. Greep Tess tussen haar benen, onder haar strakke hardloopshort door omhoog en ik zag op de dunne, strakke stof zijn hand, beter, zijn vingers door haar gleuf glijden. De hele tijd had hij daar al geil naar gekeken, het strakke, blauwe ding gaf ieder lipje perfect weer en uiteraard, tochtig als ze is lekte ze al toen ze bij ons was, wat een spoor diep tussen haar lange, slanke benen gaf van donkerblauwe stof. Ze reageerde niet eens verrast, de heks had hem van meet af verleid te doen wat hij nu deed. En daarbij, waar hij goed in is. Iris had de knopen van mijn skinny jeans open geplukt, maar het ding zit gewoonte strak voor haar om uit te trekken.

Ik haal mijn tong uit haar mond, doe een stapje naar achter en duw zelf het ding omlaag, helemaal tot op mijn enkels om vervolgens weg te schoppen. Als ik weer overeind ga staan klapt de afgestroopte eikel met een hoorbare tik tegen mijn maag, net boven mijn navel. Haar ogen staan wagenwijd open als ze naar me toe loopt en me met twee handen beetpakt. Een mijn ballen vanaf de bovenkant omlaag masserend en de andere mijn lul grijpend, duim en wijsvinger om de dunnere rand, achter mijn eikel. Mijn eikel is echt een paddenstoel en als ik een erectie heb is mijn voorhuid helemaal teruggeschoven, getrokken om mijn schacht. Dat geeft dan een kleurverschil, het bovenste deel van mijn schacht ziet de zon eigenlijk nooit en is bleek, terwijl de onderkant, wortel van mijn pik en ballen wel zon zien. Opgegroeid als nudist ben ik ook helemaal, egaal gebruind.

Terwijl ze mijn lul en ballen masseert, lichtjes aftrekt gaat ze op haar tenen staan en buigt naar me toe om me opnieuw te bekken. Ik laat mijn handen werken, omhels, streel en duw haar in de richting om haar nog beter af te bekken. Ze bijt zacht op mijn tong en ik voel hoe twee andere handen mijn mouwloos singlet van achter en onder beet pakt en omhoogschuift. Ik zie niet wie het is, maar ik zie bij Carl dat behalve dat hij de luid kreunende Tess vingert, Sanne achter hem staat en zijn shorts omlaag duwt. Het is dus Brit die mij uit mijn witte singlet werkt. Ik steek mijn armen wat omhoog en stop met het bekken van Iris zodat ze het ding snel over mijn hoofd uittrekt. Als ik Iris weer begin te kussen en aflikken fluistert ze in mijn oor dat ze me wil bestijgen. Ook zij dus, op een of andere wijze is wel heel algemeen bekend dat ik goed ben in het staande neuken.

Nou, stijver kan mijn lul niet worden en ik voel met een hand hoe nat ze is. Daar kom ik nog een hand tegen! Brit vingert haar op haar best. Ze zit op de grond, achter me en bedient Tess tussen mijn benen door. Samen vingeren we haar, eigenlijk niet nodig ze lekt al enorm. Daarom stap ik iets terug, pakt haar bij haar binnendoor haar onderbenen en til haar zo ver mogelijk op; haar kutje tussen de gespreide benen door aflikkend. Ik zuig op haar parmante klitje als ik een vinger mijn aars in voel persen. Shit! Een andere grijpt mijn balzak van boven en trekt hem ruw omlaag, zo ver dat mijn lul niet meer rechtop, maar horizontaal getrokken wordt en een tweede vinger dringt binnen. Ik hap snakkend naar lucht, blaas hard uit op Iris’ kutje, die een enorme kreun geeft. Ik hoor naast Brit onder me, ook Carl, Tess en Sanne zuchten, kreunen en steunen door de neukende sopgeluiden heen.

Geil! Als ik Iris langzaam laat zakken om haar te palen, grijpt Brit’s hand door en zet als het ware mijn paal voor haar vriendin klaar. Geil! De zwaartekracht doet opnieuw zijn werk en Iris zakt op mijn lul, tot dat mijn ballen haar stutten. Verder gaat het niet, dieper kan niet. Ik moet nu haar baarmoeder wel compleet verleggen, getuige ook de enorme kreet van pijn, geilheid? Ik laat haar erop zitten, ga wat steviger op mijn benen staan als ik ineens voel hoe Brit haar vingers naar voor kromt, precies tegen mijn nu supergevoelige, opgezwollen en knijpende prostaat. Ik kom meteen klaar. Kan het gewoonweg niet houden. In een lange reeks (12?) spurts pomp ik Iris vol met mijn sperma terwijl Brit me blijft bewerken. Mijn prostaat met de ene hand, mijn pulserende balzak met haar andere. Na de laatste spurt hijg ik nog door, maar ze houdt direct op, staat op en fluistert in mijn oor, ‘nu ik’. Ik til Tess van mijn paal en buig weer diep naar voor om haar terug op de grond te zetten.

Hele lange fluimen sperma loopt uit haar nog ver openstaande kutje als ze plaats maakt voor Brit. Brit is te zwaar voor me om op te tillen. Dat weten van vorige ‘ontmoetingen’, maar ik kan me herinneren wat ze het liefst heeft. Op zijn hondjes. Ze staat eerst naakt voor me, knipoogt, draait dan om en buigt naar voor, legt beide handen op de armleuning van de grote zitbank terwijl ze haar voeten ver uiteen neer zet. Ze is er helemaal klaar voor. Ik ben nog stijf, amper slap als Tess me af begint te rukken. De eerste zijn pijnlijk, heel pijnlijk maar ze gaat zonder genade verder over mijn hele 20cm. Tja en dan gebeurt het, pijn wordt geile lust. In no time ben ik weer paraat, ik kijk Iris aan die met een knikje aangeeft me te helpen. Zij ‘duwt’ mijn pik horizontaal omlaag en ‘trekt’ hem stevig, net achter mijn eikel knijpend, beet en leidt me naar het wachtende kutje. Daar waar Iris (en Tess) het heerlijk vinden als ik hun cervix bonk, Brit en Sanne haten het! Dus ben ik voorzichtig met Brit.

Ik duw mijn heupen langzaam verder naar voor en perst mijn lul in haar strakke kutje. Niet in een keer helemaal, maar even heen en weer. Als ik terugtrekt, zie ik haar lipjes binnenstebuiten draaien, gevangen in de diepe groeve achter mijn dikke eikel. Als ze er bijna af poppen, ga ik er weer terug in. Ik denk dat ik dit zo’n 20..25 keer gedaan heb voordat ik en tot op vingerdikte in ga. (De vinger van Iris die mijn lul bij de wortel vasthoudt). Dan pak ik ook heupen weerszijde beet en trekt haar naar me toe. Dat is de druppel voor haar. Ik voel haar trillen en schokken, voel dat ze door haar knieën zakt maar niet valt omdat ze door mijn paal in de houding wordt gehouden. Ik ga meteen als een dolle tekeer, nog terwijl ze staat te shaken van haar orgasme en ja, ze komt na 10 seconden of zo (?) voor de tweede keer op rij klaar. Ik laat haar pas los als het schaken over is, verlaat haar kut en laat haar langzaam op de grond zakken. Ik kijk om me heen, zie aan de sporen op de eettafel dat ook Carl gespoten heeft, Tess ligt er achterover in te dabben, het glinsterende, plakkerige spul zit over heel haar rug. Hij beft haar, terwijl Sanne hem pijpt in een moordend ritme. Het arme joch moet hard werken!

Als Tess kreunend klaarkomt onder Carls regime, sta ik er met een blikje Red Bull bij te kijken. Sanne en Iris hebben een glas witte wijn en zitten in de bank. Mijn lul is verslapt naar zijn normale 13cm en ga tussen ze op de bak zitten. Meteen speelt Iris met mijn slappe lul, knijpt in mijn balzak. ‘Daar zit nog veel meer in ~~~’. Maar dat red ik niet, dinsdagochtend moet ik, net als Carl een crosscountry run die beloond wordt met studiepunten. Ik heb door alle energie voor nodig die ik kan krijgen! Ook hij stopt langzaam als Tess uit gebibberd is en help haar overeind. De gentlemen. De hertjes zijn erg teleurgesteld maar we blijven gedisciplineerd, zoeken onze kleren bijeen en gekleed trekken we de deur van hun huis achter ons dicht. Het is 22u12. Morgen (dinsdag) de Crosscountry en de kennismaking met meneer (Jaap) van-Hout in de IKEA.

Over die intake, deel 2.

(PS ** Uiteraard alle namen (behalve die van mij) vervangen om hun privacy te borgen **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 9592 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie