BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verassende dame

Ik ben Vera, 15 jaar getrouwd met mijn mannetje Jan, twee kinderen die net van de lagere school zijn dus heb weer tijd om te gaan werken.
Heb als jonge meid bij een kledingzaak gestaan dus zou dat graag weer doen, kom aan het werk bij C&A, leuke groep meiden van jong tot oud.
Krijg mijn eerste dagen bij Roelie, grijze duif die snel met pensioen gaat maar nog echt de kneepjes van het vak kent, labeltje hier kaartje daar zo hang je ze op en mag nog niet als verkoopster aan de slag.

Na een week duikt er een dan op die ik achter me hoor spreken, hee meiden weten jullie waar die roze jurkjes zijn gebleven, zij heeft een wat lage stem maar zo warm dat er iets in mijn buik gebeurt.

Ik ben een redelijk slanke dame die wel een kilo of vijf kwijt mag om perfectie te benaderen en zou met mijn 168 ook wel iets groter willen zijn maar lig nog steeds goed in de markt bij de mannen en enkele vrouw waarmee ik wel eens in bed lig.

Voor ik met Jan getrouwd was heb ik veel ervaring opgedaan wilde wel weten wat er te koop was op de wereld
Voor Jan was ik de eerste en het leek hem wel leuk om eens met een andere vrouw te neuken, stelletje gezocht heerlijk met die meid en haar man het bed gedeeld wat we negen keer met hen gedaan hebben, we stoppen met hen en zoeken een ander stel die we twee jaar later vinden.
Geen succes vond ik omdat die vent een pik had van hooguit 15 cm maar bleef wel een half uur lang gewoon hard.
Anaal was het geweldig met hem, voelde hem deed geen zeer en dan gewoon een dik half uur afwisselend door je man door hem in je kut en anus geneukt te worden is het beste wat me overkomen is.

Het derde stel waar we waren was enerzijds een tegenvaller voor mijn Jan, de man bleek Bi te zijn net als zijn vrouw, ik ben destijds door haar zo onwijs lekker gebeft dat Jan me nooit meer hoeft te beffen laat haar het maar doen.
Maar als de man verwacht Jan in zijn anus te neuken geeft die niet thuis, wil voor hem nog wel even in zijn anus neuken, ik laat hem bij mij anaal binnenkomen omdat hij net als mijn man een pik heeft van ongeveer een centimeter of 17 en haast net zo dik.

Heerlijk om die sperma lekker diep in je darm te voelen spuiten vind ik haast lekkerder dan in mijn kut.

Terug naar de dame op mijn werk, draai me langzaam om en zie een leuke iets stevige dame met enorme borsten voorover gebukt staan, mijn hart slaat gelijk een slag over, zij heeft ons merk werkkleding aan met ons logo.

Hee jou ken ik nog niet komt ze overeind en op me aan, hallo ik ben Anne en doe hier van alles maar ben nergens goed in, die stem maakt me van slag dus zeg mijn naam en zeg gelijk wat een mooie stem heb jij.
Dank je wel schatje jij bent ook een lekkere ding overigens, waarom weet ik iet maar voel mijn tepels onmiddellijk hard worden, gelukkig heb ik een goede bh aan dus daar ziet niemand wat van.
Ach schatje je hoeft niet te kleuren lacht ze en streelt me over mijn wang, voel me smelten, voel mijn kut drijfnat worden en mijn tepels nog steeds goed afgedekt doen zeer van de spanning, tijd om te knuffelen is over zegt Roelie duidelijk niet vrolijk dus kan weg en kom weer tot mezelf.

Drie dagen gaat het goed tot ik in het magazijn haar zachtjes weer achter me hoor vragen of ik een vriend of vriendin heb, draai me om zet mijn kont tegen het bureau en zeg waarom weet ik niet, ja jammer genoeg wel om haar dan van top tot teen met mijn ogen uit te kleden.

Zij heeft zwart puma aan met een klein hakje, mooie slanke enkels, mooie strakke kuiten mooie slanke knie en dan haar bloemetjes licht blauwe jurk, ceintuur om haar heup die niet heel breed is en een heel klein buikje zichtbaar.
Verder omhoog een stel borsten die zeker een cup F moeten zijn, boven aan zijn geen borsten zichtbaar keurig afgesloten maar wel een hele mooie lange slanke hals, dan haar gezicht, sterke kaaklijn mond als een vis die aan de zijkant omlaag hangt met daarboven een niet te grote mooi gevormde neus.
Haar ogen zijn niet heel groot een beetje slaapkamerogen vind ik maar ze vertellen me dat zij een geheim heeft en dat maakt haar heel aantrekkelijk voor me.

Vertel het aan Jan en die geeft aan dat we misschien wel eens een trio met haar zouden kunnen hebben, mag kijken tot hoe ver ze wil gaan en of ze wel verder wil gaan dan alleen een gesprek, vijf weken later als we koffie zitten te drinken samen vraag ik haar of we eens uit eten zullen gaan gewoon voor een beetje oriëntatie.

Heb haar verteld dat ik wel een beetje Bi geworden ben na de ervaringen met de dame die ik beschreef, laten we kijken hoever we komen geeft zij aan zij is alleen in een vrouw geïnteresseerd, jammer Jan denk ik even deze wil alleen mij en ik wil haar wel eens proberen.

Jan weet dat ik zondagmiddag met Anne uit ga eten hij heeft mijn doos spiegelglad geschoren en me aangemoedigd haar lekker te beffen als ik de kans krijg.
Trek het mooiste zwarte setje aan die ik heb, doe nylons aan die ik aan mijn gordeltje maak om dan door Jan in mijn Lavendel blauwe wikkeljurk geholpen te worden, hij maakt de ceintuur vast grijpt me achterlangs nog even bij mijn borsten en meld me als zij niks wil hij me heel graag te grazen neemt vanavond wat ik hem beloof dat hij dat doen mag.

Draai me om kussen even en dan druk ik mijn hand in zijn kruis waar ik zijn harde pik voel kloppen, zal ik je daar even afhelpen vraag ik, zonder dat hij antwoord geeft maar ik zijn knoop en rits los en zakt zijn broek omlaag.
Zak door mijn benen tot die stuiterende lekkende pik voor mijn ogen opduikt, neem die dikke al blootliggende eikel tussen mijn lippen om dan zijn handen achter mijn hoofd te voelen, hij neukt me gewoon gebruikt mijn mond als kut en hoef zelf niet veel te doen.

Voorgerecht mam hoor ik mijn dochter van 17 zeggen en gelijk eet smakelijk om haar dan de trap af te horen lopen, wat ben jij toch een onwijs lekker wijf hoor ik hem zeggen, dan drukt hij die pik zo diep als kan en slik ik voor wat ik waard ben om geen vlekken op mijn jurk te krijgen.

Weet alles door te slikken poets mijn tanden nog snel even luchtje op om beneden na iedereen gekust te hebben daar het restaurant ga waar we afgesproken hebben.
Ik ben goed tien minuten te vroeg krijg een tafeltje in een hoekje aangeboden waar we een beetje verscholen zitten, duurt even om dan Anne aan te zien komen lopen, valt me gelijk op dat zij het haar los over haar schouders heeft hangen.

Deint op haar passen op en neer om een stralende meid op me aan te zien komen lopen, zij heeft een zwart wit schuin gestreepte jurk aan die met knopen dicht zit, de strepen wijzen allemaal naar haar navel die door een gaatje heen te zien is heel leuk vind ik.
Haar slanke benen komen er zo mooi onderuit en zie gelijk dat ook zij nylons aan heeft of in ieder geval iets van nylon om haar benen.

Bovenste drie knoopjes zijn los dus haar borsten zijn nu een stukje te zien net als die van mij overigens, de onderste twee knoopjes zijn ook los waardoor tijdens het lopen iets van haar bovenbeen vrij geeft, sta op als ze haast bij de tafel is strek mijn armen en kussen elkaar links en recht op de wang was de bedoeling.

We brengen onze monden naar elkaar toe en ik kus haar net op de hoek van haar mond zo ook aan de andere zijde, kijken elkaar dan heel even aan en zakken onze monden op elkaar en kussen we elkaar heel even vol op de mond, dat is een hartelijk welkom lacht zij en ik voel me wat kleuren.

We nemen wat te drinken bestellen eten en kletsen heerlijk gezellig een eind weg, na een dik uur beginnen we over vakantie waarop Laura aangeeft van rust te houden, ik geef aan dat wij voor de rust vaak naar Zweden en Noorwegen gaan.

Waar in Zweden vraagt ze, vertel dat we naar het Asnenmeer gaan heerlijk zwemmen en heerlijk vissen voor Jan en mijn zoon, lach naar haar en zeg zachtjes dat je daar heerlijk naakt kan zwemmen, wouw jij hebt lef lacht Laura.
Doe jij dat nooit vraag ik dacht dat jij wel een levensgenieter was, zie een schrik door haar heen gaan heb dus een gevoelige snaar geraakt, pak haar hand vast en vraag of ze het met me wil delen wat haar dwars zit.

Ze kijkt een tijdje naar haar haast lege bord om dan mij strak aan te kijken, beloof je me dit nooit aan iemand te zullen vertellen, pak haar andere hand ook vast en vraag of het zo erg is.
Haast met tranen in haar ogen knikt ze, wil je het hier vertellen of zeg je we gaan straks even ergens privé zitten, wil je straks met me naar huis daar vertel ik het je graag.
Natuurlijk wil ik met je mee zeg ik, had dit al een beetje aan voelen komen heb dus een tas met poetsspullen en andere kleren in een tas in de auto, Jan heeft er zelfs een tube glijmiddel in gedaan net als wat speeltjes.

We kletsen weer even zoals we begonnen waren maar mijn gedachten spoken door mijn hoofd, seksueel misbruikt gaat er door me heen, verkracht je weet maar nooit met die mooie vrouwen.

Het blijft door mijn hoofd spoken en hoor dat zij als ze op vakantie gaat vaak met gelijk gezinden gaat.
Mijn gedachten gaat naar BDSM of SM omdat seks boven aan mijn lijstje staat, maar kom er niet achter, het is ongeveer half tien als we alles op hebben en we de rekening splitten zo hadden we afgesproken.

Ik vraag hoe ze gekomen is, met de taxi geeft ze aan dan kan ik wat drinken hoef ik geen risico te lopen met mijn rijbewijs, zal ik je thuis brengen vraag ik wat ik graag doe omdat ik behoorlijk opgewonden ben.

Nu haar naast me in mijn auto kijk ik naar die mooie benen die half vrijliggende borsten en word elke minuut natter tussen mijn benen.
Na een ritje van een half uur komen we terecht in een flat waar ik het bestaan niet wist, lux zo lux had ik een flat niet verwacht, alles zit er op en aan tot een lift van beneden tot in haar appartement.

In haar appartement aangekomen ziet het er zo onwijs mooi uit dat ik niet geloven kan dat ze hier woont, sla mijn hand voor mijn mond en complimenteer haar hoe mooi haar kamer is, ze slaat een arm om me heen en verteld dat het door een binnenhuis architect ingericht is zij heeft geen goeie smaak.

Krijg van haar een glas met een drupje drank er in om dan naast haar te gaan zitten, onze knieën zitten haast tegen elkaar aan en dan legt ze haar handen op mijn knieën, mijn tepels doen zeer van de spanning en mijn kut lekt.
Weet je het zeker dat je mijn geheim voor je kan houden als ze het op het werk horen ben ik denk ik mijn baan kwijt en vind mijn baan het einde.
Beloof het vanuit de grond van mijn hart, ik ben gelukkig wel redelijk goed in geheimpjes bewaren omdat ik zelf ook geheimen genoeg heb voor mensen, laten we deze even weggooien voor een beetje moet en tegen de schrik lacht ze half zuur.

We klinken kijken elkaar diep in de ogen en dan klokken we de onwijs sterke drank achterover, het blijkt cointreau te zijn, de tranen springen me haast in de ogen waarop we beide moeten lachen en dan even aan elkaars benen zitten.

Glazen worden bijgevuld met weer dat sterke spul maar ik laat hem even op tafel staan voor als het straks nodig mocht zijn, ze heeft haar handen weer op mijn knieën kijken elkaar aan en zie dat ze dan diep adem haalt, geloof je me als ik je zeg dat ik een halve man ben.

Ik kijk haar een tijdje aan en zeg dan heel zacht dat ik dat nooit achter haar gezocht had, we blijven even stil zie de tranen achter haar ogen komen, leg mijn hand in haar nek trek haar zachtjes naar me toe en druk onze monden op elkaar.
Het duurt heel even of onze tongen spelen met elkaar om dat een minuut of wat te doen, ze zoent heerlijk niet als een man maar ook niet als een vrouw wat een ervaring gaat er door me heen, mijn hand gaat als vanzelf naar haar borst die ik zachtjes omsluit door de stof heen.

Voel haar tepels hoe hard die zijn dus trek mijn hoofd terug kijk haar aan en vraag of ik haar mag zien, wil je dat vraagt ze wil je dat uit nieuwsgierigheid, niet uit nieuwsgierigheid nee omdat ik je een onwijs mooie vrouw vind en heel aardig.
Weer kussen we even vertel dat ik bedacht had om vannacht misschien bij je te blijven heb kleren en schoon ondergoed in de auto liggen.

Wil je dat vraagt ze, ja graag en als jij het wil mag het me gebruiken zo hard en veel als je wil, nu kust zij mij vraagt me mijn schone kleren op te halen tapt zij wat minder sterks in, als ik terug ben zie ik dat zij haar bh uit heeft gedaan haar borsten hangen nu iets lager.

Ze heeft de gordijnen dicht gedaan hoor een zacht muziekje om haar aan het aanrecht te zien staan.
Loop naar haar toe sluit mijn armen om haar heen kus haar in haar nek en streel met mijn handen over haar buik.
Kus haar nogmaals, mijn handen gaan naar boven om dan het eerste knoopje los te maken, zij houd zich stevig aan het aanrecht vast, ik knoop langzaam verder omlaag om dan die enorme DD borsten in mijn handen te nemen.

Zelf heb ik maar een cup C die wel lekker strak staan maar had ze graag wat geiler en groter gehad.
Speel zachtjes met die enorme borsten en heerlijk harde tepels, blijf haar in haar nek kussen en zeg dat ze het aanrecht moet vasthouden als ik verneem dat ze hem loslaat, langzaam na een tijdje haar borsten gekneed te hebben zak ik omlaag naar de laatste knoopjes.
Dan kom ik een gordeltje tegen die laat ik voor wat het is, klein stukje er onder een kanten slipje voel ik, dan voel ik mijn vingers over het slipje omlaag gaan, mijn hart klopt door heel mijn lijf, heb een brok in mijn keel van de spanning wat ik er aan ga treffen.

Dan glij ik over de bobbel heen die verborgen zit achter het kanten slipje en dat valt niet eens tegen, zak even over de hele bult heen en voel onder mijn hand het ding kloppen, hij is groter en dikker als die van Jan en dat had ik even niet verwacht.
Schuif mijn hand na hem helemaal betast te hebben het slipje in om gelijk langs een drijfnatte eikel te glijden.

Wat heb jij een dikke lul zeg ik heel zacht in haar oor, ze kreunt wat, zeg dan dat ik ga bepalen wat jij mag doen duidelijk, ik hoor haar kreunend zeggen dat het afgesproken is.
Doe de slip omlaag en zeg probeer die zonder je handen uit te doen, ze staat te trappelen en het lukt haar hem uit te krijgen, ik omsluit nu die harde pik van haar om hem heel rustig en langzaam zoals Jan dat ook geweldig vindt af te trekken.

Zij kreunt net als Jan dus begin langzaam aan steeds sneller haar af te trekken, stoppen gaat er ineens door me heen straks ligt de sperma op het aanrecht dat gaan we niet doen, draai je om zeg ik zachtjes wil die pik van je zien.

Zij draait zich om en zie die geweldige borsten van haar iets hangen maar de tepels staan snoeihard naar voren.
Dan kijk ik omlaag zie die enorme pik van haar schuin naar me toe staan, doe mijn hand er onder en vraag hoe lang is hij, 22 cm zegt ze zachtjes en dat is mijn tweede probleem, wat is daar een probleem aan vraag ik elke pik wil graag 22 cm zijn.
Die wens heeft elke kerel maar als je dan neuken wil schrikken de meeste en haken ze af, mag die pik van jou mij wel neuken ik droom elke avond haast van zo’n pik, denk je dat je hem hebben kan vraagt ze.
Ik kus haar zeg dat ze me uit mag kleden en ja die kan ik wel hebben in beide gaatjes, in beide vraagt ze ineens met grote ogen, in beide kus ik haar maar kleed me eerst maar eens lekker uit ben zo geil als een beer.
We kussen even dan ritst ze mijn jurk los en zakt niet veel later van mijn schouders, wat heb jij een mooi setje aan om gelijk haar handen op mijn borsten te plaatsen, ik heb een halve cup bh aan dus mijn tepels zitten lekker bloot boven mijn bh uit.

Zij bukt voorover zuigt heerlijk aan mijn tepels en speelt super met mijn borsten, ik heb haar pik alweer beet om dan mijn slipje uit te voelen gaan, zij trekt die naar beneden dus de pik van haar zakt uit mijn handen en voel dan haar mond op mijn kut komen.
Zij beft me best wel lekker maar niet zoals die andere dame een beetje meer als een man, op het aanrecht jij zegt ze dan, ik wip als zij haar handen in mijn zij doet en daar zit ik net als vaak thuis met mijn benen weid op het aanrechtblad.

Haar tong flitst tussen mijn schaamlippen door twee vingers glijden in me om me super lekker op te warmen, voel mijn kut de eerste tekenen al geven van klaarkomen en dan gaat ze ineens terug, ik ga die lekkere geile kut van je bewonen zegt ze dan.
Ja kom op met die pik van je vraag ik haar, ze komt tussen mijn benen staan pak het monster beet en dan komt hij steeds dichterbij, haal hem even op en neer tussen mijn lippen en druk hem dan voor mijn opening.

Kom maar zeg ik maar voorzichtig straks mag je zo hard je wil, die eikel gaat tussen mijn lippen rekt mijn kut heerlijk op om dan die pik langzaam naar binnen te zien glijden, even wachten geef ik aan even wennen je zit haast tegen mij baarmoeder.
Zij stopt even met neuken kussen elkaar en begint dan weer te bewegen, heerlijk uit me dan langzaam zo ver het kan en langzaam aan het tempo opgevoerd te voelen worden, wil je van achter pakken kom er af draai je om zegt ze dan ineens.
De pik schiet haast uit me pakt me beet trekt me van het aanrecht en drukt me voorover, niet echt vrouwelijk gaat er door me heen om zo snel als ik voorover sta met mijn benen wat uit elkaar die pik weer binnen te voelen komen.

Wat gaat hij diep wat is dit verdomme lekker zo zou Jan me moeten kunnen grijpen, haar handen hebben mijn borsten vast en kneed die best hard maar vind een beetje ruw ook wel lekker, wat ben jij een heerlijke geile slet hoor ik zachtjes in mijn oor brommen.
Zij weet wat een vrouw als ik wil horen alsof ze me al jaren kent, mag ik in je klaar komen vraagt ze voel de eerste tekenen al, ja spuit je maar leeg zeg ik ben aan de pil.
Oh wat ben jij een heerlijk wijfje om dan een arm om mijn middel te kringen en zij me nu echt bikkelhard neukt.
Als haar pik dan helemaal volgens mij in mijn baarmoeder zit blijft zij daar zitten met kleine schokjes en voel een beetje warmte naar binnen lopen waar ik ook gelijk op klaar kom en mijn hele lijf schokt en trilt.

Als ik uitgeschopt ben en de pik in me langzaam voel verslappen trekt ze hem uit me, gevolg een flinke plas sperma en lukt sappen druppelen op de vloer, draai me om kus haar nog even en dan kruipen we samen onder de douche.
Na het douchen pijp ik haar nog even klaar om haar sperma te proeven en zij beft en vingert mij nog even klaar voor we in slaap vallen.

De volgende ochtend word ik wakker door vederzachte kusjes op mijn borstjes naveltje en aan mijn klitje, spreid mijn benen en word gelijk weer lekker gebeft om na een klein kwartiertje met een vinger in mijn anus en kut spartelend klaar te komen, kussen even om dan de vraag te krijgen of zij me anaal mag pakken.
Pak mijn glijmiddel en verzoek hem een condoom te gebruiken omdat hij wel behoorlijk dikker is als Jan.
Gelukkig geen probleem om dan op z’n hondjes voor haar klaar te liggen, na eerst me een beetje opgerekt te hebben met wat vingers komt die eikel tegen mijn ster aan, inademen uitademen en binnen laten komen en zo gaat hij gelijk wel heel diep in me.

Zij heeft mijn borsten stevig vast en neuk die geile kont van me harder dan dat Jan dat normaal doet en hoop een beetje dat hij snel klaar gaat komen.
Ineens trekt zij haar pik uit me om hem met de zelfde gang diep mijn kut in te drijven, ik weet dat ik gegild heb maar na drie maal me diep geneukt te hebben zit hij ook alweer in mijn anus, dan krijg ik opdracht in de foetushouding te gaan liggen, dit standje heb ik niet eerder gedaan maar lig nu met mijn heup op een kussen en hoppa die pik zit alweer diep in me.

Nu wisselt zij om de drie stoten van kut naar anus en komt volgens mij zo hard kreunt en schokt klaar tot ze naaste rolt.
Als ze uit me gaat ben ik gesloopt, we vallen in elkaars armen kussen een tijdje om na het douchen wat te ontbijten ik me aankleed en naar Jan toe ga.

Hoe was het vraagt hij gelijk als hij me opvangt in de hal, geweldig zeg ik vertel het je Laer even de kids een kus geven, beide kids zitten te spelen op hun laptop dus kus ze en een goede morgen.
Heb je al een toetje gehad of ga je die zo krijgen vraagt mijn dochter, mijn zoon kijkt verbaasd op en vraagt waarom zouden we nu een toetje nemen, mijn dochter schud met haar hoofd.
Hee broer heb je zin in een Mac snack, altijd roept die en kijkt met grote ogen, mijn dochter houd haar hand op en zegt tientje graag mam kan jij je toetje nemen.

Voel me gebruikt worden door haar maar geef haar snel een tientje, uurtje vraagt ze langer redden we het hier niet mee, stop haar nog een toetje in haar hand en zeg wegwezen en niet voor vier uur thuis.
Veel plezier mam om dan van mij naar haar vader te kijken en haar broer wenkt en vraagt fietsen en scooters, scooters roept hij als ik ook even mag, jij bent nog geen zestien zeg ik dus waag het niet.
Mag ook niks moppert hij bij me langs en weg zijn ze een kwartier later, hoe was het vertel vraagt Jan die zijn armen om me heen geslagen heeft en zijn alweer stijve pik tegen mijn schaambeen drukt, zal ik het je boven vertellen denk dat we het niet droog houden.

We kussen even en een tel later zijn we boven om op de trap hem te horen zeggen je hebt geen slipje aan, zijn hand zit al tussen mijn benen als we op de bovenste tree staan, staan blijven wilde even ruiken.
Blijf boven aan wijdbeens staan zijn neus drukt hij nog net niet naar binnen maar hoor hem snuiven, je ruikt geil wijfje je ruikt botergeil, ren door naar de slaapkamer waar hij me op bed gooit.

Hij kleed me gelijk uit begint aan mijn tepels te knabbelen en voor ik een woord heb uit kunnen brengen heeft hij me twee maal klaar gebeft beter dan tijden.
Ik heb mijn maag ook weer vol van zijn sperma wat ik geslikt heb nadat hij al pijpend in mijn keel is klaargekomen en dan wil hij mijn verhaal.

We liggen half zittend tegen een kussen aan als ik hem vertel dat Anne een halve man vrouw is, wat die vrouw heeft een pik vraagt hij me met grote ogen, ik knik en geef aan wat voor pik die meid heeft.
Jan word helemaal gek een vrouw met een pik dat geloof je toch niet, na alles verteld te hebben duiken we de badkamer in waar Jan me van achter nog snel even te grazen neemt, zijn pik is dan wel niet zo lang als die van Anne maar ik voel hem toch goed en voel hem weer in me spuiten.

Als we net benden zijn en een bak koffie pakken komen de kids weer binnen, onze zoon duikt gelijk achter zijn laptop en onze dochter komt naast me zitten, was het lekker man vraagt ze als we even samen zijn.
Wat bedoel je vraag ik, nou gisteravond vannacht met een vrouw, moet even oppassen wat ik zeg maar zeg dat het gezellig was.
Hebben jullie niet vraagt ze, wat ga ik zeggen maar besluit te zeggen dat het gezellig was lekker gekletst en een beetje aangeschoten vandaar dat ik ben blijven slapen, ze lijkt teleurgesteld over wat ik vertel of geloofd ze me niet kan ook.

Dan stapt ze bij me weg kruipt achter haar laptop en ze lijkt me teleurgesteld, als ik via het raam zie dat ze porno zit te kijken app ik haar dat het allemaal fake is zo gaat het niet in het echt schatje, zie het weggeslikt worden als ze mijn berichtje leest om hem dan dicht te doen en meld naar Yvonne haar vriendin te gaan waar ze ook blijft eten.

De weken lopen voorbij ik heb met Anne achter in het magazijn nog een keer heel snel even heerlijk diep geneukt om met sperma langs mijn benen laten te helpen.

Vier weken na de nacht die we gehad hebben komt op donderdag middag na school mijn dochter de winkel in, kijkt even raar als ze Anne ziet staan om dan mij te vertellen dat ze een negen heeft op biologie, super schatje zeg ik wil je een bakje thee om die samen in het kantoortje even te nuttigen.
Normaal komt Anne altijd even kletsen als ik er met iemand zit nu blijft hij weg, mam wat doet die kerel in vrouwenkleren hier, weet jij wel wie dat is, Anne zeg ik met een rood hoofd, daar ben je toch mee uit eten geweest en bij hem geslapen.

Kan alleen maar knikken omdat ik me geweldig betrapt voel, maar dan herstel ik en vraag hoe ze erbij komt dat het een man is, nou kijk man hij is zo bekend in zijn dorp en daar heb ik een meisje van in de klas zitten die ons dit af en toe toestuurt.

Kijk naar een filmpje waar duidelijk Anne die nu Patricia heet in een porno film een dame en heer te grazen neemt, hij doet alles met die dikke, anaal oraal vaginaal mam die vent is niet goed wijs en dat hok waar hij in woont dat je daar geslapen hebt, schatje hij woont helemaal super mooi in een flat.
Mam deze flat toevallig en laat me weer een filmpje zien daar waar ik met hem geweest ben, het is een studio waar ze films opnemen mam weet je zeker dat jij niet gefilmd bent, nu ga ik even twijfelen, kijk haar aan zeg dat ze even wachten moet en wenk naar Anne.
Ben bezig laat hij door mond en gebaren zien, ik schud mijn hoofd en vinger van nee mannetje hier komen, hij komt niet dus loop naar hem toe en zie hem onrustig worden.

Zij staat kleren netjes te hangen en opnieuw te sorteren, Patricia wat heb jij te verbergen, zij kijkt me aan en vraagt of het niet geweldig was die avond en ochtend, jawel het was ronduit super zeg ik maar waarom vertel je me niet gewoon de waarheid.
Vind het verschrikkelijk om te horen dat je helemaal iet in die flat woont dat jij een porno acteur bent en je bekent staat in heel je dorp.

Moet toch ergens goed geld verdienen en er zijn niet veel vrouwen die mij kunnen hebben zoals jij, wat val jij me tegen zeg ik, als ik dit geweten had dat jij gewoon een omgebouwde vent was weet ik niet of ik wel met je uit gegaan was.
Staan elkaar aan te kijken en weet even niet wat ik er verder mee aan moet, het was super maar ik moet een keuze maken wil niet meer met je werken dus ga ander werk zoeken, Vera geef me de kans het goed te maken gaan we nog een keer uit eten vertel ik alles echt en eerlijk.

Kijk hem aan die stem klinkt ineens heel anders en ondanks dat ik af en toe de laatste weken veel aan die pik van hem heb gedacht besluit ik mijn keuze gemaakt te hebben zeg ik ga niet met je uit eten en ga een andere baan zoeken.

Een maand later na nog veel smeekbedes van hem om het goed te maken vind ik werk bij een ander kledingbedrijf maar kan Anne iet uit mijn hoofd zetten.

Negen maanden later loop ik hem tijdens het wandelen in het park tegen het lijf, hai Vera zegt hij een beetje terughoudend, hai Patricia zeg ik met een brede lach, hij is duidelijk wat van slag dus vraag of hij nog een leuk plekje weet om wat te relaxen.

Hij snapt me gelijk en geeft aan niet veel verderop een leuk hotelletje te weten, loop een stukje achter hem aan het hotel in wacht bij een deur om samen de trap op te lopen, er word niks gezegd lopen keurig als twee dames langs een gast na een begroeting om dan snel onze kamer binnen te gaan.

Als zij of hij de deur achter zich dicht heeft gedaan draai ik me om bespring hem of haar, onze monden klappen op elkaar onze tongen vliegen heen en weer en niet veel later lekt ons lichaamsvocht langs onze kinnen, maak die jurk va hem of haar los trek hem van haar schouders vergrijp me heel even aan die enorme lekkere tieten van haar.

Mijn bloesje gaat ook los van mijn schouders bh gaat weg en ik doe die slip van hem omlaag, die enorme pik staat schuin omhoog, sluit mijn hand er om heen trek hem wat al kussend af om hem dan te vragen in me te komen.
Zet een voet op de klink van een andere deur doe mijn string aan de kant en daar komt hij al, die harde eikel van hem gaat even tussen mijn kletsnatte lippen door en dan laat ik me er op zakken, oeh wat is hij dik en wat gaat hij diep.

Wip een beetje op hem draai mijn heupen rond en vraag hem dan me naar bed te tillen maar laat dat monster in me.
Een brede lach zijn armen om me heen waarvan een onder mijn billen door draagt hij me met die pik van hem in me naar bed.
Op bed lig ik wijdbeens hij neukt me zalig en heb een tepel van haar tussen mijn tanden, laat die tepel los zij draait me op mijn buik trekt mijn billen omhoog en daar perst zie die heerlijke pik weer in me, zij neukt me zo hard dat het in mijn hoofd begint te tollen.
Als hij dan heel diep in me zit eigenlijk zeer doet blijft hij daar met kleine stootjes zitten en voel de sperma met kracht in me gespoten worden.

Wat is dit lekker om hem uit me te voelen gaan en over me heen komt liggen, wat ga ik jou missen zegt hij zachtjes, missen vraag ik, stap je uit het leven, ik wil wel af en toe goed doorgesmeerd worden.
Nee ga professionele porno acteur worden verdient tien keer zoveel als in de winkel, dan verteld ze dat ze in Zweden gaat wonen bij een van zijn vaste porno actrices, kan die je wel hebben lach ik.
Die is zo lelijk dat die alles doet voor geld lacht hij, het is niet de mooiste maar wat make up maakt veel goed en ga er niet dagelijks bij in bed liggen ga er alleen maar wonen, maar als jij veel verdienen wil je bent welkom jij kan daar echt veel verdienen.

Na de douche kussen we nog even bedank hem of haar voor de doorsmeerbeurt en gaan dan elk onze weg.

Anne zie ik veel op films om dan drie jaar later een uitnodiging krijg voor een nalatenschap van iemand, daar hoor ik dat Anne uit het leven gestapt is en mij een goed vermogen en hele lieve brief achter gelaten heeft, die brief heeft verder niemand gelezen maar het geld was welkom en hebben we echt van genoten.

Hier stopt mijn verhaal hoop dat jullie het leuk vonden mijn waargebeurde belevenis te lezen en misschien tot later

Vera

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15226 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie