BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weekend aan zee 1

We waren samen aan zee in het warme weekend in juni , mijn man Geert en ik Tina beide 36 jaar . In de duinen op het strand was het rustig we lagen naast elkaar in de zon , en daar werd ik zo geil van en masseerde zijn pik die stijf stond . Niemand te zien nam ik zijn pik in mijn mond om hem te pijpen , heel snel nam hij mijn hoofd vast om me weg te duwen . Met de boodschap ik sta op springen dadelijk krijg je het in je mond , wat ik wel lekker vind en deed gewoon verder en draaide mijn kont naar hem toe .

Vinger mij vroeg ik maar Geert draaide me in 69 houding op zich , lang duurde het niet eer hij heel zijn sperma in mijn mond loste . Ook ik kwam snel hijgend klaar eens hij op zijn rug lag ging mijn bikini slip uit . En kroop op hem ik vreef met mijn kut over zijn lul die snel weer hard was , met een hand leide ik zijn pik in m’n kutje ook mijn bikini topje trok hij uit . En vroeg komop neuk me snel ging ik op en neer Geert had mijn beide tepels vast en trok eraan , om ze van mijn borsten te trekken zoveelste meer pijn ik had reed ik harder op zijn lul .

Tot ik hem vroeg draai me om en neem me in mijn kont , wat hij ook deed mijn benen ver open en liggend op zijn schouders . Hij bekeek me en vroeg ben je zeker ja doe voort , dan in een stoot duwde hij zijn snikkel diep in mijn kont en spaarde mij niet . Jaaa verkracht mij hoorde ik mezelf zeggen dat was het moment , voor Geert om helemaal los te gaan . Ik kon juist bij mijn kut om mezelf te vingeren hijgend en bevend kwamen we samen klaar , Geert viel nu los op mij en bleef liggen . Tot we iemand hoorde zeggen nou dat was een geile neukpartij , ik keek op en zag een oudere volslanke vrouw toples staan . Als je wil en mag van je vrouwtje mag je mij ook zo eens nemen of samen een triootje is ook geil .

Ik bedankte haar maar Geert zei niets en s’avonds toen we samen in de douche stonden , vroeg ik hem je bent zo stil of denk je nog aan het voorstel . Hij stond naast me in de douche met een stijve pik , ja dat is het je wilt dat vrouwtje neuken vroeg ik . Waarop hij vroeg waarom niet waarom doen we geen triootje , dan zijn we gaan eten op de zeedijk die avond heeft Geert . Me nog een orgasme bezorgd waarbij ik hevig rillend klaarkwam , en al zijn sperma op mijn borsten en in mijn gezicht gelost . Zo zijn we samen naakt op elkaar inslaap gevallen, de volgende morgen werd ik wakker omdat er iemand mijn kutje aan het beffen was . Is er iets beter dan wakker gelikt worden en weer gillend klaarkomen , heel snel heeft Geert mij dan afgeneukt en weer alles op m’n borsten gespoten , sperma is goed voor de huid op mijn borsten zegt hij altijd .

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11583 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie